Без комісії Продається простора 3-кімнатна квартира в місті Ірпінь, ЖК Ірпінь Сіті. Основні характеристики: - Площа: 72.2 м² - 3 окремі кімнати - Просторий санвузол - Окрема гардеробна кімната - Зроблений сучасний якісний ремонт - Квартира світла, тепла - Зручне планування - Тепла Підлога в санвузлі Інфраструктура: - Затишний та охайний комплекс з дитячими майданчиками - Охорона та відеонагляд на території - Поруч магазини, супермаркети, дитячі садки та школи - Зручна транспортна розвязка, до Києва 15 хвилин Телефонуйте за деталями та переглядом!

Університетська вул., 1
rieltor.ua

2х кімнатна квартира 75м2 з великою кухнею-студією всередині будинку (не кутова). Поверх 2/4, будинок клубного типу 2012 року здачі. Вул. Полтавська 31е. Індивідуальне опалення від газоваго котла. 2 санвузла, 2 лоджії. В квартирі якісний ремонт з дорогих матеріалів в ідеальному стані. Меблювання: вбудована кухня з варильною поверхнею та холодильником, дві вбудовані шафи-купе в спальні та в прихожій, меблі в ванній кімнаті, шафа та письмовий стіл в дитячій. Кондиціонер, сигналізація. Будинок клубного типу з закритою територією та відеонаглядом. Тут спокійно та безпечно. Ціна - 90000$. Без комісії.

власник
2к квартира 75м2 з великою кухнею-студією та ремонтом. Власник!
olx.ua

Велика світла 2-х кімнатна квартира, площею 60 м2. Укомплектована технікою та меблями. Ремонт робили для власного проживання. Поверх 3/16. В квартирі індивідуальне газове опалення. Біля будинку паркомісця для авто, є підземний паркінг . Закрита територія комплекса. Інфраструктура в пішій доступності: школи, садочок, супермаркети, лікарня. Поруч зупинка громадського транспорту по місту і на Академмістечко. Продаж по Державним програмам Розглядаємо!

власник
Украинская улица, 83Б, Ирпень, Ирпень, Киевская 90000.0 USD
dom.ria.com

Продається затишна квартира в самому центрі міста з ремонтом від дизайн студії від власника. У власності більше 3х років Готові до Є-оселя та Є-відновлення Співпраця з ріелторами (дзвонити тільки при наявності клієнта) Більше фото та відео надаєм за потребою Встановлена потужна система безперебійного енергозабезпечення (10кВт/год, вистачає від 2-7 діб автономної роботи) Автономне газове опалення Тепла підлога (4-контури) Двокамерні склопакети з аргоном та німецькою фурнітурою Ролети Південно-західна сторона з видом на 2 парки 2 кондиціонери + прихований вивід для 3-го на кухні (злив в канализацію) Професійне LED-освітлення від Eglo Електрофурнітура Schneider Electric Подвійні вхідні двері Міжкімнатні двері Папа Карло Італійська плитка (камінь) Великі дзеркала в підлогу Сантехніка Kludi Фітостіна зі стабілізованого моху Відеоспостереження Система сигналізації Система розумного будинку Швидкісний інтернет (1Гбіт) Територія під охороною Кухня Roda Стіл з дубового масиву Поверхня зі штучного каменю Посудомийна машина Bosch Система подрібнення харчових відходів (інсінкератор) Фільтр зворотнього осмосу для очищення води Ecosoft Індукційна варильна поверхня Bosch Вбудована витяжка з автоматичним сенсором запахів Гардеробна система зберігання Elfa Спальня Mebus Prime з натурального дуба Ліжко 200х220 Матрац Veneto Lux Comfort Блекаут штори Модульний Диван Вбудовані шафи для зберіганння з топовою фурнітурою на click-системі Два повноцінні робочі місця Зверніть увагу, що ціна вказана без вартості системи безперебійного живлення та техніки (крім вбудованої) Всі меблі входять у вартість Безперебійне живлення - $4000 Все інше - обговорюється на місці, так як не всім все треба

власник
None 90000.0 USD
lun.ua

В самому центрі міста. Двокімнатна квартира з авторським ремонтом, меблями та сучасною технікою. Заходь і живи. Площа квартири 48.3 кв.м. Опалення газове та роздільне електричне обігрівання підлоги в кухні, коридорі та ванній кімнаті. Якісний ремон, побутова техніка дуже якісна та в хорошому стані. Квартира світла та затишна. Територіально ЖК розміщений в самому центрі, поблизу садочки, школи, магазини, кафе, парки...просто знайти куди прогулятись у вільний час. Територія ЖК закрита та доглянута, парковочних місць вистачає. На цокольному поверсі салон краси, в самому комплексі магазин, перукарня, аптека...все під рукою.

власник
ЦЕНТР ІРПЕНЯ! Двокімнатна квартира з ремонтом, меблями БЕЗ АГЕНСТВ
olx.ua

З рієлторами не працюю! Розгляну продаж під єОселю. Продаю свою квартиру, документи на руках (власник), будинок зданий у травні 2020 року. Натяжні стелі, стіни пофарбовані. Індивідуальне опалення, газове. Ремонт робився якісно. 1-й поверх зроблений як кухня-студія. Вся техніка є. 2-й поверх дві спальні. Сходи - є металевий каркас з деревяними сходами. 2 санвузли. 2 балкони. Знаходиться на 9-10 поверхах. ЖК Атріум. Відмінне розташування. Багато магазинів, садків та шкіл, поряд 2 парки. Оформлення мінімальне. Ніхто не прописаний.

власник
3-кім, 2-х рівнева 75м2. Власник. єОселя.
olx.ua

Продаж 2-к квартири щ новим та якісним ремонтом, Центр Ірпеня жк Контраст (вул Донцова/Тургенівська, школа #1, парк Правика) Видова 2к квартира, площа 66 м2/ кухня 15м2 Поверх 10/10 Індивід.газове опалення, система теплої підлоги, 2 кондиціонери, посудомийка, нові техніка і меблі, дві панорамні лоджії. Ціна 90 000 $ Оформл 2% Продаж за готівку. Є комора на поверсі за додаткову плату 3500$ можна придбати додатково! Ідеальна локація для життя сімʼї! Для запису на перегляд, телефонуйте!

2-к квартира в Центрі біля школи! Новий ремонт! 65,5м2!
olx.ua

ЖК Центральный 2, буд 2 2кімнатна,. 10п з 16п. 57м2. Ремонт, меблі, техніка Тепла підлога на кухні та С/У Програми обговорюються 90000$, 8.5%

Двохкімнатна квартира 57 кв з АВТОРСЬКИМ ремонтом біля парку, Ірпінь
olx.ua

Продам квартиру (АКТУАЛЬНУ!) та найкращу в Комплексі з Видом на парк Центральний ЖК Центральний 2 Будинок бізнес-класу в собі налічує: - Зручний виїзд до Києва, всього 8 км і Ви в столиці - Центральний парк 6,5 га; - Вся необхідна для комфортного життя інфраструктура в радіусі 300 метрів; - Закрита територія 3,5 га з озелененням; - Комплекс примикає до лісу 3000+ Га; - Відео спостереження по всьому периметру, та в підїздах; - підземний паркінг з охороною; - консьєрж сервіс; Деталі по телефону) Квартира площею 76м2 включає: Кухня-вітальня 25м2 з 2 балконами 4,5 та 3м2 кімната 11 та 11,5м2 з балконом 3м2 Окремі санвузли 2 та 3,7м2 гардером 2,6м2 По технічному паспорту площа квартири 68м2, так як балкони рахуються по коефіцієнту 30% від площі Продається по нотаріальному договору Купівлі-Продажу. Наповнення максимальне : Гіпсова штукатурка Лазерна стяжка підлоги Розводка опалення з радіаторами Тепла підлога на кухні та заведена в санвузли Енерго-зберігаючі панорамні вікна Броньовані двері Планування - дуже зручне!

Продам Ексклюзивну, САМУ ВИДОВУ квартиру в ЖК Центральний 2. єОселя
olx.ua

Продам САМУЮ ВИДОВУЮ КВАРТИРУ В Ирпене, на Центральный парк ЖК Центральный 2 16\16 этаж 66м2 максимальное наполнение высота потолков 3,4м 3 балкона кухня-студия 25м2 с панорамными окнами можно на ремонт 09******18 Дима Войтков ахереть какой вид

Подзвони, якщо бачив щось краще! Ми повернемо Вам грош)
olx.ua

Продаю 3-кімнатну квартиру в м. Ірпінь з прекрасним дизайнерським ремонтом на вул. Григорія Сковороди, 5. Охороняєма територія і охорона в будинку. Квартира знаходиться на 11 поверсі, 25 поверхового будинку. Загальна площа 95м2, кухня-студія, дві спальні, велика гардеробна, 2 великі лоджії. Квартира світла, затишна з прекрасним видом на ліс. Поряд зупинки маршруток, школи, садочки, супермаркети, спортзали і доглянута територія. Вся меблі на фото залишається. Два ліфта вантажний і пасажирський. Відділення Нової Пошти 5.

Продам 3 кімнатну квартиру в ЖК "Grand Life", вул. Г. Сковороди, 5
olx.ua

ЖК Парковий, Натана Рибака 25в 2к Загальна площа 51м2 Поверх 7/10 Дорогий ремонт Індивідуальне газове опалення Тепла підлога по всій квартирі окрім спалень . Кухня на заказ , укомплектована дорогой техникой Багато світла , прохідні вимикачі для комфорту. Комора на поверсі Бонусом 1.5м2 90000$ БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ!!! Телефонуйте на перегляд з 09:00 до 20:00 Юридичний супровід на всіх етапах угоди. Телефонуйте прямо зараз , квартира варта вашої уваги. Більш детальна інформація за номером телефона. Також ви можете знайти мене у Viber, Telegram, WhatsApp

Юрия Мушкетика (Натана Рыбака) улица, 25В, Ирпень, Ирпень, Киевская 90000.0 USD
dom.ria.com

Квартира площею 140 м2, має 5 великих кімнат, кухню вітальню та просторний засклений балкон! Ремонт виконаний в світлих тонах, використані якісні матеріали. В квартирі залишається все необхідне, щоб відразу заїхати і обставляти меблями Хороший район, школа і садочок в пішій доступності. Ідеальна інвестиція по ціні і якості! За більш детальною інформацією та для запису на перегляд телефонуйте, працюємо без вихідних!

Матвея Донцова (Тургеневская) улица, 81, Ирпень, Ирпень, Киевская 90000.0 USD
dom.ria.com

Розкішна простора видова квартира з ремонтом в районі центрального парку. Максимальне наповнення, все необхідне для комфортного життя. Супер-розвинена інфраструктура, поруч є все! Величезний парк, магазини/ супермаркети, аптеки, ресторани, поліклініка. Одна із найкращих пропозицій на ринку! Дзвоніть/ пишіть - подивимось, і ви закохаєтесь у цю квартиру)))

Университетская (Карла Маркса) улица, 2/1 корпус 3, Ирпень, Ирпень, Киевская 90000.0 USD
dom.ria.com

Продаж повноцінної 2-кімнатної квартири у м. Ірпінь. Квартира з власним двориком, на якому облаштована альтанка та велике господарське приміщення! Діляночка з озелененням, тротуарною плиткою вимощені доріжки! Планування: коридор, дві окремі кімнати, туалет, санвузол (ванна/душ/туалет), комора та кухня з виходом на власний дворик. ВІДЕООГЛЯД - youtu.be/oPK-wt6_FZo?si=rA7tpi_JxY0i7Wz0 Квартира з якісним, дорогим ремонтом! Повністю укомплектована меблями та побутовою технікою! Вбудована кухня з технікою: посудомийна машинка (60 см), газова поверхня на 5 конфорок, духова шафа та потужна витяжка. Холодильник та велика морозильна камера. Санвузол з ванною та душовою! Водяна тепла підлога по всій квартирі! На підлозі іспанська плитка. Всі міжкімнатні двері з натурального дерева! Спальний гарнітур (двоспальне ліжко, тумби, комод та шафа) також з натурального дерева! Практично всі меблі, вироблені під замовлення! Індивідуальне газове опалення – двоконтурний котел! За квартирою закріплено два паркомісця! Цегляний будинок, утеплений 100мм пінопластом. Спокійний район міста, поруч з Центральним парком. У пішій доступності, абсолютно вся інфраструктура! Можливий продаж по сертифікату, постанові або іншим державним програмам!

2-кімнатна квартира з ремонтом та власним двориком! Газове опалення!
olx.ua

Обрати розташування квартири

Продається 2-кімнатна квартира в Ірпені, вул. 8-го березня Площа: 60 м² Кухня: 10 м² Поверх: 7 з 10 Квартира з ремонтом і укомплектована меблями Ціна: 90 000 $ Оформлення: 2% Ідеальний варіант для комфортного життя або інвестиції! Телефонуйте для перегляду або додаткової інформації!

Зручна 2-кімнатна квартира з ремонтом та меблями в Ірпені
olx.ua

Не квартира а мрія, як з картинки Pinterest. Квартира де все продумано до найменших дрібниць, меблі на замовлення. Ремонт від дизайнерів, якісна фурнітура. ЖК Синергія Сіті, найпопулярніший і найрозвиненіший комплекс в регіоні. Тут можна знайти все, безліч розваг, гармонія з природою і зручна інфраструктура. Опалення: індивідуальне газове Система теплої водяної підлоги Зоноване освітлення по квартирі, майстер вимикач і т.д. Встановлено систему очистки води та помʼякшення води. Окрема гардероб на кімната. Є відкритий балкон.

Дизайнерська двохкімнатна квартира з ідеальним та стильним ремонтом
olx.ua

Нова КРУТЕЗНА квартира на продаж! Євро 3к Сіті Парк, 1 черга. 65 м2 (велика кухня-столова з двох спальним диваном + 2 окремі кімнати, є кладова в квартирі). 6/16 пов. Більше 3х років у власності. Повністю укомплектована меблями і технікою (пральна, посудомийна машина, бойлер, духова шафа, варильна поверхня). Повністю готова до заселення, дуже стильний ремонт. Поруч ВСЯ необхідна інфраструктура Центрального парку. Вартість - 97000$ Оформлення 2%. Іпотеки, держпрограми - так.

Євро 3к квартира з ремонтом Центральний парк Ірпінь
olx.ua

Продам велику затишну євро трикімнатну квартиру з ремонтом. Кухня вітальня 38 м2 Усі меблі залишаються. Житловий комплекс знаходиться в розвиненому районі міста Ірпінь. Вся необхідна інфраструктура поруч. Телефонуйте за вказаним номером телефону для отримання більш детальної інформації

Продам євро 3 кімнатну квартиру з ремонтом та меблями
olx.ua

Простора 3х кімнатна квартира у престижному ЖК. Закрита територія/паркінг/кафе/магазини/дитячі/спортивні майданчики та багато іншого. Будинок теплий та надійний. Просторі кімнати та якісне наповнення,що надасть зручності та переваги над іншими. Дворівнева квартира Площа - 113,2 м2 Максимальне наповнення: - лазерна стяжка підлоги - гіпсова штукатурка стін - котел bosch Також зроблений дизайн проект за 4000$ і додаткова вентиляція на кухні Державні програми - ТАК

3х кімнатна квартира у престижному ЖК.
olx.ua

ЖК Суворов 12/13 4к 105м2 Стяжка, розводка радіаторів, радіатори. товщина стін три цегли дуже якісний та теплий будинок Оф 2% і 8,5% квартира знаходиться в живописній частині міста Ірпінь. Дана локація дає можливість мати всі переваги заміського життя, та комфорт міста. Преваги: - Заповідний ліс за вікном, непроїжджа вулиця поряд. Неподалік, у дубовому лісі є культурна пам’ятка куди як і 100 років тому приходять мешканці втамувати спрагу! Комфорт: - Повна інфраструктура! Розв’язка : виїзд до метро по ново-Ірпінській трасі, неподалік є зупинки міського маршрутного таксі №7 по місту та №379, яка довезе Вас до м. Академмістечко. В 3-х хвилинах пішки є: супермаркети Фора, Новус, АТБ, сільпо, Коло і Інші; Парк «центральний», та місце вигулу для домашніх улюбленців; Всілякі кав’ярні, декілька барів та ресторанів; Спорт.зала з великим басейном, також в мікрорайоні є декілька басейнів поменше для дітей! Дитячій садочок «фортеця»; Звісно в даній локації є і все що потрібно для Вашого здоров’я, а саме невеличкий риночок з завжди свіжими продуктами від фермерів, аптеки на любий смак, амбулаторія та піші маршрути по лісовим масивам. Площа квартири 105м2 Та майстер-бедрум з великим балконом-терасою. є закрита парковка для мешканців будинку. Дивіться мої інші оголошення. Телефонуйте з 8:00 по 22:00 Семенюк Тарас 8 років на ринку нерухомості Ірпінь , Буча , гостомель , Ворзель. консультація по іпотеці , маю своїх менеджерів у всіх банках які працюють з іпотекою. Маю доступ до всіх обєктів нерухомості Первинного та Вториного ринку. Забезпечую юридичний супровід на всіх етапах угоди: перевірка обєкта нерухомості на борги , прописаних , арешт. При виборі новобудов враховую якість будівництва , надійність забудовника , терміни здачі. Знаю всі підводні камні кожного ЖК в нашому регіоні . проводив угоди з кожним забудовником (а їх на секунду!!! 96 в м.Ірпінь,Буча,Гостомель.) Працюючи зі мною ви отримуєте досвітченого спеціаліста який допоможе купити надійне житло

ЖК Суворов, пентхаус 105 м2, звидом на ліс
olx.ua

Нова квартира! ЖК Центральний Преміум. Дизайнерський ремонт. Заселений будинок. Житлові тарифи. Є укриття. Підземний паркінг. Локація: Центр Ірпеня. 10 поверх з 13 Дорогий ремонт. Укомплектована всію технікою: вбудований холодильник, бойлер на 100 літрів, якісна техніка: пральна машина, посудомийка, духовка, гігієнічний душ у ванній, ДВА кондиціонери. Тепла підлога у квартирі. Поклеєні молдінги, два дзеркала із підсвітками. МДФ плінтуса. Якісні фарбовані двері. Ліжко із мʼякою стіною, шафа, крісло, стіл. Підсвітки над вікнами. Встановлена кухня. Стіни в квартирі виконані фарбою. 60 м2 - 90 000$ Можливий продаж під єОселю 3% або 7%, Сертифікат (єВідновлення). Ключі у мене.

власник
ул. Соборная, 122, Ирпень, Ирпень, Киевская 89999.0 USD
dom.ria.com

Адрес: м.Ірпінь, вул. Університетська 3/8, кв 135 Площа: 68,1м2 /житлова 22,5м2/кухня 25м2 Поверховість: 15/16 Готовність будинку: будинок здано в експлуатацію та присвоєно поштову адресу у вересні 2022 року, можна оформлювати та заходити на ремонт Ціна и комплектація: З наповненням 90000$ Гіпсова чистова штукатурка Стяжка підлоги Радіатори Розводка теплої підлоги- кухня енергозберігаючі вікна Veka euro-70 броньовані двері з мдф накладками точка електрики та розетка для початку ремонту Технічні характеристики Матеріал будівництва: моноліт Зовнішнє утеплення: мінеральна вата Вікна: енергозберігаючі вікна Века euro-70 Вхідні двері: броньовані двері з мдф накладками Дах: монолітний Вода: центральна Каналізація: центральна Газ: котельня на даху Електрика: 10квт на квартиру Стеля 2,7м висотою,3 відкритих балкона з видом на центральний парк Оформлення - Договір кпівлі-продажу 8,5% Ключі на руках

Покажу за 15 хв після дзвінка.68м2 ЖК Центральний 2 кухня 25м2
olx.ua

Постанова 280, іпотека 3% - ТАК! НОВИЙ РЕМОНТ! НІХТО НЕ ЖИВ! Квартира у престижному районі міста. Теплий будинок з червоної цегли з дуже товстими стінами, не газоблок! Поруч із центральним парком. Вся інфраструктура у трьох хвилинах пішої прогулянки. Супермаркети, ресторани, дитячі гуртки, що розвивають. Сімнадцята школа десять хвилин пішки. Державний дитячий садок та приватні у радіусі пятсот метрів. Зручний виїзд до Києва. До Академмістечка трохи більше шести кілометрів. Фото квартири реальні. Всі меблі та техніка залишається. Дзвоніть прямо зараз!

2% оформлення! Сертифікат, держпрограми, іпотеки - ТАК
olx.ua
1 - 24 з 421 результатів