Простора та світла квартира в ЖК Main House, що розташована у самому центрі міста. Квартира має хороше, функціональне планування, роздільні кімнати. Вигідна 3 к квартира в центрі міста за вул. Євгена Коновальця, 35 Код квартири: 34028267 • 6 поверх з 14; • площа - 90 м2; • площа кухні - 32 м2; • новобудова; • сирець; • 3 хв пішки до стометрівки. • Є просторий балкон. • Ідеальний 6 поверх. Телефонуйте, дізнавайтеся деталі та приходьте на огляд, адже таку пропозицію зустрінеш не часто. Без комісії для покупця!

Коновальця Євгена вул., 37
rieltor.ua

Продається 2 кімнатна квартира в обжитій новобудові по вулиці Шевченка. Квартира знаходиться на другому житловому поверсі (фактично третій). Кімнати окремі, євроремонт, індивідуальне газове опалення, на підлозі паркетна дошка та керамічна плитка з підігрівом, металопластикові вікна, броньовані вхідні двері. Велика завсклена лоджія. У вартість квартири входять всі меблі та побутова техніка. Закрита прибудинкова територія. Зручна та тиха локація. Поруч парк Шевченка, міське озеро та вся необхідна інфраструктура.

Шевченка вул., 47а
rieltor.ua

Продається 2 кімнатна квартира в центрі Івано-Франківська. Підходить під єОселя та інші державні програми. Квартира двостороння, знаходиться на ідеальному 3 поверсі в зданому та обжитому будинку по вул.Макогона від якісного на надійного забудівельника Франківський Дім, ЖК Княгинин Парк. В квартирі залишаються всі меблі та техніка. Ремонт робився для себе з дороговартісних матеріалів. Індивідуальне опалення. Підігрів підлоги всюди , де є плитка. Двір закритого типу. Є великий дитячий майданчик та паркомісця. Загальна площа- 62,5 м.кв. Площа кухні-15 м.кв. Документи всі в порядку. Ціна 100 тис.$

можливий продаж по єОселя
Макогона вул., 23
rieltor.ua

Квартира в самому серці Франківська Двокімнатна квартира покращеного планування . Загальна площа 76.3м.кв.Висота стелі 3.2 м. Кімнати роздільні, санвузол теж. Також є кладова в квартирі, і на сходовій Комфортний третій поверх. З балкона видно стометрівку. Якщо ви любите бути в самому центрі подій, і бажаєте мати все необхідне для комфортного проживання в пішій доступності до 10хв. – не зволікайте , телефонуйте для огляду в живу.

Бельведерська вул., 2
rieltor.ua

Продається ексклюзивна дворівнева 6-кімнатна квартира з ремонтом готовим на 75%. Характеристики: • площа 160 м2 / житлова 130 м2 / кухня 8 м2 • поверх 5-6 Планування • кухня • 5 спалень • вітальня • коридор • 2 санвузла Особливості • квартира з чорновим ремонтом • фінішна шпаклівка • розвід електрики • встановлено котел та радіатори • підігрів підлоги • залита стяжка • вмонтовані сходи Інфраструктура • гімназія • дитячий садок • торговий центр Менс простір • магазини • річка та озеро • зупинка транспорту.

демянів лаз, 24
rieltor.ua

власник
Княгинин улица, 44, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 100000.0 USD
dom.ria.com

Проється 3-х кім. квартира по вул.Європейська 2 під ключ з меблями . Вітальня, дві спальні, кухня та коридор з меблями

власник
Проється 3-х кім. квартира по вул.Європейська 2
olx.ua

Простора та світла квартира в ЖК Main House, що розташована у самому центрі міста. Квартира має хороше, функціональне планування, роздільні кімнати. Вигідна 3 к квартира в центрі міста за вул. Євгена Коновальця, 35 Код квартири: 34028267 • 6 поверх з 14; • площа - 90 м2; • площа кухні - 32 м2; • новобудова; • сирець; • 3 хв пішки до стометрівки. • Є просторий балкон. • Ідеальний 6 поверх. Телефонуйте, дізнавайтеся деталі та приходьте на огляд, адже таку пропозицію зустрінеш не часто. Без комісії для покупця!

ЗДАНА 3 К Топова квартира в центрі міста з видом на ратушу!
olx.ua

Продається 2 кімнатна квартира в Івано-Франківську по вул. Стуса 30 з меблями та технікою! Зданий будинок 2013 році. Забудівник Гаразд України Квартира внутрішня Площа 74м² Поверх 2 Оновлений ремонт в 2018 році. Ремонт робився якісно, для власного проживання. Підігрів підлоги де плитка, кондиціонер в залі Кабельний Інтернет Залишаються усі меблі (крім двох теоевізорів) Детальніше по телефону, звертайтесь!

Продається квартира біля Арсену
olx.ua

Простора та світла квартира в ЖК Main House, що розташована у самому центрі міста. Квартира має хороше, функціональне планування, роздільні кімнати. Вигідна 3 к квартира в центрі міста за вул. Євгена Коновальця, 35 Код квартири: 3 4 0 2 8 2 6 7 6 поверх з 14; площа - 90 м2; площа кухні - 32 м2; новобудова; сирець; 3 хв пішки до стометрівки. Є просторий балкон. Ідеальний 6 поверх. Телефонуйте, дізнавайтеся деталі та приходьте на огляд, адже таку пропозицію зустрінеш не часто. Без комісії для покупця!

Коновальца Евгения улица, 37, Центр, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 100000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Івано-Франківськ

Продаж Центр міста Сучасний житловий комплекс фемелі плаза Зданий корпус. Можна робити ремонт. Комунікації запущено Поверх 5 Площа 101 м2 Ціна 100 000 Дол До центру 1.5 км Поруч річка 5хв пішки до торгового центру, 10 хв до ринку Великий внутрішній двір з дитячими та спортивними майданчиками Квартира варта уваги Телефонуйте

Крайковского улица, 1А, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 100000.0 USD
dom.ria.com

Продам дуже простору квартиру в ЖК FAMILY PLAZA. Стан сирця. Встановлені вікна , вхідні двері та залита стяжка. В квартирі також є великий балкон з приємним видом. А також за додаткову плату можна придбати кладову на поверсі для зберігання власних речей. Для детальної інформації звертайтесь по номеру телефону.

Крайковского улица, 4, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 100000.0 USD
dom.ria.com

Продаж 3к квартири на вул.Національноі Гвардіі ЖК Паркове містечко. Комплекс розташований поблизу парку ім.Т.Г .Шевченка. Зданий будинок Запущено комунікаціі. Будинок на 16 квартир, лише 3кімнатні Ліфт спускається в гараж. Простора кухня-студія 35м та ТРи окремі кімнати.

Продаж 3к квартири на вул.Нац.Гвардіі
olx.ua

Продається затишна 2к квартира біля Парку Шевченка. Площа 76м2; Поверх 3 з 8. Здана та обжита новобудова,якісний будинок. Індивідуальне газове опалення. Особливості планування: велика кухня з лоджією,2 окремі кімнати,роздільні санвузли,простора вхідна зона. Квартира затишна та тепла,готова до заїзду нових влсаників. Чудове місцерозташування будинку.Поруч Парк Шевченка,транспортна зупинка,магазини,ресторан та все необхідне в пішій доступності. Огляд у зручний для Вас час!

Продаж великої 2к квартири на вулиці Шевченка
olx.ua

Продаж 3-кім. квартири в ЖК Європейський Бульвар Жилий 2 поверх Загальна площа 92.2м2 Розташування поруч з озером та парком у найкращій відпочинковій локації з найкрасивішими видами на Карпати, озеро та місто. Одне з кращих планувань, може бути, як трикімнатною, так і двокімнатною з кухнею-студією! Детальніше по телефону!

3кім. квартира ЖК Бульвар Європейський
olx.ua

Стильна 2-х кімнатна квартира на 2-му поверсі в 3-х поверховому австрійському добротному будинку в центрі м.Івано-Франківськ по вул.Франка. Загальна площа - 75 кв.м. В плануванні розумно використаний кожен квадратний метр площі, висота до стелі - 3м, максимально зручне зонування: простора кухня, дві роздільні кімнати. Новий якісний дезайнерський ремонт зроблений виключно з високоякісних матеріалів, квартира укомплектована добротними меблями та якісною технікою є індивідуальне опалення, а також діючий камін, що створює додатковий затишок прохолодними вечорами, підігрів підлоги у ванній та коридорі, підвісні стелі, точкове освітлення, бельгійські шпалери. З вікон відкривається вид на гарний внутрішній двір з відпочинковою зоною (мангал + стіл), балкон виходить на вул.Франка, закрита вся внутрішня територія. Квартира продається з усіма меблями та технікою. Два входи в квартиру, в будинку 10 квартир, є гараж. Вся інфраструктура міста в пішій доступності, різноманітні мережі магазинів, супермаркети, школи, садки, коледжі, університети. Пропозиція варта вашої уваги! Заходь і живи! Показ в будь-який зручний для вас час - телефонуйте!

2-х кімнатна квартира по вул. Франка, центр міста.
olx.ua

Терміновий Продаж трикімнатної квартири в центрі міста по вулиці Короля Данила !! Цікавє круговє планування Індів опалення та тепла палого всюди де є плитка Високі стелі що створюють затишну атмосферу Ремонт , старовинні меблі , поміняно вікна Є можливість зробити власну терасу Приємним бонусом майбутньому власнику буде наявність великої комори площею в 20м2 Також є можливість паралельно придбати комерційнє приміщення під введення власного бізнесу!! Телефонуйте, не зволікайте!! Додаткову інформацію скину в Приват

Терміновий Продаж трикімнатноі квартири в центрі
olx.ua

Продаж 3-кім. квартири в ЖК Європейський Бульвар Жилий 2 поверх Загальна площа 92.2м2 Розташування поруч з озером та парком у найкращій відпочинковій локації з найкрасивішими видами на Карпати, озеро та місто. Одне з кращих планувань, може бути, як трикімнатною, так і двокімнатною з кухнею-студією! Детальніше по телефону!

Ідеальна 3х кім 93м2 Вигляд на ОЗЕРО ЖК Бульвар Європейський
olx.ua

Неймовірна пропозиція : дворівневий пентхаус біля міського озера з шикарним виглядом з вікна, другий поверх утеплений і зашитий гіпсокартоном, розведене опалення і встановлені радіатори, розведена електрика. Вул. Гурика до центру 10 хв, рекреаційна зона через дорогу, топовий вигляд з вікна, давно обжитий будинок. Найпопулярніший район нашого міста. Продається квартира з довільним плануванням на першому рівні і трьома кімнатами з санвузлом на другому рівні. Кухня з великим відкритим балконом, велика лоджія, з виглядом на озеро і дві маленькі з виглядом на центр міста. Комплекс має досить зручне місцерозташування, навколо розвинена інфраструктура з усім необхідним для життя. Паркінг в дворі забезпечить місце для Вашого авто. Знаходиться в ідеальній локації, неподалік центру, міське озеро через дорогу, поруч все необхідне. Якщо Ви шукаєте ексклюзивне житло в Івано-Франківську - телефонуйте. Без жодних комісійних платежів. Код квартири #34668391

Топовий ВИДОВИЙ дворівневий пентхаус з частковим ремонтом біля озера
olx.ua

Запрошуємо вас ознайомитися з цією чудовою пропозицією - продається просторна 3-кімнатна квартира в житловому комплексі "Європейський Бульвар". Розташована на третьому поверсі, ця квартира вражає своєю загальною площею 92.2 квадратних метра. Незрівнянне розташування цієї квартири поруч з озером та парком створює ідеальну відпочинкову локацію з найкрасивішими видами на озеро та місто. Ви зможете насолоджуватися кожним моментом спокою та гармонії, що приносить навколишнє природне середовище. Одне з кращих планувань, може бути, як трикімнатною, так і двокімнатною з кухнею-студією! Детальніше по телефону!

3кім. квартира ЖК Бульвар Європейський біля Озера
olx.ua

Продається 3 км квартира великою площею 95 м2 з хорошим ремонтом. Будинок ВАМБУД знаходиться в комфортному та тихому районі міста. Поруч парк, озеро, супермаркети та дитячі майданчики. Квартира укомплектована якісними меблями та технікою. Роздільний санвузол, лоджія. Повністю готова до проживання. Ремонт виконано в світлих тонах.

ул. Гетьмана Ивана Мазепы, 165Б, Бам, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 100000.0 USD
dom.ria.com

Продам 3-кімнатну квартиру по вул. Європейська 2 (Симоненка) в ЖК Преміум якості! Район Каскад. Розглянемо продаж по ЄОселі та Державним програмам (постанова 280) Код квартири #36490279 + будинок зданий в експлуатацію в 2016р. + кухня-студія + дві спальні + перший жилий поверх = незалежність від ліфта + залишаються всі меблі та техніка + ЖК Європейський Сіті 1 + школи та садки в пішій доступності + цілодобова охорона + один з найкращих дворів закритого типу з дитячим та футбольним майданчиками + будинок обслуговує ОСББ (офіс в дворі) Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати житло, орендувати/куптии/продати комерційну нерухомість та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Європейська вул., 2
rieltor.ua

простора тепла, двостороння. Грамотне та енергоефективне опалення. Тепла підлога всюди крім залу, так як там дубовий ламінат. Батареї у всіх кімнатах. Тепло в підлозі чи батареях регулюється в колекторі автономно один від одного. За рахунок чого відчутна економія на опаленні. 2 балкони + лоджія. Гарне планування. Поруч школа та садок. За деталями та оглядом квартири телефонуйте

власник
Ключный переулок, Каскад, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 99999.0 USD
dom.ria.com

5-к. квартира в ЦЕНТРІ 115 м² готова до проживання без комісії вул. Гординського №33566687 Основні характеристики: - три відокремлені спальні; - кухня студія 20 м.кв; - окрема вітальня; - сучасний ремонт, якісні матеріали; - індивідуальне газове опалення з теплою підлогою. Ваш шанс придбати у власність зручну світлу квартиру в унікальній локації - 5-ти хвилинна піша доступність до озера, центрального парку та стометрівки! Разом з усіма меблями та технікою. Повністю готова до комфортного проживання. Балкон із видом на історичну панораму вулиці Гординського. Закрита територія двору, парковка завжди в наявності. Можливість оплати по перерахунку. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Гординського С. вул., 3
rieltor.ua
1 - 24 з 551 результатів