Продається 2-кімнатна квартира за адресою вулиця Пасічна - Пасічна – це затишний і розвинений район з хорошою інфраструктурою, де все необхідне знаходиться поруч. - Легкий доступ до громадського транспорту, що дозволяє швидко дістатися до центру міста та інших важливих обєктів. - Розташування на 3 поверсі є оптимальним, адже це захищає від шуму вулиці та забезпечує гарний вид з вікон. - Металопластикові вікна – важливий елемент, який гарантує енергоефективність, затишок і захист від зовнішнього шуму - Площа квартири 43,4 м²– це зручний простір, який підходить як для молодої сімї, так і для людей, які шукають компактне житло. - Раціональне планування забезпечує ефективне використання кожного квадратного метра. -Є гарний закритий балкон який виходить у двір - Центральне опалення забезпечує стабільний комфортний температурний режим у квартирі, що є великим плюсом для багатьох покупців. - Квартира повністю укомплектована – це означає, що новим власникам не потрібно буде витрачати час і гроші на ремонт або додаткове облаштування. -Чудовий варіант під інвестицію для здачі в оренду або власного проживання

Пасічна, 14
rieltor.ua

Продається 2к квартира в містечку Опришівська Слобода. Площа 51,8м2; Поверх 7 з 9. Функціональне планування: кухня з лоджією,2 окремі кімнати,суміжний санвузол. Житловий комплекс закритого типу з власною інфраструктурою,відеонаглядом,охороною. Поруч школа,садочок,траснпортна зупинка,магазини. Квартира повністю готова до ремонту,всі комунікаціїй запущено,ліфт працює. За деталями телефонуйте.

П. Полуботка вул. (Отця Блавацького І.), 18
rieltor.ua

Велика та простора квартира, функціонал двох кімнатної квартири Зроблено всі чорнові роботи, та проведено багато чистових Код квартири - #36091455 Фактично завершити в цій квартирі ремонт можна буквально за два тижні Велика кухня-студія, з легкістю ділимо на три зони (робоча, обідня, відпочинкова) Простора та світла спальна кімнтата, продумане планування В будинку проживають люди, гарний закритий двір. дана пропозиція однозначно заслуговує вашої уваги. звертайтесь для перегляду

Пасічна вул., 3
rieltor.ua

квартира у стані сирця,три роздільні кімнати,суміжний санвузол та місткий коридор,та кухня.

приозерна, 33
rieltor.ua

Продаж двокімнатної квартири по вулиці Угорницька. Будинок 90-х років. Квартира загальною площею 54 квм. Розташована на 11 поверсі з 11. Ліфт їде до 11 поверху. Є зверху горище. Додатково між поверхами є кладовка. Квартира потребує ремонту. Для огляду - телефонуйте. Розглядаємо пропозиції по ціні.

Угорницька вул., 14
rieltor.ua

Височана Семена вул., 18
rieltor.ua

Чи мріяли ви жити в серці Івано-Франківська? Це можливо , дуже вигідний варіант , видова , простора та світла 1 кім квартира , розташована в комплексі від одного з найтоповіших забудовників міста . Будинок потопає в зелені , знаходиться за 50м від парку Шевченка , проте подалі від активної дороги . Закритий двір , територія під охороною . Квартира мега- цінна своїм плануванням: - має велику лоджію з кухні , де вас зустрічатимуть чарівні теплі промені сонця до ранкової кави. Комфортне житло , ідеальна якість будівництва , залита чистова стяжка, встановлені високоякісні металопластикові двері та вікна, лічильники на усі комунікації , ідеальна якість будівництва. Безпека та гарантія від забудовника з бездоганною репутацією. Не баріться , квартир реально мало, тут ідеально як для життя так і під вдалу інвестицію. До центру міста 700м.

можливий продаж по єОселя
Августина Волошина, 2
rieltor.ua

ВЛАСНИК!! Продам квартиру. ЖК «Містечко Центральне» 22 секція. 43.2 кв.м Можна робити ремонт. Документи вже на руках . Дзвоніть,пишіть,НА VIBER.

власник
ПРОДАЖ 1к. Квартири від ‼️ВЛАСНИКА‼️
olx.ua

Продам квартиру 1- кімнатну Сирець в новобудові на вулиці Василіянок , 60 А. Здана в грудні 2022р. Квартира збудована преміум сегменту, з парковкою , з краєвидом на парк. Загальна площа 38,5 квадратних метрів. Перший власник від забудовника, техпаспорт на руках. Деталі за дзвінком.

власник
Продаж 1-й к квартири сирець в новобудові
olx.ua

Дуже гарна і світла квартира з неймовірним краєвидом. В квартирі 4 великих вікна з виглядом на місто і Вовчинецькі гори. Встановлена тепла підлога по всій квартирі. Встановлений дорогий газовий котел. Розводка труб на воду і опалення. Зроблена ідеально рівна чистова стяжка. Ціна однокімнатної квартири! Ліфт на поверсі!

власник
Кобылянской улица, 22А, Центр, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 40000.0 USD
dom.ria.com

Продаж квартир у ЖК, Івано-Франківськ

Вторинний ринок,звичайний стан розташована в гарному місці

власник
Продам 2х кімнатну квартиру в центральеій частині міста
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру в зданому будинку. Чудовий район, поверх і планування. Розташована на вул Галицькій в районі музичної школи на 2 поверсі 10 поверхового цегляного будинку площею 42,6м2. До ратуші - 10-15 хвилин пішки. 2 санвузла, 2 балкони, великі та просторі кухня і вітальня. Вітальню можна декоративно розділити на спальню і гостьову зони. На обох балконах також можна організувати кладові/робочі зони, чим значно збільшити корисну площу квартири. При вході так і проситься зробитись гардероб. Подібного планування з двома санвузлами і двома балконами на ринку ви не знайдете. Від забудовника також є в наявності газовий котел Вайлант. В будинку створене ОСББ, тому якість надання комунальних послуг буде на висоті... Також нещодавно встановлено сучасний дитячий майданчик, шлагбаум на вїзд - ніхто чужий на територію автомобілем не потрапить...

власник
Квартира однокімнатна
olx.ua

Продається затишна 2-кімнатна квартира на вул. Пасічна – ідеальний вибір для тих, хто мріє про комфортне життя у спокійному районі міста! Ця квартира – справжня знахідка для людей, які цінують затишок і зручність. На площі 43,4 м² ви знайдете усе необхідне для комфортного життя. Розумне планування дозволяє максимально ефективно використовувати кожен квадратний метр, створюючи простір, де вам захочеться проводити час з рідними і друзями. 3-й поверх 9-поверхового будинку – ідеальний вибір для тих, хто не любить занадто високі поверхи, але водночас цінує гарний вид з вікна. А завдяки центральному опаленню, тепло у вашій оселі буде стабільним незалежно від погоди за вікном. Окрема перевага цієї квартири – її розташування. Вікна виходять на затишний зелений двір, де ви зможете насолоджуватися спокоєм після напруженого дня. У пішій доступності є все необхідне для комфортного життя: школа, дитячий садок, магазини, зупинки громадського транспорту – усе це дозволяє легко і швидко дістатися будь-якої частини міста. Для тих, хто любить активний відпочинок на природі, буквально за кілька хвилин від будинку – річка та озеро. Ви зможете щодня прогулюватися берегом, займатися спортом або влаштовувати сімейні пікніки на свіжому повітрі. Це місце стане для вас справжнім оазисом спокою і відновлення сил після буденних справ. Ця квартира – ідеальний варіант не лише для тих, хто шукає власне житло, а й для інвесторів, адже нерухомість в цьому районі завжди користується попитом. За ціну лише 40 000$ ви отримуєте якісний обєкт у вигідному місці – це можливість, яку не варто втрачати! Готові зробити свій крок до затишного життя? Телефонуйте, і я з радістю організую перегляд!

‼️Прстанови‼️Продається 2-кімнатна квартира Пасічна 41
olx.ua

Продається простора 2-кімнатна квартира площею 55 кв. м за адресою вул. Чорновола, 155. Розташована на 7 поверсі, квартира має зручне планування: Кухня-студія площею 24 кв. м (є можливість перепланування) та окрему кімнату. Санвузол суміжний. Просторий коридор площею 9 кв. м. Будинок повністю збудований. Квартира знаходиться в зручному районі з розвиненою інфраструктурою. Поруч парк Шевченка, школи, дитячі садочки, зупинки громадського транспорту, лікарні, поліклініки, аптеки, кафе, ресторани та базарчик — все необхідне для комфортного життя. Продаж за договором переуступки. Ідеальний варіант для сім’ї або тих, хто цінує комфорт і зручне розташування! За детальнішою інформацією або оглядом телефонуйте!

Продається 2 кімнатна квартира у зданому будинку
olx.ua

Продаж 1к квартири в зданому будинку в центрі міста, по вул.Незалежності 115а. Панорамна, простора 1ка, ідеально під інвестицію, або для власного житла. Будинок обжитий, з комунікаціями. Для деталей телефонуйте.

Независимости улица, Центр, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 40000.0 USD
dom.ria.com

Продаю чудову квартиру в центральній частині міста ! Розташований будинок поруч парку! Житловий комплекс преміум класу - підтримка смарт технологій - максимальний комфорт, за рахунок добре спланованої інфраструктури, зручної прибудинкової території, системи безпеки та високоякісних технологій будівництва - індивідуальне опалення - високоякісні енергозберігаючі м/п вікна, - якісні броньовані двері преміум класу - гіпсова штукатурка - чистова стяжка - котел Більше інформації по телефону!

Национальной Гвардии улица, 3, Арсенал, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 40000.0 USD
dom.ria.com

Продається 2-кімнатна квартира на сонячній стороні з чудовим двохстороннім плануванням середній 5 поверх! У вартість квартири входить -утеплення цегляних стін 10-сантиметровим шаром пінопласту -восьмикамерні металопластикові вікна з подвійним склопакетом та енергозберігаючим склом, товщиною профілю 92 мм -вхідні броньовані двері -штукатурка стін -встановлення лічильників обліку води, газу та електроенергії. Кладовка між поверхами в подарунок

Пасечная улица, 52, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 40000.0 USD
dom.ria.com

Продається 3-кімнатна квартира по вулиці Незалежності, біля кінотеатру Космос. Квартира внутрішня, двостороння, розташована на 3-му поверсі 4-ох поверхового будинку, загальна площа 56 м.кв. Нова газова колонка, а також всі труби і батареї по опаленню поміняно на нові. Поруч є всі необхідні обєкти.

Независимости улица, 97, Центр, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 40000.0 USD
dom.ria.com

Продаж 1к квартира в самому центрі міста, в 2хв пішки від стометрівки. 5 поверх з 5 загальна площа 31.7м2 площа кухні 5.2м2 житлова 17.7м2 центральне опалення хороший житловий ремонт. продається з усім що на фото окрім мікрохвильової та тумбочки в кімнаті вони квартирантки. відкритий балкон. Є гардеробна шафа купе при вході. сучасний суміжний санвузол.

ул. Независимости, 36, Центр, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 40000.0 USD
dom.ria.com

Продається 2-х. кім. квартира по вул. Карпатська, 4/5 поверх, 46 кв. м., євроремонт, індивідуальне газове опалення, залишають всі меблі і техніку, кімнати окремі, лоджія з гарним видом на спортивний майданчик, благоустрій території, є місця для паркування автомобіля !

Карпатская улица, 8, Набережная, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 40000.0 USD
dom.ria.com

Продаю видову 2к.квартиру в ЖК Опришівська Слобода Поверх - 4/8 Площа - 51м2 - Планування гарне та практичне - Красивий комплекс закритого типу з власною інфраструктурою - Встановлений двоконтурний котел - Гарні краєвиди з вікон Квартира на документах, переоформлення на покупця Ціна - 40 000$ Будинок 6 Можна додатково придбати - ГАРАЖ - 19.2м2 - 12 000$ - КОМОРА на 1поверсі - 3.5м2 Для більш детальної ІНФОРМАЦІЇ ТЕЛЕФОНУЙТЕ!!!

Продається 2к.кв. в ЖК Опришівська Слобода
olx.ua

Продаж 2кімнатної квартири в ЖК Опришівська Слобода Квартира на зручному 4 поверсі,в унікальному житловому комплексі! Новобудова, містечко закритого типу з власною охороною та відеонаглядом. Внутрішній двір з нічним освітленням, дитячими ігровими та спортивними майданчиками, природнім озером із зоною барбекю. Комплекс розташований в затишній частині міста, зручне транспортне сполучення, однак не проїзна частина У вартість квартири вже входить: -Котел. -Модем для передачі показників газу -Штукатурка стін -Надійні металопластикові вікна та броньовані вхідні двері -Оздоблення під’їздів та прибудинкової території -Зовнішнє утеплення будинку -Підведення комунікацій та встановлення лічильників обліку води, газу та світла Цікавить? Телефонуйте!

Продам шикарну 2к квартиру в ЖК Опришівська Слобода
olx.ua

Продається 3-х кім квартира вул. Пулюя 2 - пов , цегла . Жилий стан.

3-х кім Пулюя
olx.ua

Продам чудову, компактну 2 кімнатну квартиру в зданому будинку. Можна приступати до ремонтних робіт Хороший варіант як для здачі в оренду так і для проживання самому. Котел,підігрів підлоги, стяжка вже входить у вартість квартири. На квартиру виготовлені документи правовласності. Продаж без комісії для покупця. За деталями телефонуйте, розповім все в деталях.

2 кімнатна квартира в зданому будинку.Можна робити ремонт.Документи
olx.ua
1 - 24 з 2 678 результатів