Продається 2-кімнатна видова квартира в новому будинку ЖК РУсанівська Гавань, вулиця Микільсько-Слобідська 11! Будинок зданий, присвоєно поштову адресу, можна оформляти право власності та заходити на ремонт! Квартира розташована на 2 поверсі, вид на воду! Дві окремі кімнати, кухня -18 м2, два с/в. Будинок бізнес-класу, підземний паркінг, комори, стелі 3 метри, стіни-керамоблок, великі вікна (Rexau 80 з аргоном), ніші для кондиціонерів. Будинок є частиною комплексу русановская гавань, тут дуже розвинена інфраструктура, є супермаркети, зони відпочинку, дитячі та спортивні майданчики, набережна, кафе, салони краси та інше. До метро лівобережна 15 хвилин пішки. Перегляди в будь-який час! Можемо розглянути Єоселю!

можливий продаж по єОселя
Євгена Маланюка вул. (Сагайдака Степана), 11
rieltor.ua

єОселя! єВідновлення! Сертифікати! Ваш шанс на миттєве занурення у вишукану атмосферу Лівобережної еліти! Власність вже чекає на вас в престижному житловому комплексі "Каховська"! Неймовірно стильна 2-кімнатна квартира на 22 поверсі 26-поверхового будинку та має загальну площу 65 м2. Це ідеальне поєднання простору та комфорту: велика кухня-студія з атмосферою свободи та затишку (16+14 м2) яку можна за допомогою скляної перегородки відокремити в повноцінну кімнату, окрема затишна кімната (20 м2) та сучасний санвузол (5 м2) готові зробити ваше життя комфортним та безтурботним. Щоб ви відчували себе як вдома, ми вже обладнали квартиру меблями та технікою провідних виробників, щоб ви могли насолоджуватися життям без зайвих турбот. Розташування не може бути краще! Знаходьтеся поруч з усіма потрібними вам місцями: стильною набережною, пляжем "Веселка", ТРЦ Комод та найкращими ресторанами та кафе міста. Зручна транспортна розвязка забезпечить легкий доступ до метро Лівобережна всього за 15 хвилин пішки. Інфраструктура комплексу просто вражає: кав’ярні, магазини, стоматологія, косметичні та перукарські салони, дитячі та спортивні майданчики, підземний та наземний паркінг. А всім цьому додається цілодобова охорона для вашого спокою та безпеки. І все це за вигідну ціну - лише 122000 у.о.! Не втрачайте часу! Телефонуйте зараз для детальної консультації та перегляду: Ростислав 097-119-19-92, 095-908-49-11.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Каховська вул., 62а
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

115 500$!Русанівська Гавань!2 х кімн 81м2!Микільсько-слобідська 8!Без% Продам квартиру, 2х кімнатну 80.6м2! ЖК Русанівська гавань! Микільсько-Слобідська 8! Комплекс комфорту класу розташований на березі Дніпра, закрита територія, охорона 24/7, підземний паркінг, супермаркет, шикарна нова набережна, є генератор для автономної роботи котельні, насосів, ліфтів (у разі відключення електрики). Квартира розташована в 4 підїзді (дивиться на відділ продажу та частково на воду з кухні-вітальні), на 16 поверсі, загальна площа 80.6м2, панорамні вікна в підлогу, виконано індивідуальне перепланування від забудовника, ще на стадії будівництва, продаж по переуступці без комісії і додаткових витрат, одночасно можна буде оформити право власності. Без %!

Євгена Маланюка вул. (Сагайдака Степана), 8
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 2-кімнатна квартира 80м2, в новому ЖК Русанівська Гавань! Комплекс комфорту класу розташований у Дніпровському районі на березі Дніпра, вул. Микільсько-Слобідська 8! Будинок введено в експлуатацію, присвоєно поштову адресу! Комплекс із закритою територією, безліч зон відпочинку, спортивних майданчиків, у кожному будинку є підземний паркінг, також йде будівництво свого супермаркету сильпо, додатково будинок підключений до генератора. Поруч облаштована нова набережна, яка тягнеться від пляжу "Веселка" до Русанівських садів, із зонами відпочинку, згодом планується будівництво яхт клубу та ресторану, йде будівництво садка. Ідеальне місце розташування комплексу дозволяє зручно дістатися кожної точки міста, піша доступність до метро Лівобережна! Квартира видова розташована на 23 поверсі, вид з вікон від Південного мосту до Північного. Квартира повністю облаштована, робилася для себе, всі роботи виконані з високоякісних матеріалів, загальна площа 80м2, велика кухня-вітальня 35м2, дві спальні по 15м2. Квартира продається зі всією технікою та меблями: телевізор LG OLED 55, SAMSUNG 50, холодильник HITCHI, варильна поверхня, духова шафа, мікрохвильова піч SIEMENS, витяжка та кухонна мийка FRANKE, встановлена система фільтрації води ECOSOFT, пральна та сушильна машина SAMSUNG останньої 10 серії, бойлер 100 літрів з можливістю дистанційної роботи, а також регулювання нагріву та температури води. Всі стільниці в квартирі виконані з Іспанського керамаграніту Neolith, ексклюзивний стіл на 8 персон з масиву дуба, стільці Італія - CARVELI, всі меблі в квартирі виконані на замовлення. У квартирі встановлені нові броні двері з додатковими системами захисту від злому, відеоспостереження! Встановлена нова система опалення, електрична Німецька тепла підлога, Німецькі радіатори KERMI, Італійські конвектори CARRERA з примусовою системою вентиляції, встановлені 3 кондиціонери Haier Flexis Inverter з технологією теплового насоса. Без комісії та додаткових витрат!

Микільсько-Слобідська вул., 8
rieltor.ua

!! Найнижча ціна в ЖК з ремонтом!! Продам 2-к квартиру общей площадью 70 м.кв, дом. 29, секция 2, в без преувеличения одном из лучших комплексов Киева, идеальное место для жизни и отдыха. По квартире: выполнена перепланировка, что дало возможность максимально использовать пространство. Состоит из двух спалень(9.5 м.кв. / 14.5м.кв.) и большой кухни - студии 22.5 м. кв., в спальне расположен небольшой гардероб 1.5м.кв, санузел раздельный туалет 2.8м.кв,ванна 4 м.кв.Также в квартире две лоджии которые утеплены, остеклены енергосберегающими окнами что даёт возможность оборудовать небольшой кабинет или место для отдыха:) Коммуникации: - Електроразводка (медный негорючий кабель Одескабель), автоматика Eaton -Система подогрева полов с регуляторами разбита на зоны: коридор, кухня, санузел, . -Система водоснабжения : трубы Rehau(Германия) , инсталляция Geberit(Швейцария), качественная сантехника. - Система кондиционирования : установлены ,трассы с системой дренажа. - Внутренняя отделка:в коридоре и кухне студии оспользована декоративная штукатурка типа отточенто п-ва Feidal Coatings, в обеих спальнях немецкие обои Rasch. - Плитка с подогревом использована в коридоре, кухне в санузеле с декоративними вставками из заркальной мозаики. - Освещение енергосберегающее дву-трехзонное LED Кухня крашенные глянцевые фасады, варка, духовка, встроенная СВЧ все Hansa, посудомоечная машина, стиральная машина Gorenje, холодильник Whirlpool, бойлер Bosch на 100л. Вместительная гардеробная комната в спальне,шкаф-купе. В квартире установлены счётчики воды, тепла, електричества. Комплекс полностью закрыт, охрана 24\7,безключевой доступ по всему комплексу с мобильного. Есть подземный паркинг. В комплексе закрытая территория с выходом к набережной и пляж. На территории комплекса предусмотрена школа, садик, паркинг подземный и гостевой. Оборудованы спортивные и детские площадки, а также места отдыха. Прекрасная инфраструктура: Торгово-развлекательный центр «КОМОД»,большое количество супермаркетов, Международный выставочный центр. Театр «Драмы и комедии». Спортивные клубы. Дом сдан,адрес присвоен, собственность оформлена. Заезжай, ставь мебель и живи. ХОЗЯИН без комиссии. Добро пожаловать на просмотр:)

власник
Євгена Маланюка вул. (Сагайдака Степана), 101
rieltor.ua

Продається видова 2-кімн кв, 75м2, в 31 будинку сек А, 2 поверх. ЖК Русановская Гавань! Будинок готовий, введений в експлуатацію, можно оформити право власності, ідуть ремонти будинок є частиною ЖК Русанівська Гавань де у всіх будинках вже проживають люди. Квартира продається після будівельників, по переуступці. Стелі 3 метри, стіни-керамоблок, червона цегла, панорамні вікна, квартира з видом на воду та Лавру. ЖК розташований за адресою вулиця Микільсько-Слобідська 11, на березі Дніпра, територія ЖК дуже красива, є свій паркінг, він підземний, спуск на ліфті, також окремо можна придбати комори. Закрита територія, відеоспостереження, охорона, дитячі та спортивні майданчики, вихід до набережної. У комплекс планується свій супермаркет, поряд є пляж. Телефонуйте, перегляд в будь-який час і день! Можливий продаж по Єоселі!

можливий продаж по єОселя
Євгена Маланюка вул. (Сагайдака Степана), 11
rieltor.ua

БЕЗ % ЖК Каховська. Все залишається! Квартира з двома окремими кімнатами, розділеними ванною і туалетом, кухнею з виходом на засклений балкон. В квартирі прокладена якісна електрика, тепла підлога в коридорі, кухні, ванній кімнаті і туалеті, різні варіації світла (підсвітки), встановлений домофон, сигналізація, замінені вхідні двері. Кухня під замовлення з фарбованим МДФ і системою Blum, вбудована посудомийна машина, плита, мікрохвильова піч, духова шафа. В кухні і двох кімнатах є кондиціонери. В комплексі є великий дитячий майданчик, підземний і гостьовий паркінг, кафе, приватний дитячий садок, салони краси, магазини, цілодобова охорона. Розвинена інфраструктура: школи, садочки, торговий центр, поліклініка, автобусна зупинка, парк, метро в пішій доступності.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Каховська вул., 60
rieltor.ua

Продаж затишної двокімнатної квартири з сучасним якісним ремонтом. • S - 62м., дві окремі кімнати, кухня з виходом на лоджію(засклена) • оздоблення квартири виконано в приємних світлих кольорах • усі матеріали провідних европейських виробників • комфортний середній поверх - 8/26 • доглянуте парадне, цілодобова охорона та відеоспостереження • в будинку є паркінг та укриття • розвинена інфраструктура • М «Лівобережна» 10хв. Можливий продаж по державних програмах. Без комісії для покупця!

можливий продаж по єОселя
Каховська вул., 60
rieltor.ua

Квартира з авторським ремонтом, з неймовірним видом на Дніпро та правий берег, в закритому жк з власною інфраструрою. Ремонт виконаний в березні 2024 ніхто не жив, загальною площею 50,68м2, в ЖК «Русанівська Гавань», вул. Микільсько-Слобідська,8, Квартира з панорамними вікнами, звідки відкривається чудова панорама Києва з її неймовірними заходами сонця. Спальня обладнана двоспальним ліжком, робочим місцем та вбудованими шафами для одягу і шафками для робочого місця. Ліжко на підйомному механізмі із зручним ортопедичним матрацом і піддоном. Підлога виконана із якісного німецького ламінату. Є кондиціонер. Кухня-вітальня простора, розділена на зону відпочинку із зручним диваном та кухонною зоною із обіднім столом. Кухня обладнана індукційною варильною поверхнею, духовою шафою, холодильником, витяжкою, мийкою та посудомийною машиною. Вся техніка вбудована. Є кондиціонер. Освітлення зоноване сучасного зразку. Ванна кімната обладнана ванною з двома душовими сітками, унітазом з гігієнічним краном, бойлером, електричною рушникосушаркою. Ванна відокремлена прозорою скляною перегородкою. Є централізоване гаряче водопостачання. У передпокої велика вбудована шафа, навісна тумба та велике до підлоги дзеркало. У квартирі є гардеробна кімната з вбудованими шафами та полицями для зберігання речей. Техніка світових брендів, до якої додаються інструкція та гарантія. Стіни у кімнатах оздоблені декоративною штукатуркою у сучасному стилі, у ванні та над робочою зоною кухні - керамогранітом . Підлога виконана із керамограніту, з електропідігрівом. У спальні – ламінат. Стелі натяжні висотою 2,7м та із гіпсокартону. Міжкімнатні двері скритого монтажу. Квартира забезпечена лічильниками води та лічильник тепла. Система опалення автономна, регульована. Квартира обладнана зручним домофоном для дистанційного відкривання дверей і воріт. Є консьєрж та цілодобова охорона гарної закритої території комплексу. У підїзді просторий хол. Є три ліфти. На територіі комплексу є спортивні, дитячі майданчики та місця для відпочинку. Навпроти будинку незабаром відчиниться торговий центр. Є облаштована своя набережна, де можна пробігтися, покататися на велосипеді або просто прогулятися. Неподалік є пляж. Поруч ЖК розвинута інфраструктура: торгові центри Новус, Сільпо, АТБ, ТРЦ Комод, Виставковий центр, магазини, аптеки, фітнес-клуб, кавярні, піцерія, пошта, поліклініка, школа, садочок та ін. До метро Лівобережна 15-20хв пішки. Програми еОселя розглядаємо.

можливий продаж по єОселя
Микільсько-Слобідська вул., 8
rieltor.ua

Каховская 62 Преимущества квартиры: - Продажа ОТ ВЛАДЕЛЬЦА, без комиссии для покупателя. - Площадь 62 кв.м.: просторно и комфортно для всей семьи. - 10-й этаж: красивый вид из окна. - Удачная планировка: - Раздельные комнаты. - Кухня-студия с большим окном. - Раздельный санузел. - Просторная прихожая. - Новый качественный ремонт: - Ламинат на полу. - Двери МДФ. - Укомплектованная ванная комната и санузел. - Подготовлена к установке кухни на ваш вкус. - Приятная цветовая гамма, в которую впишется любая мебель. Идеальное расположение: - 10 минут пешком от м. Левобережная. - Развитая инфраструктура: множество магазинов, кафе, аптек, спортивных клубов. - Тихий и зеленый район. В доме: - Ухоженное парадное. - Круглосуточная охрана и видеонаблюдение. - Есть укрытие. Во дворе: - Гостевая парковка. - Подземный паркинг. - Не упустите шанс купить отличную квартиру в - современном жилом комплексе! Звоните! Ключи на руках. Представитель владельца. Торг уместен

Каховська вул., 60
rieltor.ua

Без комісії. Можлива єОселя. Будинок зданий у 2020р. Нова 2х кімнатна квартира з ремонтом та вбудованими меблями, ніхто не жив. Площа 62м2, дві окремі спальні, кухня з виходом на балкон. Вбудована кухня, дві шафи-купе, техніка. Підігрів підлоги. Вікна односторонні виходять на схід. Встановлено всі лічильники у т.ч. і тепло, h=2,75 м. ЖК розташований поблизу Дніпра, складається із пяти 26 пов. будинків, підземного паркінгу, є стадіон, майданчики для відпочинку. До ст.метро "Лівобережна" 3-5 хв. їзди або пішки до 15 хв. Мінімальна вартість по оформленню - 2% та нотаріальні. Без комісії ріелтору.

можливий продаж по єОселя
Каховська вул., 62а
rieltor.ua

Срочно продам двухкомнатную квартиру. Просторная. Видовая. Новая. 18 эт... В квартире есть все. Дом кирпичный. Двор закрыт. Охрана. Новый жк. В квартире никто не жил. Ремонт очень качественный. Делали для себя. Выехали за границу. Метро левобережная 15 мин пешком. Садики, школы, поликлиники, магазины все рядом.

Андрія Аболмасова вул. (Панельна), 6
rieltor.ua

Ваша мечта о просторной квартире с панорамным видом может стать реальностью! Продается видовая 2-комнатная квартира без ремонта по ул. Каховская, 62 в ЖК "Каховский". 9 этаж 25-этажного дома, площадь 62/28/13 м²: Две просторные раздельные комнаты: идеально подойдут для семьи с детьми или для тех, кто любит много свободного пространства. Большая кухня: позволит воплотить любые кулинарные шедевры. Два санузла: добавят комфорта вашей жизни. Панорамные окна: из окон открывается красивый вид на город. Дом полностью заселен: вам не придется ждать окончания строительства и ремонта у соседей. Преимущества ЖК "Каховский": Развитая инфраструктура: детские площадки, кафе, рестораны, магазины и многое другое в шаговой доступности. Транспортная доступность: 5 остановок транспорта, до метро 15 минут. Подземный паркинг: вы всегда сможете найти место для своего автомобиля. Квартира без ремонта - это ваш шанс: Сделать ремонт по своему вкусу и бюджету. Воплотить все свои дизайнерские решения. Не упустите шанс купить квартиру своей мечты! Звоните, отвечу на все ваши вопросы. Дополнительные преимущества: Чистый подъезд. Благоустроенная придомовая территория. Видеонаблюдение. Звоните, и мы организуем показ в удобное для вас время! Есть паркоместо в подземном паркинге, можно купить отдельно

Каховська вул., 62
rieltor.ua

Продаж затишної 2-кімнатні квартири в ЖК «Русанівська Гавань» біля метро «Лівобережна» з частковим ремонтом, разом з паркомісцем. ЖК Русанівська Гавань- це великий комплекс з закритою територією, зданими і заселеними будинками. На території відкриті магазини, кав’ярні, салони краси. Квартира розташована на 18-му поверсі, має панорамні вікна з чудовим краєвидом на околиці Києва. Загальна площа квартири 89м2. Проект передбачає створення 2-Х окремих повноцінних робочих місць, що дозволить Вам спокійно працювати не виходячи із квартири. Дизайн проект та інженерний проект подаруємо новим власникам для його подальшого втілення. Вам лишається лише обрати фінальне оздоблення та техніку!

вул Микільсько-Слобідська, 10
rieltor.ua

Продається 2-х кімнатна квартира, в Дніпровському районі за адресою Каховська 62а в ЖК «Каховський» Найкраща планіровка в жк! Двустороння, видова! Кімнати у бік двору та Дніпра, кухня на сторону парковка. Секція в якій квартира знаходиться посередені(зелена), поруч з входом до підземного паркінгу. В квартирі дизайнерський якісний ремонт зі всією технікою та меблями. Площа 67.5 м.кв. На 23 поверсі з 26! Метро лівобережна в пешій доступності. В ЖК є все для комфортного життя! дитячий та спортивний майданчик, на першому поверсі купа магазинів та салонів, охорона, підземний паркінг та парковка, школа та дитячий садок поруч. Також в 5 хвилинах Дніпровська набережна та в 10 парк перемомоги! Деталі: будинок монолітно - каркасний! Рік сдачі в експлуатацію- 2020, висота стелі-2.80м, ремонт робився під себе з якісних та екологічних матеріалів, стіни декоративна шпатлівка, стеля гіпсокартон. Тарифи на комуналку згідно тарифів городу, на все є лічильники. В квартирі вся якісна техніка (посудомийка, 2 телевізори! (3d смарт), пральня машина, бойлер, мікрохвильова піч, духовий шкаф, індукційна плита, холодильник, кондиціонер). Шафи всі встроєні! В туалеті та ванній тепла підлога! Також є місце в підземному паркінгу в зручному місці біля виізду біля стіни з можливістю підключення електропідзарядки. Ціна обговорюється окремо. Місце в приоритеті за покупцем кваритри.

Каховська вул., 62а
rieltor.ua

Пропонується чудова квартиа в Русанівській Гавані. Квартира простора, світла та видова. Стан після будівельників . ЖК Русанівська Гавань -це великий комплекс з закритою територією, зданими і заселеними будинками. На територіі відкриті магазини, кавярні, салони краси. Велика кількість різноманітних дитячих майданчиків, футбольне поле, обладнані місця для занять спортом, набережна і пляж поруч. В 100м завершується будівництво супермаркету Сільпо Микільсько-Слобідська, 8, Русанівська Гавань;ЖК"Русанівська гавань",

Євгена Маланюка вул. (Сагайдака Степана), 8
rieltor.ua

Пропонується квартира з шикарним ремонтом. Світла, простора після капітального ремонту. Укомплектована всім необхідним. Вбудовані меблі та техніка. У квартирі ніхто не мешкав, ремонт робили для себе. 3 ліфта, система опалення горизонтальна, встановлення і розміщення лічильників, передбачені майданчики для відпочинку, дитячі, ст. М"Лівобережна" 15 хвилин пішки. Поруч є школа, дитячий садок, супермаркет, парк, річка/озеро, зупинки транспорту

можливий продаж по єОселя
Каховська вул., 62А
rieltor.ua

Дніпровський район.Жк.Каховський.Вулиця Каховська 62а.Продаж 2-х кімнатної квартири.Квартира розташована на 16-му поверсі 26-ти поверхового будинку.Площа квартири : 62/33,5 /12,3 м2. У квартирі виконано новий якісний євроремонт! -Сушка для рушників Terma VIVO 910х500 -Ванна RIHO Riho 0000000 170х75/115(01U) -Терморегулятор DEVI Devireg Smart Black -Вимикач 2-клавішний Schneider Electric NU321144 Unica New Studio ‖ -Витяжний вентилятор Soler&Palau Silent Dual 100 -Нагрівальні мати EXTHERM ET, ET ECO, ETL | EXTHERM у дитячій, у коридорі для сушіння взуття, на кухні, у ванній кімнаті. -Керамічна плитка Tubadzin у ванній кімнаті. -На кухні нові вікна Rehau із теплим монтажем. У спальнях були демонтовані та змонтовані з теплим монтажем. -Термоголовки на батареї - підлога з підігрівом - відмінний швидкісний вайфай - квартира абсолютно нова - низька оплата комуналки та КК на території ЖК - затишний ЖК з великою кількістю магазинів/сервісів/ресторанів Закрита територія від проїзду машин, відео спостереження, паркінг підземний і гостьовий, охорона в парадному (що значно краще ніж консьєрж) У радіусі 10 хв пішої доступності : -парк Перемога; -Русанівська набережна; -ТРЦ Комод; -Кінотеатр Мультиплекс; -театр Драми і Комедії; -метро Лівобережна; -безліч супермаркетів, садочків і шкіл -величезна поліклініка!

Каховська вул., 62А
rieltor.ua

Продається простора квартира в комплексі комфорт класу ЖК «Каховська», вул. Каховська 62А, Загальна площа 62,7 м2. Розташована на 9 поверсі 26 поверхового будинку. Будинок зданий та заселений. Будинок збудований за монолітно-каркасною технологією. Стіни – газоблок. Утеплення – мінеральна вата 50мм. Висота стелі - 3м. У квартирі зроблений відмінний, якісний ремонт, підлогове покриття бренду TARKET - 2 спальні кімнати - простра кухня - засклений балкон - Ванна кімната - Роздільний туалет - коридор - тепла підлога Відмінне розташування. Метро "Лівобережна" 12 хвилин пішки. У пішій доступності знаходяться: - зупинка громадського транспорту, - бігові та велодоріжки, - спортивні та ігрові майданчики, - супермаркет, - лікарня, - підземний та гостьовий паркінги, - Відділення банків, - салони краси та багато іншого. Гарний двір з дитячими та спортивними майданчиками та зоною відпочинку. На перших поверхах: кафе, магазини, Укрпошта, поштамат Нової Пошти. Поруч парк Перемоги та парк Веселка з пляжем та красивою набережною. 100 метрів до АТБ та Бджілка. Запрошуємо на перегляд з Експертом з нерухомості компанії THE CAPITAL у зручний для Вас час. A1422

Каховська вул., 62А
rieltor.ua

Пропонується до вашої уваги Дуже простора та світла, велика 2к квартира в новому ЖК Русанівська Гавань 89.3 кв метра Комфортний середній поверх 16\26 Роздільне планування, 2 окремих санвузли! Просторі кімнати, кухня з виходом на балкон. Є можливість зробити панорамні вікна та насолоджуватись сходом сонця за чашечкою кави) Вагомою перевагою є зручна інфраструктура району. За 10 хвилин ходьби знаходяться ТРЦ "Комод", продуктові гіпермаркети, кінотеатр "Мультіплекс", безліч кафе та ресторанів. Неподалік розташовані лікарні, аптеки, побутові магазини та салони краси. Поруч є супермаркети великих торгових мереж: 15 хвилин пішки до Novus та «Сільпо», 10 хвилин на авто до Varus, ще одного Novus та «Сільпо». Також за 5 хвилин можна доїхати до Лівобережного ринку, де продають свіжі фрукти та овочі. Власна котельня для кожного будинку Облаштована набережна на березі Дніпра - місце для прогулянок, ранкових пробіжок та відпочинку на шезлонгах Спортивна зона з тренажерами просто неба, дитячі ігрові зони для дітей різного віку Якщо цей обєкт Вам чимось не підійшов, напишіть мені або зателефонуйте, я спрощу Ваші пошуки і запропоную найбільш підходящий варіант під Ваш запит! Це комфортніше, ніж повторювати одне й те саме завдання десяткам ріелторів!

можливий продаж по єОселя
Микільсько-Слобідська вул., 8
rieltor.ua

Простора двокімнатна квартира в ЖК Русанівська Гавань 86м2 з двома санвузлами та гардеробною. Вікна на три сторони, дитяча вид на Дніпро, кухня на Русанівські сади , спальня на ЖК Садовий. Італійська сантехніка та плитка. Кварц вінілова підлога з підігрівом по всій площі квартири. . Вбудований холодильник liebherr side by side , пральна та сушильна машина miele. Панорамний блок на кухні замінений на трьохкамерний з ламінацією в сірий колір. Дизайн проект. Кухня - вітальня 40м2. Продажа з меблями та технікою. Микільсько слобідська 10, будівельний номер будинку 18 , 10 поверх. СПС 1 рік , податки обговорюються.

можливий продаж по єОселя
Євгена Маланюка вул. (Сагайдака Степана), 101
rieltor.ua

Продається чудова квартира в новому будинку в пішій доступності до метро Лівобережна. На території ЖК є підземний паркінг, відеоспостереження, охорона,парковка, кавярні, магазини, салон, Аптека,дитячі заклади,поряд з будинком ТЦ, набережна Дніпра,парк, медичні заклади,спортивні клуби,ліцей, театр, Виставковий центр,метро,все є для комфортного проживання. В квартирі зроблен якісний ремонт, залишається побутова техніка, меблі, вбудована кухня, кондиціонер, бойлер, телевізор... Кімнати окремі, два санвузла, кухня з лоджією,в спальні є гардеробна кімната. Перегляд в зручний для Вас час.

можливий продаж по єОселя
Каховська вул., 62
rieltor.ua

Запрошуємо вас відкрити двері до розкішного життя в одному з найпрестижніших комплексів Києва - ЖК "Русанівська Гавань"! Пропонуємо вашій увазі чудову 2-кімнатну квартиру з видом на Дніпро та історичні памятки міста. Заходьте в світ комфорту та елегантності на 3-му поверсі цього сучасного 17-поверхового будинку. Площа квартири - 69 м², а висота стель - 3 м, що створює відчуття простору та вільності. Велика кухня-студія та дві затишні кімнати забезпечать вашу родину комфортним життям. Панорамні вікна та високоякісні матеріали використовуються для створення максимальної затишності та комфорту. Оснащена автономним опаленням та лічильниками в коридорі, ця квартира пропонує вам незалежність та економію. Життя в "Русанівській Гавані" - це не лише комфорт вдома, але і повна інфраструктура: кавярні, магазини, майданчики та охороняємі паркінги(ліфт довозить). Ви зможете насолоджуватися красою берегової лінії та міськими розвагами в будь-який час. Також ви маєте можливість придбати комору площею 3,5 м2, яка також розташована в цьому ж будинку в секції А. Ціна за комору всього $5000. Можливо, ви зацікавитесь обома пропозиціями разом або окремо. Не втрачайте часу, звертайтеся зараз для отримання додаткової інформації та перегляду: Ростислав 095-908-49-11.

Євгена Маланюка вул. (Сагайдака Степана), 101
rieltor.ua

ЖК "Каховська". Продається відмінна 2-кімнатна квартира з якісним ремонтом . Ремонт та перепалнування виконано за дизайн-проектом. Дві окремі спальні, кухня вітальня, санвузол роздільний, гардеробна. Квартира повністю укомплектована меблями та побутовою технікою для життя. Підземний паркінг, дитячі майданчики, кафе, аптека, box market. Від метро "Лівобережна" - 12 хвилин

можливий продаж по єОселя
Каховська вул., 62
rieltor.ua
1 - 24 з 71 результатів