Продам свою, здану, готову 1 кімнатну квартиру 54м2 ЖК Русанівська гавань, будинок 11 (колишній 31, хвиля)! Секб! Комплекс комфорту класу, розташований на березі Дніпра, русанівські сади, в пішій доступності від метро Лівобережна. У комплексі закрита територія, відеоспостереження, територія охороняється, облаштована набережна, дитячі та спортивні майданчики, супермаркет, підземний та наземний паркінг. Будинок 11 розташований на першій лінії, будинок внутрішньо відрізняється від сусідніх: стелі 3 метри, стіни керамоблок, є свої комори, кошики для кондиціонера, спуск у підземний паркінг на ліфті! Будинок введено в експлуатацію! Можна отримувати право власності та заходити на ремонт! Будинок є частиною комплексу Русановская гавань! Квартира розташована на 3 поверсі, Сек Б, загальна площа 54м2, кухня-вітальня 24 м2, спальня -17 м2, з/в - 4.7. Вдале планування можна переробити в двокімнатну квартиру. Квартира виходить вікнами у двір, на поверсі всього 5 квартир, на цокольному поверсі є окрема комора. Продаж по переуступці, без комісії !

Євгена Маланюка вул. (Сагайдака Степана), 11
rieltor.ua

Актуальна пропозиція ✅ ЖК Русанівська Гавань ✅ Вул. Микільсько-Слобідська 8 ✅ Загальна площа - 64.7м2 Поверховість - 13/25 ‼️Продається квартира повністю укомплектована меблями та технікою. Ремонт виконується виключно за дизайн проєктом та під наглядом висококваліфікованих майстрів! 🔥 В квартирі є окрема кімната зі своїм гардеробом, велика кухня-вітальня з окремим островом для готування та зоною відпочинку. Також в квартирі великий санвузол в якому розміщені ванна та окрема душова. ⭐️ Інфраструктура комплексу дозволяє комфортно жити не покидаючи територію, є все, навіть своя набережна. ⭐️ В будинку є дворівневий підземний паркінг. ⭐️ метро Лівобережна ✅ Ключ на руках ✅ Перегляд в зручний для Вас час Ціна 145 000 USD🔥 Без комісії та додаткових витрат🔥

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Микільсько-Слобідська вул., 8
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Без комісії для покупця Продаю 1к квартиру, ЖК Каховська вул. Каховська 62-А, Дніпровський район. Поверх 24 з 26 Площа: загальна-32кв.м. житлова-17кв.м кухня-9 кв.м. Квартира з якісним ремонтом, обладнана необхідними меблями та технікою: диван, бойлер, пральна машина, підлога з підігрівом, інверторний кондиціонер. Гарний вид на Дніпро та правий берег. Поруч парк Перемоги та парк Веселка з пляжем та красивою набережною. Добре розвинена інфраструктура, поряд магазини та супермаркети, ТРЦ Комод, Новус, АТБ. До станції метро Лівобережна 12 хвилин пішки. Ціна 63000 у.о. Продаю 1к квартиру, ЖК Каховская ул. Каховская 62-А, Днепровский район.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Каховська вул., 62А
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 1 комнатную квартиру с современным ремонтом в ЖК "Русановская Гавань", ул. Никольско-Слободская, 10 общей площадью 62 м2, жилая 16 м2, кухня - гостиная 21 м2. Функциональная планировка - кухня - гостиная и отдельная спальная комната. Санузел с электрическим подогревом полов. Предусмотрено место под гардеробную, также отдельно комната - постирочная. Квартира укомплектована встроенной техникой и мебелью. Установлены счетчики на воду и отопление. Высота потолков 2,7м. Автономное отопление. Цена 150000 у.е., торг.

Микільсько-Слобідська вул., 10
rieltor.ua

БЕЗ % до вашої уваги продається однокімнатна квартира 40,3 м2 в ЖК Каховському на Лівому березі Києва. В Квартирі виконано дизайнерський ремонт, є вся необхідна побутова техніка та частково меблі. Планування: прихожа з окремим гардеробом, санвузол, велика кухня-вітальня. Комплекс Каховський знаходиться в 15-20хв пішки від метро Лівобережна. В самому ЖК є велика своя територія з дитячими площадками. А також можно свій відпочинок провести на набережній Русаванська гавань. Поруч є багато магазинів та маркетів: АТБ, Новус, Сільпо, різні магазини з полуфабрикатами ТРЦ Комод. Плюс в цьому районі достатня кількість освітніх закладів. Переляд та інші питання за телефоном.

можливий продаж по єОселя
Каховська вул., 58
rieltor.ua

Новий ЖК Русанівська Гавань, закрита територія комплексу, квартира з якісним ремонтом, метро Лівобережна 10 хвилин, поряд школа, дитячий садок, є підземний паркінг. ЖК Русанівська Гавань Вулиця Микільсько-Слобідська 8 Поверх - 13 / 25 Площа - 64.7 / 19.3 / 26.8м2 Кімната - 1 + кухня вітальня Вдале планування Найкраща ціна в комплексі Працюю з власником Ключ на руках Перегляд в зручний для вас час Ціна за m2 - 2241 USD Ціна 145 000 USD

можливий продаж по єОселя
Микільсько-Слобідська вул., 8
rieltor.ua

Продам видову 1к студію 34м2! Стильна, сучасна квартира з панорамним видом на південь! Вбудовані меблі і техніка, а саме: пральна і посудомийна машина, вбудований холодильник, варильна поверхня, духова шафа, телевізор, кондиціонер, тепла підлога, бойлер. Диван виконаний на замовлення, розкладний і дуже зручний! Є велика шафа. Гарним видом можна насолоджуватися з балкону. Готова до заселення! В квартирі ніхто не жив! Новий монолітний будинок від Київміськбуд. Гарне розташування, великий закритий двір. Магазини, дитячі садочки, спортивні майданчики, все поруч! Метро Лівобережна 10хв пішки. Ціна 65000$ Без комісії. Можлива "Є оселя".

можливий продаж по єОселя
Каховська вул., 62а
rieltor.ua

Продам однокомнатную квартиру в ЖК «Каховский» ул. Каховская 60. Квартира общей площадью 30,6м2, секция 2, 24/26 этажного дома, состояние после строителей, установлены счетчики воды и тепла. Панорамный вид на Днепр, метро Левобережная 18 минут пешком, Территория комплекса закрыта от проезда автомобилей. Во дворе застройщиком обустроены: зоны отдыха, детские и спортивные площадки, гостевая парковка и подземный паркинг. Хорошо развита инфраструктура, в пешей доступности детские сады, школы, салоны красоты, кафе, рестораны, спортклубы Power Gym или GraFit и торговый центр Комод, супермаркет Novus или Фуршет. Цена: 55000 у.е.

Каховська вул., 62а
rieltor.ua

Продається 1 кімнатна квартира у Дніпровському районі Каховська 62а ., на 22/24 поверху загальна площа 32 кв/м кухня студія , санвузол сумісний ванна, душ кабіна , туалет , бойлер., встроєні великий дзеркальна шафа купе , також сучасна кухня з варочною електро поверхнею ,витяжка , вбудована пральна машинка, диван , шафа ліжко яка розкладається при потребі і займає мало місця , також сучасна меблі, столик обідній та стільці , також є балкон . Квартира з сучасним ремонтом . Французькі натяжні потолки з гарним освітлення .Підлога плитка , ламінат , підлога з підігрівом , дуже економний варіант взимку . Квартира світла тепла та затишна , гарний понарамний вид з вікна . Гарна інфраструктура , 15 хвилин пішки метро Лівобережна, зупинки міського транспорту , також магазин АТБ., Пчела , кафе перекурня , дитячий майданчик , майданчик для заняття спортом . Документи готові до продажу , один власник ні хто не зарегистрований , чиста продажа . Ціна: 69000уе. Послуги риєлтора 3%Можливо не великий торг . Дзвоніть приходьте на перегляд завжди можливо домовитись .

Каховська вул., 62а
rieltor.ua

єОселя(3%), єВідновлення, сертифікати, 280 постанова! Продається 1 кімнатна квартира в ЖК Садовий, вул. Комбінатна 25а, метро Лівобережна. Поверх 17 з 17. Висота потолків 2,75м. Площа: загальна - 42,3кв.м. житлова - 12,8кв.м кухня-студія – 19,8кв.м. Квартира з окремою спальнею та якісним ремонтом, обладнана необхідними меблями та технікою: двоспальне ліжко, диван, бойлер, пральна машина, посудомийна машина, вмонтована плита та духова шафа, холодильник, двома кондиціонерами. Квартира дуже тепла за рахунок конструкції стін(товщина зовнішніх стін з цегли 50см), що дозволяє зимою опалювати на мінімумі Гарний вид на Дніпро та правий берег безпосередньо з вікна. Поруч парк Перемоги та парк Веселка з пляжем та красивою набережною. Добре розвинена інфраструктура, поряд магазини та супермаркети, ТРЦ Комод, Новус, АТБ. До станції метро Лівобережна 12 хвилин пішки. Ціна 71000 у.о., розглядаю розрахунок у гривні. Запрошую Вас на перегляд квартири Вашої мрії вже зараз. З повагою, Ростислав.

можливий продаж по єОселя
Комбінатна вул., 25а
rieltor.ua

Продажа1к квартиры в ЖК Русановская Гавань Без комиссии Площадь:54.5м2 Этаж\этажность 10\22 Продажа квартиры в новом востребованном ЖК Русановкая Гавань квартира после строителей со свободной планировкой, правильной прямоугольной кухней, и прямоугольной комнатой, панорамные окна, много света, вид во двор, на детскую площадку. Комплекс закрытого типа со своей набережной и выходом к воде, много инфраструктуры внутри комплекса, кафе, магазины, аптека, в перспективе открытие мини ТЦ. Отличная транспортная развязка до стм. Левобережная 15 мин пешком до центра города 25-30 мин на транспорте Цена: 76500$ Просмотры по договоренности в любое удобное время с ув. Гаркуша Алексей

можливий продаж по єОселя
Микільсько-Слобідська вул., 8
rieltor.ua

єОселя. Будинок 2020 року. Продаж квартири площею 40м2 в ЖК Каховська,60 в 7 хв.ходьби від ст.м.Лівобережна з ремонтом. Із меблів - вбудована кухня з технікою. Вікна виходять на схід в сторону Дарниці. Стіни пофарбовані в білий колір, підлога -кахель та ламінат. Санвузол сумісний з підігрівом підлоги. Просторий передпокій, де вільно стане гардеробна. Кімната 18м2 розділена на спальню та гостьову зону, кухня -11м2. Зроблені всі виводи під побутову техніку. Вся інфраструктура в пішій доступності, поряд Дніпровська набережна. Без комісії! Плюс оформлення - 8,5% та нотаріальні. Документам менше трьох років.

можливий продаж по єОселя
Каховська вул., 62а
rieltor.ua

Продаж видової квартири в ЖК Каховська. Дніпровський район, вулиця Каховська, 62А, площа 32.1 м2, 24 поверх. Квартира в стані після будівельників, зроблена розводка електрики та сантехніки. Дуже гарний вид з панорамою на місто. ЖК комфорт класу, територія відкрита, є наземний і підземний паркінг. Розвинена інфраструктура комплексу. Є все необхідне для комфортного проживання. У дворі великий дитячий майданчик, магазини, кавярні, точки надання побутових послуг. Метро Лівобережна 1,6 км (20 хв пішки / 3 хв автомобілем). Квартира готова до продажу. Ціна: 50000$ Код обєкта:13609

Каховська вул., 62 А
rieltor.ua

Квартира-студія поряд із м. Лівобережна, відмінний новий ремонт, всі необхідні меблі, кондиціонер, пральна машинка, бойлер. Комфортний 6 поверх, консьєрж у парадному, навколо магазини, кафе, до метро 15 хв пішки. Комісійні платити не потрібно.

Каховська вул., 62а
rieltor.ua

Продам 1к ВИДОВУ квартиру ЖК Русанівська Гавань. Адреса: Микільсько-Слобідська 10 Поверх 26/26 Загальна площа 69 м2/41,6м2/ 13 м2, сан вузол - 3,8 м2, балкон – 4 м2. Швидкісні ліфти. Чудова інвестиція. Можна заходити на ремонт. Облаштована повністю територія – спортивні та дитячі майданчики, побудована шикарна набережна, з якої відкривається чудовий вигляд. Стан квартири після будівельників, на підлозі лазерна стяжка, встановлені панорамні металопластикові вікна, радіатори з терморегулятором, всі лічильники винесені до коридору у щитові, пожежна сигналізація, обладнані місця під кондиціонери, броньовані вхідні двері. ЖК "Русанівська Гавань" - комплекс комфорту класу розташований над річкою Десенкою, що складається з 4 будинків на стилобатес унікальним дизайном, місцем розташування та своєю впорядкованою набережною. Двір без машин зі своїм сквером, дитячими та спортивними майданчиками. Хороша транспортна розвязка, можливість дістатися будь-якої точки міста. Близькість до м. Лівобережна до 15хв пішки. Близькість центру міста – 20 хв на авто. Зупинка громадського транспорту біля комплексу. Документи права власності на руках, можемо розглядати угоду по єОселі. Податки додатково сплачуються покупцем. Телефонуйте домовимося про перегляд. Владислава

можливий продаж по єОселя
Микільсько-Слобідська вул., 10
rieltor.ua

Продам ЄвроДвушку в ЖК Русанівська Гавань. Адреса: Микільсько-Слобідська 10 Поверх 25/26 Загальна площа 62 м2/16,6м2/ 25 м2, сан вузол - 5,95м2. В квартирі виконаний якісний ремонт, встановленна кухня з технікою, варочна поверхня, витяжка, духова шафа, посудомийна машина. Перевагою квартири є те, що Ви можете обрати меблі та гарнітур під себе. Швидкісні ліфти. Облаштована повністю територія – спортивні та дитячі майданчики, побудована шикарна набережна, з якої відкривається чудовий вигляд. ЖК "Русанівська Гавань" - комплекс комфорту класу розташований над річкою Десенкою, що складається з 4 будинків на стилобатес унікальним дизайном, місцем розташування та своєю впорядкованою набережною. Двір без машин зі своїм сквером, дитячими та спортивними майданчиками. Хороша транспортна розвязка, можливість дістатися будь-якої точки міста. Близькість до м. Лівобережна до 15хв пішки. Близькість центру міста – 20 хв на авто. Зупинка громадського транспорту біля комплексу. Документи права власності на руках, можемо розглядати угоду по єОселі. Податки додатково сплачуються покупцем. Телефонуйте домовимося про перегляд. Владислава

Микільсько-Слобідська вул., 10
rieltor.ua

Найкраща ціна! єОселя! Продається стильна 1-кімнатна квартира з чудовим видом в ЖК «Каховська», метро Лівобережна, вул. Каховська, 62. Будинок введений в експлуатацію у 2018 році, і це ваш шанс мати своє власне житло в сучасному житловому комплексі. Квартира розташована на 21 поверсі 26-поверхового будинку і має загальну площу 36,3 м2. Простора кухня (12 м2) і окрема кімната (15,2 м2) забезпечать вам комфорт та свободу простору. Санвузол площею 4,1 м2. Також є окрема гардеробна. У квартирі зроблений якісний ремонт, є вся необхідна побутова техніка від провідних виробників. Висота стелі 2,7 метра додає простору та затишку. Комплекс має всі зручності: кав’ярні, магазини, стоматологія, косметичні та перукарські салони, дитячі та спортивні майданчики, підземний та наземний паркінг. Охорона працює цілодобово. Розташований на лівому березі, в 5 хвилинах ходьби від стильної набережної. Поруч пляж "Веселка", Зона Здоров’я, супермаркети АТБ, Новус, Сільпо, ТРЦ Комод, кінотеатр Мультиплекс. Зручна транспортна розв’язка, до метро Лівобережна - 15 хвилин пішки. Можливий продаж по єОселі, єВіновленні, 280 постанові, сертифікати. Ціна - 70 000 у.о. Не втрачайте час, зателефонуйте зараз: Ростислав 097-119-19-9два, 095-908-49-1один.

можливий продаж по єОселя
Каховська вул., 62
rieltor.ua

Без Комісії для покупця!! Пропонується до продажу велика 1к квартира в ЖК Русанівська Гавань Найкраща пропозиція!! Микільсько-Слобідська 10, будинок практично повністю заселений і завершені ремонти Є право власності Податки за себе повністю сплачуємо! Комфортний 15 поверх 62 кв м Мінімальна к-ть несущих стін, дозволить здійснити будь які перепланування під ваші дизайнерські задумки. Вагомою перевагою є зручна інфраструктура району. За 10 хвилин ходьби знаходяться ТРЦ "Комод", продуктові гіпермаркети, кінотеатр "Мультіплекс", безліч кафе та ресторанів. Неподалік розташовані лікарні, аптеки, побутові магазини та салони краси. Поруч є супермаркети великих торгових мереж: 15 хвилин пішки до Novus та «Сільпо», 10 хвилин на авто до Varus, ще одного Novus та «Сільпо». Також за 5 хвилин можна доїхати до Лівобережного ринку, де продають свіжі фрукти та овочі. Власна котельня для кожного будинку Облаштована набережна на березі Дніпра - місце для прогулянок, ранкових пробіжок та відпочинку на шезлонгах Спортивна зона з тренажерами просто неба, дитячі ігрові зони для дітей різного віку Можливий торг!

Микільсько-Слобідська вул., 10
rieltor.ua

Есть ВИДЕО-ТУР Вашему вниманию представлена видовая квартира-студио с балконом на продажу по адресу : Каховская улица 62а, в ЖК Каховский которая находится на 25 этаже. Квартира после строителей, очень светлая и просторная, хорошая шумоизоляция. В пешей доступности супермаркеты, торговые центры, рестораны, большое количество магазинов, школы, детские сады , поликлиника , стоматологический кабинет. Тихий и уютный закрытый двор, дружелюбные соседи, зона для выгула животных, зоны для отдыха и парковки. Удобная транспортная развязка – 30 минут до центра города, 20 минут до метро. Работая с нами, вы получаете только проверенные объекты, от реальных арендодателей и продавцов, по адекватной цене. Поддержка на всех этапах сделки. Мы гарантируем, что вы останетесь довольны сотрудничеством!

можливий продаж по єОселя
Каховська вул., 62а
rieltor.ua

Есть ВИДЕО-ТУР Вашему вниманию представлена видовая квартира-студио на продажу по адресу : Каховская улица 62а, в ЖК Каховский которая находится на 25 этаже. Квартира после строителей, очень светлая и просторная, хорошая шумоизоляция. В пешей доступности супермаркеты, торговые центры, рестораны, большое количество магазинов, школы, детские сады , поликлиника , стоматологический кабинет. Тихий и уютный закрытый двор, дружелюбные соседи, зона для выгула животных, зоны для отдыха и парковки. Удобная транспортная развязка – 30 минут до центра города, 20 минут до метро. Работая с нами, вы получаете только проверенные объекты, от реальных арендодателей и продавцов, по адекватной цене. Поддержка на всех этапах сделки. Мы гарантируем, что вы останетесь довольны сотрудничеством!

можливий продаж по єОселя
Каховська вул., 62а
rieltor.ua

Есть ВИДЕО-ТУР Вашему вниманию представлена видовая 1 комнатная квартира с террасой на продажу по адресу : Каховская улица 62а, в ЖК Каховский которая находится на 26 этаже. Квартира после строителей, очень светлая и просторная, хорошая шумоизоляция. В пешей доступности супермаркеты, торговые центры, рестораны, большое количество магазинов, школы, детские сады , поликлиника , стоматологический кабинет. Тихий и уютный закрытый двор, дружелюбные соседи, зона для выгула животных, зоны для отдыха и парковки. Удобная транспортная развязка – 30 минут до центра города, 20 минут до метро. Работая с нами, вы получаете только проверенные объекты, от реальных арендодателей и продавцов, по адекватной цене. Поддержка на всех этапах сделки. Мы гарантируем, что вы останетесь довольны сотрудничеством!

можливий продаж по єОселя
Каховська вул., 62а
rieltor.ua

Продається затишна 1к студія на Лівобережній Новий ЖК «Каховська» від Київміськбуд, вул. Каховська, 62-А 19 поверх, видова на Дніпро і правий берег. До метро Лівобережна 15 хв. пішки. До набережної Дніпра 10 хв. пішки. Поряд вся інфраструктура: АТБ, Новус, ТРЦ «Комод», театр, кінотеатр. Багато нових магазинчиків в самому ЖК. Квартира світла, тепла, акуратна! Балкон засклений. В квартирі: - смарт ТВ; - пральна машина; - бойлер; - холодильник; - мікрохвильова піч; - духовка; - кондиціонер; - дуже велика шафа; - лічильники на опалення; - охорона. У власності більше 3 років. Готові розглянути продажу по кредитній програмі або «Єоселя» Чудовий варіант під оренду або власного проживання

можливий продаж по єОселя
Каховська вул., 62а
rieltor.ua

Продам видову 1 кімнатну квартиру в ЖК "Friendly House", вул. Аболмасова Андрія (Панельна), 4-А. Метро Лівобережна 15 хв. пішки. Будинок введений в експлуатацію в 2017-му році, індивідуальний проект. В квартирі виконано капітальний ремонт, лічильники є на все, на воду, світло та опалення. Є базові фільтри на воду. Є вбудована індукційна плита "Electrolux", холодильник "Bosch", мікрохвильова піч, пральна машина + сушильна машина (2 в 1 "Samsung"), бойлер на 100 л. Є великий новий ортопедичний матрас (1.8Х2) та базові меблі (шафи та столи). Простора гардеробна. З вікон відкривається чудовий вид на Дніпро, на Правий берег міста, Батьківщину-Мати, Лавру. Санвузол суміщений з гарним дизайном, є 2 електросушки, душова кабіна, біде. Територія будинку під наглядом, відеоспостереження і в будинку, і в ліфтах. В будинку дуже доглянуто, є консьєрж, 2 пасажирські ліфта та 1 вантажний. Доглянута прибудинкова територія, дитячий майданчик на території. Гарна інфраструктура. Поруч є все що необхідне для комфортного життя. Чудове місцерозташування, поруч сучасна дуже гарна набережна Дніпра, є облаштований пляж. Неподалік школи, дитячі садочки, в 10-ти хв. ТЦ "Комод", біля будинку різні магазини, кавʼярні, ресторани, банки та банкомати, поліклініка, салони краси, "Укрпошта", "Нова Пошта", та ін. В 10-ти хв. пішки МВЦ. Хороша транспортна розвʼязка: метро "Лівобережна" пішки 15 хв., поруч зупинки громадського транспорту, також в 10-ти хв. зупинка міської електрички "Київ-Дніпровський". Квартира вільна, документам більше 3-х років. Чекаємо Вас на перегляді. Вартість по програмі "єОселя" та по постановам - 87 000$

можливий продаж по єОселя
Андрія Аболмасова вул. (Панельна), 4-А
rieltor.ua

Пропонується видова однокімнатна квартира в елітному житловому комплексі "Русанівська Гавань", розташованому на вулиці Микільсько-Слобідська, 10, в престижному Дніпровському районі міста Києва. Це житло призначене для тих, хто цінує комфорт, стиль та надзвичайний краєвид на Дніпро та правий берег Києва. Запрошуємо вас ознайомитися із видовою однокімнатною квартирою.Важливі параметри цієї розкішної квартири: Площа: 50 квадратних метрів Поверх: 7-й поверх 25 Великі панорамні вікна з захоплюючим видом. Інтерєр та дизайн квартири допомагають створити атмосферу розкішного та сучасного проживання. При вході ви потрапляєте в кухню-вітальню, де стильні меблі поєднуються із функціональністю. Кухня обладнана усією необхідною технікою, включаючи духову шафу, СВЧ, посудомийну машину, холодильник і індукційну плиту. Тут є також обідній стіл для зручних обідів та вечерь. Вітальня мебльована комфортним розкладним диваном, телевізором Samsung та кондиціонером, забезпечуючи вам затишок та комфорт. Панорамні вікна розкривають перед вами захоплюючий вид на Дніпро та правий берег міста, створюючи неймовірну атмосферу. Спальня зона оснащена великим двоспальним ліжком з підйомним механізмом та ортопедичним матрацом, а також вбудованою гардеробною для вашого зручного зберігання речей. Санвузол обладнаний бойлером на 100 літрів та душовою кабіною з сантехнікою прихованого монтажу.Підлога покрита високоякісним німецьким ламінатом, а всі меблі створені на замовлення з використанням високоякісних матеріалів та фурнітури, що надає квартирі неповторний стиль. Комплекс "Русанівська Гавань" пропонує жителям закриту територію з доступом до набережної та пляжу. Тут також розташовані школа, садок, підземний паркінг для мешканців та гостьовий паркінг. Дітям доступні спортивні та дитячі майданчики, а також місця для відпочинку. Інфраструктура району розвинена і включає в себе торгово-розважальні центри, Торгово-розважальний центр «КОМОД», Міжнародний виставковий центр. Театр «Драми та комедії». Спортивні клуби, велика кількість супермаркетів: ”Novus”, 2 “АТБ”, “Сільпо” - до 10 хв. Міський пляж – 2 хв., легкий доступ до станції метро "Лівобережна".15 хвилин пішки . Ця квартира - це більше, ніж просто місце для проживання; це можливість оточити себе розкішчю та насолоджуватися видом на Дніпро та Київський берег. Дозвольте собі жити в стилі та комфорті, обираючи цю квартиру. Перегляди в зручний час для покупця . Анна .

Микільсько-Слобідська вул., 10
rieltor.ua
123...5
1 - 24 з 101 результатів