Квартира пропонується без комісії! У мене є інформація і доступ до всіх квартир і паркінгів в ЖК Арія! Оголошення актуально, якщо Ви бачете його в рекламі. Фото дійсно зроблені вданній квартирі Єдине планування найоптимальнішої площі в ЖК Арія - правильної форми квартира з можливістю втілити в життя свої дизайнерські таланти)) Квартира знаходиться в Печерському районі, поруч метро Звіринецька (Дружби Народів - 500 м). Також поруч ботанічний сад. Будинок будує надійний забудовник, який один з небагатьох гравців ринку виконує свої зобовязання навіть під час воєних дій в країні! Війну Україна обовязково виграє і здобуде перемогу!!! І наша країна йде в Європу, де ціни на квадратний метр інколи в рази вищі ніж у Києві. Сьогодні слушний момент придбати житло і примножити свої активи в той час, коли інші завмерли в очікуванні)) Готуємо будинок до вводу в експлуатацію і передачі ключів інвесторам Запрошую на перегляд, ключі на руках Поруч розташовані такі ЖК - Французький квартал, Бульвар фонтанів, Новопечерські Липки, Taryan Towers (Тарян Тауерс), Trinity (Трініті), Престиж Холл, Richmond (Річмонд), А 136, Стендфорд, AlterEgo (АльтерЕго), Tetris Hall (Тетріс Холл), Chelsea Tower (Челси Тауер), Centrall Park (Централ Парк) Квартира пропонується без комісії!

Миколи Міхновського бульв. (Дружби Народів), 13а
rieltor.ua

Функциональная планировка: - три раздельные комнаты - кухня гостиная - две гардеробные комнаты - два санузла (душ и ванная). Ремонт выполнен из качественных и дорогостоящих материалов. В каждой комнате тёплые полы, кондиционеры. Вид из окон на фонтаны и внутренний двор. Комплекс премиум-уровня, своя большая закрытая и охраняемая территория с зеленной зоной, со своей собственной инфраструктурой. Концепция двор без машин - гарантия безопасности, все перемещение транспорта производится по подземному паркингу. Красивая аллея фонтанов, терраса общего пользования с лаундж-зоной и с мини-кухней, свой кинозал, комната переговоров, детский сад, баскетбольная и футбольная площадки, детские игровые площадки, ресторан, салон красоты, спортзал. Хорошо развита транспортная развязка - все необходимое в пешей доступности. Просмотр в удобное для Вас время. #3159169051

Саперне Поле вул., 5
rieltor.ua

Продаж ексклюзивної 1кімн. квартири в ЖК Taryan Towers в Житловому комплексі преміум-класу, що розташований у самому центрі ділової столиці Києва, за адресою вулиця Івана Павла ІІ, 12. Загальна площа — 62 кв. м Поверх — 25/31 Планування: - кухня - вітальня - спальня з власною гардеробною - вбиральня с ванною - простора тераса. Квартира відзначається дорогим та якісним ремонтом, повністю мебльована та оснащена необхідною технікою для комфортного проживання. Комплекс складається із трьох Веж, кожна має свою концепцію на даху. У першій вежі буде розташований панорамний ресторан з краєвидами на Київ, на даху другої вежі - парк просто неба, а на даху третьої - кінотеатр, планетарій та музей майбутнього із зоною інновацій та розваг. Всі Вежі зєднано скляними мостами, для прогулянок на висоті пташиного польоту. У стілобатній частині - розміститься галерея бутиків, супермаркет преміум-класу, кафе, центр дитячого розвитку, лайф-стайл курорт Tsarsky: спортивна зала, зона спа і відпочинку, 2 басейни, з відкритою зоною шезлонгів та інші обєкти інфраструктури. Taryan Towers — це житловий комплекс бізнес-класу, друга вежа якого вже в експлуатації. Всього в комплексі передбачено три багатоповерхівки. Комплекс задовольнить навіть найвибагливіших мешканців, завдяки власній інфраструктурі та розкішному дизайну. Територію навколо комплексу прикрашатиме стильний ландшафтний дизайн та невеликі басейни. Для автомобілів мешканців буде обладнано підземний паркінг на 670 машиномісць. Навколо житлового комплексу Taryan Towers розташована розвинута інфраструктура, яка забезпечить мешканцям всі необхідні сервіси для комфортного та якісного життя. У найближчому оточенні мешканцям будуть доступні магазини, ресторани, банки, освітні установи, парки, зелені зони і т.д. Запрошуємо Вас на перегляд квартири у зручний для Вас час. #A741

Іоана Павла II вул. (Лумумби Патріса), 12
rieltor.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Саперне Поле, 5, Бульвар Фонтанів; Спецпроект 2016-2020 рр; стіни: цегла; перекриття: залізобетон; поверховість: 24; ліфт; Будинок преміум-класа "ЖК "Бульвар Фонтанів", будинок з гарною зеленою зоною, Н=3 метри, воєнізована охорона, ліфти "Отіс", на території дитячий майданчик, безкоштовне паркування біля будинку та є підземний паркінг. Поряд сквер Георгія Гонгадзе, будинок мистецтв "Україна", Миколаївський костел, поліклініка, дитяча лікарня, ТРЦ Оушен Плаза 3-й поверх, площа: 154/70,/30; Квартира з новим ремонтом у стилі прованс. Раціональне планування квартири включає 4 окремі спальні і простору кухню-студію. Німецька сантехніка та вбудована побутова техніка. Приємна кольорова гама. Комплекс бізнес класу, поряд є супермаркети та ресторани. метро Палац Україна - 7 хв.

Саперне Поле вул., 5
rieltor.ua

ЖК Бульвар Фонтанів.Пропонується чудова квартира з абсолютно новим дизайнерським ремонтом . В оздобленні використовувались дуже дорогі матеріали: онікс, натуральний камінь та дерево. Меблі , техніка , сантехніка та фурнітура провідних преміальних виробників . Раціональне планування включає: кухню-вітальню, гардеробну кімнату, дві вбиральні, дитячу і спальну кімнату зі своєю гардеробною. Ключі на руках, перегляди можливі в любий час. Один з найкращих комплексів Печерського району з закритою територією, на якій є каскад фонтанів, дитячі майданчики, кафе, зони відпочинку.

Саперне Поле вул., 5
rieltor.ua

Ексклюзивний продаж без комісії для покупця неймовірно красивої 2к квартири вашої мрії загальною площею 45м2 з новим дизайнерським ремонтом в мальвничому, зеленому і тихому центрі Печерського району, метро Звіринецька (колишня Дружби Народів) за адресою вулиця Бойчука 18А. Квартира розташована на комфортному 5 поверсі теплого цегляного будинку. Зроблений якісний дизайнерський ремонт, кожна деталь продумана до дрібниць для комфортного проживвання. Є багато місць для зберігання речей. Функціональне планування передбачає для Вас простору кухню-вітальню з балконом-терасою, де ви зможете пити кваву і насолоджуватись прекрасним видом у будь-яку пору року, окрему спальню, санвузол сумісний .Вид з вікон у зелений двір .Квартира укомплектована меблями, виготовленими за індивідуальним замовленням та побутовою технікою кращих світових виробників . Встановлені газова плита, що дуже актуально на сьогодні, духовка, витяжка, бойлер, пральна та сушильна машини. Є підігрів підлоги на кухні та у ванній кімнаті. Не пропустіть свій шанс проживати в комфорті : тихо, зелено, спокійно і разом з тим -в центрі. Це неймовірні місце та квартира. Дуже затишний та зелений двір з дитячим та спортивним майданчиками. У підїзді зроблений новий ремонт. Встановлений кодовий замок при вході у підїзд. Будинок знаходиться на другій лінії від дороги. Ліфту немає. Завжди чисте повітря. Поруч Ботанічний сад, метро Звіринецька 8 хв пішки. Багато магазинів, cалонів краси, відділень банківських та поштових, ринок, школи та садочки. Поруч такі відомі ЖК як Новопечерські Липки, 52 Перлина. Запрошуємо на перегляди цієї чудової квартири. Співпрацюю з колегами .

Михайла Бойчука вул. (Кіквідзе), 18А
rieltor.ua

Продаж квратири Пропонується двокімнатна квартира в одному з найкращих житлових комплексів столиці — «Новопечерські Липки». Квартира розташована на 22-му поверсі 24-поверхового будинку, а її загальна площа складає 90 квадратних метрів. дві спальні, кухня-вітальня, гардеробна, два санвузли ліфт з генератором «Новопечерські Липки» – це житловий комплекс класу бізнес+, що має власну розвинену інфраструктуру та територію, що охороняється. Оскільки житловий комплекс відноситься до преміум класу, його технічне обслуговування знаходиться на найвищому рівні. В ЖК передбачено: • велика кількість парків та скверів • SPA фітнес-центр із басейном, тенісна академія • спорткомплекс для футболу, баскетболу та великого тенісу • школи, дитячий садок, центр дитячого розвитку, майстерні позашкільної освіти • ігрові та спортивні майданчики • третина території під ландшафтний парк • підземний паркінг • ресторани, салони краси, відділення банків та пошти • медичні установи Поруч із комплексом розташовані численні кафе, ресторани, бари, супермаркет «Сільпо» та ботанічний сад імені М.М.Гришка НАН України. Станція метро «Звіринецька» розташована за 7-10 хвилин ходьби. Також поряд виїзд на бульвар Дружби народів та Саперно-Слобідську вулицю. Запрошуємо на перегляд. #A6619

генератор
Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 11
rieltor.ua

Продажа 2 комнатной квартиры ул. Подвысоцкого 16. Отличное предложение под арендный бизнес. Квартира в жилом состоянии, комнаты раздельные, окна выходят во двор, в подъезде есть домофон. В квартире есть возможность сделать отдельный выход и использовать как помещение под небольшой офис. Окна и балкон застеклены деревом. Отличная инфраструктура, рядом школы, детский сад, супермаркеты, магазины, ТРЦ. Отличная транспортная развязка, метро Дружбы народов - 10 минут пешком.

Підвисоцького професора вул., 16
rieltor.ua

Продаж 1к.кв. на бульв. Приймаченко 7 (Ліхачова), 3 поверх з 5. Площа: 31/18/6 кв.м. Гарний ремонт. Укомплектована меблями та технікою, кухня вбудована, санвузол суміжний, в кахлі, ванна кімната. Балкон засклений, металопластикові вікна. Бронедвері. Хороша транспортна розвязка до ст.м. Звіринецька (Дружби Народів) 5 хв. пішки. Вартість 48 500 у.о. Код обєкта № 21144910.

ексклюзив
Приймаченко Марії бульв. (Лихачова), 7
rieltor.ua

Автономна квартира з квартира з дизайнерським ремонтом в ЖК Бульвар Фонтанів. Ексклюзивність цієї квартири у тому, що вона займає весь сьомий поверх. Вікна виходять на алею фонтанів, тому в квартирі завжди багато світла. Велику перевагу надає також автономна система, яка дозволяє працювати всім електричним приладам навіть під час відключень. Ремонт робився для себе з використанням якісних матеріалів та сучасних підходів. Дизайн виконаний за авторським проєктом. Мармурова підлога з підігрівом по всій площі, в спальних кімнатах затишна паркетна дошка, авторська ліпнина на стелі та вишукані меблі створюють розкішну та водночас затишну атмосферу. Функціональне планування: - 6 спальних кімнат; - майстер спальня з власним санвузлом та душовою кабіною; - кухня-студія з великим обіднім столом; - 2 окремо обладнані гардеробні кімнати; - пральна кімната; - декілька кладових кімнат; - велика вітальня; - гостьовий санвузол з душовою кабіною. В наявності є паркомісця. Запрошуємо на перегляд. A.6.2.3.3

Саперне Поле вул., 5
rieltor.ua

Продається 1 кімнатна крартира з дизайнерським ремонтом у ЖК Перлина 52! У квартирі встановлена вбудована кухня з усією необхідною побутовою технікою, включаючи посудомийну машину. Тераса з чудовим видом, для вашого відпочинку!) Комплекс розташований у самому серці столиці на Печерську. Своя закрита територія комплексу цілодобово перебуває під охороною та відеоспостереженням. Просторий внутрішній ландшафтний двір, власна служба експлуатації, автономне забезпечення - власна система опалення, дизельні генератори, резервуари запасу води, власна газ. котельня, підземний паркінг, система пожежної безпеки, фінські ліфти КОNE, ландшафтний парк з дитячим майданчиком і фонтаном. Поруч розташовані: дитячий садок 152,158,приватний дитячий садок "Монтессорі",школи 88,181,5,47,133, мовні курси,басейни, бізнес-центри, магазини і бутіки, ресторани і кавярні, бари і паби, лікарні, аптеки і приватні медичні кабінети. У пішій доступності супермаркети "Новус", "Сільпо", "Велика Кишеня". Ботанічний сад для прогулянок на свіжому повітрі -15 хв пішки. Квартиру робили для себе, з використанням дорогих матеріалів. Все компактно і раціонально. У квартирі тихо. Вікна виходять на високий мальовничий пагорб. Співають птахи, не жарко влітку. #315917343829

генератор
Михайла Бойчука вул. (Кіквідзе), 17
rieltor.ua

Пропонується 3-кімнатна квартира площею 123 кв.м на 10/11 поверсі в ЖК Бульвар Фонтанів, вул. Саперне поле. Квартира обєдана із 2 однокімнатних квартир - завдяки чому стала двохсторонньою та збішилась кількість потужності кВт із 10 до 20. В квартирі виконаний дизайнерський ремонт із високоякісних та дорогих матеріалів. Планування: - Простора видова кухня-вітальня - Майстер спальня з великою гардеробною та власним сумісним санузлом (ванна, душ) - Дитяча кімната - 2 сумісний санвузол з душем Варто згадати і про відмінну транспортну розвязку поблизу ЖК: вул. В.Васильківська, бульвари Лесі Українки та Дружби народів, що неодмінно сподобається власникам особистих авто. У той же час, це тихий і трохи «сонний» район, де знаходяться в основному малоповерхові будинки радянської забудови. До речі, майбутні власники квартир в новобудові, у яких немає свого автотранспорту, теж не будуть зазнавати труднощів, рано вранці добираючись на роботу або повертаючись додому ввечері: вони зможуть доїжджати на метро до станції «Палац Україна», а потім хвилин 10 йти пішки до свого підїзду. Інфраструктура: - Банківські відділення; - Супермаркети; - Ресторани; - Декілька кавярень; - Барбершопи; - Лікарні; - Аптеки; - Агенство нерухомості The Capital; - Освітні заклади; - дитсадки та школи; #315917338116

Саперне Поле вул., 5А
rieltor.ua

Продається студійна однокімнатна квартира в елітному ЖК "52 Перлина" (Pechersk Plaza) за адресою Бойчука 17, Печерський район. У квартирі зроблений дизайнерський ремонт та повністю обладнана необхідними меблями та технікою для максимального комфорту. На території комплексу є охорона та система відеонагляду. Додатково є власна котельня та резервний дизельний генератор для забезпечення життєдіяльності будинку. Також доступний підземний паркінг. У непосредній близькості розташована повна інфраструктура: станція метро "Звіринецька" - 7 хвилин пішки, дитячі садки та школи, спортивні та дитячі майданчики, продуктові магазини, аптеки, кафе та ресторани. До центру Києва - 10 хвилин на автомобілі. Також поруч є автобусна зупинка, лікарні, футбольне поле, магазини, кафе, ресторани, університети, парки та школи.

генератор
Михайла Бойчука вул. (Кіквідзе), 17
rieltor.ua

До Вашої уваги на продаж пропонується нова ексклюзивна дизайнерська квартира в ЖК "TARYAN TOWERS". В квартирі виконаний дизайнерський ремонт преміум-класу, англійською дизайн-компанією Dash Design Studio, з якісних матеріалів провідних світових виробників. Квартира знаходиться на 8 поверсі з 33, у 1-й вежі. Площа квартири – 122м2 У вартість входить 2 ПАРКОМІСЦЯ – загальною площею 32м2. Планування: - кухня-вітальня - майстер-спальня з гардеробною та санвузлом - спальна кімната / дитяча - гардероб + пральна кімната - тераса Преміальні італійські меблі та уся необхідна побутова техніка Miele та Kuppersbusch Тепла підлога. Встановлено сучасний інвентор Deye потужністю 5,5КВт та 2 акумулятори – 10КВт, що забезпечує Вас електроенергією та теплом протягом довгого часу. Також в будинку встановлено генератор. Також в оздобленні використані такі матеріали як мармур, натуральне дерево та алькантара. Квартира обладнана додатковою сигналізацією та камерами відеоспостереження (всередині квартири). Сучасна система фільтрації води, система контролю електронапруги та система антипотопа. Вид на Печерськ, на центр міста. Будинок зданий в експлуатацію. Документи про власність у наявності. Також є готовий дизайн-проект (фото додається), проєкти з вентиляції, кондиціювання та інших комунікацій, необхідних для початку ремонту. В будинку встановлено високошвидкісні ліфти, енергозберігаючі та розсувні системи Reynaers. ЖК "Taryan Towers" - найінноваційніший будинок країни. Він має всю необхідну інфраструктуру (спа, спортзал Tsarsky, бутіки, магазини, функціональний дах будинку (ресторан, парк, прогулянкова доріжка, музей та інше). Запрошую Вас на перегляд! #A9552

генератор
Іоана Павла II вул. (Лумумби Патріса), 12
rieltor.ua

Продаж квартири, вул. Коновальця Євгена, Печерський р-н Продається 2х кімнатна квартира на Печерську поряд з метро Площа 50м2 Поверх 9 з 10 З ремонтом в сучасному стилі вбулована кухня, душова кабіната вся необхідна технікка в будинку є підземний паркінг #A8774

Євгена Коновальця вул. (Щорса), 36Е
rieltor.ua

Продається красива та простора 2-кімнатна квартира з сучасним ремонтом, розташована в спокійному місці на Печерську. Ідеальний варіант для тих, хто цінує комфорт, тишу та зручну інфраструктуру. Основні переваги: Загальна площа: 115.2 м², простора кухня-студія, та велика спальня кімната. Поверх: 25/26, будинок нової забудови з ліфтом Панорамні вікна з видом на все місто. Сучасний ремонт з використанням якісних матеріалів Вбудована кухня з технікою Окремий гардероб, що забезпечує додатковий простір для зберігання Двір із власною парковкою та дитячим майданчиком Інфраструктура: Поруч школи, дитячі садки, супермаркети, кафе та спортивні зали. Зручна транспортна розвязка дозволяє швидко дістатися в будь який куточок міста. Ця квартира створена для тих, хто шукає затишок і зручність. Залишилося лише заїхати і жити! Не втрачайте можливість придбати квартиру вашої мрії! Телефонуйте та записуйтеся на перегляд вже сьогодні. #A9143

Євгена Коновальця вул., 44а
rieltor.ua

ТЕРМІНОВА ПРОДАЖА! Видова квартира з дизайнерським якісним ремонтом! Планування: - кухня - спальня із виходом на засклений балкон (чудовий вид на Батьківщину мати і Дніпро) - дитяча або кабінет - просторий санвузол - достатньо велика кількість шаф купе для зберігання речей Квартира повністю укомплектована технікою і меблями від світових виробників. Ремонт робився для себе і своїх потреб, меблі із натурального дерева, помякшувач води на квартиру, тепла підлога і приємна атмосфера в квартирі додає шарму! Зручна транспортна розвязка! ОПЕРАТИВНИЙ ПЕРЕГЛЯД! ВІДЕООГЛЯД ПО ЗАПИТУ!

можливий продаж по єОселя
Євгена Коновальця вул. (Щорса), 44а
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІІ. КЛЮЧІ. ДОКУМЕНТИ. Секція - 3. Пропонується двостороння 2к квартира роздільного та функціонального планування. Встановлено лічильники на воду та електроенергію. Стан квартири - під ремонт, оздоблення: стіни штукатурка, стяжка підлоги. Простора кухня-вітальня, 2 санвузли, 2 спальні. Стеля-3 м. Будинок еліт-класу, монолітно-каркасна технологія будівництва. В секції 3 ліфти (2 пасажирські та 1 вантажний) Охорона: закрита територія, відеонагляд та охорона 24/7. Підземний паркінг на 255 місць

ексклюзив
Михайла Бойчука вул. (Кіквідзе), 19а
rieltor.ua

Пропонується на продаж 3-кімнатна квартира, Печерськ, Лесі Українки 23, 154 м2. Висота стелі 3 м. Розташована на 7 поверсі. Поверх повністю відремонтований. Ремонт виконано у класичному стилі з використанням найякісніших матеріалів. У квартирі є все необхідне для проживання: італійські меблі, побутова техніка світових виробників: посудомийна машина, духова шафа, фільтр води, підігрів підлоги, система освітлення, система "розумний будинок" . Консьєрж сервіс, охорона, підземний паркінг. Квартіра повністю готова до проживання. Планування: велика вітальня, відокремлена кухня, дві спальні зі своїми санвузлами, вбиральня, гардеробна, кімната для прання. Також за окрему плату є 2 паркомісця в підземному паркінгу. Індивідуальний проект від «Познякижилбуд». Житловий комплекс включає: дві житлові будівлі на 13 і 25 поверхів, офісний блок 5 поверхів і своє паркування на 176 паркомісць. У житлових будинках комплексу є інтегровані приміщення нежитлового фонду. Розвинена інфраструктура, метро Печерська 5 хв,поряд Ботанічний сад ім. Гришко, Парк Вічної Слави, Печерський ландшафтний парк. #A8109

бул. Лесі Українки, 23
rieltor.ua

✅ АКТУАЛЬНО! ПЕЧЕРСЬК! РЕМОНТ! 3кім=107м2! Міхновського, 14-16! ✔ Продаж квартири з сучасним ремонтом, у відмінному стані, в центрі Києва на Печерську. ✔ У вартість включено паркомісце в підземному паркінгу. ✔ Вдале планування простора кухня вітальня, спальня зі своїм сан.вузлом та гардеробною, дитяча кімната, сан.вузол з душем. Вікна виходять у двір. ✔ Квартира повністю мебльована та укомплектована необхідною побутовою технікою. ✔ Встановлено генератор. ✔ Закрита територія комплексу з цілодобовим відеоспостереження та охороною, вхід по електронних ключах, відеоспостереження. ✔ Є наземний, та дворівневий підземний паркінг, який використовується як укриття , гарна впорядкована прибудинкова територія. ✔ Гарно розвинена інфраструктура, поряд магазини, супермаркет Novus, метро Звіринецька(Дружби народів), Ботанічний сад.

генератор
Миколи Міхновського бульв. (Дружби Народів), 14-16
rieltor.ua

**Простора 2-кімнатна квартира в Печерському районі — вул. Підвисоцького, 18/7** Шукаєте щось особливе, де кожна деталь продумана для комфортного життя? Ця квартира може стати тим самим місцем, де ви зможете відпочивати, працювати і просто насолоджуватися своїм простором. - **Площа:** 56,3 м² з розумним плануванням: дві окремі спальні, велика кухня-студія, суміжна з вітальнею, та окрема гардеробна в спальні. - **Все зроблено:** нові меблі, побутова техніка, підігрів підлоги, газ, гаряча вода від бойлера та централізоване постачання. Жодних турбот — просто вїжджайте і живіть. **Локація — це те, що вас підкорить.** Тиха вулиця серед метушливого міста. Позаду будинку зелений куточок, де можна випити каву або зібратись із друзями на пікнік. Але варто зробити кілька кроків — і ви вже біля Ботанічного саду або у метро. Все, що треба для життя — у пішій доступності: школи, садочки, кафе, магазини, спортзал і навіть фермерський ринок. **Це той самий варіант, де все вже готове.** Не треба думати про ремонти чи облаштування — займайтеся своїми справами, поки квартира працює на вас. Тихий, затишний куточок, де є все необхідне, і при цьому ви у центрі подій. **Щоб знайти Ваш новий дім — записуйтесь на перегляд, щоб відчути, як це буде вашим.**

Підвисоцького професора вул., 18/7
rieltor.ua

Планування: - Кухня - вітальня - Спальна кімната - Гостьова спальня - Санвузол із душовою та ванною. Квартира абсолютно повністю укомплектована всіма необхідними меблями і також технікою для вашого комфортного життя. Delmar - житловий комплекс із власною інфраструктурою в діловому центрі столиці. Прибудинкова територія закрита для сторонніх. Перші два поверхи комплексу також комерційні, під офіси та сервісні послуги, за якими потрібно лише спуститися на ліфті. Якщо хочете прогулятися серед зелені та не відчувати себе в центрі галасливого міста - 20 хвилин пішки або 7 хвилин на авто до ботанічного саду ім. Миколи Гришка. Купити продукти через дорогу від Delmar можна в «Сільпо», пройшовши 5 хвилин до «Фори» або 10 хвилин до Novus. За 10 хвилин можна доїхати до Ocean Plaza, де відкриті мультибрендові магазини, бутіки, кафе, ресторани та кінотеатр Cinema City. Ходити на тренування також буде зручно - за кілька хвилин від будинку фітнес-центр GYММАХХ, за 10 хвилин - фітнес-клуб ERIX і тонус клуб Slender Life, за 5 хвилин можна доїхати до відкритого басейну «Юність», а за 8 - до фітнес-клубу Sport Life із басейном і аква-зоною. #A9733

Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 4Б
rieltor.ua

Продаж нової сучасної квартири з класичним дизайнерським ремонтом в ЖК "Новопечерські Липки" Загальна площа 152 м.кв. Меблі виробництва Італії, преміальна лінійка техніки, кондиціювання, натуральний паркет, підлога з підігрівом Дві окремі спальні з власними санвузлами та гардеробними, велика кухня-вітальня, гостьовий санвузол, гардеробна, кімната для прання. Високий видовий поверх, панорамні вікна На будинок встановлений генератор #A8537

генератор
Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 11
rieltor.ua

Пропонується до продажу простора 3-х кімнатна квартира в комплексі бізнес-класу «Новопечерські Липки»!!! Трьохкімнатна дизайнерська квартира — це просторий, елегантний та сучасний житловий простір, у якому кожна деталь ретельно продумана. Квартира складається з двох спалень, кухні-вітальні. двох санвузлів та гардеробної Кухня-вітальня: Головний акцент інтер’єру квартири. Великий простір з м’якими меблями, стильним диваном, столом та мінімалістичними аксесуарами. Велике панорамне вікно з видом на алею та фонтани, що наповнює приміщення природним світлом. Стіни виконані в нейтральних тонах, з додаванням акцентних декоративних елементів — картини, сучасні світильники або дзеркала. Спальні: Обидві спальні оформлені в однакових стилях. Головна спальня містить велике двоспальне ліжко, власну гардеробну та ванну. Друга спальня може використовуватися як дитяча кімната, кабінет або гостьова. В інтерʼєрі використовуються теплі текстури. Комплекс розташований в одній із кращих локацій. Має підземний паркінг, що може служити укриттям під час тривоги. Поряд є все необхідне для комфортного життя та відпочинку: магазини, супермаркети, салони краси, школа, садочок, кафе, ресторани, спортзал, басейн, парк, 10 хв на авто до центру міста. За додатковою інформацією звертайтеся по номеру телефону,

Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 18
rieltor.ua
1 - 24 з 1 096 результатів

Шукай квартиру по локації