До вашої уваги пропонується на продаж 4-х кімнатна квартира в самій топовій локації Києва, по вул. Микільсько- Ботанічна, 14. Завітавши в квартиру, за рахунок простору та висоти стелі складається гарне враження наче ви знаходитесь у власному приватному будинку але ж в самому центрі столиці. Будинок розташований по затишній, тихій вулиці. Місце спокійне і в той же час самий центр активного та ділового життя Киян. Будинок та парадний вхід під цілодобовою охороною. В будинку є Ліфт. Одна квартира на поверсі ! Ремонт в квартирі зроблений з дуже якісних, натуральних матеріалів у сучасному класичному стилі. Все продумано до дрібниць. Планування квартири максимально зручне та раціонально продумане. Простора кухня - вітальня 48.8 м2 з виходом на балкон. Окрема дитяча спальна 17.9 м2. Кабінет 17м2 з виходом на балкон. Спальня кімната 21.3 м2 з виходом в гардеробну кімнату та сан вузол 13м2 з повноцінним балконом. Найпрекрасніше місце для щасливого проживання поряд з Національним ботанічним садом М. М. Гришка. P.s. Квартира дуже затишна та дарить багато позитивних емоцій. Фото і близько не передають картину вражень. Запрошую на перегляди)

Микільсько-Ботанічна вул., 14
rieltor.ua

Пропонується до продажу 3 кімнатна квартира в будинку бізнес класу ЖК Парк Хол Горький на зручному 3 поверсі 13 поверхового цегляного будинку! Двостороння, має гарне, функціональне планування: кухня-вітальня, 2 окремі кімнати, 2 санвузли, велика та функціональна гардеробна та засклений балкон! Якісний ремонт. Квартири максимально мебльована та укомплектована усіма необхідною технікою. Броньовані двері, вмістка вхідна група. Додатково є 2 паркомісця по 18.000$!

возможна продажа по єОселя
Антоновича вул. (Горького), 131
rieltor.ua

Продам квартиру 2 кімнати. Від власника, без комісії. 2 кімнати, 4/5 поверх, 45 кв.м. Квартира розташована в мальовничому місці, поруч Голосіївський парк, станція метро. Проспект Голосіївський, 74. Продається з меблями та технікою.

Голосіївський просп. (40-річчя Жовтня), 74
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Нова пропозиція, ексклюзив, продаж 2-кімнатної квартири загальною площею 83м2 на 15пов./21 за адресою вул. Деміївська, в ЖК Park Avenue VIP. Зручне планування квартири: з просторого передпокою з гостьовим санвузлом велика кухня-вітальня, майстер спальна зі власною гардеробною та санвузлом, ще одна окрема спальна кімната. Якісний ремонт, комплектація і наповнення квартири заслуговують уваги: стіни венеціанська штукатурка, мармур, травертин; підлога паркетна дошка, плитка виробництва Італія; алюмінієві віконні системи Reynaers, панорамні вікна; броньовані вхідні двері, відеодомофон, сигналізація; дуже потужна безшумна спліт-система Дизайнерські меблі українського виробництва, диван в гостинній кімнаті Interia, кухня Elio, елементи освітлення квартири і декору; побутова техніка SMEG (пральна, сушильна, посудомийна машини, варильна поверхня, духова шафа), вбудований холодильник; 2 TV Panasoniс, сантехніка преміального рівня; встановлена система очищення і помякшення води. Варто відчути атмосферу затишку і комфорту цієї квартири-красуні, яка повністю готова для Вашого щасливого життя! Презентабельна вхідна група, вхід по індивідуальних електронних картках, охорона і відеоспостереження 24/7; швидкісні безшумні ліфти Kone, які мають доступ на всі 3 рівня підземного паркінгу; встановлений генератор на ліфти; поруч з парадним вхід в Spt Life для тих, хто веде спортивний спосіб життя; на -3 паркінгу облаштоване укриття з безперебійним інтернетом. Будинок індивідуальний проект 2015 року від забудовника Seven Hills; монолітно-каркасний, цегла, утеплювач, вентильований фасад; ЖК Park Avenue VIP має 2, 5 гектари власного парку на своїй закритій доглянутій території: заїзд та вхід по картках, дитячі і спортивні майданчики, алеї для прогулянок з квітучими сакурами; у дворі ЖК. #A6750

Голосіївський просп. (40-річчя Жовтня), 58А
rieltor.ua

В квартирі виконаний якісний авторський ремонт, продуманий до найдрібніших деталей кожного куточка для комфортного і затишного проживання. Для ремонту та оздоблення оселі використовувались високоякісні матеріали відомих виробників, так як затишок і комфорт створювався саме для себе на довгі роки проживання. Квартира повністю укомплектована сучасними м`якими меблями – в спальні ліжко Blest з ортопедичним матрацом та зручним підйомним механізмом та величезною нішею для зберігання речей, розкладний диван та розкладне крісло бренду Roshe (виготовлені з найвищої категорії тканин) з ортопедичними матрацами та додатковою нішею для зберігання речей, дитяча кімната з ніжними білими меблями Верес та ортопедичним матрацом, а також окремою зоною для навчання турецького бренду дитячих меблів Cilek. Квартира оздоблена корпусними негроміздкими підвісними меблями під спец. замовлення в єдиному стилі, практично новою побутовою технікою відомих світових брендів, має дві вмістовні вбудовані шафи-купе з дзеркалами, кондиціонери Cooper&Hunter у кожному приміщенні з можливістю управління через мобільний телефон, якісно виконану теплу підлогу по всій квартирі, італійський ГАЗОВИЙ котел з проточною системою нагріву гарячої води (яка необмежена в кількості) та дуже економним автономним опаленням (мінімум вдвічі дешевшим в порівнянні з міськими тарифами), яке самостійно контролюється, не залежачи від міських комунальних термінів підключення. В цілому, ремонт, оздоблення та меблі були створені в квартирі з втіленням багатьох омріяних ідей мати якісне комфортне функціональне житло, де для кожної речі буде передбачене своє місце, та де кожна кімната наповнена затишком та любов’ю, а життя для власників такої оселі буде безтурботним на протязі багатьох років.

Писаржевського академіка вул., 8
rieltor.ua

Без комісії. Продам затишну, двокімнатну квартиру з неперевершеним видом на місто! Квартира з сучасним дизайнерським ремонтом, зручним розташуванням та панорамним видом - стане Вашим ідеальним місцем для комфортного життя. Основні переваги квартири: - Світлі та просторі кімнати - Сучасна кухня, обладнана індукційною плитою, посудомийною машиною та іншими високоякісними приладами. - Великий балкон/лоджия з видом на місто та зелену зону (з перспективою приєднати балкон до кухні за бажанням) - Стильна ванна кімната з підігрівом підлоги та просторою душовою кабіною. Дизайнерське освітлення, умивальники ручної роботи, пральна машина з функцією сушки та додаткова електро сушарка. - Затишна спальня з великим ліжком зробленим на замовлення з масиву дерева. - Дві гардеробних кімнати. Вміщують усі необхідні або габаритні речі. Навіть такі як велосипеди. Великі дзеркальні двері від стелі до підлоги які додатково збільшують візуальний простір. - Окремий бойлер з парним керамічним водонагріваючим елементом. Ідеальне розташування: - Метро Деміївська всього за кілька хвилин пішки. - Всього декілька хвилин на авто до центру міста, що дозволяє вам швидко дістатися до всіх важливих точок міста. Ця квартира підійде для тих хто цінує комфорт, дизайн, простір та зручність, та шукає своє ідеальне місце для життя. Зателефонуйте зараз, щоб домовитися про перегляд та відчути себе у новій квартирі. Співпрацюю з колегами, без дублювання обʼяви.

возможна продажа по єОселя
Ясинуватський пров., 11
rieltor.ua

Продаємо однокімнатну квартиру, Київ, Голосіївський район, Керамічний пров., 9/5, м. Деміївська 7 хв. пішки Поверх 4/4-пов., сталінки Площа: 40/17/7. У квартирі виконано ремонт, у травні 2019р. Будинок "Сталінка" з високими стелями. ПЛАНУВАННЯ: кухня, кімната з двоспальним диваном, санвузол, хол з місткою шафою-купе, засклена лоджія. Тако є велика кладова кімната, для зберігання речей. РІВЕНЬ РЕМОНТУ: Квартира у відмінному стані деревяні склопакети, натуральна столярня, паркет. ПРО БУДИНОК І ІНФРАСТРУКТУРА: Чисте та доглянуте парадне, гарний вид на місто, тихий, зелений двір. У пішій доступності метро Деміївська 7 хв., розвинена інфраструктура та транспортне сполучення, Голосіївський парк. Вартість квартири 48,000 $. Перегляди за домовленістю! Актуально! Деталі телефону.

Керамічний пров., 9/5
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ! Продаж 2-кімнатної роздільної квартири по вул. Велика Васільковсая 86. Будинок 1917 року, цегляний, висота стелі 3,4 м. Площа: 55,8/35,1/7,1 кв. м, 4/4 поверхового будинку. Санвузол суміжний. Є газова колонка, газова панель, гриль та духова шафа, холодильник, витяжка, кондиціонери. Ціна 112 000 дол. Код обєкта: 21144781

эксклюзив
Велика Васильківська вул. (Червоноармійська), 86
rieltor.ua

✅ Продається розкішна квартира у тихому центрі міста, знаходиться за адресою Велика Васильківська 76Б, всього 1 хвилина і 10 секунд пішки від метро Олімпійська. Це ідеальне місце для комфортного життя, де зручність і затишок поєднуються з безпосередньою близкістю до ключових обєктів інфраструктури. Царський будинок всього на 12 квартир з високими стелями та власним двориком! Ключики на руках, перегляди в будь який час! Квартира вражає євроремонтом і стилем. Простора вітальня з кухнею створює затишну атмосферу для сімейних зустрічей та вечірніх посиденьок з друзями. Окрема спальня забезпечує приватність і зручність для відпочинку після напруженого дня. Важливий плюс - квартира знаходиться у внутрішньому дворі, що гарантує тишу та спокій. Ви зможете насолоджуватися тихістю центру міста, не відчуваючи його шуму та суєти. Поруч розташовані також Мега Маркет, кінотеатр, ресторани та інші необхідні заклади, що робить це місце ідеальним для комфортного та повноцінного життя. Крім того, в квартирі встановлено кондиціонер, що додає додаткового комфорту у спекотні літні дні. Не втрачайте можливості жити в центрі, але при цьому насолоджуватися тишею та комфортом. Для серйозних покупців готові розглянути доречний гарний торг

Велика Васильківська вул. (Червоноармійська), 76Б
rieltor.ua

Здановської Юлії (Ломоносова), 71г, Сонячна брама, 3 окремі кімнати та кухня студія! БЕЗ КОМІСІЇ! Встановлений генератор на подачу води!!! ЖК бізнес класу Сонячна Брама. Квартира з авторським ремонтом, простора, затишна. Планування: три спальні (дві дитячі кімнати), господарська спальня та велика кухня вітальня. Є два санвузли. Гардеробна кімната. Квартира обладнана всією необхідною технікою та меблями, встановлені теплі підлоги. ЖК "Сонячна брама", територія комплексу закрита, під охороною, у кожному будинку відеоспостереження, поряд супермаркет "Novus", школи, дитячі садочки, парк, ст.М "Виставковий центр"- 5 хвилин пішки. Телефонуйте, домовимся на перегляд в зручний для вас час.

эксклюзив
Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 71г
rieltor.ua

ЖК в городе Киев

Ексклюзивна пропозиція! Ключі на руках! Центр міста! Сталінка на Жилянській Пропонується 2 кімнатна квартира з якісним ремонтом. В квартирі є все необхідне для життя. На підлозі паркет, в санвузлі підігрів підлоги, комфортний середній поверх. Ідеально підходить як для життя так и для оренди. В пішій доступності центр міста, Мегамаркет, Ботанічний сад, кафе/ресторани, відділення банку/пошти.

Жилянська вул., 54
rieltor.ua

Феодосійський пров.,12 10 / 22 поверх. видова ! Будинку 2007 р.монолітно-каркасна, цегла . Сучастний ремонт 2022 р. Загальна площа 78/42/20 кВ м Сучасна кухня-вітальня має всю необхідну техніку. • Балкон засклений з кухні • Дві окремі спальні. • Дві ванні кімнати. • Мебльована, кондиціонери . • Парковка у дворі є підземний паркінг ТОВ ,,Новобудова ,, Послуга з управління будинку 724 грн Лічильники на воду , лічильник на опалення на весь будинок своя котельня за рахунок цього дуже теплий будинок і не великі комунальні за опалення .

Феодосійський пров., 12
rieltor.ua

Продаж елітної 5к квартири з краєвидом. ЖК Лікоград, Рудницького 3А. - стіни: цегла, перекриття: залізобетон, висота стель 2,75м, - квартира дворівнева 15-16,17 поверхах, - загальна площа - 215 кв.м. житлова площа - 110,7 кв.м. кухня - 28 кв.м. (з зоною відпочинку) Перший поверх: - велика кухня з зоною відпочинку - 3 кімнати - 2 санвузли - вбудована шафа Другий поверх: - дві окремі кімнати. - тераса (засклена) У квартирі встановлені лічильники на тепло, електроенергію та водопостачання. Працює консєрж Охорона та відеоспостереження Чисте парадне та два сучасні ліфти. Розвинута інфраструктура, біля будинку є: - школа - дитячий садок - продуктові магазини - відділення банків, пошти та аптека - Обладнаний дитячий та спортивний майданчик, Зручна транспортна розвязка. У пішій доступності ст м Васильківська - 15 хвилин. В квартирі зроблено якісний ремонт! Фото матеріали не передадуть емоції перегляду. Запрошуємо! Чекаємо на Ваші пропозиції

эксклюзив
Рудницького Степана вул. (Вільямса академіка), 3 а
rieltor.ua

Продаж 2к квартири, ЖК West Hause, вул. Кустанайська 13 ТОРГ. Квартира має кухню-вітальню,окрему спальню,санвузол. Також є можливість перепланування. Лічильники на комунікації. Комплекс має власну котельню,закриту територію,паркінг,дитячий майданчик,охорона,відеонагляд,презентабельна вхідна група. Друга лінія від пр.Лобановського. До метро піша доступність 8хв. Поруч супремаркети, магазини, салони краси, кавярні. До ТРЦ Оушен Плаза 6хв. транспортом. До парку 10 хвилин пішки.

эксклюзив
костанайська, 13
rieltor.ua

Простора квартира з капітальним ремонтом, бойлер, санвузол оздоблений кахлем, якісна сантехніка, функціональне планування, презентабельний під’їзд, консьєрж, благоустрій прибудинкової території, гостьовий паркінг, розвинена інфраструктура, поруч школа, дитячий садок, супермаркет, відмінна транспортна розвязка, ст.м. "Васильківська" 15 хв. Рієлтор Анжеліка.

Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 9а
rieltor.ua

Продаж 2х кім.квартири з ШИКАРНИМ ремонтом! 4/5пов, 65м2 Кухня+вітальня,дві окремі спальні. 2 сан.вузла ( вонна+дущ). Цегляний будинок №25А комфорт - класу, розташований в клубному кварталі, в центрі мальовничої Феофанії в оточенні унікальної природи: парк, ліс, озера. Будинок має унікальне розташування - безпосередньо вздовж садово-паркового комплексу Феофанія , відомого своїм каскадом озер і неповторним ландшафтом. Щодня насолоджуватись чистим лісовим повітрям, милуватись віковими дубами з власних балконів - це рідкісна можливість для жителів мегаполісу! Поруч - історичні та святі місця - Свято - Пантелеймонівський собор, а також павільйон з джерелами кришталевої цілющої води.Сквер з зонами відпочинку, продумана до дрібниць інфраструктура нашого комплексу створюють затишок і комфорт проживання. Сама квартира з шикарним ремонтом. Власник робив для себе,вклав душу по максімуму. Меблі,техніка -все на високому рівні. Таких квартир дкже мало. А вид з вікна-це сказка. Ціна 155 тис у е. Оформлення на рокупця. Без комісії. Більше фото і відео вишлю.

возможна продажа по єОселя
Метрологічна вул., 25А
rieltor.ua

Продам чудову 1 кімнатну квартиру біля Метро Палац Україна, Вул.Антоновича, 112. 5 поверх 14 поверхового цегляного будинку. Сучасний ремонт. Квартира зручна і комфортна для щасливого проживання. Є вся необхідна техніка і обладнання. Холодильник, пральна машина, бойлер, дуже зручний розкладний диван. Інтернет. Квартира світла і тепла. Будинок цегляний, утеплений. Затишний, прибраний, зелений двір в центрі міста. Розвинена сучасна інфраструктура. Поруч знаходяться: дитячий садок, гімназії, школи, аптеки, поліклініка, відділення УкрПошти та Нової пошти, магазини, кінотеатри, ресторани та кафе, відділення банків, парки та сквери. Володимирський ринок , Костел св. Миколая, Палац «Україна», Океан Плаза, КНЛУ (Київський національний лінгвістичний університет). Розгалужена мережа громадського транспорту: До метро пішки 11 хвилин. Палац Україна - 700 м Олімпійська - 1 км Зупинка автобуса - 1 хвилини пішки Квартира продається повністю з меблями, технікою, обладнанням! Квартира в чудовому стані! Заїзжай і живи! Також це може бути чудовий варіант для бізнесу-сдача в оренду. Запрошую на перегляд.

Антоновича вул. (Горького), 112
rieltor.ua

КРАЩА ПРОПОЗИЦІЯ ДЛЯ ВАС! ЦЕНТР! БЕЗ% (2к-90м2) * Ексклюзивна дизайнерська квартира в ЖК AuRoom, вул. Паньківська 20/82. * Квартира з новим з коштовним авторським євроремонтом, який робився для себе аналогів немає, все до дрібниць спроектовано. * Якісні меблі, техніка, унікальні деталі інтерєру. * Планування: кухня-вітальня; окрема спальня з гардеробом і макіяжною зоною, і великою ванною кімнатою. * Залишаються всі меблі і побутова техніка. *Стелі та стіни забезпечені шумоізоляційними матеріалами. *Встановлена кліматична система кондиціювання. * Неймовірний вигляд з вікна на столицю. * В будинку пропускна система. Охорона. Своя управляюча компанія ОСББ. * Двух рівневий паркінг. * В ЖК є магазини, спортзал, кавʼярні, ресторан. * Поруч дитячий садочок. В пішій доступності метро ст. Університет та ст. Олімпійська. Площа Льва Толстого. * Ботанічний сад Фоміна.

Паньківська вул., 20/82
rieltor.ua

Продам 1 к. квартиру площею 36 м. кв., з ремонтом провулок Павла Лі (Московський), 2Б в сучасному будинку. Квартира повністю укомплектована меблями і технікою. В кімнаті розкладний диван і приховане двоспальне ліжко з ортопедичним матрасом, що дозволяє економити простір кімнати. Вмістка гардеробна. Індивідуальна система опалення з газовим котлом. Чистий під’їзд, вмісткий ліфт. В під’їзді є власне укриття. Територія комплексу закрита, має три заїзди, що охороняються. Ведеться цілодобовий відеонагляд. Розвинена власна інфраструктура із зонами відпочинку як для дітей так і для дорослих. Клубний будинок Skyland — це сучасна нерухомість комфорт-класу в престижному Голосіївському районі Києва, розташований в тихому і спокійному провулку. Разом з тим відкриває жителям широкі можливості доступу до всього необхідного для комфортного проживання. Житловий комплекс в пішій доступності оточений всією багатою торговельною, розважальною, спортивною, медичною та освітньою інфраструктурою (ТРЦ Respublika, SportLife, медичний центр Добробут, парки ВДНГ, Голосіївський, Феофанія, державні та приватні школи та садочки). Близькість до центральних автомагістралей також дозволить швидко дістатися в будь-яку точку міста. Телефонуйте, чекаю з радістю на перегляді. Поряд ЖК "Perfect Town"/ПерфектТаун/(Ліко Град-4), PARKLAND, Нова Англія, Ліко-град, Голосіївський район, Жуляни, Теремки.

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Павла Лі пров. (Московський), 2Б
rieltor.ua

Електрично автономна двокімнатна квартира у ЖК Акцент знаходиться на високому першому поверсі (встановлено інвертор) Переваги першого поверху : наявність водопостачання, не треба користуватись ліфтами, більш безпечно в порівнянні з високими поверхами. Можливо використовувати для бізнесу. Є тепла електрична підлога у санвузлах та кухні. 2 кондиціонера. Бойлер ( також наявне централізоване гаряче постачання) Телевізори. Пральня машинка, посудомійка, варільня поверхня , духова шафа , холодильник , витяжка, СВЧ, чайник, тостер, осмос для очищення води і тд Встановлено усі лічильники. Усі меблі та техніку плануємо залишити. Відеоогляд по запиту 1 власник. Право власності більше 3 років. Для покупця без комісії та податків. ТОРГ Телефон ☎️ 066 836 88 55

владелец
возможна продажа по єОселя
Глушкова академіка просп., 9є
rieltor.ua

Без комісії! Продажа 3х кім.квартири Вул. Велика Васильківська 114 7/7 пов. 52/36/6. Каартира розташованна в центральній частині міста, до м. Палац Україна 1 хвилина. Теплий цегляний будинок, світла, затишна квартира з функціональним плануванням, чистий під’їзд, зелений двір, розвинена інфраструктура, поруч школа, дитячий садок, супермаркет, парк, чудова транспортна розвязка. Ідеально підходить для життя, в оренду, офіс. Відмінна інфраструктура, чудове транспортне сполучення. До ТРЦ Оушен Плаза та ст.М "Палац Україна" - 3 хв. Ціна 75000 у е .Без коміс. Без доручень.

Велика Васильківська вул. (Червоноармійська), 114
rieltor.ua

Продаж квартири в ЖК Нова Англія, Київ, Голосіївський район Пропонується до продажу елітна квартира в житловому комплексі "Нова Англія" на вулиці Максимовича 28 Е, розташована на 13 поверсі 21-поверхового будинку. Опис квартири: Дизайнерський ремонт – всі роботи виконані з любовю і для себе Технологія "розумний дім" – сучасні технології для вашого комфорту Меблі та техніка на замовлення – все виготовлено за індивідуальним проєктом Тепла підлога – забезпечить комфорт у холодну пору року Датчики затоплення – для вашого спокою і безпеки Вікна виходять у двір – тиша і спокій Про житловий комплекс: Закрита та охоронювана територія Охорона 24/7 – високий рівень безпеки На території комплексу: дитячі та спортивні майданчики, приватний дитячий садок та школа, салони краси, студії йоги, магазини, кафе Станція метро Васильківська – 900 м (10-15 хвилин пішки) До центру Києва – 20 хвилин на машині Ця квартира стане ідеальним вибором для тих, хто цінує комфорт, безпеку та зручне розташування. Телефонуйте і домовляйтесь про перегляд, щоб на власні очі оцінити всі переваги цього чудового житла! Вартість 111000 у.о. БЕЗ КОМІСІЇ.

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 28 Е
rieltor.ua

Без комісії. Єоселя! У продажу 3 кімн. квартира в ЖК Кришталеві джерела за адресою вулиця Метрологiчна, 15А Загальна площа квартири 85кв.м., кухня – 15 кв.м. Поверх 7/10пов. 2х стор. Формат квартири: простора кухня, три окремі кімнати, два санвузла, балкон. Ремонт робився для себе з використанням кращих сучасних матеріалів,тепла підлога : кухня,коридор,сан/вуз..Всі меблі виготовлялись під замовлення з матеріалів европейских брендів встановлена вся техніка: пральна машина, бойлер, вбудований холодильник, посудомийка, телевізор. Лоджия утеплена. Квартира розташована на 7пов. в 9-ти повирховому будинку з ліфтом. На території комплексу є охорона, здійснюється відеоспостереження та патрулювання, в’їзд тільки для мешканців ЖК, паркування авто на території. Розвинена інфраструктура району: магазини (NOVUS, Фора), школа, кав‘ярні, приватні клініки та ін. Недалеко по окружній ТРЦ “Республіка”, Епіцентр, Метро. Найближче метро – «Теремки»(10 хвилин), до центру міста на авто – 20 хвилин. Ціна 135000 у е Без комис. Більше 3х.років.

возможна продажа по єОселя
Метрологічна вул., 15А
rieltor.ua

Продається чудова, двокімнатна квартира, в Голосіївському районі, по проспекту Голосіївський 100/2, квартира з площею 64 м2, знаходиться на 7-му поверсі 7 поверхового цегляного будинку. Квартира в гарному стані, роздільні дві кімнати, велика кухня,в квартирі є кладова, з якої можливо зробити гардероб, в кімната на підлозі дубовий паркет, в коридорі та на кухні плитка, квартира продається зі всією технікою та меблями. Поряд з будинком знаходяться магазини, школи, дитячі садочки, і один з найкращих парків міста Київа - парк Голосіївській, де можливо відпочивати сім’єю та робити ранкові або вечірні прогулянки. Також поряд з будинком метро Голосіївська. Розвинута інфраструктура

Голосіївський просп. (40-річчя Жовтня), 100/2
rieltor.ua
1 - 24 из 2440 результатов
Как и другие европейские столицы, Киев является самым привлекательным городом для жизни многих украинцев. Однако не все районы одинаково хороши для проживания, поэтому перед покупкой недвижимости стоит изучить их преимущества и недостатки. Если вы решили купить квартиру в Киеве, Голосеевский район может стать неплохим местом для обитания, ведь жить здесь действительно хорошо.

Квартиры в Голосеевском районе – идеальный вариант жилья

Голосеевский является спальным районом и многие его жители утверждают, что здесь все продумано до мелочей. Поэтому продажа квартир в Киеве в Голосеевском районе интересует многих людей.

Если у вас есть собственный автомобиль, будьте спокойны – в этой части Киева пробки случаются редко. С общественным транспортом тоже все в порядке. Добраться в нужную точку города можно без особого труда. Так как район расположен на правом берегу, купить квартиру в Голосеевском районе стараются больше те, кто и работает на этой стороне города,чтобы путь до работы занимал минимум времени.

Специалисты утверждают, что вторичный рынок этой части столицы наполнен и бюджетными, и улучшенными видами недвижимости, то есть продажа квартир в Голосеевском районе ведется по разным ценам. Инфраструктура района замечательная. Здесь расположено 14 ВУЗов, множество школ и детских садов, несколько поликлиник для взрослых и детей. Супермаркеты, магазины, Центральный автовокзал, Владимирский рынок, кондитерская фабрика – все это расположено в этой части Киева.

Недорого в Киеве купить квартиру в Голосеевском районе желают и те, кто хочет жить в экологически чистой обстановке. Каждый киевлянин знает, что этой район еще называют «легкими столицы», ведь он больше за другие наполнен парками и лесами.

Купить здесь 1-комнатную, 2-комнатную или 3-комнатную квартиру можно по разным ценам. Жилой фонд насчитывает около 6000 домов разной конструкции и разных годов постройки, поэтому и стоимость недвижимости может значительно отличаться. Несмотря ни на что, в Голосеевском продажа квартир (район привлекает как киевлян, так и приезжих) идет очень активно.

Если вы оценили все преимущества этого района и решили здесь купить квартиру, обратите внимание, что у вас есть возможность приобрести ее у хозяина, то есть без посредников. Для этого воспользуйтесь нашей поисковой системой, которая по запросу «продажа квартир в Киеве, Голосеевский район» насчитывает почти 7,5 тыс. объявлений. Среди них можно найти и ту недвижимость, которая продается без участия агента. С Flatfy от ЛУН Вы быстро решите вопрос покупки жилья!