2-кімнатна квартира на 3-му поверсі 13-поверхового нового будинку. Будинок уже рік як введено в експлуатацію. Квартира чудового планування. У просторому передпокої зручно розмістяться дві місткі вбудовані шафи. Дві кімнати з панорамним склінням. Квадратна кухня-вітальня. Закрита парадна з консьєржем. У парадній ідеальний порядок. Два ліфти. Поруч із будинком Таврія Суворовська та кінцеві зупинки транспорту у різні кінці міста. При покупці можна оформити на частину суми розстрочку до кінця 2025 року по 600 доларів на місяць! Пропозиція гідна Вашої уваги! Оперативний показ у зручний для Вас час. (код 646-580)

Паустовського, 42
rieltor.ua

Ликвидная цена! В продаже 1 квартира студийного типа в новом сданном доме в ЖК "Новая Европе! дом сдан. Состояние квартиры от строителей, установлены радиаторы с нижней разводкой отопления, электричество введено в квартиру. Все приборы учета выведены в общий коридор ,установлены качественные бронированные двери. В комплексе есть свой генератор, видео наблюдение, благоустроенная придомовая территория, двор без машин. В парадной консьерж, два лифта. Развитая инфраструктура, в шаговой доступности "Таврия В Суворовская", "Эпицентр", остановки трамвая и маршруток.

Паустовского, 42
rieltor.ua

Квартиру-студию площадью 28 кв. метров можно сделать стильной и уютной, если продумать все детали. И тогда, это будет маленький, райский уголок для вашей семьи.

Продается квартира в ЖК Новая Европа
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Лучшая цена! Квартира в НОВОМ КОМПЛЕКСЕ ЖК "Новая Европа" на Посёлке Котовского / ул.Паустовского НОВЫЙ, СДАННЫЙ ДОМ! Общая площадь -29 кв.м. 12 этаж 13 этажного дома. Планировка: Квартира -Студия Состояние от строителей! Очень светлая квартира. Панорамное остекление! Большой БАЛКОН на всю квартиру! ФОТО ВИЗУАЛИЗАЦИЯ! Новый комплекс с закрытой охраняемой В нем все предусмотрено для комфортной и безопасной жизни современной семьи. Концепция “двор без машин”, ландшафтный дизайн, предусмотрены зоны отдыха для взрослых, детская и спортивная площадки. Рядом школы, детский сад, магазины, супермаркет "Таврия", ТЦ "Эпицентр", остановки маршруток и трамвая в разные направления города. Звоните! Привлекательная цена! Цена 18 000 у.е. ЕЛЕНА АН SLoN

18 тыс. $! Квартира в  НОВОМ комплексе на Котовского/ Паустовского
olx.ua

17887 В продаже двухкомнатная квартира в жилом комплексе Новая Европа. Общая площадь 47 кв.м. Состояние от строителей. Есть балкон. Концепция двор без машин, разнообразие зон отдыха для детей и взрослых. В шаговой доступности: супермаркет, Эпицентр, школы, детсады, амбулатория, остановки транспорта.

Паустовского улица, 3/1, Иличанка, Одесская 28500.0 USD
dom.ria.com

Пропонується до термінового продажу 1 кімнатна квартира на 9 поверсі 13 поверхового, нового, зданого будинку в житловому комплексі "Нова Європа", розташованому поряд з ТРЦ "Таврія В", "Епіцентр". Комплекс знаходиться на закритій території, що охороняється з відеоспостереженням. Зручна транспортна розвязка. Придбавши цю квартиру, у Вас зявиться можливість жити в сучасному, впорядкованому комплексі з відмінною якістю будівництва в кроковій доступності від житлового масиву Котовського в затишному районі зі свіжим повітрям. У квартирі встановлені енергозберігаючі склопакети, готова стяжка, нові радіатори, якісні, броньовані двері, панорамні, вікна, З вікон квартири відкривається гарний, панорамний вигляд. .Вигідна пропозиція, Терміновий продаж, Зробіть правильний вибір, Код 125664

Школьная улица, 43, Иличанка, Одесская 18600.0 USD
dom.ria.com

Простора студія у новому комплексі з закритою територією ️ Чудовий вибір для молодих пар або холостяків, які шукають сучасне житло з усіма необхідними зручностями. Комплекс відзначається закритою територією, яка охороняється, та наявністю консьєржа, що забезпечує додаткову безпеку і зручність для мешканців. Поряд з комплексом знаходяться такі важливі обєкти інфраструктури, як ТРЦ Таврія та Епіцентр, що забезпечує доступ до необхідних товарів і послуг в кроковій доступності. Продається простора студія, розташована у новому комплексі "Нова Європа" в Ілічанці. Загальна площа квартири - 29, 3 кв.м, кухня - 8 кв.м. Особливістю квартири є великий балкон на всю її довжину, що додає простору і світла. Квартира від забудовника, що дає можливість створити інтерєр на свій смак. Не пропустіть шанс стати першим мешканцем у цій затишній студії! Вартість: 18 000 $ код: 674204

Школьная улица, 3, Иличанка, Одесская 18000.0 USD
dom.ria.com

Продам 1 комнатную квартиру в ЖК Новая Европа Квартира свободной планировки Можно сделать кухню-студию, и отдельную спальную комнату. Выполнена лазерная стяжка пола, Установлены качественные окна, двери, радиаторы. Стены с керамзитоблока, что обеспечивает шумоизоляцию Установлен теплосчетчик на квартиру. Из квартиры открывается красивый вид на лиман. В доме 2 лифта, консьерж. Закрытая территория. Район с развитой инфраструктурой, и удобной транспортной развязкой 64876

Школьная улица, 43, Иличанка, Одесская 23000.0 USD
dom.ria.com

Код об`єкта: 238276. АН "Атланта".Можливе придбання в кредит за програмою єОселя 3%Квартира студійного типу в новому будинку в ЖК «Нова Європа». Відмінне розташування будинку дозволить Вам швидко дістатися найближчих супермаркетів «Таврія», «Епіцентр», зупинка громадського транспорту в пішій доступності. Також неподалік є дитячий садок, школа, поліклініка, відділення банків. Стан квартири від будівельників можна приступати до ремонту. Будемо раді співпраці!

Школьная улица, 43, Ильичовка, Одесская 18500.0 USD
dom.ria.com

Код об`єкта: 248145. АН "Атланта".Можливе придбання в кредит за програмою єОселя 3%Продам простору квартиру в новому будинку з червоної цеглини від СК «Мікромегас». Високий перший поверх. Квартира повністю готова до ремонту, виконана стяжка підлоги, стіни відштукатурені. Будинок дуже теплий та якісний. Автономна система опалення - своя газова котельня.Доглянута прибудинкова територія, що охороняється, відеоспостереження, охорона, паркування. У будинку створено ОСББ.Активно район, що розвивається, поруч торгові центри «Суворівський», «Епіцентр.Поруч школа, дитячий садок, поліклініка, мережа супермаркетів, кінцева маршруток. Телефонуйте! Співпрацюючи з найкращими, Ви отримуєте більше!

Школьная улица, 37, Ильичовка, Одесская 50000.0 USD
dom.ria.com

ЖК в городе Ильичанка (Ильичевка)

Продається теплая квартира в новом сданном ЖК. Зовнішнє оздоблення фасаду: фасадна система Марморок - вентильована фасадна система. Забезпечує утеплення, вологостійкість, шумоізоляцію, енергозбереження, морозостійкість, пожежобезпечність, довговічність. Внутрішнє оздоблення стін: без обробки. Двері вхідні: сталева фірми САГАН. Висота стель: 2, 8 м. Система опалення: ТЕЦ. Вікна: Металопластикові. Ліфти: пасажирський і вантажопасажирський.

Паустовського вулиця (Паустовського вулиця) улица, 42/3, Иличанка, Одесская 32770.0 USD
dom.ria.com

Продається квартира в новому ЖК . Зовнішнє оздоблення фасаду: фасадна система Марморок - вентильована фасадна система. Забезпечує утеплення, вологостійкість, шумоізоляцію, енергозбереження, морозостійкість, пожежобезпечність, довговічність. Внутрішнє оздоблення стін: без обробки. Двері вхідні: сталева фірми САГАН. Висота стель: 2, 8 м. Система опалення: ТЕЦ. Вікна: Металопластикові. Ліфти: пасажирський і вантажопасажирський.

Паустовського вулиця (Паустовського вулиця) улица, 42/3, Иличанка, Одесская 41200.0 USD
dom.ria.com

Код об`єкта: 271668. АН "Атланта".Можливе придбання в кредит за програмою єОселя 3%Пропонується до продажу однокімнатна квартира площею 38 м2. Розташована на дванадцятому поверсі в зданому будинку ЖК "Нова Європа".Чудовий бюджетний варіант для молодої родини!Квартира готова до здійснення Ваших дизайнерських фантазій!Хороша інфраструктура: школи, дитячі садки, супермаркети, поліклініка, аптеки, відділення банків, у кроковій доступності зупинка громадського транспорту.Будемо раді дзвінку! Запропонуємо аналоги!

Школьная улица, 43, Ильичовка, Одесская 20500.0 USD
dom.ria.com

Продам 1-кімнатну квартиру в новому будинку. Матеріал будівництва внутрішніх та зовнішніх стін: газобетон, кладка санвузлів червона керамічна цегла. Товщина зовнішніх стін разом із фасадною системою 450 мм (газобетон 300мм + фасад 150мм) Перекриття: монолітна з/б плита завтовшки 200 мм + стяжка завтовшки 70мм. Покрівля: рівна, вентильована з водостоком; покриття «Єврогам». «Багатошаровий пиріг» - паробарєр, мінеральна вата, плівка, керамзит, стяжка, євроруберойд Підлога: стяжка сухоналивна з щумоізоляційною мембраною, готова під укладання покриття для підлоги. Зовнішнє оздоблення фасаду: фасадна система Марморок (Marmoroc) вентильована фасадна система. Забезпечує утеплення, вологостійкість, шумоізоляцію, енергозбереження, морозостійкість, пожежну безпеку, довговічність. Внутрішнє оздоблення стін: без оздоблення. Двері вхідні: сталева фірми САГАН. Висота стелі: 2, 8 м Система опалення: ТЕЦ. Труби поліпропіленові пр-во Чехія, радіатори - сталеві, пр-во Туреччина. Вікна: Металопластикові WDS двокамерні з аргоновим наповненням. Ліфти: пасажирський та вантажопасажирський ВНУТРІШНІ ІНЖЕНЕРНІ МЕРЕЖІ Електропостачання: введення в квартири із встановленням приладів обліку Водопровід: стояки холодної із встановленням лічильників. Каналізація: стояки безшумної каналізації Газ: є Паркінг: підземний Благоустрій: ландшафтне озеленення, великий внутрішній двір та сучасний дитячий майданчик. Дитяча кімната, де можна буде залишити дитину із досвідченим фахівцем аніматором. Кавярня, аптека, салон-краси, зоомагазин, підприємства з ремонту одягу та взуття, клінінгова компанія. Закрита територія, пропускна система, цілодобова охорона та відеоспостереження. Концепція «Дружні сусіди» - на території ЖК працюватиме агентство з організації свят: конкурс дитячого малюнка, День сусідів, Дні Європи, Дні Франції та Італії, новорічні ранки, травневі свята та ін.

Паустовського вулиця (Паустовського вулиця) улица, 42/3, Иличанка, Одесская 26100.0 USD
dom.ria.com

Продам 1-кімнатну квартиру в новому будинку. Матеріал будівництва внутрішніх та зовнішніх стін: газобетон, кладка санвузлів червона керамічна цегла. Товщина зовнішніх стін разом із фасадною системою 450 мм (газобетон 300мм + фасад 150мм) Перекриття: монолітна з/б плита завтовшки 200 мм + стяжка завтовшки 70мм. Покрівля: рівна, вентильована з водостоком; покриття «Єврогам». «Багатошаровий пиріг» - паробарєр, мінеральна вата, плівка, керамзит, стяжка, євроруберойд Підлога: стяжка сухоналивна з щумоізоляційною мембраною, готова під укладання покриття для підлоги. Зовнішнє оздоблення фасаду: фасадна система Марморок (Marmoroc) вентильована фасадна система. Забезпечує утеплення, вологостійкість, шумоізоляцію, енергозбереження, морозостійкість, пожежну безпеку, довговічність. Внутрішнє оздоблення стін: без оздоблення. Двері вхідні: сталева фірми САГАН. Висота стелі: 2, 8 м Система опалення: ТЕЦ. Труби поліпропіленові пр-во Чехія, радіатори - сталеві, пр-во Туреччина. Вікна: Металопластикові WDS двокамерні з аргоновим наповненням. Ліфти: пасажирський та вантажопасажирський ВНУТРІШНІ ІНЖЕНЕРНІ МЕРЕЖІ Електропостачання: введення в квартири із встановленням приладів обліку Водопровід: стояки холодної із встановленням лічильників. Каналізація: стояки безшумної каналізації Газ: є Паркінг: підземний Благоустрій: ландшафтне озеленення, великий внутрішній двір та сучасний дитячий майданчик. Дитяча кімната, де можна буде залишити дитину із досвідченим фахівцем аніматором. Кавярня, аптека, салон-краси, зоомагазин, підприємства з ремонту одягу та взуття, клінінгова компанія. Закрита територія, пропускна система, цілодобова охорона та відеоспостереження. Концепція «Дружні сусіди» - на території ЖК працюватиме агентство з організації свят: конкурс дитячого малюнка, День сусідів, Дні Європи, Дні Франції та Італії, новорічні ранки, травневі свята та ін.

Паустовського вулиця (Паустовського вулиця) улица, 42/3, Иличанка, Одесская 38000.0 USD
dom.ria.com

Продам 1-кімнатну квартиру в новому будинку. Матеріал будівництва внутрішніх та зовнішніх стін: газобетон, кладка санвузлів червона керамічна цегла. Товщина зовнішніх стін разом із фасадною системою 450 мм (газобетон 300мм + фасад 150мм) Перекриття: монолітна з/б плита завтовшки 200 мм + стяжка завтовшки 70мм. Покрівля: рівна, вентильована з водостоком; покриття «Єврогам». «Багатошаровий пиріг» - паробарєр, мінеральна вата, плівка, керамзит, стяжка, євроруберойд Підлога: стяжка сухоналивна з щумоізоляційною мембраною, готова під укладання покриття для підлоги. Зовнішнє оздоблення фасаду: фасадна система Марморок (Marmoroc) вентильована фасадна система. Забезпечує утеплення, вологостійкість, шумоізоляцію, енергозбереження, морозостійкість, пожежну безпеку, довговічність. Внутрішнє оздоблення стін: без оздоблення. Двері вхідні: сталева фірми САГАН. Висота стелі: 2, 8 м Система опалення: ТЕЦ. Труби поліпропіленові пр-во Чехія, радіатори - сталеві, пр-во Туреччина. Вікна: Металопластикові WDS двокамерні з аргоновим наповненням. Ліфти: пасажирський та вантажопасажирський ВНУТРІШНІ ІНЖЕНЕРНІ МЕРЕЖІ Електропостачання: введення в квартири із встановленням приладів обліку Водопровід: стояки холодної із встановленням лічильників. Каналізація: стояки безшумної каналізації Паркінг: підземний Благоустрій: ландшафтне озеленення, великий внутрішній двір та сучасний дитячий майданчик. Дитяча кімната, де можна буде залишити дитину із досвідченим фахівцем аніматором. Кавярня, аптека, салон-краси, зоомагазин, підприємства з ремонту одягу та взуття, клінінгова компанія. Закрита територія, пропускна система, цілодобова охорона та відеоспостереження. Концепція «Дружні сусіди» - на території ЖК працюватиме агентство з організації свят: конкурс дитячого малюнка, День сусідів, Дні Європи, Дні Франції та Італії, новорічні ранки, травневі свята та ін.

Паустовського вулиця (Паустовського вулиця) улица, 42/3, Иличанка, Одесская 40715.0 USD
dom.ria.com

Продається просторная, теплая квартира в новом ЖК в Одессе. Зовнішнє оздоблення фасаду: фасадна система Марморок - вентильована фасадна система. Забезпечує утеплення, вологостійкість, шумоізоляцію, енергозбереження, морозостійкість, пожежобезпечність, довговічність. Внутрішнє оздоблення стін: без обробки. Двері вхідні: сталева фірми САГАН. Висота стель: 2, 8 м. Система опалення: ТЕЦ. Вікна: Металопластикові. Ліфти: пасажирський і вантажопасажирський.

Паустовського вулиця (Паустовського вулиця) улица, 42/3, Иличанка, Одесская 42200.0 USD
dom.ria.com

Ціна повна при 100% оплаті або в розстрочку на 36 місяців з першим внеском 60%. Можливо розстрочка на 60 місяців з першим внеском 25%.Будинок будується, буде здаватись 1квартал 2024року. Продам затишну квартиру в сучасному житловому комплексі, в районі Суворовського району, що стрімко розвивається. Квартира простора, світла, загальною площею 32 кв. На підлозі сухоналивна стяжка зі щумоізоляційною мембраною, готова під укладання підлогового покриття. Вхідні двері сталева фірма САГАН. Вікна металопластикові WDS двокамерні з аргоновим наповненням. Розведено опалення, встановлені радіатори. Комплекс розташований у закритій, яка цілодобово охороняється територією із пропускною системою та відеокамерами. Поруч із комплексом є все для комфортного проживання: аптека, салон краси, торговий центр, будівельний магазин, зоомагазин. Квартиру є можливість придбати з ремонтом під ключ, а також на виплату на 60 місяців, з першим внеском 25%. Бронювання безкоштовно, жодних коміссій і агентських послуг Ви не плотите.

Паустовського вулиця (Паустовського вулиця) улица, 42/3, Иличанка, Одесская 20400.0 USD
dom.ria.com

Ціна повна при 100% оплаті або в розстрочку на 36 місяців з першим внеском 60%. Можливо розстрочка на 60 місяців з першим внеском 25%.Будинок будується, буде здаватись 1квартал 2024року. Продам затишну квартиру в сучасному житловому комплексі, в районі Суворовського району, що стрімко розвивається. Квартира простора, світла, загальною площею 27 кв. На підлозі сухоналивна стяжка зі щумоізоляційною мембраною, готова під укладання підлогового покриття. Вхідні двері сталева фірма САГАН. Вікна металопластикові WDS двокамерні з аргоновим наповненням. Розведено опалення, встановлені радіатори. Комплекс розташований у закритій, яка цілодобово охороняється територією із пропускною системою та відеокамерами. Поруч із комплексом є все для комфортного проживання: аптека, салон краси, торговий центр, будівельний магазин, зоомагазин. Квартиру є можливість придбати з ремонтом під ключ, а також на виплату на 60 місяців, з першим внеском 25%. Бронювання безкоштовно, жодних коміссій і агентських послуг Ви не плотите.

Паустовського вулиця (Паустовського вулиця) улица, 42/3, Иличанка, Одесская 18800.0 USD
dom.ria.com

Ціна повна при 100% оплаті або в розстрочку на 36 місяців з першим внеском 60%. Можливо розстрочка на 60 місяців з першим внеском 25%.Будинок будується, буде здаватись 1квартал 2024року. Продам затишну квартиру в сучасному житловому комплексі, в районі Суворовського району, що стрімко розвивається. Квартира простора, світла, загальною площею 27 кв. На підлозі сухоналивна стяжка зі щумоізоляційною мембраною, готова під укладання підлогового покриття. Вхідні двері сталева фірма САГАН. Вікна металопластикові WDS двокамерні з аргоновим наповненням. Розведено опалення, встановлені радіатори. Комплекс розташований у закритій, яка цілодобово охороняється територією із пропускною системою та відеокамерами. Поруч із комплексом є все для комфортного проживання: аптека, салон краси, торговий центр, будівельний магазин, зоомагазин. Квартиру є можливість придбати з ремонтом під ключ, а також на виплату на 60 місяців, з першим внеском 25%. Бронювання безкоштовно, жодних коміссій і агентських послуг Ви не плотите.

Паустовського вулиця (Паустовського вулиця) улица, 42/3, Иличанка, Одесская 18800.0 USD
dom.ria.com

Ціна повна при 100% оплаті або в розстрочку на 36 місяців з першим внеском 60%. Можливо розстрочка на 60 місяців з першим внеском 25%.Будинок будується, буде здаватись 1квартал 2024року. Продам затишну квартиру в сучасному житловому комплексі, в районі Суворовського району, що стрімко розвивається. Квартира простора, світла, загальною площею 48.8 кв. На підлозі сухоналивна стяжка зі щумоізоляційною мембраною, готова під укладання підлогового покриття. Вхідні двері сталева фірма САГАН. Вікна металопластикові WDS двокамерні з аргоновим наповненням. Розведено опалення, встановлені радіатори. Комплекс розташований у закритій, яка цілодобово охороняється територією із пропускною системою та відеокамерами. Поруч із комплексом є все для комфортного проживання: аптека, салон краси, торговий центр, будівельний магазин, зоомагазин. Квартиру є можливість придбати з ремонтом під ключ, а також на виплату на 60 місяців, з першим внеском 25%. Бронювання безкоштовно, жодних коміссій і агентських послуг Ви не плотите.

Паустовського вулиця (Паустовського вулиця) улица, 42/3, Иличанка, Одесская 36800.0 USD
dom.ria.com

Ціна повна при 100% оплаті або в розстрочку на 36 місяців з першим внеском 60%. Можливо розстрочка на 60 місяців з першим внеском 25%.Будинок будується, буде здаватись 1квартал 2024року. Продам затишну квартиру в сучасному житловому комплексі, в районі Суворовського району, що стрімко розвивається. Квартира простора, світла, загальною площею 48.8 кв. На підлозі сухоналивна стяжка зі щумоізоляційною мембраною, готова під укладання підлогового покриття. Вхідні двері сталева фірма САГАН. Вікна металопластикові WDS двокамерні з аргоновим наповненням. Розведено опалення, встановлені радіатори. Комплекс розташований у закритій, яка цілодобово охороняється територією із пропускною системою та відеокамерами. Поруч із комплексом є все для комфортного проживання: аптека, салон краси, торговий центр, будівельний магазин, зоомагазин. Квартиру є можливість придбати з ремонтом під ключ, а також на виплату на 60 місяців, з першим внеском 25%. Бронювання безкоштовно, жодних коміссій і агентських послуг Ви не плотите.

Паустовського вулиця (Паустовського вулиця) улица, 42/3, Иличанка, Одесская 33400.0 USD
dom.ria.com

Ціна повна при 100% оплаті або в розстрочку на 36 місяців з першим внеском 60%. Можливо розстрочка на 60 місяців з першим внеском 25%.Будинок будується, буде здаватись 1квартал 2024року. Продам затишну квартиру в сучасному житловому комплексі, в районі Суворовського району, що стрімко розвивається. Квартира простора, світла, загальною площею 41.9 кв. На підлозі сухоналивна стяжка зі щумоізоляційною мембраною, готова під укладання підлогового покриття. Вхідні двері сталева фірма САГАН. Вікна металопластикові WDS двокамерні з аргоновим наповненням. Розведено опалення, встановлені радіатори. Комплекс розташований у закритій, яка цілодобово охороняється територією із пропускною системою та відеокамерами. Поруч із комплексом є все для комфортного проживання: аптека, салон краси, торговий центр, будівельний магазин, зоомагазин. Квартиру є можливість придбати з ремонтом під ключ, а також на виплату на 60 місяців, з першим внеском 25%. Бронювання безкоштовно, жодних коміссій і агентських послуг Ви не плотите.

Паустовського вулиця (Паустовського вулиця) улица, 42/3, Иличанка, Одесская 24600.0 USD
dom.ria.com

Ціна повна при 100% оплаті або в розстрочку на 36 місяців з першим внеском 60%. Можливо розстрочка на 60 місяців з першим внеском 25%.Будинок будується, буде здаватись 1квартал 2024року. Продам затишну квартиру в сучасному житловому комплексі, в районі Суворовського району, що стрімко розвивається. Квартира простора, світла, загальною площею 40 кв. На підлозі сухоналивна стяжка зі щумоізоляційною мембраною, готова під укладання підлогового покриття. Вхідні двері сталева фірма САГАН. Вікна металопластикові WDS двокамерні з аргоновим наповненням. Розведено опалення, встановлені радіатори. Комплекс розташований у закритій, яка цілодобово охороняється територією із пропускною системою та відеокамерами. Поруч із комплексом є все для комфортного проживання: аптека, салон краси, торговий центр, будівельний магазин, зоомагазин. Квартиру є можливість придбати з ремонтом під ключ, а також на виплату на 60 місяців, з першим внеском 25%. Бронювання безкоштовно, жодних коміссій і агентських послуг Ви не плотите.

Паустовського вулиця (Паустовського вулиця) улица, 42/3, Иличанка, Одесская 26600.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 из 31 результатов

География, Ильичанка (Ильичевка)