Терміново продається житловий будинок в центрі вул.Богдана Лепкого 16а. заг. площею 61м2. На території будинку є земельна ділянка площею 2 сотки з можливістю приватизації. В будинку є 2 кімнати площею 23 і 20 м2, кухня 11 м2, ванна кімната 3,5 м2 і коридор 2,5 м2. Є наявні всі комунікації: вода, газ, електроенергія, електричний бойлер, індивідуальне і пічне опалення (пічка опалюється окремо на дровах і окремо на газі). Зроблений косметичний ремонт, в коридорі є вхід до підвалу. При бажанні можна будувати 2й поверх. Все відповідає дійсності як на фото. Приміщення житлового фонду з можливістю в переведення в комерцію для ведення бізнесу чи здачі в оренду оскільки воно розміщено в центрі, поряд знаходиться ВСЕ . Готові співпрацювати з ріелторами. Можливий торг. У власності більше 3ох років.

владелец
Лепкого Богдана вул., 16А
rieltor.ua

Спокійна історична частина міста, квартира знаходиться в самому сердці Івано- Франківська, 3 окремих кімнати. Індивідуальне опалення , хороший ремонт, відреставровани старовинний паркєт. Тиха вуличка із своїм двориком, де можна облаштувати зону відпочинку. Також у вартість входить великий підвал 20 м2. Будинок відреставрований та утеплений фасад. Ще однією перевагою цієх квартири є високі стелі. Код квартири #35136169

Донцова Д. вул., 6
rieltor.ua

Продаж просторої 5-кім квартири в Ів.-Фр.! - Площа загальна106.9м2 - Поверх 4\14 - Ціна 86000$ - Індивідуальне електричне опалення ( заведено 16 кВт) Будинок розташований навпроти центрального корпусу Національного Технічного Університету Нафти і Газу. Квартира видова, світла, двостороння з двома санвузлами, двома лоджіями та просторим коридором, також в квартирі є три комори. В будинку є вантажний ліфт, що дуже зручно для мешканців, незадимлена сходова для безпеки людей в надзвичайній ситуації. Поруч є вся інфраструктура для комфортного проживання сімї з дітьми. За кілька хвилин ходьби розташований супермаркет «АТБ», спорткомплекс з басейном і стадіоном, екозона “Набережна”. Безліч простих рішень поруч з домом. Квартира у власності більше 3 років. За детальнішою інформацією та оглядом телефонуйте!

Набережна, 32
rieltor.ua

Двокімнатна квартира вул. Хіміків (ЖК Comfort Park ). Найбільший житловий комплекс від надійного забудовника blago в мікрорайоні Пасічна. 3-й поверх 11-ти поверхового будинку площею 69 м². Оптимальне планування дозволяє відчути максимальний комфорт. Кухня – 13 м2, дві окремі кімнати -19,5 м2 та 18 м2 .Просторий передпокій обєднує всі приміщення в одне ціле. Роздільний санвузол. В квартирі зроблено якісний ремонт з використанням сучасних матеріалів і технологій. Стіни пофарбовано фарбою, що легко миється. Підлога – якісний ламінат. Натяжні стелі. Якісна керамічна плитка у ванній кімнаті та санвузлі. Автономне опалення (двоконтурний газовий котел). Добре розвинена інфраструктура – поряд школа, дитячий садок, супермаркет, кав’ярні, дрібні крамниці.

возможна продажа по єОселя
Хіміків вул., 28
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира в Липках. У квартирі зроблено сучасний ремонт з використанням якісних матеріалів. Укомплектована меблями та технікою. Чудовий варіант як для власного проживання так і під інвестицію!

Мазепи Гетьмана вул., 164
rieltor.ua

Продається простора трикімнатна квартира вул. Тролейбусна (Тролейбусне депо). Добротний цегляний будинок 2010 року. Ідеальний третій поверх 5-ти поверхового будинку загальною площею 110 м². Квартира двостороння. Автономне опалення. Велика кухня 15м². Дві лоджії. Три окремі кімнати - 25.9м², 19.5м², 18.9м². Санвузол роздільний, велика ванна кімната. Затишний дві

Тролейбусна вул., 26
rieltor.ua

Вигідна пропозиція по три кімнатній квартирі із ремонтом у м. Івано-Франківськ- ціна 1060$ за 1 м2. Хороша локація будинку, адже поруч школа 25, дитячий садочок, торговий комплекс Veles Mall, Арсен, спортивний клуб Hazard Gym, приватний сектор із пішою зоною та озером та багато іншого. Квартира із ремонтом, повністю готова до Вашого проживання, з газовим індивідуальним опаленням, внутрішня та двохстороння. На стінах декоративна штукатурка, підлога керамічна плитка (де плитка там підігрів підлоги) та ламінат. Будинок 2017 року, цегляний утеплений пінопластом із внутрішнім власним двором та паркомісцями.

Василя Симоненка вул., 41
rieltor.ua

Продається простора 2-кімнатна квартира в сучасному багатоповерховому будинку. Ідеальний варіант для тих, хто шукає комфортне житло в гарному районі. Характеристики квартири: • Поверх: 10-й з 16 • Загальна площа: 81,5 м² • Кімнати: 2 окремі кімнати, з можливістю перепланування за вашим бажанням Технічні деталі: • Електропроводка: Повністю нова, відповідає всім стандартам безпеки • Опалення: Встановлені нові батареї • Тепла підлога: Вмонтована в усіх кімнатах, що забезпечує комфорт у холодну пору року • Водопостачання та каналізація: Підведені всі необхідні комунікації, готові до підключення сантехнічних приладів • Стяжка: Залита, що забезпечує рівну поверхню для подальшого укладання підлогових покриттів Додаткова інформація: • Будинок розташований в спокійному районі з розвиненою інфраструктурою. Поруч знаходяться магазини, школи, дитячі садочки, зупинки громадського транспорту. • Чистий підїзд, сучасний ліфт, доглянута прибудинкова територія. • Відмінний варіант для тих, хто хоче зробити ремонт за власним дизайном. Переваги: • Високий поверх забезпечує чудовий краєвид з вікон. • Простора квартира дозволяє втілити будь-які дизайнерські рішення. • Всі підготовчі роботи вже зроблені, що економить ваш час та гроші на початкових етапах ремонту.

возможна продажа по єОселя
Ленкавського вул., 38
rieltor.ua

Двокімнатна квартира в самому центрі міста вул. Січових Стрільців,76в - 2 житловий поверх - Загальна площа 81,7м кв. - у квартирі виконані наступні роботи: розведено електропроводку, опалення , підігрів підлоги та вода, встановлені радіатори, котел. Vaillant. Двір закритого типу. За окрему оплату в цьому ж будинку можна купити гараж!

Січових Стрільців вул., 76В
rieltor.ua

Продається затишна 3 кім. квартира в центральній частині міста, по вулиці Чорновола, поруч Парку. - Високої якості цегляний будинок 2000-х років; - Залишаються всі меблі; - Практичне роздільне планування, два балкони з гарним видом на місто; - Індивідуальне опалення; - Затишний внутрішній двір з дитячими майданчиками та місцями для відпочинку. В ціну також входить приватизоване горище над квартирою та паркомісце перед будинком. Хороше розташування будинку, поруч парку Шевченка та 10 хвилин в пішій доступності до Центру міста, поруч все необхідне для комфортного проживання, навчальні заклади, магазини, супермаркети, кафе, ресторани, зупинка транспорту.

Чорновола вул., 103 а
rieltor.ua

ЖК в городе Ивано-Франковск

Продам простору 2-кімнатну квартиру у затишному куточку міста. Квартира розташована на комфортному 2-му поверсі над квартирою. Має хороше двостороннє планування. Є гардероба. Квартира внутрішня та дуже тепла. Опалення індивідуальне газове. Зроблено хороший ремонт з використанням якісних матеріалів. Квартира повністю укомплектована меблями та технікою - заходь та живи. Приємним бонусом до квартири є комора - розміщена між першим та другим поверхом. За додаткову плату можна придбати гараж. Телефонуйте для огляду! Можливий продаж по єОселі та державних програмах.

Декабристів, 52/1
rieltor.ua

ТЕРМІНОВО!!! Продається трикімнатна квартира (сирець) , 9 поверх з 10 -ти у м.Івано-Франківськ , вул.Хіміків 35А. Бе посередників. Від власника! Є всі документи. Квартира суха та дуже тепла . Можливе перепланування квартири( див.фото 5). На поверсі є комора - 5,2 кв.м.Плитка постелена та встановлені металічні двері. Великий гараж -71, 2 кв.м. у будинку. Будинок на 50% заселений , ліфт працює. В квартирі встановлені лічильники, є газовий котел. Квартира знаходиться в затишному спальному районі.Поруч 100м від будинку дитячий садочок та коледж. У дворі облаштований дитячий майданчик. 500 м від будинку річка та зона відпочинку.

владелец
3 -кімнатна Квартира Сирець + комора+великий гараж
olx.ua

Продається трикімнатна квартира в ЖК Міленіум біля міського озера. Будинок зданий в експлуатацію. В квартирі зроблено перепланування з урахуванням всіх сучасних вимог. Квартира знаходиться на найкомфортнішому шостому поверсі (по факту 5) Власник !!!

владелец
Квартира . ЖК Міленіум.
olx.ua

Квартира по вул Чорновола ( самий початок вулиці - центр міста ) 6 поверх БЕЗ ЛІФТА / 7 поверх мансарда 75 м кв Підігрів підлоги+посудомийка+кавова машина + електрокамін Більше інфо по тел

владелец
Продам  2х кімнатну квартиру
olx.ua

Можна під єОселю Продам 3 кімнатну квартиру в ЖК Сонячний на 6 поверсі в обжитому підїзді. Площа 86,40 м.кв. Встановлений газовий котел, зроблена тепла підлога (коридор,кухня,2 санвузли), розведене опалення, в санвузлах - каналізація/водопостачання, залита чистова стяжка. Кухня + 3 окремі кімнати, 2 санвузла, візуалізація в подарунок! Квартира світла,тепла,2 вікна виходять на вул.О.Довженка, 2 в двір, лоджія та балкон. Хороша локація, поряд зупинка, ТЦ, парк, озеро, 10 хв на авто до центру. Можливий торг та обмін не на авто. Власник.На сходовій є комора.

владелец
Власник 3 кім ЖКСонячний з коморою ТОРГ єОселя
olx.ua

Продається 1-кімнатна квартира з якісним та сучасним ремонтом та побутовою технікою в ЖК «Міленіум», який знаходиться біля міського озера та парку. Площа 49,3м2. Простора кухня 12м2 та дві лоджії. Кухня оснащена меблями та вбудованою технікою (посудомийна машина, варильна плита, духова піч та мікрохвильова піч). На кухні є диван, який розкладається на два спальних місьця, а також кондиціонер. В квартирі встановлена тепла підлога, два кондиціонери, телевізор, пральна машина, холодильник. Закрита територія під цілодобовою охороною, на території є садочок, школа, магазини, аптека та дитячі майданчики. Від вланика! Можливий торг

владелец
Продається 1-кімнатна квартира в ЖК «Міленіум»
olx.ua

Доступна до купівлі простора 2 км квартира в центральній частині міста з якісним ремонтом - ЖК Містечко Центральне - площа 66 м2 - поверх 4 - роздільне планування з 2 окремими кімнатами - великий коридор, де можна ще розмістити шафу чи банкетку та окрема гардеробна - в кухні, ванні та коридорі встановлена тепла підлога - в кімнатах дорога декоративна штукатурка на стінах - ремонт завершуєте під власні вподобання

Продаж просторої  2 км квартири в центрі міста
olx.ua

Продаж просторої 2х кімнатної квартири з функцією 3х кімнатної в ЖК "Княгинин" Загальна площа: 71 м2 Поверх 11 з 14 Будинок здано, запущено всі комунікації. Територія району облагороджена за допомогою газонів, зелених насаджень, спортивних та дитячих майданчиків. Для мешканців з автомобілями передбачено підземний паркінг.

Простора 3х кімнатна з функцією 3х кімнатної
olx.ua

Пропонуємо вашій увазі розкішну двокімнатну квартиру в серці Містечка Центрального. Цей обєкт нерухомості вирізняється сучасним і дорогим ремонтом, який задовольнить найвибагливіші смаки. У квартирі встановлені високоякісні кухонні меблі та техніка, що створюють комфортні умови для життя. Житловий комплекс розташований у центральній частині міста, що забезпечує легкий доступ до всієї необхідної інфраструктури: магазини, ресторани, медичні установи та освітні заклади знаходяться в кількох хвилинах пішої ходи. Крім того, ви зможете насолоджуватися прогулянками в численних парках та скверах, які розташовані поруч. Ця квартира - ідеальний вибір для тих, хто цінує комфорт, якість та зручне розташування.

Продаж 2-км квартири, Містечко Центральне
olx.ua

Продаю простору квартиру з чудовим краєвидом у новому ЖК "Містечко Центральне"! У квартирі зроблено частково ремонт ( проведено опалення, підігрів підлоги, розведена електророзводка по квартирі, частково готові стіні та гіпсокартон на стелі)! Просторий затишний двір. Велика кількість паркомісць. Є можливість придбати гараж або підземний паркінг. У житловому комплексі розміщений торговий центр.

Продаю квартиру з частковим ремонтом ЖК "Містечко Центральне"
olx.ua

Продається 2к квартира по вул.Хіміків 28 у ЖК Комфорт Парк Ремонт дуже якісний, квартира простора та тепла, сонячна сторона, дуже комфортний район, про таку квартиру можна мріяти За деталями телефонуйте у зручний для вас час

Продається 2К квартира у у Комфорт Парку
olx.ua

Двокімнатна квартира в самому центрі міста вул. Січових Стрільців,76в - 2 житловий поверх - Загальна площа 81,7м кв. - у квартирі виконані наступні роботи: розведено електропроводку, опалення , підігрів підлоги та вода, встановлені радіатори, котел. Vaillant. Двір закритого типу. За окрему оплату в цьому ж будинку можна купити гараж!

Двокімнатна квартира в самому центрі міста вул. Січових Стрільців,76в
olx.ua

Двокімнатна квартира на третьому поверсі одинадцятиповерхового цегляного будинку по вул. Хіміків у м.Івано-Франківськ. Квартира в будинку від надійного застройщика "Благо". Загальна площа квартири 69 кв.м., житлова 37, 5 кв.м., кухня 13, 3 кв.м. В квартирі стіни підготовлені під покраску, встановлена тепла підлога в санвузлах, коридорі та на кухня, на підлозі покладена якісна плитка та ламінат, опалення індивідуальне, встановлено металопластикові вікна та вхідні броньовані двері. У ванній кімнаті якісна німецька та італійська сантехніка. Вікна виходять у двір, лоджія засклена. Кімнати роздільні, санвузол роздільний. Інфраструктура : Дитячий садок, Школа, Парк, зелена зона, Дитячий майданчик, Аптека Код обєкту: 2328

Химиков улица, 28, Пасечная, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 80000.0 USD
dom.ria.com

Продаю простору квартиру з чудовим краєвидом у новому ЖК "Містечко Центральне"! У квартирі зроблено частково ремонт ( проведено опалення, підігрів підлоги, розведена електророзводка по квартирі, частково готові стіні та гіпсокартон на стелі)! Просторий затишний двір. Велика кількість паркомісць. Є можливість придбати гараж або підземний паркінг. У житловому комплексі розміщений торговий центр.

Высочана Семена улица, 20, Центр, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 80000.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 из 1695 результатов