Продам чудову, компактну 2 кімнатну квартиру в зданому будинку. Можна приступати до ремонтних робіт Хороший варіант як для здачі в оренду так і для проживання самому. Котел,підігрів підлоги, стяжка вже входить у вартість квартири. На квартиру виготовлені документи правовласності. Продаж без комісії для покупця. За деталями телефонуйте, розповім все в деталях.

Коновальця Євгена вул., 200
rieltor.ua

Велика та простора квартира, функціонал двох кімнатної квартири Зроблено всі чорнові роботи, та проведено багато чистових Код квартири - #36091455 Фактично завершити в цій квартирі ремонт можна буквально за два тижні Велика кухня-студія, з легкістю ділимо на три зони (робоча, обідня, відпочинкова) Простора та світла спальна кімнтата, продумане планування В будинку проживають люди, гарний закритий двір. дана пропозиція однозначно заслуговує вашої уваги. звертайтесь для перегляду

Пасічна вул., 3
rieltor.ua

2 кім квартира в цегляному будинку біля парку Продається 2 кім квартира в будинку покращеного планування біля парку . Дві окремі кімнати площею 16,3м2 і 12.2м2. Кухня площею 12м2. Роздільний санвузол . Є лічильники и на газ і воду. Утеплена лоджія і балкон. В будинку створено ОСББ. В будинку змінена проводка . Вікна в під’їзді металопластикові . На площадці всього дві квартири Будинок знаходиться в районі з розвинутою інфраструктурою. В 100 м від будинку розташована зелена зона, у дворі сучасна дитяча площадка , неподалік декілька дитячих садочків , школа , клініка святого Миколая . В пішій доступності базарчик ,круглодобовий супермаркет АТВ, кафе і закусочні –фасфуд .

Молодіжна, 48
rieltor.ua

Трикімнатна квартира по вул. Івана Павла ІІ в м. Івано - Франківськ. Поверх 6/9. Загальна площа 62,3 кв. м., житлова площа 37 кв. м., кухня 7,2 кв. м.. Квартира без ремонту ,частково поміняні вікна , вхідні двері металеві, центральне опалення, лічильники на всі комунікації. Квартира двостороння , кімнати - роздільні, санвузол роздільний. Вікна виходять у двір, балкон засклений. Комфортне розташування, поряд знаходиться: школа, дитячий садок, ігрові майданчики, лікарня, пошта, відділення банку, магазини, ТРЦ, ресторани, кафе, супермаркети, зупинка громадського транспорту, парк, зелена зона. Код обєкта 4963

Івана Павла 2, 20
rieltor.ua

Продається квартира у хорошому стані із індивідуальним газовим опаленням. Світла та простора квартира із функціональним плануванням, адже, ванна кімната розділена від туалета, є гардеробна! Квартира внутрішня та двохстороння. Поруч школа, за віконом, дитячий садочок, магазини та супермаркет. Гарний двір! Показ у зручний час. Торг можливий

Тролейбусна вул., 3
rieltor.ua

ЗАВДАТОК Продаж двокімнатної квартири з незавершеним ремонтом в цегляному будинку по вул.Набережна ім.В.Стефаника. Будинок 1993р. побудови, на площадці тільки дві квартири. Квартира покращеного планування - простора, в коридорі є місце гардеробну або велику шафу-купе, санвузол роздільний, два засклені балкони. Замінено електропроводку, водопровідні труби. Повністю збивали стару штукатурку та робили нову під маяки, напівсуха стяжка. Якісні металопластикові вікна. Стіни шпакльовані та пофарбовані в білий колір. Якісна керамічна плитка в санвузлах, робоча частина в кухні та на підлозі в с/в, кухні, коридорі. Встановлено якісні вхідні двері. Квартира дуже тепла, двохстороння, з обох кімнат є вихід на балкон, не кутова. Біля будинку просторий двір з дитячим майданчиком. Велика кількість місць для паркування авто. Хороша локація, друга лінія від дороги, тому не шумно. Поруч супермаркет АТБ, продуктові та промислові крамниці, центр дозвілля, набережна річки Бистриця Солотвинська, Німецьке озеро, університет нафти та газу, зупинка громадського транспорту. БЕЗ ДОДАТКОВИХ КОМІСІЙ! Телефонуйте, щоб уточнити деталі та домовитись про огляд квартири у зручний для вас час.

Набережна ім. В.Стефаника, 34А
rieltor.ua

Продається 3-ох кімнатна квартира , вулиця Набережна, м. Івано-Франківськ , загальною площею 60.2 кв м . 3-поверх/5-ти поверхового будинку , опалення Індивідуальне - газовий двоконтурний котел, вікна дерев"янні , підлога -паркет, стіни цегла , забудова 1992 р. ціна - 40000 у.о т .068 046 5834 або 096 356 2331

Набережна, 26
rieltor.ua

Чи мріяли ви жити в серці Івано-Франківська? Це можливо , дуже вигідний варіант , видова , простора та світла 1 кім квартира , розташована в комплексі від одного з найтоповіших забудовників міста . Будинок потопає в зелені , знаходиться за 50м від парку Шевченка , проте подалі від активної дороги . Закритий двір , територія під охороною . Квартира мега- цінна своїм плануванням: - має велику лоджію з кухні , де вас зустрічатимуть чарівні теплі промені сонця до ранкової кави. Комфортне житло , ідеальна якість будівництва , залита чистова стяжка, встановлені високоякісні металопластикові двері та вікна, лічильники на усі комунікації , ідеальна якість будівництва. Безпека та гарантія від забудовника з бездоганною репутацією. Не баріться , квартир реально мало, тут ідеально як для життя так і під вдалу інвестицію. До центру міста 700м.

возможна продажа по єОселя
Августина Волошина, 2
rieltor.ua

Продаж 2кімнатної квартири в ЖК Опришівська Слобода Квартира на зручному 4 поверсі,в унікальному житловому комплексі! Новобудова, містечко закритого типу з власною охороною та відеонаглядом. Внутрішній двір з нічним освітленням, дитячими ігровими та спортивними майданчиками, природнім озером із зоною барбекю. Комплекс розташований в затишній частині міста, зручне транспортне сполучення, однак не проїзна частина У вартість квартири вже входить: -Котел. -Модем для передачі показників газу -Штукатурка стін -Надійні металопластикові вікна та броньовані вхідні двері -Оздоблення під’їздів та прибудинкової території -Зовнішнє утеплення будинку -Підведення комунікацій та встановлення лічильників обліку води, газу та світла Цікавить?Телефонуйте!

Отця Блавацького І. вул., 18
rieltor.ua

ВЛАСНИК!! Продам квартиру. ЖК «Містечко Центральне» 22 секція. 43.2 кв.м Можна робити ремонт. Документи вже на руках . Дзвоніть,пишіть,НА VIBER.

владелец
ПРОДАЖ 1к. Квартири від ‼️ВЛАСНИКА‼️
olx.ua

ЖК в городе Ивано-Франковск

Продаю квартиру у звязку з сімейними обставинами! Термін здачі у експлуатацію - другій квартал 2024 року! Забудовник, - Іфміскбут! Будинок знаходиться по вул. Галицька,92. Івано-Франківськ! Від власника!

владелец
Квартира 60.87 кв.м. Власник!
olx.ua

Продам квартиру в обжитому будинку. Закритий двір з дитячим майданчиком і ігровою площадкою. В квартирі зроблений перший етап ремонту. Є котел. Реальному покупцю торг.

владелец
Хоткевича Гната улица, 65/2, Братья, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 40000.0 USD
dom.ria.com

Пропозиція від власника. Будинок від "Ярковиця". Квартира з якісним ремонтом, меблями, технікою. Сонячна сторона, квартира внутрішня не кутова, дуже тепла. Індивідуальне газове опалення. Броньовані дорогі вхідні двері, в коридорі є прихожан для взуття і верхнього одягу, кухня з виходом на балкон. На балконі є шафа-купе для зберігання речей. У санвузлі є пральна машинка, тумба з дзеркалом, душова кабіна. Спальня окрема, з великою шафою купе. До 500 м є торговий центр, базарчик, школа, дитячі та спортивні майданчики. Поруч є річка. Є документи на право власності.

владелец
Продам 1 км.кв. Тролейбусна.
olx.ua

Продається 2к. В новобудові. Здача цього року.Будинок 5 поверховий.Є ліфт і бомбосховище в будинку.Квартира внутрішня,вікна виходять на часний сектор.Опалення газове.Школа і 2 садочка за 200м. Розвинена інфраструктура!!! Можливий обмін на авто або іншу нерухомість.!!! ОБМІН 42000 Писати в Олх або Viber Переуступка!!!

владелец
Продаж АБО ОБМІН 2 КВ.
olx.ua

Продам квартиру в обжитому обжитому будинку на вул. Хоткевича. В квартирі зроблено 50% ремонту тобто залита стяжка, по шпакльовані стіни, стоїть котел. Номер власника: 050 101 44 82

владелец
Продам квартиру в обжитому будинку
olx.ua

Продається 2-кімнатна квартира в зданому містечку закритого типу «Опришівська слобода» 1 черга Будинок цегляний, квартира розташована на 4-му поверсі 9 - ти поверхового будинку, загальна площа 51,5 м.кв., вікна виходять у двір на алеї. Працює ліфт. У вартість квартири входить: -двоконтурний газовий котел. -шестикамерні металопластикові вікна з потрійним склопакетом. -надійні броньовані вхідні двері. -підведені мережі, встановлені лічильники. -інтернет +кабельне ТБ. -домофон. Житловий комплекс закритого типу з власною охороною та відеонаглядом, внутрішній двір з нічним освітленням, дитячими ігровими та спортивними майданчиками, природнім озером та зоною барбекю. На території багато безплатних паркомісць та гаражів. В пішій доступності річка. Поруч ЖК знаходиться навчальний Ліцей (50 м) та державний садочок, неподалік зупинка громадського транспорту, гарне сполучення . Власник ! Писати вайбер, телеграм Ціна 40 000 $

владелец
2-кімнатна кв. в зданому містечку закритого типу Опришівська слобода
olx.ua

Продається 1 к.кв, площа 44.6 м2, кухня 12м2, коридор 8м2, кімната 20м2. В квартирі залишаються майже всі меблі, на підлозі паркет, в кухні і санвузлах підігрів підлоги (плитка). Є місце для паркування. Поруч садочки, школа, двір, Велмарт, АТБ. Продається без комісії !!!

владелец
Сорохтея О. улица, 26Б, Коновальца Чорновола, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 40000.0 USD
dom.ria.com

Продаж 1к квартири в зданому будинку в центрі міста, по вул.Незалежності 115а. Панорамна, простора 1ка, ідеально під інвестицію, або для власного житла. Будинок обжитий, з комунікаціями. Для деталей телефонуйте.

Независимости улица, Центр, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 40000.0 USD
dom.ria.com

Крайковского улица, 1А, Центр, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 40000.0 USD
dom.ria.com

Продається 2-кімнатна квартира за адресою вулиця Пасічна - Пасічна це затишний і розвинений район з хорошою інфраструктурою, де все необхідне знаходиться поруч. - Легкий доступ до громадського транспорту, що дозволяє швидко дістатися до центру міста та інших важливих обєктів. - Розташування на 3 поверсі є оптимальним, адже це захищає від шуму вулиці та забезпечує гарний вид з вікон. - Металопластикові вікна важливий елемент, який гарантує енергоефективність, затишок і захист від зовнішнього шуму - Площа квартири 43, 4 м² це зручний простір, який підходить як для молодої сімї, так і для людей, які шукають компактне житло. - Раціональне планування забезпечує ефективне використання кожного квадратного метра. -Є гарний закритий балкон який виходить у двір - Центральне опалення забезпечує стабільний комфортний температурний режим у квартирі, що є великим плюсом для багатьох покупців. - Квартира повністю укомплектована це означає, що новим власникам не потрібно буде витрачати час і гроші на ремонт або додаткове облаштування. -Чудовий варіант під інвестицію для здачі в оренду або власного проживання

Пасечная улица, 14, Пасечная, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 40000.0 USD
dom.ria.com

Продаю чудову квартиру в центральній частині міста ! Розташований будинок поруч парку! Житловий комплекс преміум класу - підтримка смарт технологій - максимальний комфорт, за рахунок добре спланованої інфраструктури, зручної прибудинкової території, системи безпеки та високоякісних технологій будівництва - індивідуальне опалення - високоякісні енергозберігаючі м/п вікна, - якісні броньовані двері преміум класу - гіпсова штукатурка - чистова стяжка - котел Більше інформації по телефону!

Национальной Гвардии улица, 3, Арсенал, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 40000.0 USD
dom.ria.com

Продаю чудову квартиру в центральній частині міста ! Розташований будинок поруч парку! - індивідуальне опалення - високоякісні енергозберігаючі м/п вікна, - якісні броньовані двері преміум класу - гіпсова штукатурка - чистова стяжка - котел Житловий комплекс преміум класу - підтримка смарт технологій - максимальний комфорт, за рахунок добре спланованої інфраструктури, зручної прибудинкової території, системи безпеки та високоякісних технологій будівництва Більше інформації по телефону!

Национальной Гвардии улица, 3, Арсенал, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 40000.0 USD
dom.ria.com

Продається 3-кімнатна квартира по вулиці Незалежності, біля кінотеатру Космос. Квартира внутрішня, двостороння, розташована на 3-му поверсі 4-ох поверхового будинку, загальна площа 56 м.кв. Нова газова колонка, а також всі труби і батареї по опаленню поміняно на нові. Поруч є всі необхідні обєкти.

Независимости улица, 97, Центр, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 40000.0 USD
dom.ria.com

Продаж 2кімнатної квартири в ЖК Опришівська Слобода Квартира на зручному 4 поверсі,в унікальному житловому комплексі! Новобудова, містечко закритого типу з власною охороною та відеонаглядом. Внутрішній двір з нічним освітленням, дитячими ігровими та спортивними майданчиками, природнім озером із зоною барбекю. Комплекс розташований в затишній частині міста, зручне транспортне сполучення, однак не проїзна частина У вартість квартири вже входить: -Котел. -Модем для передачі показників газу -Штукатурка стін -Надійні металопластикові вікна та броньовані вхідні двері -Оздоблення під’їздів та прибудинкової території -Зовнішнє утеплення будинку -Підведення комунікацій та встановлення лічильників обліку води, газу та світла Цікавить?Телефонуйте!

Готова до ремонту 2кім квартира+котел у подарунок!
olx.ua
1 - 24 из 2530 результатов