Плеханова 4а . Від господаря, без комісії. Охайна квартира -"чешка" в чудовому місці .Двостороння, дві лоджії , одна лоджія виходить на канал, а друга у затишний двір. Одна кімната прохідна. Чистенька, можна жити. Частково вікна змінені на металопластикови ,в усіх кімнатах паркетна підлога. До метро 5 хвилин пішки. Дім розташований в середині зеленого двору з дитячим майданчиком. Чудовий краєвид на канал ! Поруч школа, садочок, спортивний майданчик во дворі. Залишається меблі та домашня утварь, але якщо не треба , вивеземо. Підїзд чистий, сусіди хороші. Торг доречний !

Плєханова вул., 4а
rieltor.ua

Пропонується шикарний дворівневий пентхаус. Простора кухня-вітальня з каміном, три окремі спальні , 2 великі ванні кімнати по одній на кожному рівні, простора засклена лоджія, своя комора на поверсі. Високоякісний ремонт з дорогих матеріалів! Велика італійська кухня з системами Blum, 4 величезних шафи-купе, побутова техніка, кондиціонери, бойлер, гідро-масажна ванна і душова кабіна-сауна з парогенератором. Поруч розташовані середня загальноосвітня школа №258, "Київський університет туризму", навчально-виховний комплекс "Домінанта", "Парк Перемоги", церква "Антонія і Феодосія", ковзанка "Крижинка".

Дарницький бульв., 10а
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

На продаж пропонується затишна 4-кімнатна дворівнева квартира в ЖК Комфорт Таун! Чому саме вона? - чудовий вид на зелений парк з старими деревами (тиха зона). - поєднання простору та затишку; - функціональне планування квартири з робочими зонами та окремими кімнатами; Ідеальний варіант для сімʼї з дітьми і тих, хто любить простір, тишу та затишок. Планування: - 1 рівень: кухня-їдальня, вітальня з балконом, спальна кімната, санвузол, хол. - 2 рівень: спальна кімната з балконом, дитяча кімната, санвузол з ванною, комора, хол. - 3 рівень: гардеробна кімната (може використовуватись як додаткова спальня) Техніка: - інверторні кондиціонери Daikin - двостворчатий холодильник Samsung - духова шафа Bosch - варильна поверхня електрична Bosch - витяжка - вбудована мікрохвильова піч Bosch - варильна поверхня Electrolux - посудомийна машина Bosh - пральна машина Siemens - бойлер Чому саме ЖК Комфорт Таун? - паркові зони із віковими деревами; - зона променад із місцями для відпочинку; - торговий центр та магазини для будь-яких потреб та потреб мешканців; - паркінги та гостьові стоянки для автомобілістів; - власна школа та дитячий садок; - дитячі майданчики для прогулянок та ігор; - фітнес-центр та стадіон; - тенісні корти; - водограй.

можливий продаж по єОселя
Регенераторна вул., 4/1
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж сучасної дворівневої чотирикімнатної квартири в ЖК "Комфорт Таун". Апартаменти мають правильне планування та зонування двох поверхів. Планування першого поверху: кухня-вітальня зі справжнім еко каміном, дитяча кімната, гостьова кімната, гардеробна, санвузол з душовою. Планування другого поверху: майстер-спальня з гардеробною, власним санвузлом та відокремленою зоною з відкритою ванною. В апартаментах встановлено загальну систему кондиціонування з зонованим керуванням. На першому поверсі у вітальні встановлено еко камін, який віддає потужно тепло (камін на рідині, не електричний). Техніка провідних світових виробників: Liebherr, Electrolux, Franke, Bosh, Samsung. Над спальнями першого рівня є комірка для речей - 3 м2. Встановлено підігрів підлоги на першому рівні та в санвузлі другого рівня (має зоноване керування). В апартаментах усе виконано у стилі останніх модних тенденцій, встановлені всі необхідні системи безпеки: відео спостереження коридору, домофон, сигналізація. В дизайні домінують прямі лінії, мінімалізм та монохромні тони. Строгі елементи декору легко поєднуються з яскравими меблями. Квартира надзвичайно простора і світла, що надає їй ще більшої краси. Вікна квартири виходять у двір міста. ЖК "Комфорт Таун" - це закрита, доглянута, територія, що охороняється. Поруч краща школа Києва "Академія А+" та дитячий садок. У комплексі дуже розвинена інфраструктура: клініки, салони краси, кафе та ресторани, магазини, майстерні, відділення Нової пошти, банк та багато іншого для комфортного проживання.6433

Регенераторна вул., 4
rieltor.ua

Найкраща 4к квартира 145м2 в ЖК Комфорт таун. Ідеальне рішення для великої сучасної родини 9эт/11эт дома. 3 рівні з терасою. Якісний ремонт 2020 року. Повна комплектація меблями та технікою провідних світових брендів. Функціональний поділ простору – простора вітальня-студіо, 3 окремі спальні, 2 санвузли, вбиральня, пральна. На території ЖК – супермаркет, спорт клуб Sport life, школа, тенісний корт, футбольні та баскетбольні майданчики, маса злених оаз для релаксу. Чекаємо на Вас на перегляді. Вартість – 270 000 у.о.

ексклюзив
Регенераторна вул., 4
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ для покупця! Продається 4-х кімнатна квартира по вул.Старосільська 26, Дніпровський район. Загальна площа 86м², житлова 52,9м². 4/9 поверх цегляного будинку, спецпроект. Квартира в житловому стані, утеплена зовні пінополістиролом. Коридор і кімната обєднані в одну велику вітальню площею 27,7м². Встановлено сигналізацію Аякс і відеоспостереження. Бронедвері. Зі зручностей: на кухні система зворотного осмосу (очищувач води для пиття), кондиціонер у вітальні, вбудований сейф у кімнаті, бойлер, а також централізована гаряча вода. Проводка мідна. Інтернет. Домофон. Побутова техніка та меблі залишаються. Парковка у дворі з відеоспостереженням. Двір не проїзний, тихий. У дворі кілька дитячих майданчиків, бювет. Поруч знаходяться: озеро Райдужне 500м; парк Аврора і парк Перемога 1,8 км. Так само 2 школи в пішій доступності, садки, торговий центр Квадрат із кінотеатром, магазини, аптеки, міська лікарня №3. Зручна транспортна розвязка, 100м до автобусної зупинки, 10 хвилин до метро Дарниця і Лівобережна на громадському транспорті. ID: 67354

ексклюзив
Старосільська вул., 26
rieltor.ua

Продається затишна чотирьохкімнатна квартира за адресою Миропільска 3. Квартира розташована на 3 поверсі 9 ого дома, загальна площа 81м, житлова 54м, кухня 6м.В квартирі зроблен капітальний ремонт з заміною проводки та сантехніки, великий санвузол , кутова ванна, трійна лоджія. Квартира трьохстороння. В квартирі залишається вбудована кухня, побутова техника.Чистий продаж. Розвинена інфраструктура, поруч метро, парк Киото,лісопарк Берізка.

Миропільська вул., 3
rieltor.ua

власник
Воскресенський бульв. (Перова), 48
rieltor.ua

Продається світла простора однорівнева 4-кімнатна квартира в ЖК Комфорт Таун. Продає власник. Без комісії. Загальна площа: 107 м² в один рівень (рідкісне для Комфорт Тауна і дуже зручне планування). Поверх: 6 з 10, ліфт. Будинок розташовано в самому серці ЖК, навпроти Академії А+. Квартира повністю укомплектована і готова до заселення. Зроблено якісний ремонт за дизайн-проектом (ремонт закінчили у 2019 році), усе продумано до дрібниць для комфортного життя. Додатково розведена приточна вентиляція, зроблена якісна звукоізоляція стін і стелі в усіх кімнатах. Опалення централізоване Встановлено індивідуальний лічильник на опалення, запобіжне реле від перепадів напруги та підключено двохзонний тариф на електроенергію. Водопостачання та опалення працюють в блекаут. Тепла підлога з датчиками регулювання в обох санвузлах та передпокої. У всіх кімнатах встановлено кондиціонери Daikin та конвекторні батареї з можливістю регулювання. Встановлено подвійну систему фільтрації на воду: основний фільтр на «вхід» в квартиру + система зворотнього осмосу на кухні. В квартирі розведено і встановлено камери спостереження з відеореєсратором (окрім основної спальні) та Ajax сигналізація, за необхідності можна підключитись до пульту охорони. Броньовані вхідні двері з замком MUL-T-LOCK. Інтернет оптичне волокно, встановлено wi-fi роутер, відеодомофон і панель виклику Slinex.

власник
Регенераторна вул., 4
rieltor.ua

Продається 4х кімнатна квартиру в ЖК "Русанівська Гавань", будинок 11, (31) вул Микільсько-Слобідська (Маланюка), секція Г. Квартира розташована на 5-му поверсі з 17ти, площа 118м2. Ідеальне планування квартири. Будинок розташований на першій лініі, з квартири відкривається неймовірний краєвид на Дніпро і правий берег Києва. В квартирі є відкрита панорамна лоджія 10 м2. Це єдиний будинок в комплексі з 3х метровими стелями і стінами з червоної цегли. Комунікації вже підключені, сусіди отримують право власності і активно роблять ремонти. ЖК Русанівська Гавань це великий комплекс з закритою територією, вже давно зданими і заселеними будинками. На територіі відкриті магазини, кавярні, салони краси. Велика кількість разноманітних дитячих майданчиків, футбольне поле, обладнані місця для занять спортом, набережна і пляж в 10 метрах від будинку, школи, дитячі садки, лікарня - це все в 5 хвилинах пішки. В 100м завершується будівництво супермаркету Сільпо. Продаж по переуступці всі витрати при купівлі з власника.

Євгена Маланюка вул. (Сагайдака Степана), 11
rieltor.ua

Продаж 4 кім квартири,Дніпровський район, метро Чернігівська, 5 хв пішки, через дорогу торговий центр ПРОСПЕКТ, Поруч парк Кіото Квартира площею 114,5 м2, розташована на 16 поверсі 25 поверхового будинку, в будинку консʼєрж, відеонагляд,завжди є вільні місця для паркування В квартирі всі кімнати окремі, два с/в , тамбур окремий( тільки на одну квартиру) Три лоджії, велика гардеробна кімната В квартирі виконананий якісний ремонт Всі меблі і побутова техніка за потреби залишиться новим власникам Ніхто не зареєстрований Квартира вільна і чекає нових господарів! 165000$ Без комісії для покупця Чекаємо на перегляді!

Гната Хоткевича вул. (Червоногвардійська), 12
rieltor.ua

✅ АКТУАЛЬНО! ЖК СЕВЕН! НОВИЙ РЕМОНТ! 4кімн=84м2! Дніпровська наб.,18а! ✔ Продаж 4-кімнатної квартири з авторським ремонтом в ЖК Seven, з видом на Дніпро. ✔ Ремонт робили для себе. ✔ Раціональне планування, простора кухня вітальня, три спальні, два сан.вузли, гардеробна. ✔ Квартира мебльована та укомплектоана необідною побутовою технікою. ✔ В 5 хвилинах ходьби від ст.М "Осокорки" та 10 хвилинах ходьби від ТЦ River mall. ✔ Хороша транспортна розвязка, розвинена інфраструктура.

Дніпровська наб., 18а
rieltor.ua

Вашій увазі пропонується чотирикімнатна квартира в найкращому ЖК столиці - Riviera Riverside. Найкраща пропозиція - ціна=якість! Невисокий поверх (2), найтихіша секція, оптимальна площа і функціональне планування! Основна частина квартири має вихід на Дніпро, спальні кімнати - у двір та на канал. Високі панорамні вікна від стелі до підлоги заввишки три метри додають простору та світла. У квартирі початий ремонт, є дизайн проект. Планування включає в себе простору кухню-вітальню, три спальні, три санвузли, гардеробну кімнату.

Окіпної Раїси вул., 18
rieltor.ua

До Вашої уваги пропонується панорамна, дворівневаквартира, з резервне електроживлення (навіть при повному відключені району в квартирі завжди буде світло в необхідному обємі), яка розташована в ЖК Автограф. Це розкішна 4-кімнатна квартира з авторським дизайном та продумана до дрібниць, як з погляду ергономіки, так і з технічної частини. Внутрішнє оздоблення квартири виконано з натуральних та екологічних матеріалів. Загальна площа квартири 173,5 м2 + 20м2 тераса і включає: кухню-вітальню з террасою, 1 велика спальня з балконом та гардеробною, 2 дитячі спальні (одна зі своєю гардеробною), 3 с/в (гостьовий, майстер і дитячий), пральна кімната, створюючи затишну та комфортну обстановку. Тераса 20м2 розділена на відкриту (обідню) та закриту зони. Засклена безрамним склінням (виробництво Франція) та стельовими обігрівачами, тому може експлуатуватися цілий рік. Вся вбудована техніка від відомого світового виробника Siemens. Сантехніка Італія, Німеччина, Іспанія , освітлення та люстри від італійських, французьких, американських виробників, електрофурнітура Schnider, система водопідготовки встановлена в коморі на поверсі, 5 ступенів очищення та помякшення + додаткове очищення питної води Zepter, циркуляційний насос, а також меблі з фасадами з натурального дерева переважно з масиву ясена, мяка Natuzzi, стіл Natuzzi, стільці з Британії, вбудований Біокамін, барні стільці Catalan Italia, натуральний камінь (мармуровидний онікс) на кухні та мармурові стільниці у ванних кімнатах, дитячі меблі ательє LiLu, панно з гіпсу зліплене скульптором на замовлення прямо на обєкті + підсвічування, екологічне фарбування по всій квартирі фарбою Benjamin Moore, сходи з Латуні, зроблені на замовлення - все це створює унікальний стиль та дизайн преміум-класу квартири. Наявність теплих підлог, на всіх панорамних вікнах 600 мікрон бронеплівки, вхідні двері максимального ступеня захисту Bodyguard. Управління квартирою повністю функціонується через Розумний Будинок, а саме: якість повітря, опалення, вентиляція/рекуперація, зволожувачі Dyson, керування світлом, шторами, сценаріями, замками, пожежна та охоронна сигналізація по всьому контуру квартири, включаючи всі дахи та коридори нижнього поверху, відеоспостереження з детекцією руху по всьому контуру, включаючи дах та коридори нижнього поверху, внутрішньо підлогові конвектори топового німецького виробника на всю квартиру, голосове управління розумним будинком «Привіт Сирі, закрий штори в залі» тощо; зкритий аварійний вихід з нижнього поверху на випадок надзвичайної ситуації. У вартість також входить 2 паркомісця. Будинок побудований за монолітно-каркасною технологією, зовнішні стіни з червоної повнотілої цегли, будинок утеплений мінеральною ватою в 15 см, дизайнерські вхідні групи, консьерж і цілодобова охорона, фасад виконаний з керамограніту, що вентилюється, автономна котельня, навпроти великий облагороджений парк "Перемога" Телефонуйте, перегляди у зручний для Вас час.

Князя Романа Мстиславича вул. (Жмаченка генерала), 28а
rieltor.ua

Продам роздільну 4 кімнатну квартиру біля метро.Дарниця, вул. Малишко 19- А, 7 поверх 9-ти поверхового будинку з ліфтом. Квартира чиста та тепла, є два балкони. Окрема кухня та роздільний санвузол. Від метро 10 хвилин пішки. Поряд парк, садочки, школи, супермаркети, пошта. Тихий двір з дитячим майданчиком. Пропозиція без комісії для покупця. Перегляди за домовленістю.

Малишка Андрія вул., 19А
rieltor.ua

Продається видова на Дніпро 4К квартира в унікальному місці, м. Лівобережна! вул. Микільсько-Слобідська 4Г 10/17 пов Панорамний вид на Дніпро, Собор Воскресіння Христового, під будинком знаходиться велика зелена зона та сучасна набережна вздовж річки Дніпро. Тихе спокійне місце за 10 хвилин їзди від центру Києва Загальна площа квартири – 155 м2 Квартира складається з трьох окремих спалень, 2 санвузли, кухня + велика вітальня з панорамним вікном, встановлений великий акваріум, який створює у вітальні свій шарм. У квартирі встановлена електропарилка! Встановлена нова сучасна кухня, підлога плитка з підігрівом, спальні розділені на дві окремі зони, кожна зі своїм сан/вузлом, на підлозі скрізь пробкова підлога, що створює теплу затишну атмосферу, у відмінному стані. У кожній кімнаті встановлені кондиціонери, розведено аудіосистему по всіх кімнатах з окремими пультами. Поруч із будинком знаходяться: школа, дитячий садок (і приватний та державний), спортзал, кілька супермаркетів та ресторанів, але головна памятка – це близькість до води та вид на правий берег, центральну частину Києва з його Печерськими пагорбами. Вартість продажу знижена!

Микільсько-Слобідська вул., 4 Г
rieltor.ua

Микільсько-Слобідська 2В Продаж квартири загальною площею 130м2 за адресою Микільсько-Слобідська 2В. У квартирі виконано якісний ремонт. Планування: - вітальня - три повноцінні кімнати - три с/в з джакузі та душовою кабіною; - величезна кухня - балкон з шикарним видом на «Батьківщину Мати» та Києво-Печерську Лавру Тепла підлога, кольорове підсвічування в кімнатах, бойлер, кондиціонери, посудомийна машинка, консьєрж, відеоспостереження. Поруч супермаркет "АТБ", розвинена інфраструктура, дуже багато кафе та ресторанів, у кроковій доступності метро Лівобережна – 7 хвилин. 3.1.5.9.1.7.3.4.1.4.0.2

Микільсько-Слобідська вул., 2В
rieltor.ua

До Вашої уваги затишна квартира на проспекті Павла Тичини, 6 Трикімнатна квартира 65,5кв.м. розпланована на три окремі спальні та прохідну вітальню, з окремою кухнею. Ванна кімната з вікном. Розташована на зручному 4 поверсі. В будинку два робочі ліфти. Велика засклена і утеплена лоджія. Тамбур на дві квартири. В квартирі є всі необхідні меблі і техніка. Вбудована деревяна кухня, електрична варочна поверхня, духовка, великий холодильник. Оснащена кондиціонером та пральною машиною, встановлено лічильники(вода). Деревяні міжкімнатні двері, пол ламінат, стіни шпалери. У дворі велика парковка. Поруч ТЦ з «АТБ», школа, садочок, аптеки, банки, магазини, недалеко озеро Тельбін та річка Дніпро з зонами для відпочинку. Спокійний і зелений район. ст.міської електрички «Лівий Берег», «Епіцентр», до ст. метро «Лівобережна» та «Зверінецька» 10-15 хв.транспортом. Готові показувати у зручний для Вас час, телефонуйте! Згодні на е-відновлення. Без комісії для покупця Торг

Тичини Павла просп., 6
rieltor.ua

Пропонується на продаж надсучасна та дизайнерська трьохрівнева квартира, загальною площею 150м з терасою в ЖК Комфорт Таун по вул. Регенераторна 4 буд.14. В квартирі виповнений дизайнерський ремонт з використанням дорогоякісних матеріалів, ремонт робився для себе. Фото не передають якість та наповнення квартири, в житті - вона Вас здивує і не залишить без приємних вражень! Продуманне планування квартири з безліч переваг: 1 поверх: кухня та велика зала з вітальнею, гардероб, гостьовий санвузол. Виконаний у марокканському стилі, обладнаний декоративним каміном, імпортними меблями та технікою преміум класу (BOSH). Є 2 кондиціонери. На підлозі іспанський кахель, по всій площі першого поверху встановлена тепла підлога (електрична). Повз люстр, окремо зроблено RGB підсвічування на стелі. Так само встановлено підсвічування на сходах. 2 поверх: робочий кабінет, господарська спальня з особистим санвузлом та ванною, який виконаний в італійському стилі та окремим кондиціонером, дитяча кімната з виходом на терасу, санвузол з душем,є хоз приміщення. Утеплений мінеральною ватою, встановлені німецькі деревяні склопакети, які робилися на замовлення. 3 поверх: дитяча кімната із двома спальними місцями, або ж як велика ігрова зона з кондиціонером. Поверх також утеплений мінеральною ватою, вікна - німецькі склопакети. Продаж з усією технікою та меблями що є в квартирі, що є великою перевагою, так як в ремонт та облаштування було вкладено багато коштів. Квартира 1500$ за м2, таких цін Ви не знайдете за якісний ремонт та такий дизайн!!! Безпека: встановлена пожежна сигналізація, квартира під охороною. Закрита територія комплексу від сторонніх людей та машин. Житловий комплекс «Комфорт Таун» в Києві розташований в кварталі, який утворений вулицями Регенераторна, Березнева, Каунаська і Віфлеємська. Новобудова знаходиться в двох кілометрах від Дніпровської набережної, поруч є зручна транспортна розвязка. Інфраструктура: на території комплексу є все необхідне для комфортного життя, паркінги, магазини, школи, садки, спортивні та дитячі майданчики, кафе, банки та багато іншого. Транспортна розвязка: за 5 хвилин ходьби від будинку зупинки громадського транспорту до метро Лівобережна. На машині до метро Лівобережна – 10 хвилин.

Регенераторна, 4
rieltor.ua

Вашему вниманию представлена 2 комнатная квартира на продажу по адресу : Романа Шухевича (Генерала Ватутина) проспект, 10 которая находится на 7 этаже. Квартира с отличным ремонтом, оборудована всей необходимой мебелью и техникой, очень светлая и просторная, хорошая шумоизоляция. В пешей доступности супермаркеты, торговые центры, рестораны, большое количество магазинов, школы, детские сады , поликлиника , стоматологический кабинет. Тихий и уютный двор, дружелюбные соседи, зона для выгула животных, зоны для отдыха и парковки. Удобная транспортная развязка – 35 минут до центра города, 25 минут до метро. Работая с нами, вы получаете только проверенные объекты, от реальных арендодателей и продавцов, по адекватной цене. Поддержка на всех этапах сделки. Мы гарантируем, что вы останетесь довольны сотрудничеством!

Романа Шухевича просп. (Ватутіна), 10
rieltor.ua

ЖК «Silver Breeze» вул. Дніпровська наб, 1 ВИДОВА КВАРТИРА НА ДНІПРО ТА ПРАВИЙ БЕРЕГ! ПАРКІНГ В ПОДАРУНОК! - Загальна площа - 140.2 м2. - Житлова площа - 79.7 м2. - Кухня - 17.6 м2. - Поверх 20 з 31 Житловий комплекс Silver Breeze забезпечує безпеку та комфорт своїм мешканцям. У комплексі є підземний паркінг, дитяче містечко та спортивні майданчики. Поруч розташовані супермаркет, ресторани, банк, аптека та центр здоровя і розваг, фітнес-центр, басейн, салон краси і SPA, а також дитячий центр, кінотеатр, кафе і бари. Поруч знаходиться торговий центр, де можна зробити покупки. Ця квартира з суперовим видом і житловий комплекс Silver Breeze є ідеальним місцем для комфортного проживання, насолоди краєвидами та зручностями. Документи та ключі на руках. Перегляди у зручний для вас час. Швидко виходимо на угоду. Ціна - 265 000 USD Ціна за м2 - 1 890 USD

Дніпровська наб., 1
rieltor.ua

Вулиця Полуботка (Попудренка) 26/9 4 кімнати, 125 метрів, 5 поверх. Дніпровський район, перший будинок від метро Дарниця. Поруч парк, та зелений бульвар. Видова квартира. Продаж шикарної 4х кімнатної квартири. Висота стелі 3 метри, 3 спальні, великий зал, 2 с\в, окремо кухня. Квартира в жилому стані. Великі кімнати, є можливість перебудови. Цегдяний будинок. Великий двір. Поруч є все! Магазини, супермаркети, кафе, банк, базар. Великий парк. Метро Дарниця 1хвилина пішки. Унікальна пропозиція. Ціна 145000 уе.

Гетьмана Павла Полуботка вул. (Попудренка), 26/9
rieltor.ua

Вашій увазі пропонується ексклюзивна трирівнева квартира в ЖК Комфорт-таун. Корпус 10. Ідеальне планування правильної форми, високі не зкошені стелі. Перший поверх - велика кухня-вітальня, гардеробна та санвузол. Другий поверх - три просторі кімнати і санвузол, балкон, найбільша кімната з власним санвузлом. Третій поверх - open space з повноцінними стелями та терасою, де є можливість втілити будь-яке дизайнерське рішення. Ця квартира єдина в своєму роді в цьому комплексі.

Регенераторна вул., 4
rieltor.ua

Без комісії! Продаж чудової затишної квартири! Київ, Микільсько-Слобідська 2Б метро "Лівобережна" 7 хвилин, поруч Новус, Дніпро, Гідропарк, ТЦ "Комод", садочок, ліцей - 4 кімнати - площа квартири 124 кв.м. - 3-й поверх 10-поверхового цегляного будинку раціональне плануваня: 2 спальні кімнати, гостьова, кабінет, кухня, лоджія - на підлозі паркет, повністю мебльована, вбудована техніка та шафи броньовані двері, сигналізація! Вільна, готова до продажу! Представник власника

Микільсько-Слобідська вул., 2б
rieltor.ua
1 - 24 з 86 результатів