Код обєкта: 197677. АН "Атланта" 1 кімнатна квартира в смт. Кароліно-Бугаз. Стан під ремонт. Середній поверх. У пішої доступності море. Хороший варіант під бізнес! Чи готові парувати пропозиції. Телефонуйте за номером!

Строителей улица, 1, Каролино-Бугаз (Белгород-Днестровский), Одесская 13000.0 USD
dom.ria.com

Код обєкта: 197680. АН "Атланта" 2 кімнатна квартира з євроремонтом в смт.Кароліно-Бугаз. Ремонт робився капітально. Є все необхідне для життя. У 5 хвилинах море! Добре здається в оренду.

Строителей улица, 1, Каролино-Бугаз (Белгород-Днестровский), Одесская 30000.0 USD
dom.ria.com

Продам 2-х кімнатну квартиру в Кароліно-Бугаз вид моря, (35 км від Одеси), будинок 5-ти поверховий, в самому центрі. Загальна площа 49 м.кв., житлова 30 м.кв., кухня 6 м.кв., житловий стан, санвузол роздільний. Поруч: садок, школа, супермаркет. Зручна транспортна розвязка. Близькість моря і лиману. Ідеальний варіант для затишного і успішного життя (або для бізнесу). Вигідна ціна. Телефонуйте .... Дивіться ... Купуйте ... Посередникам прохання не турбувати. ID обєкта: 131578

Черноморская улица, 3, Каролино-Бугаз (Белгород-Днестровский), Одесская 24000.0 USD
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Код обєкта: 183363. АН "Атланта" Двокімнатна квартира в Кароліно-Бугаз. Продам двокімнатну квартиру в центрі Кароліно Бугаз. Житловий стан. Середній поверх пятиповерхового будинку. З кімнати вид на море. Поруч магазини, ринок, зупинка громадського транспорту. Варіант під оренду або для себе. Телефонуйте.

Черноморская улица, 1, Каролино-Бугаз (Белгород-Днестровский), Одесская 20000.0 USD
dom.ria.com

Код обєкта: 183361. АН "Атланта" Квартира біля моря Кароліно-Бугаз. Однокімнатна квартира в новому будинку, зі своїм індивідуальним опаленням. Квартира з ремонтом і меблями, кондиціонер. З вікон вид моря. Пішки 1300 метрів до пляжу. Поруч ринок, супермаркет, аквапарк. Варіант під здачу або для себе. Заоніте.

Черноморская улица, 7, Каролино-Бугаз (Белгород-Днестровский), Одесская 18000.0 USD
dom.ria.com

Продам свою новую 2-х комнатную квартиру на Каролино-Бугазе, 5 этаж, раздельные хода. Евроремонт, АГВ. Дом находится в центре, рядом школа, рынок, зеленая зона, бювет, Универсам, Аптека, транспортная развязка на Овидиополь, Затоку, Грибовку. До моря на транспорте 5 мин, пешком 20 мин.

власник
Продам  свою новую  квартиру на Каролино-Бугазе
olx.ua

Продается двухкомнатная квартира 3/5 этажного дома, метало- пластиковые окна, ванна в плитке. Южная сторона, с видом на море. Общая площадь 44 м2., 2 комнаты по 18 м2.

Продам квартиру 2 комнаты Каролино Бугаз
olx.ua

Продам двухкомнатные апартаменты большой 60м2. в каролино бугаз 3мин до моря 380м . турист. центр. С мебелью(диваны, кровати ,2кондиционера ,холодильник...посуда.... ДОКУМЕНТЫ в полном порядке !!!! Подробнее по тел. звоните отвечу на все вопросы ! Владелец не риелтор.

Апартаменты возле моря!!!
olx.ua

Апартаменти біля моря із усім необхідним для відпочинку. В апартаментах 2 кімнати і кухня студія з диваном. Можливо розмістити до 6 осіб. Є особиста тераса з мангалом, на пляжі лежаки. Всі додаткові питання по телефону.

власник
Кароліно-Бугаз Золотий Бугаз Грибівка
olx.ua

Свои апартаменты в клубном комплексе Променад . Первая линия от моря . Большая охраняемая территория , большая парковка . Станция Каролино-Бугаз или Лиманская . Свежий ремонт , новая техника . Вся информация о комплексе есть в интернете.

Своя смарт квартира 1-я линия моря Каролино-Бугаз
olx.ua

Житлові комплекси у Кароліно-Бугаз

Продам 2-к квартиру в центре курортного поселка Каролино-Бугаз, можно сразу заехать и жить, 15 минут до моря, до аквапарка 5 минут на авто. Квартира расположена на 3 этаже 5 этажного дома. Планировка комнат раздельная, вид на море, санузел раздельный, установлен кондиционер и бойлер, пластиковые стеклопакеты, газовое отопление, чистый подьезд, порядочные соседи. Квартира полностью укомплектована мебелью, холодильником, телевизором, сделан косметический ремонт. Во дворе парковка для авто, детские площадки. В пешей доступности: аптеки, магазины, рынок, амбулатория, школа. Удобная транспортная развязка, остановки маршруток, жд станция. Идеальный вариант как для жилья так и под сдачу в аренду.

власник
Продам 2-к двух комнатную квартиру в Каролино-Бугаз жилое состояние
olx.ua

Продам апартаменты в "Клубном комплексе Променад" . Затока , 2 этаж 3-х этажного здания, площадь 45.0 м2. Все вопросы по тел.: 09******38;06******53

власник
Продам шикарные апартаменты в затоке
olx.ua

Географія Кароліно-Бугаз