Продаж трикімнатної квартири в м. Карлівка. Квартира розташована на другому поверсі дев‘яти поверхового блочного будинку, не кутова. Квартира в жилому стані, всі кімнати окремі. Поруч знаходиться капітальний гараж розмірами 8*5,5 м. За додатковою інформацією звертайтеся за номером телефону.

Продаж трикімнатної квартири. Карлівка.
olx.ua

Продам трьох кімнатну квартиру в м. Карлівка, Полтавської області. Район "Мрія" (центр міста) 5 поверх, є лоджія та балкон. Ванна та туалет роздільні. Біля дому знаходиться школа, 2 дит. садочка, магазини та ін. На всі запитання відповім по телефону: 06******39

власник
Продам 3х кімнатну квартиру
olx.ua

ПРОПОЗИЦІЯ для тих, хто шукає варіант затишної трикімнатної оселі в м. Карлівка Полтавської області !!! ПРОДАЄТЬЯ!!! трикімнатна квартира, загальною площею 67,8 кв.м., з гарним ремонтом, яка знаходиться в престижному мікрорайоні "Мрія", в девятиповерхівці на 4-му поверсі. Як говорять в народі: "заходь і живи"! Прекрасне просторове планування кімнат (кімнати не прохідні): простора кухня, ванна і туалет розділені, є балкон та лоджія. Поблизу знаходяться школи, дитячий садочок, магазини та адмін. установи. Дана вже квартира чекає на свого щасливого господаря Ціна: 28 000 долларів. Телефонуйте, +38(05**********49 Леся. З радістю готова надати Вам усю детальну інформацію по даному обєкту продажу!

власник
Продам 3-кімнатну квартиру!
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Трикімнатна квартира, мікрорайон спирт завод. Квартира знаходиться в стадії ремонту, але проживати можна. перед тим як телефонувати, фото не має, тільки зустріч.

власник
olx.ua

Продається 3 - кімнатна квартира (провулок Спартака 3) Загальна площа 51,5 м2 В центральній частині міста ( поруч АТБ). житловий стан. 5/5 поверх, цегляного будинку +балкон(застеклен)+підвал в цокольній частині дому. Санвузол - роздільний. Встановленні лічильники Власник, детальніше за телефоном. 06********49 Готові до конструктивноі розмови. В оренду не здається.

власник
Продаж 3 кімнатної квартири в м.Карлівка
olx.ua

Трикімнатна квартира (переплануванна з двокімнатної) в центрі на першому поверсі чудово підходить під магазин або офісне приміщення з капітальним ремонтом та меблями : Кухонний гарнітур - пластик в алюмінієвому корпусі , - Варильна поверхня комбінована BEKO HILM 64222 S Духова шафа VENTOLUX LONDON Витяжка Ventolux GARDA 45 INOX (700) SLIM Колонка газова Zanussi GWH 10 Senso Гранітна мийка 560*480 Змішувач із гнучким виливом з нержавіючої сталі для гранітних кухонних мийок чорний Akvatika, кран кухонний чорного кольору на кухню AT-0124 Душова - Гидробокс Eco 82 RC L 120x80 Мийка з тумбой cersanit 60 см Унітаз-компакт COLOMBO АНТИВСПЛЕСК S209*******0990500 Шафова кімната - 3.39м2. Світло не вимикають .

власник
Продам трикімнатну квартиру в центрі м. Карлівка . В аренду НЕ ЗДАЄМ !
olx.ua

Популярні запити