Ви хочете однокімнатну але простору квартиру? Щоб одразу заїхати у власне гніздечко і не витрачати сили та час на ремонт? Ви бажаєте відчувати комфорт та жити в топовій локації без зайвого шуму? Так, це все саме про цю квартиру. Вона дуже охайна та затишна. Також це ідеальний варіант для інвестиції. Наприклад для здачі в оренду! •Теплі поли •облаштована кухня •новий кондиціонер •новий сучасний бойлер •всі меблі що на фото лишаються •утеплення стін •Броноьвані вхідні двері •супутникова тарілка •комфортний третій поверх •за власником закріплене паркувальне місце •документи готові до продажу Чекаємо Вас на перегляд. Пропонуйте Вашу ціну, готові до перемовин.

Качалова вул., 34
rieltor.ua

Продаж 3-х кімнатної квартири, Саксаганський район, вул. Качалова зупинка «готель Київ» Про об’єкт: Квартира розташована на 4/5поверхового будинку. - Загальна площа 62,8кв.м., - житлова 44,2кв.м., всі кімнати окремі, - кухня- студія, - санвузол суміжний. Особливості квартири: Світла простора квартира з гарним ремонтом, меблями, технікою та предметами інтер’єру. Вікна та балкон м/пл., замінені труби м/п, встановлені лічильники, колонка автомат, кондиціонер, пральна машинка, холодильник, телевізор, мікрохвильова піч. Зручне місце розташування, великий жилий масив, розвинена інфраструктура, поряд магазини, аптеки, школа. д/садок, зупинка, АТБ, VARUS, лікарня та інше. Сучасна квартира в чудовому стані готова для повноцінного проживання. Ціна 30 000$ торг Розглядаємо продаж по программі "Є відновлення", у розстрочку. За будь-якими питаннями за цією або схожими пропозиціями звертайтесь за номером телефону, де вам відповість наш ріелтор Надія – 098-985-09-08 Підписуйтесь на наш Instagram та слідкуйте за оновленнями - @ancredokr З повагою, команда Credo!

Качалова вул., 32
rieltor.ua

Продається затишна 3-кімнатна квартира у серці Саксаганського району, вулиця Качалова, 16 Розташована в історичному і водночас зеленому районі міста, ця квартира є ідеальним вибором для тих, хто цінує комфорт, зручність та близькість до основних соціальних і культурних обєктів. Поруч із домом знаходяться школа, дитячі садки, кінотеатр, парк, будинок культури, а також численні ресторани та магазини, що робить ваше життя максимально комфортним. Квартира має загальну площу 52 м², включаючи 3 кімнати, що надає чудову можливість для створення власного простору мрії. Це ідеальний варіант для тих, хто хоче втілити свої дизайнерські ідеї, оскільки квартира потребує ремонту, дозволяючи вам облаштувати її за власним смаком. Житловий дім забезпечений всіма необхідними зручностями, включаючи власний продуктовий магазин на першому поверсі, що додає додаткову зручність вашому повсякденному життю. Любителі природи оцінять близькість до річки, де можна насолоджуватись спокійними прогулянками та живописними краєвидами. Сусідство славиться своєю тишею та спокоєм, а тихі сусіди лише підсилюють атмосферу затишку та комфорту. Ціна: $9,100 - це унікальна пропозиція, що відкриває перед вами можливість стати власником квартири у престижному районі за вигідною ціною. Не упустіть свій шанс стати власником іідеальної квартири. Звертайтесь за додатковою інформацією та організації перегляду!

3-кімнатна квартира у серці Саксаганського району, вулиця Качалова
olx.ua

Житлові комплекси у Кривий Ріг

Географія Кривий Ріг