Продам квартиру 2 кімнати. Від власника, без комісії. 2 кімнати, 4/5 поверх, 45 кв.м. Квартира розташована в мальовничому місці, поруч Голосіївський парк, станція метро. Проспект Голосіївський, 74. Продається з меблями та технікою.

Голосіївський просп. (40-річчя Жовтня), 74
rieltor.ua

Продаж 2к квартири, ЖК West Hause, вул. Кустанайська 13 ТОРГ. Квартира має кухню-вітальню,окрему спальню,санвузол. Також є можливість перепланування. Лічильники на комунікації. Комплекс має власну котельню,закриту територію,паркінг,дитячий майданчик,охорона,відеонагляд,презентабельна вхідна група. Друга лінія від пр.Лобановського. До метро піша доступність 8хв. Поруч супремаркети, магазини, салони краси, кавярні. До ТРЦ Оушен Плаза 6хв. транспортом. До парку 10 хвилин пішки.

эксклюзив
костанайська, 13
rieltor.ua

Нова пропозиція, ексклюзив, продаж 2-кімнатної квартири загальною площею 83м2 на 15пов./21 за адресою вул. Деміївська, в ЖК Park Avenue VIP. Зручне планування квартири: з просторого передпокою з гостьовим санвузлом велика кухня-вітальня, майстер спальна зі власною гардеробною та санвузлом, ще одна окрема спальна кімната. Якісний ремонт, комплектація і наповнення квартири заслуговують уваги: стіни венеціанська штукатурка, мармур, травертин; підлога паркетна дошка, плитка виробництва Італія; алюмінієві віконні системи Reynaers, панорамні вікна; броньовані вхідні двері, відеодомофон, сигналізація; дуже потужна безшумна спліт-система Дизайнерські меблі українського виробництва, диван в гостинній кімнаті Interia, кухня Elio, елементи освітлення квартири і декору; побутова техніка SMEG (пральна, сушильна, посудомийна машини, варильна поверхня, духова шафа), вбудований холодильник; 2 TV Panasoniс, сантехніка преміального рівня; встановлена система очищення і помякшення води. Варто відчути атмосферу затишку і комфорту цієї квартири-красуні, яка повністю готова для Вашого щасливого життя! Презентабельна вхідна група, вхід по індивідуальних електронних картках, охорона і відеоспостереження 24/7; швидкісні безшумні ліфти Kone, які мають доступ на всі 3 рівня підземного паркінгу; встановлений генератор на ліфти; поруч з парадним вхід в Spt Life для тих, хто веде спортивний спосіб життя; на -3 паркінгу облаштоване укриття з безперебійним інтернетом. Будинок індивідуальний проект 2015 року від забудовника Seven Hills; монолітно-каркасний, цегла, утеплювач, вентильований фасад; ЖК Park Avenue VIP має 2, 5 гектари власного парку на своїй закритій доглянутій території: заїзд та вхід по картках, дитячі і спортивні майданчики, алеї для прогулянок з квітучими сакурами; у дворі ЖК. #A6750

Голосіївський просп. (40-річчя Жовтня), 58А
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Без комісії. Продам затишну, двокімнатну квартиру з неперевершеним видом на місто! Квартира з сучасним дизайнерським ремонтом, зручним розташуванням та панорамним видом - стане Вашим ідеальним місцем для комфортного життя. Основні переваги квартири: - Світлі та просторі кімнати - Сучасна кухня, обладнана індукційною плитою, посудомийною машиною та іншими високоякісними приладами. - Великий балкон/лоджия з видом на місто та зелену зону (з перспективою приєднати балкон до кухні за бажанням) - Стильна ванна кімната з підігрівом підлоги та просторою душовою кабіною. Дизайнерське освітлення, умивальники ручної роботи, пральна машина з функцією сушки та додаткова електро сушарка. - Затишна спальня з великим ліжком зробленим на замовлення з масиву дерева. - Дві гардеробних кімнати. Вміщують усі необхідні або габаритні речі. Навіть такі як велосипеди. Великі дзеркальні двері від стелі до підлоги які додатково збільшують візуальний простір. - Окремий бойлер з парним керамічним водонагріваючим елементом. Ідеальне розташування: - Метро Деміївська всього за кілька хвилин пішки. - Всього декілька хвилин на авто до центру міста, що дозволяє вам швидко дістатися до всіх важливих точок міста. Ця квартира підійде для тих хто цінує комфорт, дизайн, простір та зручність, та шукає своє ідеальне місце для життя. Зателефонуйте зараз, щоб домовитися про перегляд та відчути себе у новій квартирі. Співпрацюю з колегами, без дублювання обʼяви.

возможна продажа по єОселя
Ясинуватський пров., 11
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ! Продаж 2-кімнатної роздільної квартири по вул. Велика Васільковсая 86. Будинок 1917 року, цегляний, висота стелі 3,4 м. Площа: 55,8/35,1/7,1 кв. м, 4/4 поверхового будинку. Санвузол суміжний. Є газова колонка, газова панель, гриль та духова шафа, холодильник, витяжка, кондиціонери. Ціна 112 000 дол. Код обєкта: 21144781

эксклюзив
Велика Васильківська вул. (Червоноармійська), 86
rieltor.ua

✅ Продається розкішна квартира у тихому центрі міста, знаходиться за адресою Велика Васильківська 76Б, всього 1 хвилина і 10 секунд пішки від метро Олімпійська. Це ідеальне місце для комфортного життя, де зручність і затишок поєднуються з безпосередньою близкістю до ключових обєктів інфраструктури. Царський будинок всього на 12 квартир з високими стелями та власним двориком! Ключики на руках, перегляди в будь який час! Квартира вражає євроремонтом і стилем. Простора вітальня з кухнею створює затишну атмосферу для сімейних зустрічей та вечірніх посиденьок з друзями. Окрема спальня забезпечує приватність і зручність для відпочинку після напруженого дня. Важливий плюс - квартира знаходиться у внутрішньому дворі, що гарантує тишу та спокій. Ви зможете насолоджуватися тихістю центру міста, не відчуваючи його шуму та суєти. Поруч розташовані також Мега Маркет, кінотеатр, ресторани та інші необхідні заклади, що робить це місце ідеальним для комфортного та повноцінного життя. Крім того, в квартирі встановлено кондиціонер, що додає додаткового комфорту у спекотні літні дні. Не втрачайте можливості жити в центрі, але при цьому насолоджуватися тишею та комфортом. Для серйозних покупців готові розглянути доречний гарний торг

Велика Васильківська вул. (Червоноармійська), 76Б
rieltor.ua

Ексклюзивна пропозиція! Ключі на руках! Центр міста! Сталінка на Жилянській Пропонується 2 кімнатна квартира з якісним ремонтом. В квартирі є все необхідне для життя. На підлозі паркет, в санвузлі підігрів підлоги, комфортний середній поверх. Ідеально підходить як для життя так и для оренди. В пішій доступності центр міста, Мегамаркет, Ботанічний сад, кафе/ресторани, відділення банку/пошти.

Жилянська вул., 54
rieltor.ua

Феодосійський пров.,12 10 / 22 поверх. видова ! Будинку 2007 р.монолітно-каркасна, цегла . Сучастний ремонт 2022 р. Загальна площа 78/42/20 кВ м Сучасна кухня-вітальня має всю необхідну техніку. • Балкон засклений з кухні • Дві окремі спальні. • Дві ванні кімнати. • Мебльована, кондиціонери . • Парковка у дворі є підземний паркінг ТОВ ,,Новобудова ,, Послуга з управління будинку 724 грн Лічильники на воду , лічильник на опалення на весь будинок своя котельня за рахунок цього дуже теплий будинок і не великі комунальні за опалення .

Феодосійський пров., 12
rieltor.ua

Простора квартира з капітальним ремонтом, бойлер, санвузол оздоблений кахлем, якісна сантехніка, функціональне планування, презентабельний під’їзд, консьєрж, благоустрій прибудинкової території, гостьовий паркінг, розвинена інфраструктура, поруч школа, дитячий садок, супермаркет, відмінна транспортна розвязка, ст.м. "Васильківська" 15 хв. Рієлтор Анжеліка.

Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 9а
rieltor.ua

Продаж 2х кім.квартири з ШИКАРНИМ ремонтом! 4/5пов, 65м2 Кухня+вітальня,дві окремі спальні. 2 сан.вузла ( вонна+дущ). Цегляний будинок №25А комфорт - класу, розташований в клубному кварталі, в центрі мальовничої Феофанії в оточенні унікальної природи: парк, ліс, озера. Будинок має унікальне розташування - безпосередньо вздовж садово-паркового комплексу Феофанія , відомого своїм каскадом озер і неповторним ландшафтом. Щодня насолоджуватись чистим лісовим повітрям, милуватись віковими дубами з власних балконів - це рідкісна можливість для жителів мегаполісу! Поруч - історичні та святі місця - Свято - Пантелеймонівський собор, а також павільйон з джерелами кришталевої цілющої води.Сквер з зонами відпочинку, продумана до дрібниць інфраструктура нашого комплексу створюють затишок і комфорт проживання. Сама квартира з шикарним ремонтом. Власник робив для себе,вклав душу по максімуму. Меблі,техніка -все на високому рівні. Таких квартир дкже мало. А вид з вікна-це сказка. Ціна 155 тис у е. Оформлення на рокупця. Без комісії. Більше фото і відео вишлю.

возможна продажа по єОселя
Метрологічна вул., 25А
rieltor.ua

ЖК в городе Киев

КРАЩА ПРОПОЗИЦІЯ ДЛЯ ВАС! ЦЕНТР! БЕЗ% (2к-90м2) * Ексклюзивна дизайнерська квартира в ЖК AuRoom, вул. Паньківська 20/82. * Квартира з новим з коштовним авторським євроремонтом, який робився для себе аналогів немає, все до дрібниць спроектовано. * Якісні меблі, техніка, унікальні деталі інтерєру. * Планування: кухня-вітальня; окрема спальня з гардеробом і макіяжною зоною, і великою ванною кімнатою. * Залишаються всі меблі і побутова техніка. *Стелі та стіни забезпечені шумоізоляційними матеріалами. *Встановлена кліматична система кондиціювання. * Неймовірний вигляд з вікна на столицю. * В будинку пропускна система. Охорона. Своя управляюча компанія ОСББ. * Двух рівневий паркінг. * В ЖК є магазини, спортзал, кавʼярні, ресторан. * Поруч дитячий садочок. В пішій доступності метро ст. Університет та ст. Олімпійська. Площа Льва Толстого. * Ботанічний сад Фоміна.

Паньківська вул., 20/82
rieltor.ua

Електрично автономна двокімнатна квартира у ЖК Акцент знаходиться на високому першому поверсі (встановлено інвертор) Переваги першого поверху : наявність водопостачання, не треба користуватись ліфтами, більш безпечно в порівнянні з високими поверхами. Можливо використовувати для бізнесу. Є тепла електрична підлога у санвузлах та кухні. 2 кондиціонера. Бойлер ( також наявне централізоване гаряче постачання) Телевізори. Пральня машинка, посудомійка, варільня поверхня , духова шафа , холодильник , витяжка, СВЧ, чайник, тостер, осмос для очищення води і тд Встановлено усі лічильники. Усі меблі та техніку плануємо залишити. Відеоогляд по запиту 1 власник. Право власності більше 3 років. Для покупця без комісії та податків. ТОРГ Телефон ☎️ 066 836 88 55

владелец
возможна продажа по єОселя
Глушкова академіка просп., 9є
rieltor.ua

Продається чудова, двокімнатна квартира, в Голосіївському районі, по проспекту Голосіївський 100/2, квартира з площею 64 м2, знаходиться на 7-му поверсі 7 поверхового цегляного будинку. Квартира в гарному стані, роздільні дві кімнати, велика кухня,в квартирі є кладова, з якої можливо зробити гардероб, в кімната на підлозі дубовий паркет, в коридорі та на кухні плитка, квартира продається зі всією технікою та меблями. Поряд з будинком знаходяться магазини, школи, дитячі садочки, і один з найкращих парків міста Київа - парк Голосіївській, де можливо відпочивати сім’єю та робити ранкові або вечірні прогулянки. Також поряд з будинком метро Голосіївська. Розвинута інфраструктура

Голосіївський просп. (40-річчя Жовтня), 100/2
rieltor.ua

Продається затишна квартира в Феофанії по вул. Метрологічна 6, 3/9 пов, 46м2. Чешка, кімнатм окремо. В квартирі зроблений ремонт, заміна сан.техніки,проводки. Вбудована кухня, техніка. Є бойлер, пралка. Дуже заимшна квартира. Вікна у тихий,зелений двір. Підїзд охайний. Гарне транспортне сполучення, інфрамтруктура. Квартира вільна. Перегляд в будь який час. Ціна 62000 у е

Метрологічна, 6
rieltor.ua

ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ. Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 59,2 кв.м, розташована в Голосіївському районі (правий берег), ЖК Нова Англія, вул. Максимовича (Трутенка), 26-В. Затишна квартира з панорамними вікнами знаходиться в готовому будинку «Брайтон», 13/19 пов. За плануванням має простору кухню-вітальню - 19,2 кв.м., дві роздільні кімнати - 14,1 і 11,7 кв.м. та два санвузли. Стан квартири - після будівельників: заведена гаряча та холодна вода, стяжка, електричні радіатори, видові вікна, лічильники на опалення. Будинок бетонно-монолітний з зовнішнім утепленням стін. Опалення автономне (в будинку). Спокійний двір, без автомобілей, зі спортивним майданчиком. Комплекс закритого типу з цілодобовим відеонаглядом та охороною. Розвинена інфраструктура по типу «місто в місті»: багато супермаркетів, кав’ярень, ресторанів, салонів краси, фітнес-клуб, спортивні та дитячі майданчики, тенісний корт, дитячий садок, школа, підземний паркінг (в якому є місця для заряджання електромобілів), гостьовий паркін. Поблизу знаходить найбільший в Україні фітне-клуб з басейнами Sport Life. Підземний паркінг відповідає вимогам обєкта цивільного захисту населення як бомбосховище. До метро Васильківська 10 хвилин пішки. Документи готові. Можливий продаж по єОселі, єВідновленню. Телефонуйте. Завжди рада допомогти.

возможна продажа по єОселя
Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 26-В
rieltor.ua

ID 516. Без комісії. Видова квартира на Деміївці, Голосіївська, 13Б. Продаж видової 2-кімнатної квартири з якісним ремонтом поруч з Голосіївським лісом. Локація: Київ, Голосіївський р-н, Деміївка, вул. Голосіївська, 13Б. Планування: передпокій, простора вітальня обєднана з кухнею та їдальнею, спальня, ванна кімната, гардероб. Технічні характеристики: - Поверх: 24 з 24, ліфт їде до 23 поверху, один поверх потрібно йти пішки по сходах - Площа: 58 м2 - Спалень: 1 У квартирі виконано якісний та сучасний ремонт. Є меблі та вся необхідна техніка: електрична плита, витяжка, мікрохвильова піч Whirlpool, холодильник, посудомийна машина Whirlpool, пральна машина Zanussi, телевізор, кондиціонер. Встановлено бойлер ElectroLux. Є лічильники на опалення, світло та воду. Вікна виходять на приватний сектор. Будинок побудований у 2008 році. Є консьєрж. Поруч знаходяться навчальні заклади: приватна школа повного дня КМДШ (Креативна Міжнародна Дитяча Школа), Голосіївський ліцей №241, дитячий садок №717, дитячий садок №643, школа №108, Main School, Main Academy, Печерська міжнародна школа. Також поруч є такі зони для відпочинку: Голосіївський парк (Голосеевский парк), озеро Глинка, Парк Трипільської культури, Парк ім. Марії Заньковецької, Голосіївський ліс (Голосеевский лес). Житлові комплекси, що знаходяться поруч: Голосієво, Silver House (Сільвер хауз), Park Avenue VIP (Парк Авеню). Вулиці поруч: Олега Кошового (Горяна), Цимбалів Яр, Голосіївський проспект, Шкільна, Віктора Забіли, Добрий Шлях, Ковельська, Васильківська, Саперно Слобідська. Улицы рядом: Олега Кошевого (Горяна), Цымбалов Яр, Голосеевский проспект, Школьная, Виктора Забилы, Добрый Путь, Ковельская, Васильковская, Саперно Слободская. Метро: Демеевская (Деміївська) и Голосеевская - 10 хвилин. Ціна: 79.000$, торг Обєкт пропонується без сплати комісійних.

Голосіївська вул., 13Б
rieltor.ua

Продажа без комиссии 2к квартиры на ул. Саперно-Слободская 22, Саперная Слободка, Голосеевский район, Правый берег Вашему вниманию очень уютная квартира с современным и качественным ремонтом все окна выходят во двор и на частный сектор, никакого шума от дороги. Квартира расположена на 21 этаже из 23, общая площадь 73кв.м. жилая 23кв.м., состоит из 2х отдельных спален и большой кухни-гостиной. В квартире был выполнен качественный ремонт, делался для себя с использованием качественных материалов, межкомнатная дверь натуральный массив, весь кафель в идеальном состоянии, остается вся необходимая бытовая техника (стиральная и посудомоечная машина, бойлер, 3 кондиционера, подогрев пола где плитка) квартира дополнительно утеплена . Территория дома полностью закрыта от посторонних. В доме есть консьерж и большой подземный паркинг. Рядом с домом очень удобна транспортная развязка, до метро Лыбидская, Демеевская, Выдубичи на транспорте 10 минут.

эксклюзив
Саперно-Слобідська вул., 22
rieltor.ua

Продаж, без комісії для Покупця. Пропонується до продажу євродвушка в затишному ЖК комфорт-класу “Голосієво” по вул. Голосіївський 13. Загальна площа 60,9 кв.м., висота стелі – 2,6 метри. Знаходиться на 21 поверсі 21 поверхового будинку. Функціональне, планування: дві великі кімнати, міні-кухня та санвузол. Зроблений ремонт, 2 кондиціонери. Гарний вид з вікон на місто. Розвинена інфраструктура: метро 9 хвилин пішки, лікарня, поліклініки (дитяча та доросла), банки, супермаркети, школи, дитячі садочки, фітнес центри, салони краси, ресторани. Квартира тепла, зверху техповерх. Товщина стін 40 см. (цегла), будинок утеплений зовні. На поверх піднімаються три сучасних ліфти OTIS (один з яких вантажний). Затишний зелений двір, презентабельна вхідна група консєржсервіс, домофон, цілодобове відеоспостереження, підземний та наземний паркінги. - нежтловий фонд з можливістю переводу в житловий; - поряд квартира переведена в житловий фонд.

Голосіївська вул., 13
rieltor.ua

Продаж 2-кімнатної квартири під ремонт по вулиці Зої Бутенко (Сеченова) у Голосіївському районі Без комісії. Площа – 46,7 кв. м, житлова - 30,2 кв.м, кухня - 7,7 кв. м, поверх 3/5. Квартира під ремонт, вільна. Поряд метро Васильківська (10 хвилин пішки), Голосіївський парк інфраструктура - дитячий садок, школа, стадіон, супермаркет. Тихий двір, чистий під’їзд, низький поверх, газ. Продажа 2-комнатной квартиры под ремонт по ул. Сеченова, 10 Голосеевский район Без комиссии.

эксклюзив
Сєченова вул., 10
rieltor.ua

Продаж затишної 2 кімнатної квартири по вулиці Велика Китаївська 61а, Саперна Слобідка, Деміївка, Голосіївський район, правий берег. Квартира двостороння, розташована на 4/5 пов. теплого цегляного будинку. Загальна площа 41,3 кв.м, житлова 24,4 кв.м (кімнати 12,8 і 11,6 кв.м), кухня 5,8 кв.м. Стан житловий. Роздільне планування, засклений балкон, з/в суміжний, між кімнатами обладнана комора. Вікна м/п, на підлозі ламінат, газова плита, бойлер, вбудована кухня, шафа-купе. Будинок розташований далеко від проїжджої частини в тихому місці. Великий двір із дитячим майданчиком. У кроковій доступності магазини, маркети, навчальні заклади, зупинка транспорту, до метро Деміївська 15 хвилин пішки. Великий досвід допомоги в купівлі квартир за державними програмами, безготівковим розрахунком: 1) e-oselia (eOselya), eRecovery, Сертифікат, 2) Житло для внутрішньо переміщених осіб і військових (резолюція 280 та інші) Ціна 46.000 у.о. 067-781-47-77, 095-124-58-84, Ольга,

эксклюзив
Велика Китаївська вул., 61а
rieltor.ua

Вашій увазі пропонується затишна квартира на Голосіївському проспекті 25. Двохкімнатну квартиру перепланували в кухню-вітальню і спальню.В охайному житловому стані.Квартира повністю мебльована. Облаштована кухня, 2-х спальне ліжко,диван,який розкладається . На підлозі паркет дубовий. Вікна виходять у тихий двір.Заксклений балкон.Із вікон відкривається чудовий вид на місто.В квартирі все залишається. Останній поверх, але є тех поверх. Дах в хорошому стані.Це чудова локація, будинок знаходиться між двома станціями метро, Деміївська і Голосіївська , до 10 хвилин пішки. Поряд Голосіївський парк,лікарня, супермаркеті т.д Запрошуємо вас на перегляд у зручний для вас час!

Голосіївський просп. (40-річчя Жовтня), 25
rieltor.ua

Без комісії! Продам 2кім 62м2, квартиру, м. Деміівська, вул. Феодосійська 1а, 5/25поф, будинок монолітний, стіни цегла 2014року, площа, 62/32/13м2, квартира продається з меблями та технікою (пралка, духовка, варочна поверхня, холодильник, бойлер, кондиціонер), засклений балкон, мржна відразу заїхати і жити, все поряд (супермаркети, школа, садок, метро, Голосіївській парк), лічильники на все, можливо під еОселю, еВідновлення і тд. Ціна 115000у.е, торг.

возможна продажа по єОселя
Феодосійська вул., 1а
rieltor.ua

Продається 2к квартира в ЖК 4 Сезону, вул. Михайла Максимовича 3г – метро Васильківська у 500 метрах, 7 хв. Право власності понад 3 роки, будинок давно заселений (усі зробили ремонти), перегляди за домовленістю. Відеоогляд можемо надіслати у будь-який месенджер. На все стоять лічильники (опалення, світло, вода). Планування: дві окремі кімнати, два санвузли, гардеробна кімната, вітальня відокремлена розсувною системою, балкон у спальні, вікна виходять у двір. Встановлено сигналізацію. Будинок та Інфраструктура: 1. Будинок 2012р. , повністю заселений, усі зробили ремонти 2. Консьєрж 3. Відеоспостереження 4. Встановлено шлагбаум 5. Зупинки громадського транспорту (автобуси та тролейбуси) біля ЖК 6. Метро Васильківська, Виставковий центр 7. Район повністю заселений і забудований новими будинками - поряд ЖК Нова Англія, Венеція, Сонячна Брама, Амурський, 4 Сезони, Успішний, Британський квартал та ін. 8. Метро Васильківська та Виставковий центр у пішій доступності 9. Школи та садки у пішій доступності (державні та приватні): - садки № 196*********** 640, 641, 642 (вул. Маршала Якубовського) та приватні садки. - школи №220, 260, 279 ім. Петра Григоренка, спортивна школа №15, ліцей №227 ім. Н. М. Громова + приватні школи Ліко-Школа, ACE School, Talant School та ін. 10. Лікарні в пішій доступності (державні та приватні): - Поліклініка №2, Амбулаторія №3, а також приватні клініки Добробут, Adeliz та ін. 11. Спортивні секції, школи іноземних мов – 100м. , кінно-спортивна школа «Авангард» 12. Цілодобове Сільпо та АТБ, Novus, Varus 13. Ресторани Pesto Cafe, Brugge, Eshak, Salateira, Detterino, Чорноморка, Євразія, Chef, 14. Великі спорткомплекси SportLife та iGUM 15. Озера, парк, два Собори, Сквер Поріднених Міст 16. ВДНГ та Голосіївський парк у пішій доступності 17. Також поряд Столичний Оптовий продуктовий ринок, METRO, Епіцентр, Магелан, авторинок Жуляни

Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 3г
rieltor.ua

ЖК Крешталеві джерела, ул. Метрологическая 107 6/10 эт, 65м2. Двухстороння. Просторная двухкомнатная квартира с комфортной планировкой: кухня-гостинная , 2 спальні, балкон. Видовая , на лес. В квартирі зробили ремонт 70%, фінішна штукатурка,вся ел.розаодка інстоляція. Залишилось по вашому смаку до робити 30%. Чорнові роботи зроблені. Квартира расположена в квартале комфорт-класса Феофания Park, входящего в состав жилого комплекса Кришталеві джерела. Дом введен в эксплуатацию. В квартире сделана стяжка пола, двухкамерные и панорамные евроокна, радиаторы, счётчики. Высота потолка 2.78 м. Дома Феофания-Park имеют закрытую охраняемую территорию с паркоместами. Окружающая природа, леса, источники позволяют приятно проводить время вне работы, где места для отдыха созданы наилучшим образом и пользуются большой популярностью. Территория оснащена детскими и спортивными площадками. Подъезды оснащены современной домофонной системой и лифтами. Круглосуточная охрана с пешим патрулем 24/7, территория дома ограждена, въезд через шлагбаум (действует пропускная система), коммуникации от города! В 10-ти минутах езды: ТРК "Магеллан", "Эпицентр", ТЦ "Аракс", ВДНХ, ТРК "Art Mall", ТРЦ "Атмосфера.Удобная транспортная развязка, метро Теремки, Ипподром: 10-15 минут маршрутным транспортом (до 25 минут пешком) В 3х минутах ходьбы от дома парк Феофания) Цена 95000 у е Без коміс.

Метрологічна вул., 107
rieltor.ua
1 - 24 из 780 результатов