Эксклюзивная, 2к квартира , общей площадью 70м2 в ЖК Варшавский. Централизированное отопление, собственный котёл ,по всей квартире сделана шумоизоляция, камера видео-наблюдения, домофон, бронированная дверь с титановыми замками ,делалась под заказ,противопожарная система,вся техника на гарантии. Ремонт выполнен с высококачественных материалов ,вся мебель и техника итальянских производителей, просторная кухня-гостинная с встроенным камином , плитка керамагранит,дизайнерская роспись стен.По всей квартире с помощью приложения на телефоне можно управлять техникой. В ЖК Варшавский очень развитая инфраструктура : школа, садик, площадки для занятий спортом,салоны красоты, груминг, аптеки, кафе, магазины, и что очень важно, собственный ТЦ , в пешей доступности. Наличие паркомест в Жк ,несмотря на заселенность. В 3-х км шикарный сосновый лес и озёра. Квартира продаётся со всем наполнением которое вы видите на фотографиях. Дополнительно владелец делает приятный бонус для новых жителей в виде 2-х велосипедов на аккомуляторах. Просмотры в любое время. #315917344676

Родини Крістерів вул., 20
rieltor.ua

Продается 2 комнатная квартира по адресу: пр-кт Гонгадзе 20з Аккуратная квартира в жилом состоянии. На лестничной площадке размещаются восемь квартир и тамбур на четыре, квартиры дополнительно оборудован бронедверью с запирающимся замком. Квартира, теплая и светлая, окна выходят на западную сторону с красивым видом на лес. В квартире начат капитальный ремонт, в санузлах, кухне заменены трубы, проводка, в одной комнате заменена проводка, батарея, постелен ламинат. Рядом с домом находятся несколько детских садиков и школа, супермаркет АТБ, Сильпо, Екомаркет, рынок, лес, озеро. Данная квартира подойдет для современной семьи с активной жизненной позицией, так как рядом находится лес, озеро, где можно заниматься активными прогулками. Дом находится в хорошем месте транспортного сообщения (конечная остановка), до станции метро Минская, Оболонь, Сырец, Нивки, Почайная 15-20 минут, общественным транспортом. 16/16 46/26/8,2

Гонгадзе Георгiя просп. (Радянської України), 20з
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру в ЖК комфорт-класу Варшавський 2. Будинок 11.1 введено в експлуатацію. Низька секція поверх 6/14. Закрита прибудинкова територія, дитячі та спортивні майданчики. Поруч ТРЦ Ретровіль, кафе та ресторани. Продаж від власника по переуступці 53000у.о.

власник
Родини Крістерів вул., 11.1
rieltor.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ЖК Варшавський Плюс Є відеоогляд ! Продаж євро -двокімнатної квартири в ЖК Варшавський Плюс за адресою : вулиця Олександра Олеся , 8/17. Тепла, затишна квартира , окрема спальня, простора кухня - студіо з вихдом на засклену лоджію. Розташована на 13 поверсі. Облаштована необхідними меблями та технікою - все залишається новому власнику. Лічильники на світло, воду та опалення .В ЖК охорона, відеоспостереження. В будинку власна котельня У пішому доступі ТРЦ "Retroville", Novus , магазини та супермаркети, салони краси, місця для відпочинку і спорту. Розвинена інфраструктура , зручна транспортна розвязка. Метро обов"язково буде ! Торг.

можливий продаж по єОселя
Олександра Олеся вул., 8 /17
rieltor.ua

Продаж 2 кімнатної квартири по вул. Олександра Олеся 5, будинок 16.1, поверх 12/16. Загальна площа 62 кв. м, кухня-вітальня 18 кв.м, дві окремих кімнати (12,5 та 13,7 кв. м), вихід на балкон з двух кімнат. Варшавський- 2 це сучасний житловий масив, поруч планується відкриття станції метро «Проспект Правди» Будинок монолітно-каркасний з утепленним фасадом, стіни з газаблоку. Стан квартири - після будівельників, двокамерні вікна, металеві вогнестійкі двері, сталеві радіатори , підведена електрика і вода, зроблена лазерна стяжка. Встановлені лічильники на воду та тепло. 2 швидкісні ліфти. В підʼїздах є колясочні для зберігання велосипедів, тощо. Поруч з домом дитячий садок, паркінг, ТРЦ Retrovile, Новус, медичні клініки, кафе, будується школа. Право власності 2024 року. Ціна 68000$ без комісії для покупця. Також продаються дві комори, по 7 кв.м.

можливий продаж по єОселя
Олександра Олеся вул., 5
rieltor.ua

Без % Продам 1-к в ЖК "Варшавський квартал", вул. Олександра Олеся 2в Правий берег Планування 1к Квартира продається без комісії для покупця Виконаний чудовий та добротний ремонт, у квартирі ніхто не жив. Відмінний варіант як для житла, так і для орендного бізнесу Встановлено лічильники на тепло Своя котельня, закрита територія, відеоспостереження, охорона. Будується нова станція метро у пішій доступності. Поруч супермаркети Новус, Сільпо, в ТРЦ Ретровіль 10 хв пішки, клініки, кафе, ресторани, дитячі садки та школи. Телефонуйте та приходьте на перегляд

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Олександра Олеся вул., 2в
rieltor.ua

Простора та світла квартира з функціональним плануванням. Три окремі кімнати наповнюють квартиру природним світлом, має великий засклений балкон, який можна використовувати як додатковий простір для відпочинку. Кухонні меблі, холодильник, газова плита, пральна машина. Роздільний санвузол, замінені труби, сантехніка, лічильники на воду. Встановлений домофон та закритий тамбур забезпечують додатковий рівень безпеки. Розвинена інфраструктура. Зовсім поряд школа, садок, ринок, маркет, лікарня, транспорт. Незабаром відкриття нових станцій метро Мостицька і Проспект правди.

Світлицького вул., 28в
rieltor.ua

Найкраща 2-х кімнатна квартира, Подільський район, Нивки Проспект Георгія Гонгадзе, 18-З. Площа квартири: загальна – 72.8 кв.м., кухня – 12.2 кв.м., житлова - 31.4кв.м , Квартира з Дизайнерським ремонтом. У квартирі ні хто не проживав. Кухня у кахелі: вбудовані меблі. Холодильник, посудомийна машина духова шафа, вся побутова техника Miele. Авторська ванна кімната, біде, гідромасажний душ-бокс та джакузі. Daikin - Кондиціонування. Багаторівневе освітлення. У кімнатах - ламінат, хол - кахель. Ліжко з ортопедичним матрацем. Квартира повністю оснащена всім необхідним для комфортного життя. Будинок утеплений по фасаду, має охайний підїзд, 2 ліфти ( пасажирський та грузо-пасажирський ). Утеплення мінеральною ватою. Розвинена інфраструктура: школи, ліцей, гімназія, дитячі садочки, поліклініки, супермаркети «NOVUS», «Сільпо», «Еко», «АТБ», ТРЦ «Retroville», аптеки тощо.. чудова школа мистецтва Велика кількість варіантів для паркінгу авто. Гарна транспортна розв’язка : автобуси, тролейбуси, маршрутки у різні напрями міста, до метро «Нивки», «Оболонь», «Мінська», «Почайна», «Лук’янівська» тощо. Поруч сквер Скрябіна, ліс, озера, зона відпочинку, мотузковий парк для діточок, спортивні клуби, майданчики. Квартира заслуговує Вашої уваги! Із задоволенням запрошую на перегляд. З повагою до кожного, Дмитро Олександрович. Купить 2-к квартиру Подольский район, Виноградарь, Гонгадзе ул.

ексклюзив
Гонгадзе Георгiя просп. (Радянської України), 18-З
rieltor.ua

Пропонуємо до продажу 3 кімнатну квартиру в ЖК Варшавський 2 за адресою вул. Олександра Олеся, 3. Квартира розташована на 16 поверсі 16-поверхового будинку. Загальна площа – 71 кв.м. Формат: дві окремі кімнати (спальня та дитяча з балконом), кухня – вітальня, два санвузли, є місце під гардероб. У квартирі зроблений новий ремонт з використанням якісних матеріалів: сантехніка Groe, ламінат Quick Step, механізми в меблях Blum. При продажу залишаються всі меблі та техніка. Кухня – мебльована: вбудований холодильник, посудомийка, варильна поверхня, духовка, витяжка. Санвузли – мебльовані, вбудовані пральна та сушильна машини, встановлений бойлер. Вікна квартири виходять в двір та на відкриту місцевість. Вдале плануванням оселі – межує з сусідами тільки в місці санвузлів. На поверсі всього 5 квартир. Високорозвинута інфраструктура мікрорайону: у дворі є мед центри, кафе та ресторани, супермаркет Новус та ТРЦ Retroville в пішій доступності, достатня кількість місць для парковки. Є відеоогляд квартири. Розглядаємо продаж під Є-Оселю та інші державні програми. Право власності менше трьох років. Податки включені в ціну квартири.

можливий продаж по єОселя
Олександра Олеся вул., 3
rieltor.ua

Продається видова 3-кімнатна квартира на 12 поверсі 16 поверхового будинку по вул. Олександра Олеся, 5 (будинок 16.1), Подільський район, ЖК Варшавський-2, правий берег. Загальна площа з урахуванням літніх приміщень 96 м2. Житлова площа 45,68 м2 Кухня-вітальня 21,3 м2 Всі кімнати ізольовані (16, 16 та 13 м2), простора та світла кухня-вітальня, два санвузли (3 та 4,5 м2), великий відкритий балкон 8,6 м2 та засклена лоджія (3,6 м2). Вдале розташування на поверсі, не кутова, лазерна стяжка підлоги, радіатори опалення, бронедвері. Квартира розташована у новобудові, стан після будівельників, що дозволить облаштувати простір за своїм смаком. Територія житлового комплексу має розвинену інфраструктуру: дитячі і спортивні майданчики, магазини і кавярні, аптеки та майстерні, відділення Нової пошти, школа і дитячий садочок, ТРЦ Ретровіль в 5 хв. пішки, супермаркет Новус, відмінна транспортна розвязка, поряд ліс та озеро, які зроблять життя родини комфортним та зручним. Поряд (5хв. пішки) будується станція метро. Оформлюємо право власності. ПДФО (5%) і воєнний збір (1,5%) сплачуємо! Розглянемо держпрограми. Запрошуємо на перегляд! Ціна: 105500 у.о. без комісії для покупця.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Олександра Олеся вул., 5
rieltor.ua

Без комісії для покупця! ЖК Варшавский мікрорайон, Проспект Правди, 41 Б, Подільський район, правий берег Квартира на 10 поверсі 16 поверхового будинку. На поверсі лише 5 квартир і немає 1 кімнатних, два ліфта (вантажний і пасажирський). Площа 86,2 кв.м. Квартира двостороння. Якісний дизайнерський проєкт. Зроблено перепланування, що збільшило загальну площу до 94 м2 - простора кухня-вітальня облаштована технікою і меблями, виконаними по індивідуальному замовленню; Барна стійка і столешня виконані з кварцу…цей матеріал по своїм характеристикам значно попереду граніту та мармуру… самий міцний і важкий матеріал. 2 окремі спальні кімнати. 2 санвузли, В одному - ванна, в другому - душ із сидінням (дуже класна задумка). Величезний утеплений балкон 10 квадратних метрів - «зимовий сад», суміщений з кухнею-вітальнею і відокремлений роздвижною системою безрамних скляних конструкцій - цікаве авторське рішення дизайнера… Тепла підлога в санвузлах, зоні кухні, та на балконі. Балкон утеплено та засклено. Якісна брендова техніка на кухні та санвузлах, кондиціонери, найкращий холодильник «під скло» BOSCH 70 см ширина та 2 м висота. Вся вбудована техніка Electrolux. Система очистки води суттєво подовжить експлуатацію бойлера та сантехніки. Кухонна мийка оснащена діспузером (подрібнювачем харчових відходів). Великі вбудовані шафи в житлових кімнатах та коридорі забезпечили функціональне зберігання одягу та речей. Якісні «парящі» стелі з регулюванням яркості світла створюють затишну атмосферу цієї квартири. Бойлер 150 л, з можливістю програмування його роботи. Двозонний лічильник електрики, лічильники на воду і тепло… В квартирі дуже тепло зимою навіть без включених батарей,так як квартира в центрі будинку і гарно утеплена. Сантехника в санвузлах Grohe з термодатчиками. Квартира робилася "для себе" виключно з якісних матеріалів та наповнювалася виключно брендовою технікою. Гарно розвинена інфраструктура-ТЦ (RETROVILLE), супермаркет Новус, дитячі садочки та школи,маркети та кафе, неподалік великий ліс та озеро. За окрему плату пропонується єдина на поверсі комора. У коморі взимку тепло, а літом прохолодно, облаштована стелажами для зберігання. На даний час у квартирі функціонує резервне живлення (на випадок відключень світла), деталі - на обʼєкті! Запрошуємо на перегляд! Квартира варта Вашої уваги! Ціна 210 000 у о без комісії для покупця!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Європейського Союзу просп. (Правди), 41б
rieltor.ua

Без комісії для покупця! Продається неймовірно світла 2-кімнатна квартира, площею 60,5кв. м., в ЖК Варшавський-2, по вул. Олександра Олеся, 3, Подільський район. Квартира світла, планування функціональне: велика кухня-вітальня (18,5) і 2 окремі кімнати (12 ,3 та 13,9кв.м), вихід на відкритий балкон з двох кімнат, просторий санвузол (5,9м2) У квартирі склопакети, радіатори, броньовані двері, лічильники тепла, води та електроенергіі, своя котельня на 3 будинки, охорона. Це ідеальний варіант для тих, хто шукає комфортне та просторе житло з можливістю організувати простір за власним смаком. Захищений внутрішній двір трьох будинків - запорука безпеки ваших дітей, безліч дитячих і спортивних майданчиків, магазинів, кафе, майстерень тощо. На території житлового комплексу розташовані різноманітні інфраструктурні обєкти, які зроблять ваше життя більш комфортним та зручним. Поряд приватна клініка, ТРЦ Ретровіль та супермаркет Новус (6хв). Будується станція метро Мостицька (5 хв) Розглянемо продаж за державними програмами. Свої податки - ПДФО і Воєнний збір - сплачуємо! При оплаті готівкою можливий торг. Запрошуємо на перегляд. Ціна 76000 у о без комісії для покупця!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Олександра Олеся вул., 3
rieltor.ua

Без комісії! Новинка в ЖК Варшавський плюс, вул.Олександра Олеся 8/17. Квартира з сучасним та якісним ремонтом, повністю готова для щасливого проживання. Нові меблі та побутова техніка для комфорту нових власників. Гарно розвинена інфраструктура поруч:: магазини, кафе, аптеки, банки, дитячі садки, школи. Навколо будинку багато зелені, дитячі майданчики на будь-який смак. Зручна транспортна розвʼязка в різні райони Києва: Оболонь, Петрівка, Академмістечко. Обирайте найкраще! Телефонуйте

Олександра Олеся вул., 8/17
rieltor.ua

Продаж 2к квартира проспект Європейського Союзу 10А (проспект Правди 10А) Подільський рн Виноградар Правий берег Продаж 2-кімнатної квартири з ремонтом, простора квартира загальною площею 55,5 м² на 7-му поверсі 16-поверхового будинку. У квартирі дві окремі кімнати, затишна кухня площею 8,3 м² та роздільний санвузол. Встановлений бойлер, квартира не кутова, що додає тепла і комфорту. Продається разом з меблями та частково технікою – готова для комфортного проживання. Інфраструктура: Поруч знаходяться супермаркети «Сільпо» та «АТБ», школи, дитячі садочки, зупинки громадського транспорту. Зручна транспортна розвязка забезпечує легкий доступ до різних районів міста. Ідеальний варіант для родини або для тих, хто шукає зручне місце проживання з розвиненою інфраструктурою! Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок: 1) Є-оселя (єОселя), єВідновлення, Сертифікат, 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші), Молодіжний кредит

Європейського Союзу просп. (Правди), 10а
rieltor.ua

Можливий продаж під єОселя 3% або 7%. 1 кімнатна квартира в ЖК Варшавський вул. Олеся, 2Б - Загальна площа квартири 48 кв. м. - Зручний 3 поверх. - Окрема спальня та кухня-вітальня. - На лоджії облаштоване робоче місце. - Дизайнерський ремонт, вбудовані меблі і техніка. - Тепла підлога (4 окремі зони). - Встановлений лічильник на опалення. Гарний вид у двір. Будинок заселений, на 1 поверсі відкриті продуктові магазини, кафе, аптека.

можливий продаж по єОселя
Олександра Олеся вул., 2Б
rieltor.ua

Продаж 3-кімнатної квартири за адресою : Європейського Союзу просп. (Правди), 8А. Розташована на 15 поверсі. Квартира дуже тепла ( опалення іде зверху), додатково утеплена зовні. Облаштована необхідними меблями та технікою : двоспальне ліжко, диван, кондиціонер, посудомийна та пральна машини, бойлер. Гарне планування, три окремі кімнати, прострий хол, дві лоджії, санвузол роздільний. При відсутності світла завжди є вода. Два ліфти : вантаж ( новий) та пасажирський. Добре розвинена інфраструктура , поруч магазини , два Сільпо, Атб, Макдональз, продуктові базари, , школа, дитячий садочок. ТРЦ Ретровіль.

Європейського Союзу просп. (Правди), 8а
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ! Квартира в сучасному розвиненому житловому комплексі столиці Варшавський 2. В наявності вся необхідна інфраструктура, ТРЦ Ретровіль, поряд будується станція метро. Будинок 11,2 Зданий в експлуатацію, є відповідний сертифікат, відбувається передача до управляючої компанії. Планування 2С7, є можливість змінити планування за власним бажанням. Саме в цьому будинку тільки 2-х та 3-х кімнатні квартири, загалом 5 квартир на поверсі. Зручний 12 поверх, швидкісні ліфти, вантажний ліфт спускається на 0 поверх, де розміщені комори. Квартира готова до ремонту, встановлені двокамерні енергоефективні склопакети, сталеві опалювальні радіатори, вогнетривкі металеві двері. ЖК Варшавський 2 виконано по монолітно-каркасній технології, утеплення мінватою. Для кожних 3-4 будинків встановлено власну газову котельню, внутрішній двір закритий від сторонніх осіб, є відеонагляд. На території запланований власний дитячий садочок, спортивні майданчики, паркінг. Пропозиція реальна, продаж - відступлення прав у офісі забудовника. Є можливість одразу надати документи для отримання права власності.

ексклюзив
Олександра Олеся вул., 11.2
rieltor.ua

Без додаткових витрат та комісій ! Продам 2к квартиру 70м2 ЖК Варшавський 2 Будинок 14.3 - можна отримувати права власності. Перша черга 13 поверх Чудовий варіант великої повноцінної двокімнатної квартири. Зручне планування у поєднанні із відмінною інфраструктурою житлового комплексу забезпечить Вам зручне життя. Вікна у двір - ідеальний варіант для проживання. ЖК "Варшавський 2" - одне з найкращих місць для проживання в столиці. Комфорт клас. Внутрішні двори з ігровими "містечками", спортивними майданчиками і місцями для відпочинку закриті від сторонніх та автомобілів, на перших поверхах будівель планують відкрити кавярні, аптеки і магазини, а вздовж громадських вулиць будуть велодоріжки і зони для вигулу собак.

ексклюзив
Олександра Олеся вул., 1
rieltor.ua

⭐️⭐️Стильна 2-кімнатна квартира в ЖК Варшавський!⭐️⭐️ Ціна: 131 000 $ (договірна) Площа: 71 м² Поверх: 10 з 13 Основні характеристики: - Кількість кімнат: 2 (окремі) - Планування: Роздільне - Санвузол: Суміжний - Опалення: Централізоване - Ремонт: Євроремонт - Меблювання: Так, повністю мебльована - Побутова техніка: Духова шафа, плита, посудомийна машина, пральна машина, холодильник, мікрохвильова піч, варильна панель Комфорт та зручності: - Підігрів підлоги - Балкон та лоджія - Кондиціонер - Гардероб Інфраструктура: - Всі необхідні обєкти в пішій доступності: супермаркет, ТРЦ, ринок, дитячий садок, школа, зупинка транспорту, метро. - Поряд — ліс і озеро для відпочинку на природі. Квартира світла та затишна, з видом у двір. Закрита територія з цілодобовою охороною, відеоспостереженням та консьєржем. Чому варто купити: - Вигідна ціна та відсутність комісійних витрат - Зручне розташування з розвиненою інфраструктурою - Комфортні умови для життя та відпочинку Не пропустіть можливість стати власником чудової квартири! Для деталей звертайтеся за телефоном. Зробіть своє життя комфортнішим, купуючи квартиру в ЖК Варшавський!

Родини Крістерів вул., 18/6
rieltor.ua

Порика 7а, будинок 2006 року,серія КТ; 5/14 поверхового; 90/47/14,2; два санвузла, один з вікном; класова;кімнати окремі;стан гарний,; хол+коридор; двухстороння; лоджія застеклена;два ліфта, консьерж; гарна інфраструктура; метро Нівки 20 хвилин маршруткою; Сільпо; на відстані 1км знаходиться ЖК Варшавський, Ретровіль, завжди є паркування у дворі; в 5 хв сквер їм. Кузьми Скрябина з дитячим майданчиком , поліклініка , ринок. БЕЗ КОМИССИИ

Порика Василя просп., 7а
rieltor.ua

Продається 3 кім.к-ра 76м2 в ЖК Варшавський мікрорайон, за адресою пр-т Правди 45Б. Право власності більше трьох років. Будинок повністю заселений. Квартира після будівельників, встановлені лічильники на світло, воду та тепло. Гарне планування: три окремі кімнати, два санвузли, гардеробна та кухня-вітальня. Закрита територія, що охороняється, камери спостереження біля входу, три ліфти, дитячий майданчик. Є власний генератор! Магазини, салони краси, лабораторіі, клініка, торговий центр - все в пішій доступності. Зручна транспортна розвязка. До метро Нивки, метро Оболонь 15-20 хвилин. ID 81385

генератор
Європейського Союзу просп. (Правди), 45Б
rieltor.ua

Без комісії для покупця!!! Без %. Лише сьогодні, і тільки для Вас! Пропонується, НОВА, чудова квартира! Ремонт за дизайнерським проектом! Дуже функціональне планування (дві ізольовані спальні, велика кухня-вітальня 21 метр, сан.вузол, містка гардеробна, і величезний балкон) У квартирі шикарний, дуже якісний ремонт. Всі корпусні та мякі меблі, робилися на замовлення, фурнітура Blum, побутова техніка BOSCH, WHIRLPOOL, два кондиціонери. У квартирі ніхто не жив, все нове, на гарантії. Є бойлер, прально-сушильна машина, у ванній кімнаті підлога з підігрівом, відмінна, дуже якісна електропроводка. І багато інших дуже чудових моментів. Як кажуть, "краще один раз побачити....!!!" Встигніть! Не проґавте такий варіант, (можливо, саме про таку квартиру Ви мріяли...) Програма Е-Оселя, Е-Відновлення та інші програми розглядаються. Умови обговорюються індивідуально... Поки що можлива переуступка. І ми готові до діалогу. Є відео. ID: 80181

ексклюзив
Олександра Олеся вул., 5
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири в презентабельному та динамічному житловому комплексі Варшавський-2 (будинок 11.3, масив Виноградар) від надійного забудовника Столиця груп (SG). Будинок введено в експлуатацію, зараз проходить процес передачі на баланс обслуговуючої компанії. Квартира розташована на 11 поверсі, планування 1С5 - практичне, без зайвих площ, дозволяє втілити великий спект дизайнерських рішень. Вікна на схід, в напрямку уже збудованих будинків, тому вид із квартири залишиться незмінним. Стан - після забудовника, готовий до проведення ремонту. Будинки цієї черги будуть із власною закритою територією, на відстані декількох кроків - вся інфраструктура комплексу (ТРЦ Retroville, власні школи та дитячі садки). Традиційно всім відомо про проект відкриття станції метро, яка буде також в пішій доступності. Придбання буде вигідним для власного проживання, адже аналогів за ціною/якістю в Києві немає, так і під бізнес. ID: 79803

ексклюзив
Олександра Олеся вул., 11
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартири в ЖК Варшавський 2. удинок 11.1 Поверх 9/12 Будинок повністю побудований, ведуться роботи по благоустрою прибудинкової тереторії, та підключення комунікацій. Здача планується на 4 квартил 2024 року. Закрита тереторія внутрішнього двору, тереторія під охороною. Поряд розвинена інфраструктура, багато магазинів, салонів краси, школи. садочки в пішій доступності. Біля ЖК великий ТЦ. До метро 20 хв. на громадському транспорті. ID: 79878

Родини Крістерів вул., 14
rieltor.ua
1 - 24 з 491 результатів

Шукай квартиру по локації