Продам однокімнатну квартиру в центрі по вул. Українська. Площа квартири 31 м2. Поверх 2/5. В квартирі залишаються всі меблі та техніка. Бойлер на гарячу воду. Хороша внутрішня квартира.

Українська вул., 6
rieltor.ua

Продається квартира у хорошому стані із індивідуальним газовим опаленням. Світла та простора квартира із функціональним плануванням, адже, ванна кімната розділена від туалета, є гардеробна! Квартира внутрішня та двохстороння. Поруч школа, за віконом, дитячий садочок, магазини та супермаркет. Гарний двір! Показ у зручний час. Торг можливий

Тролейбусна вул., 5
rieltor.ua

Продам чудову 2-х кімнатну квартиру по вул.Целевича 3Б. Квартира розташована на комфортному 7 поверсі дев’ятиповерхівки. Будинок панельний 1990року побудови. Квартира внутрішня та тепла. Дуже гарне планування з двома роздільними кімнатами, просторою кухнею та роздільним санвузлом. Загальна площа 51м2. Є балкон. Вікна виходять в сторону річки. Квартира з гарним ремонтом. Все робилось для себе. Всі меблі та техніка що представлені на фото залишаються. В квартирі індивідуальне газове опалення (двохконтурний газовий котел).Всі сантехнічні комунікації замінені на нові. Чудовий район. Одразу біля будинку дитячий садок,школа,річка. Найкраща пропозиція 2-х кімнатної квартири в даному сегменті на ринку. В наявності є відеоогляд даної квартири. Зі всіма питаннями які Вас цікавлять телефонуйте.

Целевича Ю. вул., 3Б
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Квартира затишна, не кутова, кімнати роздільні, санвузол роздільний/ванна, вхідні двері броньовані, є балкон, комора в квартирі. Будинок розташований у дворі, є місця для паркування автомобіля, дитячий майданчик, поряд садочок, школа, поліклініка, торгові центри. Ціна вказана без комісії для покупця!

Вовчинецька вул., 198 а
rieltor.ua

Трикімнатна квартира вул. Хоткевича («Китайська стіна»). Ідеальний 4-й поверх 9-и поверхового будинку площею 62, 8 м². Будинок панельний. Квартира не кутова, двостороння, всі кімнати відокремлені. Санвузол роздільний. Є дозвіл на індивідуальне опалення (централізоване опалення відключено). Зроблено частково ремонт: - пошпакльовано стіни та стелі - нова плитка у санвузлі - частково поміняно вікна - замінено проводку - в будинку створено ОСББ - утеплений будинок Район з добре розвиненою інфраструктурою - поряд зупинка громадського транспорту, школа, дитячий садок, пошта, супермаркет, Нова Пошта. Великий внутрішній двір. Дзвоніть - покажемо у зручний для вас час!

Хоткевича Гната вул., 54
rieltor.ua

Квартира, світла, затишна, внутрішня, на середньому 5 поверсі, усі кімнати окремі, санвузол роздільний/ванна, дві лоджії, на підлозі паркет, вікна металопластикові, кухня оснащена коморою. Будинок панельний 2001 року побудови, є ліфт, тихий зелений двір з дитячим майданчиком та місцями для паркування, поряд зупинка транспорту, торговий центр Арсен, садочок, школа. Квартира продається з усіма меблями та технікою. Готова до заселення!

24 серпня вул., 1
rieltor.ua

Продаю 4 кімнатну квартиру Будинок розташований в тихій, спокійній частині міста вул. Чорновола Поруч парк та озеро В квартирі 3 окремі спальні та велика вітальна кімната Санвузол роздільний Частково замінені вікна на металопластикові Просторий двір з дитячим майданчиком Показ в зручний для вас час!

Чорновола вул., 136
rieltor.ua

Чотирикімнатна квартира на восьмому поверсі девятиповерхового панельного будинку по вул. Паркова в м. Івано - Франківську. Загальна площа 84 кв. м., житлова площа 55 кв. м., кухня 8 кв. м.. В квартирі проведено косметичний ремонт , встановлено металопластикові вікна , вхідні двері деревяні, індивідуальне опалення, лічильники на всі комунікації. Квартира двостороння, кімнати - роздільні, санвузол роздільний. Вікна виходять у двір , балкон засклений. В квартирі залишаються всі меблі, Комфортне розташування, поряд знаходиться: школа, дитячий садок, ігрові майданчики, лікарня, пошта, відділення банку, магазини, ТРЦ, ресторани, кафе, супермаркети, зупинка громадського транспорту, парк, зелена зона. Код обєкта 2694

Паркова вул., 18
rieltor.ua

Продається 2кім. квартира по вул. Симоненка район Каскад в м. Івано - Франківську. Код квартири #36473167 Загальна площа 54,5 кв. м., житлова 29,9 кв. м., кухня 8,7 кв. м.. В квартирі косметичний ремонт , встановлено металопластикові вікна , вхідні двері броньовані, центральне опалення, бойлер, лічильники на всі комунікації. Квартира одностороння , кімнати - роздільні, санвузол роздільний. Вікна виходять на пішохідну зону, не на дорогу, балкон засклений. Також є підвал. В квартирі залишаються всі меблі та техніка. Будинок має хороше розташування , поряд знаходиться: школа, дитячий садок, ігрові майданчики, лікарня, пошта, відділення банку, магазини, ТРЦ, ресторани, кафе, супермаркети, зупинка громадського транспорту, парк, зелена зона. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Симоненка Василя вул., 34
rieltor.ua

1 кімнатна квартира біля Арсену з гарним Ремонтом та Меблями, район Каскад. Вдале розташування. Код квартири - #36667349 + стильний функціональний ремонт + простора кухня + ідеальний 3 поверх. Ліфт працює (замінений на новий гарний!) + все залишається + 8хв пішки до супермаркету Арсен та гіпермаркету Епіцентр + 1хв до продуктового Сім 23 + 1хв до зупинки + вікна в тихий зелений двір + внутрішня = тепла + якісні вхідні двері + всюди пластикові вікна + батареї замінені на нові + поряд річка, озера + заведений швидкісний інтернет Вживу навіть краща, телефонуйте!

Симоненка Василя вул., 34
rieltor.ua

ЖК в городе Ивано-Франковск

Топова 1 кім Кухня - студія + Простора спальня кімната Дизайнерський ремонт. Код квартири - #36682457 В квартирі метало пластикові вікна. Сімя робила все для власного проживання. Комфортний 3 поверх. Ліфт працює. В дворі є місце під авто. Дуже розвинутий район з інфраструктурою. Близько до всіх благ цивілізації. Також дана пропозиція добре підійде під здачу в оренду. Звертайтесь щоб подивитися вживу. Будинок має хороше розташування , поряд знаходиться: школа, дитячий садок, ігрові майданчики, лікарня, пошта, відділення банку, магазини, ТРЦ, ресторани, кафе, супермаркети, зупинка громадського транспорту, парк, зелена зона. Телефонуйте, щоб оглянути вживу! Без комісії для покупця$$$$

Симоненка Василя вул., 34
rieltor.ua

Терміново. Двокімнатна квартира з ремонтом та меблями. Поверх 9/9 Код квартири 36472575 В квартирі зроблено євроремонт , встановлено металопластикові вікна , вхідні двері броньовані, індивідуальне опалення, лічильники на всі комунікації. В квартирі залишаються всі меблі та техніка. Комфортне розташування, поряд знаходиться: школа, дитячий садок, ігрові майданчики, магазини, ТРЦ, ресторани, зупинки громадського транспорту.

Миколайчука Івана вул., 1
rieltor.ua

Продам 3к квартиру Продається 3-х кімнатна квартира по вулиці Вовчинецька недалеко від центру міста Код квартири - #36698023 Квартира знаходиться на комфортному 7 поверсі 9 поверхового будинку, площа квартири 64м2, в квартирі дві окремі кімнати та вітальня, а також роздільний санвузол, дві лоджії. Квартира світла та двостороння. Гарно підійде як для власного проживання, так і під здачу в оренду. Поруч садок, школи та торгові центри, зручна транспортна розв’язка Розглянемо продаж по постановах Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Вовчинецька вул., 176
rieltor.ua

Продається трикімнатна квартира. Вул. Хмельницького. • 3 кімнати • 5-й поверх • Загальна площа - 63 м² • Житлова площа – 43 м2 • Кухня-5,6 м2. • Два балкони. • Роздільний санвузол. • Центральне опалення Будинок панельний, квартира не кутова, двостороння. Кімнати відокремлені. Звичайний житловий стан. Затишний двір, багато зелені, є дитячий майданчик. Будинок розташовано подалі від дороги. Чудова інфраструктура - поряд школа, дитячий садок, супермаркет. Ідеальний варіант для великої родини. Телефонуйте, щоб домовитися про огляд.

Хмельницького Богдана вул., 84-2
rieltor.ua

До Вашої уваги 2к квартира яка знаходиться по вул. Симоненка Загальна площа 46.1 м2 Поверх 1/5 Частково поміняні вікна Квартира внутрішня, не кутова Довкола будинку гарно спланована інфраструктура: школа, дитячий садок, поліклініка, торгові центри Для перегляду телефонуйте!

Симоненка Василя вул., 16
rieltor.ua

Продаж просторої дворівневої квартири за дуже привабливою ціною - всього 360$/м2! Будинок цегляний, обжитий та заселений, зданий у 2015році. Закрита прибудинкова територія. Чудова локація. Поруч відпочинкова зона, дитячий та спортивний майданчик, школа, дитячий садок, крамниці, супермаркети, парк та озеро. Перший рівень - 3 кімнати, кухня, санвузол, комора, коридор. Другий рівень (площею 92м2) вільного планування з даховими та фасадними вікнами. Дах утеплено та підшито деревом. Зроблено стяжку підлоги та штукатурку стін, розводку електрики, замінено на якісні вхідні двері. В квартирі є дві комори. Квартира доволі простора та затишна. Цікавим є те, що в квартиру зі сходової є два входи - на перший та другий рівень, що дає можливість використовувати її як дві окремі квартири! Пропозиція варта вашої уваги! Тому не зволікайте, телефонуйте, щоб уточнити деталі та домовитись про огляд у зручний

Дорошенка П. Гетьмана вул., 18Б
rieltor.ua

Продається двохкімнатна квартира В квартирі поміняні всі вінка Встановлені лічильники на світло, воду, газ Роздільний санвузол Дивани і меблі залишаються В квартирі деревяна підлога. Близько школа, садочок, продуктовий магазин .

Чорновола вул., 140
rieltor.ua

Продам 2 кім.кв. У зданій новобудові. Готова до ремонту.Діє переуступка, .в.Галицька, біля моста., м. Івано-Франківськ Площа - 68м2; Кількість кімнат-2 Поверх- 9/10 Розташування - 1 хвилина до р. Бистриця-Солотвинська; - 1 хвилина до зупинок громадського транспорту; - 5 хвилин до супермаркету; - 5 хвилин до школи; - 10 хвилин їзди до центру міста. Парк,річка,озеро,відпочинкова зона,церкви,школи,садочки.Дитячі та спортивні майданчики, басейни.

Галицька вул., 141Б
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира в по вул.Івасюка. Дуже гарний варіант для здачі в оренду, є все необхідне. Квартира в гарному стані все що фото залишається, є також кладовка в квартирі. Поверх 8 /9 Площа 39.5м2 Центральне опалення. Квартира внутрішня Дуже тепла, сонячна Панельний будинок! В квартирі є бойлер,духовка,газова поверхня,та холодильник! Біля будинку є сучасний безпечний дитячий майданчик!!!! Розвинена інфраструктура в пішій доступності Показ у зручний для ВАС час!!!!

Івасюка вул., 58
rieltor.ua

Продається простора 100м2 квартира в розвиненому районі по вул.Стуса,по факту пятикімнатна всі кімнати окремі (одна маленька прохідна) Поруч школа ,садочок, магазини,базар, супермаркети Велес ,Арсен ,зупинка транспорту Квартира потребує ремонту ,відрізана від центрального опалення,три балкона ,квартира двостороння,велика кухня ,е великий підвал (вхід з балкону ) За додатковою інформацією звертайтесь

Стуса Василя вул., 8
rieltor.ua

Продаж 3к квартири з індивідуальним опаленням, акуратний жилий стан. Комфортний 3пов з 9ти Площа 67м2 Двостороннє планування. У квартирі є простора вітальня, затишна спальня з лоджією, дитяча кімната, зручна кухня, роздільний санвузол, просторий коридор та кладова. Будинок нова панель, квартира по периметру утеплена, як з зовні так і всередині. Замінені усі вікна на металопластикові. Дешеві комунальні послуги Розвинута інфраструктура Ліфт Зелений двір Будинок розташований в мікрорайонів Пасічна, поруч різноманітна інфраструктура від шкільних та дошкільних закладів до ринку та різноманітних магазинів . Все необхідне для комфортного проживання є навколо. Поруч з будиноком зупинка Громадського транспорту який сполучає даний мікрорайон з усіма районами по місту. Якщо Ви в пошуку 3к квартири за доступною ціною в обжитому будинку там де не будуть робити 24\7 ремонти сусіди, дана пропозиція точно Вас зацікавить. Тому телефонуйте, запитуйте та домовляємось як найшвидше з Вами за огляд.

Тролейбусна вул., 13
rieltor.ua

Продається квартира по вулиці Молодіжна великої площі 46 м². Спокійний район поруч парк , Епіцентр,добре розвинена інфраструктура. Квартира знаходиться на 9 поверсі, зверху є ще технічний поверх. Є два заселених балкона, бойлер на підігрів води, паркувальник місце. Для огляду телефонуйте.

Молодіжна вул., 41
rieltor.ua

Продається 3 кімнатна квартира з індивідуальним опаленням по вул. Симоненка. Загальна площа 62, 3 м кв. Кімнати роздільні. У коридорі, вітальні та малій спальні зроблений косметичний ремонт. Квартира світла, охайна, двостороння, тепла, з заскленим балконом (на балконі також проведене опалення). Хороший житловий стан, м/п вікна. Поверх 4/5. Поруч школа, садок, торгові центри. Розвинена інфраструктура, зручна транспортна розвʼязка.

Симоненка Василя вул., 20
rieltor.ua

Гарна пропозиція на Каскаді! Житло "під ключ". Двокімнатна квартира вул. Миколайчука. 9-й поверх 9-ти поверхового будинку площею 52 м². Квартира не кутова, одностороння, утеплена. Будинок панельний, опалення центральне, охайний підїзд. В квартирі зроблено сучасний ремонт: декоративна штукатурка, металопластикові вікна, добротні міжкімнатні двері, якісна керамічна плитка, ламінат. Електричний підігрів підлоги під плиткою на заскленій лоджії. Якісні меблі та вбудована побутова техніка залишаються. Найкращий спальний район з розвиненою інфраструктурою - поруч дитячий садок, школа, поліклініка, зупинка комунального транспорту, ТЦ Велес, цілодобовий супермаркет АТБ, Макдональдс, Епіцентр. Заходь і живи!

Миколайчука Івана вул., 19
rieltor.ua
123...6
1 - 24 из 134 результатов