Продам 3к кв. Парк Шевченка . Чудова , топова локація в місті, всі переваги центру, кращої не знайдете! Закритий двір, всього 1 підїзд, відеонагляд. Квартира в стані сирцю, готова під ремонт. Піша доступність до всього в межах 5-10хв, будь-які бари, ресторани, супермаркети, кінотеатр, лікарня , МІСЬКЕ ОЗЕРО, краща школа ( на цій вулиці за 200м.)

Шевченка вул., 52
rieltor.ua

Продається двокімнатна квартира по вулиці Надрічна . Квартира з сучасним та якісним ремонтом у центральній частині міста. В квартирі зроблений якісний, сучасний ремонт. Функціональна та простора квартира із великою кухнею, та двома балконами. Обладнена необхідною сантехнікою ванна кімната Загальна площа квартири 77 м2. Будинок целяний та зданий в експлуатацію, запущено усі комунікації. Зручний для проживання район міста. 10 хв до центру . Поблизу зупинка транспорту , магазини та шкоди . Перегляд у зручний час Деталі за телефоном

Надрічна вул., 4
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру за вигідною ціною біля парку Шевченка Квартира в цегляному будинку,утепленому пінопластом,облаштована прибудинкова територія,дитячий майданчик,паркомісця для авто,біля будинку продуктові магазини,садок,школа,аптеки,розважальні заклади,зупинки громадського транспорту. Щоб дізнатись детальну інформацію та оглянути квартиру телефонуйте.

Чорновола вул., 155
rieltor.ua

Терміновий продаж в ЖК Manhattan (Манхеттен) 🔴 Продається 3-х кімнатна квартира ЖК Manhattan в готовому будинку біля Озера !!! 🔴Квартира двостороння з великою кухнею студією площею в 33 м2 . 🔴Просторі кімнати з неймовірний краєвидом на місто. 🔴Роздільний санвузол. 🔴Будинок на фінальному етапі здачі,з березня можна починати ремонти. 🔴Житловий район Манхетен розташований неподалік міського озера та центру міста, на перетині вулиць Ленкавського і Левицького. 3хв до рекреаційної зони (міське озеро) 8хв до школи №23 12хв до Ратуші 🔴В житловому комплексі будуть функціонувати магазини,аптеки,заклади харчування,фітнес центр,боксерський клуб тощо...Наявність мультифункціонального спортивного поля та сучасного дитячого майданчика. 🔴Високий рівень безпеки. Для більш детальної інформації та огляду телефонуйте !!!!

Ленкавського вул., 34
rieltor.ua

Продається 3 кімнатна квартира Довженка, 21Б Цегляний будинок, ліфт працює 8/11 3-кімнатна 89.5 м2 Документам більше 3-х років І/о газове Меблі, техніка Деталі за телефоном

Довженка О. вул., 21б
rieltor.ua

владелец
ул. Коновальца Евгения, 35, Центр, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 90000.0 USD
dom.ria.com

Продам 3х кімнатну квартиру по вулиці Довженка (Левада Затишна) новобудова документи 2/9,кухня-студія,євроремонт,індивідуальне опалення ,тепла підлога , меблі , техніка , ціна90000$. ВЛАСНИК

владелец
3х кімнатна квартира вулиця Довженка
olx.ua

Продається простора 2-х кімнатна квартира в зданому обжитому будинку по вул. Мазепи, 35 ЖК Франківській дім Характеристика: - площа 60м.кв - кухня 13м.кв - поверх 5/11 Планування: - кухня - 2 санвузли - вітальня; - 1 спальня; - коридор. Особливості: - квартира в затишному ЖК; - велика площа; - 2 санвузли - самий центр - броньовані двері - котел; Інфраструктура: - школа і садочок; - обласна лікарня; - транспортна розвязка; - дитячий майданчик. - 15хв до парку, озера

Продається 2 -  кімнатна квартира на вул. Бандери Степана
olx.ua

Квартира у ЖК Бульвар Європейський вул. Ленкавського 24Г, 2 поверх у 7 поверховому будинку монолітно-каркасний будинок, перестінки з червоної цегли, утеплення пінополістиролом Затишна квартира з чудовим видом на озеро та парк. Раціональне планування з великою кухнею-студією. У квартирі залита стяжка Підігрів підлоги по всій площі квартири, розведена вода, каналізація. Інтернет та телебачення у будинку охорона, відеонагляд

Елітна квартира у центрі міста парк озеро Мазепи Ленкавського
olx.ua

Продається ексклюзивна ( тільки одна пропозиція в місті ) двохрівнева квартира. Шикарний вигляд на міське озеро, парк, гори! Всі кімнати просторі і світлі, є три відкритих балкони. Продаж без комісії і додаткових витрат.

Лемкивска улица, 16, Центр, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 90000.0 USD
dom.ria.com

ЖК в городе Ивано-Франковск

Продається ексклюзивна дворівнева квартира з виглядом на міське озеро. Великі просторі кімнати, три відкриті балкони. Вітальня 27м2 з максимальною висотою 6м.

Продаж дворівневої квартири з виглядом на міське озеро
olx.ua

Продається 2х кімнатна квартира неподалік центру міста Івано-Франківська. Квартира з сучасним, дорогим євроремонтом, індивідуальним опаленням, підігрівом підлоги. Вмонтовані кухонні меблі з якісною фурнітурою Blum. Є вмонтована уся побутова техніка, а саме, холодильник, посудомийна машина, варильна поверхня, духова шафа та потужна витяжка. Квартира обладнана сучасним освітленням та кондиціонуванням, що діє змогу відчувати себе комфортно, Кімнати окремі, з кожної кімнати є засклена лоджія, просторий хол. Документи права власності на руках. Можливий продаж під програму ЄОселя.

Продаж 2х кімнатної квартири неподалік центру міста.
olx.ua

Пропонуємо цікаву квартиру-студію та дві окремі спальні у житловому комплексі бізнес-класу Manhattan. Комплекс знаходиться на вулиці Ленкавського, поруч із відпочинковою зоною міського озера. Будинок збудований та зданий, запущені ліфти та комунікації можна починати ремонтні роботи. Шикарний панорамний вид. Основні переваги житлового комплексу: - Велика закрита територія з місцем для відпочинку, спортивними та ігровими майданчиками - Власна інфраструктура (магазини, аптека, кавярня тощо) - Відеонагляд - Охорона - Гостьовий паркінг - Підземний паркінг - Лише 2 хвилини пішки до рекреаційної зони міського озера Ця квартира ідеально підходить для тих, хто цінує комфорт, безпеку та зручність. Не втрачайте можливість стати власником житла у престижному районі!

Сучасна квартира в новобудові з неймовірним краєвидом ЖК Манхеттен
olx.ua

Продається 3-х кімнатна квартира ЖК Manhattan в готовому будинку біля Озера !!! -Квартира двостороння з великою кухнею студією площею в 33 м2 . -Просторі кімнати з неймовірний краєвидом на місто. -Роздільний санвузол. -Будинок на фінальному етапі здачі,з березня можна починати ремонти. -Житловий район Манхетен розташований неподалік міського озера та центру міста, на перетині вулиць Ленкавського і Левицького. 3хв до рекреаційної зони (міське озеро) 8хв до школи №23 12хв до Ратуші -В житловому комплексі будуть функціонувати магазини,аптеки,заклади харчування,фітнес центр,боксерський клуб тощо...Наявність мультифункціонального спортивного поля та сучасного дитячого майданчика. -Високий рівень безпеки. Для більш детальної інформації та огляду телефонуйте !!!

Терміновий продаж в ЖК Manhattan (Манхеттен)
olx.ua

Дворівнева квартира з ремонтом та меблями, вул. Надрічна. 3 окремі кімнати, 2 санвузли, простора кухня з великим залом,три просторих балкони, є тепла підлога. Все залишається! Будинок 2007 року , малоповерхова забудова , квартира знаходиться на 5-6 поверсі. Розвинена інфраструктура, поруч є: автоусна зупинка, продуктові магазини, аптеки, до центру міста 15 хвилин ходьби. Можна по державним програмам!!! Код квартири #29525189 Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/dvorivneva-kvartira-z-remontom-ta-meblyami-vul-nadrichna Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Дворівнева квартира з ремонтом та меблями, вул. Надрічна.
olx.ua

Трикімнатна квартира, в цегляному будинку, по вулиці Слобідська. ЖК" Калинова слобода", в м.Івано-Франківську. Поверх 5/7 Загальна площа 89.4кв.м., житлова площа 42.6 кв.м., площа кухні 17 кв.м.. Наповнення квартири: - штукатурка; - броньовані двері; - металопластикові вікна - тепла підлога - лічильники на всі комунікації. -тепла і сонячна кв -Комфортне розташування, поряд знаходиться: школа, дитячий садок, ігрові майданчики, лікарня, пошта, відділення банку, магазини, ТРЦ, ресторани, кафе, супермаркети, зупинка громадського транспорту, парк, зелена зона.

Продаж 3к квартири 89.4 кв. вул. Слобідська  ЖК КАЛИНОВА СЛОБОДА
olx.ua

Велика, приємна 2-кім квартира на пішохідній вулиці Шевченка в 2-поверховому будинку на першому поверсі. Затишне подвіря з альтанкою на 4 сімї. Парковка з можливістю зарядки автомобіля. Квартира в одному з найкращих зразків будинків Австрійської архітектури на промінадній частині вул.Шевченка 10 хв від центру, 2 хв ходьби до парку ім. Шевченка та міського озера Техніка та меблі наявні. Індивідуальне газове опалення. Від власника, без ріелтора. Ярослав 06******40

владелец
Від власника. Продаж 2-к квартира на Шевченка. Центр, пішохідна зона
olx.ua

Ціна 89900$ Продається 2-кімнатна квартира в Івано-Франківську, розташована на вулиці Шевченка - Загальна площа**: 65 м² - Поверх 1 із 2 - Тип будинку: Австрійський люкс Опис: Простора та затишна квартира з вигідним розташуванням в історичній частині міста. Високі стелі та великі вікна забезпечують достатнє природне освітлення та створюють відчуття простору. Внутрішнє планування передбачає функціональні зони для відпочинку та роботи. Особливості: - Класичний стиль австрійської архітектури - Якісні будівельні матеріали - Прекрасний вид з вікон - Розвинена інфраструктура навколо Ця квартира ідеально підходить для тих, хто цінує комфорт, стиль та вигідне розташування.

Тараса Шевченко улица, 2, Центр, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 89900.0 USD
dom.ria.com

√Продам 3к кв. Парк Шевченка . Чудова , топова локація в місті, всі переваги центру, кращої не знайдете! √Закритий двір, всього 1 підїзд, відеонагляд. √Квартира в стані сирцю, готова під ремонт. √Піша доступність до всього в межах 5-10хв, будь-які бари, ресторани, супермаркети, кінотеатр, лікарня , МІСЬКЕ ОЗЕРО, краща школа ( на цій вулиці за 200м.) √Тільки розуміючі люди придбають дане житло... √Звертайтесь, огляд проводиться 1-2 рази на тиждень!

Продам квартиру сирець в ПАРКУ ШЕВЧЕНКА
olx.ua

Продаю простору 2х кім квартиру обжитий будинок , ремонт робився для себе. Ідеальний 2 поверх. Квартира не кутова, знаходиться на 2 поверсі 10-ти поверхового будинку, дуже тепла. Зроблено сучасний ремонт та встановлена вся необхідна техніка Також в квартирі є пральна машинка та холодильник, всі необхідні меблі, простора вітальня та чудовий вигляд на зелену зону. Всюди крім вітальні і спальні , є підігрів підлоги. Підїзд повністю заселений до центру пішки 15 хв. Є також гараж. За оглядом та деталями телефонуйте!

Продається двохкімнатна квартира в обжитому будинку
olx.ua

Продам 2-кімнатну квартиру в центральній частині Івано-Франківська на вул. Шухевича. Квартира розташована на 4-му поверсі цегляної новобудови, затишна, адже всі сусіди вже зробили ремонти і майбутні власники насолоджуватимуться тишою. Площа квартири 64м2, функціональне планування: кухня-студія з виходом на засклений балкон; 2 повноцінні кімнати: спальня та дитяча; санвузол роздільний, є ванна. В квартирі зроблений якісний ремонт в пастельних тонах і вона повністю готова до проживання. В квартирі залишаються всі меблі, телевізори та побутова техніка, а це італійська спальня, шафи-купе, кухня Komandor з системою напрямних від Blum, повністю омебльована дитяча кімната з масиву. Для вашої зручності вся побутова техніка Electrolux: вбудовані холодильник, духова шафа електрична, газова варильна поверхня, посудомийна машина, мікрохвильова піч, витяжка, пральна машинка. Також встановлені кондиціонери Neoclima в кухні та спальні, розведена «тепла підлога» з можливістю регулювання по зонах, новий конденсаційний котел. Підключена охоронна система сигналізації, інтернет. Комора з ремонтом теж на поверсі буде приємним та корисним бонусом для нових власників. У дворі будинку є гостьовий паркінг та при бажанні можна придбати гараж! Інфраструктура: поруч є дитсадок, початкова школа, гімназія, торговий центр, зупинка транспорту, спортивна школа та парк, до стометрівки до 7 хв. Все в пішій доступності! Телефонуйте для огляду та встигніть придбати цю чудову квартиру!

Шухевичів вул., 47
rieltor.ua

Продаж просторої двокімнатної квартири із функціональною кухнею-вітальнею у ЖК "Manhattan" по вул Ленкавського 34 в місті м. Івано-Франківськ. Комплекс "Manhattan" розташований неподалік міського озера, має закритий двір та підземний паркінг. В квартирі зроблено якісний ремонт, із використанням хороших матеріалів! Стіни декоративна штукатурка, встановлені двері скритого типу висотою 2.2 метри, по всій квартирі тепла підлога, встановлено додатково кондиціонер. Дуже цікаве рішення по плануванні, адже у цій квартирі є гардероб, технічне приміщення, 2 ві окремі кімнати та кухня-вітальня! У вартості переуступка, продаж без комісій! Будинок зданий, документи робимо на Вас як першого власника!

Продаж 2 двокімнатної квартири у ЖК Manhattan (кухня-вітальня)
olx.ua

Пропонуємо вашій увазі 3-кімнатну квартиру в затишному районі нашого міста, по вул. Довженка. Квартира двостороння. Загальна площа - 86.4 м.кв, Площа кухні - 12.2 м.кв. Житлова площа - 48.8 м. кв. У квартирі є можливість зробити два повноцінні санвузли. Також присутні два балкони-лоджії, один в кухні, а інший в кімнаті. На кухні підготовлена розводка на теплу підлогу, яка буде в ванних кімнатах, кухні та коридорі. В кімнатах виведені комунікації для встановлення опалення. Кімнати просторі та теплі. За будівельник використовував якісні матеріали. Квартира розташована в декількох хвилинах ходьби від Фокстрот, Сільпо та Комфі. Неподалік АТБ. Відпочинкова зона у вигляді Міського озера та парку імені Т.Шевченка на відстані 700 м. Район дуже затишний, з доброю транспортною комунікацію. За деталями телефонуйте.

Довженко А. улица, 63, Бам, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 89500.0 USD
dom.ria.com

Продається гарного планування 2 кім. квартира з євроремонтом, поруч Міського Озера. Топовий Житловий комплекс міста бізнес класу, "Manhattan", розташований біля Міського озера в центральній частині міста. Закритий внутрішній двір з ландшафтним дизайном, сучасними житловими майданчиками, багатофункціональним спортивним полем, підземним паркінгом. - Квартира функціонального планування (перепланована): дві окремі кімнати, кухня-студія, гардеробна, балкон. - В квартирі якісний сучасний євроремонт; - Панорамне енегрозберігаюче скління, вмонтовано кондиціонер. - Цілодобова охорона та відеоспостереження, система контролю доступу з електронними ключами та відеодомофом; Поруч паркові зони, а також озеро з набережною і мальовничими місцями для прогулянок і відпочинку, магазини, зупинка транспорту, 12 хвилин до центру міста.

Продається 2 кім. квартира з кухнею-студією в ЖК "Manhattan"
olx.ua
1 - 24 из 1046 результатов