Продаж 3-х кім квартири, центр, пр. Почтовий (пл. Визволення) Якщо ви шукаєте: Прекрасний район! Комфортний середній поверх! Маєте свій унікальний смак і мрієте зробити ремонт у своєму стилі? Тоді це точно Ваш варіант! Пропонуємо до продажу трьохкімнатну квартиру в самому сердці Кривого Рогу, проспект Почтовий, в районі площі Визволення , в пятиповерховому будинку на четвертому поверсі. У радіусі 3-х хвилин вся необхідна для життя інфраструктура (магазини, садки та школи, зупинка громадського транспорту). Крім того, проспект Почтовийа – це одна з найпрестижніших та найзручніших для проживання вулиць у Кривому Розі. Цегляний будинок забезпечить вам тишу та затишок усередині квартири, а також безпеку та довговічність конструкції. Що стосується самої квартири, вона готова до втілення ваших фантазій! Оснащена лічильниками для води, газу, електрики та опалення, що дозволяє вам контролювати свої витрати та економити на комунальних послугах. Труби в квартирі були повністю замінені, що гарантує вам безпеку і надійність водопостачання. . Будинок має гарного керівника тому в підїзді завди чисто та затишно, а поряд живуть найкращі у світі сусіди ! Документи готові на продаж. Телефонуйте, приходьте та купуйте!

Поштовий просп. (Карла Маркса), 54
rieltor.ua

Продаж гарної 3к “сталінки” з автономним газовим опаленням, меблями та технікою у центрі міста на площі Визволення, розташованої на 4 поверсі 6ти поверхового цегляного будинку. Ви зможете зразу заселятися та насолоджуватися всіма перевагами цієї чудової квартири, оскільки всі меблі та техніка залишаються для вас. Це ідеальний варіант для тих, хто цінує комфорт та затишок у самому серці міста. Квартира простора, з високими стелями, зручним плануванням, двостороння, не кутова, світла, тепла та затишна. Загальна площа-92кв.м, житлова-62кв.м, кухня-столова-16кв.м, великий суміжний санвузол, балкон з видом у двір. Встановлено двоконтурний газовий котел, який дозволить Вам тримати в квартирі оптимальну температуру та значно економити на комунальних платежах. Для комфорту в кожній кімнатрі встановлено кондиціонери. Квартира під охороною, є відеоспостереження. Чистий підїзд з лифтом, є домофон, інтелігентні сусіди, тихий двір. Відмінна пропозиція в самому серці нашого міста. Поряд все, що потрібне для комфортного проживання: дитячий садок, школа, супермаркети “АТБ”, “Сільпо” та інші магазини, ринок, лікарня, аптеки, кав’ярні, ресторани, ТЦ Ліберті, театр, парки, річка, площа Визволення, звідки можна поїхати в любий район міста. Телефонуйте, приходьте на перегляд!

Поштовий просп. (Карла Маркса), 48
rieltor.ua

Продаж гарної однокімнатної “сталінки” з сучасним авторським ремонтом, меблями та технікою в самому центрі міста на пр.Поштовому, розташованої на 4 поверсі 4х поверховог цегляного будинку. Криша відремонтована, є технічний поверх. Зроблено перепланування для оптимального використання простору. Загальна площа-31кв.м, житлова (студія)-17кв.м, просторий суміжний санвузол з шикарною ваною та вікном-8кв.м, балкону немає. Квартира одностороння, не кутова, світла, тепла та затишна, вікна з видом у тихий двір, що забезпечує спокій та комфорт. Високі стелі створюють особливу атмосферу. Зроблено сучасний якісний ремонт. Встановлено металопластикові вікна, на вікнах фігурні решітки, замінені всі комунікації, є лічильники на воду, газ та світло. Для комфорту є потужний кондиціонер, бойлер для нагріву води. Залишаються всі меблі та техніка, завдяки чому Ви можете зразу заїхати та жити. Чистий під’їзд з металопластиковими вікнами, є домофон, спокійні сусіди. У будинку облаштоване бобмосховище. Двір закритого типу з автоматичними воротами та кодовим замком. Гарне місце для життя. Вся інфраструктура поряд: дитячий садок, гімназія, ліцей, супермаркети Варус, АТБ та інші магазини, ринок, ТЦ Поштовий, ТЦ Ліберті, кав’ярні, ресторани, театр, три парки, річка, площа Визволення з відмінною транспортною розв’язкою, все, що потрібно для комфортного проживання. Телефонуйте, приходьте на перегляд!

Поштовий просп. (Карла Маркса), 18
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Расположение дома очень удобно для проживания. Историческая часть города. Рядом площадь Освобождения, театр, несколько парков отдыха, супермаркеты АТБ и Сильпо, спортивные и развлекательные центры. Удобная транспортная развязка. Дом кирпичный. Квартира не угловая. Двустороняя. Счетчики есть на все. Под ремонт с возможностью перепланировки. Долгов коммунальных и прописанных нет.

3 комнатная проспект Почтовый, 54 рядом пл. Освобождения
olx.ua

3х ком.квартира на пр. Почтовый 78 с капитальным ремонтом, мебелью и техникой. Очень удобное расположение дома. Рядом пл. Освобождения и вся инфраструктура. Тихий и зелёный двор. Общ. пл. квартиры 65,3м, кухня 7м Подробности по телефону или во время осмотра. Помощь в продаже не предлагать.

власник
3х ком. квартира на пр.Почтовый.
olx.ua

Продам двухкомнатную Сталинку с панорамным видом. В историческом центре нашего города, на проспекте Почтовый ( Карла Маркса) дом 36 на против Т-ц Либерти. Квартира светлая и просторная с выходом окон на обе стороны дома, в самой квартире выполнен дизайнерский ремонт из качественных материалов, каждая деталь дизайна и интерьера продумана детально. Мебель кухни и не только из Болеро и других топовых магазинов нашего города. Комнаты раздельные, есть большая гардеробная комната, внушающих размеров угловой балкон с панорамным видом на сам проспект. На балконе полы с подогревом. Большая ванная комната. Сам дом внесён в архитектурно - историческую наследственность нашего города. Собственный закрытый двор дома. Доброжелательные и приветливые соседи, инфраструктура уникальна всё рядом ( парк, театр, магазины и много других важных и приятных для жизни объектов ) Отличная развязка транспорта. Документы в полном порядке. Все подробности по телефону.

Продам Сталинку на проспекте Карла Маркса в историческом центре города
olx.ua

Продаж гарної однокімнатної сталінки з сучасним авторським ремонтом, меблями та технікою в самому центрі міста на пр.Поштовому, розташованої на 4 поверсі 4х поверховог цегляного будинку. Криша відремонтована, є технічний поверх. Зроблено перепланування для оптимального використання простору. Загальна площа-31кв.м, житлова (студія)-17кв.м, просторий суміжний санвузол з шикарною ваною та вікном-8кв.м, балкону немає. Квартира одностороння, не кутова, світла, тепла та затишна, вікна з видом у тихий двір, що забезпечує спокій та комфорт. Високі стелі створюють особливу атмосферу. Зроблено сучасний якісний ремонт. Встановлено металопластикові вікна, на вікнах фігурні решітки, замінені всі комунікації, є лічильники на воду, газ та світло. Для комфорту є потужний кондиціонер, бойлер для нагріву води. Залишаються всі меблі та техніка, завдяки чому Ви можете зразу заїхати та жити. Чистий підїзд з металопластиковими вікнами, є домофон, спокійні сусіди. У будинку облаштоване бобмосховище. Двір закритого типу з автоматичними воротами та кодовим замком. Гарне місце для життя. Вся інфраструктура поряд: дитячий садок, гімназія, ліцей, супермаркети Варус, АТБ та інші магазини, ринок, ТЦ Поштовий, ТЦ Ліберті, кавярні, ресторани, театр, три парки, річка, площа Визволення з відмінною транспортною розвязкою, все, що потрібно для комфортного проживання. Телефонуйте, приходьте на перегляд!

Поштовый (Карла Маркса) проспект, 18, Центрально-Городской, Кривой Рог, Днепропетровская 32000.0 USD
dom.ria.com

Продаж 2к "сталінки" в Центрально-Міському р-ні поряд із парком Мершавцева по вул.Першотравневій, розташованої на 4 поверсі 4-х поверхового цегляного будинку. Дах у гарному стані. У квартирі виконано капітальний ремонт: всі стіни шумоізольовані, обшиті гіпсокартоном, ідеально відштукатурені, підготовлені під шпалери, виконано реконструкцію підлоги, підготовлено під ламінат. Зроблено перепланування: вітальня з кухнею, спальня, санвузол з душем. Загальна площа-45 кв.м, житлова-29 кв.м, кухня-8 кв.м. Встановлено металопластикові вікна, лоджію засклено, замінено всі комунікації, нове розведення системи опалення, мідна ел.проводка (в гофрі). Все підготовлено під чистове оздоблення. Встановлено якісні броньовані двері. Квартира дуже тепла та світла. Ви самі створите собі затишне гніздечко. Будинок ОСББ, чистий підїзд, інтелігентні сусіди є місце для паркування автомобіля на задньому дворі. Відмінне місце для проживання у парковій зоні біля річки, де можна насолоджуватися свіжим повітрям та прогулянками у парках Мершавцева та Гданцевському, оскільки вони знаходяться за два кроки від будинку. Вся інфраструктура у кроковій доступності: дитячий садок, 8 гімназія, супермаркет АТБ та інші магазини, проспект Поштовий, ТЦ Ліберті, театр, кафе, ресторани. Телефонуйте, приходьте на перегляд!

Продаж 2к "сталінки" в ЦМ р-ні поряд із парком Мершавцева
olx.ua

Продается 2-х комнатная квартира в Центрально-Городском районе, проспект Почтовый, второй этаж в середине 9-ти этажного дома. Квартира готова к ремонту . Счетчики на газ, воду. Теплосчетчик на дом. Площадь квартиры 48 кв.м. Сан.узел и ванна раздельно

власник
2-х комнатная квартира
olx.ua

Продажа квартиры в самом центре города Площадь Освобождения Карла Маркса ! В квартире сделан свежий , дорогой , качественный ремонт ! В этом доме подъезды оборудованы лифтами ! Квартира расположена на 4 этаже пятиэтажного дома ! Цена 49500 $ !!!

Элитная 2х ком Сталинка Карла Маркса 4/5 эт Лифт
olx.ua

Житлові комплекси у Кривий Ріг

Продажа 3-комнатной ВИДНОЙ квартиры в САМОМ ТОП-овом месте с видом на речку и парк. Несмотря на то, что квартира имеет свое родное состояние, здесь это абсолютно не важно. В данном объекте мы продаем место, ведь здесь мечтает жить каждый. Это именно та квартира которая имеет одни плюсы, а именно: **Параметры квартиры** - Двусторонняя - БОЛЬШАЯ кухня - раздельные комнатые - средний этаж - лоджия и балкон - топовое место - закрытый двор - удобное расположение **Комфорт и удобства:** - Проспект Почтовый - Театр - Несколько парков для отдыха - Оборудованные детские площадки - Парковка автомобилей во дворе - Стоянки - Гимназии - Супермаркеты Жить рядом с парком это лучший вариант, для прогулок с семьей, с детками, с пушистым любимцем.. Есть задолженность по комунальным платежам, уточняйте. Вся более детальная информация по телефону, а лучше приходите смотреть и сами убедитесь в ее непосредственности.

olx.ua

Дуже гарне розташування, до пл. Визволення, пр. Поштовий (Карла Маркса) 1 хв пішки! Квартира однокімнатна, знаходиться на 4-му поверсі 5-ти поверхового будинку. В плані комунальних платежів - економна. Труби та вікна металопластикові. Газова колонка, а це означає, що навіть за відсутності світла в домі буде гаряча вода! Є лічильник на газ. Вхідні залізні двері в квартиру. Гарний і чистий підʼїзд, вхідні двері до якого теж залізні і відкриваються за допомогою кода. Вікна і балкон виходять у затишний зелений двір. Ріелторів просимо звертатися лише у разі наявності реального покупця.

власник
Продам квартиру в самому зручному і затишному місці - вулиця Пушкіна
olx.ua

Продам квартиру в Центрально -городском районе, проспект Почтовый( Карла Маркса) Квартира расположена на 1-м этаже 5-ти этажного дома. Характеристика и описание квартиры: - центр города, в пешей доступности вся инфраструктура ; - индивидуальная планировка; - общая площадь 44.59 кв.м. жилая 20 кв.м.; - ремонт 2022 года; - на данный момент используется как массажный салон; - есть действующие арендаторы на долгий срок. Квартира идеально подходит для бизнеса (маникюрный салон, косметология, массажный кабинет, тихий офис) А так же получение пасивного дохода ( в наличии арендаторы на долгосрочную аренду). Видео обзор скину по запросу. На все интересующие вопросы отвечу по телефону или сообщения.

Продажа 2-х комнатной квартиры пр. Почтовый
olx.ua

Трьохкімнатна сталінка в центрі міста. В квартирі встановлено мп вікна прилади обліку енергоносіїв, не кутова всі кімнати окремо. Тихий затишний двір. Подробиці при зустрічі.

3-х кімн. квартира пр. Поштовий
olx.ua

Географія Кривий Ріг