Продаж видової 3-х кімнатної квартири по вул. Нижня Горова в районі Вантажного Порту. Квартира має прекрасний вид на Дніпро, тому це ідеальний варіант якщо Ви полюбляєте милуватися чарівними заходами сонця. Є система сигналізації, лічильник світла з вимикачами на кожну кімнату, інтернет. Простора кухня, 2 балкони, суміжний санвузол, 2 спальні і кабінет (можна використовувати, як 3 спальню або ігрову), зал та гардеробна кімната. У квартирі залишаються меблі на 2 балконах, кухня, плита, декоративний камін, прихожа, комод, велике дзеркало, шафки у ванній кімнаті, бойлер, стелажі і тримачі для вішаків у гардеробній. В коридорі, кухні та ванній на підлозі плитка, в кімнатах - ламінат. Є кондиціонер. Тихі, спокійні сусіди. На будинок поставлений лічильник тепла. В будинку ОСББ. Повірені лічильники води в квартирі в 2023 році. Є домофон. Якісні склопакети, що забезпечує тепло у зимовий період року. Поруч вся інфраструктура: -красива набережна з пляжем -зупинка -ТРЦ Депот - дитяча поліклініка - поштомат -магазини -ательє -садочки -школи Запрошуємо закохатись в цю чудову, світлу, затишну, продуману до найменших деталей квартиру.

Нижня Горова вул. (Калініна), 135
rieltor.ua

Пропонуємо 2-кімнатну квартиру з хорошими перевагами : - район старої Митниці, вул. Нижня Горова - цегляний будинок - середній 6-й поверх - 60 кв.м, вдале планування - Є балкон і лоджія Квартира в жилому стані, потребує покращення , разом з тим проживати або здавати в оренду можна вже. Приємний двір і локація. Вартість 44 900 дол. Чекаємо Вас на перегляд цієї квартири, повірте - вона варта уваги.

Нижня Горова вул. (Калініна), 57
rieltor.ua

Пропонується до продажу затишна, тепла 3к квартира на Митниці по вул. Нижня Горова 7, на зручному 4 поверсі пʼяти поверхового панельного будинку. Загальна площа 56.1 м.кв, не кутова, будинок ОСББ, хороші сусіди. В квартирі замінена сантехніка, електрика, зроблений косметичний ремонт та змінені всі двері, нова підлога, металопластикові вікна та якісні металеві вхідні двері. Поряд садочок, школа, супермаркети, розважально-торгівельні центри, дитячий парк, ресторани, лікарня, відділення банку, зручна транспортна розвʼязка, 5 хв до набережної Дніпра. Підійде як для власного проживає так і під здачу в оренду. Запрошуємо на перегляд.

Нижня Горова вул. (Калініна), 7
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продается 1к квартира по ул. Калинина(Нижняя горовая)/Рождественская. 8/9/К. 39/23/7 кв. м. Квартира очень светлая и большая. Капитальный ремонт с использованием качественных материалов. Дверь бронированная, двойная. Пол в кухне, коридоре, кладовой-плитка, в комнате-ламинат, на балконе-"тёплый пол". Санузел и рабочая стенка на кухне-кафель. Электрический автомат-распределитель на все помещения. Счётчики на всё. Горячая вода есть всегда. Общедомовой счётчик-низкая плата за теплоснабжение. Новый Лифт. В пешей доступности: днепроплаза, речпорт, Велика Кишеня, рынок на Седова. Прекрасная инфраструктура и транспортная развязка. Кухню(МДФ), газовую плиту(Indesit), вытяжку, шкаф-купе остаются. 35 000 $ Менеджер Наталья (063)142-54-33, (067)603-39-47

Нижня Горова вул. (Калініна)
rieltor.ua

Пропоную до продажу 3-кім. квартиру по вул.Нижня Горова в районі зупинки «Черьомушки», неподалік річкового порту. Квартира світла, затишна, тепла, не кутова і розташована на 5-му поверсі 5-ти поверхового панельного будинку. Дуже гарний житловий стан квартири дозволяє новим власникам відразу заїхати та проживати в ній. Новим власникам залишаються меблі та частково побутова техніка. Встановлені лічильники на воду та газ. Дах будинку в хорошому стані. Розташування будинку є надзвичайно вдалим та має розвинену інфраструктуру. Поруч зупинки громадського транспорту, магазини («АТБ», «Trash», «Файно Маркет», «Делікат» та «Велмарт»), кафе, ресторани, піцерії, аптеки, базар, поліклініка, банківські відділення, гімназія та школи, дитячі садочки, салони краси, ТРЦ Дніпро-Плаза, річковий порт, фітнес-клуб «Sport Life», мальовнича набережна та пляж! Не зволікайте та телефонуйте, чекаю на перегляд!

Нижня Горова вул. (Калініна), 47
rieltor.ua

Продається трьохкімнатна квартира по вулиці Нижня Горова. До будинку веде гарна зроблена дорога (вулиця Чехова), тихий двір, поряд є магазини з усім необхідним. Тихий спокійний район, з розвинутою інфраструктурою. Квартира в жилому стані, але частково під ремонт. Кімнати роздільні. В одній кімнаті (дитяча) зроблений капітальний ремонт рік тому: замінена проводка, вирівняні стіни, зроблена стеля, на підлозі покладений ламінат, встановлені склопакети. Ще одна кімната має нормальний жилий стан. Третя кімната, санвузол, кухня та коридор під ремонт. В кухні є колонка. В двох кімнатах та кухні встановлені склопакети. Запрошуємо на перегляди. Слухаємо пропозиції.

Нижня Горова вул. (Калініна), 164
rieltor.ua

Продаж 3-х кімнатноі квартири в хорошому стані в районі площі 700-річчя . Квартира розташована в цегляному будинку,на 4-му поверсі 9-ти поверхового будинку.Загальна площа 66 кв.м, кухня-7,3 кв.м.,зручне планування, три окремі просторі кімнати. В квартирі гарний жилий стан. В будинку є лічильник тепла , чисті підїзди, хороші сусіди, затишний двір. У крокової доступності кращі ТРЦ, школа, дит.садок, ЧДТУ, гарна транспортна розвязка. До Дніпра 5 хв.

Нижня Горова вул. (Калініна), 143
rieltor.ua

Пропонується до вашої уваги чудову квартиру розташовану по вулиці Нижня Горова. Гарний цегляний будинок в якому встановлено лічильник на тепло. В квартирі дві окремі кімнати, гарний житловий стан. На вікнах вуличні ролети. Новий ремонт у ванній кімнаті. Залишаються всі вбудовані меблі, шафи-купе, кухня, бойлер. Також до квартири є підвал. Дуже розвинена інфраструктура.

Нижня Горова вул. (Калініна), 96
rieltor.ua

Продається чотирикімнатна квартира в районі річкового вокзалу. Вулиця Нижня Горова. Розташована на першому поверсі десятиповерхівки. Будинок знаходиться в ОСББ. В квартирі і в будинку в цілому замінені всі комунікації, у тому числі електрична проводка. Повірені всі лічильники. Зараз тривають роботи з утеплення всього будинку. В квартирі залишаються кухня і всі вбудовані меблі. У всіх кімнатах натяжні стелі. Є балкон і лоджія (під нею є підвал). Є можливість зробити окремий вхід. Санвузол суміжний. Будинок розташований в місці з дуже розвиненою інфраструктурою. В кроковій доступності школа, дитячі садочки, супермаркети, ринок, ТРЦ «Дніпро плаза», ресторани, спортивні клуби, транспортна зупинка і автостоянка. Окрім того, поряд пляж і набережна з неймовірними краєвидами Дніпра. Можливий торг.

Нижня Горова вул. (Калініна), 71
rieltor.ua

Пропонуємо до продажу гарне комерційне приміщення 77 м.кв. у районі Річпорту, вул. Нижня горова, 11. Приміщення комерційного призначення під любий вид діяльності, але можна використовувати під ВЛАСНЕ житло, з яких: велика кімната- студія з кухнею-56 кв.м., велика ванна кімната-8 кв.м, спальня-10 кв.м. та прихожа. Окремий вхід, тамбур та двоє металевих дверей, бойлер 80 літрів, мобільна варильна панель, холодильник, духова шафа, пральна машинка, грати на вікнах, продаж з меблями та технікою під ключ. Живий камін. Перегляди за попередньою домовленістю. Комісія АН.

Продаж гарної 2 кімн. квартири Річпорт
olx.ua

Житлові комплекси у Черкаси

Продається 2-кімнатна квартира на пятому поверсі, яка стане ідеальним вибором для вашої родини. Квартира має всі необхідні умови для комфортного проживання: Нові євровікна забезпечують хорошу тепло- та шумоізоляцію. Нова електропроводка гарантує безпеку та надійність. Нова сантехніка. Ванна кімната з ремонтом – вам не доведеться турбуватися про додаткові витрати. Кімнати суміжні, що робить квартиру затишною та зручною. Балкон, який потребує ремонту, але з потенціалом для створення затишного місця відпочинку. Будинок утеплений, що допомагає зекономити на опаленні. Квартира не кутова, тому в ній завжди тепло і комфортно. Окрім цього, великим плюсом є тихий двір, де ваші діти зможуть безпечно гратися. Дитячий садочок у дворі – ідеальне рішення для молодих батьків. Поряд розташовані поліклініка, магазини та зупинки громадського транспорту, що робить квартиру дуже зручною для проживання. Не втрачайте можливість придбати цю чудову квартиру, яка стане вашим новим затишним домом! Вас записати на перегляд?

Продаж 2 кімнатної на Калініна 7
olx.ua

Продаж гарної 3-х кімнатної квартири в районі дитячого містечка "Казка". Вікна - склопакети, 2 балкони засклені, с/в роздільний - сучасна плитка, підлога - ламінат, кондиціонер, нова проводка, замінена сантехніка. Гарний вид на Дніпро. Є технічний поверх. Стан заходь та живи . Запрошуємо на перегляди..

Продаж 3-х кімнатної квартири, вул. Нижня Горова, 68
olx.ua

Продається 2-кімнатна квартира в районі річкового порту. Район тихий і комфортний з розвиненою інфраструктурою: поруч безліч магазинів, ТЦ Дніпроплаза, дитячі садочки, школи, зони відпочинку біля річки, зручна транспортна розвязка. Залишається дорога побутова техніка та меблі по домовленості. Торг завжди вітається. Комісія АН 2%. Будемо раді відповісти на всі запитання.

Калинина улица, 55, Приднепровский, Черкассы, Черкасская 43500.0 USD
dom.ria.com

Приміщення під житло або бізнес з власним входом. Продам приміщення у районі Річкового порту комерційного призначення, але можна використовувати під житло. Загальна площа- 76 кВ.м., з яких: велика кімната- студія з кухнею - 56 кВ.м., велика ванна кімната- 8 кВ.м, спальня- 10 кВ.м. та прихожа. Продаж з меблями та технікою під ключ. Живий камін. Пропозиція від власника. Без комісії.. Вид обєкта: Вторинний ринок; Тип будинку: Житловий фонд 80-90-і; Тип стін: Цегляний; Планування: Студія; Cанвузол: Суміжний; Опалення: Централізоване; Ремонт: Авторський проект; Меблювання: Так; Побутова техніка: Пральна машина, Холодильник, Варильна панель, Плита, Духова шафа; Комфорт: Грати на вікнах, Гардероб, Душова кабіна, Меблі на кухні; Інфраструктура (до 500 метрів): Дитячий майданчик, Аптека, Школа, Парк, зелена зона, Зупинка транспорту, Супермаркет, ТРЦ, Ресторан, кафе, Ринок, Дитячий садок, Магазин, кіоск, Відділення пошти, Лікарня, поліклініка; Ландшафт (до 1 км.): Річка;

Калинина улица, 11, Приднепровский, Черкассы, Черкасская 51000.0 USD
dom.ria.com

Продається затишна трикімнатна квартира у Черкасах, на вулиці Нижня Горова. Площа квартири 64 кв.м, є балкон. Кухня - 6 кв.м. Зручне розташування у Придніпровському районі забезпечить комфортне проживання. Ціна - 45000 $. Телефонуйте для детальної інформації та огляду квартири.

Калинина улица, 47, Приднепровский, Черкассы, Черкасская 47000.0 USD
dom.ria.com

Пропонуємо до продажу затишну, охайну, дуже теплу квартиру з авторським ремонтом на 3-поверсі 5-поверхового будинку по вул. Нижня Горова. Розвинута інфраструктура: магазини, торгові та розважальні центри, тренажерні зали, фітнес цетри, зупинка громадського транспорту, школи, дитячі садочки, ринок, поліклініка, кінотеатр, боулін, до р. Дніпро 5 хвилин. Є можливість залишити всі меблі і побутову техніку! Ця квартира варта Вашої уваги. Чекаємо на перегляди. Вартість: 45000 $

Продам ОСОБЛИВУ 2-х кімнатну квартиру в районі Річпорту
olx.ua

Продається чудова 2 кімнатна квартира в одному з кращих раойнів Черкас по вулиці Нижня Горова, район ТЦ "Дніпроплаза" Митниця. Цегляний будинок! Зручний 1 поверх. Квартира з косметичним ремонтом. Кімнати роздільні. Гарне та зручне планування. Затишна та тиха сторона. Вікна замінені на металопластикові. Нові вхідні двері, лінолеум, керамічна плитка. Вбудована кухня залишається. Робоча зона кухні в плитці. Поряд з кухнею розташована зручна кладова. Велика лоджія та балкон засклені. Санвузол роздільний, в плитці. В квартирі встановлені лічильники. Проведений інтернет Маклаут Зручне місце розташування. Не кутова. Тихе місце. Гарні сусіди. Гарний та затишний зелений двір. Лічильник тепла на будинок. Поруч з будинком ТЦ "Дніпроплаза", ринок "Сєдова", на якому завжди є свіжі фермерські продукти, поліклініка №2, дитячий садок, школи 5 та 9, аптеки, салони, пошта, зупинки громадського транспорту, "Делікат", ТРЦ "Депот", ЧДТУ. (154) Ви придбаєте не просто квадратні метри, а чудову квартиру в гарному районі! Компанія: Експерт з нерухомості

Продам 2 кімн. вул.Нижня Горова ТЦ "Дніпроплаза" цегла
olx.ua

Продається 3х кімнатна охайна квартира біля Дніпра! Квартира знаходиться в пятиповерховому панельному будинку, на 5 поверсі. Дах не тече, зроблений 2 роки тому. В квартирі всі кімнати роздільні, також роздільний санвузол. Зроблений косметичний ремонт, вікна в двох кімнатах металопластикові, в кухні і на балконі- деревяні, але в гарному стані, вікна виходять на дві сторони. Балкон утеплений, обшитий деревом. Квартира не кутова, дуже чиста та доглянута, лічильники встановлені, є газова колонка. Знаходиться будинок по вул.Нижня Горова, одразу під будинком - зупинка громадського транспорту, через дорогу продуктовий магазин, у дворі дитячий садочок, до школи 5 хвилин пішки, до бульв.Шевченко 10 хв.пішки., до пляжу і набережної 5 хв.пішки. Спокійний і зелений двір, привітні сусіди. Розглядаємо обмін на 1-кімнатну квартиру в цьому ж районі. Якщо цікава пропозиція, телефонуйте, перегляди у зручний для Вас час.

Продаж 3-кімнатної квартири біля Дніпра
olx.ua

Продається 3-х кім.кв Район Річкового Порту ( вул. Нижня Горова ) КВАРТИРА З ЧУДОВИМ ВИДОМ НА ДНІПРО ТА ПЛАНУВАННЯМ !! Квартира дуже простора тепла і світла, має велику лоджію та балкон Встановлені якісні Склопакети Кухня з нішею Є Своя Комора , яка закріплена за квартирою Будинок зараз в процесі зовнішнього утеплення Будинок ОСББ Відеоспостереження в підїзді та в дворі Забудований в 1997 році , з червоної цегли Запрошую на перегляд Перегляд за домовленістю Дзвоніть!! Ця квартира Варта Вашої уваги!

Продається 3-х кім.кв  З ВИДОМ НА ДНІПРО
olx.ua

Продається 3-х кімнатна квартира в центральному районі міста по вул. Нижня Горова. Зручне місце розташування будинку, поруч є ТРЦ, магазини, доволі розвинена інфраструктура району, близьке розташування до р. Дніпро. Квартира в житловому стані, загальною площею 63.9 кв.м., розташована на першому поверсі будинку. Будинок, в якому розташована квартира, теплий, встановлений будинковий лічильник на тепло, створено ОСББ. Квартира складається із трьох роздільних кімнат, балкону, с/в із ванною роздільний, встановлена нова сантехніка, має лічильники на газ та воду. Як бонусом до квартири йде 2-і кладові, в яких можна розміщувати свої речі. Окрім того, квартиру можна розглядати під комерційний варіант нерухомості, враховуючи центральне місце розташування та 1- й поверх квартири. Телефонуйте для показу!

Продам охайну трикімнатну квартиру
olx.ua