Продається 3-кімнатна квартира загальною площею 88 м2 з високими стелями та пічним опаленням в теплому цегляному будинку австрійської доби в центральному р-ні за вул. Івана Франка. Код квартири - #2 2 8 4 2 2 1 5 2 поверх з 2; вторинний житловий фонд; пічне опалення; жилий стан. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), індивідуальне електричне опалення та твердопаливний камін дозволять самостійно контролювати баланс тепла у холодний період. Квартира має жилий стан та роздільне планування окремі мебльовані кімнати з міжкімнатними дверима, кухню площею 18 м2 з кухонними меблями та технікою, санвузол сумісний з ванною кімнатою оздоблений керамічною плиткою. Продається повністю готова до проживання - з меблями та побутовою технікою. Поряд розвинена інфраструктура: зупинки громадського транспорту, магазини, школа. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

Франка Івана вул., 14
rieltor.ua

Затишна квартира у центрі міста! Продається квартира площею 53 м2 з двома кімнатами. Опалення забезпечене котлом Титан на природньому газі. Вхідні двері та підлога виконані з дерева, стіни покриті побілкою. Вид з вікон - у внутрішній двір, є сумісний санвузол. Сходи та перекриття також з дерева. Чудова локація для комфортного життя в історичному серці міста. Комунікації міські. Квартира потребує ремонту. Телефонуйте, звертайтесь! Влаштуємо для вас огляд, відповімо на всі питання.

Франко Ивана улица, 2, Центр, Черновцы, Черновицкая 27000.0 USD
dom.ria.com

Квартира яка варта вашої уваги, що знаходиться в центрі міста!! Новий сучасний ремонт, замінено всі абсолютно комунікації . Є тепла підлога!

Франко Ивана улица, 3, Черновцы, Черновицкая 64000.0 USD
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Франко Ивана улица, 7, Шевченковский, Черновцы, Черновицкая 85000.0 USD
dom.ria.com

житловий стан, бойлер, конвектор, пічки

Франко Ивана улица, 7, Черновцы, Черновицкая 70000.0 USD
dom.ria.com

Географія Чернівці