Продаж однокімнатної квартири біля міського парку, вул. Чорновола - Волошина 2а! БУДИНОК ТІЛЬКИ НА СВІТЛІ( газ не передбачений по проекту) Пропонуємо сучасну, простору 1-кімнатну квартиру площею 47 м? на 7-му поверсі у новобудові. Вікна квартири виходять на затишний зелений район, з якого відкривається чудовий вид на місто та парк. Квартира готова для проживання: зроблений якісний ремонт, підігрів підлоги, встановлені всі необхідні комунікації, підготовлене місце для встановлення кухні з сучасним освітленням, також є можливість роззонувати кімнату, оскільки площа кімнати 25м.KB. Ванна кімната повністю укомплектована! Переваги: - Локація: поруч міський парк, де можна активно відпочивати та гуляти. - Зручна транспортна розвязка: до центру міста декілька хвилин. - Сучасний будинок: новобудова з хорошою інфраструктурою. - Ремонт: готова до заселення. Ціна: 60 000$ Не втрачайте можливості стати власником цієї чудової квартири! Телефонуйте для деталей та організації перегляду.

Волошина А. вул., 2а
rieltor.ua

Терміновий продаж 3 кімнатної квартири в зданій новобудові по вул.Вірастюка (поруч з 24 ліцею та нового дитячого садка по вул.Хіміків) м.Івано- Франківськ в мікрорайоні Пасічна. 10 поверховий цегляний будинок на 2 підїзди, введений в експлуатацію з підключеними усіма комунікаціями (газ,світло,вода). 2 поверх, 1-й житловий над гаражем. Загальна площа по техпаспорту 88,3 м2. Кухня з лоджією, три роздільні кімнати, ванна, туалет окремо. Автономне газове опалення. Встановлений газовий 2-х контурний котел ПРОТЕРМ. Розведена електрика по квартирі. Є документи на прав власності до 3 р. Не втратьте свій шанс на придбання комфортної квартири у затишному районі міста.

Вірастюка, 7
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартири переплановану в двокімнатну з якісним ремонтом та на комфортному шостому поверсі! Квартира розташована у новому житловому комплексі неподалік від центру міста. Особливістю комплексу є великий внутрішній двір з дитячим та спортивним майданчиками та територію вільною від авто, так як під майданчиками є великий підземний паркінг Квартира повністю готова до проживання укомплектована меблями та технікою В квартирі використані тільки якісні матеріали, дорога сантехніка, брендові техніка та меблі. Чудовий варіант готового житла. Близькість до центру і насичена інфраструктура робить комплекс привабливим та комфортним для проживання Телефонуйте і ми з радістю проведемо для Вас огляд Вашого нового житла

Височана Семена вул., 18
rieltor.ua

Продаж просторої однокімнатної квартири з гарним плануванням та відкритим балконом в ЖК Family Plaza. У квартирі виконано якісний та стильний ремонт, використовувалися тільки дорогі матеріали. З вікон квартири відкривається гарний вигляд на місто. Є вихід на великий відкритий балкон. Сонячна, східно-південна сторона. Квартира гарно зпланована: - при вході є місце під вмістку шафу - санвузол з душовою та інсталяцією - простора кухня, куди можна розмітити ще диванчик - затишна та велика спальня ЖК "Family Plaza" - інноваційний житловий комплекс сімейного типу з філософії гармонії і комфортну мешканців. Комплекс розташований неподалік парку Воїнів Визволителів, до центру міста 5 хв, поруч школа та садочок, магазини, зупинка транспорту. Має великий та продуманий внутрішний двір з дитячими та спортивними майданчиками. Також є підземний паркінг, та на території ЖК будується садочок. Квартира варта вашої уваги. Телефонуйте щоб оглянути!

Крайківського вул., 2
rieltor.ua

Вигідна пропозиція, хороша ціна, центр міста, житлова квартира. Унікальна пропозиція за вигідною ціною. Центр міста, вул. Лепкого. 1хв пішки до стометрівки Цегляний будинок, квартира знаходиться на 5 поверсі 5 поверхового цегляного будинку (зверху ще є технічний поверх). В квартирі зроблено індивідуальне газове опалення Замінено всі старі комунікації. Є все необідне для проживання. Залишається все. Гарний варіант як для власного проживання, так і для здачі в оренду Квартира варта уваги. Не впустіть свою можливість. Код 36774425

Лепкого Богдана вул., 51
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна квартира в центральній частині міста в цегляному будинку Простора 3 к квартира, сонячна сторона, є відкритий балкон Код квартири - #36959073 Поряд вся інфраструктура необхідна для комфортного проживання, а саме : хороша транспортна розвʼязка, зупинка , школи та садочки в пішій доступності. Поряд АТБ, великий торговий центр. Є місце для автомобілів. • середній 3 поверх; • цегляний будинок • великий балкон; • 5 хв до до центру Звертайтесь, щоб дізнатись про деталі та оглянути квартиру.

Пулюя Івана вул., 2
rieltor.ua

Продається 2 кім. квартира по вул. Височана (Центр), ЖК Містечко Центральне м. Івано-Франківськ. Поверх 5/12 Загальна площа 66 м2 Будинок зданий, введено в експлуатацію всі комунікації, частково заселений. В квартирі зроблена чорнова стяжка, встановлено металопластикові вікна, вхідні двері броньовані, індивідуальне газове опалення, встановлені лічильники. Квартира двостороннього планування, сонячна, простора, кухня і сусідня кімната виходять на південний захід, інша кімната на північний схід. Комфортне розташування, поряд знаходиться: школа, дитячий садок, ігрові майданчики, лікарня, пошта, відділення банку, магазини, ТРЦ, ресторани, кафе, супермаркети, зупинка громадського транспорту, парк, зелена зона. Можливий продаж під єОселя, чи інші соціальні програми.

Височана Семена вул., 18
rieltor.ua

Загальна площа – 79,2 м² Кухня-студія - 24,8 м² Власна тераса - 4 м² Дві лоджії по – 5 м² Індивідуальне газове опалення. Дворівнева квартира у цегляному будинку на 12-13 поверсі. Простора кухня-студія, яка переходить у лоджію, поєднує зону для відпочинку та кухню. Ідеальна для сімейних зборів або зустрічей з друзями. Велика спальня з лоджію на другому рівні. Чудова тераса для комфортного відпочинку, підходить для облаштування зони для барбекю або відпочинку на свіжому повітрі. Панорамні вікна та тераса забезпечують велику кількість природнього світла. Відчуйте простір та затишок! Квартира ідеально підходить для сім’ї чи здачі в оренду!

Княгинин вул., 44
rieltor.ua

Продається простора двох кімнатна квартира в розвиненому районі по вулиці Хіміків. Квартира сонячна з індивідуальним опаленням, залишаються меблі та техніка. Ідеальна для власного проживання, зелений район. Поруч дитячий садочок, школа магазини, спортивний зал. Запрошуємо на огляд.

Хіміків вул., 21
rieltor.ua

Однокімнатна квартира в ЖК "Козацький" на 5-му поверсі площею 41 м² - це ідеальне місце для комфортного життя. Просторе планування передбачає зону для відпочинку та кухню, що дозволяє створити затишну атмосферу. Високі вікна забезпечують природне світло та красиві види на мальовничі двори комплексу. Двори в ЖК "Козацький" вражають своєю красою: тут є зелені насадження, комфортні лавки та дитячі майданчики, що робить територію ідеальною для прогулянок та відпочинку на свіжому повітрі. Комплекс також забезпечений усіма необхідними зручностями для сучасного життя, включаючи охорону та парковку. Ця квартира стане чудовим вибором для молодої сімї яка цінує комфорт і затишок у поєднанні з гармонійним середовищем

Мазепи Гетьмана вул., 175А
rieltor.ua

Продаж квартир у ЖК, Івано-Франківськ

Продається квартира в цегляному будинку з гарною територією, дитмайданчиком, місцем для паркування авто. Квартира світла, тепла, особливо затишна. Вікна двосторонні, більшість на зелену зону та приватні будинки. До квартири належить підвал з документами 5 м кв. По плануванню квартири вхід в кабінет з вітальні, площа якої 26 м кв, спальня ізольована, має окремий вхід. Санвузол один, просторий з душевою кабіною. Вікна металопластикові ( окрім кухні, де планувалось обєднання з лоджією), опалення автономне газове. На підлозі паркет, стіни оздоблені шпалерами. Два балкони та лоджія, на один з балконів є вихід з двох кімнат. Висота стелі 2.71м Хороша локація, будинок навпроти 12 ліцею. Поруч сг ринок, торгівельний центр Торба, міський парк відпочинку. Гаврний варіант для проживання та для здачі в оренду.

Львівська вул., 2
rieltor.ua

Однокімнатна квартира з дизайнерським ремонтом – готова до заселення. Будинок цегляний, зданий, всі комунікації запущені! Площа квартири 46,8 м2 Поверх 7-й з 10-ти (ліфт працює) В квартирі зроблений якісний сучасний ремонт в спокійних тонах. Опалення індивідуальне, в кухні, санвузлі та коридорі розведена "тепла пілога" . Санвузол з ванною, додатково встановлений бойлер. Велика кімната площею 25 м² з виходом на лоджію — ідеальне місце для відпочинку та роботи. Кухня також має вихід на лоджію, що додає більше простору та світла. Квартира знаходиться в середині будинку, тепла та затишна. Будинок розташований поруч з парком — чудовий варіант для прогулянок та активного відпочинку. Поруч також школи, садки, магазин, зупинка громадського транспорту - все необхідне для комфортного проживання! Квартира готова до заселення! Для огляду квартири телефонуйте!

Августина Волошина, 2а
rieltor.ua

2 кім квартира вул Нац гвардії Central Park 2 черга Площа 58,9 м2 Поверх 3/10 Будинок бізнес класу. Гарне планування - велика кухня-студія, яку можна зонувати та дві окремі кімнати. У вартість входить газовий котел та гіпсова штукатурка стін. Гарна якість будівництва та одна з найкращих локацій міста. До парку Шевченка 400 м. До центру 10 хв пішої ходьби. Житловий комплекс преміум класу – підземний паркінг, двір вільний від автомобілів – підтримка смарттехнологій – максимальний комфорт, за рахунок добре спланованої інфраструктури, зручної прибудинкової території – індивідуальне газове опалення, котел входить у вартість – високоякісні енергозберігаючі м/п вікна, – якісні броньовані двері преміумкласу – гіпсова штукатурка стін Для огляду телефонуйте.

Національної Гвардії вул., 3а
rieltor.ua

Пропоную до Вашої уваги чудову 1 кімнатну квартиру з сучасним, якісним євроремонтом в жк Фемілі Плаза. Забудовник Благо. Центр міста. Дорога кухонна техніка ( посудомийка,холодильник,духова піч,варильня поверхня, мікрохвильовка ) якісний забудівник. Хороши варіант, для тих хто шукає квартиру з якісним євроремонтом та якісним євроремонтом. За деталями телефонуйте. Продаж без комісії,без перплат.

Гарбарська вул., 30
rieltor.ua

Продається Однокімнатна квартира в Центральні частині міста по вул.Височана. Квартира розташована на 3тьому поверсі.Зроблений євроремонт, інд.опалення та підігрів підлоги, гардеромбна, вмонтована сучасна кухня з технікою, лоджія з кухні.Відео домофон також додатково доставили бойлер на гарячу воду.

Височана Семена вул., 18
rieltor.ua

Продається 3-ох кімнатна квартира по вулиці Набережна ім. Стефаника, 2 лінія від дороги. У квартирі зроблений євроремонт, індивідуальне опалення, засклений балкон, велика ванна кімната, паркет, поміняна електропроводка і труби, квартира тепла, затишна, в середині будинку, перед вікнами великий сад. Затишний,дуже просторий двір,саме те для сімейних прогулянок з дітьми чи домашніми улюбленцями. До квартири додається 2 підвальних приміщення (приблизно 16 м2). Будинок кооперативний,тобто досить якісний.

Набережна, 16
rieltor.ua

Трикімнатна квартира в цегляного будинку по вул. Набережна в м. Івано - Франківську. Поверх 3/5. Загальна площа 60,9 кв. м., житлова площа 35 кв. м., кухня 7 кв. м.. Квартира з євроремонтом, металопластикові вікна , вхідні двері броньовані, індивідуальне опалення, лічильники на всі комунікації. На підлозі паркет та плитка. Поміняна електропроводка та труби. Квартира дуже тепла! Квартира двостороння, кімнати - роздільні, санвузол суміжний. Балкон засклений. Перед вікнами великий сад! В квартирі залишаються меблі по домовленості. До квартири додається підвальне приміщення площею 16 кв.м. Код обєкта: 3412

Набережна, 16
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира ЖК Гетьманський. У квартирі новий якісний ремонт . Кухня обладнена необхідними меблями і технікою . Є сантехніка необхідна . Санвузол роздільний Площа 42 м2 Зручний 4 поверх для проживання Деталі за телефоном

Хмельницького Богдана вул., 57
rieltor.ua

Комфортна 2- кімнатна квартира на зручному 5 поверсі зданого та обжитого будинку по вул. Галицька, 120. Сирець. Двостороння. Вікна виходять на вул. Галицьку та у двір. Санвузол роздільний. Двір закритий. В квартиру заведено газ, електрику, воду, каналізацію, інтернет та домофон. Можливий продаж по Постановах. Для запису на огляд та за більш детальною інформацією телефонуйте! Можна по Постановах.

Галицька, 120А
rieltor.ua

Пасічна Хіміків 23Б, 1 під’їзд будинок зданий, ліфт працює , поруч школа та садочок. Зроблено опалення, електрика, сантехніка , виконано частковий ремонт. перестінки балконні забрали, кухня студія, готова до показу Право власності більше 3-ох років

власник
Квартира 94.5 кв.м Пасічна
olx.ua

Продається затишна 2-во кімнатна квартира площею 56.9 м. кв. розташована на 2-му поверсі та гаражем площею 16.9 м. кв, розташований відразу ж під квартирою, від власника, в зданому ЖК «Квартал Галицький». Документи у власності більше 3-ох років, що звільнить Вас від оподаткування при купівлі. У квартирі дві окремі кімнати, простора кухня з лоджією. Нерухомість готова до ремонту на Ваш смак, зроблено опалення та теплу підлогу у кухні, ванній та коридорі, залито чистову стяжку. Квартира знаходиться в тихій місцевості, що створює комфортне середовище для проживання, поруч з річка. ЖК має ідеальне розташування щодо інфраструктури та транспортного сполучення. Неподалік є школа та дитячий садок.

власник
2-во кімнатна квартира з гаражем від власника.
olx.ua

Продається двостороння квартира в сучасному житловому комплексі «Княгинин» з частковим ремонтом. Простора і світла квартира з панорамними вікнами, які відкривають чудовий краєвид на річку та околиці. У квартирі залита стяжка, встановлено підігрів підлоги з використанням екструдованого пінопласту для додаткової теплоізоляції. У ванній кімнаті встановлено інсталяцію для сантехніки, а також є газовий котел для автономного опалення. Стіни поштукатурені, що дозволяє відразу приступати до фінішного оздоблення. Квартира знаходиться в розвиненому районі: поруч торговий центр «Аврора», спортзал, магазини, кафе та кавярні. До центру міста — кілька хвилин, також є зручна транспортна розв’язка з автобусною зупинкою неподалік. Житловий комплекс має власний підземний паркінг, що забезпечує додатковий комфорт та безпеку. Ідеальний вибір для тих, хто цінує комфорт, якість та зручність міського життя!

Продається 2-х кімнатна квартира в центрі підігрів підлоги+стяжка
olx.ua

ЖК Комфорт парк від забудівника Благо. вул. Хіміків 28 Обжитий будинок. Класне двосторонне планування. Є відкритий балкон з гарною панорамою. Два санвузла. Є газ. Ліфт вже працює. Загальна площа 72м2. Шостий поверх. У вартість квартири входить: - стяжка; - шести камерні металопластикові вікна; - якісні броньовані вхідні двері; - заведені всі комунікації та встановленні лічильники на газ,електроенергію та воду. Житловий комплекс розташований в мікрорайоні Пасічна, поблизу річки Бистриця. Облагороджена прибудинкова територія, дитячі майданчики та достатня кількість паркомісць! Поруч школа, садок, супермаркет, магазини, зупинка громадського транспорту.

На документах 2-кім.кв. ЖК Comfort park
olx.ua

2 кімнатна квартира в ЖК містечко центральне, чудове планування з кухнею студією, в квартирі 3 лоджії, панорамні вікна на місто. Підключені всі комунікації, ліфт працює, сучасний ЖК, квартира затишна та тепла в середині будинку, шикарний 6й поверх. В ЖК є підземний паркінг. В квартирі готове опалення з котлом та радіаторами, розводка сантехніки, чистова стяжка, все високоякісне і роблене для себе. А також встановлено кращі вікна.

2к квартира в центрі міста ЖК Містечко Центральне,з частковим ремонтом
olx.ua
1 - 24 з 3 398 результатів