Продається 3-кімнатна квартира площею 104 кв. м. на 6 поверсі в Turkish City. Квартира має вільне планування, є можливість перепланування в 2-кімнатну квартиру. В квартирі виконані чорнові роботи та залита стяжка. Секція, в якій знаходиться квартира, здана. Turkish City є новим житловим комплексом з сучасною інфраструктурою, знаходиться в зручному місці зі зручним транспортним сполученням. Якщо у Вас виникнуть будь-які запитання або ви бажаєте організувати перегляд квартири, звертайтеся за номером, що вказаний у оголошенні.

Продаж 3 к квартири в Turkish City
olx.ua

Продам 3-кімнатну квартиру площею 82кв.м з ремонтом. Поряд магазини, школа, дитячий садок.

власник
3-кімнатна квартира
olx.ua

Продам 2х кімнатну квартиру 48кв/м Квартира розташована в центрі села Черепашинці, поряд дитячий садок ,школа магазини,аптека,лікарня,кафе,клуб,база відпочинку «Вінницькі Мальдіви» В квартирі встановлений дорогой двухконтурний котел,бойлер,склопакет,тепла підлога по всій квартирі,є душева кабіна,розведена вся проводка Ззовні квартира утеплена Також у вартість квартири входить присадибна ділянка 15 соток та сарай Оголошення від власника,без комісії Привітні,дружні сусіди Торг

власник
Продам квартиру Черепашинці вінницька  область Вінницькі Мальдіви
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 3-на квартира на 5 поверсі по вул. Возз’єднання. Чудове місце розташування, поруч технологічний коледж, школа, дитячі садочки. Квартира ззовні утеплена, з ремонтом, індивідуальне опалення, балкон, лоджія і вікна поміняні на сучасні.

власник
Продається 3-на квартира по вул. Возз’єднання.
olx.ua

Продається 1кім.квартира 1поверх в центрі міста.Ціна 28.000тис.дол.

власник
1кімнатна квартира
olx.ua

Вітаю ! Пропозиція варта Вашої уваги !!! , продаж 1 - кімнатної квартири в місті Калинівка Вінницької області. Опис житла : квартира на другому поверсі пятиповерхівки , Є котел Загальна площа 29.4 м², Меблі залишаються Зручне розташування будинку - 5 хвилин від центрального автовокзалу , магазини , маркети поблизу . Не потребує додаткових вкладень - заходь та живи . Комфортне місце для проживання як сімєю так і одній людині . Всі питання та уточнення за номером телефону, для зручності viber та telegram. Власник.

власник
Продам однокімнатну квартиру по вул. Маяковського 3
olx.ua

під Державну програму іпотечного кредитування єОселя. Покупець комісійний агентству нерухомості НЕ СПЛАЧУЄ. Меблі та техніка залишаються. При зацікавленості - звертайтесь.

Машиностроителей улица, 20, Калиновка, Калиновка, Винницкая 26000.0 USD
dom.ria.com