Продаж дворівневої квартири в закритому комплексі бізнес класу Ютландія. Загальна площа 92м2. Квартира розташована на 9-10 поверсі. В квартирі є тераса на першому і другому поверсі. В квартирі індивідуальне газове опалення, встановлений котел Bosch. Є можливість також придбати або орендувати підземний паркінг або кладовку. ЖК з цілодобовою охороною, якісно побудований будинок, стильний дизайн підʼїздів та прибудинкової території. В будинку і поруч є вся необхідна інфраструктура: кафе, магазини, супермаркети, зупинка транспорту, зручний і швидкий виїзд на київ. Перегляд в будь який час

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Чехова вул., 1в
rieltor.ua

Продаж двокімнатної квартири з частковим ремонтом та з терасою 65м.кв. Житловий комплекс бізнес-класу Версаль Парк з закритою територією та власним паркінгом. Тераса знаходиться на даху будинку і звідти відкриваються неймовірні краєвиди. На терасу заведена вода та електрика і є змога обладнати зону відпочинку з шезлонгами, зоною барбекю. Сама ж квартира має хороше планування, вікна виходять на захід та схід, тому в квартирі завжди сонячно та світло. В кухні встановлене вікно з ультрафіолетовим фільтром, що значно знижує проникнення сонячного тепла влітку і втрату тепла взимку. В квартирі вже зроблена гіпсова штукатурка стін, розведена електрика, сантехніка, тепла підлога в кухні та санвузлі. Встановлений насос на воду, для безперебійного водопостачання. Закуплений керамограніт ZEUS Ceramica на підлогу в кухні, коридорі і санвузлі, облицювальна плитка Golden Tile та є сантехніка (кутова ванна з екраном, раковина з тумбою та унітаз). В пішій ходьбі знаходиться Парк Правика, Парк Дубки, школа №2, приватний дитячий садок, поліклініка, автобусна зупинка, нова пошта, ресторани, кав’ярні. Можливий продаж під державні програми. Оформлення всього 2%! Телефонуйте, проведу перегляд. Надія АН Liberty 0971003758

можливий продаж по єОселя
Українська вул., 83Б
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаж 2кімнатної, можна розділити на 3кімнатну квартиру в комлексі бізнес класу Арт Резиденс м. Ірпінь вул Тургенівська. Квартира площею 90 м2 на 11 поверсі. В квартирі виконані чистові роботи з стяжки та штукатурки, розведене електрика, сантехніка, тепла підлога(електрична) по всій квартирі. Санвузол роздільний, проект робився під хамам. Дві просторі тераси. Вид з однієї сторони на парк Правика, з другої сторони на жк Центральний преміум.

можливий продаж по єОселя
Тургенівська, 26
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

2 кімнатна квартира з великою кухнею вітальнею та терасою 34,5 м2 на 5 поверсі. Будинок введено в експлуатацію в грудні 2023-го року. Стіни - газоблок, керамічна цегла. Перекриття - плоска монолітна з/б плита. Лазерна стяжка підлоги, двокамерні склопакети REHAU, якісні вхідні двері, розведення опалення із встановленням радіаторів, є корзини під кондиціонери, підведення водовиведення та водопостачання до мокрих точок квартири, підведення електропостачання до електрощитку в квартирі. На терасі можна зробити накриття, що стане додаткою зоною для відпочинку. Ліфт спускається в підземний паркінг, що є великою перевагою даного комплексу. Територія комплексу має внутрішній двір, з унікальним ландшафтом, дитячим та спортивним майданчиками. На території комплексує цілодобова охорона та відеоспостереження. Поряд з ЖК знаходиться парк Незнайка, з різноманітними майданчиками, кафе та великою зоною для відпочинку. Ірпінь, Буча, до Києва 10 хвилин. Ключі на руках, зможу показати в будь-який зручний для Вас час!

ексклюзив
Українська вул., 1Б
rieltor.ua

Можливе розтермінування. Є Оселя 280 постанова, сертифікат відновлення) Умови узгоджуються індивідуально (перший внесок та строк) Продається 4-кімнатна дворівневий пентхаус загальною площею 126 м2 у новобудові в центрі Ірпеня за вул. Соборна. Є можливість встановити сонячні панелі, акумулятори та бути енергонезалежними в період відключення електроенергії Код квартири - #18496721 • 9 поверх з 10 (ліфт); • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • індивідуальне опалення (газове); • тераса. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), встановлено індивідуального опалення від газового котла та радіатори тепла, тепла підлога, зроблений чорновий ремонт, стяжка. Є дизайн проєкт. Ремонтні роботи можна починати одразу після покупки. Квартира має роздільне планування – окремі спальні кімнати та санвузол у другому рівні, з якого є вихід на терасу, на першому рівні - велика вітальня, кухня з виходом на засклену лоджію, санвузли. Будинок має дуже чудову локацію - зручна інфраструктура, поруч Ірпеньский міський парк, Парк Дружби, Спеціалізована загальноосвітня школа №12, магазини, супермаркети, ринок. ЖК має свій підземний паркінг, закриту територію, відео спостереження. Поруч є зупинка громадського транспорту. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/4-k-dvorivneva-kvartira-126-m2-z-terasoyu-io-v-zhk-sobornij-za-vul-soborna Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 118/19
rieltor.ua

Продам квартиру в елітному районі Ірпеня, де немає висотної забудови, де ростуть сосни і поряд Гранд Адмірал Клуб. Квартира зі своїм власним подвірям де ростуть квіти з трояндами, є місце для авто чи двох, вольєр для собаки. І це все біля квартири! Тільки подумайте! По суті це боковий таунхаус з двома кімнатами. 2к квартира зі своєю окремою ділянкою землі. Загальна площа 95м2 Житлова площа 33.3м2 Кухня-вітальня 26.9м2 Тепла підлога скрізь на першому поверсі. Індивідуальне газове опалення. Меблі та техніка залишаються за домовленістю, якщо Вам буде потрібно. Біля квартири є добудована веранда, яка влітку легко може бути терасою. А в зимовий час при опаленні - кабінетом чи кладовкою. В комплексі є загальна парковка для всіх авто на якій завжди є місця! Зелений район в Ірпені! Є свій вихід до соснового лісу. Вартість 88000$ Оформлення 2% Всі державні програми - ТАК! За перегляд попереджувати завчасно, за день! Можу довго писати, але краще побачити самому, тому приїздіть! Квартира не залишить Вас байдужими!

9-а лінія вул., 25
rieltor.ua

Унікальна пропозиція для вас у житловому комплексі бізнес-класу "Версаль-Парк"! Хочете жити в комфорті та розкоші, яка перевершує звичайне життя в квартирі? Тоді ця дворівнева квартира площею 104.2 м² - саме те, що вам потрібно! Три просторні спальні кімнати, велика кухня з вітальнею створять атмосферу затишку для вас та вашої родини. Власна тераса на криші (вихід з квартири, все задокументовано)! Насолоджуйтеся світлими ранками та захоплюючими вечорами, смажте шашлики та проводьте час із близькими. Що може бути кращим за вечірній відпочинок на криші будинку з видом на місто? Вам не потрібно думати про меблі та техніку! Ця квартира повністю укомплектована якісними та дорогими меблями і технікою! Забудьте про проблеми з паркуванням! У будинку є підземний паркінг, який гарантує безпеку та комфорт. Зручне розташування комплексу дозволить вам за 15-20 хвилин дістатися до Києва на авто, а також мати всю необхідну інфраструктуру у безпосередній близькості. Школи та садочки всього в 5 хвилинах пішки! Не упустіть свій шанс на життя в розкішному та комфортному житлі! Телефонуйте вже зараз, щоб домовитися про перегляд цієї неймовірної пропозиції!

можливий продаж по єОселя
Українська вул., 83-Б
rieltor.ua

Продам власну простору квартиру ( 95 кв.м) з якісним ремонтом в сучасному цегляному будинку в центрі м.Ірпінь., Квартира складається з двох окремих кімнат ( 21,3 та 16,3 кв.м ) , великого холу з виходом на терасу, площа якої 12,3 кв.м, двох повноцінних санвузлів (з ванною і з душ.кабіною), коридорів, кухні площею 13,4 кв.м з заскленою лоджією 5,3 кв.м. Висота стелі 3 м. Товщина стін 65 см. План квартири додається в фото. На підлозі в кімнатах паркетна дошка, в інших приміщеннях керамограніт. Стелі натяжні. В будинку індивідуальне газове опалення від власної дахової котельні, індивідуальні лічильники обліку теплової енергії та крани подачі тепла дозволяють самостійно коригувати подачу і вартість опалення. Помірні комунальні платежі. Утримання будинку здійснюється ОСББ. В будинку є вантажно-пасажирский ліфт, поруч багато паркомісць. Поряд з квартирою є окрема власна комора. Залишаємо велику шафу-купе, кухонні меблі, кондиціонер, два бойлери. Інші предмети меблів та техніки - за домовленістю...

власник
Шевченка вул., 4-Д
rieltor.ua

До вашої уваги велика трикімнатна квартира з дуже класною локацією! В самому центрі Ірпеня, де вся необхідна інфраструктура на відстані витягнутої руки! В трьох хвилинах ХОДЬБИ декілька шкіл на вибір; садочок; поліклініки дитяча та центральна, магазини, супермаркети, ресторани, самі красиві парки міста ! Квартира знаходиться на третьому поверсі, двостороння , три окремі кімнати з видом на парк Правика! Кухня вітальня з виходом на власну терасу ( 42 м2) у двір комплексу! Дві ванни кімнати, гостьовий санвузол- або пральня, та дві гардеробні . В квартири повністю зроблена електро проводка з усіма необхідними точками. Встановлен газовий котел . Зроблена Чистова штукатурка стін . Гарна локація; велика квартира; власна тераса; не високий поверх; газове опалення !!! А ще краще її побачити в живу !! Площа : 127 м2 Тераса: 42 м2 Ціна : 96 000 $ Тож 755 $ за метр квадратний!!! З вас дзвінок- з мене перегляд!

Тургенєвська вул., 24
rieltor.ua

Продам світлу затишну квартира преміум-класу в центрі Ірпіня. Новий сучасний комплекс ЖК Центральний преміум. Соборна, 122. Житловий комплекс, місце, район - все за вищими стандартами. Квартира для тих, хто розуміє і цінує комфорт, престиж, якість і статус. Загальна площа безпосередньо квартири 69 м. Дві окремі кімнати 17 і 11 м. Велика простора кухня 15 м. І головна родзинка цієї квартири - шикарна величезна тераса (лоджія) 37 м.кв! З тераси як на долоні парк Дубки. Таке враження, що ви вже в ньому смакуєте ранкову каву по-віденські. Поверх 2. Надійний забудовник. Будинок збудований з червоної цегли і додатково утеплений мінеральною ватою. Всі будівельні роботи завершені. Лазерна стяжка підлоги, чистова гіпсова штукатурка, ввід мідного кабелю, вивід холодної і гарячої води в санвузлі. Також кабель під інтернет і домофон. Закрита охороняєма територія комплексу. Підземний паркінг. Відеоспостереження. Парк Дубки через дорогу - 1 хвилина. Зранку там можна зробити пробіжку, а можна насолодитись прохолодою, зеленню та співом пташок. У пішому доступі вся необхідна інфраструктура та послуги - школи, дитячі садки, поліклініка, супермаркети, розважальні заклади, банки, аптеки тощо. Будинок розташований між двома парками – Дубки і Правика. Переуступка поки що. Будинок введуть в експлуатацію у серпні-вересні 2024. Розумний торг. Завдаток беремо. Швидке оформлення. Цей шикарний варіант вже чекає на Вас. Телефонуй! Купуй!

Соборна вул., 122
rieltor.ua

Дуже класна видова квартира в ЖК Синергія Сіті. Квартира гарного планування з великою кухнею. Зроблена чистова штукатурка стін та стяжка підлоги. Своє газове індивідуальне опалення. Є повноцінний відкритий балкон-тераса з видом на все місто. Рідкістна пропозиція 33000уо. Без комісії! Телефонуйте Віталій Бондар, професійний рієлтор АН Квартал Group. Весь ринок нерухомості Ірпінського регіону: Ірпінь, Буча, Гостомель, Ворзель. Великий досвід та наявність усіх актуальних обєктів нерухомості у регіоні Повний супровід за нотаріальною угодою або від забудовника

Достоєвського вул., 1в/22
rieltor.ua

Без комісії для покупця. Продаж світлої та затишної 1-кімнатної квартири у зеленій зоні з чудовим видом на сосни в ЖК "Ірпінські липки 2". Загальна площа – 39,2 м2, дуже зручне планування: ⁃ кімната ; ⁃ кухня ; ⁃ гардероб; ⁃ санвузол; ⁃ балкон-лоджія. В квартирі виконаний дуже якісний ремонт, укомплектована всіма необхідними меблями та технікою для комфортного проживання. Має панорамне скління та окремий вихід на невелику терасу. Енергозберігаючі склопакети фірми «Rehau». В квартирі індивідуальне газове опалення, є додаткові виходи на бойлер. Тепла водяна підлога в кухні, санвузлі, лоджії та прихожій. Квартира розташована в ЖК преміум-класу с закритою територією та відео - наглядом. На території ЖК сквер з фонтаном, дитячий та спортивний майданчики. Поруч зупинка громадського транспорту, розвинена інфраструктура. Оперативний перегляд. Телефонуйте.

можливий продаж по єОселя
Гостомельське шосе, 24/1
rieltor.ua

ЖК розташований напроти парку Правика в Ірпені, вул. Тургенєвська 21. Видова квартира вікнами в парк. Є велика терасса. 62,6 м2 56 340 $ 9 поверх Стеля: 3,75 м У квартирі: + гіпсова штукатурка під поклейку шпалер, або покраску + лазерна стяжка підлоги готова до укладання ламінату, плитки + тепла підлога вже розведена + сантехніка у квартирі зроблена + котел автономного опалення Квартира перероблена у Евро 2-к квартиру. Можна перепланувати у повноцінну 2-к.

Тургенєвська вул., 21
rieltor.ua

Дворівнева квартира з власною терасою! Загальна площа 92.8м2. Тераса площею 35м2. Поверх - 10. Функціональне та продумане планування. 2 великі кімнати, 2 санвузли, простора кухня-вітальня з панорамними вікнами, зона відпочинку та вихід на терасу з 2 поверху. Якісний цегляний будинок, утеплений мінеральною ватою. Індивідуальне газове опалення, встановлений котел. Закрита територія та приватність. Зручна локація. Телефонуйте та приїжджайте на перегляд! Можливий продаж під державні програми!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Пушкінська вул., 64/68
rieltor.ua

Продаю квартиру вашої мрії. Вже на перший погляд в цій світлій, затишній квартирі можна відчути, що перед вами щось незвичайне. Забудовнику вдалося поєднати класичну та сучасну архітектуру будівництва. Загальна площа квартири дозволяє вам втілити всі ваші потреби. Тут дві окремі кімнати та велика кухня-студія, яка здатна запропонувати вам всі зручності та комфорт, які ви заслуговуєте.Кожен день проведений на цій кухні буде справжнім святом, тому що вона зручно розташована та простора. З кухні є вихід на власну терасу, яка надає чудові можливості відпочинку та сімейного дозвілля. Ви завжди будете милуватися чудовими краєвидам та красою природи Ця квартира відповідає найвищим стандартам життя в сучасному світі і ціна за неї складає всього лише 70000$, що перетворює її на найвигідніший варіант для тих, що знаходяться в пошуку неперевершених житлових умов. Для запису на перегляд та для отримання додаткової інформації телефонуйте. На звязку 24/7 Працюю без комісії для покупця.

можливий продаж по єОселя
Найкраща вул. (Ломоносова), 71
rieltor.ua

Продам двохкімнатну квартиру в ЖК Синергія Сіті! Будинок зданий! Одразу можна приступати до ремонту. Один з найулюбленіших житлових комплексів в місті Ірпінь, поряд з набережною та сосновим лісом. Максимально зручний виїзд до столиці. І всього 7 хвилин до міської електрички! Житло комфорт класу, з сучасними вхідними групами, прибудинклвою територію, дитячими та спортивними майданчиками вже чекає на тебе. Індивідуальне газове опалення, котел Bosch вже встановлено в квартирі. Лайзерна стяжка підлоги. Гіпсова штукатурка. Встановлені всі лічильник : газ, вода, світло. Роздільний санвузол. Кухня з просторим відкритим балконом-терасою. Максимально зручне та комфортне планування квартири. Квартира чекає на свого нового власника. Оформлення у нотаріуса відразу на Вас. Пишіть, дзвоніть. Чекаємо на перегляди 24/7.

власник
можливий продаж по єОселя
Достоєвського пров., 1-В/23
rieltor.ua

Дослідити місцевість

Надійність, безпека, комфорт, якість, досвід, найкраща ціна - це все про компанію Green Life Development. Ми не перестаємо розвиватися, рухатися вперед, бо це все ради вас та вашого комфорту. Наша компанія зарекомендувала себе на ринку як одна з провідних , позаду багато вдалих проєктів у Ірпені та Бучі. Ми будуємо з думкою про вас, тому враховуємо усі моменти, залучаємо лише найкращих фахівців та використовуємо лише якісні матеріали, будівництво відповідає усім стандартам та виконується чітко в терміни. До вашої уваги неймовірна пропозиція - квартира з власною терасою 27,92 м2 загальна площа, житлова 18,27м2. Комплектація можлива у 3 варіантах на ваш вибір: базова: -цементно-піщана штукатурка стін; -лазерна стяжка підгоги. максимальна комплектація: -цементно-піщана штукатурка стін, гіпсова шпатлівка під поклейку шпалер; -стяжка підлоги; -розведення системи опалення та водопостачання; -встановлення газового котла, радіаторів. ремонт під ключ, усі деталі обговорюються. GL CLUB - сучасний, стильний житловий малоповерховий комплекс, а отже затишний , має безшумні ліфти, кладові приміщення, гаражі, колясочні. велику зону для паркування автівок, власну закриту територію з ігровим майданчиком. Місце розташування проєкту GL CLUB дуже зручне, адже поруч є все необхідне для життя та побуту, інфраструктура насичена . Заїзд та виїзд до комплексу та на територію максимально продуманий. Поруч зупинка громадського транспортом та виїзд на трасу в м.Київ. Ще важливий момент, це пряма продаж від забудовника , без посередників. Діють акційні ціни на обрані квартири, також є розтермінування на 12 та 18 місяців на вигідних умовах та знижка при 100% оплаті. Щоб дізнатися більше інформації переходьте на сайт green-life.co.ua. Для перегляду комплексу запрошуємо у наш офіційний відділ продажу. Телефонуйте, адже квартир лишається все менше!

Кварира 27,92м2 від забудовника! Розстрочка.Р-н.Університет
olx.ua

ЖК Центральний 2. Квартира з терасою на 2 поверсі. Повноцінна кухня вітальня, та спальня, своя власна тераса, вихід з кухні, тільки ваша, вписана в техпаспорт. Боковий вид на Центральний парк! 1к, 37м2 + 30м2 тераса 2/16 поверх 50 000$ Встигніть придбати за вигідною ціною! В квартирі вже є чистова штукатурка, стяжка підлоги, розведена система опалення, встановлені радіатори. Для запису на перегляд, телефонуйте!

Квартира з терасою 30 м2! Центральний парк! Під чистову!
olx.ua

Є бажання жити в центрі Ірпеня, щоб поряд були і школи, і садочки, і магазини, і парки? Так щоб у квартирі було відчуття приватного будинку, а не коробочки? ЖК Art Residence в центрі Ірпеня. Трикімнатна квартира особливого планування з величезною терасою. Вона така одна. Може бути Вашою. Площа квартири 112 м2 + тераса 50 м2. Зручний та комфортний для життя 3/12 поверх. В квартирі проведене перепланування, зроблена розводка електрики, поштукатурені стіни. Вікна з кімнат виходять на парк. Вікна з кухні-вітальні виходять на терасу та у двір будинку. Телефонуйте, таких квартир мало. Ця може стати Вашою.

Крутий пентхаус в центрі Ірпеня! Велика площа - бонус тераса!
olx.ua

Продаж однокімнатної квартири Ірпінь ЖК Київський Однокімнатна квартира у центрі міста, жвавої інфраструктури і гарної транспортної розв’язки. Можливість зробити ремонт під себе і втілити мрії і захоплення. Комплекс комфорт класу, технологія будівництва цегла, індивідуальне газове опалення, високі стелі, підземний паркінг. Поверх 2 Площа 46 м2 Тераса близько 100 м2 По документам разом 76м2 Можливість перепланування в 2к Територія відкрита, перший поверх комерція, що дуже зручно, завжди можна все вчасно придбати. Поруч Ценрральний парк – одна з найкращих локацій міста, усе що треба для комфортного життя. Телефонуйте, підберемо варіанти під Ваш бюджет і локацію З повагою, Альона

Однокімнатна квартира Ірпінь поруч Центральний парк
olx.ua

Пропонуємо студійну квартиру в теплому цоколі, загальна площа 32,47м2, житлова площа 10,76. Це саме ті квартири,які найчастіше користують попитом. Комплекс розташований близько від податкового університету, тому її легко здати в оренду, а також ця квартира ідеальна для тих, кому не потрібно багато простору. Копмлектація на ваш вибір: базова: -цементно-піщана штукатурка стін; -лазерна стяжка підгоги. максимальна комплектація: -цементно-піщана штукатурка стін, гіпсова шпатлівка під поклейку шпалер; -стяжка підлоги; -розведення системи опалення та водопостачання; -встановлення газового котла, радіаторів. та ремонт під ключ. Тут враховуються ваші побажання та узгоджуюються усі моменти. Ми можемо запропонувати уже готові дизайни квартир. Житловий комплекс GL CLUB - будинок клубного типу, має закриту територію, малоповерховість, безшумні ліфти, велику власну парковку на території, дитячий майданчик, окремі гаражі, також передбачені колясочні та господарські приміщення. Великий вибір квартир, усі мають різні планування , гарний вид з вікна та багато сонячних променів. Розташування максимально зручно, ажде транспортна розвязка відмінна, швидкий виїзд на трасу у м.Київ, також поруч зупинка міського транспорту. Житловий масив заселений, інфраструктура розвинена на всі 100%. Квартири продає офіційний відділ продажу від забудовника, тому діють знижки та акції. Є розтермінування на 12 та 18 місяців. Ми працюємо для вас, тому завжди готові допомогти та надати усю потрібну інформацію.Телефонуйте , домовимося про зустріч, де ви отримаєте відповідь на додаткові питання та зможете подивитися обєкт. Чекаємо Вас у офіційному відділі продажу , телефонуйте (06**********97 та приходьте на перегляд! Ще більше інформації на нашому сайті green-life.co.ua

Студійна квартира +тераса в Ірпені біля Університету, 32,47м2!
olx.ua

Без комісії! Продаж 1к квартири в ЖК Британіка Київська область, місто Ірпінь, вул. Полтавська 27д. Квартира розташована на нульовому поверсі пяти поверхового будинку. Загальна площа 38,8 кв. м., житлова 17,2 кв. м.,кухня 9,7 кв. м.. Також є велика заркрита терасса з виходом у загальний двір. В квартирі зроблений якісний ремонт! повністю мебльована і готова для проживання! Комплекс має зручну транспортну розвязку. Розташованість всього за 15 хвилин їзди від Києва, дозволить Вам жити в екологічно чистому районі, не відриваючись від стрімкого столичного життя. Дістатися комплексу Ви зможете не тільки автомобілем, а й громадським транспортом: від ст. м. Академмістечко та м. Оболонь ходять прямі маршрутки. Інфраструктура району досить розвинена. Неподалік від комплексу знаходяться: дитячі садки, школи, медичні заклади, фітнес-центри, ресторани, відділення банків, ринок, «Фора», «Новус», «АТБ», озеро, парк Письменників, ЖД та автовокзал. Агентство RPG Тількі найкращі варіанти для Вашого комфортного життя Оперативний перегляд, підтримка на всіх етапах угоди

Без Комисии! Продажа 1к квартиры 39м2 в ЖК Британика Ирпень
olx.ua

Продається неймовірна ексклюзивна квартира в житловому комплексі бізнес-класу «Центральний 2». Унікальність даної квартири в тому, що вона простора і не лиши площею 119 кв.м, а і висотою стель 4 м. Велика кухня-вітальня 39 кв.м з виходом на терасу, на якій можна облаштовувати зону барбекю, зону відпочинку і навіть літній кінотеатр. З тераси відкривається вид на місто (квартира дивиться на Центральний парк міста). Також в квартирі є доволі великий балкон (з кухні і кімнати), три окремі спальні та дві ванні кімнати. Квартира максимально підготовлена до ремонту - виконано чистову штукатурку стін, стяжку підлоги, розведено систему "теплий пол" та встановлено радіатори. В подарунок ви отримаєте сучасний дизайн-проект! Житловий комплекс «Центральний» має закриту доглянуту територію з зонами відпочинку та дитячими майданчиками. В комплексі є підземний паркінг та власна інфраструктура. Просторі сучасні парадні з консьєрж сервісом та зоною відпочинку. Прямо із комплексу є вихід у парк, де можна відпочити після роботи біля штучного озера, посмажити шашлики з друзями у безкоштовній зоні барбекю, погуляти з домашнім улюбленцем, покататися на велосипеді чи самокаті, взявши його на прокат та погратися з дитиною у великій дитячій зоні. Прекрасне місцерозташування - район Центрального парку - це новий район міста з дуже розвиненою інфраструктурою - в пішій доступності є абсолютно все необхідне для комфортного життя в передмісті Києва. До столиці (метро Академмістечко) всього 10 хвилин їзди на автомобілі! Квартира дійсно достойна вашої уваги! За додаткової інформацією телефонуйте.

Продаж ексклюзивної 3 кім квартири в ЖК Центральний 2 з терасою
olx.ua

Ірпінь ЖК Капітал 2 Євро2к з терасою Поверх 10/10 Площа 83,7кв.м (47.2квартира + 36.5тераса) Індивідуальне газове опалення Чистова штукатурка, стяжка підлоги Податки мінімальні! Для запису на перегляд, телефонуйте. У кімнаті 24,5 метра, 3 вікна, що дозволяє її розділити на 2 повноцінні кімнати, одна з яких з виходом на терасу!

Квартира в Центрі Ірпеня! З терасою! Заселений будинок!
olx.ua
123...7
1 - 24 з 164 результатів