Продаж 4к квартири, вул. Ахматової, Позняки, Дарницький р-н . Продажа 4к квартиры, ул. Ахматовой, Позняки, Дарницкий р-н . Загальна площа — 198 квадратних метрів Поверх — 24/24 Цей пентхаус вражає своєю елегантністю та затишком. Якісний ремонт був здійснений у 2021 році, і після нього в квартирі ніхто не проживав. Меблі, двері та сходи між рівнями були виготовлені з дерева на замовлення. Весь інтерєр обладнаний технікою від світових брендів. Покриття острову та кухонної поверхні виконано з натурального каменю. На підлозі встановлено вінілове покриття з підігрівом. Також для опалення використовуються насоси, що забезпечує комфортну температуру в будь-яку пору року. Встановлені фільтри на воду дозволять вам насолоджуватися чистою водою. Пентхаус має два рівні, а його планування складається з: • Перший рівень: кухня-вітальня, спальна кімната, гардеробна, санвузол з душем та балкон. • Другий рівень: дві спальні кімнати, великий гардероб, санвузол з ванною, балкон та аварійний вихід. Що стосується інфраструктури, поруч з будинком розташовані кафе, аптеки, магазини, супермаркет "Новус", зупинка громадського транспорту, школи та дитячі садки. До станції метро "Позняки" можна легко дістатися за 15 хвилин пішки, а до ТЦ "River Mall" — за 12 хвилин. Не втрачайте можливості побачити особисто неперевершений панорамний вид з вікон цієї квартири. Запрошуємо на перегляд разом з експертом компанії The Capital! #A1669

Ахматової Анни вул., 22
rieltor.ua

Ексклюзив! Без комісії для Вас! Колегам СПП! Переуступка. Можно за криптовалюту (USDT)! Видовий пентхаус з власним балконом ЖК GREAT Дніпровська набережна, 15Д (6 будинок), планування 4Д7. Квартира на 25 та 26 поверсі. Загальна площа 164 кв.м., має на 1 рівні велику кухню вітальню, спальню, санвузол та вихід на балкон, на 2 рівні 3 дитячі кімнати, санвузол, гардеробна. Є сучасний дизайн проект. Житловий комплекс Great — це сучасна архітектура, яка впевнено вписалася у ритм міста та в той же час, вигідно виділяється серед існуючих забудов вздовж набережної. Великі площі скління віддзеркалюють панораму Дніпра та досконалий внутрішньодворовий простір. Будинки спроектовані таким чином, щоб забезпечити максимальний огляд з вікон кожної оселі. Місце розташування житлового комплексу можна сміливо назвати «партером» Лівого берегу — поруч ТРЦ River Mall та супермаркет NOVUS, LE SILPO, сучасна транспортна розв’язка, «місто в місті» все потрібне всередині: торговий комплекс, дитячий садок, початкова школа та міні-стадіон. А неймовірну панораму на Дніпро, до якого лише 90 метрів, ніколи не закриють інші новобудови. На території комплексу передбачено все необхідне для комфортного та першокласного життя. Власний парк з ландшафтним дизайном, автономне опалення, ліфти у підземний паркінг. Додаткову інформацію, фото, відео по запиту в любий месенжер.

Дніпровська наб., 15д
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

До ВашоЇ уваги розкішна 4-кімнатна квартира у флагманському будинку на Осокорках, де продумана кожна деталь. Проект та ремонтні роботи були виконані провідними спеціалістами. У ході ремонтних робіт був дизайнерський супровід, тож кожна деталь продумана до дрібниць. Раціональне планування дозволяє з комфортом проживати великій родині, де у кожного є своя приватна територія. Затишна вітальня обєднана з функціональною кухнею, велика світла спальня, дві дитячі кімнати, два санвузли з душовою та ванною,дві місткі гардеробні. Квартира повністю укомплектована меблями та технікою від провідних виробників. Відмінно розвинена інфраструктура, магазини, суперматкети, аптеки, школа, садок, 5 хвилин до метро та наземного транспорту.

можливий продаж по єОселя
Чавдар Єлизавети вул., 2
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж Без% 4к квартири Харківське шосе 190 ЖК Харківський Дарницький р-н Лівий берег Відкрийте для себе унікальну можливість володіти квартирою з великою терасою, яка стане вашим особистим оазисом на свіжому повітрі. До вашої уваги велика 4к квартира, загальна площа 168 м2, житлова 75м2, кухня 31 м2, двоповерхова з двома видовими лоджіями та додатково великою терасою в 55 кв.м. Закрита безпечна теріторія без авто, є підземний паркінг на 87 місць, доступ до підїздів, ліфтів та сходів тільки за електронним ключем, охорона та відеонагляд 24/7. Вільне планування, є варіант дизайн-проекту. Можливе розділення на окремі квартири, вхід є на обох поверхах. Є доступ та дозвіл до техничного поверху та даху, можливе встановлення сонячних панелей. Замінені всі вікна на енергозберігаючі, двопакетні аргонові склопакети. ЖК комфорт-класу складається з одного шестисекційного будинку заввишки 11, 16, 22, 23 поверхів. Технологія будівництва – цегляна, матеріал стін – цегла, утеплювач – мінеральна вата. Висота стелі складає 2.70 метра. Опалення централізоване, але регулюється в кожній кімнаті окремо. Мешканцям доступна інфраструктура: метро Вирлиця (0.6 км), супермаркет Сільпо (0.6 км), дитячий садок (1.2 км), школа (1 км), спортзал «Зебра» (1.3 км), ТРЦ New Way (1.7 км). Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок: 1) Є-оселя (єОселя), єВідновлення, Сертифікат, 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші) Ціна 230000 у.о.

ексклюзив
Харківське шосе, 190
rieltor.ua

Продаж 4к квартири вул Єлизавети Чавдар 9 Дарницький район Осокорки Продаж видової 4-к квартири на 25ому поверсі 25ти поверхового будинку в житловому стані, вул. Єлизавети Чавдар 9, Дарницький район, м. Осокорки, лівий берег. Планування: 4 роздільні кімнати. Не житловий фонд. Будинок побудований за монолітно-каркасною технологією з використанням високоякісного газоблоку та утеплений мінеральною ватою 100мм, що дозволяє мешканцям економити на опаленні. Чисте та доглянуте парадне, консьєрж, 3 пасажирські ліфти та один вантажний, всі працюють, в’їзд у двір закритий шлагбаумом, є великий дитячий майданчик, поряд дитячий садок та школа.У пішій досупності велика кількість магазинів ТЦ Аркада, гіпермаркет Епіцентр, станція метро Осокорки, Позняки. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок: 1) Є-оселя (єОселя), єВідновлення, Сертифікат, 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші)

Чавдар Єлизавети вул., 9
rieltor.ua

Продаж 4к квартири у ЖК «Злагода», вул. Вербицького, 1в, Харківський масив, Дарницький район, Лівий берег. Квартира обʼєднана з двох (1+2). Загальна площа 110 м2, житлова – 60м2, кухня – 15 м2. Якщо вам потрібні 2 квартири поряд, можна використовувати окремо. Вільне планування. Є варіант дизайн-проекту. Зроблений чорновий ремонт: прокладена електрика, зроблені виводи під сантехніку, навіть прокладені траси кондиціонерів та все проштукарено. На підлозі стяжка. Замінені всі склопакети на енергоефективні, двопакетні аргонові. Залишився чистовий ремонт. У будинка вдала локація - супермаркети великих продуктових мереж: Сільпо, Варус, АТБ, ТРЦ «New Way», безліч закладів для дозвілля, навчально-освітні та медичні заклади, спортзали, декілька парків та озер для прогулянок. Зручна транспортна розв’язка, до метро «Харківська» 15 хвилин пішки або 3 хв. на транспорті. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок: 1) Є-оселя (єОселя), єВідновлення, Сертифікат, 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші) Новострой, без ремонта, видовая, Левый берег, Дарницкий район, Харьковский массив.

Вербицького архітектора вул., 1в
rieltor.ua

Продам чудову квартиру в Дарницькому районі. 4 -х кімнатна квартира в цегляному будинку по вулиці Бориспільській, 28-В. Четвертий поверх! Два ліфти. Загальний метраж 117 м2. Квартира продається повністю укомплектована побутовою технікою і меблями. Меблі з натурального дерева, виробництво Італія. Ремонт зроблен із якісних матеріалів, ремонт в класичному стилі, робили для себе. Велика кімната- вітальня з баром та великим шкіряним диваном для відпочинку. А також дві окремі спальні кімнати з великими ліжками та італійськими ортопедичними матрацами. І ще окрема дитяча кімната з сучасним ліжком-софою. Кухня оздоблена варочной поверхнею, духовкою, холодильником, посудомийною машиною. Кондиціонери та телевізори в кожній кімнаті. Є великий балкон, є веранда, є кабінет, є гардероб. І багато чого ще є. Запрошую на перегляд! Вам сподобається ця чудова квартира для вашої сімї.

можливий продаж по єОселя
Бориспільська вул., 28 В
rieltor.ua

Простора квартира з якісним ремонтом,функціональним плануванням: 3 окреми спальні, гостинна,кухня-вітальня з усією необхідною технікою відомих виробників,тепла підлога,2 сан.вузла,просторий коридор,велика комора,престижний цегляний будинок. Поряд уся необхідна інфраструктура:м.Позняки 15 хв.пішки,престижні школи,гімназіі,садки,магазини,кінотеатри, фітнес-центри, Novus,ТЦ Аркадія,ТРЦ River Mall,Епіцентр.

Григоренка Петра просп., 22/20
rieltor.ua

Продаж 4-кімнатної квартири, площею 142 кв. Княжий Затон 21, ЖК Корона Ремонт 2021 року. У квартирі: 3 окремі кімнати, простора кухня-вітальня 45 м2; вбиральня, 2 санвузли. Теплий та обжитий будинок. Поруч школа, дитячий садок, спортклуби, ТЦ River Mall та Arkadia, 7 хв пішки метро Осокорки. #3159163209

Княжий Затон вул., 21
rieltor.ua

Драгоманова, 31Б. Позняки. Продається затишна 4-к квартира з якісним ремонтом. Другий поверх. 140 метрів. Квартира наповнена меблями та технікою, при продажі все залишається. Сантехніка Villeroy, BOCH, техніка Electrolux, два кондиціонери, на підлозі - деревяна дошка, паркет, плитка. На поверсі є особиста комора. Планування: чотири окремі кімнати, простора кухня з виходом на балкон, два санвузла. Чудовий варіант для великої родини. Телефонуйте!

Драгоманова вул., 31Б
rieltor.ua

✅ АКТУАЛЬНО! ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ! ПЕНТХАУС З ТЕРАСОЮ 30м2! РЕМОНТ 2024р! ПОЗНЯКИ! Дніпровська наб, 19а! ✔ Пропозиція дворівневих апартаментів з ремонтом на Позняках. ✔ Перший рівень простора кухня вітальня 54м2, спальня 21м2 з сан.вузлом, гостьовий сан.вузол, кладова. Другий рівень основна спальня 21м2 з сан.вузлом, окрема кімната 22м2, гардеробна 11м2. ✔ Ремонт повністю завершено, робили після повного демонтажу старих комунікацій. Електрична потужніть 10 кВт, 3 фази (всі силові електронагрузки розраховані та закладені окремі кабелі). Стіни гіпсокартон Тітан, проводка лита мідь, стіни з сусідами додатково обладнані від шуму та елекромагнітного випромінювання. Нова розводка води та опаленя (батареї та вбудовані конвектори), закладена розводка під сигналізацію та відеоспостереження. 5 інверторних спліт систем, зведені у внутрішню каналізацію. Заново зроблена ванна тераси. Тераса облаштована системою терасної дошки з водовідведенням та відтаюванням, двома перголами на елекроуправлінні, встановлено камін. Вихід на терасу через роздвижні системи в двох місцях. 90% площі квартири програмована тепла підлога. Покриття: кухня сан.вузли, вхідна зона - плитка, житлова зона - ламінат Parador для теплої підлоги. Два сан.вузли укомплектовані повністю, третій на 90%. ✔ Сучасний ремонт в холі під`їзду, та на поверсі. ✔ Велика прибудинкова територія, встановлено шлахбаум, достатньо місць для паркування, поряд підземний паркінг.

ексклюзив
Дніпровська наб., 19а
rieltor.ua

✅ АКТУАЛЬНО! ЖК СЛАВУТИЧ 2! НОВИЙ РЕМОНТ! 4кімн=118м2! Зарічна, 6 корп.1! ✔ Продаж чотирьохкімнатної квартири з новим ремонтом в ЖК Славутич. ✔ Функціональне планування простора кухня вітальня, три окремі кімнати (одна спальня з власним сан.вузлом), два санвузли, гардеробна. ✔ Квартира пеовністю мебльована та укомпрлектована необхідною побутовою технікою, пральна і сушильна машина, посудомийка, варильна поверхня, мікрохвильова піч, духова шафа, телевізори, кондиціонери. Також встановлена система охорони Ajax. ✔ В будинку є підземний паркінг з прямим спуском на ліфті. ✔ Поруч супер маркет, аптеки, метро, кафе, дитячий майданчик

Зарічна вул., 6к1
rieltor.ua

Продаж 4-х кімнатної квартири в ЖК " Корона", вул. Срібнокільська 1 . Квартира розташована на ідеальному 3 поверсі 27 поверхового будинку. Будинок монолітно-каркасний, 2007 року, повністю заселений та обжитий. Квартира має вдале планування : 3 повноцінні окремі кімнати і велика кухня-студія, 2 с/в, і 2 комори. В квартирі встановлено 2 кондиціонера, посудомийка та вся необхідна техніка, яка залишається новим власникам. Квартира дуже тепла та затишна, в кухні тепа підлога(водяна). В квартирі є всі лічильники, в тому числі і на тепло, бойлер, кондиціонер. Два санвузла. До метро 5-7 хвилин пішки. Поруч Сільпо, Егерзунд та Novus. Також в пішій доступності торговельні центри Рівер Мол, Аладін та Піраміда. В будинку є підземний паркінг і консьєрж.

Срібнокільська вул., 1
rieltor.ua

2+1 Чудова пропозиція! Дві повноцінні квартири, обєднані спільним передпокоєм. Простора двокімнатна + повноцінна однокімнатна квартира! 2 кімнатна квартира - дві роздільні кімнати (12 та 17.6 кв.м), кухня (11,8 кв.м), роздільний санвузол, дві заскоені лоджії, коридор (11 кв.м) 1 кімнатна квартира - кімната (18 кв.м), кухня (11,8 кв.м), роздільний санвузол, дві засклені лоджії, коридор (5,8 кв.м) + сумісний передпокій (6 кв.м) Квартири теплі та затишні, в гарному охайному житловому стані. Облаштовані меблями та побутовою технікою. Є все необхідне для комфортного життя. Зручний 6-ий поверх. Будинок охайний та доглянутий, є консєрж, 3 ліфти, пандус. Будинок обслуговує ОСББ. Зручне місцерозташування. До метро Харківська 10-15 хвилин пішої ходи. Поруч із будинком зупинка громадського транспорту, школа, дитячий садок, магазини, кавярні, озеро Вирлиця.

Вишняківська вул., 3
rieltor.ua

Простора 4-кімнатна квартира в цегляному будинку. Розглянемо безготівковий розрахунок: 280-та постанова, Є-відновлення. Поверх 6/9 Площа квартири 84.8кв.м Житлова 51.3м2 Кухня 9.7m2 Двустороння, не кутова. Усі кімнати роздільні, два балкони. Вікна виходять в тихий двір. Квартира в гарному стані з необхідною технікою і меблями. Є газ. Поряд з будинком завжди є вільні місця для автомобіля. Розвинена інфрастуктура: школи, садочки, АТБ, Сільпо, аптеки, банк, ринок, НП, гарна розвязка м.Лівобережна та м.Харківська. ВАРТІСТЬ 59000$ АБО НАКРАЩА ПРОПОЗИЦІЯ!

Привокзальна вул., 14А
rieltor.ua

Для Вашої уваги пропонується продаж родинної затишної та функціональної чотирикімнатної квартири з коштовним та якісним ремонтом у цегляному "спецпроекті" на Позняках. Велика кухня-вітальня, дитяча, спальна кімната, кабінет. Повністю обладнана меблями та технікою. Паркетна дошка, підігрів підлоги, кондиціонування Mitsubishi. Побутова техніка ElectroLux, Liebherr. Сантехніка Villeroy&Boch, Glass. Два санвузли, гардеробна. Безліч шаф для зберігання речей. Всі вікна у тихий двір! Бонус - велика комора на поверсі. Один із найулюбленіших спальних районів киян - Осокорки через розвинену інфраструктуру та переважно молодіжний сегмент населення мікрорайону. Ціна 169000$

Пчілки Олени вул., 2
rieltor.ua

Продам 4-х кімнатну квартиру в Дарницькому районі, вул. Срібнокільська, буд 1. ЖК « Корона». Шикарна квартира з усім вмістом у ідеальному стані. Квартира розташована на 20 поверсі 24 поверхового будинку. Монолітно-каркасний будинок , цегла. Загальна площа квартири 142 м кв. Всі 4 кімнати окремі, на три сторони світла. Висота стелі 2,74м. Якісний капітальний ремонт, гарний стан, скрізь енергозберігаючі металопластикові вікна. Кухня 14,6 м кв. з вихідом на перший балкон 2,4 м кв. Перша спальня 20,6 м кв, друга спальня 21,5 м кв, вітальня 25,4 м кв, дитяча 16,4 м кв з вихідом на другий балкон 3,8 м кв. На двох балконах тепла підлога та скління з ультрафіалетовим поглинанням світла. Два санвузли. Перший санвузол з душовою кабіною 2,8 м кв, другий з ванною – джакузі «LUYISI» 6 м кв. У квартирі є окреме приміщення, підготовлене під сауну або гардероб. З вікон відкривається розкішний огляд. Будинок дуже теплий. Утеплені зовнішні стіни будинку. Також у квартирі міжкімнатні стіни зі звукоізоляцією. Двері в кімнатах із натурального дерева. У кухні та вітальні двері з вітражами, прикрашеними гірським кришталем. Натяжні стелі. У кімнатах на підлозі паркетна дошка. У кухні, на балконі та в санвузлі на підлозі італійська плитка. 5 кондиціонерів, у тому числі на кухні. Радіатори із регулюванням тепла. Лічильники на воду, тепло, електроенергію. Вбудовані шафи-купе в передпокої, вбудована кухня, великий холодильник, посудомийна машина, варильна поверхня, духова шафа, мікрохвильова піч, витяжка, бойлер, пральна машина. Удворі дитячий майданчик, автомобільна стоянка, магазини, салони краси, медичні центри. Поруч магазини, супермаркети, розважальні центри, паркова зона,озеро, садки, школи, Вузи. Метро Позняки 8 хвилин пішки. Біля будинку є зупинка громадського транспорту. Супровід продажу здійснюється представником міжнародної компанії RE/MAX .

Срібнокільська вул., 1
rieltor.ua

БЕЗ КОМИССИИ! + Вы не переплачиваете за ремонт! Продаю особенную квартиру под ремонт с 4-мя отдельными комнатами, 3-мя лоджиями и большим холлом на удобном 2 этаже 16-ти этажного дома по ул. Ревуцкого 18А возле ст. метро Харьковская. Дом серии АППС (утепленная панель) построен в 1991 - в свое время это был лучший проект типового строительства. Дом в хорошем состоянии, ухоженная территория, кооператив. Состояние квартиры: ремонт после строителей. Никаких изменений по квартире не проводилось, сохранилась стандартная планировка. Квартира без каких-либо проблем. В аренду не сдавалась. В собственности со сдачи дома в эксплуатацию в одной семье. Раздельный санузел, 3 лоджии застеклены. Стоят счетчики. Умеренные эксплуатационные расходы. Окна квартиры выходят во внутренний двор и на парковку. Спокойные соседи. Два лифта (один грузовой). На этаже в пользовании небольшая кладовка. Подъезд с пропускной системой, домофоном и консьержем. Уютный двор с хорошим озеленением. + Кухня с возможностью увеличения площади. + Дополнительная площадь к жилому пространству в виде трёх лоджий: 15 кв.м. Вся инфраструктура в 5 минутах ходьбы от двери Вашей квартиры: детские садики, школы, супермаркеты, аптеки, отделение почты, фитнес центры, салоны красоты, ТРЦ, ЦНАП, а также недалеко центральная поликлиника и администрация Дарницкого района. Удобное транспортное сообщение, в том числе для быстрого переезда на правый берег Днепра и в аэропорт Борисполь. В 15 минутах ходьбы ст. метро Харьковская и Позняки. Вблизи находится большое озеро «Солнечное» с песчаным пляжем и ресторанами. На районе расположен огромный парк «Партизанской славы» после реставрации из настоящего хвойного леса и многое другое для комфортной жизни. Продажа от собственника. Документам больше 3-х лет. Эксклюзивный объект в этом районе!

власник
Ревуцького вул., 18А
rieltor.ua

Квартира знаходиться в клубному будинку на 4 квартири. Від метро Славутич 800 метрів по Центральній. Асфальтована дорога, закрита територія, відео спостереження, автоматичні ворота і т.д. Додатково 2 парко місця на кожну квартиру, зона барбекю, газон, озеленення.

власник
Центральна вул., 1
rieltor.ua

Продається квартира по адресі вулиця Срібнокільська, 1 (позняки, жк Корона) 140 метрів 4 окремі кімнати. 3 спальні та вітальня. Гарне планування кімнат 2 санвузла Знаходиться на 26 поверсі і з вікон відкривається шикарний вид на місто та річку Дніпро. Є відео кв по бажанню дам посилання на нього. Перегляд в зручний для Вас час. Співпрацюю з колегами рієтлорами якщо у Вас є реальних покупець. Детальніше по телефону. Комісія АН 2%

Срібнокільська вул., 1
rieltor.ua

Пропонується для продажу без комісії простора 4-кімнатна квартира на Позняках, пр. Григоренка, 9. Чудова інфраструктура: поруч ТЦ Ашан, Новус, багато кафе, салонів, школи, садочки, різноманітні розвиваючі гуртки для дітей. Зручний виїзд на 2 мости в центр. До метро Позняки 15 хвилин маршруткою. 15 поверх, є технічний поверх зверху. Загальна площа 100м2, кімнати 12, 12, 12, 18м2, кухня 15м2, великий хол, роздільний санвузол. В квартирі зроблений якісний ремонт, на підлозі ламінат і плитка, дубові міжкімнатні двері. На кухні по підлозі проведена труба до батареї, тому в опалювальний сезон значна частина підлоги тепла. Є технічна можливість встановити індивідуальні лічильники тепла на квартиру. На кухні вмонтована система зворотнього осмосу для очистки питної води. Власники рідко проживали в Києві, тому мало користувалися квартирою і меблями, все збережено у відмінному стані. Продається з меблями і технікою: вбудована кухня з плитою, посудомийною машиною, великим бойлером, два холодильники, один з них великий вбудований в шафу за столом, 3 кондиціонери, 3 дивани, ліжко, велика вбудована шафа в спальні зроблена за індивідуальним замовленням на всю стіну, шафи в інших кімнатах, ліжко з ортопедичним матрасом.

Григоренка Петра просп., 9
rieltor.ua

Без комісії. Продаж 4 -кімнатной квартири біля метро. Дарницькій район. вулиця Братства Тарасівців (Декабристів) 8 ст. метро «Харківська» – 550 метрів. Будинок 1987 року побудови. Серия: АППС К -134. Керамзитобетонна панель 7 поверх з 14. Загальна площа 95,9м2, житлова 55.7м2 (кімнати: 18м2, 11.9м2, 13,9м2, 11.9м2) кухня 8.6м2, сан.вузол роздільний.3 лоджиі Висота стель 2.75 Простора, тепла, комфортна квартира з дуже зручним плануванням в житловому стані. Кімнати окремі, світлі. Ідеально підійде для великої родини. 2 ліфта. ОСББ. Відмінно розвинута інфраструктура: поруч супермаркети : «Велмарт», АТБ, відділення банків, пошти. Школи: №№ 302, 255, 266, гімназіі №№ 261, 267; дит. садки №№ 59, 250. Дитячо-юнацька спортивна школа, 2 бювета, озеро «Лебедине» Парк воїнів-інтернаціоналістів, Парк "Позняки", Парк Партизанської Слави. Один власник, прописаних немає. Безготівковий розрахунок розглядаємо. Без комісії Ексклюзив.

Братства тарасівців вул. (Декабристів), 8
rieltor.ua

Продается видовая 4-к. квартира, ЖК Славутич, ул. Заречная 4, 22/26этажного 100метров. Сделан стильный, качественный ремонт, функциональная планировка. - Просторная кухня-гостиная. - 3 отдельные комнаты - Санузел с ванной. - Санузел с душевой кабиной. - Гардероб. -Все комнаты обставлены мебелью На кухне вся техника встроенная, есть посудомоечная, три кондиционера, ТВ. Квартира свободна, все новое, практически никто не жил. Развитая инфраструктура. Есть подземный паркинг. Удобная транспортная развязка. Метро Славутич в пешей доступности. Рядом: ЖК Севен, проспект Бажана, ЖК Ривер Стоун, ул. Днепровская набережная, метро Осокорки. Без комиссионных. 225000у.е.

можливий продаж по єОселя
Зарічна вул., 4
rieltor.ua

Без комісії. Продається 4-кімнатна квартира по вул. Олени Пчілки 2б (Позняки), загальною площею 116 кв.м. Квартира з ремонтом, повністю облаштована меблями та технікою (кондиціонери, бойлер, пральна машина, посудомийна машина, мікрохвильова піч, чайник, телевізор). Великий хол 20 кв.м використовується як вітальня. Кімнати площею 18, 17, 14 та 12 кв.м. Санвузол роздільний. Є дві лоджії. Поруч з будинком є все необхідне, в двох хвилинах пішки- Ашан, зручна транспортна розв’язка, пару хвилин до виїзду на Дарницький міст.

Пчілки Олени вул., 2б
rieltor.ua
123...6
1 - 24 з 127 результатів