Квартира продається в обжитій новобудові з ремонтом, меблями та технікою за ціною $895/м 3 кімнати: 2 окремі спальні та прохідний зал з великим місцем для роботи та відпочинку + гардеробна, балкон та дві комори у підїзді. Площа 95м, поверх 9 з 11. Ремонт, меблі, техніка, газове і/о, підігрів підлоги, закритий двір, ворота на пульті. Будинок з червоної цегли в центрі міста неподалік парку Шевченка (вулиця Національної Гвардії 3а, два перших будинка МЖК Паркове Містечко). Вікна з потрійним склопакетом, міжкімнатні двері із масиву дерева, паркетна дошка, німецька металева ванна, чеська душова з штучного мармуру, італійський унітаз та раковина, пральна машина Bosch 8кг, телевізор Samsung 43", холодильник дводверний Gorenje, посудомийка Bosch та т.п. Один власник більше 3х років. Квартиру купували у забудовника, ремонт робили для себе з якісних та натуральних матеріалів. Вiдео-огляд квартири: youtu.be/lczmYnYtwTE Вiдео-огляд комор: youtu.be/B5KoHBQsjWg Продаж від власника. Ціна вказана на руки. Якщо безготівковий розрахунок (постанова, єВідновлення та т.п.) +4% З агенствами співпрацюємо (можна розповсюджувати інформацію без телефонного підтвердження) але без ексклюзивних договорів та окремих показів для фото-вiдео.

владелец
Національної Гвардії вул., 3а
rieltor.ua

2к. Квартира в обжитій новобудові біля парку Шевченка, по вул. Дорошенка. Шикарний 9-й поверх 10-ти поверхового будинку, площа 60 м2, в квартирі стильний та якісний ремонт, шумоізоляція по квартирі, підігрів підлоги, кондиціонер, гардеробна! В квартирі справжні броньовані двері, відеодомофон, камери відеонагляду на поверсі та в будинку! Хороша локація будинку, відстань до парку 200 метрів, спокійний двір, поруч є все необхідне для комфортного проживання. Ремонт робився для себе, продається в звязку з виїздом.

Дорошенка П. Гетьмана вул., 22б
rieltor.ua

Продається простора 3к квартира в зданому будинку в самому центрі міста на вул.Бельведерська. Площа 100 м2; Поверх 8 з 10. В квартирі функціональне планування: велика кухня та 3 окремі кімнати, дві лоджії , роздільні санвузли, простора вхідна зона. Центр міста, все в пішій доступності, до Ратуші 5хв пішки, магазини, ресторани, транспортна зупинка. Всі комунікації запущено, ліфт працює. Огляд у зручний для Вас час!

Бельведерська вул., 23
rieltor.ua

Продаю 2 кімнатну квартиру з ремонтом Найпрестижніший ЖК Івано-Франківська "Липки" В квартирі зроблений якісний ремонт Тепла підлога у ванній кімнаті, кухні та коридорі Кожна кімната та кухня мають лоджії Вмонтовані кухонні меблі та техніка Спальня теж частково обмебльована ЖК закритого типу з відео-наглядом та охороною Розташований в центральній частині міста поруч озера та парку Шевченка Показ у зручний для вас час

Мазепи Гетьмана вул., 164
rieltor.ua

Якісний ремонт, готова до заїзду! Код квартири - #36128079 Продається 2-х кімнатна квартира на вул Мельника 2. В самісінькому Центрі - 2хв до стометрівки. Загальна площа 81 кв.м. Кухня 17,2 кв.м, вітальня 20,7кв.м, спальня 14,2 кв.м. Два санвузла. Великий сучасний ліфт. $$ Без комісії для покупця! Можливий продаж по Державним Постановам!

Андрія Мельника вул., 2
rieltor.ua

Продається квартира з ремонтом у самому центрі Івано-Франківська! Квартира повністю укомплектована і готова до проживання. Закрита територія 5 поверх 2 окремі кімнати Тепла підлога (кухня,санвузол,коридор) 2 засклені балкони Розвинена інфраструктура,все у пішій доступності До міського озера всього 5хв Для огляду телефонуйте!

Короля Данила вул., 22
rieltor.ua

Під комерцію! Трикімнатна квартира в цегляному будинку по вул. Стецько (бічна вул.Коновальця), в м. Івано-Франківськ. Загальна площа 86 м.кв, площа кухні 12 м.кв Поверх 1/2 Квартира двостороння, висота стель вище 2,8 м В квартирі: - євроремонт, встановлено металопластикові 3-камерні вікна дуб золотий двосторонній, - вхідні двері подвійні, міжкімнатні двері з якісної натуральної деревини, - підлога в кімнатах паркет, в кухні - плитка, - індивідуальне газове опалення з мідних труб, - лічильники на всі комунікації, - санвузол роздільний, - підвал Меблі та вся техніка залишається по домовленості. Прибудинкова територі, місця для парковки авто. Поблизу: школа 21, дитячий садок, університет, місця для парковки авто, будинок в районі магазину "Торба" поблизу дитячої обласної лікарні. Відмінна локація для підприємницької діяльності, одна сторона виходить на головну дорогу. Код об`єкта 5073

Стецько, 3
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира на вул. Січових Стрільців. Здана та обжита новобудова. Поруч знаходиться стометрівка та історичний центр міста. Залишаються меблі та техніка, квартира повністю готова до проживання. Дві просторі окремі кімнати, два балкони. Окремий санвузол. Є кладовка. Гарний вид з вікна. Закритий двір з власною територією. Ідеальний варіант для інвестиції в нерухомість. Телефонуйте, для уточнення деталей та огляду даної квартири !

Січових Стрільців вул., 78
rieltor.ua

Продаж великої та просторої 3кім квартири в р-н Пасічна, по вулиці Хіміків з розвиненою інфраструктурою, хорошим сполученням з будь-яким р-н міста. Метраж - 90м2 Поверх - 6/9 Опалення - індивідуальне, газове В квартирі зроблено якісний ремонт, залишаються майже всі меблі та техніка(по домовленості) Кімнати окремі, з однієї з кімнат вихід на засклений балкон , великий сумісний санвузол, гардероб, кладова на сходовій. Будинок цегляний 2008р., заселений, теплий, обжитий, відеонагляд .Хороші сусіди. Друга лінія від дороги. Можна під 280 постанову, 600 - є.Відновлення, житловий сертифікат Будинок 2008р Телефонуйте, поїдемо оглянути квартиру

Хіміків вул., 7
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру в центральній частині Івано-Франківська на вул. Шухевича. Квартира розташована на 4-му поверсі цегляної новобудови, затишна, адже всі сусіди вже зробили ремонти і майбутні власники насолоджуватимуться тишою. Площа квартири 64м2, функціональне планування: кухня-студія з виходом на засклений балкон; 2 повноцінні кімнати: спальня та дитяча; санвузол роздільний, є ванна. В квартирі зроблений якісний ремонт в пастельних тонах і вона повністю готова до проживання. В квартирі залишаються всі меблі, телевізори та побутова техніка, а це італійська спальня, шафи-купе, кухня Komandor з системою напрямних від Blum, повністю омебльована дитяча кімната з масиву. Для вашої зручності вся побутова техніка Electrolux: вбудовані холодильник, духова шафа електрична, газова варильна поверхня, посудомийна машина, мікрохвильова піч, витяжка, пральна машинка. Також встановлені кондиціонери Neoclima в кухні та спальні, розведена «тепла підлога» з можливістю регулювання по зонах, новий конденсаційний котел. Підключена охоронна система сигналізації, інтернет. Комора з ремонтом теж на поверсі буде приємним та корисним бонусом для нових власників. У дворі будинку є гостьовий паркінг та при бажанні можна придбати гараж! Інфраструктура: поруч є дитсадок, початкова школа, гімназія, торговий центр, зупинка транспорту, спортивна школа та парк, до стометрівки до 7 хв. Все в пішій доступності! Телефонуйте для огляду та встигніть придбати цю чудову квартиру!

Шухевичів вул., 47
rieltor.ua

ЖК в городе Ивано-Франковск

Продам 3к квартири в Центрі міста Вул. Шухевичів Кімнати окремі, є гардеробна Простора 87,5м2 Опалення індивідуальне газове За додатковою інформацією телефонуйте

Шухевичів вул., 47
rieltor.ua

Продається простора 3-кімнатна квартира в обжитому будинку! Переваги квартири: - Рік будівництва: 2008, будинок обжитий та доглянутий. - Опалення: індивідуальне газове, що забезпечить комфорт та економію. - Поверх: 6-й із 9-ти – оптимальний варіант, де немає зайвого шуму і пилу. - Площа: 90 м – багато місця для всієї родини. - Кімнати: всі 3 кімнати окремі – ідеально для сімей з дітьми або тих, хто цінує приватність. - Санвузол: великий, з кутовою ванною для релаксу після важкого дня. - Гардероб: окрема кімната для зберігання одягу та речей. Квартира продається з меблями та технікою, все як на фото. Власники забирають лише холодильник. Ідеальне місце розташування: - Поруч дитячі садки, школи – відмінний вибір для сімей з дітьми. - Зручний доступ до транспорту та різноманітних магазинів. - Недалеко продуктовий ринок – свіжі продукти завжди під рукою. - Ця квартира – ідеальний варіант для тих, хто шукає просторий та комфортний дім! Не втрачайте свій шанс, телефонуйте для огляду та отримання додаткової інформації!

Хіміків вул., 7
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру в дуже крутому та сучасному Житловому Комплексі - «Липки». Всі місцеві жителі та й вже багато гостей нашого міста знають, що найкраща та найкомфортніша локація для життя є біля міського озера. Переваг є багато : - в 2-х хвилинній пішій доступності відпочинковий парк та красиве озеро - поруч супермаркети та багато інших магазинів - продуктовий ринок - транспортна зупинка - школа та садок - та й до центру міста одна пряма - це пішим ходом 20 хв через прогулянковий парк Щодо самого ЖК, то це дуже красиве містечко закритого типу де є все необхідне, щоб закривати буденні потреби : супермаркети, кавʼярні, барбершоп, підземний та наземний паркінг, дитячий садок, спорт та дит. майданчики, власний ТЦ та багато іншого. По самій квартирі, то це обʼєктивно одне з кращих планувань, де є велика кухня-вітальня площею 21 м2 та дві окремі кімнати площею 16,7 та 14,4 відповідно. Фактично функціонал трикімнатної квартири. Є газовий котел та модем, встановлено підігрів підлоги. Писати можна багато, варто один раз побачити. Всі деталі по телефону.

Мазепи Гетьмана вул., 164
rieltor.ua

3 кімнатна з кухнею-студією поблизу ОЗЕРА та ПАРКУ Поверх: 5 / 10 ліфт Площа: 80м2 (кухня 36м2) Забудовник: Соціум ЖК: Козацький (вул. Довженка, р-н Бам) Опалення: Індивідуальне газове Будинок ЗДАНИЙ! Квартира робилась для себе! У квартирі зроблено: - теплий монтаж вікон, - сходи з поруччям, - підігрів підлоги повністю по 1 поверсі, - опалення під ключ (труби, батареї, рушникосушка), - електророзводка під ключ. Закуплено 80% усіх необхідних матеріалів, щоб доробити ремонт: гірсокартон на два поверхи, повністю закуплено освітлення, тіньові профіля пр всій квартирі, шумоізоляцію на 6 поверх, двері прихованого монтажу, ламінат, плитка (повністю), душова кабіна, інсталяція. В квартиру куплялися всі найдорожчі матеріали! Є класний сучасний дизайн-проект! Поблизу є все необхідне для комфортного проживання:садочок, школа, супермаркет, парк та озеро, до центру 5хв їзди.

Мазепи Гетьмана вул., 175
rieltor.ua

Продається двостороння світла 2-х кімнатна внутрішня квартира в районі вокзала вул.Урожайна 7А. У зданому жилому будинку. Площа - 67 м.кв. В квартирі зроблений якісний ремонт, нові меблі, техніка,гардероб. продумане планування,підігрів підлоги, якісний паркет з масиву. Зручне розташування.пять хвилин ходьби до школи.#16.пятьнадцять до ратуші. Всі запитання по телефону.Від власника. без прихованих комісійних.

владелец
Двох кімнатна квартира
olx.ua

Продається трьохрівнева квартира по вулиці Української Дивізії** - Загальна площа: 146, 6 кв.м - Кількість кімнат: 5 - Санітарні приміщення: окремі туалет та ванна - Кухня: з газовою плитою - Великий коридор Планування: - Перший поверх: 2 кімнати, коридор, туалет, ванна, кухня. - Другий поверх: 2 кімнати, коридор з шафою-купе (одна кімната без ремонту). - Третій поверх: 1 кімната без ремонту. Опис: - Автономне опалення. - Дах перероблений та утеплений. - Є документи на всі поверхи. - Квартира утеплена. - Нові двокамерні енергозберігаючі вікна з газом. - Новий котел. - Деякі меблі залишаються (можливе вилучення за потреби). - Мідні труби для опалення на другому поверсі (можуть бути продані або забрані). - Інтернет проведений. - Поряд інфраструктура: парк, ТЦ, школи, садочки. - Зручне добирання транспортом. - Неподалік річка та стадіон. **Ціна договірна.** Для детальної інформації та перегляду телефонуйте за номером.пишіть в телеграм

владелец
Украинский Дивизии улица, 17, Строителей, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 85000.0 USD
dom.ria.com

центральній частині міста Івано-Франківська. Кухня-студія. Ванна, туалет окремо. Дві кімнати. Дуже тепла та економна в опалювальний період. Газовий котел . Опалення. Великий відкритий 5 м. балкон, що розташований зі східної сторони, дозволяє практичне використання. На загальній площадці є велика шафа для зберігання, та ящик для продукції. Квартира зроблена для себе з любовю. Затишна та тепла. Шикарний вигляд з вікон. Поруч міське озеро, садки, школи. Все є. Заходите...та витрачаєте час тільки для себе. Розумна ціна- розумний вибір.

владелец
None 85000.0 USD
lun.ua

Розкішна квартира із функціональним плануванням у ЖК "Манхетин", від будівельної компанії "Благо", за адресою вулиця Ленкавського 34, поруч із міським озером та у 20 хв пішої ходи до центру та парку імені Шевченка. Квартира яка вражає кожного, адже це простір та комфорт, ремонт продуманий саме під Вас! Є вся необхідна техніка та меблі. Телефонуйте, таких квартир не багато!

Розкішна квартира із ремонтом у Івано-Франківську ЖК "Manhattan"
olx.ua

Продається простора 3к квартира в зданому будинку в самому центрі міста на вул.Бельведерська. Площа 100 м2; Поверх 8 з 10. В квартирі функціональне планування: велика кухня та 3 окремі кімнати, дві лоджії , роздільні санвузли, простора вхідна зона. Центр міста, все в пішій доступності, до Ратуші 5хв пішки, магазини, ресторани, транспортна зупинка. Всі комунікації запущено, ліфт працює. Огляд у зручний для Вас час!

Бельведерська улица, 23, Центр, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 85000.0 USD
dom.ria.com

Продається пентхаус 120 м2 з власною терасою ЖК Паркове містечко біля міського озера Деталі за телефоном .

Национальной Гвардии улица, 16Л, Бам, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 85000.0 USD
dom.ria.com

Продам простору 2кім. квартиру в ЖК Княгинин Загальна площа 69м2 Видовий 12 поверх В квартирі зроблений якісний ремонт, встановлені всі необхідні меблі та техніка. Комплекс закритого типу, центральна частина міста, є підземний паркінг, магазини, кафе. Детальніше по телефону!

Княгинин улица, 44, Центр, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 85000.0 USD
dom.ria.com

Простора 3 км квартира в спальному районі міста : - поверх 7 з 10 - площа 93, 2 м2 - роздільне двохстороннє планування - кухня з балконом, в кімнаті велика лоджія - роздільний санвузол - індивідуальне опалення - підігріви підлоги - можливо під програму Є-оселя Більше пропозицій та відеоогляди дивіться тут rielt_oksanaatamanuik

ул. Химиков, 23Б, Пасечная, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 85000.0 USD
dom.ria.com

Продається дворівнева 3-кімнатна квартира по вул. Пулюя, площею 104 м². На першому поверсі знаходиться кухня, санвузол та кімната. На другому поверсі - дві кімнати і гардеробна. Між поверхами розташований балкон. Цікавий варіант на вторинному ринку, є можливість перепланування на дві окремі квартири. Будинок цегляний, проведений ремонт, автономне опалення. Гардеробна, власний підвал обладнаний під бомбосховище, мансарда та горище, паркомісце, затишний двір. Поряд знаходяться школа, садок, університет нафти і газу, магазини, аптека та автобусна зупинка.

Пулюя И. улица, 6А, Центр, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 85000.0 USD
dom.ria.com

Якщо Ви шукаєте просторе та світле помешкання для своєї сімʼї в центральній частині міста, бажаєте втілити концепції будь-яких дизайнерських рішень та ще й мати на додачу паркову зону поруч та мінімум сусідів- ця пропозиція для Вас! Пропонуємо ексклюзивну дворівневу квартиру в самому центрі міста, вул. Мельника, із виходом до Скверу, 5хв пішки від Стометрівки: можливо не наймодніший, але надійно-збудований докризовий будинок, кінця 00-их років 6пов, хоч і без ліфта, та з легким підйомом - щоденна безкоштовна фізкультура!)) На поверсі тільки одна квартира і сусіди тільки знизу, що максимально робить Вас шумо-незалежними супер-продумане планування площею 120м2: простора кухня-студія (при бажанні кухня відокремлюється) із панорамною лоджією, величезний хол, в якому можна відділити окрему кімнату чи кабінет із ще однією панорамною лоджією, та дві спальні із виходами на третю лоджію: квартира по колу виходить на всі три сонячні сторони, дуже простора та світла. Бонусом йде другий рівень (мансарда) із оупен-спейсом на 100м2. Тут по Вашому смаку та фантазії можна облаштувати будь-якій простір: від спорт-залу чи більярної до лаундж-зони з каміном, чи додаткових кімнат. По суті в помешканні може бути від 3 до 6 кімнат! в квартиру заведені всі комунікації, стан сирця можлвиий продаж із гаражем, що є дефіцитом для центру (за додаткову оплату) будинок на 4 підʼїзди із парковкою по периметру та закритою територією, поруч парк та через дорогу сучасний ЖК Центральний із всією інфраструктурою. Найкращі школи, садки та супермаркети - теж в пішій доступності. Ціна за м2 - дешевша ніж в новобудовах на стадії котловану! СПІВПРАЦЮЄМО З БАНКАМИ!!!

Андрея Мельника улица, 9, Центр, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 85000.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 из 1412 результатов