Продам 1-к квартиру 34м2 з ЧИСТОВИМ оздобленням в ЦЕНТРІ м. Ірпінь Комплекс клубного типу, що складається з 3-х житлових будинків із закритою територією, розташований у центральній частині міста на вул. Тургенівська. Пятиповерховий будинок побудований з червоної керамічної цегли із зовнішнім утепленням мінеральною ватою. У пішій доступності абсолютно вся потрібна інфраструктура. У радіусі 500 метрів є: школа №2, муніципальний дитячий садок, супермаркети, кафе, ресторани, кавярні, парк «Дубки» та парк ім. Правіка. На території закрите паркування та дитячий майданчик. Однокімнатна квартира сучасного планування 34м2 розташована на 9-му видовому поверсі 10-ти поверхового житлового будинку. Планування квартири: передпокій – 3м2, санвузол – 3м2, спальня – 18м2 з виходом на лоджію – 4м2, кухня – 7,5м2. Внутрішнє оздоблення квартири: - двоконтурний газовий котел БОШ; - розведення труб опалення, металеві радіатори, тепла підлога у санвузлі; - стартова штукатурка стін; - стяжка підлоги; - лічильники газ, вода, світло. Ціна квартири - 35500$, оформлення - договір купівлі-продажу, податки - 2%, можливий невеликий предметний торг. Додаткова інформація за телефоном. З повагою, Сергій – АН Квартал, працюємо для Вас з 9:00 до 20:00 без вихідних!

эксклюзив
Тургенєвська вул., 50/3
rieltor.ua

Однокімнатна квартира в Ірпені в ЖК бізнес-класу. Остання квартира по супер вигідній ціні! Площа 34 кв.м. Опалення індивідуальне газове. Сучасний житловий комплекс з гарною прибудинковою територією, з власною інфраструктурою. Тут є магазини, кавярні, Нова Пошта, фітнес клуб мережі Реформа, в швидкій перспективі відкриття АТБ та інших бізнесів. У пішому доступі Ірпінська Набережна, парк Письменників. До Києва всього 15 хв на авто. Вартість квартири 1 148 106 грн. Пишіть телефонуйте. Всі деталі по телефону.

Достоєвського вул., 19
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира з ремонтом у тихому житловому комплексі ЖК Талісман 2, вул.Давідчука,б.42 ! Особливості: Місцезнаходження: Високий зручний перший поверх, ідеальний у часи відключення світла, з можливістю поставити генератор. Площа: Квартира невелика, але дуже затишна і комфортна. Балкон: Повноцінний та застеклений. Кухня: Вбудована кухня з технікою. Опалення: Автономне газове. Комфорт: Кондиціонер для вашого комфорту. Територія: Закрита, тиха та затишна територія комплексу з мангальною зоною та альтанкою. Додатково: Оформлення лише 2% Іпотека та сертифікати - так! Ключі на руках: Перегляд в будь-який час. Без комісії для покупця! Фото реальні, відповідають дійсності. Для більш детальної інформації звертайтесь за телефоном.

Давидчука вул., 42
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам квартиру з новим якісним ремонтом, заходь і живи! Ірпінь, вул. Миру 1к квартра студія Новий ремонт, ніхто не жив Площа 21м2 Поверх 1/5 Тепла підлога Газова плита Гаряча вода від газової колонки Ключі на руках, набирай! Я ріелтор, зі мною можна подивитись і купити будь яку нерухомість в Ірпені, Бучі, Київі і не тільки, без комісії для покупця. Можу допомогти з підбором, набирайте або пишіть коли буде зручно

Миру вул., 6
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира в лісовій частині Ірпеня! Загальна площа: 34,7 м2 Житлова площа: 17,2 м2 Кухня: 8,1 м2 Квартира має електричне індивідуальне опалення. Є ванна! Знаходиться в цоколі. Є спільна комора на поверсі. Поруч супермаркети, ліцей, дитячий садок. Зручний і швидкий виїзд на Київ. Прямує маршрутка на Київ до метро Академмістечко та Оболоні. Район міста тихий та затишний. В квартирі все залишається. Оформлення 2% Для організації перегляду прошу писати/телефонувати за вказаним номером: +380671670245

возможна продажа по єОселя
10-а лінія вул., 4Б
rieltor.ua

Продам 1кк з ремонтом, меблями та технікою в затишній локації міста Ірпінь, загальною площею 35 кв.м. : - індивідуальне газове опалення (двоконтурний газовий котел) - меблі та техніка - wifi (оптоволокно) - балкон Великою перевагою даної квартири є наявність місця на горищі, де можна зберігати речі. В квартирі є вихід з кухні на балкон. На території ЖК є дитячі майданчики, амбулаторія сімейної медицини №5, магазини, студії краси, танцювальний клуб, зупинка громадського транспорту по місту. За детальною інформацією звертайтесь за телефоном 0991752335

Білокур вул., 2б
rieltor.ua

В продажу однокімнатна квартира , 35 м2( але здається більшою ). Знаходиться квартира в ЖК Барвіха на 3 поверсі. В квартирі є все необхідне для комфортного проживання. Велика та простора кухня оснащена всіма меблями та технікою( вбудований холодильник та посудомийна машина. Достатньо комфортний коридор з великою шафою гардеробною. Кімната в якій є диван та стінка під телевізор . Вікна замінені під час будівництва на більш якісні . ЖК Барвіха розташований в хорошому та розвиненому мікрорайоні Ірпеня. Поряд зупинка громадського транспорту ( 379 маршрутка Академмістечко) . Всі магазини ( АТБ, Фора , Аврора, та інші ) знаходяться поряд. Гарні сучасні дитячі майданчики, дитячий садочок Колібрі .

Новооскольська вул., 2
rieltor.ua

Продам просто неймовірно красиву 1-кімнатну квартиру в Ірпені! Найбажаніший житловий комплекс - ЖК ВерсальПарк! поряд максмимально розвинена інфраструктура: великі супермаркети, магазини. Поряд зупинка транспорту до метро! Велика, красива прибудинков територія, закритого типу! Є ПІДЗЕМНИЙ ПАРКІНГ! В квартирі новий, сучасний, стильний ремонт! Індивідуальне газове опалення! Є БАЛКОН!

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Українська вул., 83б
rieltor.ua

Продаж видової 1кв в ЖК Мюнхаузен вул. Київська, поруч з двома парками Центральним та Незнайки. Поруч з комплексом вся необхідна інфраструктура для проживання : Школа ( державна та приватні ) Дитячі садочки ( державні та приватні ) Транспортна розв’язка ( Маршрутка 379 до м. Київ) . Супермаркети ( АТБ , ФОРА , Новус , Сільпо ) Парк Центральний , Парки. Амбулаторі Аптеки Розвиваючі центри Фіітнес центри Квартира розташована на 4 поверсі 5 поверхового будинку. Зактрита територія. В квартирі зроблений новий ремонт: коридор - натяжна стеля, плитка, покраска стін кімната - натяжна стеля, ламінат, покраска стін кухня - натяжна стеля, плитка, покраска стін санвузол - повністю готовий Дуже світла квартира. Будинок якісної побудови.

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Київська вул., 53
rieltor.ua

Продаж 1кімнатної квартири 33,5 м2 в ЖК Синергія 3+. Квартира внутрішня з видом на захід сонця. В комплексі всі центральні комунікації з житловими тарифами. В комплексі є вся необхідна інфраструктура. Мінімальне оформлення готові продати під держ програми Деталі за телефоном

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Григорія Сковороди вул., 13/5
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира в Ірпені. - Площа 33м2 - Поверх 3 - Балкон. - Велика кухня. - Встановлений газовий котел - Встановлені радіатори - Мінімальне оформлення. - Оперативний перегляд в зручний для Вас час.

Білокур вул., 5в
rieltor.ua

Продам 1-к квартиру 27,2м2 під ЧИСТОВУ з ДОКУМЕНТАМИ в ЖК Молодість. Ірпінь У продажу однокімнатна квартира 27,2м2 сучасного планування: передпокій – 3,5м2, гардероб – 2,5м2, санвузол – 3,5м2, кухня – 10м2, спальня – 8м2. Квартира з правом власності, комунікації підключені, ліфт працює. Житловий комплекс клубного типу із прибудинковою територією закритого типу, що складається з 5 поверхових житлових будинків, розташований в пішій доступності від міської набережної на вїзді в Ірпінь по Новій трасі по вул. Соборній. Повна розвинена інфраструктура сучасного міста на території комплексу. Зручна транспортна розвязка та виїзд на Київ, маршрутне таксі №420 та №379 до метро Академмістечко. У наповнення квартири входить: - чистова гіпсова штукатурка стін; - чистова стяжка підлоги; - лічильники вода, світло. Ціна квартири - 27900$, оформлення – договір купівлі-продажу, податки – 8,5%. Розглянемо продаж по безготівковому розрахунку: єОселя 3% і 7%, сертифікат єВідновлення, Постанова КМУ. Ключі від квартири в нашому офісі, перегляд у зручний для Вас час. Телефонуйте! З повагою, Янковський Сергій – АН Квартал, працюємо для Вас з 9:00 до 20:00 без вихідних.

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Соборна вул., 2-к/2
rieltor.ua

Продам 1-к квартиру 27,2м2 під ЧИСТОВУ з ДОКУМЕНТАМИ в ЖК Молодість. Ірпінь У продажу однокімнатна квартира 27,2м2 сучасного планування: передпокій – 3,5м2, гардероб – 2,5м2, санвузол – 3,5м2, кухня – 10м2, спальня – 8,5м2. Квартира з правом власності, комунікації підключені, ліфт працює. Житловий комплекс клубного типу із прибудинковою територією закритого типу, що складається з 5 поверхових житлових будинків, розташований в пішій доступності від міської набережної на вїзді в Ірпінь по Новій трасі по вул. Соборній. Повна розвинена інфраструктура сучасного міста на території комплексу. Зручна транспортна розвязка та виїзд на Київ, маршрутне таксі №420 та №379 до метро Академмістечко. У наповнення квартири входить: - чистова гіпсова штукатурка стін; - чистова стяжка підлоги; - лічильники вода, світло. Ціна квартири - 27900$, оформлення – договір купівлі-продажу, податки – 8,5%. Розглянемо продаж по безготівковому розрахунку: єОселя 3% і 7%, сертифікат єВідновлення, Постанова КМУ. Ключі від квартири в нашому офісі, перегляд у зручний для Вас час. Телефонуйте! З повагою, Янковський Сергій – АН Квартал, працюємо для Вас з 9:00 до 20:00 без вихідних.

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Соборна вул., 2-к/14
rieltor.ua

Продаю видову 1-к квартиру в Ірпені, ЖК «Полтавський», вул. Полтавська, 64, площа - 34,5м2, цегляний будинок 2016 року, 10/10поверх. Хороший якісний ремонт, меблі-техніка, квартира дуже тепла. В будинку консьєрж, два ліфти, просторі сходові площадки. Зручна локація та інфраструктура, будинок знаходиться у тихому та зеленому місці, відкривається чудовий вид на сосновий ліс, навкруги жилий масив, поруч парк Стельмаха, Покровський парк, озеро, школи, садочки, магазини, до Києва їхати 15 хвилин. Чистий продаж, вільна, без опікунського, перегляди в будь-який час по домовленості. Без коміссії.

Полтавська вул., 64
rieltor.ua

Продам 1 кВ., м. Ірпінь, вул.Сиверинівська буд. 11 поверх 4/9, метраж 30/ 15/6, балкон склопакети, зроблено ремонт , замінено проводку, сан техніку, будинок цегляний,розвинена інфраструктура, поруч станція єлектрички і безліч маршруток напрямом Києва продаж без комісії

Сиверинівська, 11
rieltor.ua

Исследуйте территорию

Миру вул., 6, 2/5-пов., цегла. 32/18/5, світла затишна квартира з косметичним ремонтом. Центральне опалення, бойлер, душова кабіна, лічильники на газ, воду, електрика, комора, кахель. Поруч дитячий садок, магазини, амбулаторія, парк "Дубки", будинок культури, маршутки. 27000 у.о. Торг!

Миру вул., 6
rieltor.ua

Сухий теплий цоколь. Всі комунікації центральні. Житлові тарифи.Комплекс закритого типу Поряд дитячий садок, супермаркети, аптеки, нова пошта, парк, зупинка громадського транспорту до станції метро Академмістечко. Перегляди у зручний для Вас час. Телефонуйте щодня з 9 до 22-00

Джерельна вул., 2
rieltor.ua

Продам 1-кімнатну квартиру в якісному будинку ЖК «Елемент»! 10 хв від Центрального парку та парку Незнайки. 3/4 поверх Квартира має гарне планування. Новий якісний ремонт в світлому тоні. Встановлені кухонні меблі і побутова техніка. Можна одразу заселятися. Все абсолютно нове - ніхто не жив. 49000$

возможна продажа по єОселя
Давидчука вул., 35
rieltor.ua

БЕЗ Комісіі! Продається 1к квартира в клубному будинку ЖК «Преміальний». Площа 33,8 м2 (кухня з лоджією 14,9 м2) 5 поверх з 6 (ліфт) Індивідуальне газове опалення (встановлено двоконтурний котел) Житлові тарифи Обслуговуюча компанія «Сяйво Сервіс» Всі комунікації заведено в квартиру Гостьовий паркінг та гаражні бокси Закрита територія Дуже зручне розташування ЖК. 5-10 хвилин пішки до супермаркетів, Центрального Парку, кав’ярень, магазинів, спортивного залу, аптек, зупинки громадського транспорту та багато іншого. Ціна нижча ніж у забудовника 33 500$ Оформлення 1 600 $ БЕЗ Комісіі! Телефонуйте або пишіть у месенджери. Відповім на всі питання. Перегляд можливий в будь-який зручний для вас час. Тетяна, сімейна агенція нерухомості Ліберті.

эксклюзив
Сім’ї Шкарівських вул., 22Г
rieltor.ua

Вашій увазі пропонується смарт-квартира в ЖК «Бургундія», що в місті Ірпінь. Адреса : вулиця Новооскольська 2Б/8. Площа 21,8м2, знаходиться на 5 поверсі. Стан : після будівельників, стіни цегляні, на підлозі лазерна стяжка, стіни гіпсова штукатурка, висота стелі 2.72. Можна зробити зонування на свій смак. Вікна у внутрішній двір. До продажу встановимо двуконторний газовий котел. Будинок введений в експлуатацію та присвоєно поштову адресу. Територія комплексу закрита, активно облаштовується, відкриваються точки надання побутових послуг. В крокові доступності супермаркет АТБ та Фора, поруч гарний парк та зупинки транспорту по місту та в напрямок Києва. Квартира готова до продажу, проводимо перегляди по домовленості. Один власник, сплачуємо податки. Пропозиція без оплати комісійних. З порядними колегами залюбки співпрацюємо без дублювання реклами.

Новооскольська вул., 2б/8
rieltor.ua

Продам 1к м Ірпінь вул Северинівська буд 124/1,2-4эт будинку , квартира після нового ремонту,техніка,вбудована кухня,шафа,діван.Квартира вільна.Поруч зупинки ,магазини,супермаркети,метро 20 хв. їхати. Ціна 40000уе ,без комісії. Рієлтор Світлана 0962282327,0937054133

Северинівська вул., 124/1
rieltor.ua

Квартира, яка готова до заселення: ремонт, меблі, техніка - є все! Беремо речі, і переїжджаємо! Квартира розташована в районі Університету в Ірпені. Зручна транспортна розвязка. Поряд вся інфраструктура Зданий та обжитий будинок Із важливого: в будинку житлові тарифи та індивідуальне газове опалення у квартирі. Без комісії

Університетська вул., 33
rieltor.ua

Продаж 1но кімнатноі квартири в клубному будинку «Поема» за адресою: Ірпінь, Рильського 5. Стильний, якісний, 17ти квартирний будинок від AiD Group. ТОП локація. Центральна частина міста. Площа 33 м2. Простора кухня вітальня. В квартирі- великі панорамні вікна! Індивідуальне опалення газовим двоконтурним котлом. Під’їзд оздоблений згідно дизайн проекту. Закритий внутрішній двір. Відеонагляд по периметру будинку, сучасна система домофону. Паркомісця в співвідношенні 1:1 з кількістю квартир. Ціна 36 000$. Обслуговування будинку вже передане на створене ОСББ. Що дуже важливо- тарифи на електроенергію- побутові, прямі договора з Обленерго. Будинок газифіковано. Вже підключено до водопроводу та центральної каналвзації. Заведений кабель інтернет ( 2 провайдера ) Будинок здано в експлуатацію. Є право власності на квартиру. Можна під сертифікат або під єОселю

Рильського вул., 5
rieltor.ua

Продам квартиру-студію в новому, цегляному будинку ЖК G-51(вул. Гагаріна, 51), м. Ірпінь. Біля будинку вільна парковка, закрита територія. Квартира знаходиться на 2му поверсі. Метраж квартири 31м2. В квартирі зроблений новий сучасний ремонт. Велике вікно з підвіконням, де можна пити чай або каву і дивитися на вулицю. Ремонт робили для себе, якісно, не для продажу. Все, що на фото лишається. В будинку є підвал, який можна використовувати, як бомбосховище. А також є велика, шикарна тераса, де відкривається дуже гарний краєвид на місто. Поряд з ЖК багато парків, скверів, шкіл, дитячих садків, магазинів, ресторанів, зупинки громадського транспорту. Все в пішій доступності. Документам більше 3х років, прописаних немає. Телефонуйте для перегляду або уточнення додаткової інформації

Гагаріна вул., 51
rieltor.ua
1 - 24 из 833 результатов