продаж #Ірпінь 3/на квартира ЖК Центральний Преміум 5/13 поверх 69,3м2 75000$ Іпотека - так +380669814381 Nataliia AN Comfort

можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 122
rieltor.ua

Продається двух кімнатна квартира по вулиці Полтавська в жк Полтавський двір Квартира знаходиться в спокійній зеленій зоні , затишного дворика Ірпеня . Розвинута інфраструктура ,школа дитячий садочок , дитячі майданчики ,супермаркети магазини , кав’ярні все що потрібно для комфортного проживання . 10-15 хвилин прогулянки залізничний вокзал,автостанція. Мінімальне оформлення. Без комісії для покупця.

можливий продаж по єОселя
Полтавська вул., 64 в
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продам євро 2-к квартиру в комплексі класу комфорт+ , поруч з Центральним парком та всією необхідною інфраструктурою : - Загальна площа 58 кв.м. - Поверх 1 (високий) /16 - Стильний ремонт в світлих тонах - Простора кухня-вітальня - Гардеробна - Техніка, меблі (все залишається) - Тепла підлога В будинку власна котельня, тарифи на електроенергію житлові. Комплекс чудово облаштований місцями для відпочинку та прогулянок, розташований поряд з новою трасою, що дозволяє зручно добиратися в будь-яку частину міста, а до столиці громадським транспортом, менше ніж 20 хвилин. Без комісії!

Університетська вул., 3/11
rieltor.ua

Вигідна ціна! Не упустіть можливість придбати! Продаж повноціної 2-х кімнатної квартири ЖК Річ Таун + БАЛКОН. Загальною площею 60 м2 Кухня студія 17, 8 м2 2 окремі кімнати 11 м2, 15м2 Гардероб Сумісний санвузол

Західна вул., 12
rieltor.ua

Продам 2-к квартиру в комплексі класу комфорт+ , поруч з Центральним парком та всією необхідною інфраструктурою : - Загальна площа 59 кв.м. (житлова -28 кв.м., кухня – 19 кв.м.) - Поверх 7/16 - Гарне планування - Новий ремонт в світлих тонах - Тепла підлога - Сучасна вбудована кухня - Укомплектований санвузол (умивальник, дзеркало, рушникосушарка закуплені, будуть встановлені) В будинку власна котельня, тарифи на електроенергію житлові. Комплекс чудово облаштований місцями для відпочинку та прогулянок, розташований поряд з новою трасою, що дозволяє зручно добиратися в будь-яку частину міста, а до столиці громадським транспортом, менше ніж 20 хвилин. Без комісії!

Університетська вул., 3/11
rieltor.ua

Без комісії агенству. Квартира + робочий окремий кабінет на поверсі з вікном і проведеним світлом 5,5 кВ метрів. ЖК Грін Лайф. Вул. Мєчнікова 106а Продається чудова, сонячна 2- кім квартира з окремими кімнатами та частковим ремонтом. Зроблені повністю стіни в квартирі, підлога, балкони, сан вузли. Немає столярки міжкімнатної та стеля від забудовників. Квартира робилася під себе, максимально продумано та якісно: • підігрів підлоги (кухня, ванна, коридор) • у великій кімнаті підлога - кварцвініл • гідроізоляція санвузлів та коридору, вологостійка затирка для плитки • два фільтра на воду, редуктор тиску та додатковий кран перекриття води • обширно розведена електрика, виходи під багаторівневе освітлення, посилений кабель під духову шафу (3.5), прохідні вимикачі • виводи під посудомийну, пральну машину та бойлер • траси під два кондиціонера • комбінована рушникосушарка • газовий двухконтурний котел з розумним бездротовим термостатом, радіатори на лоджиях і у кімнатах • окрема кладова кімната з вікном Тарифи: Електроенергія 2.64 грн/кВт*год Водопостачання 12.4 грн/м3 Водовідведення 19.7 грн/м3 Газ 1.79 грн/м3 Прибудинкова територія 415 грн Кабінет або кладова з документами 5,5 кВ метрів, фото та планування надається входить в вартість квартири. Торг доречний.

Мечникова вул., 106 а
rieltor.ua

Продаю 2-х кімнатну квартиру з хорошим ремонтом у ЖК «Синергія2» у місті Ірпінь, не далеко від Києва. У квартирі гарний ремонт, тепла підлога, кондиціонер, є необхідні меблі (можливий продаж з меблями), хороше планування, площа - 52 м2, 3 поверх. Можна вїжджати і жити одразу після покупки. Ремонт робили для себе, не для продажу. В оренду квартира не здавалась! ЖК знаходиться в одному з комфортних районів в Ірпені, за 3 хвилини ходьби від будинку відділення НП; кілька аптек, супермаркетів та різних магазинів; кафе, ресторани; приватний дитячий садок та новий, облагороджений сквер для прогулянок та відпочинку всією родиною. Прямо через дорогу автобусна зупинка Київ. Зручна транспортна розвязка. За додатковими фото або з будь-якими питаннями – пишіть у телеграм/вайбер.

власник
Продам 2-кімнатну квартиру м. Ірпінь з ремонтом та меблями
olx.ua

Продаж без комісії!!! Двокімнатна квартира з меблями та технікою . Все що на фото залишається новим власникам. Площа 65м2 Поверх 7/16 Престижний район Ірпеня . Все необхідне в 5 хв ходьби. Парк Центральний в 2хв . Рієлторам прохання не турбувати . Для деталей пишіть або телефонуйте

власник
Готова двокімнатна квартира біля Центрального парку
olx.ua

Видова 2кк з великою терасою та балконом. З видом на парк.Центр міста. ЖК Арт Резиденс, Ірпінь. Загальна площа 72,8 м2. 11/13 поверх. Квартира двостороння. Два виходи на терасу зі спальні та з кухні. Тераса з видом на парк. Друга спальня має вихід на балкон. Роздільний санвузол. Чистова штукатурка стін, лазерна стяжка підлоги. оформлення. 8,5% Державні програми - ТАК.

Стиль і смак .2 К квартира центр Ірпінь.
olx.ua

Терміновий продаж! Двокімнатна квартира в Ірпіні, ЖК Чехов Парк! Площа: 58 м² Поверх: 9/16 Опалення від котельні Ціна: $75000 - ТОРГ. Офіційне оформлення з комісією 8,5%. Іпотека, сертифікат - так. ТЕЛЕФОНУЙТЕ , ключі на руках! Квартира з практично завершеним ремонтом. Залишилося встановити кухню та міжкімнатні двері. У ванній кімнаті є пральна машина, умивальник, бойлер та інсталяція. Стіни пофарбовані, стеля натяжна з точковим освітленням. На підлозі - ламінат. Попередній запис на перегляд за декілька годин.

Терміновий продаж! Двокімнатна квартира в Ірпіні, центральний парк!
olx.ua

Ірпінь, ЖК Атріум. Поверх 9/9. вул. Тургенівська, буд. 50/2 3к квартира (дворівнева) з наповненням. Загальна площа 83.8 м2, житлова 47.8 м2. Індивідуальне газове опалення. Наповнення: тепла підлога на кухні та в с/у, стяжка, штукатурка, встановлено радіатори, котел. Ціна 75000 За готівку можливий торг. Іпотека ні. Постанови розглядаємо!

Ексклюзивно-не стандартна квартира в Центрі міста. 84м2 задоволення.
olx.ua

Продаж повноцінної 2-кімнатної квартир в ЖК "Комфортний". Будинок розташований прямо навпроти Центрального парку! Компактна, але повноцінна 2-кмнатна квартира: власний тамбур, передпокій, суміжний санвузол (туалет/ванна), 2 окремі кімнати та простора кухня. Вікна кухні та однієї кімнати виходять на лісову частину та тихий внутрішній двір. Квартира повністю укомплектована меблями та побутовою технікою! Залишається практично все, що бачите на фото! Вбудована кухня з побутовою технікою: посудомийна машинка, холодильник, духова шафа, варильна поверхня та витяжка. Встановлено два кондиціонера!!! Скрізь окрім кімнат, зроблена система водяної теплої підлоги! Індивідуальне газове опалення - двоконтурний котел. На всю квартиру встановлений стабілізатор напруги! Найпопулярніший район міста з максимально розвиненою інфраструктурою! Дуже зручний виїзд до Києва по Ново-Ірпінській трасі! Мінімальне оформлення - 2%

Повноцінна 2-кімнатна з ремонтом навпроти Центрального парку
olx.ua

Продаж євро 2кімнатної квартири з дизайнерським ремонтом! Центр міста, ЖК Контраст 40 м2 на 9поверсі. В квартирі виконаний хороший ремонт! Планування: студія розділена на спальню зону, зону кухні студії та кабінет на лоджіїї! Опалення індивідуальне газове з теплою підлогою та радіаторами. Додатково встановлений бойлер. Квартира повністю укомплектована технікою та меблями. Комлекс закритого типу. Поруч вся необхідна інфраструктура.

Центр 1к дизайнерський ремонт Ірпінь
olx.ua

Без комісії Продаж дизайнерської квартири в самому центрі Ірпіня. ЖК Нові метри центр. Вул. Павленко 56 Євро 2х кімнатна квартира З додатковим спальним місцем. Площа 47м2 7 поверх з 10 Зроблений новий, якісний ремонт. Квартира укомплектована меблями та технікою. Просторе планування, кухня-вітальня. Індивідуальне газове опалення. Будинок цегляний. Закрита прибудинкова територія. Вартість 75000$ Продаж під усі програми. Телефонуйте, записуйтесь на перегляд

Дизайнерський ремонт. Центр міста
olx.ua

Продаж двокімнатної квартири з ремонтом та технікою. Можливий продаж в іпотеку 3%, сертифікат, постанова 280, інші державні програми. Продаю свою квартиру в ЖК Синергія 3 м. Ірпінь. Продаж з меблями та технікою. Оформленння мінімальне - 2% Без боргів та прописаних. В квартирі зроблений якісний ремонт. Вся електроніка Samsung. З техніки: холодильник, пральна машина, духова шафа, варильна поверхня, телевізор. Зроблено виводи під кондиціонер, при необхідності можна встановити. Заведено два провайдери, один з них оптоволокно. В квартирі індивідуальне газове опалення. Знаходиться на 3-му поверсі. Під вікнами немає дитячих майданчиків, вигляд на зелену зону з вікон. В комплексі закрита територія з 3-ма дитячими майданчиками, зона для занять спортом. В дворі державний дитячий садок. Продаж БЕЗ КОМІСІЇ. Перегляди 24/7. Телефонуйте.

Продам двокімнатну квартиру з ремонтом. Оформлення 2%. Власник
olx.ua

Ірпінь, ЖК Синергия 3 вул. Григорія Сковороди 11 Поверх 2/10 поверх. (фактично третій) Загальна площа: 49,4м2. Житлова 24,7 м2. Кухня 13,2м2. Санвузол – сумісний Опалення - Індивідуальне газове Вся побутова техніка (Samsung холодильник, тв 32", 43", пральна машина, вбудована духова шафа, мікрохвильовка) і меблі залишаться. Тепла підлога кухня, с/в, + 1 кв.м. при вході. Кухня фасад фарбоване скло, фурнітура Blum, стільниця штучний камінь. Телефонуйте, записуйтесь на перегляд.

Продаж від власника! Терміновий продаж 2х кімнатної квартири
olx.ua

Дослідити місцевість

Продам класну 2-кімнатну квартиру в Ірпені! ДУже класне місце розташування - район Центрального парку! Новий Центр міста! Поряд є абсолютно все, необхідне для комфортного проживання: великі супермаркети, багато магзинів. Школа і садочок в пішій ходьбі! Відразу біля будинку зупинка транспорту до метро і по місту! В квартирі дуже охайний стан! Заходь і живи! Меблі, техінка - все залишається! Мінімальне оформлення -2%

Университетская улица, 2, Ирпень, Ирпень, Киевская 75000.0 USD
dom.ria.com

ЖК Річ Таун Ірпінь 2-к квартира 2/10 поверх 63 м2 Ремонт, меблі, техніка. 75000$ є торг Оф.2%

Западная улица, 14, Ирпень, Ирпень, Киевская 75000.0 USD
dom.ria.com

Продам квартиру в найкрасивішому житловому комплексі Ірпеня! ЖК Центральний! Відразу біля Центрального парку! Найкраща інфраструктура із усіх можливих! Поряд абсолютно все, необхідне для комфортного проживання. Все в пішій ходьбі. Поряд зупинка транспорту до метро. Максимальне наповнення квартири. Без комісії! На пряму!

Университетская улица, 3, Ирпень, Ирпень, Киевская 75000.0 USD
dom.ria.com

Квартира в Центрі Міста в РОЗСТРОЧКУ НА 2 РОКИ! Квартира в Ірпені! Практично в самому центрі міста! Відразу біля Академії! Будинок на стадії будівництва! Планування дуже класна! На кухні лоджія, вітражне вікно! Місцерозташування найкраще! Поруч і центр, і Академія. Всі маршрутки по місту і до Академмістечка поруч поруч! РОЗСТРОЧКА НА 2 РОКИ Приїжджайте все дивитися! Олена

Павленко улица, 2, Ирпень, Ирпень, Киевская 75000.0 USD
dom.ria.com

Продається двокімнатна квартира в Ірпені! ЖК Центральний 2 - один із найкрсивіших житлових комплексів Ірпеня!! Поряд є абсолютно все, що потрібно для комфортного життя! Квартира з документами! Великі красиві вітражні вікна з видом на парк! Планування дуже сучасне. Без комісії. Чекаємо вас на перегляд.

Университетская улица, 1, Ирпень, Ирпень, Киевская 75000.0 USD
dom.ria.com

Продам 2-кімнатну квартиру в Ірпені з дуже класним ремонтом! Меблі, техніка - все є, все залишається! ТОРГ! Квартира дійсно дуже затишна! Є система теплої підлоги! індивідуальне газове опалення! Дуже красивий житловий комплекс: сучасного типу, великі дитячі площадки, красива прибудинкова територія! Дуже класне місце розташування- найближча точка до Києва! Поряд зупинка транспорту до метро і по місту! Без комісії! На пряму!

Есенина улица, 3, Ирпень, Ирпень, Киевская 75000.0 USD
dom.ria.com

Продам Євродвушку в Ірпені! Центра міста, Вул. Павленка! Абсолютно вся інфраструктура поряд: магазини, супермаркети, школи і садочки! Відразу порадяться маршрутка до метро і по місту! Дуже власне планування! Велика кухня-студія! Велика кімната, де можна зробити двокімнатну! Чекаємо вас на перегляд! Характеристика приміщення: утеплення: без утеплення

Павленко улица, 15, Ирпень, Ирпень, Киевская 75000.0 USD
dom.ria.com

Продам квартиру м.Ірпінь. Готові документи, мінімальне оформлення. Індивідуальне газове опалення. Квартира укомплектована необхідними меблями та побутовою технікою. Розвинена інфраструктура, на території житлового комплеку є : амбулаторія, різноманітні магазини, кавярні, декілька дитячих майданчиків. Поруч лісо-паркова зона. Для детальної інформації звертайтеся за телефоном.

Белокур (Курская) улица, 6, Ирпень, Ирпень, Киевская 75000.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 1 011 результатів