Квартира продається в обжитій новобудові з ремонтом, меблями та технікою за ціною $895/м 3 кімнати: 2 окремі спальні та прохідний зал з великим місцем для роботи та відпочинку + гардеробна, балкон та дві комори у підїзді. Площа 95м, поверх 9 з 11. Ремонт, меблі, техніка, газове і/о, підігрів підлоги, закритий двір, ворота на пульті. Будинок з червоної цегли в центрі міста неподалік парку Шевченка (вулиця Національної Гвардії 3а, два перших будинка МЖК Паркове Містечко). Вікна з потрійним склопакетом, міжкімнатні двері із масиву дерева, паркетна дошка, німецька металева ванна, чеська душова з штучного мармуру, італійський унітаз та раковина, пральна машина Bosch 8кг, телевізор Samsung 43", холодильник дводверний Gorenje, посудомийка Bosch та т.п. Один власник більше 3х років. Квартиру купували у забудовника, ремонт робили для себе з якісних та натуральних матеріалів. Вiдео-огляд квартири: youtu.be/lczmYnYtwTE Вiдео-огляд комор: youtu.be/B5KoHBQsjWg Продаж від власника. Ціна вказана на руки. Якщо безготівковий розрахунок (постанова, єВідновлення та т.п.) +4% З агенствами співпрацюємо (можна розповсюджувати інформацію без телефонного підтвердження) але без ексклюзивних договорів та окремих показів для фото-вiдео.

власник
Національної Гвардії вул., 3а
rieltor.ua

2к. Квартира в обжитій новобудові біля парку Шевченка, по вул. Дорошенка. Шикарний 9-й поверх 12-ти поверхового будинку, площа 60 м2, в квартирі стильний та якісний ремонт, шумоізоляція по квартирі, підігрів підлоги, кондиціонер, гардеробна! В квартирі справжні броньовані двері, відеодомофон, камери відеонагляду на поверсі та в будинку! Хороша локація будинку, відстань до парку 200 метрів, спокійний двір, поруч є все необхідне для комфортного проживання. Ремонт робився для себе, продається в звязку з виїздом.

Дорошенка П. Гетьмана вул., 22б
rieltor.ua

Якісний ремонт, готова до заїзду! Код квартири - #36128079 Продається 2-х кімнатна квартира на вул Мельника 2. В самісінькому Центрі - 2хв до стометрівки. Загальна площа 81 кв.м. Кухня 17,2 кв.м, вітальня 20,7кв.м, спальня 14,2 кв.м. Два санвузла. Великий сучасний ліфт. $$ Без комісії для покупця! Можливий продаж по Державним Постановам!

Андрія Мельника вул., 2
rieltor.ua

Якщо Ви шукаєте просторе та світле помешкання для своєї сімʼї в центральній частині міста, бажаєте втілити концепції будь-яких дизайнерських рішень та ще й мати на додачу паркову зону поруч та мінімум сусідів- ця пропозиція для Вас! Пропонуємо ексклюзивну дворівневу квартиру в самому центрі міста, вул. Мельника, із виходом до Скверу, 5хв пішки від Стометрівки: •можливо не наймодніший, але надійно-збудований докризовий будинок, кінця 00-их років •6пов, хоч і без ліфта, та з легким підйомом - щоденна безкоштовна фізкультура!)) На поверсі тільки одна квартира і сусіди тільки знизу, що максимально робить Вас шумо-незалежними •супер-продумане планування площею 120м2: простора кухня-студія (при бажанні кухня відокремлюється) із панорамною лоджією, величезний хол, в якому можна відділити окрему кімнату чи кабінет із ще однією панорамною лоджією, та дві спальні із виходами на третю лоджію: квартира по колу виходить на всі три сонячні сторони, дуже простора та світла. Бонусом йде другий рівень (мансарда) із оупен-спейсом на 100м2. Тут по Вашому смаку та фантазії можна облаштувати будь-якій простір: від спорт-залу чи більярної до лаундж-зони з каміном, чи додаткових кімнат. По суті в помешканні може бути від 3 до 6 кімнат! •в квартиру заведені всі комунікації, стан сирця •можлвиий продаж із гаражем, що є дефіцитом для центру (за додаткову оплату) •будинок на 4 підʼїзди із парковкою по периметру та закритою територією, поруч парк та через дорогу сучасний ЖК Центральний із всією інфраструктурою. Найкращі школи, садки та супермаркети - теж в пішій доступності. Ціна за м2 - дешевша ніж в новобудовах на стадії котловану! СПІВПРАЦЮЄМО З БАНКАМИ!!!

Андрія Мельника вул., 9
rieltor.ua

Стильна 2-кімнатна квартира в самому серці Івано-Франківська! Площа: 61 м² Поверх: 1/5 Ціна: 85 000$ Локація: вул. Вагилевича, біля стометрівки та "Пегасу" Ця квартира – ідеальний варіант для тих, хто цінує комфорт і життя в центрі міста. Свіжий і якісний ремонт, сучасне планування – кухня-студія та дві окремі спальні, що створює відчуття простору та затишку. Основні переваги: У вартість входить вся кухонна техніка Bosch. Встановлюються міжкімнатні двері та стильні світильники. Цегляний будинок із газовим індивідуальним опаленням та теплою підлогою для максимального комфорту. Живіть у самому центрі з усіма зручностями під рукою! Пишіть у Telegram, Viber або телефонуйте за номером

Вагилевича І. вул., 1
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира на вул. Січових Стрільців. Здана та обжита новобудова. Поруч знаходиться стометрівка та історичний центр міста. Залишаються меблі та техніка, квартира повністю готова до проживання. Дві просторі окремі кімнати, два балкони. Окремий санвузол. Є кладовка. Гарний вид з вікна. Закритий двір з власною територією. Ідеальний варіант для інвестиції в нерухомість. Телефонуйте, для уточнення деталей та огляду даної квартири !

Січових Стрільців вул., 78
rieltor.ua

Продається простора 3-кімнатна квартира в обжитому будинку! Переваги квартири: - Рік будівництва: 2008, будинок обжитий та доглянутий. - Опалення: індивідуальне газове, що забезпечить комфорт та економію. - Поверх: 6-й із 9-ти – оптимальний варіант, де немає зайвого шуму і пилу. - Площа: 90 м – багато місця для всієї родини. - Кімнати: всі 3 кімнати окремі – ідеально для сімей з дітьми або тих, хто цінує приватність. - Санвузол: великий, з кутовою ванною для релаксу після важкого дня. - Гардероб: окрема кімната для зберігання одягу та речей. Квартира продається з меблями та технікою, все як на фото. Власники забирають лише холодильник. Ідеальне місце розташування: - Поруч дитячі садки, школи – відмінний вибір для сімей з дітьми. - Зручний доступ до транспорту та різноманітних магазинів. - Недалеко продуктовий ринок – свіжі продукти завжди під рукою. - Ця квартира – ідеальний варіант для тих, хто шукає просторий та комфортний дім! Не втрачайте свій шанс, телефонуйте для огляду та отримання додаткової інформації!

Хіміків вул., 7
rieltor.ua

Продається 3к квартира в зданому будинку в самому центрі міста на вул.Бельведерська. Площа 100м2; Поверх 8 з 10. Функціональне планування: велика кухня та 3 окремі кімнати,роздільні санвузли,простора вхідна зона. Центр міста,все в пішій доступності,до Ратуші 5хв пішки,магазини,ресторани,транспортна зупинка. Всі комунікації запущено,ліфт працює. Огляд у зручний для Вас час!

Бельведерська вул., 23
rieltor.ua

Продається двостороння світла 2-х кімнатна внутрішня квартира в районі вокзала вул.Урожайна 7А. У зданому жилому будинку. Площа - 67 м.кв. В квартирі зроблений якісний ремонт, нові меблі, техніка,гардероб. продумане планування,підігрів підлоги, якісний паркет з масиву. Зручне розташування.пять хвилин ходьби до школи.#16.пятьнадцять до ратуші. Всі запитання по телефону.Від власника. без прихованих комісійних.

власник
Двох кімнатна квартира
olx.ua

Продається трьохрівнева квартира по вулиці Української Дивізії** - Загальна площа: 146, 6 кв.м - Кількість кімнат: 5 - Санітарні приміщення: окремі туалет та ванна - Кухня: з газовою плитою - Великий коридор Планування: - Перший поверх: 2 кімнати, коридор, туалет, ванна, кухня. - Другий поверх: 2 кімнати, коридор з шафою-купе (одна кімната без ремонту). - Третій поверх: 1 кімната без ремонту. Опис: - Автономне опалення. - Дах перероблений та утеплений. - Є документи на всі поверхи. - Квартира утеплена. - Нові двокамерні енергозберігаючі вікна з газом. - Новий котел. - Деякі меблі залишаються (можливе вилучення за потреби). - Мідні труби для опалення на другому поверсі (можуть бути продані або забрані). - Інтернет проведений. - Поряд інфраструктура: парк, ТЦ, школи, садочки. - Зручне добирання транспортом. - Неподалік річка та стадіон. **Ціна договірна.** Для детальної інформації та перегляду телефонуйте за номером.пишіть в телеграм

власник
Украинский Дивизии улица, 17, Строителей, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 85000.0 USD
dom.ria.com

Продаж квартир у ЖК, Івано-Франківськ

Продається квартира в ЖК бізнес-класу Manhattan UP, неподалік міського озера та центру міста: 3хв до міського озера 12хв до Ратуші 5хв до ІФНТУНГ 5хв до р.Бистриця-Солотвинська На тереторії запланований дитячий садок та школа Перший в Івано-Франківську житловий комплекс з басейном на даху Присутній підземний паркінг Квартира вільного планування з просторою терасою З виглядом на міське озеро та парк з однієї сторони, а з іншої сторони на місто Загальна площа квартири- 101 м² Планове закінчення будівництва четвертий квартал 2024р Продає ВЛАСНИК

власник
Ленкавского улица, 99, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 85000.0 USD
dom.ria.com

Продається квартира в ЖК бізнес-класу Manhattan UP, неподалік міського озера та центру міста: 3хв до міського озера 12хв до Ратуші 5хв до ІФНТУНГ 5хв до р.Бистриця-Солотвинська На тереторії запланований дитячий садок та школа Перший в Івано-Франківську житловий комплекс з басейном на даху Присутній підземний паркінг Квартира вільного планування з просторою терасою З виглядом на міське озеро та парк з однієї сторони, а з іншої сторони на місто Загальна площа квартири- 101 м² Планове закінчення будівництва четвертий квартал 2024р Продає ВЛАСНИК

власник
Продаж 3к квартири в ЖК бізнес-класу Manhattan UP
olx.ua

Продається затишна і комфортна 2-кімнатна дворівнева квартира з якісним сучасним ремонтом меблями та побутовою технікою . Простора квартира з гарним плануванням та видом на місто . Ця квартира - ідеальний вибір для сімї, яка цінує сучасний дизайн. Ремонт виконаний з якісних матеріалів . Площа: Загальна площа складає 94м2кв., що надає великий простір для ваших потреб. Планування: Квартира має розташування на двох рівнях, з окремими санвузлами. Комфорт: Простора кухня-вітальня з сучасними кухонними меблями, зручна ванна кімната та гардеробна кімната для вашого зручного розміщення. Двір закритого типу. Паркомісця для жителів. Розташування : Хороша інфраструктура, близько до шкіл, магазинів та громадського транспорту. Ви зможете насолоджуватися всіма перевагами життя в цьому затишному помешканні. Зателефонуйте нам сьогодні, щоб запланувати перегляд і дізнатися більше! Перегляд у зручний час Деталі за телефоном

Галицкая улица, 120А, Пасечная, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 85000.0 USD
dom.ria.com

Продам простору 2кім. квартиру в ЖК Княгинин Загальна площа 69м2 Видовий 12 поверх В квартирі зроблений якісний ремонт, встановлені всі необхідні меблі та техніка. Комплекс закритого типу, центральна частина міста, є підземний паркінг, магазини, кафе. Детальніше по телефону!

Княгинин улица, 44, Центр, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 85000.0 USD
dom.ria.com

Простора 3к квартира в затишному районі міста, поруч парку на Хоткевича по вул. Дивізії. 3-кімнатна квартира площею 117, 4м в обжитому будинку це ідеальне місце для комфортного життя! Затишний район: Ви будете насолоджуватися спокоєм і тишею, адже квартира розташована в тихому, але водночас зручному для життя районі міста. Все необхідне поруч: магазини, школи, дитячі садки та зупинки громадського транспорту, парк. Квартира має три світлі кімнати, загальною площею 63, 3м. Простора кухня стане ідеальним місцем для сімейних обідів, а вітальня (28м) запрошує до затишних вечорів з близькими. Тепла підлога в кухні та санвузлах, туалет і ванна роздільно. Обжитий будинок: Ви отримаєте всі переваги життя в уже сформованій спільноті. Доглянутий двір, доброзичливі сусіди та стабільність все це чекає на вас. На поверсі всього 2 квартири, будинок без ліфта, малоповерхова забудова всього на 5 поверхів. Ваш комфортний 3й. В розпорядженні є горище та підвал для зберігання додаткових речей. Не втрачайте можливість стати власником цієї затишної квартири! Зателефонуйте зараз для організації огляду та дізнайтеся більше!

ул. Украинский Дивизии, 15, Строителей, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 85000.0 USD
dom.ria.com

Продається стильна однокімнатна квартира з функцією двокімнатної, кухня студія та спальня, по вулиці Національної Гвардії. У квартирі зроблений дизайнерський ремонт, з використанням якісних матеріалів. Всюди, де плитка, тепла підлога. Сантехніка Ravak. Кухня з фурнітурою Blum. Нова техніка, холодильник, варильна поверхня, духова шафа, мікрохвильова піч. Матрац з кокосової стружки. Зоноване освітлення, з додатковими підсвітками. Встановлена сигналізація. Площа 52,1м.кв. Поверх 6/7 Квартира в якій хочеться жити. Для огляду телефонуйте.

Продаю 1 к, 52м.кв. в новобудові з ремонтом та меблями
olx.ua

Продаж 3-х кімнатної кввртири в центрі міста.Вул.Бельведерська,будинок зданий ,можна робити ремонт.Гарне планування.

Продається новобудова 100 м.кв!
olx.ua

Продається 2 км квартира в обжитому ЖК - 1-й поверх - площа 70 м2 - кімнати окремі, є просторий засклений балкон у спальні - всі меблі з масиву дуба - дуже якісний ремонт, який власники робили для себе - підігрів підлоги - опалення індивідуальне - кондиціонер - інфраструктура: -медичні заклади - обл.дитяча лікарня , міська лікарня на вулиці Мазепи -неподалік, пору та міське озеро - навчальні заклади : школи 21,28,2, ліцей 12, дитячий садік 20, 9 -базар, супермаркети, зупинки

Продаж 2 км квартири в обжитому ЖК поруч з центром
olx.ua

Продаж три кімнатної квартири по вул.Галицька! В квартирі залишаються усі меблі та техніка! -загальна площа квартири 87,5м2 -3 кімнати :19,6м2/15,7м2/16,7м2 -роздільний санвузол -площа кухні 14,2м2 Хороший 3 поверх з 10. Підігрів підлоги в санвузлах та кухні. Індивідуальне опалення. Ліфт. Кімнати всі окремі. Поруч розташована зупинка громадського транспорту,магазин АТБ,аптека,та інші...Дитячий садок та школа. Зона відпочинку: парк,річка. Для детальноі інформації телефонуйте !

3к з меблями та технікою по вул.Галицька!
olx.ua

Продам квартиру в центрі міста, дизайнерський проект, розумне планування, кухня-вітальня та дві окремі кімнати, дві гардеробні, кухонні меблі, холодильник, кондиціонер, комунікації запущені, ліфт працює. Затишне та комфортне місце розташування, центр міста, 7 хвилин ходьби до "Стометрівки", гот.Надії та Драмтеатру, поруч розгалужена інфраструктура міста: магазини, школи, дитсадки, зручне транспортне сполучення. Хороший транспортний звязок з усіма частинами міста. Поруч розвинена соціальна інфраструктура На території комплексу –підземний паркінг на 300 паркомісць, дитячий садочок, дитячий майданчик.

Продам, ремонт, меблі, техніка, Кухня-вітальня, дві окремі кімнати
olx.ua

Продам 3 к кв по вул Бельведерській, 3/11 ц, 100 м кв, двостороння, сирець, підключені всі комунікації , можна робити ремонт, переуступка, 85000 (без комісії для покупця )

Продам шикарну 3 к кв в самому центрі міста, готову до ремонту
olx.ua

Продам простору квартиру площею 95м2 в центральній частині міста. Квартира знаходиться у зданому та обжитому будинку. Усі комунікації запущені, ліфт працює. Квартира знаходиться на 10 поверсі з якого відкривається неймовірний вид з вікна на центр міста та гори. А також є відкритий балкон з видом на гори та захід сонця, де ви зможете спостерігати неповторні заходи сонця. В квартирі дуже функціональне планування: простора кухня-студія з каміном, кладовка, відкритий балкон, коридор, два санвузли, три окремі спальні кімнати, а також приємним бонусом є приміщення на всю площу квартири для власного використання. В квартирі зроблений якісний ремонт, на підлозі дубовий паркет, залишається усе що на фото, ремонт робився для власного проживання. Продаж у звʼязку з виїздом за кордон. Зручне місце розташування неподалік центру, поряд ліцей 15 та 19, дитячий садок «Гуцулочка» та «Карпатська казка». За деталями телефонуйте.

Продам квартиру 95м2 Центральна частина у звʼязку з виїздом за кордон
olx.ua

Продається чудовий дворівневий пентхаус з великою терасою та функціональним плануванням. Будинок повністю зданий із запущеними комунікаціями. Паркове містечко – житловий комплекс комфорт-класу в престижній частині міста Івано-Франківськ. Містечко знаходиться по вул. Національної Гвардії поруч з парком ім. Т.Шевченка та за 15 хв пішої ходи від центру міста. Квартира в «Парковому містечку»- це життя в ідеальному балансі: коли не потрібно обирати між прогулянками на природі та близькістю до центру міста. Додайте до цього невелику кількість квартир на поверсі, і ви отримаєте гармонійний простір сусідів-однодумців.Тиша та приватність Вам гарантована оскільки житловий комплекс знаходиться поруч зеленої зони міста. Висока якість будівництва. Детальніше за телефоном.

Продам шикарний 3к пентхаус 120 м2 поблизу Парку ім. Шевченка, зданий!
olx.ua

Якщо Ви шукаєте просторе та світле помешкання для своєї сімʼї в центральній частині міста, бажаєте втілити концепції будь-яких дизайнерських рішень та ще й мати на додачу паркову зону поруч та мінімум сусідів- ця пропозиція для Вас! Пропонуємо ексклюзивну дворівневу квартиру в самому центрі міста, вул. Мельника, із виходом до Скверу, 5хв пішки від Стометрівки: •можливо не наймодніший, але надійно-збудований докризовий будинок, кінця 00-их років •6пов, хоч і без ліфта, та з легким підйомом - щоденна безкоштовна фізкультура!)) На поверсі тільки одна квартира і сусіди тільки знизу, що максимально робить Вас шумо-незалежними •супер-продумане планування площею 120м2: простора кухня-студія (при бажанні кухня відокремлюється) із панорамною лоджією, величезний хол, в якому можна відділити окрему кімнату чи кабінет із ще однією панорамною лоджією, та дві спальні із виходами на третю лоджію: квартира по колу виходить на всі три сонячні сторони, дуже простора та світла. Бонусом йде другий рівень (мансарда) із оупен-спейсом на 100м2. Тут по Вашому смаку та фантазії можна облаштувати будь-якій простір: від спорт-залу чи більярної до лаундж-зони з каміном, чи додаткових кімнат. По суті в помешканні може бути від 3 до 6 кімнат! •в квартиру заведені всі комунікації, стан сирця •можлвиий продаж із гаражем, що є дефіцитом для центру (за додаткову оплату) •будинок на 4 підʼїзди із парковкою по периметру та закритою територією, поруч парк та через дорогу сучасний ЖК Центральний із всією інфраструктурою. Найкращі школи, садки та супермаркети - теж в пішій доступності. Ціна за м2 - дешевша ніж в новобудовах на стадії котловану! СПІВПРАЦЮЄМО З БАНКАМИ!!! Тож, якщо Вас зацікавив такий рідкісний обʼєкт- поспішайте домовитись про огляд або отримати відео-екскурсію по квартирі!

Просторий пентхаус, центр, із супер-плануванням та гаражем! єОселя!!!
olx.ua
1 - 24 з 1 530 результатів