Продається ЗДАНА з запущеними комунікаціями 1кім квартира в ЖК Комфорт Парк. Ліфт ПРАЦЮЄ Документи на право власності виготовлено. Квартира дуже тепла та світла. Повністю внутрішня, одностороння, окремі санвузли, та простора кухня. Якісний будинок з добре обладнаним двором, дитячими та спортивними майданчиками- баскетбольне та футбольне поле, поруч є школа та дитячий садок, басейн, аптеки, магазини, спортивний комплекс і лікарня. У зоні пішої доступності торговий центр, кафе і ресторани, всього 2 км до центру міста. Наповнення квартири: - утеплений фасад - гіпсова штукатурка стін під маяк - надійні броньовані двері - вікна енергозберігаючі з потрійним склом - заведені всі комунікації з лічильниками Для огляду квартири ТЕЛЕФОНУЙТЕ!

Хіміків вул., 28
rieltor.ua

Продається 1-кім. квартира в збудованому будинку , новобудова розташована поруч з парком та річкою Квартира розташована на ідеальному 8-му поверсі 10-ти поверхового будинку Комплектація: -стіни з цегли утеплені пінопластом під штукатурку -опалення від встановлених у квартирах індивідуальних котлів -панорамні вікна та засклені лоджії у кожній квартирі -стяжка в житловій кімнаті -для автомобілів мешканців передбачено відкриту стоянку. Житловий комплекс включає освітлений закритий двір з облаштованим дитячим та спортивним майданчиками, власну паркову. В околиці є школи та дитячі садочки. магазини, аптеки, перукарні. У 10 хвилинах ходьби оічка та парк. Все, щоб організувати якісне дозвілля у вільний час.А зручна транспортна розвязка дозволяє легко дістатися з будь-якої точки Івано-Франківська

Пасічна вул., 50
rieltor.ua

Продаж однокімнатноі квартири в шикарному ЖК бізнес класу. Квартира знаходиться на 5 поверсі з 15. В квартирі продумане планування, велика кухня з балконом та простора затишна спальня кімната, також санвузол та окремий гардероб. SKYGARDEN «живий» комплекс на Майзлях. Приватність та ексклюзивність стануть грунтом, на якому поступово проростатиме унікальний простір для життя. Так створено новий прогресивний район міста з атмосферою, що підійматиме вас вище неба higher than Sky. Архітектурна композиція ЖК передбачає каскадну поверховість з найвищими в Івано-Франківську будинками 19 поверхів. Власне озеро стане естетичним доповненням екопростору, яке ми вдало інтегруємо в багатоквартирний комплекс. Закритий двір, спортивне поле, великий дитячий майданчик, торговий центр, підземний паркінг, велопарковка й це лише частина того, що буде створено в SKYGARDEN для вашого природно-інноваційного життя у пішій доступності до центру. Тут відчуття присутності у великому місті буде перекрите свіжістю та легкістю завдяки озелененню та ландшафтному дизайну. Велика прибудинкова green-зона площею 30 тис. кв. м та відсутність тісної забудови даруватиме відчуття свободи. SKYGARDEN житловий комплекс у ритмі майбутнього. Тож телефонуйте для огляду вашого майбутнього житла

Хриплинська вул., 9
rieltor.ua

Продається компактна квартира в сучасному ЖК Manhattan UP Manhattan UP це-Каскадне будівництво, 6 великих кварталів із зеленими облаштованими дворами, повноцінна інфраструктура, підземний паркінг, сучасні технологічні рішення є ключовими складовими концепції Manhattan UP. Реалізація кожного з цих напрямів дозволить створити житло нового рівня. Сформувати технологічний простір, в якому все перевершує очікування. З турботою про найменших мешканців на території району передбачені дитячий садок і школа. Дітки здобуватимуть хороші знання та отримають чудові перспективи майбутнього. А якісна інфраструктура району стане полем зародження нових інтересів. Усе, про що можна лише мріяти, буде поруч з домом.

Левицького Романа вул., 19
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної квартири, в ЖК Княгинин Найкраща ціна в комплексі У вартість входить : - штукатурка ; - металопластикові вікна з енергозберігаючим склом; - підведення всіх комунікацій; - встановлення лічильників обліку газу, електроенергії та води; - якісні вхідні двері; - безшумні ліфти; - відеодомофон; - ландшафтний дизайн та затишне подвіря з дитячим майданчиком.

Княгинин вул., 44
rieltor.ua

Продаж 1 кім квартири Хороший жилий стан - великий балкон - броньовані двері - м/ п вікна

Гвардійська вул., 5
rieltor.ua

Велика однокімнатна квартира з затишному районі неподалік вокзалу та центру міста. Цегельне будівництво з зовнішнім утепленням, індивідуальне газове опалення, якісні металопластикові вікна, броньовані вхідні двері, штукатурка "по маяках".

Урожайна вул., 7а
rieltor.ua

Продаж квартири в цегляному будинку. -5 поверх -центральне опалення -жилий стан

Мазепи Гетьмана вул., 173
rieltor.ua

Продається двостороння 1-кімнатна квартира в ЖК Княгинин. Будинок цегляний, квартира внутрішня, розташована на 9-му поверсі 14-ти поверхового будинку. Житловий комплекс з власною охороною, відеоспостереженням, дитячими ігровими та спортивними майданчиками, великим дворівневим підземним паркінгом. Поруч торговий центр Княгинин, супермаркет Таврія В, різні магазини, школа, садочок, гарне транспортне сполучення з усіма районами міста. Детальніше за телефоном!

Княгинин вул 44, 40
rieltor.ua

Продається 1 кімнатна квартира в ЖК Manhattan Up. Площа квартири- 27м2. Квартира розташована на 3 поверсі 11-поверхового будинку. Можна розпочинати ремонтні роботи Вигідна ціна! Такий варіант житла актуальний як для власного проживання,так і для здачі в оренду. З турботою про найменших мешканців на території району передбачені дитячий садок і школа. Дітки здобуватимуть хороші знання та отримають чудові перспективи майбутнього. А якісна інфраструктура району стане полем зародження нових інтересів. Усе, про що можна лише мріяти, буде поруч з домом. Для огляду та консультації - телефонуйте!

Ленкавського вул., 34
rieltor.ua

Продаж квартир у ЖК, Івано-Франківськ

Площа: 31,1 м2 Кількість кімнат: 1 Поверх: 5-й з 5 поверхового Тип будинку: панельний будинок Стан квартири : під ремонт Адреса: вул. Хоткевича Гната, будинок, буд. 52/1., м. Івано-Франківськ Опис обєкта: До Вашої уваги 1-кімнатна квартира, розташована на вул. Хоткевича Гната, будинок , буд. 52/1, м. Івано-Франківськ . Гарний вид із вікна. Планування та інтерєр: Загальна площа 31,1 м2, кімната 17,1 м2, кухня 6,1 м2. Пластикові вікна. На підлозі паркет. Газ. Квартира під ремонт. Є можливість зробити перепланування. Розташування: Біля будинку знаходиться школа, дитячий садок, річка. Зупинка громадського танспорту за 2 хвилини пішки. Продаж здійснюється представником міжнародної компанії RE/MAX на підставі Договору та за ціною, узгодженою із власником, без сплати комісійних з боку покупця.

Хоткевича Гната вул., 52
rieltor.ua

Навигідніша пропозиція поруч парку Шевченка в якісній новобудові Код квартири - #35929961 Збудована новобудова біля парку Шевченка по вул. Чорновола. Якісний сучасний проект. Квартира у готовій новобудові, встановлені вікна, зроблений фасад. Здача до кінця року. Будинок повністю цегляний, з цегляними перестінками. Внутрішня , є лоджія на кухні. До парку Шевченка 2 хвилини, до центру міста 5 хвилин їди на автомобілі. Хороша транспортне сполучення з містом, поруч базарчик та вся необідна інфаструктура. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Чорновола вул., 155
rieltor.ua

Продам в новобудові 1-кім квартиру біля Парку!!!!! ✔ У вартість квартири входять металопластикові вікна, броньовані двері, суха стяжка в кімнатах, якісна штукатурка, всі лічильники а також інтернет та кабельне телебачення заведене в квартиру. ✔ Без комісій та переплат, можливе розтермінування на вигідних умовах.(представник забудівника) ✔ Більш детальніше за телефоном або пишіть на вайбер.

Чорновола вул., 152
rieltor.ua

Продам простору 1-кім квартиру в новобудові житлового комплексу з мультикомфортним плануванням та якісним наповненням квартири від одного з найкращого забудівника нашого міста! ✔Без комісій,можливе також розтермінування від забудівника до 2х років на вигідних умовах. ✔ Просторий та затишний двір з великою кількістю порко-місця, сучасні європейські дитячі майданчики з мягким покриттям підлоги, мультифункціональні спортивні майданчики,5хв до школи та дитячого садочка, зручне сполучення з центром міста. Не подалік знаходяться магазини,школа,дитячий садочок,Басейн,спортивний комплекс,банк,аптека,зупинка,100м до річки. ✔ Телефонуйте за номером або пишіть на Вайбер у зручний для Вас час.(також є декілька інших варіантів по місту)

Хіміків вул., 24а
rieltor.ua

Продам 1-кім квартиру в центральній частині міста. По акційній ціні !!!!!!! ✔ Цегляний будинок, суха стяжка, штукатурка під маяки, металопластикові вікна, броньовані двері, всі лічильники. ✔ 15хв до центру міста, поблизу школа, дитячий садочок, магазини, продуктовий ринок, парк. Район дуже комфортний все що потрібно є поруч. ✔ Новий комплекс закритого типу з дитячим майданчиком і великим парко-місцем. ✔ Без комісій та переплат, можливе розтермінування( представник забудівника) ✔ Більш детальніше за телефоном або пишіть на вайбер.(є ще декілька пропозицій по місту)

Довженка О. вул., 2
rieltor.ua

Продам 1-кім квартиру в новобудові в центральній частині міста за дуже хорошою ціною. ✔ Штукатурка під маяки, стяжка, броньовані двері, 5ти камерні вікна, всі лічильники, інтернет та кабельне телебачення заведені в квартиру. ✔ Можливе розтермінування до 3 років. ✔Сучасний житловий комплекс, двір закритого типу, повністю обжитий район в якому все є для комфортного життя, магазини, школа, дитячий садочок, торговий центр, зипинки громадського транспорту, банк, банкомат, тощо- ідеальне співвідношення ціни та якості. ✔ За більше детальною інформацією звертайтеся за телефоном або пишіть на вайбер.(також є ще декілька хороших пропозицій по місту)

Урожайна вул., 7б
rieltor.ua

1-кім квартира по акційній ціні в центральній частині міста!!!! ✔ Від забудівника без комісій та переплат, можливе розтермінування до 3 років. ✔ Новобудова знаходиться в затишному центрі нашого міста, де все поруч школа, садочок, магазини, хороша транспортна розвязка, аптеки, банк, 10хв пішої ходи до Ратуші. ✔ В ціну входять якісні 5-ти камерні металопластикові вікна з двокамерним енергозберігаючим склопакетом, броньовані двері, чорнова штукатурка під маяки, всі лічильники. ✔ Територія будинку під відеонаглядом з новітніми дитячими майданчиками, є можливість придбати гараж на території по вигідній ціні при -25%. ✔ За більш детальною інформацією звертайтесь по телефоні або пишіть на вайбер.

Виговського вул., 5
rieltor.ua

НОВИНКА - найкращий варіант у ціновій категорії до 30 000 доларів ! 2 кімнатна квартира. Код квартири - #36382063 3 хвилини до школи 6 хв до садочку гарний стан, а саме: -абсолютно новесенький санвузел (у тому числі бойлер, душова, унітаз, раковина) -поміняні нові батареї -пластикові вікна -кондиціонер крутий 6 поверх із 12, адже достатньо високий для чистого повітря та тишини знадвору. саме в цій квартирі ви можете втілити всі свої ідеї та задумки в ремонті, тому що потрібно зробити ремонт в коридорі та кухні. У цей же час ми отримуємо 1 кімнату у жилому стані та новий санвузел, і можемо водночас проживати в квартирі та завершити ці деталі. Запрошую саме вас на огляд даної квартири.

Хоткевича Гната вул., 44А
rieltor.ua

Сучасний ЖК Парковий маєток від надійного забудовника Івано-Франківськ МіськБуд. Код квартири - #36376191 Чудова локація - поруч парк Шевченка та міське озеро Вся необхідна інфраструктура, школи та садки. До центру міста 15хв. Квартира має вдале та практичне планування. Ідеальний 3й поверх. Наповнення - штукатурка стін по маяках, вхідні двері та якісний склопакет, заведені внутрішні комунікації та лічильники. Продаж можливий під розтермінування. Запрошую на перегляд для більш детального ознайомлення. з даною пропозицією. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Чорновола вул., 155
rieltor.ua

Продається квартира в гарній локації недалеко від центру Квартира в стані ремонту! Залита стяжка , зроблені частково стіни, замінені 1 міжкімнатні та вхідні двері. Велика кімната 19,9 м2 , два вікна та засклений склопакетами балкон . Гарний варіант як під оренду - поруч інститут і завжди буде попит від студентів, а також для власного проживання. Код квратири 36707643

Набережна, 14А
rieltor.ua

Вигідна 1 к квартира поблизу центру міста Новобудова знаходить в центральній частині міста за вул. Урожайній. Якісний сучасний проект. Квартира у гарній новобудові. Будинок повністю цегляний, з цегляними перестінками. Внутрішня , є лоджія на кухні. Хороша транспортне сполучення з містом, поруч скверик та вся необідна інфаструктура. Квартира повноцінна та видова. Найвигідніша ціна в даному районі. Варіта уваги - телефонуйте для перегляду Код 37017863

Урожайна вул., 7А
rieltor.ua

Вигідна пропозиція - для тих хто шукає якісне сучасне житло неподалік центру по найкращій ціні на ринку. Звертайтесь і зможете оглянути квартиру в зручний для Вас час. Код квартири: 36762949 Відділ продажу. Найкращі умови купівлі. Продається однокімнатна квартира в сучасній якісній новобудова, в 6хв від центру міста. Квартира має простору кухню, окрему спальну кімнату, балкон. Багато світла та простору. Планування продумане до деталей. Є можливість розтермінування з перший внеском всього 30% та зручними умовами розтермінування Сам будинок в тихому, ближньому центрі міста. Цегляний, утеплений, реалізовано по всіх сучасних стандартах. Великий внутрішній двір, інфраструктура, парковки, та всі зручності які будуть реалізовані для мешканців. Ідеальний варіант для власного проживання чи інвестиції та здачі в оренду

Урожайна вул., 7А
rieltor.ua

Вигідно 1 кім ближній центр новобудова Код квартири: 36864347 Продається 1 к квартира в сучасній якісній новобудова, в 6хв від центру міста. Відділ продажу. Найкращі умови купівлі. Є можливість розтермінування з перший внеском всього 30% та зручними умовами розтермінування Світла, сонячна квартира з оремою кухнею, простора кімната, є балкон Планування продумане до деталей. Сам будинок в тихому, ближньому центрі міста. Цегляний, утеплений, реалізовано по всіх сучасних стандартах. Великий внутрішній двір, інфраструктура, парковки, та всі зручності які будуть реалізовані для мешканців. Ідеальний варіант для власного проживання чи інвестиції та здачі в оренду

Урожайна вул., 7А
rieltor.ua

Вигідно 1 кім ближній центр новобудова Код квартири: 36848153 Продається 1 к квартира в сучасній якісній новобудова, в 6хв від центру міста. Відділ продажу. Найкращі умови купівлі. Є можливість розтермінування з перший внеском всього 30% та зручними умовами розтермінування Світла, сонячна квартира з оремою кухнею, простора кімната, є балкон Планування продумане до деталей. Сам будинок в тихому, ближньому центрі міста. Цегляний, утеплений, реалізовано по всіх сучасних стандартах. Великий внутрішній двір, інфраструктура, парковки, та всі зручності які будуть реалізовані для мешканців. Ідеальний варіант для власного проживання чи інвестиції та здачі в оренду

Урожайна вул., 7А
rieltor.ua
1 - 24 з 652 результатів