Є Оселя. Продам дворівневу 3 кімнатну квартиру ЖК Медовий, Солом`янський район, Правий берег. Будинок зданий в експлуатацію та заселений, територія жилого комплексу закрита. Квартира дворівнева, розташована на 25 поверсі, з панорамними вікнами. Загальна площа квартири: 84кв.м. Житлова площа: 45.6кв.м. Площа кухні: 14 кв.м. Квартира робилась по дизайнерському проекту для себе, дорого та якісно. В квартирі встановлена дорога система вентиляції з підігрівом повітря та фільтрації від шкідливих речовин. Всі роботи по стінам зроблено. Залишилось покласти теплу підлогу, яка частково вже куплена , ламінат, плитку для санвузла на 2-му поверсі, яка також куплена, натягнути стелю і завозити меблі. В другому санвузлі зроблена проводка труб для підключення душа-хаммама, парогенератора та усіх комплектуючих. Дуже гарний краєвид з панорамних вікон. Дизайнерський проект додається, все робилось з дорогих, якісних матеріалів, квартира повністю готова для продовження євроремонту. Також є паркомісце в підземному паркінгу за окрему доплату. Інфраструктура: На території закритого ЖК знаходиться декілька охайних спортивних та дитячих майданчиків а також зон відпочинку. В пішому доступі знаходяться дитячі садочки та школи, різноманітні супермаркети та магазини. Біля житлового комплексу розташовані гарні озера з зоною відпочинку. Транспортна розвязка: -10 хвилин пішки до кінцевої зупинки автобусів та тролейбусів. -15 хвилин пішки до проспекту Лобановського

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Радченка Петра вул., 27-29
rieltor.ua

Пропоную вашій увазі унікальну пропозицію – ексклюзивна 3-кімнатна квартира Клубному будинку – «Соломянський», вул. Університетська, 17 а, Соломянський р-н, Правий берег. Квартира поєднує в собі простору житлову площу та оригінальне планування, з авторським високоякісним ремонтом, меблями, вбудованою технікою та підігрівом підлоги. З панорамних вікон відкривається чудовий краєвид. Розташована на 4 поверсі, загальна площа - 108 кв.м, житлова - 53 кв.м, кухня 26 кв.м. Клубний будинок «Соломянський» - це дивовижний проєкт, аналогів яких немає взагалі ніде, сучасний комплекс преміум-класу, який пропонує своїм мешканцям комфорт та безпеку. Складається з трьох секцій побудований за монолітно-каркасною технологією із заповненням керамоблоками та червоною цеглою. Є власна закрита територія, підземний паркінг (що служить як надійне бомбосховище), власний генератор, що покриває 100% потреби будинку, своя котельня, система очищення води, ліфти Schindler,піднімаються з паркінгу. Також будинок забезпечений цілодобовою охороною, системою відеоспостереження та контролю доступу. Ландшафтний дизайн території відрізняється високою естетикою виконання – зелені газони та квіткові клумби, місця для барбекю, зона відпочинку та дитячий майданчик. Будинок розташований в Соломянському районі – це один із найзручніших та найрозвиненіших районів Києва. Поруч вся необхідна інфраструктура для комфортного життя : 10 хвилин їзди до м. Олімпійська, відділення банків, банкомати, лікарні, поліклініки, школи, дитячі садки, парки, зелена зона, ТРЦ, ресторани та кафе. Телефонуйте, щоб дізнатися більше деталей та домовитися про перегляд. Не упустіть свій шанс купити квартиру вашої мрії!

Університетська вул., 17 а
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Лобановського просп. (Червонозоряний пр) 6в, ЖК Олександрівський; 3 кімн .кв., 4/25 поверх, площа: 123,7\67,6\17,9 кв.м.; Сучасна квартира в новому будинку. Ремонт з високоякісних матеріалів, повністю укомплектована всіма необхідними меблями та побутовою технікою. Тристороння, функціональне планування включає: кухня-вітальня 48 кв.м, 2 окремих спальні, 2 санвузли, 2 міні-гардеробні. Гарний вид з вікон. Квартира повністю готова до проживання. Презентабельна вхідна група, 3 ліфти, консьєрж, дитячий майданчик. Підземний паркінг з можливістю оренди паркомісця. Розвинена інфраструктура та зручна транспортна розвязка; Ціна: 179 000 USD Відеоролик квартири: https://www.youtube.com/shorts/88GPsVOvJAE

Лобановського просп. (Червонозоряний), 6в
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонуєтья на продаж 3-кімнатна квартира 142м2 Технологія будівництва - монолітно - каркасна Будинок введено в експлуатацію, 3 кімнати, висота стелі 3 метра В квартирі вид з вікон на парк, на місто. Квартира перепланована, планування кімнат роздільне. Є газ Є гаряча вода Опалення індивідуальне Суміщений санвузол Проведені металопластикові труби. Вхідні двері броньовані. Є покриття підлоги - ламінат, плитка. Вікна металопластикові, нові В квартирі є шафа Загальний стан квартири - євроремонт Поруч є школа, дитсадок, зупинки, супермаркет, парк, ліс

Лисичанська вул., 29
rieltor.ua

КРАЩА ПРОПОЗИЦІЯ ДЛЯ ВАС! (3к-128м2) НОВИЙ РЕМОНТ! * Шукаєте велику квартиру з сучасним дизайнерським ремонтом, в якої може розміститися сімʼя з двома-трьома дітьми? * Ця красива квартира саме для вас! Соломʼянський район, вул. Лобановського 4в. * Загальна площа 128 кв.м. • поверх 11/25; висота стелі 2.70 м; • раціональне та зручне планування з 3 окремими кімнатами; • простора кухня-студія, майстер-спальня зі своїм санвузлом, дві кімнати вільного призначення, просторий санвузол і 2 засклені лоджії з вбудованими шафами; • виконано нове повне утеплення фасаду та підлоги; • розвинена інфраструктура: супермаркет Novus о 5 хв ходьби, кафе та ресторани, школи, поліклінники, банки, магазини тощо, • до зупинки загального транспорту 6 хвилин пішки. Не зволікайте, дзвоніть прямо зараз!

Лобановського просп. (Червонозоряний), 4в
rieltor.ua

Без торгу. Продам 3 кім. Квартиру на проспекті Лобановского .ЖК Олександрівський. У квартирі виконаний ремонт від косметичного до авторського, не встигли закінчити. Затишна, тепла та світла, укомплектована побутовою технікою. Будинок знаходиться в Соломянському районі з дуже розвиненою інфраструктурою: школи, садки, парк, кавʼярні, лікарні, банкомати та поштомати,фітнес-центри, зупинки транспорту, кінотеатр, супермаркет Novus хвилина від будинку. Телефонуйте, будемо раді показати улюблену квартиру реальному покупцеві.

власник
можливий продаж по єОселя
Лобановського просп. (Червонозоряний), 4а
rieltor.ua

Можливо шукаєте простору квартиру в цегляному будинку? А може тихе ,затишне місце ,щоб поруч парк ? Це до нас Актуальна квартира. Квартира для родини. Закрита територія. Поруч парк. Квартира з сучасним євроремонтом. Кухня Гостьова кімната та великий холл Спальня та дитяча,або кабінет. Квартира повністю мебльована та укомплектована сучасною технікою: 2 плазмовові телевізори, 2 кондиціонера, бойлер, пральна машина, піч, мікрохвильовка. В квартирі є кімната для прання Зелений та сокійний район столиці. Відео по запиту .

Клінічна вул., 23/25
rieltor.ua

Квартира в теплому цегляному новому будинку в двох рівнях з якісним ремонтом та меблями! Перший рівень: кухня-студія, санвузол, гардероб. Другий рівень: дві спальні, санвузол, лоджія засклена. Вид з квартири не на дорогу, не останній поверх, чудові краєвиди. Є великий підземний паркінг в вартість не входить. Вбудована кухня, техніка, збільшена кухня за рахунок лоджії. Сигналізація, охорона, консьєрж.

Освіти вул., 3а
rieltor.ua

Продаж квартири з терасою на 2му поверсі -- незвично?!) Таке можливо в ЖК "Notting Hill" — клубний будинок бізнес-класу. Лише 40 квартир, власна закрита територія з цілодобовою охороною, відеоспостереженням та картковою системою доступу, зоною відпочинку, дитячим майданчиком та відкритою тренажерною залою. В наших апартаментах "Portobello" ми пропонуємо вам саме такий спосіб життя — жити в місті, з власною терасою!

можливий продаж по єОселя
Григорія Кочура вул. (Пироговського Олександра), 19/8
rieltor.ua

ЖК "Notting Hill" — клубний будинок бізнес-класу. Лише 40 квартир, власна закрита територія з цілодобовою охороною, відеоспостереженням та картковою системою доступу, зоною відпочинку, дитячим майданчиком та відкритою тренажерною залою. У Notting Hill ми розуміємо, що квартира – це не просто місце для життя, це ваше місце сили. Ми надаємо пріоритет комфорту та затишку з триметровими стелями та дизайнерськими вікнами, які забезпечують достатню кількість природного світла навіть у зимові місяці. В наших апартаментах "Lancaster" ми пропонуємо вам саме такий спосіб життя.

можливий продаж по єОселя
Григорія Кочура вул. (Пироговського Олександра), 19/8
rieltor.ua

Чудова сучасна 3 кімн квартира 102 кв м на вул Амосова 4 , Видова . Укомплектована меблями та технікою . 3 окремі кімнати , велика кухня , 2 с/в . Майстер- спальня з власним санвузлом . В квартири в все є для комфортного проживання сімʼєю . Закрита територія з охороною , виділене паркомісце біля будинку, ОСББ , консьерж . Ключі на руках! Швидкий показ

Амосова Миколи вул., 4
rieltor.ua

Продається видова 3х-кімнатна квартира в ЖК Олександрівський, загальною площею 105 кв. м, планування роздільне, 3 (три) окремі кімнати, окрема кухня, 2 санвузли, невеличка тераса. Будинок бізнес-класу, червона цегла, 2015 рік побудови. З вікон відкривається захоплююча панорама на правий берег та центр міста. Взірцевий підїзд, косьєрж, відеоспостереження, швидкісні ліфти, підземний паркінг, дитячий майданчик. Поруч із будинком розвинена інфраструктура: ліцей, ТЦ NOVUS, кафе, ресторани, лікарня, зупинка громадського транспорту, поряд Севастопольська площа, паркова зона, озера.

Лобановського просп. (Червонозоряний), 6А
rieltor.ua

У Notting Hill ми розуміємо, що квартира – це не просто місце для життя, це ваше місце сили. Ми надаємо пріоритет комфорту та затишку з триметровими стелями та дизайнерськими вікнами, які забезпечують достатню кількість природного світла навіть у зимові місяці.

можливий продаж по єОселя
Григорія Кочура вул. (Пироговського Олександра), 19/8
rieltor.ua

пропонуємо на продаж квартиру три-кімнатну у шикарному будинку на Соломянці заїзджай і живи! Адреса: вул. Клінічна 23/25 Цегляний будинок 2001р. Поверх: 12 Площа: 116,8/58,0/15,8 Ціна 145 000 дол. сша Зареєстрованих не ма. Продаж за довіреністю. квартира у дуже гарному стані: у кожній кімнаті кондиціонери, є підігрів підлоги, вбудована кухня з усією побутовою технікою (витяжка, плита, духова шафа, посудомийна машина), є пральна машина, сушильна машина; з меблів ще є диван, двоспальне ліжко, дитяче ліжко, дві шафи-купе; планування: окрема столова з окремою лоджією, простора вітальня, спальня з виходом на велику лоджією - майже як окрема кімната 11,9м, дитяча спальня, дві повноцінні ванні кімнати (одна з душовою, друга з ванною), просторий хол; шикарний краєвид з вікон; парадне презентабельне, два ліфти, прибудинкова територія закрита, охорона, будинок цегляний теплий, поруч супермаркет Фора, зупинка міського транспорту, два дит.садочка, школа, неподалік Соломянський парк, гірка Протасів Яр, до ст.метро Олімпійська біля 20хв. пішки

Клінічна вул., 23/25
rieltor.ua

Вул. Василя Барки 8,(О.Горвиця),5/5-пов.будинку,цегла. 56/39/5.7кв.м. Хороший стан, простора, світла. Один балкон не засклений, виходить в тихий, зелений двір. Кондиционер, велика шафа-купе, в дитячій кімнаті зроблений сучасний, свіжий ремонт. Підлога паркет. Нова, вбудована кухня. Чистий, охайний підїзд. Поруч магазины, базар, нова почта, кавярні. Хороша транспортна розвязка.

Василя Барки вул. (Горовиця), 8
rieltor.ua

Продам 3 ком-я квартиру на Александровской Слободке м-в , пр-т Лобановського №55 в хорошем жилом состоянии. 3/5 эт. Кирпичный дом. Площадь 57/42/6. Потолки 2.75 м . Квартира чистая, двухсторонняя, есть 2 кладовки, газовая колонка, стеклопакеты, ламинат, плитка, балкон , бронедверь. Меблирована полностью : есть 2-спальная кровать , диван , полуторная кровать , шкаф купе , холодильник 2-х камерный , стиральная машинка, газовая колонка (всегда есть горячая вода ) . Квартира свободна и готова к сдаче. Рядом: школа, садик, магазины, парк, ТРЦ , Поликлиника , Больница Амосова , МЕТРО Демиевская или Олимпийская 20 минут . Просмотр по договоренности , Цена 67,000 у.е . Риелтор 2%. Александр 095 553 2058 , 097 910 8458 , 093 118 1103

Лобановського просп. (Червонозоряний), 55
rieltor.ua

Без комиссии. Продажа шикарной квартиры со всем содержимым. Состояние квартиры идеальное. Амосова 4, дом 2004 года. Кирпичный, очень тёплый. Комфортный 5й этаж/22. Площадь 110 м2, 3 спальни и гостиная студио. Стильный ремонт с использованием лучших материалов. Мебель итальянская и сделанная на заказ. Техника качественных брендов. Вся начинка квартиры имеет состояние нового. В аренду не сдавалась. Встроенная кухня. Есть гостевой санузел и ванная комната с большой душевой. Домофон, консьерж. Закрытый двор с парковкой и большой детской площадкой. Тихое уютное место рядом с центром вдалеке от шумных улиц.

Амосова Миколи вул., 4
rieltor.ua

Соломянський район, Севастопольська площа Продаж трикімнатної квартири Просп. Лобановського 4-а Видова квартира Панорамні вікна Висота стелі - 3 метри Загальна площа - 103 м2 - Лічильники встановлені на тепло, гарячу та холодну воду - Будинок монолітно каркасний, червона цегла, зовнішній утеплювач - На ресепшені консьєрж, пропускна система та відео спостереження - У будинку 4 ліфти - Один ліфт іде у підземний паркінг Інфраструктура: - біля будинку знаходиться ТЦ Новус - зупинка транспорту - школа 5 хв пішки - банк 3 хв пішки - садок 5 хв пішки - поліклініка 5 хв пішки - Квартира продається з технікою та меблями - Можливість оренди або купівлі парко місць у підземному паркінгу. Котрий знаходиться у будинку. Встановлено заряджання для електро машин. Ціна 162999$ без комісії для покупця

Лобановського просп. (Червонозоряний), 4А
rieltor.ua

Продаж просторої 3 кімнатної квартири зі свіжим (2022 р.) якісним ремонтом в престижному ЖК «Олександрівський» (бізнес-клас). БЕЗ % для покупця! Планування включає 3 окремі кімнати, 2 санвузли, 2 лоджії, окремо кухня і господарче приміщення. Квартира повністю укомплектована необхідними меблями та технікою. ЖК "Олександрівський" побудований в 2012 році, він розташований в районі Севастопольської площі, має чудову власну інфраструктуру. Будинок "4В" віддалений від проспекта, має затишну прилеглу територію. Поруч із будинком розташований супермаркет "NOVUS", на території будинку кавярні, салон краси, дитячий майданчик, мінімаркет. Під будинком підземний паркінг з наявністю автомийки та шиномонтажу. Продаж від представника власника, без комісії. Ключі на руках. Покази за домовленістю.

Лобановського просп. (Червонозоряний), 4В
rieltor.ua

Продажа 3-х комн квартиры улица Лисичанская 29, ЖК «Арт Хаус» (Соломенский р-н). Хороший евроремонт, делали себе. Укомплектована всей необходимой мебелью и техникой. Функциональная планировка: большая гостиная-кухня, две спальни, один просторный санузел (есть ванная и душевая кабина), гардеробная, балкон. Хорошее и тихое месторасположение, частный сектор. В доме 14 квартир, есть подземный паркинг. Панорамный вид. Площадь: 125 кв.м., этаж: 3-й, цена: 185.000$ торг Без комиссии

Лисичанська вул., 29
rieltor.ua

Уявіть — ви живете в місті, але з власним подвірям як за містом! Таке можливо в ЖК "Notting Hill" — клубний будинок бізнес-класу. Лише 40 квартир, власна закрита територія з цілодобовою охороною, відеоспостереженням та картковою системою доступу, зоною відпочинку, дитячим майданчиком та відкритою тренажерною залою. В наших апартаментах "Leeds" ми пропонуємо вам саме такий спосіб життя — жити в місті, але з власним подвірям! Мабуть, найбільш підходящою характеристикою цих апартаментів є саме таунхаус, тому що кожного ранку ви можете насолоджуватись вранішньою кавою на своєму подвірї, а ввечері всією родиною вечеряти!

можливий продаж по єОселя
Григорія Кочура вул. (Пироговського Олександра), 19
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ!!! Вашій увазі пропонується квартира з ремонтом в клубному будинку бізнес - класу ЖК Notting Hill. Розкішні апартаменти знаходяться на 5 поверсі 7ми поверхового будинку, загальна площа 130,3 м ² В квартирі : • простора кухня - вітальня (53 м ²) • 3 окремі спальні (20 м ² ; 14, 5м ² ; 15 м ²) • 3 санвузли ( два з яких з вікном) • балкон (6 м ²) Переваги: • Індивідуальне опалення та бойлери. • Власна закрита територія із картковою системою доступу "двір без машин"; • Дворівневий паркінг • Цілодобова охорона та відеоспостереження. • Пожежна сигналізація. • Сучасно обладнаний підїзд та адміністратор будівлі • Мобільний додаток будинку для виклику майстра. З обєктів соціальної інфраструктури в пішій доступності знаходяться: • продовольчі мережеві магазини; • аптеки; • кафе та ресторани; • приватна школа Афін; • парк; • спортивний зал Fitness Life та "Тімур GYM • тенісний клуб "Ананас". • Відділення банків. Локація: Житловий комплекс Notting Hill розташований в районі з розвиненою транспортною інфраструктурою за адресою: вул. Олександра Пироговського, 19/8 Солом"янський район, Правий берег Якщо ви обираєте життя з комфортом в ексклюзивному будинку, запрошуємо на перегляди в зручний для вас час!

можливий продаж по єОселя
Григорія Кочура вул. (Пироговського Олександра), 19/8
rieltor.ua

Продається затишна 3-кімнатна квартира в мальовничому Соломянському районі, вул. Феофіла Яновського, 1, всього в 5 хвилинах від центру міста. Площа квартири вражає - 77.6 м2, забезпечуючи комфортний простір для вашої родини. Перебуваючи на 16 поверсі в 16-поверховому будинку серії Т, ця квартира надає чудовий вид на місто, що відкривається з її вікон. Будинок однопідїзний оснащений 2 ліфтами (вантажний і пасажирський). Усередині на вас чекають три окремі кімнати, роздільний санітарний вузол і затишна кухня. Кожна кімната забезпечує свободу простору, а дві з них виходять на затишні засклені лоджії. Просторий коридор і роздільний санітарний вузол доповнюють зручності цієї квартири. Завдяки двосторонньому розташуванню, ви насолодитеся світлом і свіжим повітрям у кімнатах, забезпечуючи затишок і комфорт вашій родині. Кухня також має вихід на засклену лоджію, де ви можете насолоджуватися ранковою кавою з чудовим видом на місто. У квартирі виконано якісний ремонт, встановлені деревяні склопакети в кімнатах, лоджії засклені металопластиковими вікнами утеплені та мають опалення. Підлогове покриття ламінат і керамічна плитка, стіни пофарбовані фарбою, частково поклеєні шпалери. В санвузлах тепла підлога. Технічний поверх перекритий та утеплен. У квартирі залишається вся побутова техніка: пральна машина, посудомийна машина, варильна панель, духовка, витяжка, холодильник і бойлер. Загальна площа 77,6 м2: кухня - 8,5 м2; спальні - 12,6 м2 і 13,8 м2; вітальня - 17,6 м2; ванна - 2.6 м2, туалет - 1.0 м2; коридор - 16,5 м2. Висота стель - 2,55 м2. Відмінна транспортна розвязка забезпечує зручне пересування. Поруч із будинком розташовані супермаркет Фора, дитячий садок і школа, що робить цей район ідеальним місцем для сімейного проживання. Також легкий доступ до великого продуктового ринку забезпечує зручність у повсякденному житті. Піднявшись на дах цієї прекрасної квартири, відкривається чудовий панорамний краєвид 360 градусів, що запрошує вас у дивовижну подорож крізь міський оазис. Це не просто дах, це місце, де кожен момент перетворюється на чарівну картину, ідеальне полотно для створення романтичних спогадів. Не пропустіть можливість придбати житло, де комфорт поєднується зі зручностями міського життя. Звяжіться з нами просто зараз, щоб ознайомитися з квартирою і зробити свій наступний будинок у цьому прекрасному місці вашим власним.

ексклюзив
Феофіла Яновського вул. (Заломова Петра), 1
rieltor.ua

ПРОДАЖ ◉ Загальна площа 61,40 м2. Поверх - 9/9. Адреса - місто Київ, вул. Соломянська, 14. Цегляний будинок 1965 року. Будинок розташований біля зупинки громадського транспорту, поруч супермаркет NOVUS. ◉ Зручне планування повноцінної 3-кімнатної квартири: - спальня (нові шафа та ліжко) - дитяча (нове ліжко) - вітальня (диван, кондиціонер) - кухня (вбудовані меблі, холодильник, газова поверхня, духова шафа) - роздільний санвузол (ванна, бойлер на 50л) - балкон засклений ◉ Сантехника - метало-пластикові труби, лічильники ◉ На підлозі кімнат натуральний дубовий паркет, укладений на вологостійку фанеру ◉ Радіатори опалення замінені на нові алюмінієві ◉ Електрика повністю поміняна у 2008 році (кабель 3*6 мідь, автомати АВВ, реле напруги, розведення по квартирі мідь - перетин 2,5 мм розетки та 1,5 мм освітлення. Також розведені TV та телефонна розетка в кожній кімнаті. ◉ Зовні по всій площі стін виконано утеплення (пенопласт 10см) ◉ Над квартирою технічний поверх, це велика перевага - ніхто вам зверху не заважає. Був зроблений капітальний ремонт даху у 2014 році (встановлені металеві козирки по периметру, замінено ринву) ◉ Документу на квартиру більше 3-х років. У будинку є діюче бомбосховище. РЕКЛАМУ НЕ ДУБЛЮВАТИ.

ексклюзив
Соломянська вул., 14
rieltor.ua
1 - 24 з 61 результатів