Продається простора, світла та тепла однокімнатна квартира, на вул Покотило 5. Квартира повністю після ремонту. Замінена електропроводка, труби, сантехніка, нові лічильники на воду, на полу ламінат. Встановлена нова душова кабіна та пральна машина. Вид з вікна на мальовничий парк. Приємні сусіди. В квартирі ніхто не зареєстрований. Вдале місце розташування будинку: поряд три парки (Потапова, Юність, Інтернаціональний). Безліч продуктових магазинів: АТБ, Фора, Сільпо, ринок «Дніпро». Поруч дві школи: #13, #197, та три дитячих садочка. Відділення банків, аптек, зоомагазинів, клініка вихідного дня, спортивні клуби, кінотеатр «Лейпциг», Mc Donald’s, кафе, піцерії. Зручне транспортне сполучення: біля будинку зупинка швидкісного трамваю (Гната Юри) 15 хвилин до центу та безліч маршруток до метро (м Святошино, м Академмістечко). Перегляди за домовленістю.

Володимира Покотила вул. (Картвелішвілі), 5
rieltor.ua

Чудова квартира в центрі Борщагівки .балкон засклений,+іще один балкон (кладовка)чиста продажа,ніхто не прописаний.можливо по е-відновленню.

Володимира Покотила вул. (Картвелішвілі), 5а
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Двокімнатна квартира по вул. Покотила 5., 5 поверх 9 поверхового будинку. 47.1/31.2/8.1м³, кімнати окремі 18 і 13м². Житловий стан, світла, всюди металопластик, балкон на винос, обшит деревяною вагонкою, вихід на балкон з еркера. Стіни та підлога на кухні і в санвузлу оздобленні плиткою, також плитка на підлозі в коридорі і в меньшій кімнаті. Чудове розташування, тихе затишне місце, вікна у двір. Зручне транспортне сполучення: біля будинку зупинка швидкісного трамваю (Гната Юри) 15 хвилин до центру та безліч маршруток до метро (м Святошино, м Політехнічна).Вдале місце розташування будинку: поряд три парки (Потапова, Юність, Інтернаціональний). Безліч продуктових магазинів: АТБ, Фора, Сільпо, Велмарт, ТЦ "Квадрат", ринок "Дніпро" і "Колібріс". Поруч дві школи: #13, #197, та три дитячих садочка. Відділення банків, аптек, зоомагазинів, "Клініка вихідного дня", спортивні клуби, кінотеатр «Лейпциг», Mc Donald’s, кафе, піцерії. Перегляди за домовленістю.

власник
Від власника. Двокімнатна квартира.
olx.ua