Продам однокімнатну квартиру в центрі по вул. Українська. Площа квартири 31 м2. Поверх 2/5. В квартирі залишаються всі меблі та техніка. Бойлер на гарячу воду. Хороша внутрішня квартира.

Українська вул., 6
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру з ремонтом по вул. Гната Хоткевича. Квартира знаходиться на зручному другому поверсі з пяти В квартирі зроблений свіжий ремонт, поміняні всі труби, сантехніка, та електрика. Нові металопластикові якісні вікна Також на поверсі є кладовка для зберігання речей Район чудово розвинений, поблизу дві школи та садочок, всі необхідні магазини, АТБ, ринок, зупинки громадського транспорту. Будинок побудований з цегли Більш детальна інформація по телефону Телефонуйте чи пишіть в зручний для вас час

Хоткевича Гната вул., 48
rieltor.ua

Продається чудова однокімнатна квартира поруч з парком Шевченка! Квартира світла,внутрішня ,а отже тепла ,підійде як для власного проживання так і під інвестицю. Велика кухня студія де ви зможете приймати гостей, спальня з виходом на лоджією,функціональний коридор де є місце під шафу купе для зберігання особистих речей. Гарне та якісне наповнення квартири: чистова стяжка яку не потрібно переробляти,штукатурка стін,броньовані двері . Маємо ще кілька варіантів квартир по місту. Можливе розтермінування .

Чорновола вул., 155
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Однокімнатна квартира не великої площі по супер ціні 16500 біля озера з панорамним виглядом на озеро. Гарно розвинута інфраструктура, все необхідне в пішій доступності, АТБ, школа, садочок, магазини, супермаркети, зупинки, озеро, річка, тощо. Можливе розтермінування індивідуальне під кожного клієнта до 24 місяців. В ціну входить якісна штукатурка під маяки, броньовані двері, шестикамерні-металопластикові вікна з подвійним склопакетом, інтернет, кабельне, домофон, вода, світло, газ і всі лічильники. Більш детальна інформація по телефону.

Ім. Стефаника Василя наб., 47
rieltor.ua

Продаж 1к квартири з гарним ремонтом, в спокійному районі міста, Вул. Старицького, паралельно Миру. Кватира внутрішня та тепла. 4 поверх, без ліфта. Будинок 2000 року. Площа 33.5м. Опалення індивідуальне, газовий котел. Є кондиціонер. Ванна з туалетом обʼєднані. Лоджія зʼєднана з кімнатою. Забирають: диван, телевізор, холодильник, посудомийку, мікрохвильовку, крісла кухонні, пральну машину.

Старицького вул., 11
rieltor.ua

Продаж квартири з ремонтом в центрі міста. Загальна площа 34.4м2 Поверх 14/16 1-кімнатна студія з усім необхідним для комфортного життя: балконом, сучасним ремонтом, бойлером та кондиціонером. Будинок збудований дуже якісно, відповідає всім технологіям будівництва! В квартирі встановлено якісні вікна, а в під’їзді є 2 швидкісні ліфти ! Підземний паркінг на території житлового комплексу. Детальніше по телефону!

Коновальця Євгена вул., 45
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної квартири! 🔥 🏢 Поверх 2 📐Площа 30,5м2 💵Ціна 36000 💲 ☎️Телефонуйте 0958307719 Христина Кондиціонер, бойлер, центральне опалення. Новий інвенторний кондиціонер забезпечить комфорт у будь-яку пору року. Замінена вся сантехніка. Квартира - сама по собі тепла, завдяки, обігріву від сусідів з усіх сторін. Крім того, ви зможете насолоджуватися життям у цьому районі, оскільки поруч розташовані супермаркети: АТБ, Сільпо, Фокстрот, Комфі, Ельдорадо. Захопливий спортивний зал Ідеал Спорт відразу біля будинку, а неподалік - медичний коледж, коледж фізичного виховання, школи та дитячі садки для вашої зручності. Ця квартира пропонується з усією необхідною меблевою та побутовою технікою, щоб ваш переїзд був ще більш безтурботним. Не упустіть свій шанс на комфортне життя! Звертайтеся за деталями та переглядом. ☎️ Телефонуйте 0958307719 Христина

Мазепи Гетьмана вул., 162б
rieltor.ua

Продається 1кім квартира по вул. Височана,18 ЖК Містечко Центральне Площа квартири 33м2, також є кладова та гардеробна кімната 12 з 12 поверх (мансарда) Ліфт працює Квартира на документах Для деталей та огляду телефонуйте

Височана Семена вул., 18
rieltor.ua

Продається квартира - студія в центральній частині міста. В квартирі зроблений сучасний дизайнерський ремонт із якісних матеріалів з технікою та меблями. Повністю укомплектована Опалення індивідуальне газове Також інверторний кондиціонер Зручний поверх 3/11 Ліфт працює Поряд вся інфаструктура необхідна для комфортного життя Будинок зданий За оглядом телефонуйте!

Височана Семена вул., 18
rieltor.ua

Шикарна 1 кімнатна квартира у ЖК Family Plaza від БК Благо в готовому корпусі. Зручний середній 5 житловий поверх Квартира внутрішня, Сонячна східна сторона Супер функціональне планування, в кухні панорамне вікно та відкритий балкон з шикарним видом, в кімнаті є окрема гардеробна. У квартирі сучасний дорогий ремонт, З кухнею, меблями та дорогою технікою (холодильник Samsung ,, вмонтована мікрохвильовка, духовка, газова плитка Samsung, пральна машинка Samsung). Чудове планування, просторий санвузол, окрема гардеробна та відкритий балкон. Спальна кімната з ліжком, матрасом розміром 1.6м. Всюди де плитка підігрів підлоги, в кухні, коридорі та ванній. Вся плитка дорога широкоформатна. У санвузлі туалет інсталяція, ванна, , пральна машинка, дзеркало з підсвіткою. Стіни фарбовані дорогою миючою фарбою. Будинок зданий. Працює ліфт. Переваги ЖК: Закритий двір Власний ТЦ Красивий та енергоефективний фасад Монолітно-каркасне будівництво Підземний паркінг, гаражі, також є багато паркомісць Вікна з двокамерним склопакетом та 6 камерним металопластиковим профілем Лічильники на газ, світло, воду До центру 15 хвилин, поруч знаходиться парк, школа, дит.садок, продуктові магазини, кафе, ресторани, зупинка громадського транспорту. Недалеко від комплекса знаходиться відпочинкова зона біля річки. Детальніше за телефоном, огляд в зручний для вас час

Крайківського вул., 1
rieltor.ua

Житлові комплекси у Івано-Франківськ

Продам ідеальний варіант під здачу або молодої сімї по хорошій ціні в новобудові з і/о. ✅ Без комісій та переплат! ✅ Квартира в центрі міста навпроти університету Нафти і Газу. ✅ Розвинена інфраструктура задовольняє всі вимоги жителів міста. Все від магазинів та сервісних центрів до різноманітних закладів харчування та відпочинкових зон знаходиться в пішій доступності. ✅ Дана пропозиція від кращого забудівника нашого міста. ✅ Кількість квартир обмежена, тому поспішіть придбати саме її. ✅ Більш детальніше по телефоні або у Вайбер. ✅ Показ у любий зручний для Вас час.(представник забудівника) ✅ Також допоможу продати вигідно любу Вашу нерухомість.

Флотська вул., 11
rieltor.ua

Продається стильна 1к. квартира з меблями та технікою на вул.Височана 18, в ЖК Центральне містечко -кухня-студія, з розкладним диваном -якісний продуманий до деталей ремонт -кондиціонер -індукційна плит -телевізор обертається як в спальню, так і в кухню -лоджія -зручний 5 поверх -підземний паркінг -7хв до центру міста -ліфт -і/о газове опалення+електрична батарея Ідеальний варіант як під здачу в оренду, так і для власного проживання Код квартири: 35974541 Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Височана Семена вул., 18
rieltor.ua

Навигідніша пропозиція поруч парку Шевченка в якісній новобудові Код квартири - #35929961 Збудована новобудова біля парку Шевченка по вул. Чорновола. Якісний сучасний проект. Квартира у готовій новобудові, встановлені вікна, зроблений фасад. Здача до кінця року. Будинок повністю цегляний, з цегляними перестінками. Внутрішня , є лоджія на кухні. До парку Шевченка 2 хвилини, до центру міста 5 хвилин їди на автомобілі. Хороша транспортне сполучення з містом, поруч базарчик та вся необідна інфаструктура. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Чорновола вул., 155
rieltor.ua

Сучасний ЖК Парковий маєток від надійного забудовника Івано-Франківськ МіськБуд. Код квартири - #36376191 Чудова локація - поруч парк Шевченка та міське озеро Вся необхідна інфраструктура, школи та садки. До центру міста 15хв. Квартира має вдале та практичне планування. Ідеальний 3й поверх. Наповнення - штукатурка стін по маяках, вхідні двері та якісний склопакет, заведені внутрішні комунікації та лічильники. Продаж можливий під розтермінування. Запрошую на перегляд для більш детального ознайомлення. з даною пропозицією. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Чорновола вул., 155
rieltor.ua

НОВИНКА - найкращий варіант у ціновій категорії до 30 000 доларів ! 2 кімнатна квартира. Код квартири - #36382063 3 хвилини до школи 6 хв до садочку гарний стан, а саме: -абсолютно новесенький санвузел (у тому числі бойлер, душова, унітаз, раковина) -поміняні нові батареї -пластикові вікна -кондиціонер крутий 6 поверх із 12, адже достатньо високий для чистого повітря та тишини знадвору. саме в цій квартирі ви можете втілити всі свої ідеї та задумки в ремонті, тому що потрібно зробити ремонт в коридорі та кухні. У цей же час ми отримуємо 1 кімнату у жилому стані та новий санвузел, і можемо водночас проживати в квартирі та завершити ці деталі. Запрошую саме вас на огляд даної квартири.

Хоткевича Гната вул., 44А
rieltor.ua

Продам 1-кімнатну в житловому комплексі ЖК Manhattan UP / Манхетен АП. Код квартири - #34925407 Квартира з вільним плануванням, можна зробити на вибір або окрему кімнату або залишити у вигляді великої студії. Квартира має зручне планування без зайвої нежитлової площі, за яку ви не переплачуєте. Розташована на 10 видовому поверсі. Суперовий вараінт як для власного проживання так і для бізнесу. 2 черга. Житловий комплекс: 1. Перший ЖК в Івано-Франківську з басейном на даху. 2. Дуже зручне розташування біля озера 3. Підземний паркінг 4. Ландшафтний дизайн території 5. Дитячий садочок та школа на території ЖК 6. Сучасний дитячий майданчик 7. Безпечний та вільний двір без авто Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Ленкавського вул., 2
rieltor.ua

Продається 1 кімнатна квартира ВИГІДНО Код квартири - #35929525 ЖК Гранд Холл готовий будинок, здача на літо!! Будинок розташований в дуже розвиненому районі нашого міста, де поруч є все необхідне для комфортного проживання. Квартира дуже функціональна, розташована на 8 поверсі з 10. Поряд з будинком є зупинка міського транспорту, навчальні заклади, дитячий садочок, поштові відділення, супермаркети. Для детальнішої інформації та огляду квартири - телефонуйте!!!

Целевича Ю. вул., 35
rieltor.ua

Топова квартира з ремонтом площею 32,5 м2 в одному з найкращих будинків Івано-Франківська. Код квартири - #36626795 Продається однокімнатна квартира площею 32,5м2 по вул. Мазепи 173 біля міського озера; Будинок з комунікаціями. Придбайти якісне житло, де Ви будете щасливі. Також це хороша інвестиція для здачі в оренду

Мазепи Гетьмана вул., 173
rieltor.ua

Охайна та вигідна 1 кім квартира готова до проживання із великим балконом. Код квартири - #36528733 Вигідна квартира у центральній частині міста. + цегляний будинок + нова газова плита із духовою шафою, + великий засклений балкон +мікрохвильова піч, +холодильник, + цікава як під здачу в оренду, так і для себе ++ Без коміісій та %

Набережна, 40
rieltor.ua

Затишна 1-кімнатна квартира в цегляному елітному будинку. Мансарда, жилий стан, меблі і техніка залишаються, все на електриці. Будинок розташований на тихій вуличці в центрі міста, поруч школа, супермаркети, Драмтеатр, стометрівка.

Міхновського вул., 6
rieltor.ua

Такого на ринку Буковеля ще не було, дійсно унікальний, єдиний в своєму роді , преміальний та дохідний з кожного м2 апарт готель від відомої надійної будівельної компанії Всього 54 преміальних юніти є в цьому комплексі Площа 28 м2. Видові характеристики. Є всі меблі, дизай ремонт, техніка та всі зручності Дохідність до 13% на рік. Перший внесок 30%. Велике СПА-внутрішнє і зовнішнє, басейни, джакузі, соляні кімнати, та багато іншого. Тут справді все зроблено з розмахом, як на таку невелику кількість апартаментів Зовнішній басейн на вулиці по периметру. Є ресторан та зона рецепції Завдяки такій інфраструктурі, хорошій вхідній ціні - це вигідний дохідний бізнес який дасть і капіталізацію і дохідність з оренди. 1.Видові характеристики 2. термін здачі 1 квартал 2025 року 3. партаменти під ключ зі всім необхідним, дизайн ремонт меблі техніка - Обслуговуюча компанія, яка має діючий проект в обслуговуванні Дохід 85% на 15% , де 85% дохід інвестора. Пропозиція варта Вашої уваги Звертайтесь Код 36173555

урочище Прелуки
rieltor.ua

Продається 1 кім квартира з ремонтом. Ідеальний 5 поверх, внутрішня. Дуже функціональне планування: зручна кухня, просторий коридор, ванна кімната та спальня. Ремонт виконувався з дорогих і якісних матеріалів. Фемелі плаза- інноваційний житловий комплекс сімейного типу з філософії гармонії і комфортну сімї. Характеристики: -функціональне планування квартир -монолітно-каркасна технологія будівництва -сучасна інфраструктура -велика кількість паркомісць -підземний паркінг -безпечні дитячі майданчики -просторі, затишні двори -мультифункціональні спортивні поля -якісні вхідні двері -мультифункціональні та енергоощадні вікна з двокамерним склопакетом та 6 камерним металопластиковим профілем -сучасний енергоефективний фасад -інвентарна кімната для зберігання дитячих колясок та спортивних речей -ландшафтний дизайн

Крайківського вул., 12
rieltor.ua

Продаж 1 кім квартира з якісним ремонтом та шикарним видом! Квартира розташована у новому житловому комплексі неподалік від центру міста. Особливістю комплексу є великий внутрішній двір з дитячим та спортивним майданчиками та територію вільною від авто, так як під майданчиками є великий підземний паркінг Сучасний авторський проект дизайну квартири Простора кухня та затишна спальня кімнатна з гардеробом. З усіх вікон красивий панорамний вигляд. В квартирі використані тільки якісні матеріали, дорога сантехніка, італійська плитка, брендові техніка та меблі. Квартира внутрішня та тепла, виходить на сонячну сторону. Чудовий варіант готового житла. Близькість до центру і насичена інфраструктура робить комплекс привабливим та комфортним для проживання Телефонуйте і ми зрадістю проведемо для Вас огляд Вашого нового житла

Крайківського вул., 1
rieltor.ua

1к кв. в приватному будинку, вул. Дучимінської (біля Костелу на вул. Вовчинецька, р-н Гірка), площа 20 м кв, кімната 14 м кв, санвузол 3,5 м кв., автономне опалення(конвектор), квартира в стані ремонту, МОЖЛИВО ДООБЛАДНАТИ 2 ПОВЕРХ, будинок деревяний на кілька квартир, 3 сот. землі у спільній сумісній власності, спільний двір, У ВЛАСНОСТІ Є ЩЕ ПІДСОБНЕ ПРИМІЩЕННЯ З САНВУЗЛОМ в дворі. Зручне розташування, поруч, магазини, зупинки громадського транспорту,школа, дитсадок, вокзал. Вартість 18500 у.о.

Дучимінської Ольги вул., 11
rieltor.ua
1 - 24 з 234 результатів