Продаю 1кімнатну квартиру у ЖК Княгинин в центральній частині міста Здача в експлуатацію запланована на ІІ квартал 2024 року. Великі двори закриті від автомобілів. Власна розвинена інфраструктура. В дворі ігрові майданчики та футбольне поле із штучним газоном. Поруч є всі необхідні обєкти: торговий центр, садок, школа та підземний паркінг. У вартість квартири входить: - утеплення цегляних стін 10-сантиметровим шаром пінопласту - пятикамерні металопластикові вікна з подвійним склопакетом та енергозберігаючим склом, товщиною профілю 92 мм - вхідні двері преміум класу - стяжка підлоги - штукатурка стін - встановлення лічильників обліку води, газу та електроенергії. - підведення всіх комунікацій.

Княгинин вул., 44
rieltor.ua

Продається квартира з якісним сучасним ремонтом , кухонними меблями, технікою та функціональним плануванням. Цей житловий комплекс з ретельно продуманою інфраструктурою, транспортною розв’язкою, функціональним зонуванням території з просторими майданчиками та хорошим плануванням квартир. Особливості: – відмінне сполучення з центральною частиною міста – підземний паркінг – поруч школа – сучасні дитячі майданчики – розвинена інфраструктура Детальніше за телефоном.

Княгинин вул., 44
rieltor.ua

Продаю Велику 1к в ЖК Княгинен Житловий комплекс знаходиться в Центрі міста! - квартира розташована на 13му поверсі у 18 корпусі - загальна площа 49.4 м - кухня з лоджією 22 метри - по плануванні квартира 2х стороння - у квартирі є лоджія та відкритий францкзький балкон - панорамні вікна ПЕРЕВАГИ: - Високий поверх шикарний краєвид на все місто. - Найбільший у Івано-Франківську підземний паркінг у якому розміститься до 1700 автомобілів. - Внутрішній двір, вільний від автотранспорту. - Розташований у затишному місці поблизу річки Бистриця Солотвинська. - Будуємо з якісних, екологічно чистих будівельних матеріалів. 18 корпус Здача 2й квартал 2024р. Зараз мурують 5й поверх. ЦІНА 39000$ Діє договір переуступки.

Княгинин вул., 44
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається затишна 1 кім. кв. сирець 2/14 район Княгинин . Площа квартири 37.2 м. кв.- достатньо простору для комфортного проживання. ЖК Княгинин сучасний комплекс з розвиненою інфраструктурою: підземний паркінг, магазини, кавярні, приватний дитячий садочок , спортивні і дитячі майданчики. Комплекс має вдале розташування , оскільки поруч рекреаційна зона і зупинки громадського транспорту. Квартира в Княгинині - прекрасний варіант для тих, хто шукає затишне та комфортне місце для проживання . Не вагайтесь зателефонувати - щоб домовитись про огляд та отримати додаткову інформацію Приваблива пропозиція на ринку нерухомості

Княгинин вул., 44
rieltor.ua

Житловий комплекс знаходиться в Центрі міста! - квартира розташована на 10му поверсі у 37 секціі - загальна площа 45м - кухня 15м - у квартирі є лоджія - панорамні вікна ПЕРЕВАГИ: - Найбільший у Івано-Франківську підземний паркінг у якому розміститься до 1700 автомобілів. - Внутрішній двір, вільний від автотранспорту. - Розташований у затишному місці поблизу річки Бистриця Солотвинська. - Будуємо з якісних, екологічно чистих будівельних матеріалів. Деталі по телефону. Діє договір переуступки.

Княгинин вул., 2
rieltor.ua

Продається затишна 1 кім. кв. сирець ! Площа квартири 46.3 м. кв.- достатньо простору для комфортного проживання. ЖК Княгинин сучасний комплекс з розвиненою інфраструктурою: підземний паркінг, магазини, кавярні, приватний дитячий садочок , спортивні і дитячі майданчики. Комплекс має вдале розташування , оскільки поруч рекреаційна зона і зупинки громадського транспорту. Квартира в Княгинині - прекрасний варіант для тих, хто шукає затишне та комфортне місце для проживання . Не вагайтесь зателефонувати - щоб домовитись про огляд та отримати додаткову інформацію Приваблива пропозиція на ринку нерухомості...

Княгинин вул., 2
rieltor.ua

Пропозиція без комісійних Тихий двір. Спокійний район Продається затишна 1 кім. кв. сирець 4 /14 район Княгинин . Площа квартири 41.7 м. кв.- достатньо простору для комфортного проживання. ЖК Княгинин - сучасний комплекс з розвиненою інфраструктурою: підземний паркінг, магазини, кавярні, приватний дитячий садочок, спортивні і дитячі майданчики. Комплекс має вдале розташування , оскільки поруч рекреаційна зона і зупинки громадського транспорту. Квартира в Княгинині - прекрасний варіант для тих, хто шукає затишне та комфортне місце для проживання. Не вагайтесь зателефонувати, щоб домовитись про огляд та отримати додаткову інформацію.

Княгинин вул., 44
rieltor.ua

Продається видова на місто однокімнатна квартира в центральній частині міста в житловому районі Княгинин. Квартиру з дуже функціональним плануванням Квартира простора та світла, внутрішня, з продуманим плануванням, в ній є : - Окрема спальня; - Простора кухня з виходом на лоджію; - Санвузол; - Вхідна група; - Гардеробна. Бунинок знаходиться в комплексі закритого типу з обмеженим доступом, двори вільні від машин є дитячі та спортивні майданчики, зони відпочинку, підземний паркінг, великий торгово-розважальний центр, своя школа та неподалік садочок, заклади харчування, відпочинку та дозвілля, до центру 5хв на авто абож 10хв пішки. Кому цікава така пропозиція телефонуйте та записуйтесь на огляд!

Княгинин вул., 1
rieltor.ua

Продається видова на місто однокімнатна квартира в зданій та обжитій секції в центральній частині міста в житловому районі Княгинин. Квартиру можна вдало перепланувати в півторачку. Квартира простора та світла, внутрішня, з продуманим плануванням, в ній є : - Окрема спальня; - Простора кухня з виходом на лоджію; - Санвузол; - Вхідна група; - Гардеробна. Бунинок знаходиться в комплексі закритого типу з обмеженим доступом, двори вільні від машин є дитячі та спортивні майданчики, зони відпочинку, підземний паркінг, великий торгово-розважальний центр, своя школа та неподалік садочок, заклади харчування, відпочинку та дозвілля, до центру 5хв на авто абож 10хв пішки. Кому цікава така пропозиція телефонуйте та записуйтесь на огляд!

Княгинин вул., 44
rieltor.ua

Продам велику 1 кімнатну квартиру в ЖК Княгинен. На 2 поверсі, площею 44 м.кв, дуже гарне планування, кухня з лоджією, окрема спальня, суміжний санвузол, та гардеробна. Панорамні вікна. Будинок зданий, всі комунікації підключені, можна робити ремонт. Вікна виходять на бульвар молоді. Без комісії агенству! ЖК Княгинен- сучасний комплекс, з власною інфраструктурою, торгово- розважальний центр палац спорту, поруч річка. Територія облагороджена за допомогою зелених насаджень, спортивних та дитячих майданчиків. На території є приватний садочок. Підземний паркінг.

Княгинин вул., 44
rieltor.ua

ЖК в городе Ивано-Франковск

1-кімнатна квартира з якісним ремонтом - ЖК КНЯГИНИН В ЦЕНТРАЛЬНІЙ ЧАСТИНІ МІСТА - якісний ремонт в стриманих тонах - підігрів підлоги - кондиціонер - передбачена велика гардеробна - зручний 3 ПОВЕРХ - будинок на етапі здачі в експлуатацію БЕЗ ДОДАТКОВИХ КОМІСІЙ ТА ПЕРЕПЛАТ!

Княгинин вул., 44
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира з ремонтом, укомплектована меблями і технікою. Розташована в центральній частині міста у новому житловому комплексі “Княгинин”. На території комплексу є підземний паркінг, торговий центр, дитячі і спортивні майданчики, місця для прогулянок. У квартирі зроблений якісний ремонт, є підігрів підлоги, мережі для кондиціонера. Встановлено кухонні меблі і техніка, обідній стіл, ліжко у спальні з підйомним механізмом для додаткового зберігання речей. Будинок здано в експлуатацію з усіма комунікаціями, запущено ліфт – квартира повністю готова для проживання. Розташована на 12 поверсі з 14ти. Південна сонячна сторона – з шикарним виглядом в сторону міста. В хорошу погоду навіть видно гори! Дуже гарний варіант для власного проживання або здачі в оренду. За деталями – телефонуйте.

Княгинин вул., 44
rieltor.ua

Продається двостороння 1-кімнатна квартира в ЖК Княгинин. Будинок цегляний, квартира внутрішня, розташована на 9-му поверсі 14-ти поверхового будинку. Житловий комплекс з власною охороною, відеоспостереженням, дитячими ігровими та спортивними майданчиками, великим дворівневим підземним паркінгом. Поруч торговий центр Княгинин, супермаркет Таврія В, різні магазини, школа, садочок, гарне транспортне сполучення з усіма районами міста. Детальніше за телефоном!

Княгинин вул 44, 40
rieltor.ua

Продаж 1к квартири в житловому комплексі Княгинин Площа 40м2; Поверх 9 з 12. Будинок в процесі будівництва. Квартира з функціональним плануванням: велика кухня з лоджією,простора кімната,гардероб,суміжний санвузол. Житловий комплекс закритого типу з власною інфраструктурою,підземним паркінгом,магазинами,рестораном,великим супермаркетом. Зручна транспортна розвязка,поруч в пішій доступності Піонерський Парк,центр міста,транспортна зупинка,річка. Огляд у зручний для Вас час!

Княгинин вул., 44
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира з якісним ремонтом! Всі комунікації запущені! Квартира розташована у новому житловому комплексі неподалік від центру міста. Особливістю комплексу є великий внутрішній двір з дитячим та спортивним майданчиками та територію вільною від авто, так як під майданчиками є великий підземний паркінг. Сучасний авторський проект дизайну квартири. Простора кухня, затишна спальня кімнатна та окремий гардероб. З усіх вікон красивий вигляд на алею «Молодості» житлового комплексу. В квартирі використані тільки якісні матеріали, дорога сантехніка. Квартира внутрішня та тепла, виходить на східно-південну сторону. Чудовий варіант готового житла. Близькість до центру і насичена інфраструктура робить комплекс привабливим та комфортним для проживання Телефонуйте і ми з радістю проведемо для Вас огляд Вашого нового житла!

Княгинин вул., 44
rieltor.ua

Продається стильна однокімнатна квартира, ідеалнно перепланована в 1,5 кімнатну. В квартирі виконаний якісний, сучасний ремонт. використовувалися тільки дорогі матеріали. кондиціонер з WiFi регулятором. Ідеальне планування Розташування ЖК в пішій доступності 8хв до школи 12хв до Ратуші ЖК має максимальний комфорт, за рахунок добре спланованої інфраструктури, зручної прибудинкової території, системи безпеки та високоякісних технологій будівництва. Це сучасний простір для життя, інноваційні технології, високий рівень безпеки, двір вільний від авто, для машин є підземний паркінг. За оглядом телефонуйте!

Княгинин вул., 27
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира в центральній частині міста у Житловому комплексі закритого типу Код квартири - #36768647 Будинок на стадії будвництва , плановане завершення робіт 1 квартал 2025 Великі двори ,зони відпочину . Розвинена інфаструктура. Поруч річка

Княгинин вул., 34
rieltor.ua

Продається однокімнатна квратира в Центрі Івано-Франківська в ЖК Княгинин! Секція здана, можна приступати до ремонту! Квартира на електриці. Заведено 10кВт світла. Найкращий 3-й поверх, з виглядом у просторий готовий внутрішній двір, де вже функціонує підземний паркінг та торговий центр. Гарне планування- простора кухня 14,6м2 з французьким балкончиком і кімната 15,8м2! У вартість входить : – штукатурка ; – металопластикові вікна з енергозберігаючим склом; – підведення всіх комунікацій; – встановлення лічильників обліку газу, електроенергії та води; – якісні вхідні двері; – безшумні ліфти; – відеодомофон; – ландшафтний дизайн та затишне подвір’я з дитячим майданчиком. Закритий двір без машини Підземний паркінг Школа Зручна транспортна розв’язка. Різноманітні магазини та заклади харчування і відпочинку. Огляд у зручний час .

Княгинин вул., 44
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна світла, видова квартира загальною площею 38,3 м2. з лоджією в цегляній новобудові за вул. Княгинин (центр). Квартира внутрішня розташована на 10 поверсі з 11, вікна виходять на вже побудовані будинку, здача 2 квартал 2024 року. 19 секція. 1 підїзд. Здача в літку. Площа кухні-12.кв м. житлова-18.5 кв м. Сам ЖК має закриту територію від посторонніх осіб, підземний паркінг який може слугувати в цей час бомбосховищем. У пішій доступності вся необхідна інфраструктура, а саме школа та дитячий садочок, салони краси, аптеки, торговий центр. По факту це місто в місті, де ви можете разом із своїми близькими проводити дозвілля. Особливості: відмінне сполучення з центральною частиною міста підземний паркінг поруч школа сучасні дитячі майданчики розвинена інфраструктура. Для більшої інформації телефонуйте.

Княгинин вул., 44/19
rieltor.ua

Однокімнатна квартира в ЖК Княгинин. Будинок на етапі здачі. загальна площа - 44 квм. Розташована на 7 поверсі. Центральна частина міста. Ідеальний варіант для Вашої інвестиції. Діє переуступка. Для огляду - телефонуйте!

Княгинин вул., 44
rieltor.ua

#### Ідеальне місце для вашої нової оселі Пропонуємо сучасну квартиру в житловому комплексі "Княгинин", розташовану на другому поверсі корпусу №33. Це чудова можливість придбати житло за вигідною ціною всього за 28 500 доларів з можливістю розтермінування. #### Про квартиру - Поверх: 2-й над комерційними приміщеннями. - Загальна площа: Оптимальне планування для комфортного проживання. - Стан: Будинок знаходиться на етапі будівництва, що дозволить вам створити інтер’єр вашої мрії. #### Локація та інфраструктура Житловий комплекс "Княгинин" розташований у зручному районі з розвиненою інфраструктурою: - Транспортна доступність: Зручне транспортне сполучення з іншими районами міста. - Комерція та послуги: Перший поверх будівлі займають комерційні приміщення, що забезпечує зручний доступ до магазинів, кафе та інших послуг. - Освіта та розваги: У безпосередній близькості розташовані школи, дитячі садочки та спортивні майданчики. - Природа та відпочинок: Зелені зони та парки для прогулянок та активного відпочинку. #### Вигідні умови купівлі Ціна квартири складає 28 500 доларів, а також доступна можливість розтермінування платежів, що робить покупку ще більш доступною. #### Чому варто обрати ЖК "Княгинин"? ЖК "Княгинин" пропонує сучасні архітектурні рішення, високу якість будівництва та зручне розташування. Це ідеальне місце для молодих сімей, перших покупців та інвесторів, які цінують комфорт і якість життя. Не втрачайте шанс стати власником сучасної квартири в одному з найкращих житлових комплексів міста. Звяжіться з нами для детальної інформації та огляду! Термін здачі 2026 рік. Можливе розтермінування!!!Перший внесок 19000$

Княгинин вул., 44
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира зі сучасним ремонтом в центрі міста Івано-Франківська на вулиці Княгинин. Квартира знаходиться на другому поверсі в новобудові. Квартира внутрішня, повністю обмебльована, продаж з усією технікою. Ціна квартири дуже приваблива без додаткової комісії. Розташування в самому центрі міста забезпечує легкий доступ до всіх необхідних місць – школи, садочки магазини, а також до громадського транспорту. Детальніше за телефоном.

Княгинин вул., 44
rieltor.ua

Продається квартира з якісним сучасним ремонтом та функціональним плануванням. Цей житловий комплекс з ретельно продуманою інфраструктурою, транспортною розв’язкою, функціональним зонуванням території з просторими майданчиками та хорошим плануванням квартир. Особливості: – відмінне сполучення з центральною частиною міста – підземний паркінг – поруч школа – сучасні дитячі майданчики – розвинена інфраструктура Детальніше за телефоном.

Княгинин вул., 44
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира в центральній частині міста. ЖК Княгинин сучасний комплекс з дворами вільними від машин, ландшафтним дизайном, дворівневим підземним паркінгом. Зручна транспортна розвязка з усіма районами міста, розвинута інфраструктура, усе в пішій доступності. Детальніше за телефоном!

Княгинин вул., 31
rieltor.ua
1 - 24 из 239 результатов

География, Ивано-Франковск