Продаж однокімнатної квартири в Шевченківському районі по вул. Очеретяна Затишна квартира роздільного планування в зданому та заселеному будинку. Стан після забудовника, залиті стяжки, штукатурка, в квартирі індивідуальне опалення ( встановлено котел ), вікна на західну сторону. Загальна площа квартири - 42 кв.м., 7 поверх з 9-ти. Зовнішні стіни з керамоблоку, будинок додатково утеплений пінопластом. Сучасне планування з просторою кухнею-вітальнею , та ізольованою спальнею. До квартири надається дизайн проект. Вдала та розвинута інфраструктура : через дорогу загальноосвітня школа, дитячий садок, тенісні корти, стадіон та спортивні майданчики. Біля будинку є дитячий майданчик, магазини, аптеки. До ТРЦ Спартак - 7 хв на авто. Радо відповім на ваші запитання - звертайтесь!

можливий продаж по єОселя
Очеретяна вул., 10
rieltor.ua

Продається сучасна 3-кімнатна квартира в новобудові. Код квартири: 25598889 Тип будинку: Новобудова Кількість кімнат: 3 Загальна площа: 100 кв. м Площа кухні: 20 кв. м Комунікації: Газ, Електрика, Вода, Каналізація Тип стін: Цегла Поверх: 1 з 16 Планування: Роздільна Стан: Сирець Опалення: Газове (індивідуальне) Документи: Можливий Продаж в єОселя Додаткові особливості: • 2 лоджії • Роздільний санвузол Не упустіть можливість стати власником цієї затишної квартири в новому будинку. Для отримання додаткової інформації та організації перегляду, звяжіться з нами за контактними даними. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/suchasna-3-kimnatna-kvartira-v-novobudovi-za-vul-ocheretyana Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Очеретяна вул., 31
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартири в новобудові ЖК Strim Towers вул. Очеретяна. Будинок зданий з усіми комунікаціями та заселений! Є два ліфти, під будинокм підземний паркінг, на території магазин АТБ. В пішій доступності ТЦ Спартак. Квартира з ремонтом, меблями, побутовою технікою. Опалення- індивідуальне двофункційним котлом. Пропозиція від АН Ключове Рішення.

Очеретяна вул., 31
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж квартири в ЖК Стрім тавер 49.8 м.кв Простора квартира з шикарним краєвидом 11 поверх 16 поверхового будинку Ціна: 56.500$ без комісії

Очеретяна вул., 11
rieltor.ua

Продаж ексклюзивної двокімнатної квартири в ЖК Strim Towers по вул. Очеретяни, район лікарні на Миколайчука Загальна площа - 107кв.м., простора кухня вітальня, та дві ізольовані спальні кімнати , суміжний санвузол великої площі, ніша під гардеробну - зручне планування з виходом на терасу з якої відкривається чудовий краєвид на місто Львів. Сучасна новобудова з двома ліфтами, підземний паркінг, зовнішні і внутрішні стіни з цегли, перегородки газоблок. В будинку є зоомагазин, АТБ , поруч магазини побутової техніки, район густозаселений, через дорогу школа, дитячий садок, до зупинки 1 хв пішки. Радо відповім на ваші запитання - звертайтесь!

можливий продаж по єОселя
Очеретяна вул., 29
rieltor.ua

Продаж 3-х кімнатної квартири в Шевченківському районі по вул. Очеретяна в ЖК Stream Towers Сучасна новобудова з двома ліфтами, підземним паркінгом, зовнішні і внутрішні стіни з цегли, перегородки газоблок. В будинку є зоомагазин, АТБ , поруч магазини побутової техніки, район густозаселений, через дорогу школа, дитячий садок, до зупинки 1 хв пішки. Будинок вже зданий та заселений. Є також підземний паркінг за додаткову плату. Індивідуальне опалення, гарне планування, просторі та світлі кімнати. Також перевагою є велика тераса з якої відкривається чудовий краєвид. Телефонуйте, для більш детальної інформації.

можливий продаж по єОселя
Очеретяна вул., 31
rieltor.ua

Продам трикімнатну квартиру по вул. Очеретяна в ЖК Strim Towers. Будинок комфорт класу. Висота стелі 2,7 м. Є підземний паркінг. Квартира розташована на 8 поверсі 16 поверхового будинку. Загальна площа 96,46 м2. В квартирі індивідуальне опалення( двофункційний котел). В наповнення квартири входить стяжка та штукатурка стін, металоплатикові вікна, броньовані двері. Вантажний та пасажирський ліфт. Є два балкони. В сусідньому збудованому будинку вже відкрито АТБ та багато іншої комерції. Продаж по переуступці. Чудова транспортна розвязка, школа, дитячий садок, ринок, поліклініка, лікарня. Всі деталі по телефону.

Продам трикімнатну квартиру по вул. Очеретяна в ЖК Strim Towers
olx.ua

Продаж! Новобудова! $ 79 200 2кім. Очеретяна 3/9ц. 66м² Забудовник "Карпат Буд" 0-цикл переуступка прав Дзвоніть на мобільний!

Продаж квартири Новобудова! вул. Очеретяна
olx.ua

Продаж квартири від власника без оплати комісії. Продається просторна 1 кімнатна квартира з сучасним плануванням в житловому комплексі "Strim Towers" по вулиці Очеретяна. Квартира знаходиться на 11-му поверсі з чудовим видом з вікна. Загальна площа квартири 50 кв.м., включає кухню, окрему спальню, гардеробну та санвузол. Особливості квартири: Індивідуальне опалення з 2-контурним газовим котлом, що забезпечує комфорт та економію; Світла та простора квартира з великими вікнами; Тихий та спокійний район з відмінною транспортною доступністю; В будинку існує власна інфраструктура: спортивні та дитячі майданчики. Поруч облагороджений парк, школи, торгово-розважальні центри та інші необхідні установи. Здача будинку запланована на 4-й квартал 2024 року. Це чудова нагода придбати комфортне житло в новому житловому комплексі з розвиненою інфраструктурою. Запрошуємо до співпраці АН.

Квартира в новобудові у жк Strim Towers
olx.ua

Житлові комплекси у Львів