Продам 3 кімнатну квартиру з якісним ремонтом в найкращій локації Ірпеня - Центральний парк ЖК Реноме знаходиться на відстані 250 метрів від Центрального парку з усією необхідною для життя інфраструктурою: Супермаркети: Сільпо, Новус, Фора, АТБ Спортзали, фітнес-клуби, Танцювальні студії Безліч салонів краси та студій масажу Кафе ресторани: Грузинський ресторан Gaumarjos, Італійський ресторан Sapori Veri, Європейський ресторан Midgard. Також в пішій доступності є державна школа №17 та великий, новий садочок. Квартира має загальну площу 88,1м2 в 2 рівні Перший поверх: Нові, броньовані двері з подвійним замком та МДФ накладками в кольоровій гаммі квартири та міжкімнатних дверей. Тепла підлога в зоні керамогранітної плитки, решта покриття підлоги - Паркетна дошка Санвузол укомплектований пральною машинкою, сушаркою, Скляним душем з тропічною системою. Кухня-вітальня 18м2 з окремою зоною для приготування їжі та відпочинку з мяким диваном. Велика кімната 15м2 з розкладним диваном та робочою зоною. Якісні, довговічні дубові сходи ведуть на другий поверх На площі 40м2 знаходиться велика кімната з глибокими шафами, мансардними вікнами, через які можна дивитись на чисте, зіркове небо, та Робочий кабінет, який можна переобладнати в кімнату. Краще один раз побачити наживо, ніж переглядати фото. Ціна квартири 105000$, Оформлення 2%. Ми розглядаємо продаж в Іпотеку 3%, постанову 280 та житловий сертифікат, Телефонуйте сьогодні, щоб не почути слово *Продано* завтра. Сертифікований АФНУ Представник власника Дмитро 0960639118

можливий продаж по єОселя
Чехова вул., 4а
rieltor.ua

Продається трикімнатна квартира в найтоповій локації Ірпеня! Поряд: центральна площа міста, Екомаркет, Фора, Єва, Аврора та ін., кінотеатр Перун, дитячі садочки, дві школи, найкращій парк міста Незнайка, ринок та і взагалі вся інфраструктура. Сама квартира розташована на середньому поверсі 4-й з 9-ти можливих, ліфт. Квартира з житловим ремонтом та звільнень від старих меблів, для заселення нового власника. Площа квартири 69 кв.м, всі кімнати окремі, не прохідні. Два великих коридори, в одному з яких чудово впишеться шафа-гардероб. Є величезний балкон. Фасад будинку утеплений мін ватою, всі вікна нові металопластикові, нова електро проводка та автомати, каналізаційні труби також замінені на нові. Мінімальне оформлення! Без комісії! Телефонуйте або пишіть, завжди на звязку в усіх месенджерах.

ексклюзив
Соборна вул., 107
rieltor.ua

Продаж унікальної квартири з ремонтом, власним двориком та гаражем в Ірпені! Гарне розташування будинку - по вулиці Садовій, біля церкви Святого Миколая та Національного університету ДПС України. Поруч є все для комфортного життя - супермаркети, школи, лікарня, кафе, зупинка громадського транспорту. Квартира трикімнатна - дві спальні та одна простора вітальня. Ремонт освіжили в цьому році. Залишилися дрібниці - щоб все було ідеально. Дворик дуже великий, окремий від сусідів. 3 сотки землі, доглянуті - тут є гараж, мангальна зона, зелені насадження, плодові дерева. Також є додатково неподалік ділянки комора з погребом. Все по-господарськи, практично. Будинок цегляний, залізобетонне перекриття. Теплий. Своє дбайливе ОСББ, житлові тарифи. Більш детально про квартиру можу відповісти по телефону та у месенджерах. Без комісійних агенцій нерухомості для покупця. Телефонуйте! Можливий продаж по програмі єВідновлення, 280 постанова, Сертифікат.

Садова вул., 61
rieltor.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

В продажі крута дизайнерська квартира в елітному передмісті Києва - Ірпені! Цей обʼєкт гідний уваги кожного - якісні меблі, дизайнерський ремонт, продумане планування +ідеальна локація! Нас зустрічає вхідна зона, поєднана із величезною кухнею-вітальнею, також маємо кабінет(кімнату), інженерну кімнату/кладову, гостьовий санвузол, основний санвузол і батьківську кімнату з великою гардеробною кімнатою. Квартира продається з усім, що ви бачите на фото. Якісна техніка - пралка, сушилка, духова шафа, піч, телевізор, кондиціонер тощо. Матеріали ремонту і меблів якісні і надійні. Великим плюсом локації є те, що будинок знаходиться прямо поруч із новоірпіньскою трасою, що дає змогу швидко і без корок добиратися в столицю, в той же час, маючи змогу 24/7 дихати свіжим хвойним повітрям. Квартира знаходиться на 19 поверсі будинку від надійного забудовника з гарною репутацією.

можливий продаж по єОселя
Університетська вул., 1г
rieltor.ua

Ірпінь, ЖК «Royal Park» відмінна 3-кімнатна 97,6 м2 на 10 поверсі 12-ти поверхового будинку. Кухня 26 м2, два санвузли, висота стелі 2.7м, частина вікон виходять на парк. Квартира під оздоблення, з чудовим плануванням. 3 окремих спальні по 15-16 м2, кухня-вітальня з еркером у підлогу та великим віконним заповненням. Великий хол передпокій 15 м2 і гардеробна 3 м2, санвузли 6, 5 і 2 м2. ЖК «Royal Park» розташований у самому центрі міста серед зелених парків: імені Правика, імені З. Алієвої, «Дубки» на перехресті вулиць: Соборної та Тургенєвської. У комплексі є підземний паркінг, власний торговий комплекс. Крокова доступність до всієї необхідної інфраструктури – роблять ЖК «Royal Park» воістину одним із найпривабливіших житлових комплексів бізнес-класу. Відмінна локація – парк перед будинком, поряд школи, садки, міська поліклініка, магазини, ресторани, банки, салони, спорт-клуби, супермаркети, ринки, аптеки, зупинки маршруток. Відмінною швидкісною дорогою 10 хв до КП Києва автомобілем, поруч знаходиться електричка, 30 хв маршрутка до метро Академмістечко. У ЖК «Royal Park» на першому та другому поверхах передбачена сфера обслуговування та торгівлі. «Royal Park» - комплекс для тих, хто цінує найвищий рівень життя, комфорту та зручності, а Переуступка прав власності. Комплекс введений в експлуатацію.Без комісії для покупців!

ексклюзив
Соборна вул., 151
rieltor.ua

Продаж 3кімнатної квартири в центрі міста. Будинок розташований за адресою м. Ірпінь , вул. Ярославська 5. В будинку велика прибудинкова територія та безліч паркомісць. Поруч з будинком Парк Незнайка, виїзд одразу на трасу до м. Києва , поруч з комплексом є вся необхідна інфраструктура, ЕкоМаркет, Новус, Фора, АТБ, фітнес центри, спорт зали, салони краси, барбершопи, кав’ярні, ресторани, аптеки, медичні центри. Квартира розташована на 4му поверсі 9ти поверхового будинку , загальна площа її складає 66,4 м2 з двома лоджіями. В квартирі житловий стан. Є все для проживання ремонт та повна комплектація меблів та техніки для комфортного проживання в квартирі. За додатковою інформацією звертайтесь по телефону .

Ярославська, 5
rieltor.ua

Продаж 3кімнатної квартири в хорошому районі міста. Будинок розташований за адресою м. Ірпінь , вул. Давидчука 42. В будинку закрита велика прибудинкова територія та безліч паркомісць. Недалеко від комплекс, парк Мами, Парк Незнайка, зручний виїзд одразу на трасу до м. Києва , недалеко від комплексом є вся необхідна інфраструктура, супермаркети, фітнес центри, спорт зали, салони краси, барбершопи, кав’ярні, ресторани, аптеки, медичні центри. Квартира розташована на 4му поверсі 5ти поверхового будинку , загальна площа її складає 82,5 м2 з двома балконами. В квартирі хороший житловий стан. Є все необхіде на кухні та в санвузлі, кімнати без меблів. В квартирі індивідуальне газове опалення. Планування: гардероб, роздільний санвузол, кухня, зал, дві спальні, два балкона. Окремо продається кладовка в цоколі будинку. За додатковою інформацією звертайтесь по телефону .

ексклюзив
Давидчука вул., 42
rieltor.ua

ТОП пропозиція! 450у.е за 1м2! ГОТОВИЙ зданий будинок! НОВИЙ фонд Індивідуальне ГАЗОВЕ опалення! БЕЗ комісії! В продажі дворівнева простора квартира в самісінькому ЦЕНТРІ міста ! Загальна площа 119м2: - на першому поверсі: - велика кімната 25м2, яка без проблем обєднується з кухнею 10м2. - роздільний санвузол - на другому поверсі: - 3 окремі кімнати - санвузол. Клубний будинок 2011 року. Матеріал будівництва цегла+утеплення. Закрита територія Розташування - ідеальне! Центр міста, поряд парк Незнайка, школа, садок, центральна площа, поліклініка, аптеки, кафе та ресторани, виїзд в Київ. Повна база нерухомості в місті. Телефонуйте з 9 до 21 та обирайте свій кращий варіант

Українська вул., 48
rieltor.ua

Комплекс розташований в самому центрі, на тихій вуличці, в оточенні соснових ірпінських парків. Близькість до траси дозволить дістатися до найближчої станції метро за 15-17 хв. Будинок має приватну впорядковану територію з наземним паркінгом, що знаходиться під охороною і просторим дитячим майданчиком із покриттям. У 3-5 хвилинах ходьби освітні, медичні та культурно-розважальні установи на будь-який смак. ЖК «Центральний» - життя в центрі комфорту! Пропонуємо 3 кімнатну квартиру 120 кв.м. В квартирі тепла підлога Встановлені дорогі фільтри очищення води Окрім Двоконтурного газового котла зроблена система підігріву бойлера від двоконтурного газового котла. Поміняна вся електрика з сучасними дротами. Супер квартира для супер людей

можливий продаж по єОселя
Демяна Попова вул., 22в
rieltor.ua

Продаж повноцінної 3кімнатної квартири в сучасному ЖК Центральний Преміум побудованого найкращим забудовником біля парку Правика та парку Дубки по головній вулиці Ірпеня - вулиці Соборній. Будинок із закритою територією , з власною зоною відпочинку та дитячим майданчиком, підземним та наземним паркінгами, зеленими насадженнями. Будинок оснащений системою відеоспостереження, консьєрж-сервісом, швидкісними ліфтами, лобі в парадних для відвідувачів та власників. Все вражаючи гарно продумано та втілено в реальність. На фасаді будинку розміщені комерційні приміщення в яких розташовані: банк , Епіцентр , магазини одягу, кофейні, аптека. Найзручніша локація для проживання , поряд є все необхідне, і ринок і магазини та аптеки, лікарня, дві школи, садочки, парки, органи влади та ЦНАП. Квартира знаходиться на 9 поверсі, загальною площею 70 квм. Зустрічає вас широким передпокоєм. Має 3 однакові спальні кімнати по 10,5 квм, два санвузли та велику кухню вітальню, площею 25 квм. З вікон відкривається шикарна панорама на зелене місто. В квартирі виконана гіпсова штукатурка стін, лазерна стяжка підлоги, заведене та розведене опалення та встановлені радіатори , заведена електрика від лічильника, зроблені виводи під теплу підлогу в санвузлах. Панорамні вікна в кожній кімнаті. Встановлені стильні вхідні двері. Опалення забезпечує власна котельня, встановлені теплові лічильники. Квартира введена в експлуатацію. Будинок вже заселений. Оформлення 8,5% Для вашої зручності маю відеоогляд квартири , відправлю по вашому запиту. Запрошую на перегляд зручної квартири та цього чудового ЖК. Вам точно сподобається. Розглядаємо продаж під держпрограми, іпотеки 3 та 7%, програму є відновлення. Без комісії для вас.

можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 122
rieltor.ua

Без комісії Продається простора 3-кімнатна квартира в місті Ірпінь, ЖК Ірпінь Сіті. Основні характеристики: - Площа: 72.2 м² - 3 окремі кімнати - Просторий санвузол - Окрема гардеробна кімната - Зроблений сучасний якісний ремонт - Квартира світла, тепла - Зручне планування - Тепла Підлога в санвузлі Інфраструктура: - Затишний та охайний комплекс з дитячими майданчиками - Охорона та відеонагляд на території - Поруч магазини, супермаркети, дитячі садки та школи - Зручна транспортна розвязка, до Києва 15 хвилин Телефонуйте за деталями та переглядом!

Університетська вул., 1
rieltor.ua

Продаж 3 кімнатної квартири з якісним ремонтом в найкращій локації Ірпеня - Центральний парк ЖК Реноме знаходиться поряд з усією необхідною для життя інфраструктурою: Супермаркети: Сільпо, Новус, Фора, АТБ Спортзали, фітнес-клуби, Танцювальні студії Безліч салонів краси та студій масажу Кафе ресторани Також в пішій доступності є державний ліцей Мрія та великий, новий садочок. Квартира має загальну площу 88м2 в 2 рівні Кухня-вітальня 18м2 з окремою зоною для приготування їжі та відпочинку з мяким диваном. Велика кімната 15м2 з розкладним диваном та робочою зоною. Якісні, довговічні дубові сходи ведуть на другий поверх Є велика кімната з шафами, мансардними вікнами, через які можна дивитись на чисте, зіркове небо. Оформлення 2%. Можливий продаж в Іпотеку 3%, постанову 280 та житловий сертифікат,

Літературна, 4А
rieltor.ua

Київська область, Бучанський район, м. Ірпінь, вулиця Західна, N4, розташована на 9/10 поверсі цегляного будинку, 77/44/12 м2, частково ремонт( Вся штукатурка чистова, Плитка ванна, туалет, підлога в коридорі та кухні. Тепла підлога ванна, туалет, коридор кухня. Опалення готове. Проводка 220В+12В. Вікна металопластикові. Домофон. Ванна: вся плитка, є ванна акрілова Равак, Зроблено з плитки піддон для душової. Туалет: інсталяція під унітаз, маленькій рукомийник Равак. В цілому покласти підлогу ламінат, натягнути стелю, придбати розекти та вимикачі, люстри та світильники. Встановити двері, ванну та душову кабіну, то можна жити. Звісно далі вже меблювати та кухню робити.) , ЖК Річ Таун, з документами, не кутова, двостороння, Н=2.8 м, газ, розвинена інфраструктура, магазини, супермаркет, аптека, школа, садочок, поліклініка, транспорт по місту та на Київ, 70000 у.е., торг. Ріелтор. Без комісії.

можливий продаж по єОселя
Західна вул., 4
rieltor.ua

Продаж чудової трикімнатної квартири в Ірпені. Квартира світла та простора, в хорошому житловому стані. Адреса: вулиця Стельмаха 5, Ірпінь. Основні характеристики: Площа: 64.1кв.м (житлова 39.7 кв.м, кухня 8.1 кв.м). Кількість кімнат: 3 (вітальня 17.3 кв.м, основна спальня 12.7, дитяча 9.7 кв.м), коридор 4.6 кв.м. Планування кімнат роздільне, має два засклених балкони 2.1 та 1.4 кв.м. Поверх: 5-й з 5-ти. Матеріал будинку: цегляний, перекриття - залізобетон. Висота стелі: 2.5 м. Санвузол: роздільний (2.5 кв.м - ванна, рукомийник). Туалет 1.2 кв.м. Особливості: На кухні встановлена газова варильна поверхня, холодильник, духова шафа, витяжка, обідня зона. У вітальні встановлено кондиціонер. В квартирі є всі необхідні меблі та техніка для проживання. Стіни обклеєні шпалерами, на підлозі постелена паркетна дошка/ковролін/плитка. Інфраструктура: Тихий та спокійний район, вся необхідна інфраструктура поруч. Неподалік школа, дитячий садочок. Двір із дитячим майданчиком. Будинок знаходиться через дорогу від зони відпочинку: парку Письменників та поруч з Набережною. Локація: в пішій досяжності залізничний вокзал, та зупинки громадського транспорту. Додаткові переваги: Продаж з меблями та технікою. Лічильник на світло, на газ - загальний лічильник на будинок. Документам більше 3х років, один власник. Чудове затишне житло для вашої родини. Без комісії для покупця. Для огляду або додаткової інформації, звертайтесь до Агенції Нерухомості "Київський Ріелтор"

Стельмаха вул., 5
rieltor.ua

На продаж пропонується 3к квартира у м. Ірпінь. Всі кімнати окремі. Продається з меблями, техніка за домовленістю. В будинку повністю замінені комунікації, електрика та труби. В квартирі все нове після капітального ремонту. Лічильники - день/ніч. В кімнатах натяжні стелі, вінілові обої та ламінат. Кухня - плитка, газовий водонагрівач, інша техніка по угоді може залишитися. Техніка в квартирі вся нова на гарантії. Коридор - стіни під покраску. Локація - поруч ліс, магазини, кавярні, школа, зупинка транспорту та велике озеро. Документам більше 3 років, податки оплачує покупець (2% ПФ ті ДМ) З коллегами співпрацюю, без додаткової реклами!

Северинівська вул., 128
rieltor.ua

Обрати розташування квартири

Ірпінь, Лісова вулиця 4ж/4у. Продам 3х кімн. квартиру, 3/5 пов. цегляного будинку, 81/54/12, кімнати окремі, балкон засклений. Автономне опалення, газовий котел. Гарний ремонт, вбудовані меблі, вся побутова техніка, лічильники, 2 с/вузла. Поруч магазини, школа, дитсадок, пошта, банки, зупинка транспорту. Ціна 93 тис.у.о торг Повний юридичний супровід Галина, АН Корсгал

Лісова вул., 4ж/4 у
rieltor.ua

Продаж просторої трикімнатної квартири в сучасному житловому комплексі Art Residence в центрі міста Ірпінь! Зручне продумане планування, панорамні вікна з неймовірним краєвидом на місто. Гардеробна кімната, роздільний санвузол. До вартості входить двоконтурний газовий котел. Квартиру можна придбати як за готівку, так і за державними програмами. Також є можливість розстрочки. Телефонуйте, домовимось про перегляд!

Трикімнатна квартира в центрі Ірпеня! Сертифікат, іпотека!
olx.ua

3 кімнатна квартира в 2 рівня по вул Мінеральна, 39 10 поверх Площа 100 кв.м. Будинок 2018 р.п. Квартира під чистовую обробку. Все розведено. Все працює. Тепла підлога. Санвузол функціонує. Можно жити. Кухня - студія, 3 кімнати, 2 с/в. Гардероб. Оформлення 2% Для перегляду - телефонуйте!

2 рівнева квартира з документами. Початкові ремонтні роботи. 100м2
olx.ua

Продається затишна 3 кімнатна квартира з якісним ремонтом в новому будинку ЖК Суворов площею 69.6 кв.м. Три окремі кімнати, ванна кімната та окремий санвузол з бойлером, розведена тепла підлога, велика кухня, балкон з панорамними вікнами на сосновий ліс. Поряд з будинком розвинена інфраструктура : школа, дитячий садок, центральний парк, зупинка транспорта до Києва, кафе, магазини. Один з найкращих ЖК Ірпеня.Опалення автономне.Теплий будинок.Гарне утеплення стін.Тариф електрики як міський загальноприйнятий(без збільшень вартості).Квартира з ремонтом.Квартира для Родини.Розглядаємо Є оселю

Продам 3 кімнатну. Ірпінь ,вул. Лермонтова 2г ЖК Суворов
olx.ua

Є бажання жити в центрі Ірпеня, щоб поряд були і школи, і садочки, і магазини, і парки? Так щоб у квартирі було відчуття приватного будинку, а не коробочки? ЖК Art Residence в центрі Ірпеня. Трикімнатна квартира особливого планування з величезною терасою. Вона така одна. Може бути Вашою. Площа квартири 112 м2 + тераса 50 м2. Зручний та комфортний для життя 3/12 поверх. В квартирі проведене перепланування, зроблена розводка електрики, поштукатурені стіни. Вікна з кімнат виходять на парк. Вікна з кухні-вітальні виходять на терасу та у двір будинку. Телефонуйте, таких квартир мало. Ця може стати Вашою.

Крутий пентхаус в центрі Ірпеня! Велика площа - бонус тераса!
olx.ua

Без комісійних! Продається 3к квартира в ЖК Green Side, вул. Університетська, 1Д, Ірпінь. Загальна площа квартири - 86.3 м², кухня-вітальня - 20.8 м². Поверх - 3/19, двостороння. ЖК Green Side - це комплекс комфорт класу від надійного те перевіреного роками забудовника Синергія. ЖК розташувався в мальовничому та тихому районі Ірпіня, одразу при вїзді в місто. Будинок побудований по монолітно-каркасній технологіі, наповнення - газобетон, фасад - комбінований, з утеплювачем із мінеральної вати. Ліфти - Otis, вікна - металопластикові, профільні системи з енергозаощаджуючим склом та двокамерним склопакетом, Rehau. Опалення - автономне (газові водогрівні дахові котельні). В пішій доступності є вся необхідна інфраструктура: магазини, супермаркети, кавярні, зупинка громадського транспорту. Неподалік від ЖК знаходиться Центральний парк та Ірпінська набережна. Дуже зручний виїзд на Київ - можливість проїхати як через Романівку, так і через Стоянку. Будинок введено в експлуатацію, присвоєно поштову адресу, заселений. Відеоогляд по запиту. Раді бачити Вас на перегляді!

Продається 3к квартира 86.3 м² в ЖК Green Side Центральний парк Ірпінь
olx.ua

Простора 3 кімнатна квартира 85 м2 в центрі міста, біля парку Незнайка, вул. Тищенка 10. Перший поверх двоповерхового цегляного будинку. Квартира має зручне комфортне планування: окремі кімнати  (18,2 м, 18,2 м, 13 м), с/в окремий (ванна), стеля 2,7 м, індивідуальне газове опалення, теплу підлогу. Родзинкою цієї квартири є велика, світла, веранда - столова зі своїм підвалом 12 кв м. Квартира  тристороння, є можливість зробити окремий вхід. Продається з меблями і технікою. Поряд є абсолютно все для комфортного життя: школа 17, садочок, парк Незнайка, супермаркет, кінотеатр, аптеки, кавярні, ринок, пошта, дитячі майданчики, ліс, банки і т.д. До залізничного вокзалу та до зупинок маршруток -  5 хв пішки, на авто до Києва - 20 хв. Сьогодні на ринку є багато пропозицій, але ця квартира має вагомі переваги, а саме: - унікальне місцерозташування в самому центрі (з усіма його перевагами), і в той же час в дуже тихому місці,  практично в парку! - мало квартирний  (12 квартир), теплий, міцний цегляний будинок; - зелений затишний двір з парковкою - комфортне планування, велика площа; - індивідуальне опалення; - свій великий підвал під верандою +  комора в загальному підвалі; - можливість зробити окремий вхід, використовувати під бізнес, розділити на 2 квартири. Запрошую на перегляд! Є відеоогляд

власник
З кімнатна квартира в центрі Ірпеня
olx.ua

Продається 3-кімнатна квартира в ЖК GL CLUB по вулиці Лисенка, 21 Комфортне планування із трьома спальнями: 1 - 17,3 м2 та 2 спальні з однаковим метражем по 10 м2 - кожна, ідеально підходить для дитячих кімнат. Також можна перепланувати в 2-к із великою кухнею вітальнею. В передпокої розраховане місце для великої шафи. Будинок новий ( не відновлений), утеплений. Є чисте та тепле укриття В будинку встановлений вантажопасажирський ліфт. Закрита територія, дитячі та спортивні майданчики, Також можна придбати гараж для свого авто біля будинку. Поруч з ЖК розташовані супермаркети, магазини, амбулаторія № 5, аптеки, салони краси, кафе, дитячі садочки та розвивальні центри. Неподалік є парк «Мужеловський» та парк «Мама». Зручна транспортна інфраструктура в м. Київ та по місту, 2хв до зупинки громадського транспорту. Є розтермінування до кінця 2024 р. із першим внеском 40 %. Проводимо перегляд кожного дня. Телефонуйте.

3-КІМНАТНА квартира в зеленій зоні. Закрита територія З Укриттям!
olx.ua

Київська область, Бучанський район, м. Ірпінь, вулиця Західна, N4, розташована на 9/10 поверсі цегляного будинку, 77/44/12 м2, частково ремонт( Вся штукатурка чистова, Плитка ванна, туалет, підлога в коридорі та кухні. Тепла підлога ванна, туалет, коридор кухня. Опалення готове. Проводка 220В+12В. Вікна металопластикові. Домофон. Ванна: вся плитка, є ванна акрілова Равак, Зроблено з плитки піддон для душової. Туалет: інсталяція під унітаз, маленькій рукомийник Равак. В цілому покласти підлогу ламінат, натягнути стелю, придбати розекти та вимикачі, люстри та світильники. Встановити двері, ванну та душову кабіну, то можна жити. Звісно далі вже меблювати та кухню робити.) , ЖК Річ Таун, з документами, не кутова, двостороння, Н=2.8 м, газ, розвинена інфраструктура, магазини, супермаркет, аптека, школа, садочок, поліклініка, транспорт по місту та на Київ, 67000 у.е., торг. Ріелтор. Без комісії.

Трикімнатна  77 м2 Ірпінь ЖК Річ Таун частково ремонт без %
olx.ua
1 - 24 з 372 результатів