Пропонуємо шикарну 3 кімнатну квартиру в м. Калуші, вул. Шевченка, центр міста, спокійний тихий район. Будинок 2012 року. Неподалік парк, продуктові магазини, кафе, кавярні, піцерія, аптека, продуктовий ринок, зупинка громадського транспорту. Квартира має 112,1 м, знаходиться на 3 поверх з 3. Над квартирою є технічне приміщення, на яке є також вихід сходами з однієї з кімнат.Зроблений якісний ремонт. В квартирі є 4 види опалення: 1.камін на дровах з теплорукавами, які через горище заведені в кожну кімнату 2. два кондиціонера на обігрів та охолодження. 3. тепла підлога по всій квартирі від котла 4. батареї по всій квартирі, які працюють по всій квартирі окремо від теплої підлоги В квартирі є охоронна сигналізація, яка виведена на пульт ДСО. В будинку 6-ть квартир, закрита територія на кодовому замку, власна парковка. Всі меблі і техніка залишається в квартирі.

Шевченка, 7
rieltor.ua

Продається 3 кімнатна квартира в хорошому районі розташована на 1 поверсі по вул.Богдана Хмельницького 42 . Квартира складається з 3 кімнат житловою площею 44,5кв.м ,у тому числі 1-а кімната 13,0кв.м 2-а кімната 10,9кв,м 3-я кімната 20,6кв.м кухні площею 6,5кв.м вбиральні (сполуценої)площею 1,0кв.м ванної кімнати площею 2,0 кв.м коридору площею 5,9кв.м комори площею 1,0кв.м Квартира обладнана лоджією 1,4кв.м Мартеріал зовнішніх стін:цегла. Мартеріал перекриття:залізобетон Висота приміщень:2,50 м Більше інформації по телефону (вайбер 05******39) +48727830394 Алла +38********25 Марта

власник
Продаж або обмін 3 кімнатної квартири
olx.ua

Квартира не кутова, стан радянський жилий, великі дві спальні між якими є кладовка, балкон засклений, опалення відрізане.

Продається 3 к. квартира вул. Хіміків 30
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 3-х кімнатна квартира по вул Б.Хмельницького 18 ( біля готелю Касабланка) 67 кв м , свіжий євроремонт(пів року) , індивідуальне опалення , тепла підлога , пластикові вікна Залишається все , меблі, техніка Квартира варта уваги

власник
Продається 3-х кімнатна квартира
olx.ua

Продається 3-кім. квартира в центрі міста в новобудові на пр.Л.Українки, 27 в м.Калуш. Розташована на 3-му поверсі 6-ти поверхового цегляного будинку. Не кутова. Усі кімнати роздільні. Туалет та ванна роздільні. 2 лоджії "засклені металопластиком".. Загальна площа 86, 3 кв.м. Вікна виходять на обидва боки (на центральну дорогу та у двір). Район дуже хороший. Поруч є: супермаркети, продуктові крамниці, промислові крамниці, кафе, нотаріуси, банки, базар, 2 школи, дитячий садок. За детальною інформацією телефонуйте.

власник
Продається 3 кімнатна квартира у м. Калуш
olx.ua

ПРОДАЖ 3к. квартири м. Калуш Вул. Винниченка 10, буд. цегляний. Квартира, жила але без ремонту. Опалення відрізане, газова колонка на гарячу воду, санвузли окремі, балкон засклений. Квартира дуже тепла, гарний і зручний мікрорайон. Поруч є базар, супермаркети, школа, садосок, автобусні зупинки...

Продаж 3к квартири в центрі
olx.ua

Продається 3-кімнатна квартира в центрі міста, вул. Лесі Українки 27а. Будинок новобудова, цегляний,утеплений 15 см пінопластом, пов.10/10, є шатровий дах, заг.пл 137,17 кв.м. Вікна виходять на три сторони. Авторський ремонт, два балкони, два санвузли, гардеробна, індивідуальне опалення, тепла підлога по всій квартирі. Два кондиціонерии, кладова. 10 кВт світла. Є паркомісце. Залишаються всі меблі. Ціна 120000 $ (125000)

Продаж квартири в новобудові з авторським ремонтом
olx.ua

Продається 3-кімнатна квартира вул. Хіміків 12. Буд.пан., утеплений з двох сторін, пов.5/5, заг.пл 62 кв.м. Ремонт, м/п вікна, індивідуальне опалення, тепла підлога. Все залишається в квартирі. Ціна 36000 $

Продаж квартири
olx.ua

Продається трикімната квартира на пятому поверсі пятиповерхового будинку по вулиці Січових Стрільців, будинок 1. Не кутова. Всі кімнати окремі, частково поміняні вікна, роздільний санвузол. Помешкання в хорошому стані, вся техніка і меблі залишаються, є індивідуальне опалення. Поряд магазити, базар, школи, політехнічний коледж, зупинка громадського транспорту, банк. Тихий, спокійний район.

Сечевых Стрелков улица, 1, Калуш, Ивано-Франковская 27000.0 USD
dom.ria.com

Продається квартира 3 кімнатна без ремонту,вул.Молодіжна, 1 поверх ,кімнати прохідні 06******36,можна під комерцію кутова

власник
Квартира трьох кiмнатна
olx.ua

Продам квартиру вул.Бульвар незалежності буд.2 кВ.32. Масандра .3кімнотна Терміново..терміново

власник
Продам квартиру вул.Бульвар незалежності
olx.ua

Продається велика 3 кімнатна квартира в місті Калуш. На даний момент - це три готельні номери, які приносять дохід. Район з розвинутою інфраструктурою, поруч є все необхідне для комфортного проживання. 2 поверх в обжитому 6 поверховому будинку. Загальна площа: 84,1 м². 3 повноцінні окремі кімнати з санвузлами та міні-кухнею в кожній кімнаті. Є можливість продовжувати використовувати як прибутковий діючий бізнес – готельні номери або залишити як повноцінну квартиру. За оглядом та додатковими питаннями – звертайтесь!

Продаж 3 км квартири в м. Калуш (діючий готельний бізнес)
olx.ua

Вул.Незалежності 2. Велика 3кімнатна квартира сирець: є котел, чорнові стяжки. Будинок обжитий. 8 поверх з 10. Вікна виходять на Південь і Захід. Перестінки усі без несучих стін, тому можна перепланувати все, як хочеш. Будинок утеплений пінопластом між цеглою. Два сан вузла. Ліфт працює.Район один з найкращих, поруч: атб, церква, торба, дві школи, садок, відмінна транспортна розвязка. Поруч школа і садок. Краєвид з вікон неймовірний. ОСББ створено. Відеонагляд. Парковка і дит майданчик загородженні.

власник
3 кімнатна квартира новобудова 95,5м кв над Торбою
olx.ua

Продається 3-кімн.кв-ра, вул. Героїв України 15. Буд.цегл., пов.3/9, зан.пл 68 кв.м. Ремонт, індивідуальне опалення, м/п вікна, поміняні двері міжкімнатні та вхідні, в кімнатах паркет, поміняні сантехніка та каналізація, два балкони. Ціна 42000 $ www.vashdim.if.ua

Продаж квартири
olx.ua

Продам 3 кімн.квартиру по вул.Литвина 4/5,площею 61 м.кв.,м/п вікна,металеві вхідні двері,паркет,плитка у кухні і ванні,опалення /електричні панелі/,бойлер.Квартира двохстороння,сонячна,не кутова. Кімнати не прохідні. Деталі за номером 05******41

Продам або обміняю 3 к.квартиру
olx.ua

Продаж 3-кімн.квартири в новобудові ЖК Еліт-хол,вулиця Драгоманова 6А,поверх 3/9,площа 79,2м.кв. Квартира сирець,в зданій новобудові,поштукатурені стіни гіпсовою штукатуркою, залита чорнова стяжка підлоги, заведено силовий кабель, інтернет і відеофон. Вікна 6 камерні з двох камерним склопакетом. Будинок зданий в експлуатацію, облаштована прибудинкова територія. Сучасне планування,дві лоджії,у дворі дитячий майданчик,поруч знаходиться Епіцентр,ринок,спортзал,дві школи. Більше інформації за телефоном.

власник
Продаж квартири в новобудові
olx.ua

Дослідити місцевість

Продам трикімнатну квартиру поверх 7\9. у м.Калуш провулок Шкільний. Квартира розташована на зручному третьому поверсі шестиповерхового будинку. Роздільний санвузл. Загальна площа квартири становить 58м2. Площа кухні – 5.5 м2. Є можливість перепланувати у двокімнатну із кухнею-студією. Є лоджія. Обігірів води – бойлер. В квартирі встановлені м/п вікна. Поруч є школи та садочки, школа мистецтв, безліч магазинів та ін. Квартира – у місті Калуш у затишному, тихому дворі. Ціна продажу 45500$. Телефонуйте, з радістю організуємо показ!

Продам 3к квартиру в Калуші
olx.ua

Продається 3 кімнатну квартиру площа - 62м2. поверх 1\5. в центральні частині міста Калуш. Поруч 3 школи, ринок (5хв.), Атб, магазини та ін.). Квартира дуже тепла (не кутова), затишна, косметичний ремонт (ламінат, в ванній/туалеті плитка), частково меблі, холодильник, пральна машина, електрика нова, стіни шпакльовані.

3к квартира в Калуші
olx.ua

Продається квартира у ЦЕНТРІ м. Калуш Новобудова РОЗТЕРМІНУВАННЯ до кінця 2024 року ПЕРЕВАГИ: - Сучасне європейське планування - Відеонагляд прибудинкої території з відеодомофон у кожній квартирі - Енергозберігаючі семикамерні вікна з подвійним склопакетом ( 3 скла) - Безшумний, швидкісний ліфт на 12 осіб (1000кг) - Ексклюзивний ландшафтний дизайн - Освітлення території LED-підсвіткою - Дитячий майданчик європейського рівня - Сучасний енергоефективний фасад що утеплений пінопластом товщиною 15см і щільністю 13кг на м3 - Оздоблення сходової клітки керамічною плиткою - Вхідні двері преміум класу - Теплі стіни з цегли , утеплення фасаду , сучасні комунікації - У кожній квартирі пожежна сигналізація - Штукатурка стін під маяки

Продається 3 кім квартира в м.Калуші
olx.ua

Продається 3-х кімнатна квартира в м.Калуш, вул.Незалежності, новобудова, на 6-му поверсі (будинок 10-ти поверховий). Кімнати роздільні, наявне автономне опалення, зроблений авторський євроремонт. Металопластикові вікна, вхідні броньовані двері, підігрів підлоги в коридорі, в кімнатах - паркетна дошка. Квартира затишна та світла, красивий вигляд з вікон на майдан Незалежності, готова для проживання, всі меблі залишаються.

власник
3-х кім. квартира, новобудова, м.Калуш, вул.Незалежності,96м.кв, 6/10п
olx.ua

Продається 3-кімнатна квартира в новобудові, на бульварі Незалежності, в районі центральної пошти, будинок зданий в експлуатацію, сучасне планування. Більше інформації за телефоном.

Продаж 3-кімнатної квартири
olx.ua

Продається дворівнева квартира в новобудові по вул. Драгоманова. Площа 128кв.м. Стіни поштукатурені гіпсовою штукатуркою, залита чорнова стяжка підлоги, заведено силовий кабель, інтернет і відеофон. Вікна 6 камерні з двох камерним склопакетом. Будинок зданий в експлуатацію, облаштована прибудинкова територія.

Продаж дворівневої квартири
olx.ua

ТЕРМІНОВО Продається 3-кімнатна квартира на бульварі Незалежності, в новобудові, є котел, та частковий ремонт, що потребує поновлення. Є гардеробна, два балкона. Ціна як за сирець. Більше інформації за телефоном.

Продаж 3-кімнатної квартири
olx.ua

Продається двохрівнева квартира в новобудові на 5 поверсі. Будинок введений в експлуатацію. Всі комунікації підключенч. У вартість включено переписку.

Двох рівнева квартира в новобудові
olx.ua
1 - 24 з 31 результатів