Пропоную однокімнатну квартиру з якісним ремонтом в ЖК Княгинин. Продумане сучасне планування. Простора кімната ,велика кухня з лоджією з шикарним краєвидом на центр Івано-Франківська. Встановлено кондиціонер WI-FI інвертор (холод-тепло).Котел газовий двоконтурний.Підігрів підлоги в мокрих зонах.Сучасна ванна кімната: інсталяція, гігієнічний душ, душова кабіна, рушникосушка, рукомийник, дзеркало з підсвіткою та пральна машина. Будинок зданий в експлуатацію.Всі комунікації працюють. Сучасний дитячий майданчик, підземний паркінг, торгові центри , школа та дитячий садочок .

Княгинин вул., 44
rieltor.ua

Продаж 3к квартира Центр міста Під ремонт. Вул. Франка, біля драматичного театру. За додатковою інформацією телефонуйте

Франка Івана вул., 3
rieltor.ua

Продається напівособняк в Центрі біля ПАРКУ ШЕВЧЕНКА! + Гараж! Будинок розташований біля самого входу у Парк Шевченка. Загальна площа 54 м2. Велика кухня, дві кімнати, санвузол, прихожа, є горище (з можливістю підняти будинок). Окреми ВХІД! У будинку зроблений косметичний ремонт, лишаються меблі та техніка. Відмінне місце розташування, заїзд до будинку з вул..Чорновола. Поруч дитячий майданчик, міське озеро, парк Шевченка, до стометрівки 15 хв пішки. Ексклюзивний об’єкт. Під будинком є власний гараж!!! Ціна вказана без додаткових витрат!!! Телефонуйте у будь-який час для уточнення деталей.

Шевченка вул., 99
rieltor.ua

Продається велика 1к квартира з функцією 2к в ЖК Манхеттен Площа 57,8м2; Поверх 2 з 16. Будинок введено в експлуатацію,можна починати ремонтні роботи. Елітний ЖК закритого типу з відеонаглядом,підземним паркінгом,магазинами. 3хв до міського озера,все в пішій доступності. Огляд у зручний для Вас час!

Ленкавського вул., 34
rieltor.ua

Простора та функціональна квартира. Квартира в зданому та обжитому будинку. Код квартири - #36234519 Неподалік набережна та центр міста. Двох рівнева, другий поверх повноцінний. 1й поверх - кухня-студія - гостьовий санвузол - великий відкритий балкон 2й поверх - ванна - велика спальна з гардеробною - ще дві повноцінні кімнати - заслений балкон Квартира готова до ремноту. Унікальна квартира за доступною ціною. Продаж можливий під програми. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Надрічна вул., 2
rieltor.ua

Продається двокімнатна квартира по вул. Б. Хмельницького терміновий продаж! Код квартири - #30891547 Пропонується чудова можливість придбати простору двокімнатну квартиру в затишному районі. Загальна площа становить 68,2 кв.м, розташована на зручному 2 поверсі сучасного багатоповерхового будинку. В квартирі є всі необхідні зручності для комфортного проживання: Світла та простора вітальня; Затишна спальня; Кухня з усією необхідною технікою; Окремий санвузол з сучасною сантехнікою; Індивідуальне газове опалення. Квартира знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою. Не пропустіть свій шанс придбати чудову квартиру за вигідною ціною! Терміновий продаж, можливий торг. За додатковою інформацією та для організації перегляду телефонуйте.

Хмельницького Богдана вул., 51Б
rieltor.ua

295$ за 1м2 Продається велика дворівнева квартира у новому житловому масиві «Пасічна» вул. Хіміків. Площа квартири - 96,72 м кв. та мансарда - 80 м кв 9-10 поверхи. Загальна площа 176,72 м та мансарда 80 м2 Великі просторі кімнати із лоджіями. По квартирі розведена електрика, залита чистова стяжка Діє договір переуступки. Будинок знаходиться у тихому спальному районі, поряд знаходиться школа, садок, річка, зелена зона відпочинку. Квартира двостороння - вікна виходять у двір та на приватний сектор. Ціна нижча ніж у забудовника! Ціна 52 000$

Вірастюка, 6
rieltor.ua

Простора 1-кімнатна квартира в центрі міста в ЗДАНОМУ будинку з документами! Є тепла підлога, декоративна штукатурка, гардероб. Центр міста, обжитий будинок з підземним паркінгом та ТЦ!

Височана Семена вул., 18
rieltor.ua

Продається простора квартира на комфортному 2 поверсі, в обжитому будинку, Все що на фото: меблі. техніка залишається. У пішій доступності супермаркети, школа, садок. Хороша автомобільна розв"язка

Довженка О. вул., 55
rieltor.ua

Продається чудова 1- кім квартира в цегляному будинку з майже завершеним ремонтом. У квартирі розведена електрика, пошпакльовані стіни під фініш, встановлено індивідуальне опалення і тепла підлоги. У квартиру заведено швидкісний інтернет. Будинок обладнаний енергонезалежним ліфтом. ЖК має закриту територію, має дитячий майданчик, спорт майданчик, мініполе для футболу, відпочинкова зона. Поруч вся необхідна інфраструктура, школа, садочок, магазини, зупинки громадського транспорту, аптека, церква. Телефонуйте, покажемо у зручний для вас час!

можливий продаж по єОселя
Хмельницького Богдана вул., 94
rieltor.ua

Продаж квартир у ЖК, Івано-Франківськ

Продається квартира - студія в центральній частині міста. В квартирі зроблений сучасний дизайнерський ремонт із якісних матеріалів з технікою та меблями. Повністю укомплектована Опалення індивідуальне газове Також інверторний кондиціонер Зручний поверх 3/11 Ліфт працює Поряд вся інфаструктура необхідна для комфортного життя Будинок зданий

Височана Семена вул., 34
rieltor.ua

Продається велика 1 кімнатна квартира з функцією 2 км в ЖК Манхеттен. Площа 55м2; Поверх 2 з 16. Шмкарний житловий комплекс з власною інфрастуктурою: відеонагляд, підземний паркінг, магазини. 3 хв до міського озера, все в пішій доступності. Будинок введено в експлуатацію, можна починати ремонтні роботи. Огляд у зручний для Вас час!

Ленкавського вул., 32
rieltor.ua

Продається квартира по вулиці Кобилянської Площа 40 м² Поверх: 7 з 10 У квартирі зроблений новий , якісний ремонт. Велика кухня, простора і світла спальня з балконом-чудове місце для ранкової кави або вечірнього відпочинку з виглядом на місто. Ванна кімната оснащена сучасною сантехнікою та меблями. Є гардероб для зручного зберігання речей. Квартира розташована в центральній частині Івано-Франківська по вулиці Кобилянської. Поблизу знаходиться залізничний вокзал, що забезпечує зручний доїзд до інших міст та регіонів. Житловий комплекс "Імперія" - це новий комплекс преміум класу сучасного європейського формату, в якому втілені всі принципи будівництва компанії. Ця квартира є ідеальним варіантом для тих, хто шукає сучасне житло в центрі Івано-Франківська.

Кобилянської вул., 24
rieltor.ua

Продається 1к квартира в зданому та обжитому районі нашого міста. Площа квартири становить 44м2, оптимальне планування, що дозволило розмістити на кухні диван, великий балкон, окрема простора спальня. З вікон квартири відкривається панорамний вигляд. Підігрів підлоги у кухні, коридорі та ванні. Індивідуальне газове опалення. Є всі необхідні сучасні меблі та техніка: – телевізор – посудомийна машина – варильна поверхня – духова шафа – мікрохвильова піч – робот пилосос – холодильник – пральна та сушильна машини Будинок зданий та обжитий, квартира тепла, внутрішня, зверху технічний поверх. Поруч є вся необхідна інфраструктура – зупинка громадського транспорту, магазин та супермаркет, школа та дитячий садочок. Для огляду телефонуйте.

Горбачевського вул., 14г
rieltor.ua

Продається 2 кім.квартира у топовій локації, з вигідними умовами розтермінування! ЖК Central Park. 50% вартості сплачуєте після здачі будинку. Будинок бізнес класу. – розташований в 2хв від парку імені Т. Шевченка. – фактично центр міста. – власна інфраструктура Деталі по квартирі: – Площа: 58.9 м2 – Поверх: 8 з 10 – продумане функціональне планування (кухня 20м2 + окремі дві кімнати) – панорамні вікна – наявність відкритого балкону Житловий комплекс преміум класу – підземний паркінг, двір вільний від автомобілів – підтримка смарттехнологій – максимальний комфорт, за рахунок добре спланованої інфраструктури, зручної прибудинкової території – індивідуальне газове опалення, котел входить у вартість – високоякісні енергозберігаючі м/п вікна, – якісні броньовані двері преміумкласу – гіпсова штукатурка стін – чистова стяжка Більше інформації по телефону!

Національної Гвардії вул., 3
rieltor.ua

Продається 2-ох кімнатна квартира по вул.Урожайна від надійної БК VAMBUD 😎 ✅Площа 74 м2 ✅Високий 1-й поверх ✅Залита стяжка ✅Є підігрів підлоги ✅Котел у подарунок ✅Штукатурка стін ✅Та розведена електрика ✅Поруч є кавярні, магазини , супермаркети , та все необхідне для комфортного проживання☺️ За деталями звертайтесь за номером👇 ☎️0994897797-Володимир

Урожайна вул., 3
rieltor.ua

Продається велика 1 кімнатна квартира , по вулиці Стуса 28 Загальна площа 49.9 м2 Будинок зданий в 2015 році , документи на право власності більше 3-х років Індивідуальне газове опалення, відеонагляд по всій прибудинковій території , а також в підʼїзді , охоронна сигналізація . По всій квартирі , крім кімнати , розведена тепла підлога , на балконі водяна тепла підлога . Балконна рама замінена , якісні чотирикамерні склопакети. Кімната розділена металевою перегородкою, на дитячу і батьківську спальну . У квартирі зроблений гарний ремонт, стелі натяжні в поєднанні з гіпсокартонними конструкціями. Кухня повністю облаштована меблями і необхідною технікою. Зручний 6-й поверх, ліфт працює. У дворі дитячий майданчик та «вільна парковка» для вашого автомобіля . Мікрорайон з гарно розвиненою інфраструктурою , поруч 3 школи і 3 дитячі садки. Безліч приватних закладів для розвитку вашої дитини, спортклуби , розважальні ТЦ Арсен , Епіцентр , Велес , Метро . Неподалік річка і Вовчинецькі гори . Все , що потрібно для Вашого комфортного життя .

Стуса Василя вул., 28
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира Загальна площа: 39 м² Кухня: 13 м² Кімната: 19,2 м² Ванна: 4,5 м² Коридор: 4 м² Поверх: 7 Опис: Дизайнерський євроремонт Тепла підлога Сонячна і світла квартира Переваги: До центру міста всього 10 хв пішки Зручне планування і сучасні оздоблення Ця квартира ідеально підійде для комфортного проживання або інвестиції . Зателефонуйте для отримання додаткової інформації та запису на перегляд: 098 640 9866

Кисілевської О. вул., 31
rieltor.ua

Власність. Не агенство з нерухомості. Новобудова цегляна, сирець, 81 м2, 2-й поверх; до центру 7 хв. їзди на авто.

власник
Квартира 3-х кімнатна Довженка 21б Новобудова
olx.ua

Продається світла і дуже затишна мансарда! Повністю омебльована квартира в новобудові на вул. Семена Височана 18 (м. Ів.-Франківськ - (центр)). Площа 41 м, ізольована спальня + кухня-студія, є вся побутова техніка, кондеціонери, зроблений сучасний ремонт. У будинку працює ліфт, а квартира має неймовірний вигляд на центр міста.

власник
ВІД Власника! Продаж світлої і затишної 1к квартири Франківськ
olx.ua

По всій квартирі повністю стоїть тепла підлога , зроблені виводи на світло і на воду. Є бойлер , унітазна установка. Залита стяжка є всі документи. Будинок бізнес класу 41.7мкв. Будинок зданий у підʼїзді є 2 ліфти. Розташування біля озера.

власник
ул. Ленкавского, 34/3, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 55000.0 USD
dom.ria.com

Квартира 1 кімнатна з новим ремонтом та меблями , в ЖК Опришівська Слобода, закрита територія з охороною, ліфт працює, 6 поверх з 8. 37 м. Всюди зроблена трепла підлога, натяжні стелі, продаж під Єоселю , або інші програми, будинок зданий в експлуатацію. Індивідуальне опалення. 09******71. Можливий продаж зі всім що є в квартирі.

власник
Квартира під Є-оселю від власника
olx.ua

Продам здану 2км.квартиру з документами,можна є Оселя,площа 65.8м2 по вул. Горбачевського 20 ЖК Затишний. 10/10пов.гарний краєвид. Ліфт працює,в будинку вже живуть люди,велика прибудинкова територія. Можливий обмін на автомобіль розгляну варіанти обміну

Власник продам здану 2км.квартиру жк затишний соціум обмін на авто
olx.ua

Кімнат: 1 Площа: 39 м. кв. 4поверх /14 В квартирі є лоджія ,де відкривається красивий вид з вікна Південно східна сторона Санвузол повноцінний: ванна, душ, інсталяція, рукомийник з вбудованою тумбою, гігієнічний душ, рушникосушка Компактне планування .затишна і світла, використані якісні матеріали,декоративна штукатурка В Житловому Комплексі Княгинин внутрішня територія закрита від авто. Розташовання у затишному місці поблизу річки Бистриця Солотвинська, Парк Воїнів Визволитилелів продуктові магазини, торговий центр , школи, садочок , аптеки, салони краси, палац спорту. Система відеонагляду Спортивні та дитячі ігрові майданчики у дворі. ЖК -Комфорт Класу Можливий продаж під ЄОселя, також можливо разом з меблями та технікою ,вартість буде 65000

1 кімнатна квартира в ЖК Княгинин
olx.ua
1 - 24 з 3 604 результатів