Продається розкішна квартира з дизайнерським ремонтом та високоякісними матеріалами виконання! Кількість спалень: 1 окрема Кількість ванних кімнат: 1 Гардеробна Вбудована кухня з технікою Bosch Тепла підлога для вашого комфорту по всій квартирі Кухня вітальня для сімейних зборів та відпочинку 2-ий поверх зручної будівлі Зручний вихід до парковки Ашану та іншої необхідної інфраструктури Площа: 50,6 кв.м Розташування: позняки зручний доїзд та розвинена інфраструктура Ціна: 100.000$ Для отримання додаткової інформації та організації перегляду звертайтесь за номером : 05******95 Не пропустіть свій шанс стати власником цієї розкішної квартири з усіма зручностями!

власник
Продам Квартиру Драгоманова 2б
olx.ua

Двокімнатна (євро3к) квартира із затишним новим ремонтом! Загальна площа 78м2. Поверх 6/8 (є ліфт). м. Ірпінь, ЖК «Престиж». Будинок 2015 року, побудований із цегли. Дуже теплий. Низькі комунальні платежі. Опалення від двоконтурного газового котла. По всій квартирі тепла підлога, тож ви будете відчувати себе зручно і комфортно протягом всього року. Красивезний вид на заходи сонця. Пропозиція без % для покупця! Можливий продаж під державні програми! Телефонуйте або пишіть на месенджери!

Євро3к з новим якісним ремонтом 79м2 панорамний вид на захід 6/8  ліфт
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаж видової 3к в ЖК Центральному 2, 3 будинок . Будинок розташований в Ірпені , по вул. Університетська, поруч з будинком є вся необхідна інфраструктура для проживання: Школа ( державна та приватні ). Дитячі садочки (державні та приватні). Транспортна розв’язка ( Маршрутка 379 до м. Київ) . Супермаркети ( АТБ , ФОРА , Новус, Сільпо). Парк Центральний , Парк Незнайка. Амбулаторія 7. Аптеки. Розвиваючі центри. Фітнес центри. Квартира розташована на 13поверсі 16 поверхового будинку. В будинку два ліфта ( Вантажний і пасажирський , вхід в будинок по домофону . По будинку і в квартирах розведена антипожежна система, броньовані вхідні двері. Заведені кабеля в квартиру щоб у майбутньому можна було підключитись до відеонагляду що знаходиться в паркінгу, підїзді і додатково можна встановити свої. В квартирі зроблене чистове оздоблення. Розведена сантехніка та встановлені радіатори опалення. Квартиру можна придбати як з кладовкою 4,6 м² так і без. Сама кладовка поряд з квартирою за бажанням можна обєднати. Дуже світла квартира з нереально красивим видом. Квартиру можна придбати по держ програмах. Без комісії. Деталі за телефоном.

Продаж 3к квартира Ірпінь  ЖК Центральний 2 поруч з Центральним Парком
olx.ua

ЖК "Сяйво" Квартира у найкращому районі Ірпеня - центральний парк. Шикарний вид на сосни. Найзручніший виїзд до Києва - 7 хвилин на машині до станції метро "Академгородок". Навколо ЖК є багато різноманітної комерції: Новус, Фора, АТБ, Сільпо, Єва, Аврора, чотири спортивні зали, аптеки, піцерія, суші, ресторани, господарський магазин, канцелярія, перукарні, кондитерські, кавярні,відділення Приват банку,Нова Пошта,пункти видачі замовлень Розетка та Епіцентр і багато іншої комерції. Квартира 57,2 м2 з якісним ремонтом, технікою та меблями. Встановлена охоронна система, дві відеокамери - над дверима у закритому тамбурі на три квартири і друга камера біля ліфта. В ЖК є власний підземний паркінг і можливість орендувати паркомісце. Закритий вхід у двір. Локація дуже зручна для комфортного проживання.Держ.програми розглядаємо.Перегляд за домовленістю.

Продаж двухкімнатної квартири в самому кращому районі Ірпеня
olx.ua

У продажі євро 3 кімнатна квартира в Ірпіні, вул. Котляревського. ЖК Котляревський. 80 м2, 6 поверх/9. В квартирі дві окремі спальні кімнати та простора кухня- гостьова - 26 м2. Є два засклених балкони, гардеробна кімната. Індивідуальне газове опалення, тепла підлога, фільтри на воду та ін. В квартирі залишаються всі меблі та техніка (кондиціонери, посудомийна та пральна машини, холодильник та ін). Квартира дуже тепла. Вікна виходять у затишний дворик. ЖК зачинений та огороджений, має відеоогляд. Вʼїзд на територію через шлагбаум. У дворі багато зелених насаджень та є спортивні/дитячі майданчики. Ціна - 95 000 дол. Оформлення у нотаріуса- 2 %. Більше фото та планування відправлю в особисті по запиту.

Котляревского улица, 31Б, Ирпень, Киевская 95000.0 USD
dom.ria.com

Продаж сучасного пентхауса з ремонтом! Ремонт виконанний на 95%! Швидкий виїзд на Київ! 15 хв до метро Академмістечко! -Дитячий садок та школа в 5 хвилинах їзди. -Комерційний центр у комплексі з супермаркетом та іншими магазинами. -Кафе в межах комплексу, а також широкий вибір ресторанів та барів в пішій доступності. -Аптеки, амбулаторія та різноманітні приватні клініки. -Біля будинку ліс і свіже повітря Для перегляду телефонуйте!

Пентхаус з новим ремонтом + тераса! Терміново! Без комісії!
olx.ua

Продаж двокімнатної квартири з меблями та технікою. Найрозвиненіший район у місті Ірпінь. Вся необхідна інфраструктура поряд. Супермаркети, ресторани, клініка, аптеки, а також Центральний міський парк. Зручне транспортне сполучення. Видова квартира знаходиться на 10му поверсі. Неймовірний краєвид з панорамних вікон. Залишаються меблі та якісна техніка. Працюють два ліфти. Грузовий і пасажирський. Виконан якісний дизайнерський ремонт. Встановлено відеоспостереження. Охоронний сервіс Аякс. Розведені інтернет розетки у кожній кімнаті. Квартира готова до заселення. Опалення індивідуальне газове. Закрита прибудинкова територія. За квартирою закріплено паркомісце у підземному паркінгу (у оренді 2000грн/міс). Ця квартира варта Вашої уваги. Можливий продаж за державними програмами єОселя, Сертифікат

Двокімнатна квартира. Район Центрального парку. Держ програми
olx.ua

Трьохкімнатна квартира 105 м в центрі міста. Під програму є Оселя та СертифікатМожливо з ремонтом і меблями. . Рядом 2 парки : «Правика» и «Дубки», сквер, 2 школи, дит. садок, поліклініка і ринок, магазини и кавярні. Зупинка транспорту до Києва. Зручне місце. В наповнення квартири входить: - штукатурка стін; - Вхідні двері з мдф накладками; - пол - лазерная стяжка; - вікна - металлопластикові з двухкамерним профілем WDS; - опалення індивідуальне-газове - лічильники на всі коммуникації : електрика, вода,газ. На Сертмфікат- може бути з ремонтом під ключ та меблями. По вашому бажанню.

Ірпінь. Продаж 3 к. кв. 105 м під сСертмфікат. Парк.
olx.ua

Ви шукаєте велику квартиру для вашої родини ? Цінуєте сучасні житлові комплекси в екологічно-чистих районах? Тоді наша пропозиція саме для Вас! Продається велика 3 кімнатна квартира загальною площею 80 м2, розташована на 7 поверсі 16 поверхового будинку ЖК City Park, м. Ірпінь, вулиця Університетська, 3/13. Планування квартири включає три спальні кімнати, простору кухню - вітальню, ванну кімнату, санвузол і гардероб. В квартирі зроблений свіжий ремонт, найближчим часом буде встановлена кухня. Новому власнику залишиться доукомплектувати меблями та технікою за власним смаком. Особливістю квартири є вид на ліс, а також велика кількість світла, що надає відчуття затишку. В ЖК є вся необхідна інфраструктура для комфортного життя: закрита територія, школа, дитячі садки, безліч магазинів, аптек, кафе, фітнес-центрів та спортивних майданчиків, а також є в достатній кількості паркувальні місця на території комплексу, також гостьова парковка. Зручна транспортна розвязка, зупинка за 5 хвилин ходьби. Пропозиція без комісія для покупця!

Університетська вул., 3/13
rieltor.ua

Продам трикімнатну квартиру в сучасному ЖК бізнес-класу в Ірпені - Центральний-2 Будинок введений в експлуатацію. Комунальні тарифи для населення. Будинок #3/8, розташований вглиб парка, жодного шуму від дороги. Поверх 11 з 16. Площа 78.1 м.кв. Всі вікна виходять на парк, чудова панорама на парки та місто (відео квартири за посиланням https://youtu.be/tBhwXn6xLFc?si=qgUafpXmcCB9Ezy7 ) Максимальне наповнення: чистова стяжка підлоги, гіпсова штукатурка, розводка системи теплої підлоги на кухні та санвузлах, встановлені радіатори, комунікації (вода та електрика) заведені в квартиру, встановлені лічильники. Можливий продаж за програмою є-ослеля.

власник
Трикімнатна квартира ЖК Центральний-2, Ірпінь
olx.ua

Западная улица, 12, Ирпень, Ирпень, Киевская 94000.0 USD
dom.ria.com

Продам! Квартира з хорошим ремонтом - меблі та техніка все залишається! Хороше планування - дві окремі кімнати, також величезна кухня-вітальня. Будинок дуже теплий - опалення індивідуальне газове, також по всій квартирі є тепла підлога. Стильний дизайн - все залишається новим власникам! Хороший район, якісний житловий комплекс, у дворі великий дитячий майданчик. Поруч всі необхідні для життя магазини, кафе, зупинка громадського транспорту. Зручний та швидкий виїзд до Києва! Мінімальні витрати на оформлення - 2% Можна придбати під різні державні програми - єОселя, Постанова, Сертифікат, єВідновлення! Телефонуйте/пишіть! Покажу у зручний для Вас час.

Двокімнатна квартира з дизайнерським ремонтом ЖК Річ Таун Ірпінь
olx.ua

Продаж квартири з ремонтом в новому ЖК м.Ірпінь, вул. Мінеральна, 7, центр міста Квартира 69,7м2 двохстороння на 3 поверсі, ліфт. Закрита територія, зони відпочинку, дитячий майданчик. Велика простора кухня 14,7м2 Опалення двохконтурний котел. Тепла підлога по всій квартирі. Великий санвузол. Гардеробна 3м2 В підвалі є кладовка 4м2 Навколо є вся необхідна інфраструктура, поруч парк. Квартира сучасна, затишна та простора. Ціна 93500 $ Без комісії За додатковою інформацією звертайтесь по телефону. Відповім на всі ваші запитання з 10:00 до 20:00 години Чекаю на перегляд! Це буде ваш кращий вибір! З повагою, Лідія

Продаж 2к квартири з ремонтом в сучасному жк
olx.ua

Продаж дворівневої квартири в закритому комплексі бізнес класу Ютландія. Загальна площа 92м2. Квартира розташована на 9-10 поверсі. В квартирі є тераса на першому і другому поверсі. В квартирі індивідуальне газове опалення, встановлений котел Bosch. Є можливість також придбати або орендувати підземний паркінг або кладовку. ЖК з цілодобовою охороною, якісно побудований будинок, стильний дизайн підʼїздів та прибудинкової території. В будинку і поруч є вся необхідна інфраструктура: кафе, магазини, супермаркети, зупинка транспорту, зручний і швидкий виїзд на київ. Перегляд в будь який час

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Чехова вул., 1в
rieltor.ua

У продажу 4-кімнатна квартира, з плануванням 3-кімнатної, вітальня поєднана з кухнею. Квартира знаходиться в самому центрі Ірпеня на Ярославській. У пішій доступності від будинку: базар, центр, школа. Садок через дорогу. Квартира на 2 поверсі в цегляному будинку, тіньова сторона, влітку завжди прохолодно, а взимку тепло. Гарний ремонт, меблі та техніка залишається. Опалення централізоване, встановлений бойлер. У вартість квартири входить кладова під підʼїздом. Сам будинок, у хорошому стані, зроблений ремонт у підїзді, прямо під балконом паркування для автомобілів, дитячий майданчик. Спокійні сусіди. За усіма питаннями телефонуйте! Також допоможу підібрати вам інші схожі варіанти як альтернативу або допоможу продати вашу власну нерухомість!

Ярославська, 10
rieltor.ua

Поверх 7/10, 72м2 + окрема кладова 4м2 Дуже затишна і комфортна квартира з чудовим видом на сосни. Індивідуальне газове опалення + електрична тепла підлога. Кондиціонер, телевізори, пральна+сушильна+посудомийна машини та інша вбудована техніка, меблі+гардеробна кімната, система очистки води, багато сценаріїв освітлення всіх зон, система охорони Венбест, а також встановлена топова система енергозбереження Victron Energy (автономність роботи до 7 днів без електроживлення). Поруч два супермаркети 200м, два великих озера з пляжем 500м, школа 500 м, дитячі садочки 300м, паркувальні місця у дворі і навколо будинку, зупинка громадського транспорту 100 м, зручний виїзд на варшавську трасу. Ціна 93 000 за все включено або 85 000 без кладової і Victron Energy. Я власник - пишіть в Телеграм або дзвоніть!

власник
11-я линия улица, 4, Ирпень, Ирпень, Киевская 93000.0 USD
dom.ria.com

Дослідити місцевість

Продаж 2х кімнатної квартири з сучасним ремонтом в комплексі Бізнес класу ЖК Центральний Преміум по вулиці Соборна 122 Квартира розташована на 6 поверсі з 14 Площа квартири складає 56м2 Кухня-вітальня 16 м2 Дитяча кімната 12,1м2 Батьківська кімната 11 м2 Суміжний сан вузол 4.1м2 Великий і просторий коридор. Комплекс знаходиться в центрі міста, поруч школи, садочки і парк Правика і Дубки. З закритою прибудинковою територією, ландшафтним дизайном, дитячим майданчиком. На території комплексу є наземний і підземний паркінг, відеонагляд, консьєрж сервіс. Телефонуйте, домовимось про перегляд!

ЖК Центральний Преміум, 2к в центрі Ірпеня
olx.ua

Продаж тільки за готівку! Іпотека - ні. Продаж 2 кім квартири в Ірпені. Квартира з щойно завершеним ремонтом. Нові меблі та побутова техніка. Підігрів підлоги. Кухня- студія та дві ізольовані кімнати. В кімнатах на підлозі паркетна дошка. Панорамні вікна. Вікна виходять в красивий затишний дворик. Поруч супермаркет, ресторани, кав’ярні. До центру 15 хвилин пішки. Ключі на руках! Телефонуйте!

Нова, сучасна 2к квартира з РЕМОНТОМ по дизайнпрокекту +меблі, техніка
olx.ua

Продам шикарну 2-к квартири 65м2 в Ірпені, вул. Університетська, пов.2/16, ЖК Центральний. Квартира з ремонтом по дизайн проекту, меблі і побутова техніка входять у вартість обєкта, опалення - своякотельня, бойлер на підігрів води. Планування: передпокій – 9м2, ванна кімната – 3,2м2,вбиральня 1,9м2, кухня – 13,2м2, спальня 17,7м2, дитяча кімната 17м2 Ціна квартири - 93000$, можливий невеликий предметний торг реальному покупцю.

Продам шикарну 2К квартиру з РЕМНТОМ по дизайн проекту, ЖК Центральний
olx.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру в жк “ Версаль Парк” Велика світла 2-х кімнатна квартира, площею 60 м2. Укомплектована технікою та меблями. Ремонт робили для власного проживання. Поверх 3/16. В квартирі індивідуальне газове опалення. Біля будинку паркомісця для авто, є підземний паркінг . Закрита територія комплекса. Інфраструктура в пішій доступності: школи, садочок, супермаркет, магазини, лікарня. Поруч зупинка громадського транспорту по місту і на Академмістечко. Державні програми ТАК!

2к квартира в жк Версаль Парк
olx.ua

Ірпінь Нові Метри Парк 2-га черга 62м2 Євро 3к Індивідуальне газове опалення, тепла підлога по всій квартирі Поверх 10/10 93000$ Іпотека3%,7%, Сертифікати-ТАК Квартира з дизайнерським ремонтом з високоякісними меблями, в сучасному ЖК закритого типу в якому знаходиться зона для BBQ, дитячий майданчик, спортивний майданчик, власна парковка. Поряд знаходиться зупинка маршрутки на Київ, Нова пошта, Супермаркети, заклади харчування, парк, аптеки. В квартирі є: кондиціонер, пральна машина, телевізори, духова шафа, терла підлога розведена по всій квартирі. Максим АН Квартал

можливий продаж по єОселя
Новооскольська вул., 6в
rieltor.ua

Ірпінь, ЖК Суворов поверх 12/13 поверх загальна площа 105 м2, житлова 50 м2, кухня 10 м2 чотирьохкімнатна квартира з розведеним опаленням та радіаторами індивідуальне опалення Держ програми іпотека, Сертифікат ТАК ціна 92900 БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ!!! Телефонуйте на перегляд з 09:00 до 20:00 Юридичний супровід на всіх етапах угоди. Телефонуйте прямо зараз , квартира варта вашої уваги. Більш детальна інформація за номером телефона. Також ви можете знайти мене у Viber, Telegram, WhatsApp

Суворова улица, 2Н, Ирпень, Киевская 92900.0 USD
dom.ria.com

Продаж трикімнатної квартири в самому центрі міста Ірпінь, вул Тургенівська 50. 103 м2 житлова 51 м2 900 $ м2 5 поверх Оформлення 2% Сертифікат, Іпотека Так

Простора трикімнатна квартира з ремонтом. Центр міста Ірпінь.
olx.ua

Продаж трикімнатної квартири в центрі Ірпеня, по вул.Тургенівській. В 500 м і 3хвилинній пішій доступності абсолютно вся необхідна інфраструктура, дві школи та садочки, лікарня та зупинки транспорту. Площа загальна 103м2. Дві Великі тераси! 5 з 10 поверх Будинок з газом, тарифи житлові 3 окремі кімнати, санвузел роздільний. Зроблений ремонт. Чудове планування, хороші площі кімнат, хороший варіант для великої сім’ї. Будинок 2011 року побудови! Також є квартира площею 98 та 134 м кВ. Телефонуйте, відповім на всі запитання та оберемо найкращий варіант!

Продаж 3 кімнатна квартира в Ірпені, ПРОГАМИ ТАК!
olx.ua
1 - 24 з 304 результатів