Власник продає квартиру 46,5 кв.м в історичному центрі Києва в ЖК Ярославів Град по вул.Бульварно-Кудрявській 17.ЖК бізнес класу,закрита територія,охорона,ландшафтний дізайн,супермаркет Новус,кав,ярні тощо.Комплекс зданий,люди живуть,тарифи звичайні. Квартира на 2 поверсі 3 секції ( найнижча секція в ЖК - всього 6 поверхів).Це так звана євродвушка - простора кухя-вітальня та окрема спальня з виходом на балкон-міні-тераску.Стіни з червоної цегли,вже поштукатурені.Стелі 3 метри.Вікна панорамні.Охоронна,протипожежна сігналізації.2 ліфта їдуть в паркінг. Продаємо поки що за перепоступкої,яку сплачуємо ми.Не пропустіть можливість вигідно придбати квартиру в найкращому ЖК в самому серці столиці.Приходьте на перегляд.

власник
Бульварно-Кудрявська вул. (Воровського), 17
rieltor.ua

Шевченковский , Сечевых Стрельцов 28 А 2/9 кирпич , 41 /22/9 , балкон на комнату и кухню , выход из комнаты сураздельный , 2 кладовки , просторный коридор тихий центр , консьерж квартира в жилом состоянии хорошая квартира , теплая , тихо остановка транспорта , магазины , Покровский собор , до Лукьяновки 3 остановки, до Львовской площади 2 остановки торг уместен

Січових Стрільців вул. (Артема), 28 А
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Найкраща ціна в комплексі! Затишна квартира в сучасному ЖК бізнес класу Ярославів Град. За плануванням: кухня з виходом на відкриту лоджію, окрема кімната, суміщений санвузол, гардеробна. Висота стелі 3 метри. Виконано хороший ремонт, повне оснащення меблями та технікою. Комплекс має закриту територію, охорона, контроль доступу. Власна інфраструктура, підземний паркінг. Золоті Ворота в 10 хвилина. В продажу ще 10 квартир. Телефонуйте.

Бульварно-Кудрявська вул. (Воровського), 17
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Затишна квартира в сучасному ЖК бізнес класу Ярославів Град. Кухня й вітальня обєднані, окрема спальня, суміщений санвузол, відкритий балкон. Виконано якісний ремонт, кухня острівного типу, повністю оснащена побутовою технікою та меблями. Встановлено бойлер, кондиціонер, підігрів підлоги. Вікна виходять в тихій двір. Комплекс закритого типу, власна інфраструктура, підземний паркінг з ліфтом. В пішій доступності кілька скверів, парків та безліч визначних місць. До Золотих Воріт 10 хвилин пішки. Ніхто не ролживав, готова до заселення.

Бульварно-Кудрявська вул. (Воровського), 17
rieltor.ua

Пропонується на продаж 1-кімнатна квартира по вул. Кудрявській 31/33. Район Львівської площі та Вознесенського узвозу. Чудовий вид з вікна на Поділ і місто, поруч Замкова гора. Квартира обладнана свіжими меблями, є бойлер, кондиціонер, тепла підлога

Кудрявська вул., 31/33
rieltor.ua

Пимоненка вул.19. ЖК Greenville Park - найкраще місце для красивого та щасливого життя посеред затишного центру Києва. Квартира без ремонту в стані: після будівельників. Вільне планування (велика кухня-вітальня + спальна кімната). Великі панорамні вікна. Двохрівневий паркінг. Дизайнерський фасад, хол, лаунж-зона, коридори – все від тераси до кнопки ліфта зроблено так, щоб тут жити було красиво. Справжній бізнес-клас з високими стелями та масою переваг. На першому поверсі розташована лаунж-зона, бізнес-зона, дитяча ігрова кімната, лобі-бар У пішій доступності станція метро Лукянівська та станція метро Контрактова площа. Вид на Покровський монастир. Отримано право власності. Е-Оселя не розглядається

Пимоненка Миколи вул., 19
rieltor.ua

Видова, великогабаритна однокімнатна квартира загальною площею 48,3 м. кв. у клубному будинку бізнес класу CONCORDIA CLUB APARTMENT. Монолітно-каркасний будинок, заповнення керамоблоків, утеплений базальтовими мінераловатними плитами, із системою вентиляційного керамогранітного фасаду, закритою територією, дворівнева охорона, відеоспостереження, підземний паркінг, поряд Львівська площа. Квартира розташована на 11 поверсі, висота стелі 3 метри, виконана чистова штукатурка, тепла підлога, гідроізоляція, звукоізоляція всього периметра. Плити перекриття залізобетонні. Автономна англійська котельня Wessex ModuMax. Електрика три фази потужністю 12 кВт. Документи готові до продажу, перегляди за домовленістю, ключі на руках. ID: 77368

ексклюзив
Кудрявська вул., 45
rieltor.ua

Прямий продаж від власника. Видовий пентхаус в будинку бізнес-класу в історичній частині Києва з терасою на даху. Студійне планування, легко зробити різні варіанти перепланувань. Дуже світлий та теплий з панорамним краєвидом на місто. Поруч уся необхідна інфраструктура, близькість головних транспортних магістралей міста. Будинок відповідає усім вимогам комфортного життя. 18 поверх Загальна площа 209 кв.м. Житлова площа 109,2 кв.м. Висота стелі 3,6 м. Стан після будівельників (без ремонту) Балкон 1,6 кв.м. та вихід на терасу на даху з чудовим видом на місто.

власник
Січових Стрільців вул. (Артема), 44А
rieltor.ua

Гоголівська, 36-40. Поруч метро «Золоті ворота», «Лук’янівка», Однокімнатна простора квартира 46,7 м.кв. (бонус + 9 м.кв. балкон, можливість окремого входу з двору).1/9 пов. цегляного будинку, спецпроект ,висота стелі 2,7 метра. Житловий стан. Ціна: 69000 у.е.

Гоголівська вул., 36-40
rieltor.ua

Простора, видова 1к квартира в ЖК Greenville Park. Будинок зданий, документи на руках. 7/26 поверх, 61/23/22. Вид на парк Гейдара Алієва та Посольство Азербайджанської Республіки. ЖК Greenville Park - найкраще місце для красивого і щасливого життя посеред затишного центру Києва. Фундамент з шестиповерховим паркінгом в якому є електрозаправка та автомийкою. Дизайнерський фасад, хол, лаунж-зона, ліфти Kone, коридори - все від тераси до кнопки ліфта зроблено так, щоб жити тут було красиво. Справжній бізнес-клас із високими стелями та масою переваг. На першому поверсі розташована лаунж зона, бізнес-зона, дитяча ігрова кімната, лобі-бар. На даху BBQ-зона, кінотеатр просто неба, кафе-бар і вид на улюблене місто. Закрита територія з картковою пропускною системою, відеоспостереження та охорона для безпеки 24/7. 8000 м2 чудового власного парку, на території є спеціальна зона для вигулу собак, а на першому поверсі - лапомийка для ваших чотирилапих друзів для Ваших чотирилапих друзів. Право власності, податки за себе платимо.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Пимоненка Миколи вул., 19
rieltor.ua

Житлові комплекси у Київ

Предлагается видовая квартира с эксклюзивным дизайнерским ремонтом 2018г в стиле Прованс! Цена снижена! Сечевых стрельцов 52А квартира - студио. В ЖК премиум класса в центре города. Тихий двор под круглосуточной охраной, консьерж - сервис.Удачное расположение вдали от шумных загазованных улиц.Подземный паркинг в доме. Исторический и деловой центр Киева, до Крещатика 15 минут, 130 м от Свято-Покровского монастыря. Квартира с качественным, дорогим ремонтом из самых лучших материалов.Вся сантехника Villeroy & Boch, техника Miele . Укомплектована всем необходимым, техникой и мебелью : посудомоечная машина, стиральная машина, духовой шкаф, СВЧ, индукционная варочная поверхность, вытяжка, холодильник. Вся мебель встроенная и делалась под заказ. Квартира грамотно поделена на зоны. Все подоконники из натурального мрамора. Стены – венецианская штукатурка на кухне, другие – декоративная штукатурка. Подогрев полов, многоуровневое освещение. обеденная зона, зона отдыха, и зона где можно вечером посмотреть телевизор.Диван большой угловой раскладывается . Кухонный стол и стулья. Большой балкон с красивым видом и остеклением в пол. Полы где плитка подогревом. Много освещения. Ванная комната с окном и камином. Есть душ ,ванная-джакузи, биде. Квартира теплая и светлая. Два кондиционера которые работают на охлаждение и обогрев. В квартире все остается. Даже если Вы любите музыцировать есть механическое пианино. Музыкальный центр со стерео звуком. В доме три лифта и один грузовой. Приходите, ждем Вас на просмотр. Ключи на руках. Делали все для себя с любовью и со вкусом. Квартира никогда не сдавалась в аренду.Ключи на руках!

Січових Стрільців вул. (Артема), 52 А
rieltor.ua

Сечевых стрельцов, 7 (Артема, 7), 3/5, 40/18/10, с.у.с., высота потолков 4, 5 метров, дореволюционный дом, окна выходят во тихий уютный двор, в доме есть лифт, на площадке три квартиры, в квартире сделан евроремонт, стеклопакеты, кафель, встроенная кухня, шкаф-купе, балкон застеклен. Примыкает к Дому художников и Львовской площади. Один владелец, никто не прописан, чистая продажа.

Січових Стрільців вул. (Артема), 7
rieltor.ua

Продаж просторої однокімнатної квартири, Шевченківський район вул. Пимоненко, один власник, документи більше трьох років, газифікація будинку, нові ліфти, кімната з нішею, роздільний санвузол, квартира по периметру закрита лоджією Ціна 60000$

Пимоненка Миколи вул., 5
rieltor.ua

Квартира з панорамним видом на місто! В квартирі новий та якісний ремонт. Все робили для себе, на матеріалах не економили. Підлога натуральний дубовий паркет та плитка. Зроблено теплу підлогу в кухні вітальні, коридорі та в санвузлі. Електрика від провідного виробника Schneider Electric Дорогі італійські двері (натуральний дуб) та фурнітура від італійського виробника (AGB) Чеська сантехніка - VENTA Бойлер Gorenje Зроблено звукоізоляцію для комфортного проживання. Планування: простора кухня вітальня, окрема спальня, сумісний санвузол, коридор (є місце для місткої шафи). В квартирі панорамні вікна, тут дуже світло та водночас затишно. Панорама на місто! Вид з вікон в сторону посольства. ЖК Greenville Park - розкішний комплекс бізнес класу в центрі міста! (вулиця Пимоненка Миколи, 19 (Шевченківський район, центр). Будинок введено в експлуатацію. Ключі на руках, перегляди в зручний для Вас час. В пішій доступності метро Лукянівська. Квартира варта Вашої уваги. Телефонуйте для отримання додаткової інформації! Гарного та спокійного дня!

можливий продаж по єОселя
Пимоненка Миколи вул., 19
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ. Новий якісний ремонт в ЖК Ярославів Град. Виконаний з коштовних матеріалів провідних виробників. Закритий комплекс з підземним паркінгом у самому центрі столиці. Кухня вітальня, спальня, сумісний с/в. На полу паркетна дошка. Підігрів підлоги . Вся мебля та предмети та інтерєру ведучих європейских виробників. Розвинена інфраструктура, зручне транспортне сполучення.

Бульварно-Кудрявська вул. (Воровського), 17
rieltor.ua

Продаж квартири в ЖК бізнес класу Greenville Park. З квартири з панорамними вікнами відкривається чудовий краєвид на місто та сквер Гейдара Алієва. Квартира в якій, одне з найкращих планувань з затишним балконом. Комплекс закритого типу з власною інфраструктурою. Двохрівневий паркінг. Дизайнерський фасад, хол, на першому поверсі розташована лаунж-зона, бізнес-зона, дитяча ігрова кімната, лобі-бар. Телефонуйте, відповім на всі запитання.

Пимоненка Миколи вул., 21
rieltor.ua

Без комісіі!Продається однокімнатна (евродвушка) квартира в новому ЖК Ярославов Град у самому центрі міста. 7 секція, 6 поверх, 49 кв м. Ідеально підходить для життя або під оренду. Комплекс бізнес-класу. Закрита територія без машин, цілодобова охорона. За додаткову сплату можливо придбати підземний паркінг.Сучасний ремонт, повна комплектація технікою провідних фірм світу-кондиціонери, посудомийна і пральна машини, духова шафа, мікрохвильова піч, холодильник, бойлер, індукційна варильна поверхня, смарт-телевізори 32 і 42. Ефектні і функціональні сценарії освітлення. Дві гардеробні шафи, ліжко з новим матрацом Аскона. На кухні-розкладний диван з розміром спального місця 160х200 см, кухонний острів, стіл та стільці. У ванній душовий відсік з тропічним душем, гігієнічний змішувач. На полу - кварцвінілове покриття. Натяжні стелі зі вбудованими світлодіодами, багато сценаріїв освітлення. Двері прихованого монтажу. Ідеальне розташування будинку. Вікна виходять на південний захід (ясно і затишно). Все в пішій доступності-метро Золоті ворота- 8 хв пішки, Софіївський собор, ботанічний сад- 15 хв, Хрещатик -15 хв, Пейзажна алея -5 хв.

можливий продаж по єОселя
Бульварно-Кудрявська вул. (Воровського), 17
rieltor.ua

Видовая однокомнатная квартира в комплексе Greenville Park, огромные панорамные окна, высокие потолки, свободная планировка, качественные двери, сданная квартира в отличном состоянии, ровная стяжка, стены, расположена на видовом этаже, квартира готова к воплощению любых Ваших дизайнерских решений. Вид из окон - западная сторона, отличный вариант для тех, кто любит закаты солнца! Greenvile Park - настоящий бизнес класс во всем, наполнение керамоблок, красный кирпич, финские лифты, шикарные коридоры, дизайнерское лобби, круглосуточный консьерж сервис, детские, спортивные площадки, на первом этаже комната для детей со спортивными горками, канатами, есть комната для гигиены животных (душ), в доме установлен генератор. Есть интересные аналоги в этом комплексе !

Пимоненка Миколи вул., 19
rieltor.ua

Видовая однокомнатная квартира в доме бизнес класса ЖК "Greenvill Park" первый дом, секция два, просторная квартира, лучшая планировка, настоящий бизнес класс во всем, высокие потолки, красный кирпич, финские лифты, шикарные коридоры, дизайнерское лобби, консьерж сервис, панорамные окна, качественные двери, сданная квартира в отличном состоянии, ровная стяжка, стены, расположена на видовом этаже, вид на Андреевскую церковь и Днепр, квартира светлая, рядом вся инфраструктура, Подол, метро Лукьяновская, собственный парк, с детскими и спортивными площадками, на первом этаже комната для детей со спортивными горками, канатами, есть комната для гигиены животных (душ), в доме установлен генератор. Квартира продается вместе с строительными материалами и дизайнерским проектом. Специализируюсь по комплексу, есть аналоги.

Пимоненка Миколи вул., 19
rieltor.ua

ЖК Greenville Park Пропонується в продаж чудова видова 1 кімнатна квартира в центрі столиці. Загальна площа 54 кв м, кухня-вітальня 22 кв.м, спальня 16 кв.м. Будинок бізнес класу розташований по вул. Пимоненка 19 Хрещатик - 10 хв на авто, в пішій доступності метро Лукянівська, 5 хв їзди Контрактова площа (25 хв пішки). Функціональне планування: кухня-вітальня, спальня, с/в з душовою. Квартира з новим дизайнерським ремонтом повністю мебльована і укомплектована побутовою технікою. У ремонті використовувалися якісні матеріали зарубіжних виробників.- Міжкімнатні двері Rodos CORTES VENEZIA, Керамограніт PAMESA, побутова техніка Gorenje. Головні переваги ЖК Грінвіль Парк: - ЖК із закритою територією та власною інфраструктурою; - двір без машин; - достатня кількість місць у підземному паркінгу; - висота стель Н = 3 м; - цілодобове відеоспостереження та охорона; - система електронних перепусток; - дитячі та спортивні майданчики; - дитяча кімната, колясочна. Добре розвинена інфраструктура: бізнес-центри, відділення банків, магазини, кавярні, ресторани, сквер Алієва, Пейзажна алея, Поділ. Поруч також дитячі садки, школи, салони краси та фітнес-центри. Поспішайте придбати комфортну та сучасну квартиру в історичному центрі столиці! ID: 77965

Пимоненка Миколи вул., 19
rieltor.ua

Продається затишна однокімнатна квартира в історичному центрі міста Києва. Будинок побудований за царських часів, що надає особливого шарму цій нерухомості. Місце розташування: Вознесенський узвіз, буд. 14, Київ Характеристики квартири: Загальна площа: 41,9 кв.м. Житлова площа: 18,1 кв.м. Кухня: 9 кв.м. Кількість кімнат: 1 Поверх: 2 з 4 Балкон Висота стелі: 3,2 метри Санвузол роздільний Ціна: 78 000 доларів США БЕЗ КОМІСІЇ. Квартира ідеально підходить для тих, хто шукає комфортне житло в самому серці міста або розглядає варіант інвестиції у нерухомість для подальшої здачі в оренду.

Вознесенський узвiз (Смирнова-Ласточкіна вул.), 14
rieltor.ua

Продам квартиру 1к. Гарний панорамний вид на місто та на парк посольства. Будинок бізнес класу. Без ремонту, вільне планування. Ціна 110 тис.доларів. також можна є-оселя. Право власності на руках , отримали в 2021р будинок введено в експлуатацію. Заселений.усі додаткові питання по телефону. Власник.

власник
None 110000.0 USD
lun.ua

#5499 Продається 1-кім квартира площею 54,4 м2 , Центр, Шевченківський район, вул. Миколи Пимоненка, 19, Greenville park це ЖК бізнес класу Будинок зданий та введений в експлуатацію в якому вже проживає частина квартир. Можна заходити на ремонт. Оформлено право власності. Податки Ваші під Є- оселю. 10 поверх з 24. Загальна площа квартири 54.4 м2, 1 кімната, панорамний еркер (балкончик) на кухні-вітальні Квартира з просторим вільним плануванням, панорамні вікна. Презентабельна вхідна група ЖК з усіма зручностями. У будинку є відеоспостереження, система контролю доступу, консьєрж-сервіс та охорона. Підземний паркінг, власна котельня, аварійний резервний генератор. В комплексі передбачена велика кількість паркомісць (близько 600), в паркінг є можливість спуску на ліфті, поруч є паркінг Бізнес-центру Форум Ділове містечко. Відмінна інфраструктура в пішій доступності продовольчі магазини, кафе, ринок, аптеки, школи, відділення банків, кінотеатр. Закрита територія, сучасний дитячий майданчик на першому поверсі обладнані ігрова дитяча кімната, колясочна, та лапомийка для пухнастих. Чудова транспортна розвязка.

Продаж 1-к, ЖК Greenville Park,  вул.Пимоненка 19
olx.ua

Продам 1к. квартиру в зданому будинку на Печерську, пров. Новопечерський, 5 секція 4. На 3 поверсі 23 поверхового будинку. Площа 60.18 квм студіо. Будинок монолітний, металопластикові вікна с аргоном, высота стен - 3 метри. Закрита територія, паркінг багаторівневий, пожежна сигналізація. Встановлені лічильники води та тепла. Встановлена централізована система контролю доступу, цілодобова охрана і консьерж-сервіс, зовнішні и внутрішні камери відеонагляду. Зона барбекю. Поруч з будинком детяча площадка, супермаркети, школи, садочки. Сходити на тренування можна буде у фітнес-клуб, який відкриють у стилобатній частині комплексу. Також для занять спортом поблизу працюють фітнес-клуби FitCurves, фітнес-студія з заняттями по TRX Hiitworks Печерськ та мережеві тренажерні зали. Особливості концепція подвір’я без авто — для гостей та відвідувачів комплексу передбачена зона тимчасового зберігання авто. Для власників собак облаштована зона для вигулу, а також ванні кімнати для миття лап після прогулянки. Власне лобі на першому поверсі — з консьєрж-сервісом, зоною для зустрічей та коворкінгом, є приміщення для зберігання колясок та велосипедів, спортивні майданчики для дітей різних вікових груп, міні-футбольне та баскетбольне поле. Чудова транспортна розв’язка. Метро Печерська 10 хв. пішки. Ціна 110 000 уе торг. Комісія АН 5%.

Продаж 1к. в ЖК Greenville Печерську  Новопеч. пров 5, Сек. №4. Сдан!
olx.ua
1 - 24 з 40 результатів