Продається 1 кім квартира по вул. Б. Хмельницького 54 на 7 поверсі. Вікна квартири виходять в двір на скверик. В самому будинку продуктовий магазин. Поруч знаходиться АТБ, Фокстрот, аптека та різноманітні магазини, неподалік ринок, поліклініка, школа, садочок. В дворі вільне паркування. В квартирі є всі комунікації: - газ - вода - світло. Встановлений бойлер на воду і 2 керамічні батареї на обігрів квартири. В квартирі зроблений ремонт. Частково залишаються меблі по домовленості. Можливий торг. Телефонуйте для огляду!

Хмельницького, 54
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру. Зразу біля Епіцентру. Вулиця хіміків 16. Поверх перший. Будинок 5-ти поверховий. Квартира не кутова. Без ремонту. Я власник. В квартирі ніхто не приписаний і не проживає. Є центральне опення. Боргів немає. Трошки більша ніж звичайні однокімнатні, за рахунок більшого коридору. Що дає змогу поставити нормальну прихожу. А в цілому стандартна однокімнатна квартира.

власник
Продається квартира
olx.ua

Продається одно кімнатна квартира 32 м. м. Калуш вул. Б. Хмельницького 40 Квартира в середині будинку на 4 поверсі пятиповеховий будинок . Індивідуальне газове опалення! Меблі залишаються!

власник
Продається 1 кімнатна квартира
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Ціну знижено!!! Продається 1-кімн.кв-ра, з можливістю зробити мансардний поверх, вул. Банянська. Буд.цегл., пов. 1/2, заг.пл 29,5 кв.м. Всі комунікації, є пічне опалення, комора, невеличкий городик. Ціна 10000 $ (11000)

Продаж квартири
olx.ua

Продається 1-кімнатна квартира вул. Коновальця 11. Буд.цегл., пов.4/4, заг.пл 30,5 кв.м. М/п вікна, бойлер, опалення офіційно обрізане. Все залишається, окрім пральної машинки. Ціна 15500 $

Продаж квартири
olx.ua

Продам або обміняю однокімнатну квартиру на двохкімнатну з доплатою. (Без ремонту) Будинок утеплений, встановлені гозовий та водяний лічильники, замінений каналізаційний стояк, підключене центральне опалення, ( планую відрізати ) В залі встановлені металопластикові вікна. Будинок повністю утеплений. Квартира не кутова, знаходиться всередині будинку, (третій поверх) Вулиця "Коновальця, заду "ПК-Юність навпроти магазину (Наш Край) За деталями дзвоніть або пишіть. (06******58)

власник
olx.ua

Продається однокімнатна квартира-студія загальною площею 31,9 квадратних метри. Розташована в центрі міста, в затишному районі (поблизу "Сільпо", що на вулиці Чоновола). 2 поверх. Є власне подвіря, грядка, можливість експлуатуватм горище та підвал. Приємні та доброзичливі сусіди. У квартирі зроблено сучасний ремонт. Світла кухня, обладнана новими сучасними меблями як, власне, й кімната. Заведено інтернет-кабель. Балкон квартири виходить на дорогу по вулиці Чорновола. Всі елементи інфраструктури поряд: школа, міський стадіон, продуктовий супермаркет, церква, спортивно-оздоровчий комплекс "Акваторія". Квартира готувалася для власних потреб, тому всі ремонтні роботи виконувалися якісно. Житло готове для проживання. За детальною інформацією телефонуйте, радо поспілкуюся, домовимося про огляд) 095^33^18^996

власник
Продаж (власник), 1-кімнатна квартира - студія у центрі міста Калуш
olx.ua

Квартира знаходиться в центрі міста біля «мінералу». Проводка нова,ремонт,бруківка Можлива добудова кімнати З деревʼяного масиву підлога,пошліфована та лакована Є горище Є місце для машини Ворота та паркан Меблі,техніка залишаються ТОРГ

власник
продаж квартири з подвірʼям ЦЕНТР міста
olx.ua

Дослідити місцевість