Продається 3-кімнатна квартира від власника, під ремонт в м. Звенигородка, Черкаської обл. по вулиці Шмідта,40, площею 65.7 кв.м., житловою площею 39.9 кв.м., розташована на 2 поверсі 5-поверхового будинку. В Квартирі можна жити, але під ремонт новим власникам. Будинок цегла. Власник Коваленко Дмитро Констянтинович. Всі документи на квартиру в наявності.

власник
шмидта, 40
rieltor.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру в м. Звенигородка, Черкаська обл. Загальна площа 60кв.м. на 1 поверсі 2-х поверхового будинку Поруч ліс і річка чудове місце для відпочинку За детальною інформацією звертайтесь за телефоном. тел.09*********98 , 09*********96

власник
Продам квартиру!!!
olx.ua

Продаю 3-х кімнатну квартиру по проспекту Шевченка 101, квартира знаходиться в середині будинку, вікна склопакети, підлога дерев"яна (цикльована) Можливий торг. Квартира частково потребує ремонту.

власник
3 кімнатна квартира
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам трьох кімнатну квартиру в центрі міста на розі вул.Чорновола та пр. Шевченка.

Продам квартиру в центрі м. Звенигородка
olx.ua

По проспекту Шевченка 99 на пятому поверсі продається трикімнатна квартира. загальна площа 52 м2, дві роздільні спальні та прохідний зал. кухня 6м2, роздільний санвузол. стан звичайний охайний житловий Поміняні вікна у спальнях і кухні. Нова сантехніка, лічильники. вся побутова техніка, умебльована, засклений балкон. Є інтернет, кондиціонер та кабельне. Можливий варіант на виплату (іпотека), деталі при зустрічі

Трикімнатна квартира в центрі Звенигородки
olx.ua

Продаж 3к квартири з закінченим ремонтом, м. Звенигородка, проспект Шевченка, 16. Квартира з якісним ремонтом, підігрів полів - кухня, ванна уімната, коридор,, якісний ламінат, електрика, НЕ готувалась під продаж. Детальніше за телефоном.

3к квартира в центрі 47.000$ ремонт
olx.ua

Популярні запити