Без комісії для покупця. Продам 1к. квартиру за адресою: м. Київ, Дніпровський район, Дарницький бульвар, буд.1. 7/16 пов. Загальна площа - 43,5 кв.м, житлова - 17,8 кв.м. Квартира в чудовому стані, укомплектована меблями й технікою. Охайне парадне, доглянута територія, в будинку є консєрж. Зручна локація - ст.м. Дарниця в 5 хв пішки. Поруч супермаркет "VARUS", АШАН, "Фора", Сільпо,ТЦ Дитячий світ, ринок. Показ у зручний для Вас час. 69000$.

эксклюзив
Дарницький бульв., 1
rieltor.ua

Гарний стан, можна одразу заїхати без додаткових вкладень Велике панорамне вікно Будинок БПС серії. 2 ліфта, великий ліфт замінили на новий До метро Чернігівська 5 хвилин пішки Парк Перемога

Малишка Андрія вул., 23
rieltor.ua

Ищи недвижимость в Киеве и пригороде

Продаж 1к квартири по вул. Червоноткацька 20.Дніпровський р-н. В квартирі зроблено якісний ремонт, заміна сантехніки та електрики, автономне підігрів підлоги. Без меблів. Загальна площа 31м2 Кухня 7м2 Поверх 1 із 5 Зручне розташування між двома станціями метро Дарниця та Чернігівська 10 хвилин пішки. Поряд магазин, садочок, школа, ТРЦ Проспект, поліклініка,парк. Перегляди за домовленістю. Без комісії!

Вінстона Черчилля вул. (Червоноткацька), 20
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаж однокімнатної квартири з якісним та функціональним ремонтом . Ремонт робили для себе з використанням якісних матеріалів та з функціональними рішеннями. Повністю укомплектована меблями та технікою. Вбудовані меблі, нова техніка європейських виробників ,окрема зручна гардеробна. Зручне спальне місце диван-трансформер, який легким дотиком ноги перетворюється на велике двоспальне ліжко зі столиком. Додають затишку предмети декору підібраними дизайнером. Ідеальне місцерозташування поруч 5 хвилин пішки від станції метро Чернігівська. Розвинена розв’язка громадського транспорту . Поруч достатня кількість дитячих садочків та шкіл . Будинок знаходиться навпроти затишного парку з зоною відпочинку, розвинена інфрастуктура, поруч супермаркети , аптеки, банки, пошта та всі необхідне для комфортного проживання. Квартира знаходиться на 15 поверсі, великі панорамні вікна, з яких відкривається чудовий краєвид та можна спостерігати захоплюючі заходи сонця. Ідеальна пропозиція для проживання та інвестиції .

эксклюзив
Малишка Андрія вул., 25
rieltor.ua

З документами! Найкраща пропозиція в ЖК Тільки в цьому варіанті вид з вікон не в сусідній будинок, а з панорамою на місто. Я працюю з власником безпосередньо. Перегляди в будь-який час. ЖК Будинок будівельників Краківська, 4б., Поверх 10/13, 46,06/16/14 Н - 3м Після будівельників Матеріал будівлі - цегла Лазерна стяжка Вікна Rehau, наповнені газом. Балкон. Закритий ЖК з підземним паркінгом. Метро Дарниця, Новус, ринок, 5 хвилин або 800 метрів З повагою Антон 0964220777

Будівельників вул., 30а
rieltor.ua

Вулиця Князя Романа Мстиславича (генерала Жмаченка) 18 Запрошуємо вас ознайомитися з унікальною можливістю придбати прекрасну квартиру у престижному будинку на вулиці Дніпровський Князя Романа Мстиславича (Жмаченко), будинок 18. Ця видова квартира розташована поруч з парком Перемоги, що надає вам можливість насолоджуватися чудовими краєвидами та свіжим повітрям. Квартира відзначається відмінним станом, з якісним ремонтом та сучасним дизайном. На підлозі використаний ламінат, у ванній та санвузлах - кахель. У квартирі встановлена вбудована кухня з усіма необхідними побутовими приладами: газова плита, духова шафа, стиральна машина-автомат, холодильник, витяжка, кондиціонер. У передпокої розташована велика вбудована шафа з багатофункціональними можливостями для зберігання речей. Балкон засклений та утеплений, з чудовим видом на парк. Будинок обладнаний новими ліфтами, відеоспостереженням у парадному та консьєржем. Технічний поверх відокремлює вас від сусідів, надаючи тишу та спокій. Квартира дуже тепла взимку, оскільки опалення здійснюється з верхніх поверхів. Документи квартири перевірені та підготовлені до угоди. Чудова інфраструктура включає в себе парк, супермаркети, кафе, магазини, школу, дитячі заклади. Метро "Дарниця" знаходиться в 7 хвилинах пішки. Не втрачайте можливості стати власником цієї прекрасної квартири та насолоджуватися комфортним та затишним життям в одному з найпрестижніших районів міста! Запрошую Вас на перегляд!

Князя Романа Мстиславича вул. (Жмаченка генерала), 18
rieltor.ua

Продається квартира з меблями і технікою, встановлені металопластикові вікна, балкон засклений, є кондиціонер, пральна машина, холодильник , газова поверхня, встановлені лічильники на воду та газ. В квартирі ніхто не зареєстрований, документам більше 3-х років Для метро Дарниця 500 метрів

Малишка Андрія вул., 17
rieltor.ua

Однокімнатна квартира на продаж за адресою: вулиця Будівельників 30, в ЖК Будинок на Будівельників яка знаходиться на 5 поверсі. Квартира після будівельників, без оздоблювальних робіт, дуже світла та простора, гарна шумоізоляція, висота до стелі 3м. Будинок будувався по новітнім технологіям, власна економна котельня, підземний сухий паркінг. У пішій доступності супермаркети, торгові центри, ресторани, велика кількість магазинів, школи, дитячі садки, поліклініка, стоматологічний кабінет, метро "Дарниця". Тихий та затишний закритий двір, зона для вигулу тварин, зони для відпочинку та паркування. Зручна транспортна розвязка – 25 хвилин до центру міста, 7 хвилин до метро.

возможна продажа по єОселя
Будівельників вул., 30
rieltor.ua

До Вашої уваги пропонується 1 кімнатна квартира , по вул. Романа Мстіславича, 4 (вул.Жмаченко), метро Дарниця, Дніпровський р-н. Чудова локація, 7 хв. пішки до метро, поруч Парк, та вся необхідна інфраструктура і даже більше. 1 кімнатна квартира загальною площею 35 кв.м, з вікнами на парк Победи. Площа кухні 8 кв.м, кімната 16,2 кв.м. Балкон заскленен. В будинку - газ. Квартира без ремонту. В будинку 2 нові ліфти, консьерж, підїзд чистий та охайний, низький етаж розташування.

Князя Романа Мстиславича вул. (Жмаченка генерала), 4
rieltor.ua

продаж 1-кімнатної квартири за адресою Пожарського 8А, розташована на 10 поверсі з чудовим ремонтом Піша доступність до метро 15 хвилин, тип будинку-спецпроект, висота стелі 2.7 метра, будинок 1985 року, ліфти нові замінені в 2022 році, всі вікна металопластикові. Тепла квартира з не високими комунальними платежами, санвузол роздільний, лоджія з гардиропом. По домовленості меблі залишаються, поруч розташована вся необхідна інфраструктура: магазини, школа, дитячий садок, поліклініка ,метро, пошта, банк. Тихий, зелений і спокійний район для проживання. вікна з квартири виходять у двір

Дмитра Багалія вул. (Пожарського), 8А
rieltor.ua

Вашій увазі пропонується 1-кімнатна квартира у Дніпровському районі за адресою вул. Юності 2. Квартира знаходиться на 2 поверсі 5-поверхового будинку. Загальна площа квартири 28кв.м житлова 15кв.м та кухня 6.6кв.м. Будинок розташований за 15 хвилин пішки до метро Дарниця та 20 хвилин пішки до Метро Чернігівська. Добре розвинена транспортна сполука, біля будинку є зупинка громадського транспорту звідки можливо поїхати у будь-який куточок Києва. Також неподалік є Епіцентр, Новус, АТБ, відділення банків та пошт, школи та дитячі садочки.

Юності вул., 2
rieltor.ua

Метро Дарниця! вул. Князя Романа Мстиславича 12 ( Жмаченко вул.) 1-кімнатна квартира з ремонтом! До Вашої уваги пропонується 1 кімнатна квартира в дуже гарному стані. В квартирі виповнен капітальний ремонт із заміною всіх комунікацій (сантехніка, труби, проводка). Лічильники. Бойлер. Тепла підлога. Велика кухня, з виносом балкону. Вбудований кухонний гарнітур із всією необхідною технікою,( духова шафа, мікрохвильова піч, витяжка, варильна поверхня, холодильник, телевізор). В коридорі є велика гардербна, для зберігання речей. Кімната, світла, велика, з дивовижним видом із вікна. Також, в кімнаті, великий, много функціональний диван, стіл, телевізор. Всі меблі і техніка залишається при продажі! Вхідні, якісні, броньовані двері! Чистий, охайний, після ремонту, підʼїзд! В підʼїзд вставлено цілодобове відеоспостереження! Навпроти будинку, великий парк Перемоги, безліч магазинів, супермаркетів, кафе, салонів, відділень пошти і банку, школи, дитячі садочки! Метро Дарниця 10 хвилин пішки!

Князя Романа Мстиславича вул. (Жмаченка генерала), 12
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира на вулиці Краківська 13в, площею 51 квадратних метрів. Меблі розташовані таким чином, що створюється враження двох окремих кімнат, коридору, кухні та санвузла. Квартира продається з меблями та технікою. Є лічильники на воду та світло. Також є балкон та два ліфти. У будинку є магазини "Ашан" та "Новус". У житловому комплексі є підземний паркінг, де можна орендувати або придбати місце для автомобіля.

Краківська вул., 13в
rieltor.ua

Без% продаж 1 кімнатної квартири біля метро Дарниця, Чернігівська Пожарського 1 (Багалія) 3/5 поверх 27 метрів 35000$ без%

Дмитра Багалія вул. (Пожарського), 1
rieltor.ua

Вашему вниманию представлена 1 комнатная квартира на продажу по адресу : Строителей улица 30а, в ЖК Дом на Строителей которая находиться на 5 этаже. Квартира после строителей, без отделочных работ, очень светлая и просторная, хорошая шумоизоляция. В пешей доступности супермаркеты, торговые центры, рестораны, большое количество магазинов, школы, детские сады , поликлиника , стоматологический кабинет. Тихий и уютный закрытый двор, дружелюбные соседи, зона для выгула животных, зоны для отдыха и парковки. Удобная транспортная развязка – 25 минут до центра города, 10 минут до метро. Работая с нами, вы получаете только проверенные объекты, от реальных арендодателей и продавцов, по адекватной цене. Поддержка на всех этапах сделки. Мы гарантируем, что вы останетесь довольны сотрудничеством!

возможна продажа по єОселя
Будівельників вул., 30а
rieltor.ua

Вашему вниманию представлена 1 комнатная квартира на продажу по адресу : Строителей улица 30, в ЖК Дом на Строителей которая находиться на 3 этаже. Квартира после строителей, без отделочных работ, очень светлая и просторная, хорошая шумоизоляция. В пешей доступности супермаркеты, торговые центры, рестораны, большое количество магазинов, школы, детские сады , поликлиника , стоматологический кабинет. Тихий и уютный закрытый двор, дружелюбные соседи, зона для выгула животных, зоны для отдыха и парковки. Удобная транспортная развязка – 25 минут до центра города, 10 минут до метро. Работая с нами, вы получаете только проверенные объекты, от реальных арендодателей и продавцов, по адекватной цене. Поддержка на всех этапах сделки. Мы гарантируем, что вы останетесь довольны сотрудничеством!

Будівельників вул., 30
rieltor.ua

Пропонується до покупки 1к квартира в будинку комфорт класу за адресою: вул. Краківська, буд. 15/17. (Дніпровський р-н, ст.м. Чернігівська) Квартира розташована на 9-му поверсі 16-ти поверхового будинку. Загальною площею 47,1м2, наступного планування: - студія - суміщений сан вузол - вбиральня - Балкон з чудовим видом на місто. Виділено робочу зону. Ремонт виконано у 2019 році. - Вся техніка кухні AEG(Electrolux преміум класу) - Фурнітура кухні Cesar(Італія) - Кондиціонер Mitsubishi - Сантехніка Grohe - Сантехніка у санвузлі Hafro - Підігрів підлоги на кухні, коридорі та санвузлі - Підлогове покриття - паркетна дошка та плитка - броньовані вхідні двері. Закрита територія, консьєрж, підземний та наземний паркінг, безшумні швидкісні ліфти. У підземному паркінгу є паркомісце (2 500грн/міс) Дуже тихе місце. Поруч Novus (5 хв), Ашан (10 хв), ТРЦ "Проспект" (10 хв), парк (2 хв), школи і садки. #3 1 5 9 1 7 3 1 3 1

Краківська вул., 15/17
rieltor.ua

Пропонуется квартира,зручне місцерозташування (10 хв. до станції метро Дарниця спокійною ходою через парк, трохи більше - до станції метро Чернігівська; поруч (3-10 хв. пішки) декілька дитячих садочків, школи, відділення поліклініки,доброзичливі сусіди,спокійний та зелений район. При цьому, квартира потребує ремонту. Є лічильники на воду, електроенергію. Минулого року встановили хороший кондиціонер у кімнаті,меблі.

Малишка Андрія вул., 17
rieltor.ua

Продаж просторої 1к квартири. Дніпровський р-н, вул. Андрія Малишка 13 Будинок серіі БПС Квартира з гарним краєвидом. 16 поверх 16 поверхового будинку Загальна площа 34.7 кв.м., велика кухня 8 кв.м. Піша доступність до метро Дарниця – 10 хвилин. Відмінний варіант як для життя, так і під орендний бізнес. Квартира дуже затишна та тепла. Є технічний поверх. Ремонт даху було здійснено у 2023 році. Зручне планування. Є просторий балкон с гарним краєвидом, засклений та утеплений. Санвузол роздільний, облицювання кахель, є ванна. Чисте доглянуте парадне. Є сучасний ліфт, працює тихо. На поверсі доброзичливі сусіди (сімейні пари) Кооперативний будинок, постійно охайний та доглянутий. Двір обладнаний дитячим майданчиком, є місце для прогулянок. Поруч мальовничі місця: Парк Андрія Малишка, Парк "Попудренка", Парк Кіото, Парк Перемоги, "Сад каміння" у Парку Перемоги Добре розвинена інфраструктура, в пішій доступності є: - школа - дитячий садок - ТЦ АТБ, Фора, Сільпо, - стоянка для авто навколо будинку, - відділення кількох банків та Нової пошти Гарна та зручна транспортна розвязка У пішій доступності зупинка різних маршрутних таксі. До станції метро Дарниця – 10 хвилин спокійним кроком. Купите Ви цю квартиру чи ні - вирішувати тільки вам, але побачити її точно варто!

эксклюзив
Малишка Андрія вул., 13
rieltor.ua

Видова 1- к квартира з ремонтом, Дніпровський район, Краківська, 13 в. Світла однокімнатна квартира загальною площею 50 м2, з ремонтом та укомплектована всіма необхідними меблями та побутовою технікою. Простора кухня 15 м2 з виходом на засклений балкон, кімната 17,7 м2 з гардеробом 4 м2, де можна легко розмістити всі необхідні речі. Над квартирою розташований тех.поверх. Підземний паркінг. Відмінна транспортна розвязка з пішою доступністю до метро: Дарниця – 10 хв. Неспішним кроком до м. Чернігівська – 15 хвилин. Без комісії для покупця! Покупцеві дістанеться приємний бонус!

Краківська вул., 13в
rieltor.ua

Пропонується на продаж затишна однокімнатна квартира з чудовим видом у житловому комплексі "Freedom" на лівому березі річки Дніпро, розташованому по вулиці Нарбута Георгія (проспект Визволителів) в Дніпровському районі. Цей житловий комплекс, побудований із застосуванням сучасних технологій, відомий своїм комфортним класом.Квартира в будівельному стані: встановлені металопластикові вікна, вхідні двері, електропроводка, лічильники на воду та електрику. Планування - роздільне.Будинок КОМФОРТ-КЛАСУ. Ведеться відеоспостереження, двір закритий. Також передбачена відкрита тераса на даху для мешканців комплексу, де будуть облаштовані зони відпочинку – місце, звідки відкривається краєвид на захід сонця. Є підземний паркінг. Будинок зданий в експлуатацію. Квартира розташована на 1 секції комплексу, площею 39.44 квадратних метри, з житловою площею 17.38 квадратних метрів. Вона має висоту стелі 2,7 метра та балкон, з якого відкривається чудовий краєвид на правий берег Києва. Квартира передається після будівельників. Локація житлового комплексу вражає зручністю: у пішій доступності розташовані дві станції метро (Лівобережна та Дарниця), ліцей, школи, дитячі садки, парк Перемоги, супермаркети Сільпо та Коло, а також ресторан McDonalds. Ця квартира стане ідеальним варіантом для комфортного проживання в затишному житловому комплексі з чудовими перевагами розташування та інфраструктурою. Дзвонить, відповім на всі запитання. Анна

Георгія Нарбута просп. (Визволителів), 1а
rieltor.ua

Продам 1к Жмаченка 12, 11/16 БПС, 34/16/9, гарний житловий стан, проводка, вікна, батареї і труби замінені, кухня, потрібен косметичний ремонт (шпалери), вікна на парк, сонячна, 2 ліфти, консьєрж, метро 10 хвилин

Князя Романа Мстиславича вул. (Жмаченка генерала), 12
rieltor.ua

Продам тёплую уютную 1к квартиру в хорошем состоянии возле метро по ул. Тороповского 45. Монолитно-каркасный дом, спецпроект 1996 года, расположен в тихом месте. 11 этаж, общая площадь 37 м2. Квартира состоит из просторной комнаты 19 м2, кухни 10 м2, раздельного санузла, небольшой гардеробной и видового балкона. Дом в ухоженном состоянии, в подъезде консьерж, домофон. Рядом есть вся необходимая инфраструктура. До метро Дарница 10 минут пешком.

Георгія Тороповського вул. (Дубового Івана), 45
rieltor.ua

В. Черчиля (Красноткацкая) 18, м. Дарница 5 - 7 мин, м. Черниговская 10 мин. К продаже предлагается 1 квартира общей площадью 30 м2. Хрущевка. 2/5 пан. В парадном сейчас идёт ремонт, поменяны стеклопакеты. Так что будет идеальное состояние Квартира не торцевая, очень тёплая. Окна во двор. С/у/с. Хороший паркет. В кухне поменяно окно. В остальном квартира простая, но чистая и аккуратная. Ремонт конечно же желателен. В прихожей кладовая, которую можно переоборудовать под гардеробную. Б/ заст, стекление старое. Квартира с хорошей аурой. Очень развитая инфраструктура. Транспортная развязка. "Чистая " продажа. 37000 у.е,/ торг. БЕЗ КОМИССИИ ДЛЯ ПОКУПАТЕЛЯ

Вінстона Черчилля вул. (Червоноткацька), 18
rieltor.ua
1 - 24 из 42 результатов