Продаж ,просторої ,одноімнатної квартири в Ірпіні з гарним видом на ліс. В квартирі все лишаєтья.

можливий продаж по єОселя
Северинівська вул., 105Е
rieltor.ua

ЖК “Центральний 2” Переуступку сплачує продавець! 1-кімнатна квартира, 6 будинок Максимальне наповнення квартири від забудовника. Площа: 43,4 м² Ціна: 40500$ Переуступка на покупця Поверх: 10/16, вікна у двір Контактна інформація: • Діма, АН Квартал

Університетська вул., 3/4
rieltor.ua

Вашій увазі пропонується Однокімнатна квартира в обжитому будинку з газовим опаленням. На стінах декоративна штукатурка, з емітафією рельєфу дерева, тому краще дивитись вживу) Квартира в лісовій частині міста, ЖК Грін Ярд, вулиця Білокур 8-в район міста з власною інфраструктурою на території та в пішому доступі. Квартира на 1 поверсі, сусіди живуть з усіх сторін, будинок обжитий. Площа 34м2 (Фактично більше, за рахунок додатково заскленого балкона, який буде Вам відрізати холод. В кімнаті великий місткий прихований гардероб, в який вміститься багато речей. На поверсі всього 4 квартири, та окремий тамбур на 2 квартири. крім цього, замінено вхідні двері від забудовника на хороші, надійні з додатковою звукоізоляцією. В комплектації залишається все, що є на фото( Кухня з вбудованою технікою, холодильний, стіл зі стільцями, пральна машина, розкладний диван, новий телевізор Самсунг, кондиціонер куперхантер, робочий стіл. При відсутності світла є газ, та можна готувати їсти, є вода, а також якщо підключити акумулятор, відсутність світла та дискомфорт Ви не відчуєте. Продаж відбувається виключно за готівку, оформлення 2% додатково на покупця.

Білокур вул., 8в
rieltor.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 1-к квартиру 34м2 з ЧИСТОВИМ оздобленням в ЦЕНТРІ м. Ірпінь Комплекс клубного типу, що складається з 3-х житлових будинків із закритою територією, розташований у центральній частині міста на вул. Тургенівська. Пятиповерховий будинок побудований з червоної керамічної цегли із зовнішнім утепленням мінеральною ватою. У пішій доступності абсолютно вся потрібна інфраструктура. У радіусі 500 метрів є: школа №2, муніципальний дитячий садок, супермаркети, кафе, ресторани, кавярні, парк «Дубки» та парк ім. Правіка. На території закрите паркування та дитячий майданчик. Однокімнатна квартира сучасного планування 34м2 розташована на 9-му видовому поверсі 10-ти поверхового житлового будинку. Планування квартири: передпокій – 3м2, санвузол – 3м2, спальня – 18м2 з виходом на лоджію – 4м2, кухня – 7,5м2. Внутрішнє оздоблення квартири: - двоконтурний газовий котел БОШ; - розведення труб опалення, металеві радіатори, тепла підлога у санвузлі; - стартова штукатурка стін; - стяжка підлоги; - лічильники газ, вода, світло. Ціна квартири - 34900$, оформлення - договір купівлі-продажу, податки - 2%, можливий невеликий предметний торг. Додаткова інформація за телефоном. З повагою, Сергій – АН Квартал, працюємо для Вас з 9:00 до 20:00 без вихідних!

ексклюзив
Тургенєвська вул., 50/3
rieltor.ua

Продаж великої однокімнатної квартири в м. Ірпінь вул. Мечникова 103. Будинок розташований в новому мікрорайоні міста де є все необхідне в пішій доступності. Квартира розташована на першому високому поверсі 5 поверхового будинку. Під квартирою житловий високий цоколь, тому квартира обігрівається з усіх боків. Будинок цегляний, утеплений дуже теплий. Дуже зручне планування. В коридорі встановлена велика шафа купе, санвузол з ванною, кухня з виходом на балкон де встановлена додаткова шафа, кімната зонована на окрему зону спальні де є двоспальне ліжко та дві шафи та зону дивана з робочим місцем. Все залишається в квартирі. Індивідуальне газове опалення. Квартира дуже світла. Недалеко будинку знаходиться джерело. В дворі будинку є зона для дітей та парковка. Зупинка місцевого громадського транспорту та міжміського. В Київ можна добратись Варшавською, Житомирською або Новоірпінською трасою. Інфраструктура в пішій доступності новий державний садочок Колібрі та безліч приватних садочків супермаркети Атб, Фора, Треш салони краси Нова Пошта абмулаторія Парк Мама Басейн Заповідна зона Лісова зона Деталі за телефоном.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Мечникова, 103
rieltor.ua

Продаж 1кімнатної квартири з дизайнерським ремонтом! Вашій увазі пропонується 1кімнатна квартира 40 м2 на 10 поверсі. В квартирі виконаний хороший ремонт! Планування студія розділена на спальню зону, зону кухні студії та кабінет на лоджіїї! Опалення індивідуальне газове з теплою підлогою та радіаторами. Додатково встановлений бойлер. Квартира повністю укомплектована технікою та меблями. Комлекс закритого типу. Поруч вся необхідна інфраструктура.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Тургенєвська вул., 15
rieltor.ua

Ідеальна квартира для тих, хто проводить багато часу вдома, та любить приймати гостей. Вашій увазі Сучасна 1 кімнатна квартира перепланована в студію ремонтом в Лофт стилі, з Супроводом дизайнера, та власника на всіх етапах робі Максимально практичне планування, з окремим гардеробом, зоною спальні, кухні та бару. Підлога з підігрівом, яким можна користуватись в будь-яку пору року, адже окрім Власної котельні на будинок є резервний, Електрокотел. Санвузол 2 варіаціями підсвітки, датчик руху, який вмикається та налаштовується автоматично під Ваші потреби, та звичайне холодне світло. Велика Ванна, а якій можна ніжитись не тільки самому ;) Меблі на замовлення з якісною фурнітурою. Дзеркала які Збільшують і так великий простір (5м2) та звісно ж датчик проти протікання, що додасть Вам та сусідам безпеки на випадок Надзвичайної ситуації. Ремонт як Ви могли зрозуміти робився Для себе, з продуманими з практичної точки зору та естетики деталями та практичністю. для речей є безліч ніш, гардероб та тумби. А з ліжка можна любуватись просторами лісу та неймовірний краєвид на місто Ірпінь. Кухня має 2 зони: 1 зона безпосередньо для приготування з вбудованим холодильником, посудомийною машиною та раковиною з Нержавіючої сталі, широкою стільницею з індукційною плитою. 2 зона бару, в якій красується головна прикраса квартири - барна стійка, яка служить і столом. Довжиною 270 см, глибиною 70 см та товщиною 15 см - це цільний дуб, ексклюзивно готувався для цієї квартири. Оброблений таки чином, щоб зберегти природну форму з бокової сторони. Тримається на спеціально для нього звареному і вбудованому металевому каркасі Це далеко не все, що є в квартирі, тому приходьте на перегляд та відчуйте на собі

можливий продаж по єОселя
Університетська, 1д
rieltor.ua

Гарячий розпродаж! Встигніть обрати найкращий проект для життя або інвестиції. Держпрограмми єВідновлення, єОселя та постанови КМУ розглядаються. Квартира під ремонт у найкомфортабельнішому житловому комплексі Ірпеня Переваги локації: - розташований в екологічно чистому районі центральної частини міста біля Центрального парку; - зручний виїзд до Києва, 15хв і ви біля метро Академмістечко; - поряд АТБ та Сільпо, та безліч маленьких крамничок; - найбільший попит по оренді (важливо для інвесторів), заходите робите ремонт та чекаєте коли виростуть діти, заробляючі гроші. Вікна виходять на зелене подвіря - це створює приємну атмосферу домашнього затишку. Наповнення квартири: - пятикамерні вікна з подвійним склопакетом - лазерна стяжка підлоги - лічильники на світло, тепло, воду Житловий комплекс с зеленими скверами, спортивними майданчиками і зонами відпочинку. Вийшли з квартири - ви вже на відпочинку. Є можливість оформлення по держпрограммам єОселя та єВідновлення з можливістю заходити на ремонт. Не упустіть можливість скористатись такою пропозицією! Телефонуйте прямо зараз!

можливий продаж по єОселя
Університетська вул., 3/14
rieltor.ua

Продається затишна 1-кімнатна квартира в престижному ЖК Версаль Парк! Якщо ви мрієте про власний куточок у центрі міста, де поєднується комфорт, безпека та прекрасний вид, то ця квартира саме для вас! Чому варто обрати саме цю квартиру: Престижний ЖК: Версаль Парк - це сучасний житловий комплекс, який відповідає найвищим стандартам якості. Чудове розташування: Квартира розташована в тихому та затишному районі з розвиненою інфраструктурою. Комфортне планування: Простора кухня, затишна спальня та два балкони з панорамним видом створюють атмосферу затишку та комфорту. Індивідуальне опалення: Газове опалення дозволяє регулювати температуру в квартирі за вашим бажанням. Безпека: Закрита територія комплексу, цілодобова охорона та відеоспостереження забезпечують вашу безпеку. Вартість: Готівка: 55 000$ єОселя: 56 500$ Оформлення: 2% Запрошуємо на перегляд! Це ваша можливість придбати затишне житло в престижному комплексі за вигідною ціною!

Тургенєвська вул., 50
rieltor.ua

Продам 1 кімнатну квартиру в зданому клубнму будинку. Перший високий поверх над комерцією (3м над землею) Поруч парк Мама Безліч інфраструктури та державний дитячий садочок. Зупинка Маршрутного таксі, яке курсує по місту та до станції Академмістечко. Загалом найбільш інфраструктурно-розвинений спальний район міста. Загальна площа квартири 38,1м2, з яких світла кімната з 2 вікнами, кухня-вітальня 14,9м2, де можна зонувати вітальню з диваном та телевізором, а також в коридорі глибока ніша під шафу. в Наповнення квартири входить гіпсова штукатурка стін, лазерна стяжка підлоги, та 2 контурний газовий котел. Продаж можливий будь-яким методом: безготівковий розрахунок за постановою 280,600 іпотека 3% для військових Іпотека 7% Готівка [телефон скрыт]Діма АН Квартал

можливий продаж по єОселя
Новооскольська вул., 2-Б/2
rieltor.ua

Власник. Продам квартиру 27м2 під ЧИСТОВУ з ДОКУМЕНТАМИ в ЖК Молодість. Ірпінь У продажу однокімнатна квартира 27м2 сучасного планування: передпокій – 3,5м2, гардероб – 2,5м2, санвузол – 3,5м2, кухня – 10м2, спальня – 8,5м2. Квартира з правом власності, комунікації підключені, ліфт працює. Житловий комплекс клубного типу із прибудинковою територією закритого типу, що складається з 5 поверхових житлових будинків, розташований в пішій доступності від міської набережної на вїзді в Ірпінь по Новій трасі по вул. Соборній. Повна розвинена інфраструктура сучасного міста на території комплексу. Зручна транспортна розвязка та виїзд на Київ, маршрутне таксі №420 та №379 до метро Академмістечко. У наповнення квартири входить: - чистова гіпсова штукатурка стін; - чистова стяжка підлоги; - лічильники вода, світло. Ціна квартири - 27500$, оформлення – договір купівлі-продажу, податки та нотаріус на покупця. Розглянемо продаж по безготівковому розрахунку: єОселя 3% і 7%, сертифікат єВідновлення, Постанова КМУ. З повагою, Наталія

можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 2К/2
rieltor.ua

Продаж 1к квартири студія, ЖК Синергія-2, по вулиці Миколи Сингаївського 2П Квартира- студія з видом на місто, укомплектована меблями та технікою, яка повністю готова для проживання або здачі в оренду. Зручна локація, поруч кафе, магазини, супермаркет «Фора», та інші продовольчі. Розглянемо продаж с оселя, е відновлення Характеристика приміщення: висота стелі, м: 2.8 • стан квартири: євроремонт • утеплення: зовнішне Оздоблення стелі: натяжна стеля Підлога (покриття): керамічна плитка • ламінат Внутрішнє оздоблення: фарбування Зовнішня обробка: декоративна штукатурка Опалення: індивідуальне газове Підігрів води: двоконтурний котел Приміщення: суміжний санвузол Обладнання / меблі / зручності: обідня зона • пральна машина • ванна • газова плита • шафа-гардероб • Вбудована кухня • диван холодильник " лічильник на електрику • лічильник на газ • лічильник на воду • витяжка • інтернет • письмовий стіл • односпальне ліЖко Розташування і оточення: тип двору: прохідний Ліфт: вантажний ліфт Особливості планування: підігрів підлоги

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Новооскольська вул., 2-п
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири , переплановану в євродвушку . ЖК знаходиться на вулиці Степанівській, дуже гарна інфраструктура , поруч парки , школи , супермаркети, Налоговий університет, автобусна зупинка 379 маршрутки . В квартирі старий ремонт , потребує косметики . Але техніка-+нова , холодильник , пральна , духовка. Є відкритий балкон . В квартирі можна розмістити два спальних місця , дуже зручно для сімей з дітками чи людям поважного віку щоб розділити спальню . Дуже великий плюс , ніколи не вимикають світло в будинку Пропозиція нова на ринку , тому продажа тільки за готівку . Оф мінімальне 2%. Перегляд в зручний час для Вас . Телефонуйте .

Степанівська вул., 18А
rieltor.ua

Вид на Парк Мама! Простора квартира в ЖК Синергія 2. Всі необхідні меблі та техніка. На кухні- студії розкладний диван. В Ванній тепла підлога. Просторий, комфортний комплекс в розвиненому мікрорайоні. Поруч всі обєкти інфраструктури - супермаркети, аптеки, магазини, кафа. Біля ЖК зупинка маршруток до метро

ексклюзив
Новооскольська вул., 2П
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної квартири з ремонтом, меблями та побутовою технікою в ЖК Барвиха, від власника. Квартира знаходиться на 4-му поверсі 5-ти поверхового будинку. В квартирі зроблений якісний ремонт, цікаве планування в якому вийшло з однокімнатної квартири дві кімнати з заскленною лоджією, роздільний санвузол, дорогі вхідні двері (не від забудовника). Розвинена інфраструктура, поруч все що потрібно, продуктові, побутові, авто, будівельні магазини, розетка, нова пошта, розважальні заклади для дітей, та багато іншого. Також поруч річка, ліс та парк. Гарна транспортна розвʼязка, поруч з будинком зупинка громадського транспорту. Квартира готова до заселення, чудовий варіант для тих хто хоче відразу переїхати. Реальному покупцю буде приємний «бонус». Торг присутній. За детальною інформацією телефонуйте. Мінімальна ціна переоформлення.

власник
Григорія Сковороди вул., 2/1
rieltor.ua

Обрати розташування квартири

У продажу 1-кімнатна квартира у місті Ірпінь за адресою провулок Гнатюка 4. Без комісії для покупця. Розглядаємо державні програми. Є-Відновлення, сертифікати, 280 постанова. Квартира розташована на 4-му поверсі 5-ти поверхового будинку. Загальна площа: 39,8 м2 Житлова площа: 15,2 м2 Площа кухні: 15 м2 У квартирі вже розпочато ремонт: - чистова обробка (стіни відштукатурені і готові під поклейку шпалер); - підлога ідеально рівна і готова під будь-яке покриття; - у квартирі індивідуальне опалення – встановлений 2-х контурний газовий котел; - заведені всі комунікації + лічильники. Інфраструктура: Поруч: у пішій хотьбі 7-кілометрова ірпінська набережна, ліс, супермаркети, кавярні, аптеки, поштове відділення, зупинки громадського транспорту. Хороша транстпортна розвязка, будинок знаходиться на виїзді із міста, що дає швидке сполучення із столицею, 15 хвилин до метро Академмістечко. Запрошую на перегляд цієї просторої та затишної квартири!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Гнатюка пров., 4
rieltor.ua

Однокімнатна квартира за 36 000$ Площа 43 кв.м. Квартира має зручне двостороннє планування, вікна виходять на схід та захід. Велика кухня-вітальня 19 кв.м! На кухні тепла підлога. Будинок клубного типу, 2016 року. Повністю заселений, з житловими тарифами. Розташований у розвиненому мікрорайоні з гарною інфраструктурою: супермаркети (Фора, АТБ, Траш), ресторани, пошта, аптеки, спортзали та зупинка громадського транспорту - усе в пішій доступності всього за 5 хвилин! Комісія 0% для покупця! Телефонуйте зараз, ця квартира заслуговує на вашу увагу!

Давидчука вул., 42
rieltor.ua

Продам СТИЛЬНУ 1-к квартиру 45м2 з новим РЕМОНТОМ в ЖК Синергія-Сіті. Ірпінь Однокімнатна квартира 44,5м2 із сучасним плануванням: передпокій – 2м2, санвузол – 4м2, кухня-студія 25м2 з виходом на панорамну лоджію – 3м2, спальня – 12м2. Квартира розташована на 7-му поверсі, вид з вікон у двір житлового комплексу, частково комплектується новими меблями та побутовою технікою: - спальня: - двоспальне ліжко; - дві приліжкові тумби; - комод; - робочий столик; - кухня-вітальня: - лавка в передпокої; - диван; - обідній стіл із трьома стільцями; - маленький підставний столик; - газова варильна поверхня; - витяжка; - ванна кімната: - раковина; - змішувач під раковину. Повна розвинена інфраструктура сучасного міста. Будинок 9-ти поверховий розташований в екологічно чистому районі в оточенні лісу за 8 кілометрів від Києва. Також у дворі житлового комплексу велика прибудинкова територія, дитячий майданчик, паркування, зелені насадження, зони відпочинку для дорослих та дітей. Ціна квартири - 51500$, оформлення - договір дарування, оформлення на покупця, можливий невеликий предметний торг реальному покупцеві. Продаж за готівку. Додаткова інформація за телефоном. Ключі на руках. З повагою, Янковський Сергій - АН Квартал, працюємо для Вас з 9:00 до 20:00 без вихідних.

ексклюзив
Достоєвського пров., 1В/21
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири з максимальним наповненням! Окрема спальня, просторий санвузол та кухня з лоджією. Вікна у двір. Стіни - чистова штукатурка, підлога - стяжка, встановлений газовий котел. Якісний цегляний будинок, утеплений мінеральною ватою, індивідуальне газове опалення. Закрита територія та приватність. Ідеальна локація для тих хто цінує комфорт. Поруч набережна, дитячі та спортивні майданчики, кав’ярні та магазини, незабаром відкриття аквапарку. Телефонуйте та приїжджайте на перегляд! Продаж під державні програми! Без комісії! - площа 41,7м.кв. - кухня 16.2м.кв. - індивідуальне опалення - максимальне наповнення

Кобилянської, 1в/13
rieltor.ua

Продам 1-к квартиру 38м2 з РЕМОНТОМ, меблями і технікою в ЦЕНТРІ м. Ірпінь. У квартирі якісний ремонт, індивідуальне газове опалення, нові меблі та побутова техніка, раніше ніхто не проживав. Планування: передпокій – 3м2, санвузол – 4м2, кухня-вітальня – 14м2 з виходом на засклений балкон – 4м2, спальня з гардеробною – 14,5м2. Ціна квартири - 55500$, оформлення - договір купівлі-продажу, податки - 2%. Продаж за готівку, Постанова 280 та 719, сертифікат, якщо кошти заброньовані. Ключі на руках, перегляд в зручний час. З повагою, Янковський Сергій – АН Квартал, працюємо для Вас з 9:00 до 20:00 без вихідних.

Соборна вул., 68
rieltor.ua

Продам 1-к квартиру 27м2 під ЧИСТОВУ з ДОКУМЕНТАМИ в ЖК Молодість. Ірпінь У продажу однокімнатна квартира 26,9м2 сучасного планування: передпокій – 3,5м2, гардероб – 2,5м2, санвузол – 3,5м2, кухня – 10м2, спальня – 8,5м2. Квартира з правом власності, комунікації підключені, ліфт працює. Житловий комплекс клубного типу із прибудинковою територією закритого типу, що складається з 5 поверхових житлових будинків, розташований в пішій доступності від міської набережної на вїзді в Ірпінь по Новій трасі по вул. Соборній. Повна розвинена інфраструктура сучасного міста на території комплексу. Зручна транспортна розвязка та виїзд на Київ, маршрутне таксі №420 та №379 до метро Академмістечко. У наповнення квартири входить: - чистова гіпсова штукатурка стін; - чистова стяжка підлоги; - лічильники вода, світло. Ціна квартири - 27500$, оформлення – договір купівлі-продажу, податки – 8,5%. Розглянемо продаж по безготівковому розрахунку: єОселя 3% і 7%, сертифікат єВідновлення, Постанова КМУ. Ключі від квартири в нашому офісі, перегляд у зручний для Вас час. Телефонуйте! З повагою, Янковський Сергій – АН Квартал, працюємо для Вас з 9:00 до 20:00 без вихідних.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 2-к/14
rieltor.ua

Продам 1к квартиру 37м2 з РЕМОНТОМ і меблями, податки – 2%. Ірпінь 10-ти поверховий цегляний будинок 2021 року розташований в районі Центрального парку у м. Ірпінь на вул. Лісовій. У пішій доступності абсолютно вся потрібна інфраструктура. У радіусі 200 метрів є супермаркет, кафе, ресторани, кавярня, парк «Центральний». До школи №17 - 900м., до муніципального дитячого садка на вул. Київській – 800м. У продажу однокімнатна квартира сучасного планування 36,5м2 розташована на 2-му поверсі: передпокій – 4,5м2, ванна кімната – 4м2, гардероб – 2,5м2, кухня – 8,5м2 з виходом на засклену лоджію – 3,5м2, спальня – 15м2. У квартирі свіжий ремонт із якісних матеріалів, повністю укомплектована меблями і побутовою технікою. Ціна квартири - 49999$, оформлення - договір купівлі-продажу, податки - 2%, можливий предметний торг реальному покупцю. Готові розглянути продаж по безготівковому розрахунку. Додаткова інформація за телефоном. З повагою, Янковський Сергій – АН Квартал, працюємо для Вас з 9:00 до 20:00 без вихідних!

ексклюзив
Лісова вул., 6В
rieltor.ua

Величезна знижка!!! Центральний парк!!! Простора однокімнатна квартира з холом в центрі Ірпеня. Найпрестижніший комплекс! Будинок комфорт-класу, збудовано за монолітно-каркасною технологією. Введено в експлуатацію 2021 року. Площа 42/15.7/14.2 м2, розташована на 12 поверсі 16-типоверхового утепленого мінеральною ватою та пенополістиролом будинку. Квартира має раціональне та функціональне планування, видова, з панорамними вікнами. Для опалення збудовано власну котельню (оплата за житловими тарифами). На всі комунальні послуги встановлені лічильники. Грузовий та пасажирський ліфти (працюють!). Просторе охайне парадне, зручний виїзд для дитячих візочків та велосипедів. Наземний та підземний паркінги. Ідеальне розташування, закритий комплекс, тихий упорядкований внутрішній двір. Швидкий виїзд на трасу. Вся розвинена інфраструктура для комфорту мешканців комплексу - в пішому доступі. Багато варіантів організації активного та спокійного відпочинку дітей та дорослих. Перегляд за домовленістю. Оберіть для себе цю квартиру в центрі Ірпеня!

Літературна, 27
rieltor.ua

Однокімнатна квартира з новим ремонтом. Квартира з власним окремим входом! Знаходиться в новому клубному будинку по вул. Новооскольська. Площа 34 кв.м. Поверх 1/4 З новим ремонтом, меблями і технікою Тепла підлога. Максимально укомплектована: холодильник, варильна поверхня, душова шафа, двоспальне ліжко, обідня зона. Ціна: 38500$ Іпотека 3, 7%, Сертифікат- ТАК Телефонуйте, пишіть. На звязку у всіх месенджерах.

можливий продаж по єОселя
Новооскольська вул., 34
rieltor.ua
1 - 24 з 2 711 результатів