Продаю ексклюзивну двокімнатну квартиру з якісним ремонтом та терасою в ЖК River Park! У квартирі зроблений якісний ремонт, використовувались виключно дорогі матеріали. На підлозі паркет, в зонах де тепла підлога - керамограніт. Всі меблі виключно з дорогих матеріалів. Якісна вмонтована техніка: холодильник, посудомийна машина, пральна машина, духова шафа, варильна поверхня, встановлені кондиціонери та змонтовані телевізори - все це залишається. Гарне та просторе планування квартири. Є велика кухня-студія, дві окремі просторі спальні, два санвузла та вихід на велику відкриту терасу з виглядом на все місто. Житловий комплекс River Park 1 знаходиться в тихому та спокійному мікрорайоні міста. На території є великий дитячий та спортивний майданчик. Дуже розвинена інфраструктора поруч, також є багато магазинів, кафе. В пішій доступності центр міста(15хв пішки до Ратуші). Також поруч рекреаціна зона з місцями для відпочинку. Є зупинка громадського транспорту, звідки можна дістатись в будь-яку точку міста. В пішій доступності декілька шкіл та садочків. Не пропустіть можливість отримати дійсно гарний варіант! Телефонуйте!

Галицька вул., 55
rieltor.ua

Простора 3к квартира поряд з озером і парком Шевченка, ЖК Сонячний У квартирі вже встановлено газовий котел, тепла підлога, розведене опалення, залита чистова стяжка. Кухня студія і 3 окремі кімнати, 2 санвузли, дійсно простора квартира. Світла і тепла, двостороння, є лоджія і балкон. Площа 86.4 м2 Поверх 6/10 Ціна 76 000$

Довженка О. вул., 25
rieltor.ua

Продається квартира з гарним плануванням та власним подвірям Зручне планування де окрема затишна кімната, велика кухня студія, яку з легкістю можна зручно зонувати під ваші потреби, а головна фішка цієї квартири це власне подвіря Затишок та комфорт тут вам гарантовані Малоповерховий комплекс з чудовою власною інфраструктурою: - дитячі майданчики для різних вікових груп - власний дитячий садок на території ЖК - багаторівневий наземний та гостьовий паркінг - спортивні майданчики різного типу - парки та сквери для прогулянок Є ще інші планування та вибір поверхів Також діють різні програми лояльності Телефонуйте за деталями код обєкта 1078

Коновальця Євгена вул., 229
rieltor.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Стильна та сучасна двокімнатна квартира з якісним ремонтом в центрі міста. Велика кухня-студія (28 м2) та дві окремі кімнати. Якісні кухонні меблі з фурнітурою Blum, мальовані фасади, є вся необхідна техніка: холодильник, посудомийка, духова шафа та мікрохвильова, пральна та сушильна машина Electrolux, два інверторних кондиціонери Samsung та телевізор Samsung 50 дюймів з функцією SmartTV. Санвузли роздільні, є ванна та окрема душова. Підігрів підлоги всюди де плитка. Дві окремі кімнати, з вікон яких відкривається дуже гарний вигляд на місто. Є французький балкон. Квартира розташована у новому житловому комплексі неподалік від центру міста. Особливістю комплексу є великий внутрішній двір з дитячим та спортивним майданчиками та територію вільною від авто, так як під майданчиками є великий підземний паркінг. Також в даному ЖК відкрився великий торгово-розважальний комплекс "Княгинин", де є великий супермаркет "Таврія В" та багато різних комерційних приміщень. Для огляду квартири телефонуйте!

Княгинин вул., 44
rieltor.ua

Продається ексклюзивна 2-кімнатна квартира в хорошому районі міста неподалік центру. Стильний та сучасний ремонт не залишить рівно-душним жодного покупця. Квартира знаходиться в хорошому ЖК від одного з найкращого забудовника міста Kontilium Group. Дане житло розташоване на комфортному 5 поверсі. Простора кухня та дві окремі кімнати. Раціонально використана площа дозволяє комфортно і затишно почувати себе в квартирі. Простора кухня-студія вже повністю укомплектована якісними меблями та дорогою технікою. Вже встановленні: газова варильна поверхня, духова піч, посудомийна машина, холодильних прихованого монтажу. Також встановлений кондиціонер, який працює як на обігрів так і на охолодження квартири. Тепла підлога в кухні-коридорі та санвузлі. По усій квартирі на підлозі встановлений кварц-вініл. Санвузол зроблений з дорогих матеріалів, інсталяція та гігієнічний душ. Будинок складається всього з 1-ого підїзду, що робить його максимально зручним для проживання. Знаходиться в чудовій локації неподалік центру, поруч є вся необхідна інфраструктура для комфортного і спокійного проживання. Чудово підійде як для власного проживання так і під здачу в оренду. За детальною інформацією та оглядом телефонуйте.

Кисілевської О. вул., 27
rieltor.ua

Ексклюзивна пропозиція! Пентхаус у житловому комплексі Manhattan з виглядом на озеро. Площа 158м2; Поверх 14 з 16. Житловий комплекс еліт класу,який знаходиться поруч міського озера на вул.Ленкавського 34. Закритий двір з відеонаглядом,підземним паркінгом та власною інфраструктурою. Будинок введено в експлуатацію,можна починати ремонтні роботи. Ліфт працює. Якісне будівництво,в будинку безшумний ліфт,алюмінієві вікна та броньовані вхідні двері,сучасні та стильні підїзди. 2 квартири на поверсі. Особливості планування: -велика кухня студія; -3 окремі кімнати; -3 санвузли; -відкритий балкон; -місце під гардероб. З квартири відкривається неймовірний вигляд з вікна на озеро та гори. Огляд у зручний для Вас час!

Ленкавського вул., 34
rieltor.ua

Продається Здана однокімнатна квартира в ЖК Комфорт класу в затишному районі міста. Квартира доволі простора та світла не кутова, тепла, в ній доволі практичне планування що включає окрему велику кімнату, кухню студію, простору ванну кімнату, коридор та дві лоджії з панорамними вікнами. В Житлі вже зроблено ряд чорнових робід що дозволить заощадити час та кошти для реммонту, а саме залита стяжка підлоги, зроблено чорнову штукатурку під маяки, вмонтовано теплу підлогу в коридорі, санвузлі та кухні,є всі лічильники на комунікації(газ, світло, вода), також в ціну входить газовий модем, та двоконтурний котел від якісного виробника. В будинку вже більшість сусідів вже проживає, ліфт запущено. Житловий комплекс закритого типу з доглянотою територією на якій є багато озеленених ділянок, дитячий майданчик та спортивний майданчик, поруч є школа та садок, велика кількість магазинів та кіосків, закладів дозвілля та харчування. Кому цікава така пропозиція телефонуйте!

Хіміків вул., 35
rieltor.ua

Терміновий продаж просторої 1 кімн квартири, кухня студія в ЖК Галицький 2 в мікрорайоні Пасічна. Вул. Хіміків 43 Здана новобудова, всі комунікації підведені! Сирець Площа 48.9 м2 Поверх 6/10 На документах ( до 3р.) Ідеально підійде як для власного проживання, так і під здачу в оренду. Для детальної інформації та стосовно огляду квартири, телефонуйте!

Хіміків вул., 43
rieltor.ua

Продаж ВИДОВОЇ трьох кімнатної квартири в популярному ЖК Міленіум. Квартира 95 квадратних метрів , перепланована у студію з двома просторими спальнями, гардеробом.За додаткову ціну можна придбати комору на поверсі. Ремонт виконувався по дизайн проекту. Все робилось для себе з якісних та дорогих матеріалів. Рішення про продаж прийнято нещодавно, тому вирішили не монтувати меблі, а залишити можливість покупцю зробити на свій смак. Поруч є вся необхідна інфраструктура.Парк,озеро,безліч магазинів та ТЦ.

можливий продаж по єОселя
Мазепи Гетьмана вул., 32
rieltor.ua

Терміново продається 1к квартира у цегляному будинку в центральній частині міста на вулиці Незалежності район кінотеатру Космос. Квартира розташована на 1 поверсі, п`ятиповерхового будинку Внутрішня, тепла. Квартира - студія, санвузол суміжний. Вікна виходять у тихий затишний двір. Індивідуальне газове опалення забезпечує комфорт та економію на оплаті комунальних послуг. Квартира продається з усіма меблями та технікою. Повністю готова для комфортного проживання або здачі в оренду. Для вашої зручності є парковка , щоб ви не турбувались про пошук місць для свого автомобіля . Крім того , розташування будинку є дуже зручним : центр міста, з усіма необхідними послугами та інфраструктурою. Якщо ви шукаєте комфортне життя в самому серці міста - ця квартира стане для вас ідеальним варіантом . Телефонуйте і заходьте на перегляд- ця пропозиція не залишить вас байдужими !

Незалежності, 101
rieltor.ua

Продаж квартир у ЖК, Івано-Франківськ

Продаж просторої 2 кімн двосторонньої квартири в самому центрі Івано-франківська по вул. Південний бульвар в 5 хв до міського озера та парку Шевченка, в 10 хв до Ратуші та Стометрівки. Топова локація. Дуже розвинена інфраструктура. Новобудова. Ідеальний 3 поверх шестиповерхового будинку. Кухня студія з лоджією площею 19,4 м2, велика вітальня - 23,7 м2, друга кімната - 11,7 м2. 3 санвузли: ванна кімната, туалет та душова. Великий коридор. Ідеально підійде як для власного проживання, так і під дорогу здачу в оренду! Для детальної інформації та стосовно огляду квартири, телефонуйте

Південний бульв., 24Б
rieltor.ua

Продається шикарна двокімнатна квартира в гарному спокійному районі міста по вул Хоткевича. Квартира вдало перепланована і зроблено стильний ,якісний ремонт. Знаходиться на 5 з 5 поверхів. Планування: -велика спальня 17 м з заскленою лоджією та панорамними вікнами; -кухня студія з відпочинковою зоною ,яку при бажанні легко можна зробити окремою кімнатою ,вклавши тільки розсувні склянні двері; -стильна ванна кімната; -коридор з великою шафою-купе. Все, що є з меблів та техніки ЗАЛИШАЄТЬСЯ Квартира просто ідеальна, щоб заїхати і жити. Телефонуйте домовимось за огляд

Хоткевича Гната вул., 50
rieltor.ua

Продається сучасна двокімнатна квартира в елітному комплексі поруч з озером Гарне планування: простора кухня-студія, окрема затишна спальна кімната, гардероб та санвузол Елітний забудовник давно завоював довіру своїх жителів Комплекс закритого типу з власною інфраструктурою. У дворах облаштовані сучасні дитячі та спортивні майданчики, відпочинкові зони З вікон відкривається гарний вигляд на гори Є вибір поверхів Також можливе розтермінування Великий вибір сучасних планувань як у будинках, що будуються, так і в ГОТОВИХ на будь-який смак і бюджет Деталі по телефону та зустрічі код обєкта 1122

Левицького, 11
rieltor.ua

Квартира в самому центрі, по гарній ціні! В пішій доступності Драмтеатр, кінотеатр та Стометрівка. Комфортний поверх, кухня-студія та окрема спальня Квартира укомплектована меблями та технікою. Чудовий варіант, як для себе так і інвестицію, орендарі завжди будуть на дану квартиру Деталі за телефоном.

Незалежності вул., 115
rieltor.ua

Продаж стильної та сучасної квартири в новому житловому комплексi "U One"! Квартира розташована на 10 поверсі з гарним виглядом з вікна. Ідеальне планування квартири – кухня-студія з усіма меблями та технікою і окремою спальнею. Є всі необхідна побутова техніка фірми BOSH: пральна машинка, посудомийна машина, холодильник, варильна поверхня, духова шафа та мікрохвильова піч. U ONE – це тринадцятиповерховий комплекс комфорт класу у районі Позитрон в Івано-Франківську. Особливості: – розвинена інфраструктура, поруч торгові центри, магазини, дитячі садочки та школи -закритий безпечний двір -якісні металопластикові вікна -два ліфти в під’їзді -дитячий майданчик -гаражні бокси -близькість до зелених зон. Якщо ти хочеш унікальну шикарну квартиру в Івано-Франківську, тоді це твій варіант ! Телефонуй!

можливий продаж по єОселя
Вовчинецька вул., 223г
rieltor.ua

Продаж просторої 2-кім. квартири з кухнею-студією в спокійному районі. Загальна площа 64м2 Квартира має двостороннє планування, внутрішня, зручний поверх. Духова шафа, Варильна панель, Посудомийна машина, місце під холодильник та пральну машину. В квартирі зроблений сучасний ремонт з використанням якісних матеріалів (робили для себе). Встановлене індивідуальне газове опалення, тепла підлога на кухні та лоджії, в коридорі та санвузлі. Простора кухня-студія, роздільні кімнати та лоджія. Обжитий будинок дитячий та спортивний майданчики та велика кількість паркомісць. Поруч знаходиться річка, школа , дитячий садок, магазини та зупинки громадського транспорту. Детальніше по телефону!

Хіміків вул., 23б
rieltor.ua

Продається 2 кімнатна квартира з меблями та технікою у мікрорайоні Каскад. Квартира з гарним плануванням: - велика кухня-студія - спальня з лоджією - дитяча - санвузол Кухня повністю омебльована та з усією необхіодною технікою: - холодильник - духова піч - мікрохвильовка - варильна поверхні Комплекс розташований у дуже зручній локації поруч Арсен, Епіцентр, школи та садочок, магазини, річка. Телефонуйте щоб оглянути квартиру

Стуса Василя вул., 1
rieltor.ua

Продаж сучасної 2 кім квартири 73,6 кв.м ЖК Гетьманський. Вдале планування, кухня студія 27 кв.м, яку можна використати як вітальню, 2 окремі кімнати 16 та 12 кв.м, просторий коридор, окремий санвузол. Квартира світла, простора, двостороння, з функціональним зонуванням. Комфортний 4 поверх. У вартість квартири входить котел, газ підключено і запущено, встановлено лічильники. Будинок зданий, частково заселений. Комунікації підключені, можливо робити ремонтні роботи. Право власності. ЖК Гетьманський комплекс з цегли, міжкімнатні та зовнішні стіни з цегли, утеплені пінополістриролом, тому квартири тут надзвичайно теплі. Працює ліфт. Домофон. Є місце для паркування авто та гаражі, спортивний майданчик з штучним зеленим газоном. Теріторія комплексу закрита. Тихий спокійний район, навкруги приватний сектор. До центру 10 хвилин на авто. Велес, АТБ, Євроспар – все поруч. Чудовий варіант для щасливого життя вашої родини. Телефонуйте, організуємо продаж з повним супроводом.

Хмельницького Богдана вул., 57Д
rieltor.ua

Пентхаус з власною терасою! Площа квартири 91 м.кв. Круте планування квартири: 3 просторі кімнати та кухн-студія. Великий коридор, де можна вмонтувати вмістку шафа. Можливе перепланування квартири по вашому бажанню. В наповнення квартири входить: Гіпсова штукатурка стін, двоконтурний котел, чистова стяжка по всій квартирі. 0997335169

власник
Незалежності вул., 146
rieltor.ua

⚡️Продам 2 кімнатну квартиру біля Озера та Парку, центр міста, вул. Національної Гвардії, ЖК Паркове Містечко . ❗️🗞️96000$🗞️❗️ 💫на 8 поверсі/ 9-ти поверхового будинку, площею 62 м.кв, ліфт працює. 💫кухня- студія , 2 окремих кімнати, суміжний санвузол , гардеробна, 2 засклених лоджії. 💫квартира не кутова. 💫сучасний, якісний євроремонт , меблі та техніка. Заходи і живи ! ⚡️Затишний ЖК , де є все : садок, АТБ, кавярня, піцерія, зони відпочинку, дитячі та спортивні майданчики, поруч Прикарпатський університет, піша доступність до стометрівки . 📲 099-62-62-405. Надюша

Національної Гвардії вул., 14Л
rieltor.ua

Продається простора однокімнатна квартира з якісним та сучасним ремонтом , квартира має функціонал двокімнатної адже була вдало перепланована на простору кухню-студію 25 м2 та окремою спальнею , загальна площа квартири становить 45 м2 та розташована на зручному 4-му поверсі 10-ти поверхового будинку.У будинку вже працює ліфт ,двір закритого типу з власним відео наглядом. У квартирі вже змонтована стильна кухня та вся необхідна техніка для життя . Холодильник прихованого монтажу - Gorenje Духова піч - Gorenje Мікрохвильова піч - Gorenje Індукційна поверхня - Gorenje Посудомийна машина - ВЕКО Витяжка - Vento Умивальник - Kroner На стінах нанесена венеціанська декоративна штукатурка , на підлозі широкоформатний керамограніт , всюди де питка змонтована система підігріву підлоги. В кімнатах на підлозі застелений якісний ламінат 33 класу з фаскою . Житловий Комплекс «СВІТАНОК» — це сучасний комплекс комфорт класу, натхненний самою природою, її досконалістю та силою. Це 120 ідеально спланованих квартир, у яких мешканці можуть підтримувати баланс між справами та відпочинком. Комплекс знаходиться у хорошій транспортній досяжності, поруч торгові центри, споруди інфраструктурної необхідності, а головне – зелена зона річки Бистриця-Солотвинська.

можливий продаж по єОселя
Целевича Ю. вул., 4
rieltor.ua

Пропонується для продажу простора двокімнатна квартира , яка повністю відповідає сучасним стандартам комфорту та якості життя. 4поверх 10- ти поверхового будинку цегляна новобудова загальна площа 70 м2 дві кімнати кухня студія 18 м2 індивідуальне опалення ,підігрів підлоги, внутрішнє і зовнішнє утеплення. Програматор в спальні для додаткової доцільної економії і енергозбереження в опалювальний сезон засклений балкон-лоджія 2 кондиціонери Оптимальне планування з функцією трикімнатної квартири: Простора кухня-студія площею 18м². Окремі кімнати. В квартирі сучасний ремонт з використанням якісних матеріалів. Особливості квартири: • Використані матеріали (бельгійська паркетна дошка та керамограніт , міжкімнатні двері від українського виробника) • Енергоефективні вікна • Сучасна сантехніка, мідна електропроводка • Підігрів підлоги • Вбудована кухня з сучасною енергоефективною побутовою технікою класу А Утеплення підлоги і стелі, зовнішнє утеплення, вмісткі і функціональні меблі, виготовлені по індивідуальному проекту - все продумано для зручного, приємного і безпечного проживання Використано кожний сантиметр корисної площі квартири. Меблі і техніка залишаютья новому власнику.

Коновальця Євгена вул., 138А
rieltor.ua

Продається 1 кім. квартира з великою кухнею студією з можливістю розтермінування. Дана квартира дійсно варта Вашої уваги! У вартість вже входить гіпсова штукатурка під маяки, газовий котел, якісні двері та вікна, лічильники і комунікації заведені в квартиру. Квартира на гарному 2 поверсі, що заощадить Вам кошти при ремонті, а також за умови відключення світла не буде проблемою піднятись в квартиру.Великим плюсом є кухня студія площею 20м2 де ви будете приймати гостей.Квартира внутрішня,а отже буде тепла,вікна виходять у внутрішній двір за рахунок чого буде тихо і спокійно. • 2 поверх з 10 (ліфт); • новобудова; • індивідуальне газове опалення; • цегляні перестінки; • гіпсова штукатурка; • котел; Перший внесок 28200$, залишок при отриманні документів права власності 17 800$

Національної Гвардії вул., 3
rieltor.ua

Продається велика однокімнатна квартира з меблями та технікою. Квартира має велику площу 46 м2, та розташована на комфортному 6 поверсі. Якісні меблі та техніка. Квартира з функціональним плануванням: велика кухня-студія, окрема спальня кімната, просторий коридор з місцем під шафу, санвузол. Комплекс розташований у зручній локації, поруч школа та садок, магазини, Veles Mall, Арсен, Епіцентр. Телефонуйте щоб оглянути квартиру.

Вовчинецька вул., 2
rieltor.ua
1 - 24 з 870 результатів