Терміновий продаж Ірпінь Жк Ібіс 2к 56 м2 4/4 Будинок готовий, закінчують роботи в підʼїзді і запуск газу. Видача ключів максимум до кінця літа. Ціна 36.000$

Найкраща вул. (Ломоносова), 8
rieltor.ua

Продам 1-к квартиру 34м2 з ЧИСТОВИМ оздобленням в ЦЕНТРІ м. Ірпінь Комплекс клубного типу, що складається з 3-х житлових будинків із закритою територією, розташований у центральній частині міста на вул. Тургенівська. Пятиповерховий будинок побудований з червоної керамічної цегли із зовнішнім утепленням мінеральною ватою. У пішій доступності абсолютно вся потрібна інфраструктура. У радіусі 500 метрів є: школа №2, муніципальний дитячий садок, супермаркети, кафе, ресторани, кавярні, парк «Дубки» та парк ім. Правіка. На території закрите паркування та дитячий майданчик. Однокімнатна квартира сучасного планування 34м2 розташована на 9-му видовому поверсі 10-ти поверхового житлового будинку. Планування квартири: передпокій – 3м2, санвузол – 3м2, спальня – 18м2 з виходом на лоджію – 4м2, кухня – 7,5м2. Внутрішнє оздоблення квартири: - двоконтурний газовий котел БОШ; - розведення труб опалення, металеві радіатори, тепла підлога у санвузлі; - стартова штукатурка стін; - стяжка підлоги; - лічильники газ, вода, світло. Ціна квартири - 35500$, оформлення - договір купівлі-продажу, податки - 2%, можливий невеликий предметний торг. Додаткова інформація за телефоном. З повагою, Сергій – АН Квартал, працюємо для Вас з 9:00 до 20:00 без вихідних!

эксклюзив
Тургенєвська вул., 50/3
rieltor.ua

Квартира спроектована, як ідеальний варіант для одинака чи одиначки, що цінують простоту та комфорт. Сама квартира знаходиться в сучасному ЖК комфорт класу, з доглянутою територією та чудовим благоустроєм. Закрита територія з концепцією "без авто". Панорамні вікна, високі стелі, лоджія. Поруч вся добрерозвинута інфраструктура. Зупинка міського та міжміського транспорту. Пропозиція без комісійних. Квартиру юридично перевірено.

эксклюзив
Новооскольська вул., 2Б/6
rieltor.ua

Пропонується для продажу цікава 1 кімнатна квартира з краєвидом в чудовому місці. Новий гарний будинок поруч зі всією інфраструктурою : чудовий дитячий майданчик, магазини, зупинка транспорту. Простора світла квартира з краєвидом в доброму стані. Можно заїзджати і жити , все підключено, люди живуть. Чистий продаж.

Григорія Сковороди вул., 13/1
rieltor.ua

Продаж 1кімнатної квартири 33,5 м2 в ЖК Синергія 3+. Квартира внутрішня з видом на захід сонця. В комплексі всі центральні комунікації з житловими тарифами. В комплексі є вся необхідна інфраструктура. Мінімальне оформлення готові продати під держ програми Деталі за телефоном

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Григорія Сковороди вул., 13/5
rieltor.ua

Повноцінна двокімнатна квартира з плануванням на дві сторони! Гарантована чудова звукоізоляція між спальними кімнатами. Плюсом іде розділена вбиральня і велика ніша під гардероб при вході! Квартира підготовлена до ремонту. Уже зроблена стяжка і штукатурка стін. Стеля підшита гіпсокартоном. Індивідуальне газове опалення та житлові тарифи на комунальні послуги. Поруч з будинком розташований парк, ліс та річка! На території магазин, амбулаторія, аптека та багато іншого. Велика парковка для авто, проглядається з вікон. Мінімальна вартість переоформлення! Без комісії для покупців! Телефонуйте, перегляд в зручний для вас час.

Білокур вул., 3в
rieltor.ua

Однокімнатна квартира з видом на набережну Локація: м.Ірпінь, ЖК Синергія Сіті Будинок №19 Поверх: 8 Вводиться в експлуатацію 4-й квартал 2024 р.! Площа 32,07 кв.м. Наповнення: стяжка вікна, двері, всі лічильники, ввід комунікацій в квартиру. ID: 79757

Достоєвського вул., 1
rieltor.ua

Продаж 1кімн 33,5м2 1поверх ЖК Green Yard Податків немає - документам більше 3х років. єОселя та інші державні програми розглядаємо. Дуже затишне місце біля лісу. В квартирі виконана стяжка підлоги і штукатурка стін, встановлено котел, замінені вхідні двері та вікна. В жк працють магазини, кафе та інша інфраструктура торгівлі і послуг. Територія доглянута, зелена, багато квітів. Чекаємо на вас на перегляди. Без комісії для покупця.

возможна продажа по єОселя
Білокур вул., 3б
rieltor.ua

Пропонується світла і простора квартира у ЖК Бургундія від забудовника.1-й поверх над комерцією. по факту це другий поверх. Це стильний та сучасний ЖК,який обладнаний системою контролю доступу з закритою територією, гарним ландшафтним дизайном. Будинок повністю цегляний, утеплений мінеральною ватою, пʼяти камерні металопластикові вікна.Будинок з газом, встановлений двухконтурний котел. В квартирі чистове наповнення: лазерна стяжка підлоги, гіпсова штукатурка стін. Дизайн-проект у подарунок. Планували робити ремонт для себе. Будинок майже заселений, роблять ремонти. Дуже вдале планування. Велика кухня вітальня 20 м2 , та окрема кімната 12.4 м.Високий 1-й поверх. Оформлене право власності. Запрошуємо Вас на пергляд у зручний для вас час.

Новооскольська вул., 2б/2
rieltor.ua

Квартира площею 38.7 м² у сучасному ЖК бізнес класу "Синергія Сіті". ЖК розташований у зелений зоні, поруч набережна, ліс. Київ (10 хвилин на авто) Також в пішій доступності ЖД станція. На території комплексу працюють магазини, кафе, салони краси. Багато сучасних зон відпочинку. Пропозиція без комісії.

возможна продажа по єОселя
Ольги Кобилянської, 1-в/4
rieltor.ua

Давидчука вул., 42
rieltor.ua

Будинок вже введено в експлуатацію! ЖК Молодість, це житло комфорт класу: низькоповерхова забудова, будинки з червоної цегли, яка відповідає високим стандартам якості, забезпечує чудову тепло та звукоізоляцію, власний заїзд з Новоірпінської траси, всього 6 км до Києва, зона паркування для автівки, свіже повітря, своя набережна біля річки - це і є комфортне житло. Розвинена, сучасна інфраструктура – дитячий садочок та майданчики для розваг. Для особливо активних жителів ЖК – сучасний скейт-парк та спортивні майданчики, що на території. Поціновувачам тихого, неспішного проведення часу тут теж буде затишно – через увесь комплекс простягнувся бульвар для прогулянок. Варто зазначити, що територія ЖК є закритою і знаходиться під надійною охороною 24/7. Пропонується на продаж затишна однокімнатна квартира, розташована на другому поверсі пятиповерхового будинку. Центральні комунікації: вода, світло, газ, індивідуальне опалення: двухконтурний газовий котел, лічильники на всі комунікації. Загальна площа квартири 35.3 кв м, окрема спальня, кухня- вітальня, санвузол. Оздоблення: штукатурка стін та лазерна стяжка підлоги, комунікації заведені в квартиру. Продаж також можливий за Державними програмами Можна заходити на ремонт! Ціна 36000 у о, власник, котел в подарунок, без комісії для покупця.

возможна продажа по єОселя
Соборна вул., 2 к
rieltor.ua

Продаж 1к квартири в ЖК Синергія Сіті у м.Ірпінь Квартира розташована на пятому поверсі девятиповерхового будинку. У квартирі зроблена якісна стяжка на підлозі та поштукатурені стіни, встановлений газовий котел. З вікон відкривається краєвид на Ірпінську набережну, поряд з будинком розташований супермаркет і незабаром відкриття спортклубу. Запрошуємо на огляд квартири. ID: 77827

Достоєвського вул., 1В/36
rieltor.ua

Затишна та компактна смарт квартира в центрі міста! Квартирта повністю укомплектована та продається з меблями та технікою. Є вбиральня. У квартирі є панорамне вікно. Є відкритий балкон, тихий двір, закрита територія комплексу. Мiсце для вiдпочинку в саду, мангал зона. У 3 хвилинах ходьби парк Незнйка, зупинка до центру 7 хвилин пішки.

Мечникова, 38
rieltor.ua

Простора квартира на Пушкінській з частковим ремонтом Чистова штукатурка, розводка опалення, світла та води, котел Будинок клубного типу з усіма комунікаціями, заселений, на індивідуальному газовому опаленні Є бомбосховище з генератором, туалетом та душем Закрита територія В пішій доступності 2 парки, школи, садочки, центр міста, тиха вулиця Вартість 37000 у.о. при купівлі за готівку Можлива купівля у іпотеку чи по сертифікату, тоді + 1000$ до вартості Перегляд за домовленістю

Пушкінська вул., 21
rieltor.ua

Исследуйте территорию

Продам шикарну однокімнатну квартиру в Ірпені! ЖК Сіті парк! Найкраще місце розташування! Біля самого Центрального парку! Поряд максимально розвинена інфрастуктура! В квартирі сучасне планування! Велика кухня-студія! Велика кімната, є гардеробна! Великі вікна, квартиру дуже світла! Без комісії! На пряму!

эксклюзив
Університетська вул., 3/14
rieltor.ua

Продам 1-к квартиру 27,2м2 під ЧИСТОВУ з ДОКУМЕНТАМИ в ЖК Молодість. Ірпінь У продажу однокімнатна квартира 27,2м2 сучасного планування: передпокій – 3,5м2, гардероб – 2,5м2, санвузол – 3,5м2, кухня – 10м2, спальня – 8м2. Квартира з правом власності, комунікації підключені, ліфт працює. Житловий комплекс клубного типу із прибудинковою територією закритого типу, що складається з 5 поверхових житлових будинків, розташований в пішій доступності від міської набережної на вїзді в Ірпінь по Новій трасі по вул. Соборній. Повна розвинена інфраструктура сучасного міста на території комплексу. Зручна транспортна розвязка та виїзд на Київ, маршрутне таксі №420 та №379 до метро Академмістечко. У наповнення квартири входить: - чистова гіпсова штукатурка стін; - чистова стяжка підлоги; - лічильники вода, світло. Ціна квартири - 27900$, оформлення – договір купівлі-продажу, податки – 8,5%. Розглянемо продаж по безготівковому розрахунку: єОселя 3% і 7%, сертифікат єВідновлення, Постанова КМУ. Ключі від квартири в нашому офісі, перегляд у зручний для Вас час. Телефонуйте! З повагою, Янковський Сергій – АН Квартал, працюємо для Вас з 9:00 до 20:00 без вихідних.

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Соборна вул., 2-к/2
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири з ремонтом в топовій локації Ірпеня біля парку Незнайка. Площа помешкання 39 кв.м. Є все необхідне для життя: дивани, столи, шафи,холодильник, пралка, електроплита, бойлер. В сан.вузлі є тепла підлога. Поверх 0 з 5. Поряд школа №17, садок ’’Віночок’’ №5, в будинку продуктовий магазин, в 3-хв до зупинки маршрутки 379 (метро Академмістечко). Чудовий варіант за вигідною ціною! Без комісії для покупця! Телефонуйте, або пишіть в зручний для вас месенджер - вbдповім на всі питання та проведу перегляд! Вероніка, сімейна агенція нерухомості Liberty

эксклюзив
Виговського вул., 22а
rieltor.ua

Продам 1-к квартиру 27,2м2 під ЧИСТОВУ з ДОКУМЕНТАМИ в ЖК Молодість. Ірпінь У продажу однокімнатна квартира 27,2м2 сучасного планування: передпокій – 3,5м2, гардероб – 2,5м2, санвузол – 3,5м2, кухня – 10м2, спальня – 8,5м2. Квартира з правом власності, комунікації підключені, ліфт працює. Житловий комплекс клубного типу із прибудинковою територією закритого типу, що складається з 5 поверхових житлових будинків, розташований в пішій доступності від міської набережної на вїзді в Ірпінь по Новій трасі по вул. Соборній. Повна розвинена інфраструктура сучасного міста на території комплексу. Зручна транспортна розвязка та виїзд на Київ, маршрутне таксі №420 та №379 до метро Академмістечко. У наповнення квартири входить: - чистова гіпсова штукатурка стін; - чистова стяжка підлоги; - лічильники вода, світло. Ціна квартири - 27900$, оформлення – договір купівлі-продажу, податки – 8,5%. Розглянемо продаж по безготівковому розрахунку: єОселя 3% і 7%, сертифікат єВідновлення, Постанова КМУ. Ключі від квартири в нашому офісі, перегляд у зручний для Вас час. Телефонуйте! З повагою, Янковський Сергій – АН Квартал, працюємо для Вас з 9:00 до 20:00 без вихідних.

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Соборна вул., 2-к/14
rieltor.ua

Квартира для втілення ваших ідей в сучасному містечку під Києвом! Вигідні умови! Без комісії для покупця! Продається 1-кімнатна квартира у місті Ірпінь, на вулиці Новооскольській, 2б/2. Оселя розташована на 3-му поверсі 5-кімнатного будинку, вікна виходять у двір. Засклена лоджія з великим панорамним вікном. По квартирі розведена тепла підлога, зроблена лазерна стяжка, виконана штукатурка стін, газовий котел, 2-камерні вікна з 3-камерним склопакетом, встановлені металеві вхідні двері. Усі комунікації заведено у квартиру, встановлено лічильники. Відсутність ремонту, меблів та техніки від попередніх господарів дозволяє втілити свій власний дизайн проєкт та укомплектувати житло до свого смаку. 5-поверховий будинок комфорт-класу з презентабельною вхідною групою та дизайнерським оформленням зон загального користування. Територія ЖК «Бургундія» оформлена сучасним дизайном. Двір закритого типу (без автомобілів). Безпечний вхід по коду з камерним спостереженням. У пішому доступі є вся необхідна інфраструктура: супермаркети, продуктові крамниці, поштові відділення, спортивна зала, кав’ярні, ресторани, приватні навчальні заклади та розвиваючі заняття для дітей. Поруч розташована паркова зона, де можна прогулятися та відпочити. За 2 хвилини від ЖК знаходиться зупинка маршрутного таксі №379 до Академмістечка, швидкий виїзд автівкою на Київ та Бучу. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) 3) Сертификат на зруйноване житло З нами безпечно, якісно, вигідно!

эксклюзив
Новооскольська вул., 2б/2
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру з ремонтом за хорошою ціною. ЖК Барвіха Поверх 3/5 Площа 32 м2 Індивідуальне газове опалення Розвинута інфраструктура,є все необхідне для комфортного проживання. Біля будинку парк та ліс. Телефонуйте перегляд в зручний для вас час

Григорія Сковороди вул., 2
rieltor.ua

Без комісії!!! Продаж однокімнатної квартири в ЖК Молодість- Ірпінь, вул. Соборна Індивідуальне газове опалення середній поверх-3, Чистова штукатурка, лазерна стяжка підлоги ,газовий котел. Комплекс з гарною закритою територією поруч з набережною. Зруний та швидкий виїзд на Київ Будинок введено в експлуатацію, вже можна заходити на ремонт. Можливий продаж по іпотеці та держ.програми.

возможна продажа по єОселя
Соборна вул., 2К/6
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира в Ірпені. - Площа 33м2 - Поверх 3 - Балкон. - Велика кухня. - Встановлений газовий котел - Встановлені радіатори - Мінімальне оформлення. - Оперативний перегляд в зручний для Вас час.

Білокур вул., 5в
rieltor.ua

Без комісіі! Ніяких податків!! Перепоступку сплачує власник!. Продам однокімнатну квартиру 40 м2 з газовим котлом та частковим ремонтом (під чистову) на 3-му поверсі (з 5) в новому суперсучасногму ЖК Молодість. Додаткові метри сплачено. За котел сплачено. Середній зручний поверх. Роздільне планування. Неймоіврно якісно організована забудовником прибудинкова територія : закрита територія , дитячі майданчики, спортивні майданчики, зони релаксу, затишні альтанки, поруч з ЖК казкова ірпінська набережна. Тут забудовник вже має сплачувати бонуси за рекламу)... Є Дві однакові дзеркальні квартири по 40 м - можна купити обидві і мати велику квартиру з 2-ма санвузлами. Вартість 36000 у.е. Запрошую на перегляд!

Соборна вул., 2к
rieltor.ua
1 - 24 из 2182 результатов