Код об`єкта: 11657. АН "Атланта".Можливе придбання в кредит за програмою ДМЖ, єОселя 3%Нерухомість м. Чорноморськ. Продається 3-х кімнатна квартира на березі моря. Новий будинок, площа квартири 120 м2, житлова площа 72 м2, кухня 40 м2, середній поверх, два санвузли, квартира після капітального ремонту. Натяжні стелі, дорогий лавмінат. Квартира продається із вбудованими меблями. Поблизу парку Приморський, супермаркет, море. Поруч дитячі майданчики, розважальні заклади. Телефонуйте сьогодні, організуємо показ.

Хантадзе переулок, 4, Ильичевск, Черноморск, Одесская 100000.0 USD
dom.ria.com

Код об`єкта: 273192. АН "Атланта".Можливе придбання в кредит за програмою єОселя 3%Пропонується до продажу двокімнатна квартира у центрі міста Чорноморська 9/9. Квартира у житловому стані. Кімнати роздільні. Вікна МПО, міжкімнатні двері дерев`яні, вхідні двері броньовані, підлога ламінат та плитка. Вбудовані шафи. Продається частково з меблями та технікою. Телефонуйте, покажемо!

Ленина ул. проспект, 24, Ильичевск, Черноморск, Одесская 48000.0 USD
dom.ria.com

Код об`єкта: 272761. АН "Атланта".Можливе придбання в кредит за програмою єОселя 3%Продам 1к. квартиру в Чорноморську.Квартира в елітному районі міста загальною площею 51м, кухня-студія 17м. , з капітальним ремонтом та добротними, якісними меблями. Квартира однокімнатна, але дуже простора, світла та затишна. Добре розвинена інфраструктура: через дорогу школа, поруч супермаркети, ринки, дитячий садок, у кроковій доступності море. Телефонуйте! Будемо раді відповісти на всі запитання!

Парусная улица, 1О, Ильичевск, Черноморск, Одесская 50000.0 USD
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Код об`єкта: 330823. АН "Атланта".Можливе придбання в кредит за програмою єОселя 3%, єОселя 7%, єВідновленняУ продажу простора 1 кімнатна квартира на першій лінії від моря. Зроблено гарний ремонт, все продумано до дрібниць. Високий перший поверх, є просторий балкон. Квартира тепла, сонячна. Продається з меблями та технікою. Квартира повністю готова під бізнес, а також хороша для власного проживання. Терміновий продаж. Телефонуйте, дивитимемося.

Парковая улица, 34В, Ильичевск, Черноморск, Одесская 41000.0 USD
dom.ria.com

Новая квартира двухуровневая 85.94м2 3 комнатная в Сданом доме с видом на море! 9-10 этаж Возможно приобрести по отдельности квартиры . Прекрасное место для жизни и сдачи в аренду. До моря 2 минуты пешком. Переоформление по переуступке Возможна рассрочка

Продам двухуровневую квартиру в сданом доме с видом на море
olx.ua