Найкраща ціна в ЖК "Яскравий"! Продаж 1 кімнатної квартири Оболонський район, вул.Сімї Кульженків 35. Право власності понад 3 років, податки мінімальні, готові продати під Є-оселю 3%, Є - відновлення!!! Особливості: - Зроблений ремонт від забудовника, меблі й побутова техніка залишиться по домовленості (холодильник, варильна поверхня, духова шафа, витяжка, кондиціонер, бойлер, пральна машина, шафа-купе) - Індивідуальні лічильники на електроенергію "день - ніч", на воду, на опалення, що забезпечить Вам невисокі комунальні платежі. - Територія ЖК обладнана камерами безпеки, вхід по магнітним ключам, у підїзді вас зустрічає охоронець Інфраструктура: «Яскравий» це житловий комплекс, який має розвинену власну інфраструктуру, що включає дитячий садочок, майданчики для ігор малечі та занять спортом, футбольне міні поле, комфортні зони відпочинку, наземний паркінг і гостьову паркову. Нежитлові приміщення на цокольних поверхах новобудови виділені під аптеки, банківські відділення, фітнес-центр, перукарню. Вся інфраструктура в пішій доступності: - до приватного дитячого садочка "IT Kids" - 150 м - до закладу дошкільної освіти №527 - 450 м - до закладу дошкільної освіти №804 "Веселка"- 550 м - до школи №29 - 150 м - до школи №9 - 500 м - до школи №285 - 650 м - до міської лікарні №8 - 300 м Поруч із будинком знаходяться безліч магазинів і торгових центрів до ТЦ Полярний - 300 м до Сільпо - 50 м до "Леруа Марлен" - 100 м до Епіцентру 15 хв громадським транспортом Біля будинку є паркінг, як гостьовий так і підземний, який можно вікористовувати як бомбосховище. Вдале розташування новобудови дозволить швидко доїхати до потрібного місця, минаючи численні пробки. Всього у 10-15 хвилинах їзди на автобусі знаходяться станції метро «Мінська» й «Героїв Дніпра». Поруч знаходиться озеро Міністерка і ліс Виноградар, де можна відпочивати й виходити на прогулянки. Квартира ідеально підійде як для власного проживання, так і для орендного бізнесу. Телефонуйте і ми з радістю організуємо перегляд у зручний для вас час, та допоможемо з безпечною угодою!

можливий продаж по єОселя
Сім’ї Кульженків вул. (Дехтяренка Петра), 35
rieltor.ua

1к, Полярна вул. 8д Затишна світла простора квартира в цегляному домі в гарному стані з косметичним ремонтом, КП серія дому, замінені труби, проводка та сантехніка, вікна дерев"яні, натяжна стеля, на підлозі ламінат + лінолеум, вбудована кухня, с/в роздільний, обкладений кахельною плиткою, лічильники на холодну та гарячу воду, простора комора, бойлер, домофон, балкон незасклений. Квартира продається з усіма необхідними меблями та побутовою технікою. Заїжджай та живи! Чистий підїзд, акуратний сходовий майданчик, тамбур, вікна у двір, добропорядні сусіди, впорядкована прибудинкова територія. Розвинена інфраструктура. Поряд з будинком школи, дитячі садки, супермаркети Полярний, Фокстрот, Сильпо, Коло, ТЦ Леруа Мерлен, аптека, салон краси, спортзал, футбольне поле, у дворі дитячий майданчик. Гарна транспортна розвязка. До метро Оболонь та метро Мінська 10-15 хв їзди. Поруч із будинком зупинки міського транспорту та маршруток у різні кінці міста. Квартира ідеально підходить як для життя, так і під оренду. Усі документи підготовлені для проведення угоди купівлі-продажу. Торг доречний.

Полярна вул., 8д
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

ЖК Міністерський Вулиця Кондратюка 3 Пропонується до продажу чудова квартира у сучасному комплексі ЖК Міністерський, що розташований за адресою вулиця Кондратюка 3. Квартира знаходиться на 14-му поверсі і має загальну площу 53 кв м, з розподілом на кімнату - 19 кв.м., велику кухню-вітальню - 18 кв.м., гардероб та санвузол. У цій квартирі здійснено сучасний ремонт з використанням якісних матеріалів і вона повністю мебльована та обладнана необхідною побутовою технікою. Вікна квартири виходять на південь, що забезпечує приємне освітлення та дозволяє насолоджуватися променями сонця. Будинок монолітно-каркасний і має свою закриту територію, на якій розташовані магазини, кавярні, нова пошта та інші заклади для вашого комфорту. Красивий доглянутий двір з сучасними дитячими площадками та підземними паркінгами. Район має розвинуту інфраструктуру поруч є школи, дитячі садочки, Діагностичний центр, супермаркеті. Неподалік є ліс для прогулянок та занять активними видами спорту. Зручна транспортна розвязка забезпечує легкий доступ до метро Мінська всього за 10 хвилин громадським транспортом. Перегляди можливі за попередньою домовленістю. Розглядаємо продаж за безготівковим розрахунком у гривні, а також доступні програми є-оселя, є-відновлення, та інші. Запрошую Вас на перегляд!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Кондратюка Юрія вул., 3
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Ексклюзивна пропозиція. Продам затишну 1-к квартиру на Мінському масиві. Знаходиться за адресою Оболонський район , Мінський масив , проспект Маршала Рокосовського 6-Б. Неподалік зупинка громадського транспорту до станції метро : Оболонь , Мінська , Героїв Дніпра , Нивки , Вокзальна та інші.. Квартира розміщена на комфортному 2-му поверсі 16-поверхового будинку та займає площу 34м2. Планування: - простора кухня - велика кімната - роздільний с/в - засклений балкон - гардеробна кімната Всередині виконаний якісний ремонт з заміною електокомунікацій, встановлено металопластикові вікна, нові радіатори, кондиціонер та зроблено утеплення по фасаду. Квартира повністю укомплектована всім необхідним для комфортного життя. В підїзді зроблено ремонт, є два ліфти: пасажирський та грузопассажирский. Тихий затишний двір з великою кількістю зелені. Розвинена інфраструктура біля будинку. Поруч дошкільний заклад, школа , безліч магазинів та кавярень, лікарня, стоматологія , Епіцентр та інше.. Телефонуйте. Більш детально розповім по телефону та проведу перегляд в зручний для Вас час.

ексклюзив
Рокоссовського маршала просп., 6б
rieltor.ua

Продам 1 кім. кв. Юрія Кондратюка 3 ЖК. Міністерський, Будильнику 8 років. В квартирі ніхто не зареєстрований. Квартира продається повністю з меблями і побутовою технікою як на фото. Якісний ремонт. Вся побутова техніка, меблі (кондиціонер,бойлер) Велика містка шафа-купе. Лоджія засклена. Східна створна. Затишна квартира с хорошою аурою. У 2 хвилинах супермаркет, Аптека. Метро Мінська -15 хвилин, зупинка під будинком, автобус кожні 5 хвилин.

Кондратюка Юрія вул., 3
rieltor.ua

ЖК "Яскравий" комфорт класу від БК "Інтергал-Буд" по вул. Калнишевського, 6. Простора світла квартира 55 кв. на 4/24 пов. Комфортне планування: кухня-студіо 21кв.м., спальня 17кв.м., с/в-5 кв.м., вбиральня - 4 кв.м., засклена лоджія-3кв.м. У квартирі зроблено якісний дизайн-ремонт. Продаж зі всією меблями та побутовою технікою: вбудована кухня з технікою, холодильник, пральна машина, барна стійка зі стільцями, диван, двоспальне ліжко, комод, обладнана гардеробна. У будинку професійна охорона, відеоспостереження; Великий двір з дитячим майданчиком, підземним паркінгом. У ЖК розташовані магазини, кафе, салони краси, поруч "Сільпо", клініка. Ст.м. "Мінська" або "Героїв Дніпра" - 7 хвл., а також озеро "Міністерське" та ліс з зонами для відпочинку. Квартира готова до продажу.

Петра Калнишевського вул. (Майорова Михайла), 6
rieltor.ua

Терміновий продаж! Новий будинок. Єврорем. З меблями та технікою М-МІНСЬКА Новий будинок побудований і зданий в 2017р. Безпечний поверх -2. Адреса Петра Калнишевського 14 Гідна пропозиція щодо ЖК оболонського району! Готовий бізнес під оренду! Ексклюзив Фасадне утеплення, мінеральна вата Забудовник Фундамент Функціональне планування (не студія) перевагою якого є: -простора житлова площа 17.4кв -комфортна кухня 11.2кв із заскленим балконом до підлоги -вільний санвузол 7.1кв -висота стель H-2,75 Горизонтальне розведення опалення, встановлений теплолічильник індивідуально на квартиру, що дозволить суттєво заощадити на комунальних платежах. Стан: Виконано якісний ремонт, повна комплектація з меблями та технікою! -встановлені якісні МПО -Радіатори з регуляторами температури -ел, проводка (мідь) індивідуальне розведення на силові точки Своя обслуговуюча організація по цьому будинку. Розташування: -метро Мінська 10хв, прямий транспорт на Майдан незалежності, Лук’янівку, центральний ЖД вокзал, петрівку, нивки -супермаркети -фітнес зал Спортленд -діагностичний центр -озеро Міністерське - школи, дитячі садки Завдаток беремо. Вас зацікавив даний обєкт?, набирайте та записуйтесь на перегляд, Можливо це саме те, що Ви шукали.

можливий продаж по єОселя
Петра Калнишевського вул. (Майорова Михайла), 14
rieltor.ua

Новий будинок 2017р. Ремонт. З меблями та технікою М-МІНСЬКА 10хв Новий будинок побудований і зданий в 2017року Поверх -15. Адреса Петра Калнишевського 14 Гідна пропозиція щодо ЖК оболонського району! Готовий бізнес під оренду! Ексклюзив Фасадне утеплення, мінеральна вата Забудовник Фундамент Функціональне планування (не студія) перевагою якого є: -простора житлова площа 17кв -комфортна кухня 9кв із заскленим балконом до підлоги -вільний санвузол -висота стель H-2,75 Горизонтальне розведення опалення, встановлений теплолічильник індивідуально на квартиру, що дозволить суттєво заощадити на комунальних платежах. Стан: Виконано якісний ремонт, повна комплектація з меблями та технікою! -встановлені МПО -Радіатори з регуляторами температури -ел, проводка (мідь) індивідуальне розведення на силові точки Своя обслуговуюча організація по цьому будинку. Розташування: -метро Мінська 10хв, прямий транспорт на Майдан незалежності, Лук’янівку, центральний ЖД вокзал, петрівку, нивки -супермаркети -фітнес зал Спортленд -діагностичний центр -озеро Міністерське - школи, дитячі садки Завдаток беремо. Вас зацікавив даний обєкт?, набирайте та записуйтесь на перегляд, Можливо це саме те, що Ви шукали.

можливий продаж по єОселя
Петра Калнишевського вул. (Майорова Михайла), 14
rieltor.ua

Пропонується до продажу 1-но кімнатна квартира студіо в цегляному будинку 2010 року, є підземний паркінг. В квартирі зроблено ремонт, є меблі та техніка, балкон, кондиціонер, сигналізація. Неподалік метро Мінська та Героїв Дніпра. Поряд: школа, дитячий садок, діагностичний центр, ТЦ Полярний, Міністерські озера, ліс, Леруа Мерлейн, Епіцентр. Поруч ЖК Мінестерський та ЖК Яскравий. Перегляди за домовленістю! Комісія агенства 5%

Петра Калнишевського вул. (Майорова Михайла), 7
rieltor.ua

Продається квартира. Частково зроблено ремонт (заміна проводки, в кімнаті вирівняні стіни, зроблено стелю) Ванна сидяча. Балкон із кімнати. Санвузол суміщений. Зелений двір. Метро мінська 15 хвилин транспортом

Рокоссовського маршала просп., 3а
rieltor.ua

Продажа 1-комнатной квартиры по пр-ту Рокоссовского,3в (Минский массив). Квартира уютная, с ремонтом, укомплектована всем необходимым - просторные шкафы, холодильник, стиральная машина, пылесос, wi-fi. Есть бойлер на 50 л. Удобное месторасположения, рядом магазин, детский садик, школа, подростковый клуб, остановка общественного транспорта. До ст.м. "Минская" - 10 мин. на транспорте. Торг уместен.

Рокоссовського маршала просп., 3в
rieltor.ua

Без комісії ! Продам 1 кімнатну квартиру по вулиці Калнишевского Петра 14 , Оболонський район, до метро Мінськая 10 хвилин . Загальна площа 36.9 кв.м , житлова 17.10 кв.м , кухня 8.7 кв.м В квартирі євроремонт та пропонується з усією технікою і меблями . 16 поверх з 25ти . Будинок 2017 року будівництва, стіни цегла . Панорамні вікна . Охороняєма, закрита територія . У пішій доступності: дитячий садок школи, супермаркети , міська лікарня . Для відпочинку поряд озеро з пляжем . Телефонуйте! З повагою Наталія!

ексклюзив
Петра Калнишевського вул. (Майорова Михайла), 14
rieltor.ua

Вашій увазі пропонується простора квартира зі стильним високоякісним ремонтом у новому сучасному будинку. Одне з кращих планувальних рішень: Простора кухня з виходом на панорамний балкон. Комфортна спальня кімната. Великий санвузол для максимального комфорту. В ремонті використані якісні матеріали та техніка провідних виробників. Кухня зі стільницею зі штучного каменю, фільтри зворотнього осмосу. Вана зі штучного каменю Velleroy&Boch, повністю мебльована та облаштована технікою. Батареї з цифровими терморегуляторами. Два кондиціонери. Система відеоспостереження та закритий тамбур. Один власник, документам більше 3-х років, ніхто не зареєстрований.

Петра Калнишевського вул. (Майорова Михайла), 14
rieltor.ua

вул. Бережанська, 20 4 пов./10 Повноцінна однокімнатна квартира 40,1 кв.м. з просторною житловою кімнатою 19,1 кв.м. Кімната з великим балконом. Балкон засклений. Квартира розташована на комфортному 4 поверсі. В квартирі є газ. Будинок знаходиться в середині двору. Двір тихий та затишний. Під"їзд та сходи в гарному стані. Чисті та охайні. Встановлені нові почтові скриньки. Будинок утеплена панель. Гарна інфраструктура: поруч зупинки громадського транспорту. Метро Мінська 10-15 хв. Дзвоніть та інвестуйте у своє майбутнє !

Бережанська вул., 20
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартири, видова, Мінський масив, ЖК Яскравий, Сім’ї Кульженків 31а - 8 поверх 25 будинку - Загальна 43 кв.м., житлова 16 кв.м., кухня 11 кв.м. - с/вузол суміжний - лоджія з кухні засклена Квартира укомплектована технікою та меблями, панорамні вікна, видова. Лічильники на воду і опалення. Гарна територія з дитячими майданчиками , кафе , ресторани, салони краси , лікарня , магазини , все поруч . Транспортна розв’язка, до метро Мінська 10 хвилин на транспорті Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 1 кімната. Планування кімнат Роздільне. Опалення центральне. В квартирі є Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Кондиціонер, Лічильники, Посудомийна машина. Загальний стан квартири - Євроремонт. Власник погоджується продати по програмі єОселя.

можливий продаж по єОселя
Сім’ї Кульженків вул. (Дехтяренка Петра), 31А
rieltor.ua

Продаю квартиру на Мінському масиві Оболонського району, проспект Маршала Рокосовського 10 А. 7/9 пов, загальна - 32,6 кв.м., житлова - 13,2, кухня - 6,2 кв.м., санвузол (сумісний) - 3,0, комора - 0,4, лоджія - 6,8. Газ. Стан - під ремонт. Район має всю необхідну інфраструктуру. 2 хвилини ходьби до зупинки, 10 хвилин на транспорті до метро Мінська. Без комісії та торгу.

Рокоссовського маршала просп., 10А
rieltor.ua

Продається 1-к квартира по вул. Сімʼї Кульженків 35 в ЖК комфорт класу «Яскравий» (підходить для продажу під єОселю!) з власною закритою територією, відеоспостереженням та консьєрж-сервісом 24/7, 6/25 кб, загальна площа 47.6 кв.м. кухня 12.4 кв.м. з виходом на засклену утеплену лоджію. Одне із самих вдалих просторих планувань із великою гардеробною кімнатою. Квартира продається з максимальною комплектацією та дуже якісним сучасним ремонтом зробленим для себе, уютна, затишна, в ідеальному стані, вікна виходять в тихий двір. Якісна техніка - 2 кондиціонера, посудомийна машина, духова шафа, холодильник, мікрохвильовка, бойлер, поальна машина, плазмова панель. Велике двоспальне ліжко із дерева з якісним матрасом, шафа, ламінат, склопакети, плитка в суміщеному санвузлі. Індивідуальні лічильники опалення по квартирі, що дає змогу економії, презентабельне парадне. В дворі дитячі майданчики, салони, супермаркет, біля комплексу ТЦ Полярний, Сільпо, АТБ, Лєруа Мерлен, неподалік Епіцентр. Багато садочків, школа, парк, 10 хв маршруткою метро Мінська, чудова розвязка. «Чистий» продаж. Ідеальна як для особистого проживання так і для бізнесу.

можливий продаж по єОселя
Сім’ї Кульженків вул. (Дехтяренка Петра), 35
rieltor.ua

Пропонується на продаж однокімнатна квартира в ЖК Міністерський за адресою : вул. Кондратюка, 5. Розташована на 13 поверсі. Тепла, світла квартира, облаштована необхідними меблями та технікою, все залишається новому власнику. Окрема кімната 16,3 м2, простора кухня 11.1 м2 з виходом на лоджію, лоджія засклена, та ще відкритий балкон. Встановлені всі лічильники (на світло, воду, тепло ). В квариті немає прописаних. Готова до продажу. Ідеальний варіант як для життя так і для орендного бізнесу. В ЖК закрита територія, охорона. Добре розвинена інфраструктура , поруч дитячі садочки, школи, супермаркет, багато магазинів, ринок, парк, озеро, ліс, Пуща Водиця, банки, кафе, ресторани, пошта. Маршрутні автобуси : метро Мінська ( 15 хвилин), Почайна, Контрактова Площа, Нивки, Солом"янський район, Лук"янівка. Працюючи з нами, ви отримуєте лише перевірені обєкти від реальних орендодавців та продавців за адекватною ціною. Підтримка всіх етапах угоди. Ми гарантуємо, що ви залишитеся задоволені співпрацею!

Кондратюка Юрія вул., 5
rieltor.ua

РЕАЛЬНА ЦІНА. РЕАЛЬНИЙ ОБЬЄКТ. БЕЗ КОМІСІЇ. БЕЗ ВИТРАТ НА ОФОРМЛЕННЯ. Продаж однокімнатної квартири в ЖК POLARIS Home&Plaza, Секція 3.3 МОЖНО у розстрочку! 34 кв. 2 поверх з 24. Вікна у бік Оболоні. Висота стелі 2.8 Зроблена: - разводка під опалення - залита підлога - підведено електромережу - разводка під воду та каналізація - працюють ліфти Житловий комплекс комфорт-класу. Прибудинкова територія закритого типу. У ЖК буде власна інфраструктура, а також мініпарк із озелененням, дитячими та спортивними майданчиками. Зручна транспортна розвязка від комплексу до центру Києва, Оболоні, Виноградаря На території ЖК буде розташований супермаркет та фітнес-центр. Передбачено підземний паркінг. Ідеально підійде як для проживання так і для комерції. Метро «Мінська» за 15 хвилин їзди на громадському транспорті

Сім’ї Кульженків вул. (Дехтяренка Петра), 22
rieltor.ua

Доброго дня! Агентство нерухомості Four Towers пропонує до вашої уваги в продаж однокімнатну квартиру в ЖК Міністерський за адресою : вул. Кондратюка, 5. Тепла, світла квартира, є необхідні меблі та техніка. Окрема кімната 18.8 м2, простора кухня 10.3 м2 з кухні вихід на відкритий балкон. В ЖК закрита територія, охорона. Добре розвинена інфраструктура , поруч дитячі садочки, школи, супермаркет, багато магазинів, ринок, парк, озеро, ліс, Пуща Водиця, банки, кафе, ресторани, пошта. Маршрутні автобуси : метро Мінська ( 15 хвилин), Почайна, Контрактова Площа, Нивки, Солом"янський район, Лук"янівка. Працюючи з нами, ви отримуєте лише перевірені обєкти від реальних орендодавців та продавців за адекватною ціною. Підтримка всіх етапах угоди. Ми гарантуємо, що ви залишитеся задоволені співпрацею!

Кондратюка Юрія вул., 5
rieltor.ua

0% - комісія для покупця! Продається світла і простора 1-кімнатна квартира S-41,5/17,7/8,9m², на 10 поверсі, за адресою вулиця Петра Калнишевського 7, Оболонський район, Мінський масив. Будинок 2010 року будівництва. • в квартирі є все необхідне для життя; • гарний краєвид з вікон на місто; • документам більше 3х років; • відеотур квартири - по запиту :) Раціональне просторе планування, квартира дуже світла. У мікрорайоні гарно розвинена комерційна та соціальна інфраструктура. Супермаркет Сільпо навпроти будинку, школа в 2хв. пішки, будівельні магазини, аптеки та багато іншого в пішій доступності. Біля будинку є зупинка громадського транспорту. До метро Героїв Дніпра та Мінська 15 хв. • нотаріально перевірені документи, все готово до угоди; Володію всією інформацією стосовно квартири. Ви залишитесь задоволені вашим вибором! З повагою експерт з нерухомості Наталія

ексклюзив
Петра Калнишевського вул. (Майорова Михайла), 7
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру разом з підземним паркінгом за 10 хвилин їзди від метро «Героїв Дніпра» та «Мінська», розташовані в ЖК «Яскравий» по вул. Сімї Кульженків, 35, Оболонського району. Квартира з євроремонтом загальною площею 46 м2, оснащена всіма необхідними меблями та побутовою технікою для комфортного життя, знаходиться на 21 поверсі 25 поверхового монолітно-каркасного будинку 2019 року побудови. Кімната 16 м2 з виходом на утеплений балкон, укомплектована розкладним диваном, тумбами, настінними шафками та з ламінатом на підлозі. Кухня 11 м2 оснащена вбудованою кухнею, варильною поверхнею, духовою шафою, витяжкою, холодильником та столовим столом зі стільцями, на підлозі кахель. Ванна кімната суміщеним санвузлом обкладена імпортним кахлем, обладнана: кутовою ванною, умивальником, унітазом, бойлером та пральною машиною. Підземний паркінг загальною площею 16,6 м2. Поруч із будинком знаходяться школа, дитсадки, безліч магазинів є як у самому ЖК, так і поблизу нього. Також поряд з комплексом – ТЦ «Полярний» з великим «Сільпо», будівельні супермаркети «Леруа Мерлен» та «Епіцентр». Є салони краси, відділення банків, фітнес-клуби, відділення пошти, є парковки, що охороняються, відмінна інфраструктура і транспортна розвязка. Первинні документи! Чистий продаж! З можливим торгом від 103 000$. 0936585344, 0676585344.

Сім’ї Кульженків вул. (Дехтяренка Петра), 35
rieltor.ua

Пропонується на продаж 1к квартира з підвалом, по вул. Ю. Кондратюка, 4г, в Оболонському районі. 31/17/5, 1/9. Квартира в хорошому стані. Частково замінені комунікації і встановлені лічильники, металопластикові вікна, засклений балкон з виносом. В квартирі є просторий, сухий підвал. Квартира укомплектована всіма необхідними меблями і технікою: кухонні меблі, плита, пральна машина, 2 дивани, шафи та ін. Чистий підїзд. Привітні сусіди. Будинок розташований в дворі, поруч є спортивний майданчик, кілька шкіл, ліцеїв, дитячих садочків, магазинів, кафе, супермаркетів та ін. Хороша транспортна розвязка. До метро 15 хвилин на транспорті.

Кондратюка Юрія вул., 4г
rieltor.ua

ЖК Яскравий, адреса вул. Сімї Кульженків, 31А. Велика 1 кімнатна квартира 50 кв.м. з балконом. Ремонт зроблено в світлих тонах, в наявності всі необхідні меблі та техника. На балконі можна зробить кабінет. В кухні достатньо місця для зони відпочинку. В спальні велика шафа, або можна зробить гардеробну. Санвузол сумісний, з повноцінною ванною. Будинок дуже теплий та якісний. В ЖК власне ОСББ, гарна доглянута територія, чистий просторий підїзд з консьержкой. В холі встановлена кава-машина. Паркування на території комплексу або в гаражах поруч. Будинок зданий в експлуатацію в 2016 році. Розглядаємо е-оселю або інші безготівкові програми.

можливий продаж по єОселя
Сім’ї Кульженків вул. (Дехтяренка Петра), 31А
rieltor.ua
1 - 24 з 85 результатів