Без комісії Продається 3-кімнатна квартира загальною площею 68,3 м2 з 2-ма балконами в самому центрі м. Новоселиця за вул. Героїв Майдану. Код квартири - #18154099 • 4 поверх з 5; • вторинний житловий фонд; • індивідуальне газове опалення; • балкон; • з частковим ремонтом. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика). У квартирі замінені вікна на металопластикові, в кімнатах зроблений косметичний ремонт стін та стелі, зроблена розводка для встановлення котла та радіаторів індивідуального опалення, керамічна плитка в кухні та санвузлах. Квартира має функціональне планування, яким передбачені окремі кімнати з міжкімнатними дверима. Кухня площею 9 м2 з виходом на відкритий балкон. Санвузол роздільний з ванною кімнатою. Є комірка та просторий передпокій. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

эксклюзив
Героїв Майдану, 19
rieltor.ua

Продам 3 комнатную квартиру по вул. Бессарабская. Або обменяю на г. Полтаву. Есть подвал. За домом есть хозяйственные постройки(два сарая) , при желании место сараев можно построить гараж.КВАРТИРУ НЕ СДАЮ В АРЕНДУ.

владелец
Продам 3-х комнатную квартиру,или обменяю на г.Полтаву
olx.ua

Квартира за адресою Кельменці вулиці Хотинська 14А/1 . Зроблений капітальний ремонт,вкладень не потребує. Власне водопостачання (скажина) та опалення,у дворі є комора з підвалом і місце під гараж,

владелец
продаж квартири Кельменці
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається 3х кімн ст/ф Кельменці. Перший високий більєтаж . Під квартирою є ще підвал. Квартира під ремонт. Всі кімнати окремі, дуже світла, вікна м/п, двері хороші броньовані. Опалення 1ноконтурний газовий котел, санвузол окремий . Є гарний двір із бесідкою. Сусіди дуже хороші та привітні. Є відеоогляд . Можна переглянути саму квартиру із понеділка по п’ятницю 9:00-17:00. Звертайтеся.

3х кімн ст/ф Кельменці центр
olx.ua

Продаж квартири 2 кімнатної Гараж,сарай 2шт,підвал Індивідуальне опалення з теплою підлогою

владелец
Продаж квартири Кельменці!!!
olx.ua

Продам квартиру смт Кельменці вул Хотинська 70 з євроремонтом на з усіма зручностями та електроопаленням є гараж не цегляний ПРОДАЖ З МЕБЛЯМИ більше деталей по телефону можливо по вайбер 0-6-8-0-9-5-1-4-3-7 Оля (Підстанція 110/10кВ)

владелец
Продаж квартири
olx.ua

Квартира у хорошому стані можна заходити і жити вода газ ,все є

владелец
Продам квартиру трьох кімнатну на ст,ларзі
olx.ua