Продається квартира на вул. Височана, площею 66, 4 м з чудовим видом на центр міста! Основні характеристики: - Простора кухня з лоджією - Роздільний санвузол - Комора або гардеробна - Зручний коридор - Дві окремі кімнати У квартирі є всі необхідні меблі та техніка, включаючи холодильник, посудомийну машину, мікрохвильову піч, духову піч, пральну машину, телевізори в обох кімнатах і багато іншого. Підлога з підігрівом у всіх зонах, де покладена плитка, а також проведено інтернет. Ідеальне житло, готове до проживання відразу після покупки. Все, що потрібно занести свої особисті речі.

Височана Семена вул., 18
rieltor.ua

Продається двохкімнатна квартира В квартирі поміняні всі вінка Встановлені лічильники на світло, воду, газ Роздільний санвузол Дивани і меблі залишаються В квартирі деревяна підлога. Близько школа, садочок, продуктовий магазин .

Чорновола вул., 140
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира в місті Івано-Франківськ, вул. Мазепи 📍 Площа 68 м² 📍 5 поверх 📍 Квартира двостороння 📍 Під чистову обробку 📍 Індивідуальне опалення 📍 Вмонтована сантехніка, міжкімнатні двері 📍 Постелений ламінат 📍 Вмонтований газовий двоконтурний котел 📍 Велика засклена лоджія з виглядом на міське озеро 📍 Будинок обжитий, заселений 📍 В пішій доступності до центру міста 📍 Зручне транспортне сполучення 📍 Поруч знаходиться все необхідне: магазини/кафе та т.п. 📍 Розташування у тихому районі міста Для більш детальної інформації телефонуйте за номером телефону або пишіть Viber/Telegram: 📞+38096-273-07-91 📞+38050-560-29-75 Наталія

Мазепи Гетьмана вул., 40
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Солодка ціна! Вигідна інвестиція! Княгинин, 2-х кімнатна квартира ========= Продам велику 2-х кімнатну квартиру в затишному районі "Княгинин" недалеко від центру міста. Це новий сучасний проект багатоповерхового житлового комплексу, що ідеально підходить для молоді. Один з найпопулярніших комплексів міста. Важливо! Ціна нижча, ніж у забудовника! Зараз всього 635$/м.кв. Секція в стані будівництва, тому ціна ще зростатиме. Отже, це вигідний варіант під інвестицію! === Також можливий обмін на авто. Проте тоді ціна, як у забудовника – 780$/м.кв. === Це 2-х кімнатна квартира з функцією 3-х кімнатної, адже тут є велика кухня-студія 22 м.кв. і 2 окремі кімнати. Розташована на актуальному в наш час 4-му поверсі 12-ти поверхівки, в 30 корпусі. Характеристики квартири: - матеріал стін – цегла - квартира внутрішня - оптимальне двостороннє планування - жила площа – 28 кв.м., зі спальні є вихід на лоджію 3,9 м.кв. - простора кухня 18,3 кв.м. з лоджією 3,6 м.кв. - роздільний санвузол або гардеробна - панорамні вікна - 2 лоджії Зацікавила пропозиція? За деталями телефонуйте просто зараз!

Княгинин вул., 44
rieltor.ua

Продається затишна 2-кімнатна квартира на вулиці Сніжна з чудовим видом на місто! Квартира розташована на 9-му поверсі 10-поверхового будинку і має двостороннюю орієнтацію, що забезпечує відмінну освітленість та провітрювання приміщень. Індивідуальне опалення дозволяє вам контролювати температурний режим в квартирі за вашим власним розсудом. Розташування цієї квартири - справжня перевага! Ви зможете насолоджуватися прекрасним видом на місто, особливо вечорами, коли місто світиться мільйонами вогнів. Поруч знаходиться університет Нафти і Газу, що робить цю квартиру ідеальним варіантом для студентів та викладачів. Також у безпосередній близькості розташовані декілька шкіл і дитячих садочків, що забезпечить вашим дітям зручність і безпеку під час навчання. Продається через переїзд, тому це чудова можливість для вас отримати ідеальне житло в престижному районі за доступною ціною. Телефонуйте вже зараз, щоб домовитися про перегляд квартири і зробити перший крок до вашого нового дому

Сніжна вул., 52А
rieltor.ua

Продається 2- кімнатна квартира в центрі міста Квартира знаходиться на початку вул. Мазепи Будинок цегляний. Квартира має площу 49.3 кв. м. Комфортне планування, спільний санвузол, знаходиться на 4 поверсі 4 поверхового будинку. Продається з меблями та технікою. Чудова локація як для власного проживання, так і для здачі в оренду. Поряд розвинута інфраструктура , школа, дитячі садочки, зупинка транспорту, магазини, лікарня, аптеки, міське озеро, парк Шевченка, біля будинку є місце для паркування авто. Детальніше звертайтесь за номером телефону

Мазепи Гетьмана вул., 26
rieltor.ua

Продаж 2 кім квартири 57 кв. м Хіміків 39 від надійного забудовника ЖК Квартал Галицький Левада Ярковиця Стіни цегла, утеплені, міжкімнатні перегородки цегляні, якісні вікна та двері. Квартира з невеликою площею але функціональним плануванням, 2 окремі кімнати, кухня з лоджією, просторий коридор та санвузол. Якісна чистова штукатурка, підігрів підлоги. Газовий котел, лічильники на воду, газ та світло, модем- все вже встановлено. Квартира на 3 житловому поверсі, світла, сонячна, вікна у двір. Секція далеко від траси. Здана, комунікації всі запущені, працює ліфт. Сусіди зверху та знизу зробили ремонти та проживають, тому квартира буде тепла та комфортна для життя. В дворі дитячі майданчики, поруч школа, садочок, необхідна інфраструктура. Поспішайте, квартир такої площі вже немає у продажу. Ви можете втілити мрію про власну оселю вже зараз- телефонуйте для огляду.

Хіміків вул., 39
rieltor.ua

2-во кімнатна квартира в центрі міста, по вул. Хотинська! Квартира в заселеному та обжитому будинку, знаходиться на 11-му поверсі, загальна площа 58,7 м2, з хорошим ремонтом, на підлозі паркетна дошка та плитка в санвузлі, гарне планування, окремі кімнати, гардеробна! Двір закритого типу з автоматичними воротами. В подарунок залишаються меблі та техніка! Гаряча ціна!

Хотинська вул., 12
rieltor.ua

Терміново продається 2к квартира від надійного забудовника в центральній частині міста на вулиці Княгинин 44. Квартира з внутрішнім розташуванням, тому буде тепла, знаходиться на 2 поверсі будинку – це велика перевага у сьогоднішній час. Вікна виходять на бульвар Молоді. Загальна площа 63.5 кв.м. Квартира має функціональне планування: просторий передпокій, дві окремі кімнати: 16.5 кв. м і 12 кв.м, правильної форми, у квартирі дві гардеробних, які можна об’єднати у одну велику, санвузол суміжний 4,5 кв.м, простора кухня 14 кв.м. Таке вдале планування дозволяє втілити будь які ваші ідеї, залежно від потреб вашої родини. Індивідуальне газове опалення забезпечує комфорт та економію на оплаті комунальних послуг. Будинок збудований з цегли, фасад будинку утеплений. На території комплексу Княгинин працюють: магазини, кав’ярні, пекарні, салони краси, супермаркет Таврія В - все що необхідно для комфортного життя. Двори жк вільні від авто, для вашої зручності є підземний паркінг та гаражі, щоб ви не турбувались про пошук місць для свого автомобіля. Також на території комплексу облаштовані дитячі та спортивні майданчики, працює дитячий садок. Розташування будинку є дуже зручним: центр міста, з усіма необхідними послугами та інфраструктурою. Недалеко продуктовий оптовий ринок, супермаркети Сільпо та АТБ. Вдала транспортна розв`язка дозволить за 10 хв бути в серці міста та легко дістатися до будь якого району міста. Гарна пропозиція, як для життя молодої родини, так і для здачі в оренду, тому що ця локація є досить привабливою для молоді. Поруч річка, зона відпочинку, парк. Якщо ви шукаєте комфортне житло в центрі міста - ця квартира стане для вас ідеальним варіантом . Телефонуйте і заходьте на перегляд- ця пропозиція не залишить вас байдужими

Княгинин вул., 44
rieltor.ua

Пропоную на продаж здану квартиру з документами на право власності. Квартира має зручне планування: велика кухня площею 22 м, яка ідеально підходить для облаштування зони їдальні та робочого місця. Дві окремі спальні та коридор з місцем під прихожу.Всі комунікації: газ, вода, світло, кабельне телебачення, домофон.В подарунок іде котел . Містечко закритого типу з відеоспостереженням,уже функціонують безліч магазинів та кав"ярень ,супермаркет АТБ .Також на території є діючий дитячий садок.До парку Шевченка всього 5 хвилин пішки! Зацікавили пропозиція,тоді телефонуйте,всі деталі по телефону .

Національної Гвардії вул., 16
rieltor.ua

ЖК в городе Ивано-Франковск

Продається сучасна 2 к. кв. площею 75м.кв.в центральній частині міста в ЖК Лемківський Тільки 2 квартири на поверсі .Монолітно-каркасне будівництво . Якісні вікна та надійні вхідні двері. Гарна пропозиція, як для життя молодої родини, так і для здачі в оренду, тому що ця локація є досить привабливою - поруч озеро, зона відпочинку. На території комплексу дитячі та спортивні майданчики, багато комерції: магазини, кав’ярні, пекарні - все що необхідно для комфортного життя. До стометрівки 10 хвилин пішою ходою Комфортне місце для вашого проживання , отож не зволікайте - телефонуйте для уточнення деталей і огляду вашого житла.

Лемківська вул., 3
rieltor.ua

Квартира з автономним опаленням! Сирець! Продам квартиру по вул. О. Басараб потребує ремонту ! Квартира знаходиться на другому поверсі з пяти у добротному цегляному будинку. Вікна металопластикові, двері нещодавно замінені, є газовий котел та проект на інивідуальне опалення. У квартирі проведено демонтаж, тому можна вже приступати до ремонту. Будинок знаходиться в тихому та спокійному дворі, поруч школа, дитячий садок, торговий центр, супермаркет, центр в пішій доступності. Продаж без додаткових витрат для покупця! Торг! За більш детальною інформацією телефонуйте!

Басараб Ольги вул., 2а
rieltor.ua

ПРОДАЄМО 2К КВАРТИРУ З РЕМОНТОМ В ЖК «ЛИПКИ» МАЙБУТНІ ВЛАСНИКИ КВАРТРИ , представляємо Вам для покупки 2к квартиру в одному з найпривабливіших ЖК в місті Івано-Франківськ , в ЖК «ЛИПКИ» Однією з переваг цього комплексу а також квартири є місце розташування ! Як говорять ріелтори в США , на вартість квартири впливає 3 фактори , а саме : Локація, Локація, Локація! ЖК Липки розташовані на вул.Мазепи 164 Поруч з міським озером та міським парком ім.Т.Г.Шевченка. Зупинки громадського транспорту , освітні заклади, магазини, супермаркети , ТРЦ, поруч з нашим ЖК. Ваша квартира розташована на 5му поверсі Площею 66м. квадратних У квартирі зроблено сучасний , ремонт. Запрошуємо на огляд) ЦІНА 95 000$ Без комісій для покупця!

Мазепи Гетьмана вул., 164
rieltor.ua

ПРОДАЖ! Кращої ціни двокімнатної квартири в Івано-Франківську ви не знайдете, це є найдешевша квартира в місті у свому сигменті! -Чарівна квартира з приголомшливим краєвидом в самому серці міста на вулиці Височана18 Розташована на 6-му поверсі 12-поверхового будинку, ця власність з площею 63,6м2 вражає своєю просторістю та комфортом. -Однак справжнім перлом цієї нерухомості є неперевершений краєвид з вікна. Під час ранкової кави або вечірньої тиші ви насолоджуватиметесь панорамним видом який буде наповнювати ваші дні світлом та враженнями. -Цей будинок зданий та обжитий, з усім комунікаціям і ліфтом. Тут ви знайдете гармонію між затишком власного гніздечка та пульсом міського життя. -Не пропустіть свій шанс на купівлю цієї чарівної квартири, яка обєднує комфорт, стиль та чудовий вид. Зателефонуйте зараз та зробіть перший крок до власного райського куточка в центрі міста! + Бонусом до комплекту гараж продається 18м2 вода світло каналізація у гаражі - ЗА додаткову плату!!!!!

Височана Семена вул., 23
rieltor.ua

👉Підходить під еОселю та інші державні програми! 🔥Продаж просторої двосторонньої 2 кімн квартири у зданому та обжитому будинку🔥 📱0991764292, 0965489704 Велика видова квартира площею 71,4 м2 з кухнею студією 21 м2 з гарним краєвидом на місто, гори та у внутрішній двір. У квартирі влаштована чистова стяжка, підігрів підлоги та газовий котел. Поруч річка, школа, дитячий садок та вся необхідна інфраструктура для комфортного проживання. Перевагою даного ЖК являється закритий двір з найсучаснішим дитячим та спортивним майданчиком. Запрошуємо Вас на огляд даного помешкання.

возможна продажа по єОселя
Хіміків, 35
rieltor.ua

Квартира затишна, не кутова, кімнати роздільні, санвузол роздільний/ванна, вхідні двері броньовані, є балкон, комора в квартирі. Будинок розташований у дворі, є місця для паркування автомобіля, дитячий майданчик, поряд садочок, школа, поліклініка, торгові центри. Ціна вказана без комісії для покупця!

Вовчинецька вул., 198 а
rieltor.ua

Продам шикарну 2 кімн квартиру в новобудові бізнес класу ЖК Озеро поруч міського озера та парку Шевченка. Поверх 7/10 Площа 68.7 м2 В квартирі зроблений євроремонт з дороговартісних матеріалі. Ремонт робився для себе. Є вся необхідна побутова техніка та меблі, вмонтована кухня. Побутова техніка фірми Bosch. Є кондиціонери. Будинок зданий, підключено всі комунікації + інтернет. Будинок розташований біля міського озера. Чудова паркова зона для відпочинку. Поруч розташована школа, дитячий садок. Документи до 3 років. Для детальної інформації та щодо огляду квартири, телефонуйте!

возможна продажа по єОселя
Приозерна, 57
rieltor.ua

Продаю 2к квартиру - Сирець по вул. Пасічна 15а на 2му поверсі загальною площею 66.5м.кв. квартира з практичним плануванням - двохстороння в одній кімнаті є лоджія, а на кухні є балкон. будинок введено в експлуатацію, всі комунікації запущено встановлено всі лічильники встановлений газовий котел. будинок заселено, поруч проживають сусіди. Розвинена інфраструкткра району все необхідне в пішій доступності. Ціна квартири 55 000$ Запрошуємо Вас на огляд) АН 13 RAYON

возможна продажа по єОселя
Пасічна вул., 15а
rieltor.ua

Продаж просторої 2 кімн двосторонньої квартири в самому центрі Івано-франківська по вул. Південний бульвар в 5 хв до міського озера та парку Шевченка, в 10 хв до Ратуші та Стометрівки. Топова локація. Дуже розвинена інфраструктура. Новобудова. Ідеальний 3 поверх шестиповерхового будинку. Кухня студія з лоджією площею 19,4 м2, велика вітальня - 23,7 м2, друга кімната - 11,7 м2. 3 санвузли: ванна кімната, туалет та душова. Великий коридор. Ідеально підійде як для власного проживання, так і під дорогу здачу в оренду! Для детальної інформації та стосовно огляду квартири, телефонуйте

Південний бульв., 24Б
rieltor.ua

Продаю дуже гарну 2 кімн двосторонню квартиру на ідеальному 3 поверсі в зданому та обжитому будинку в центрі міста, вул. Макогона (поруч вул. Василіянок) В квартирі залишаються всі меблі та техніка. Зроблений ремонт із дороговартісних з матеріалів. Індивідуальне опалення. Також можна придбати окремо гараж в цьому ж будинку. Двір закритого типу. Є великий дитячий майданчик та паркомісця. Документи більше 3-х років.

Макогона вул., 25
rieltor.ua

Підходить під еОселю та інші державні програми!!! Аналогів на ринку немає. Продається якісна, стильна і повноцінна квартира з кухнею-студією, спальнею, дитячою (або ж другою спальнею), двома санвузлами та просторим коридором. Будинок один з кращих, які Благо збудував (серед багатоквартирних) на даний момент. Монолітнокаркасне будівництво, малоповерхова забудова (8 поверхів), 2-3 квартири на поверсі, якісні плавні і просторі ліфти та сходові. Якісні затемнені енергозберігаючі вікна, добротні вхідні двері. Закритий двір, огороджений від сторонніх, паркомісця (в сусідньому будинку) гаражі, відпочинкові зони з лавочками. Дуже розвинена інфраструктура. Швидкий доступ до зеленої зони/дамби та річки. В даній квартирі є 2 види опалення!!! Газове та електричне. Газове - реалізоване високоефективним конденсатним котлом, водяним підігрівом підлоги по всій квартирі та додатково дизайнерськими радіаторами в санвузлах (які також нагріваються електричними тенами при потребі). Електричне - реалізоване мультиспліт системою кондиціонерів Gree -25 (3шт., тобто працюють на обігрів приміщень до -25 градусів зовнішньої температури, якими можна керувати дистанційно через телефон і доступ до інтернету), вищезгаданих електро тенів у дизайнерських радіаторах та бойлером Ariston на 80л. Електрика зроблена ДУЖЕ якісно, виключно монолітним запорізьким кабелем ВВГ: 3х4 (силові кабеля), 2,5х3 (розетки), 1,5х3 (світло). Щиток (Legrand): автомати ABB з ПЗВ та відсікачем «неякісної напруги» ZUBR (все поділено на групи, мокрі та сухі). Розетки та вимикачі всі Schneider Asfora Black (більше 100шт по всій квартирі, у всіх потрібних місцях, для заряджання та живлення усієї можливої на сьогоднішній день домашньої техніки). Світло у всіх приміщеннях поділено на зони: кухня має 4 зони освітлення, спальня 5, дитяча 2, санвузли по 2. Кухня обладнана усім необхідним: якісний холодильник (Samsung), сучасна посудомийка (Samsung, 3-рівнева, з функцією відкривання дверки для просушування по закінченню програми), духовка (Hansa), індукційна плита (Hansa), витяжка (Franke), перемелювач відходів та система осмосу для води; телевізори, кавоварка та вазони у вартість не входять. Також на кухні залишаються дубові мʼякі крісла та якісний, мʼякий, дуже зручний диван фірми Pufetto, який трансформується і повноцінне двоспальне місце більше ніж 1,6м ширини. Замість штор на кухні деревʼяні жалюзі на кожному вікні окремо (щоб вікна залишались функціональними та повністю відкривались у всіх положеннях). Вид з усіх вікон при ясній погоді на гори! Спальня дуже простора. Продається з гарним ліжком фірми «Шедевр» під розмір матрацу 1,8м на 2м, та ортопедичним матрацом з піною memory у відповідних розмірах. Також є велика шафа, яка робилась під замовлення (потрібно дозамовити двері на Ваш смак) Дитяча (або ж друга спальня) не обладнана меблями, оскільки використовувалась як господарське приміщення (поки немає дітей). По всій квартирі використана іспанська великоформатна глянцева та напівматова плитка, яка дуже легко доглядається і завжди виглядає чистою, приховуючи волосся; різ під 45° та кути з епоксидної фуги; натуральна дошка на стінах та деревʼяні щити на тумбочки, якісний, екологічний ламінат, який добре прогрівається підлоговим опаленням. У санвузлах сантехніка також дизайнерська, починаючи від кранів, закінчуючи унітазами. Двері прихованого монтажу з декоративними штукатурками (в кожному приміщенні відповідні, навіть у санвузлах імітація керамічної плитки). Якщо коротко, то заходите і живете, мінімально доробивши під себе чистові «акценти»!!!

Героїв Миколаїва, 73а
rieltor.ua

Продається сучасна двокімнатна квартира в елітному комплексі поруч з озером Гарне планування: простора кухня-студія, окрема затишна спальна кімната, гардероб та санвузол Елітний забудовник давно завоював довіру своїх жителів Комплекс закритого типу з власною інфраструктурою. У дворах облаштовані сучасні дитячі та спортивні майданчики, відпочинкові зони З вікон відкривається гарний вигляд на гори Є вибір поверхів Також можливе розтермінування Великий вибір сучасних планувань як у будинках, що будуються, так і в ГОТОВИХ на будь-який смак і бюджет Деталі по телефону та зустрічі код обєкта 1122

Левицького, 11
rieltor.ua

Продаю 2 кімнатну квартиру з ремонтом Найпрестижніший ЖК Івано-Франківська "Липки" В квартирі зроблений якісний ремонт Тепла підлога у ванній кімнаті, кухні та коридорі Кожна кімната та кухня мають лоджії Вмонтовані кухонні меблі та техніка Спальня теж частково обмебльована ЖК закритого типу з відео-наглядом та охороною Розташований в центральній частині міста поруч озера та парку Шевченка Показ у зручний для вас час

Мазепи Гетьмана вул., 164
rieltor.ua

Продам охайну 2-кім квартиру по вулиця Целевича. Квартира повністю обладнана для проживання, світла простора, встановлені якісні металопластикові вікна, зроблено ремонт на кухні, у ванній, санвузлі, коридорі та балконі-лоджії, в жилих кімнатах потрібен косметичний ремонт. В квартирі залишаються меблі, обутова техніка: телевізор, пральна машинка, бойлер, холодильник, мікрохвильовка. Будинок без централізованого опалення. Є проєкт та дозвіл на цілий будинок на встановлення індивідуального газового опалення. Вся можлива інфраструктура поруч- лікарні, магазини, ринок, громадський транспорт, річка, парк. Перегляд у зручний для вас час, телефонуйте!

Целевича Ю. вул., 1
rieltor.ua
1 - 24 из 3360 результатов