Унікальна пропозиція. Квартира з ремонтом за 730 $/м2. Закритий ЖК. 4 кімнатна квартира в закритому житловому комплексі біля річки. Будинок розташовано в зеленій зоні, поряд - сквер «Первоцвіт». Добротний цегляний будинок збудовано в 2005 році. Всього дві квартири на поверсі. Площа квартири 96 м². 5-й поверх 5-ти поверхового будинку. Вікна виходять на три сторони. Чудове планування: вітальня площею 20 м² , дитяча кімната -21 м², спальня -13 м². Ще одну кімнату площею 10 м² можна використовувати як гардеробну або кабінет. В кухні якісні меблі та необхідна техніка. Санвузол роздільний, 3,6 м². Автономне опалення (двоконтурний газовий котел). Підлога - натуральний паркет. Вікна металопластикові, засклений балкон. Міжкімнатні двері - деревяні. Є комора в підвалі. Доглянутий підїзд, великий двір з дитячим майданчиком, альтанками, плодовими та декоративними деревами. Добре розвинена інфраструктура - поряд ТЦ River Park, супермаркет АТБ, школа, дитячий садок, спортивні зали, зупинка комунального транспорту, до річки та облаштованих пляжів - 10 хвилин. Сквер «Первоцвіт» з багатофункціональними тренажерами – чудове місце для активного відпочинку. Будинок розташовано далеко від дороги, тому немає шуму та пилу. Телефонуйте, ви закохаєтеся в це місце з першого погляду.

М. Витвицького вул. (Луначарського), 8
rieltor.ua

Продаю здану двокімнатну квартиру готову до ремонту з гарним краєвидом в ЖК River Park! Просторе планування квартири дозволить вам втілити всі свої задуми. Індивідуальне газове опалення. Якісний та обжитий житловий комплекс. Житловий комплекс River Park 1 знаходиться в тихому та спокійному мікрорайоні міста. На території є великий дитячий та спортивний майданчик. Дуже розвинена інфраструктора поруч, також є багато магазинів, кафе. В пішій доступності центр міста(15хв пішки до Ратуші). Також поруч рекреаціна зона з місцями для відпочинку. Є зупинка громадського транспорту, звідки можна дістатись в будь-яку точку міста. В пішій доступності декілька шкіл та садочків. Не пропустіть можливість отримати дійсно гарний варіант! Телефонуйте!

Галицька вул., 139
rieltor.ua

Продається стильна однокімнатна квартира з ремонтом, меблями та технікою у житловому комплексі «U One», що знаходиться поблизу Veles Mall. У квартирі відмінне планування: простора кухня-студія із зоною вітальні біля вікна (диван та навпроти ТБ зона), робоча частина, спальна з шафою, передпокій з місцем для зберігання верхнього одягу та великий санвузол. U ONE - невеликий житловий комплекс, що складається всього з 4 секцій. Закритий двір, дитячий майданчик, ландшафтний дизайн, гаражі, панорамне скління, 2 сходові і 2 ліфти у кожному підїзді, продумані планування, закрита територія все це забезпечить щоденний комфорт і насолоду від перебування удома. А віддалене розміщення від автомагістралі вбереже мешканців від шуму та загазованості повітря. Відмінна локація, яка вдало поєднує сучасну інфраструктуру та домашній затишок. Наявна інфраструктура району перетворить рутинні турботи в захопливі заняття. Поруч з домом розташовані ТЦ «Велес», ТЦ «METRO», екозона «Вовчинецькі гори». Мешканці U ONE зможуть щодня обирати інший сценарій життя: насолоджуватися перебуванням вдома, податися на шопінг або відпочити на природі. За деталями телефонуйте.

Хмельницького Богдана вул., 94
rieltor.ua

Продаж шикарної однокімнатної квартири з ідеальним плануванням з просторою кухнею, зоною вітальні, окремою спальнею, просторою прихожою та санвузлом з ванною, з авторським ремонтом в ЖК Family Plaza. У квартирі виконано якісний та стильний ремонт, використовувалися тільки дорогі матеріали. З вікон квартири відкривається гарний вигляд на місто. Квартира продумано перепланована: - при вході є шафа та дзеркало - санвузол з ванною та інсталяцією - відпочинкова зона з розкладним диваном - простора кухня з усім необхідним - затишна спальня У квартирі є вся необхідна техніка: - кондиціонер - посудомийка - холодильник - мікрохвильова - духова шафа - пральна машинка ЖК Family Plaza - інноваційний житловий комплекс сімейного типу з філософії гармонії і комфортну мешканців. Комплекс розташований неподалік парку Воїнів Визволителів, до центру міста 5 хв, поруч школа та садочок, магазини, зупинка транспорту. Має великий та продуманий внутрішний двір з дитячими та спортивними майданчиками. Також є підземний паркінг, та на території ЖК будується садочок. Квартира варта вашої уваги. Телефонуйте щоб оглянути!

Крайківського вул., 3
rieltor.ua

Продається чудовий варіант для власного проживання або дорогої оренди. Пропоную Вашій увазі світлу та простору квартиру в елітному будинку по Івасюка . Площа 47м² + 4м² балкон, 7 поверх з 10… висота стелі 2.8м! Дизайнерський ремонт з якісних матеріалів. Стильні меблі та хороша техніка. Технологія "розумний будинок", панорамні вікна. Навколо в сусідів зроблені ремонти. Якісне утеплення, дозволяє зимою практично не вмикати опалення. Панорамні, пятикамерні вікна виходять на захід сонця…гарний краєвид з великого балкону. В підїзді та дворі встановлені камери, двір частково закритий. В самому будинку є АТБ, стоматології, дитяча кімната, барбершоп та поштомат. Поруч Арсен, Епіцентр, Макдональдс, Велес Veles Mall, Метро, шість зупинок транспорту, нова пошта, міст експрес, школа та садок.

Івасюка вул., 7
rieltor.ua

Продається 1 кімнатна квартира в житловому комплексі преміум якості по вулиці Крайківського. Тиха центральна частина міста, індивідуальне газове опалення, євроремонт, на підлозі ламінат та керамічна плитка, підігрів підлоги. Вітражні металопластикові вікна, відкритий балкон. Є окрема гардеробна. Закрита прибудинкова територія, сучасний дитячий майданчик. На території комплексу передбачений великий торговий центр. Будинок зданий в експлуатацію. Ліфт працює. У вартість квартири входять всі меблі та побутова техніка. Відстані до інфраструктурних об’єктів: • садок імені С. Русової – 7 хв; • ліцей №13 – 7 хв; • ТЦ «Панорама Плаза» – 7 хв; • історичний центр міста – 10 хв

Крайківського вул., 44
rieltor.ua

Продаж квартири в цегляному будинку. - всі кімнати окремі -три балкони -( два з яких заскені, один -відкритий) -в квартирі поміняна проводка та сантехніка -індивідуальне опалення та підігрів підлоги на кухні -є виходи на кондиціонер

Галицька вул., 128
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна квартира, цегляний будинок, загальною площею 90 м2 з балконом, центральна частина міста по вул. Чорновола (р-н Хлібосольний). • вторинний житловий фонд; • індивідуальне опалення (газове); • балкон; • є пічне опалення; • жилий стан. Затишна квартира роздільні кімнати, та одна прохідна. кухня площею 11 м2 Поруч Парк Шевченка, озеро, школи та дитячі садки. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

Чорновола вул., 77
rieltor.ua

Пропонується до продажу затишна 4-кімнатна квартира на вулиці Галицькій в місті Івано-Франківськ. Загальна площа квартири складає 85,2 м², а кухня має площу 11 м². Особливістю квартири є наявність двох лоджій площею 8 м² кожна та балкону площею 8 м². Квартира має євроремонт, встановлені металопластикові вікна, підігрів підлоги, а в кімнатах - паркет. Опалення індивідуальне, проведена нова електропроводка та сантехніка. В квартирі також є якісна вбудована кухня. Вся побутова техніка, включаючи холодильник, плиту Bosh, посудомийну та пральну машини, залишаються новому власнику. Деякі меблі також можуть бути залишені за домовленістю. Комплекс має затишний зелений двір, місце для паркування та чудово обладнаний дитячий майданчик. У пішій доступності знаходяться школа, дитячий садок, базар та розвинена інфраструктура. Не упустіть можливість стати власником цієї затишної квартири з усіма зручностями!

Галицька вул., 120
rieltor.ua

Продаж трикімнатної квартири неподалік ТЦ "Велмарт". Квартира знаходиться в цегляному будинку. Акуратний під’їзд, дві квартири на площадці. Кімнати окремі, не прохідні. Опалення індивідуальне - двоконтурний газовий котел. Зроблено заміну сантехніки, мідна електропроводка. Лоджія засклена, вікна м/п. Броньовані вхідні двері. В квартирі зроблено косметичний ремонт. Для підтримання комфортної температури в помешканні встановлено два кондиціонери. Новим власникам залишаються всі меблі та побутова техніка (холодильник, посудомийна та пральна машини, витяжка, варочна поверхня, духовка). В коридорі є комора для зберігання всіляких господарських дрібниць. До обговорення продаж квартири під постанови. Не зволікайте, телефонуйте, щоб уточнити деталі та домовитись про огляд квартири у зручний для вас час.

Коновальця Євгена вул., 146А
rieltor.ua

Продажа квартир в ЖК, Ивано-Франковск

Продаж просторої 2-х кімнатної квартири в самому центрі Івано-Франківська. Поруч міська Ратуша, продуктовий та промисловий ринки, безліч магазинів та торгових центрів, ресторани, кафе та розважальні центри. Будинок знаходиться на затишній, не проїзній вулиці. В квартирі зроблено якісний ремонт. Індивідуальне газове опалення. Просторі кімнати, кухня майже 17 кв.м. та санвузол більше 9 кв.м. Меблі та техніка залишаються. Чудовий варіант для тих, хто любить простір та ритм середмістя! Фото не передають всіх переваг цієї квартири, тому пропоную оглянути і переконатись самим. Не зволікайте, телефонуйте, щоб уточнити деталі та домовитись про огляд у зручний для вас час.

Станіславська, 8
rieltor.ua

Продаж 2-кімнатної квартири в цегляній новобудові, район Пасічна Поверх 7 з 10 Зроблений євроремонт, квартира двостороння, функціональне планування: кімнати світлі та просторі, роздільний санвузол. Розвинена інфраструктура: поруч є відпочинкова зона - озеро, річка, також зупинка громадського транспорту, школа, садок, все в пішій доступності. Для огляду квартири - телефонуйте!

Горбачевського вул., 40б
rieltor.ua

Продам 3к квартиру в новобудові в ЖК закритого типу Площа 107 м2 Поверх 9 з 10 З квартири відкривається гарний краєвид, кімнати просторі та світлі, кухня-студія з виходом на лоджію, величезна вітальня, спальня з гардеробною та дитяча. У вартість входить: котел, газовий модем, додаткові квадрати також оплачені. Комунікації: електрика та вода вже підключені, газ (в процесі підключення), є ліфт; домофон та інтернет теж підєднані. Будинок частково заселений, можна робити ремонт та виготовляти свідоцтво на право власності. Інфраструктура: поруч садочок (5хв), школа (7хв), зупинка громадського транспорту (2хв), до Ратуші до 10 хв на авто, все в пішій доступності ТЦ, аптека, магазини, відпочинкова зона, річка. Телефонуйте для огляду та деталей!

Галицька вул., 141Б
rieltor.ua

Квартира - ідеальне поєднання відмінного місцеположення та комфорту. Можливо по Перерахунку Площа 85м2 Поверх 10 із 10 Просторі кімнати з краєвидом на гори: Величезна кухня-студія, окрема спальна кімната та кімната вільного призначення. Закрита територія. Огляд у зручний час.

возможна продажа по єОселя
Демянів Лаз, 35
rieltor.ua

Район ТЦ Арсен, Епіцентр, McDonalds. Поруч три школи, садочки, торгові центри, поліклініка. Квартира розташована на 8 поверсі 10 поверхового будинку. У вартість квартири входить кладова. Штукатурка ПІД МАЯКИ Вінка пятикамерні енергозберігаючі з потрійним склопакетом. Вхідні двері надійні від виробника за кращими світовими технологіями, підведення комунікацій (газо-, електро-, водопостачання, каналізація), газовий лічильник, лічильник електричної енергії, лічильник холодної води. Проведена електропроводка, тепла підлога (кухня, коридор, санвузол), проведено водопостачання і опалення. Встановлено двоконтурний котел. Зручне транспортне сполучення з центром. Двір закритого типу (вхід, вʼїзд обмежений: доступний для мешканців будинку), вільне паркування авто. Квартал Левада 4 житловий комплекс, у якому Вам і Вашій сімї буде безпечно і комфортно. Збудований у 2019 році. Якщо номер поза зоною, пишіть в WhatsApp, Telegram або в чат.

владелец
Ивасюка улица, 19, Каскад, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 70000.0 USD
dom.ria.com

Продаж 2-кімнатної квартири від власника. Новобудова, площа 70.6 м кв,, р-н Пасічна (біля обласної лікарні), євроремонт, 7 поверх з 10-ти поверхівки, не кутова. Кімнати роздільні, вікна квартири виходять у дві сторони, одна лоджія, санвузол роздільний. Поруч зупинка громадського транспорту, відпочинкова зона - два озера та річка.

владелец
2-кімнатна квартира
olx.ua

Квартира знаходиться на 7/11 поверх Зроблений якісний ремонт Квартира укомплектована всіма необхідними меблями, гардеробною,кухнею укомплектований санузол,вся техніка Samsung Квартира 40 квадратних метрів Кухня 13 квадратних метрів Також великий балкон Квартира 1.5 кімнатна На переоступці Дана квартира знаходиться в інноваційному жк від забудовника blago,family з підземним паркінгом,ігровими майданчиками,зеленими зонами,тенісний корт,волейбольне і багато іншого Поруч знаходиться центр міста,парк,школи,та вся необхідна інфраструктура

владелец
1,5 кімнатна квартира в центрі містав в жк family plaza
olx.ua

владелец
Героев Николаева (Сеченова) улица, 129А, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 70000.0 USD
dom.ria.com

Продається квартира на два рівні в ЖК Княгинин за адресою Княгинин 44. Квартира із відкритою терасою, має функціональне планування, адже на 2 гому поверсі крім тераси є 2 кімнати та ванна кімната, крім цього перший поверх, це кімната, кухня-вітальня, гардероб та ще одна ванна кімната. Газове індивідуальне опалення, здача будинку на 3 кв 2024 року Фото відповідають дійсності По ціні можемо говорити.

Продаж двох рівневої квартири із терасою в ЖК Княгинин
olx.ua

Продається сучасна 1 кімнатна квартира в самому серці Івано-Франківська по вулиці Мельника, 10. Квартира розташована на 2 жилому поверсі, великої площі, з великою гардеробною кімнатою, з усіма меблями та технікою. Велика, сучасна, огороджена територія без автомобілів, сучасні двори, дитячий та спортивний майданчик на території, підземний паркінг та багато місць для паркування по периметру будинку, так як вся територія на кодах і шлагбаумах. Гарна транспортна розвязка, 5 хвилин пішої ходи до стометрівки, на території великий супермаркет АТБ, різні маленькі магазини, кафе, сфера послуг. Неподалік школи, дитячі садочки, навпроти парк Степана Бандери, драмтеатр.

Продаж 1 кімнатної квартири в самому центрі міста Івано-Франківська_N
olx.ua

Продається простора 3кім. квартира,вул Коновальця 38А,в обжитій новобудові. (можливий продаж під постанови) Код квартири - #28803405 -3 великі окремі кімнати -двоконтурний котел -підігрів підлоги -балкон -неподалік дитячої лікарні -розвинена інфраструктура, поруч Велмарту -не останній поверх,вище кв.є мансарда -ліфт -відеоспостереження в будинку Однією з головних переваг цієї квартири є її прекрасне розташування. Район є дуже зручним для сімейного життя. Найкраща пропозиція в своєму ціновому сигменті!

3-к. квартира з ремонтом та і/о в р-ні Чорновола-Бандери
olx.ua

Продається 1-кімнатна квартира з кухнею-студією в центрі міста **Адреса:** вул. Довга, 20 Пропонуємо до продажу сучасну та затишну 1-кімнатну квартиру з кухнею-студією, розташовану в самому центрі міста. Квартира повністю мебльована і готова для комфортного проживання. **Основні характеристики:** - **Поверх:** 7/9 (є ліфт) - **Площа:** 45 - **Стан:** Квартира в чудовому стані після власників **Переваги квартири:** - Зручне планування: окрема кімната та простора кухня-студія - Повне меблювання: зручний диван, шафа, та інші необхідні меблі - Техніка: телевізор, пральна машинка, кондиціонер, холодильник, мікрохвильова піч, плита, витяжка - Посуд: вся необхідна посуда для приготування та споживання їжі - Високошвидкісний інтернет **Інфраструктура та розташування:** - Центр міста: зручний підїзд до будинку - Розвинена інфраструктура: поруч магазини, супермаркети, ресторани, кафе, школи, дитячі садки, зупинки громадського транспорту - Закритий двір: забезпечує додаткову безпеку та затишок - Парковка: є можливість паркування біля будинку Ця квартира ідеально підходить для комфортного проживання в самому серці міста. **Звертайтеся за номером телефону для отримання додаткової інформації та організації перегляду.**

Продається 1-кімнатна квартира з кухнею-студією в центрі міста
olx.ua

Продаж видової 3км квартири в жк Манхетин поверх-14 76м2 ліфт та всі комунікації запущені готова до ремонту розвинута інфраструктура, озеро 300 м ресторани, до центру 10-15хв пішки школи, дитячі садки, магазини, клініки, тц закрита теритроія під охороною гарний вид на місто та гори оздоблена прибудинкова зона для гарного відпочинку, дитячий майданчик, кафешки тихий, та спокійний р-н всі питаня та додоткові фото-відео по номеру телнфона оперативний показ

Ленкавского улица, 34, Центр, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 70000.0 USD
dom.ria.com

Продаю красиву 1 кімнатну квартиру в з балконом та виглядом у внутрішній двір квартиру. Якісний та стильний ремонт, облаштована меблями та технікою Самсунг. Кращий ЖК Івано-Франківська . Центральна частина.

Крайковского улица, 1А корпус 8, Центр, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 70000.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 из 2767 результатов