Простора та світла квартира в ЖК Main House, що розташована у самому центрі міста. Квартира має хороше, функціональне планування, роздільні кімнати. Вигідна 3 к квартира в центрі міста за вул. Євгена Коновальця, 35 Код квартири: 34028267 • 6 поверх з 14; • площа - 90 м2; • площа кухні - 32 м2; • новобудова; • сирець; • 3 хв пішки до стометрівки. • Є просторий балкон. • Ідеальний 6 поверх. Телефонуйте, дізнавайтеся деталі та приходьте на огляд, адже таку пропозицію зустрінеш не часто. Без комісії для покупця!

Коновальця Євгена вул., 37
rieltor.ua

Продається 2 кімнатна квартира в обжитій новобудові по вулиці Шевченка. Квартира знаходиться на другому житловому поверсі (фактично третій). Кімнати окремі, євроремонт, індивідуальне газове опалення, на підлозі паркетна дошка та керамічна плитка з підігрівом, металопластикові вікна, броньовані вхідні двері. Велика завсклена лоджія. У вартість квартири входять всі меблі та побутова техніка. Закрита прибудинкова територія. Зручна та тиха локація. Поруч парк Шевченка, міське озеро та вся необхідна інфраструктура.

Шевченка вул., 47а
rieltor.ua

Квартира в самому серці Франківська Двокімнатна квартира покращеного планування . Загальна площа 76.3м.кв.Висота стелі 3.2 м. Кімнати роздільні, санвузол теж. Також є кладова в квартирі, і на сходовій Комфортний третій поверх. З балкона видно стометрівку. Якщо ви любите бути в самому центрі подій, і бажаєте мати все необхідне для комфортного проживання в пішій доступності до 10хв. – не зволікайте , телефонуйте для огляду в живу.

Бельведерська вул., 2
rieltor.ua

Продається 2к квартира в центрі міста на вул.Шевченка. підходить під є Оселю Площа 76м²; Поверх 3 з 10. Охайна простора квартира. Якісні меблі. Роздільний санвузол, та 2 окремі кімнати.

Шевченка вул., 56
rieltor.ua

Продаю 2-х кімнатну двохсторонню квартиру з кухнею студією.Площею 81 кв.м. на 4 поверсі в дуже розвинутому та перспективному районі біля ТЦ АРСЕН та ТЦ ЕПІЦЕНТР.З дизайнерським ремонтом та технікою і кладовою.

власник
Продаю 2-км кв 81 кв м у новобудові з ремонтом та меблями і технікою
olx.ua

Продється двохкімнатна дворівнева квартира з великою терасою. Вул. Національної Гвардії. Зручна інфраструктура. Тихий і затишний мікрорайон. Деталі і додаткові фото - телефоном.

власник
Пентхауз *Паркове містечко*
olx.ua

Простора та світла квартира в ЖК Main House, що розташована у самому центрі міста. Квартира має хороше, функціональне планування, роздільні кімнати. Вигідна 3 к квартира в центрі міста за вул. Євгена Коновальця, 35 Код квартири: 34028267 • 6 поверх з 14; • площа - 90 м2; • площа кухні - 32 м2; • новобудова; • сирець; • 3 хв пішки до стометрівки. • Є просторий балкон. • Ідеальний 6 поверх. Телефонуйте, дізнавайтеся деталі та приходьте на огляд, адже таку пропозицію зустрінеш не часто. Без комісії для покупця!

ЗДАНА 3 К Топова квартира в центрі міста з видом на ратушу!
olx.ua

3-кімнатна з меблями і технікою Незалежності 146 5/10 поверх площа-79 м2 ціна- 100 000$ Документи більше 3р Роздільний санвузол, , кладова 3 спальні, балкон засклений. Все залишається , окрім картин. Індивідуальне газове опалення. Підігрів підлоги. Вся техніка (холодильник, посудомийна, духовка, пральна машинка, варильна газова плита

ВУЛ.Незалежності 3-кімнатна квартира з ремонтом і меблями
olx.ua

Продається 3кімнатна квартира до якої є ще підвальне приміщення, а також мансардне . Квартира розташована в самому центрі міста на вул Тарнавсього Зручна локація, поруч все що потрібно. Будинок австрійський Є індивідуальне опалення а також пічки . Огляд за номером телефону

Тарнавського улица, 27, Центр, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 100000.0 USD
dom.ria.com

Продаж Центр міста Сучасний житловий комплекс фемелі плаза Зданий корпус. Можна робити ремонт. Комунікації запущено Поверх 5 Площа 101 м2 Ціна 100 000 Дол До центру 1.5 км Поруч річка 5хв пішки до торгового центру, 10 хв до ринку Великий внутрішній двір з дитячими та спортивними майданчиками Квартира варта уваги Телефонуйте

Крайковского улица, 1А, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 100000.0 USD
dom.ria.com

Продаж квартир у ЖК, Івано-Франківськ

Продається двохрівнева квартира в другій Калиновій Слободі загальною. площею 150 кв м., сирець, зроблене індивідуальне газове опалення, котел, 4 кімнати , велика кухня студія, два санвузла, закритий двір з можливістю паркування автомобіля , документи більше 3-х.років !

Слободская улица, 8, Калинова Слобода, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 100000.0 USD
dom.ria.com

Продається двохрівнева квартира в другій Калиновій Слободі загальною. площею 150 кв м., сирець, зроблене індивідуальне газове опалення, котел, 4 кімнати , велика кухня студія, два санвузла, закритий двір з можливістю паркування автомобіля , документи більше 3-х.років !

Продається 4-кім. квартира в другій Калиновій Слободі
olx.ua

Стильна 2-х кімнатна квартира на 2-му поверсі в 3-х поверховому австрійському добротному будинку в центрі м.Івано-Франківськ по вул.Франка. Загальна площа - 75 кв.м. В плануванні розумно використаний кожен квадратний метр площі, висота до стелі - 3м, максимально зручне зонування: простора кухня, дві роздільні кімнати. Новий якісний дезайнерський ремонт зроблений виключно з високоякісних матеріалів, квартира укомплектована добротними меблями та якісною технікою є індивідуальне опалення, а також діючий камін, що створює додатковий затишок прохолодними вечорами, підігрів підлоги у ванній та коридорі, підвісні стелі, точкове освітлення, бельгійські шпалери. З вікон відкривається вид на гарний внутрішній двір з відпочинковою зоною (мангал + стіл), балкон виходить на вул.Франка, закрита вся внутрішня територія. Квартира продається з усіма меблями та технікою. Два входи в квартиру, в будинку 10 квартир, є гараж. Вся інфраструктура міста в пішій доступності, різноманітні мережі магазинів, супермаркети, школи, садки, коледжі, університети. Пропозиція варта вашої уваги! Заходь і живи! Показ в будь-який зручний для вас час - телефонуйте!

2-х кімнатна квартира по вул. Франка, центр міста.
olx.ua

Продам видову квартиру на міське Озеро. В Елітному ЖК HYDROPARK DELUX. В квартирі зроблений ремонт від забудовника: підігрів підлоги, батареї, залита стяжка, по шпакльовані стіни. Квартира має 2 кімнати та роздільний санвузол. У кожній кімнаті встановлено панорамні вікна. З вікон відкривається чудовий краєвид на міське Озеро! В будинку вже запущений вантажний ліфт. В підʼїзді йдуть фінішні ремонти. Квартира розташована у самому серці Івано-Франківська! Ви завжди зможете перебувати у центрі подій ЖК розташований на відстані від дороги тому окрім чудового вигляду Ви зможете насолоджуватись тишою у власному помешканні. Квартира приваблива як для власного проживання так і під інвестицію! Огляд в зручний для вас час!

Продається шикарна 2 к квартира біля озера!
olx.ua

Затишна 2к квартира з чудовим дизайнерським ремонтом загальною площею 71м2 у житловому комплексі Озеро. Код квартири - #36279569 Відео тут: youtu.be/87omdHqohr4 Продаж під Є-Оселя, Є-Відновлення та Державні програми Ремонт виконано в сучасному стилі з використанням найкращих,якісних матеріалів. Меблі виготовлені на замовлення з урахуванням найменших деталей. Квартира укомплектована якісною побутовою технікою провідних брендів. Підігрів підлоги на три контури: кухня, коридор і ванна. Закритий внутрішній двір. Поруч озеро, парк, школа. Житло повністю готове до заїзду нових власників. Кожен м2 площі квартири використаний функціонально та практично. Квартира чудово підійде як для сім’ї з дітками,так і для молодої пари. Все,що на фото залишається. Телефонуйте,оглянемо в зручний для Вас час! Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/prodazh-2k-kvartiri-novobudova-bilya-miskogo-ozera-u-zhk-ozero Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

2-к кв. Новобудова біля озера Є-Оселя Є-Відновлення Держ.Постанови
olx.ua

Продається сучасна 2-кімнатна квартира в ЖК Озеро, розташована на вулиці Приозерна в зданому будинку. Площа квартири - 71 квадратних метрів, розташування на другому поверсі. Планування включає кухню-студію та дві окремі кімнати. Ця квартира вражає сучасним ремонтом, обладнана меблями та побутовою технікою. Панорамні вікна дозволяють насолоджуватися чудовим краєвидом. У квартирі встановлений підігрів підлоги на три контури: у кухні, коридорі та ванній кімнаті. Житловий комплекс має закритий внутрішній двір для зручності мешканців. Розташування поруч з озером, парком та школою створює комфортне та приємне середовище для проживання. Запрошуємо на перегляд, щоб особисто оцінити всі переваги цієї чудової квартири!" Можна під ЄОСЕЛЯ

Продам стильну 2 кімнатну квартиру біля Озера можна під Єоселя
olx.ua

Неймовірна пропозиція : дворівневий пентхаус біля міського озера з шикарним виглядом з вікна, другий поверх утеплений і зашитий гіпсокартоном, розведене опалення і встановлені радіатори, розведена електрика. Вул. Гурика до центру 10 хв, рекреаційна зона через дорогу, топовий вигляд з вікна, давно обжитий будинок. Найпопулярніший район нашого міста. Продається квартира з довільним плануванням на першому рівні і трьома кімнатами з санвузлом на другому рівні. Кухня з великим відкритим балконом, велика лоджія, з виглядом на озеро і дві маленькі з виглядом на центр міста. Комплекс має досить зручне місцерозташування, навколо розвинена інфраструктура з усім необхідним для життя. Паркінг в дворі забезпечить місце для Вашого авто. Знаходиться в ідеальній локації, неподалік центру, міське озеро через дорогу, поруч все необхідне. Якщо Ви шукаєте ексклюзивне житло в Івано-Франківську - телефонуйте. Без жодних комісійних платежів. Код квартири #34668391

Топовий ВИДОВИЙ дворівневий пентхаус з частковим ремонтом біля озера
olx.ua

ПРОДАЖ дворівневої 3 -кім. кв-ри., вул. Вовчинецька (коло ТЦ "ВЕЛЕС"). Готова до проживання. ЗАЛИШАЮТЬСЯ всі меблі та техніка. ЗАКРИТИЙ ЖК з веденням відеонагляду, дитячим майданчиком та паркомісцями. ПЕРШИЙ поверх: - велика кухня студія (поділено зонування вітальні з каміном та кухні); - робочий кабінет; - санвузл (душова, туалет, умивальник); - засклений балкон; - велика лоджія. ДРУГИЙ поверх: - дитяча кімната; - спальня + гардероб; - санвузл (ванна, туалет, умивальник) Побутова ТЕХНІКА (холодильник, пральна машина, варильна ГАЗОВА плита, духовка, витяжка, котел, два кондиціонери). МЕБЛІ (Двоспальне ліжко з матрацом, дитяче ліжко, дивани, шафи, вмонтовані гардеробні, передпокій, стільці, стіл кухонний, кухня, письмові столи, комоди). Зручна локація - ПОРУЧ школа, садочки, зупинка громадського транспорту, розважальний ТЦ ВЕЛЕС, АТБ, ринок.

ПРОДАЖ дворівневої 3 кім. кв-ри, вул. Вовчинецька (поруч ТЦ «Велес»)
olx.ua

Продається 3к квартира в обжитому затишному ЖК. Відео тут: youtu.be/jYcZfp84crY Код квартири: 37683383 В квартирі зроблений дорогий якісний ремонт. Гарний район з розвиненою інфраструктурою. По всім питанням звертайтесь по телефону.

3-к. квартира в обжитому затишному ЖК з якісним ремонтом
olx.ua

Простора квартира у серці міста - вулиця Коновальця, ЖК Main House. Це найвигідніша пропозиція у цьому житловому комплексі 🔥💥 Площа: 90 м² Поверх: 6 з 16 (ліфт працює) Кухня-студія 32 м² + 2 окремі кімнати Ця простора квартира — ідеальне рішення для тих, хто цінує життя в центрі з усіма перевагами сучасного житлового комплексу. Будинок зданий та підключений до всіх необхідних комунікацій, що робить цей варіант ще привабливішим для тих, хто хоче почати ремонт та облаштувати житло під свій смак. - Величезна кухня-студія 32 м², яка стане центральним місцем вашого життя — ідеальна для створення кухонної зони та зони відпочинку. - Дві окремі кімнати, які можна використовувати як спальню та кабінет, або дитячу кімнату. - Високі стелі та великі вікна забезпечують квартиру великою кількістю природного світла. - Балкон із виглядом на сучасний дитячий майданчик та внутрішній двір — ідеальне місце для ранкової кави або вечірнього відпочинку. - Зручний 6-й поверх із працюючим ліфтом. - Будинок вже зданий, усі комунікації підключені — можна починати ремонт прямо зараз! ЖК знаходиться у престижному районі, поряд із ключовими інфраструктурними об’єктами — магазини, кафе, транспортні розв’язки. Ваша сім’я отримає все, що потрібно для комфортного життя у місті.

Коновальця Євгена вул., 21
rieltor.ua

Брутальна,дизайнерська квартира в ЖК «Сонячний» Дорогий та якісний ремонт, укомплектована меблями та технікою, шикарні вигляди на гори та місто з відкритого балкону Квартирна на електриці 12 кіловат Газова труба є можна перевести на газ Фурнітура Blum Техніка: 2 телевізори SAMSUNG 2 кондиціонери,посудомийна машина,холодильник,пральна машина,індукційна плита,мікрохвильова,духова шафа,відеодомофон Італійська плитка(Італія) Тіньовий шов Тепла підлога по всій квартирі Також з квартирою продається гараж з ремонтом Площа 40м2

Довженка О. вул., 57
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира + Кладова на поверсі по вул. Хіміків ЖК Comfort Park. Квартира з дизайнерським ремонтом. Меблі зроблені на замовлення в одному стилі в усіх кімнатах, двері з натурального дерева, якісна побутова техніка. Два окремі санвузли з інсталяціями, ванною, пралкою, сушильною машиною та системою фільтрації питної води Ecosoft. Встановлено конденсаційний котел Vaillant. Підігрів підлоги, ламінат 33 клас. Будинок зданий в експлуатацію в 2021 р. Зручний 3 поверх, ведеться відеонагляд. Школи, садки та басейн в пішій доступності.

Хіміків вул., 28
rieltor.ua

Продає власник. Двухярусна квартира 9 та 10 поверх. Вихід в підʼїзд є з 9 та з 10 поверху. Дубові сходи. На першому поверсі квартири: - велика кухня студіо з лоджіею. Повністю укомплектована кухня з всією необхідною якісною технікою. - балкон засклений. - великий кабінет - санвузол(туалет, душова, пральня) На другому поверсі квартири: - дитяча спальня+комора -доросла спальня+вбудований гардероб+комора - санвузол(туалет, ванна/джакузі) В квартирі залишається все як на фото Камери на території. Інтернет оптоволокно(працює без світла) Закритий двір. Ігровий майданчик. Дружні сусіди та їх дітки. Шикарний вигляд з вікна на вовчинецькі гори де нічого уже не буде будуватися. В дворі будинку є парковка а також поруч будинку є платна парковка з сторожем. Район з гарною інфраструктурою. Не далеко садочок і школа. Поруч великий ТЦ Велес, Метро, Арсен, Епіцентр, Гранд базар з органічними продуктами, аптеки, заправка, поліклініка, кінотеатр, ресторан Бухарест та інші заклади харчування, зупинка громадського транспорту. Якісний та надійний забудовник Вамбуд. Будинок визнано найкращим проектом 2016 року. Пишіть дзвоніть, покажу в любий момент. Дякую що дочитали)

власник
Вовчинецька улица, 219А, Позитрон, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 99900.0 USD
dom.ria.com

Продаж, здана, видова 3 кімнатна квартира - 102м2 з кухнею студією в ЖК Manhattan Сучасна новобудова по вул. Ленкавського в надсучасному ЖК - 2 поверх з 12 ( 2 ліфта) чудові краєвиди; - Новобудова введена в єксплуатацію, квартира готова до ремонту; - індивідуальне опалення (електричне) від будівельної компанії; - В усих кімнатах панорамні вікна, квартира дуже світла; - В пішій доступності міський парк, озеро; - Розвинена інфраструктура, прямий виїзд на набережну. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, електрика), зроблено міжкімнатні стіни, встановлено якісні панорамні вікна та вхідні двері. Показ за запитом - Телефон, Telegram, Viber, WhatsApp 24/7 - менеджер Литвиненко Олександр.

Продаж зданої, 3к квартира-102м2 з кухнею студією в ЖК Manhattan
olx.ua
1 - 24 з 589 результатів