Продам 2-х комнатную квартиру в центре города, район Порт Ленина. по ул. Независимой Украины 1\2. Рядом школы, детские сады, магазины, остановка в 3-х минутах ходьбы. На 3 этаже 5 этажного дома, квартира утепленная и не торцовая. В квартире выполнен ремонт, кафель итальянский, новая сантехника Grohe, каменная ванна, деревянные двери, електропроводка медная.Балкон застекленный и утепленный. Ремонт делали для себя из дорогостоящих материалов, ремонт делался с нуля.Также установлена сигнализация. Кухня делалась на заказ.Квартира продаеться без мебели и техники, остаеться только шкафы и кухня . Торг уместен . За более детальной информацией обращайтесь по телефону.

власник
Незалежної України вул. (40 років Радянської України), 1
rieltor.ua

Пропонуємо до продажу 3-кімнатну квартиру по проспекту Інж.Преображенського Розташована на 3 поверсі 9-поверхового будинку. Квартира у ідеальному стані. Виконано якісний ремонт. 2 балкона засклені Кондиціонери, водонагрівач, пральна машина, холодильник, посудомийна машина. Встановлено металопластикові вікна. Замінено водопровід, радіатори опалення. Санвузол суміжний. Відмінне розташування будинку, все необхідне для комфортного проживання, знаходиться в кроковій доступності. Телефонуйте! Ми покажемо обєкт, проконсультуємо з усіх питань та допоможемо з оформленням документів. Позбавте себе юридичних ризиків.

Інженера Преображенського просп. (Радянський), 5
rieltor.ua

Предлагается на продажу 3-комнатная квартира, общей площадью 97 кв.м., жилая 48,15, кухня -столовая 30 кв.м., есть кладовая 5 кв.м. Квартира расположена по ул. Тополина, в районе с развитой инфраструктурой. Дом ОСББ, заменены все коммуникации, есть бомбоубежище. Двор огорожен, есть свой шлагбаум и стоянка для авто, благоустроеная территория. В квартире выполнен качественный ремонт, замены: проводка, все трубы, стоят пяти камерные стеклопакеты, есть два балкона, утепленных и застекленных. Произведена и узаконена перепланировка в квартире. Пол в комнатах – ламинат, санузел, балконы и кухня - теплые полы. Качественная сантехника, встроенная кухня с техникой, бойлер, три кондиционера, установлена видеонаблюдение (4 камеры) и охранная система, входная дверь бронирования. Квартира продается с подсобним помещением в хорошем состоянии в подвале и парковочным местом во дворе на стоянке.

Тополина вул., 35
rieltor.ua

Пропонується до продажу стильна, уютна, атмосферна квартира з меблями та технікою. Поруч зупинка транспорту театр ім. Магара. В квартирі 2 балкони, 2 спальні, різностороннє планування.

Тургенєва вул., 23
rieltor.ua

4-х кімнатна квартира 1 Шевченківський Чарівна 113. Планування 2 окремі спальні, зал та кабінет, вся техніка, мебілі. Парковка поруч з будинком.

власник
Продам квартиру від власника
olx.ua

Продам квартиру з меблями в центрі Запоріжжя (власник). Дом побудований Київміськбудом. 3й поверх. Три кімнати. Туалет і ванна кімната окремі. Кухня зі столовою. Напроти квартири зроблено кладову за капітальними дверьми. Є підземний паркінг. Встановлено три кондиціонера. електрична варочна панель та духова шафа. Адреса - Гагаріна, 5. Поруч супермаркет Варус, школа, дитячий садок, зручна транспортна розвязка.

власник
Продам трикімнатну квартиру в центрі Запоріжжя
olx.ua

Квартира по адресу:проспект Соборный,187,первый этаж не жилой,в подьезде 8 квартир. Хорошее состояние,перепланировка,окна во двор и на проспект Соборный,выход на балкон из кухни, удобное место для парковки авто,инфраструктура. Продается с мебелью и техникой.

власник
3-х комнатная полнометражная квартира
olx.ua

Власник. ЖК Legenda, вул. Тбіліська, 23 Будинок зданий в експлуатацію. ОСББ. Закрита територія під охороною. Квартира має панорамні вікна й передбачену окрему гардеробну кімнату. Розташування будівлі дозволяє насолоджуватися неймовірно мальовничими краєвидами з вікон. Вид з вікна на готель Khortitsa Palace. З балкону відкриваються краєвиди на річку Дніпро та острів Хортица. Вікна: профіль KBE 6-камер, 3 скла Висота стелі 2.8 м В квартирі є Пожежна сигналізація. Будинок: Монолітно-каркасна технологія з використанням залізобетону, газоблоків, червоної керамічної цегли та базальтового мінерального утеплювача. Відео t.me/zp_flat

власник
Продаж квартира ЖК Легенда 48,2м2. Можливо еОселя
olx.ua

Продам 2х комнатную полнометражную квартиру, центр, пр. Соборный 192 3/5 этажка- проспект Разносторонняя 2 капитальных балкона ( пластик) Большая кладовая Ремонт, мебель ,техника ( бойлер, стиральная машина, газовый счетчик ) Пол- дубовый паркет с вентиляцией Дом ОСББ Никто не прописан Рядом вся инфраструктура Очень хорошая квартира,таких НЕТ

власник
Продам 2х комнатную квартиру
olx.ua

Продаж від власника Продам 2х кімнатну квартиру у новобудові на пісках( 1-й южний) В квартирі є все необхідне для комфортного проживання Індивідуальне опалення,тепла підлога Засклений балкон Дзвоніть на вайбер/телеграм/воцап

власник
None 50000.0 USD
lun.ua

Житлові комплекси у Запоріжжя

Продам світлу, простору, затишну ,4-х км квартиру у тихому районі в центрі міста. Район БШ/Набережна. 2поверх 9-ти поверхового будинку, 85м2 Дуже зручне планування, всі кімнати окремі, двостороння. У квартирі три балкони (один збільшений та узаконений, суміжний для двух спален, з опаленням). Зі спален чудовий вид на Дніпро та нові мости . З залу і кухні вид на зелений двір. У квартирі во всіх кімнатах та великому балконі встановлені стеклопакеты. У 2021 році зроблено новий ремонт у двох спальнях( нові стелі , новий ламінат, та шпалери) У домі створено ОСББ, взимку 2024 зроблен ремонт у підʼїзді, нові двухзонні лічильники світла , завжди чисто, новый ліфт та нові вікна. Дуже економний тариф на тепло за таку велику площу і у квартирі тепло,у самий холодний місяць виходить близька 1900!грн, за лютий вийшло 1400грн. Гарні сусіди. Місця для паркування під балконом. У будинку міні-маркет, 10 хвилин пішки до Апельмона, АТБ та кінцевої зупинки громадського транспорту. Пропозиція від власника без комісії. Прописаних неповнолітніх немає. Дзвонити 05*********20 Олександр, або по тел. вказаному в оголошені

власник
4х кімнатна р-н Набережна/БШ
olx.ua

Продам власну квартиру в затишному мікрорайоні міста Запоріжжя - Осіпенківський. Три окремі кімнаті - 2 спальні і зала, збільшена кухня, роздільний санвузол, балкон і лоджія закриті, кладовка. Ремонт 2016 року. Всі комунікації замінено на нові, проводки нова, замінено електрощіток в загальному коридорі. Є сигналізація. Залишаються всі меблі, 2 бойлери Зручне розташування - неподалік від зупинок транспорту, магазинів, школи, садочка. Звертайтеся на огляд за телефоном, можна на вайбер

власник
Продам 3-кімн. квартиру
olx.ua

Район : космос Количество комнат 3 1 этаж , пятиэтажна Все что видите на фото остается , по желанию ,что не нужно вывезем . Инфраструктура : 2 рынка , рядом огромный парк , атб, аптеки , Ева . Банк, укр почта , новая почта . Развязка транспорта , уедете в любую точку города ! Остановка транспорта : европейская

власник
Квартира космос
olx.ua

Продается отличная 4-х комнатная квартира на 5-м этаже 10-ти этажного дома по ул. Рубана. Все комнаты раздельные, с/узел раздельный. Квартира посредине, теплая. Во всех комнатах-паркет, на кухне-кафель. На стенах-декоративная штукатурка-фракталис. Две лоджии по 2,9 м. каждая обшиты и застеклены. Продается частично с мебелью. Квартира с хорошим ремонтом. Аккуратный, теплый подьезд. Дом ОСББ, все содержится в хорошем состоянии. Развитая инфраструктура-рядом школы, торговые точки, АТБ, Сильпо, Эпицентр. Все в пешей доступности. Хорошая транспортная развязка. Звонить каждый день, после 14:00.

власник
Продам 4-х комнатную квартиру, Хортицкий район
olx.ua

Двухкомнатная полнометражная квартира с ремонтом , 3 этаж 4 этажный дом, комнаты раздельные, с/у совмещен, душевая кабина, балкон застеклен в районе ТЦ АВРОРА. ОТ. ХОЗЯИНА

власник
Квартира 2х комн сталинка
olx.ua

Продається 3-х кімнатна квартира по вул. Узбекистанська, Дніпровський район міста. Три окремі кімнати- 2 спальні і зала.Залишається всі меблі та техніка.Квартира ремонту не потребує.Є сигналізація. Затишна та велика квартира.У кроковій доступності від будинку є школи, дитячий садок, супермаркети, зупинки громадського транспорту. Торг можливий.

Узбекистанская улица, 11, Днепровский (Ленинский), Запорожье, Запорожская 50000.0 USD
dom.ria.com

Пропонується до продажу двокімнатна квартира з панорамним видом на річку Дніпро, ексклюзивним плануванням і якісним ремонтом. Найкращий варіант в центрі міста. Розкішний, панорамний вид з вікна. Велика, світла двокімнатна квартира, розташована по вулиці Тбіліська у Вознесенівському районі. Квартира якісно відремонтована, всі вікна були замінені, встановлені енергозберігаючі вікна на балконі, що мінімізувало теплові втрати. Встановлено якісну техніку та меблі. Квартира має велику кухню, вітальню з виходом на балкон, де можна насолодитись видом на широкий простір річки та острова. Повноцінна, окрема спальня, також має засклений балкон з панорамним видом. Натяжні стелі, виконана дизайнерське освітлення в кімнаті і зоні відпочинку. Встановлене кондиціонування. Коридор просторий, є вмісткі шафи-купе для речей. Велика ванна і санвузол окремі. Поруч є різноманітні магазини, кафе, ресторани, супермаркети, медичні заклади, зона відпочинку, набережна, все для забезпечення якісного життя.Будинок оснащений двома підʼїздами, є два ліфти. Порядні сусіди.

Тбилисская улица, 113, Вознесеновский (Орджоникидзевский), Запорожье, Запорожская 50000.0 USD
dom.ria.com

Пропонується до продажу 3-к квартира у стані "заїжджай та живи" в Олександрывському районі (студентський парк). Розташована на 4 пов./4 пов. будинку. Висота стелі -2, 9м. Квартира з капітальним ремонтом, частково укомплектована. Планування: - кухня 10м2 - 3 окремих кімнати - с/вузел окремий - 2 балкони (не засклені) Поряд парк, школи, д/садки, ТРЦ, зупинки громадського транспорту.

Жуковского улица, 82, Александровский (Жовтневый), Запорожье, Запорожская 50000.0 USD
dom.ria.com

Продаю 4-кімнатну квартиру. Майже у всіх кімнатах новий дорогий ремонт. Кухня обєднана з кімнатою-вітальні. Лоджія на дві кімнати плюс балкон. Замінено всі комунікації. 2 кондиціонери, сигналізація. Нові кухонні меблі. Дуже тепла, світла та затишна.ID 26700

Звенигородская улица, 222, Осипенковский, Запорожье, Запорожская 50000.0 USD
dom.ria.com

Квартира расположена в отличном месте: чистый воздух, недалеко парк и Днепр. Приезжая туда, Вы можете побыть в тишине и покое. Но несмотря на это, цивилизация совсем рядом: рынок, супермаркеты, магазинчики, школа, детский садик, остановка общественного транспорта. Квартира на 6 этаже, в подъезде сделан ремонт и установлен новый лифт. Квартира тёплая и светлая, на солнечной стороне с видом на парк. В доме ОСББ, счётчики отопления, очень тепло зимой благодаря близости к котельной. В квартире счётчики газа и воды, в общем коридоре - 2х зонный счётчик электричества. Площадь 52, 4 кв м. В квартире сделан свежий ремонт. Вся техника и мебель новые (кроме кровати). В кухне, коридоре и ванной - натяжные потолки. Во всей квартире пол устелен немецким ламинатом без порогов, что очень удобно для маленьких детей, а также для пользования роботом-пылесосом. Также установлены межкомнатные двери в едином стиле, во всех комнатах пластиковые окна. Кухня просторная (8, 4 кв м). Кухонная мебель была произведена на заказ, имеет много мест хранения, все нижние ящики - выдвижные, с доводчиками. Верхние шкафы на системе push-to-open. Техника на кухне: встроенные вытяжка, газовая варочная поверхность и электрический духовой шкаф, новый вместительный холодильник, микроволновка, чайник. Раздвижной обеденный стол со стульями. На окне римская штора день/ночь. Рабочая поверхность оснащена 5 розетками и подсветкой. Совмещённый санузел с новой акриловой ванной и сантехникой. В ванной установлены стиральная машина Samsung eco-buble, новый бойлер на 80л, шкаф-пенал с корзиной для белья. В коридоре большой шкаф с зеркалами в полный рост и шкаф для хранения обуви, ключница, домофон, розетка. Установлена надёжная входная дверь с расширением дверного проёма. В спальне (13 кв м) единый комплект мебели: шкаф с зеркалом в полный рост, прикроватные тумбочки, рабочий стол, комод, над ним висит телевизор 40 со Smart Tv. Над тумбочками прикроватные светильники, удобно расположенные включатель и розетк

Днепровские Пороги, 35, Днепровский (Ленинский), Запорожье, Запорожская 50000.0 USD
dom.ria.com

Продається шикарна, світла, простора, видова квартира загальною площею 72 кв.м. на девятому поверсі девятиповерхового будинку. У квартирі виконаний сучасний ремонт, квартира оснащена гарними меблями та технікою. Прекрасний, світлий дизайн порадує нових господарів. Поміняна: проводка, труби, сучасна сантехніка. Підлоги у квартирі: кахель та ламінат, стелі: авторські, натяжні. Після ремонту у квартирі ніхто не проживав. Квартира на сигналізації. У підїзді гарний ремонт, ОСББ. Торг.

Воронина улица, 9, 3-й Шевченковский, Запорожье, Запорожская 50000.0 USD
dom.ria.com

Продається світла, простора та затишна 4-кімнатна квартира в тихому районі, що розташований в центрі міста, у районі БШ/Набережна. Квартира знаходиться на другому поверсі девятиповерхового будинку і має площу 85 м #178;. Планування квартири дуже зручне, всі кімнати окремі та двосторонні. У квартирі є три балкона, один з них збільшений та узаконений, приємно провести час на ньому, насолоджуючись видом на Дніпро та нові мости. Зі спалень також відкривається чудовий краєвид. З великої балкону видно зелений двір. У квартирі встановлені стеклопакети в усіх кімнатах та на великому балконі. У 2021 році зроблено новий ремонт у двох спальнях, в тому числі нові стелі, ламінат та шпалери. У будинку створено ОСББ, а взимку 2024 року був проведений ремонт у підїзді, встановлені нові двохзонні лічильники світла, а також встановлено новий ліфт та вікна. Завдяки економному тарифу на опалення та теплій квартирі, у самий холодний місяць витрати на опалення складають близько 1900 гривень, а в лютому - 1400 гривень. У будинку є міні-маркет, а також неподалік розташовані супермаркети Апельмон та АТБ, а також кінцева зупинка громадського транспорту. Прописаних неповнолітніх немає. Ця квартира - ідеальний вибір для комфортного та затишного життя в центрі міста.

Гвардейский б-р, 14, Вознесеновский (Орджоникидзевский), Запорожье, Запорожская 50000.0 USD
dom.ria.com

Предлагается к продаже однокомнатная квартира 42м2, в современном ЖК Александровский 1. Квартира-студия, планировка настурная: кухня-гостиная, спальная комната, санузел. Квартира меблирована и оборудована всей необходимой техникой. АВТОНОМНОЕ ОТОПЛЕНИЕ, УСТАНОВКА Двухконтурный газовый котел. Жилой комплекс закрытого типа, есть консьерж. На придомовой территории детская площадка, гостевой паркинг. За более подробной информацией звоните по телефону!

Почтовая улица, 119, Александровский (Жовтневый), Запорожье, Запорожская 50000.0 USD
dom.ria.com

ПРОДАМ 4-кімнатну квартиру | Б-Р ГВАРДЕЙСЬКИЙ | + Всі кімнати роздільні, залишається майже усе + Є ТОРГ + Будинок ОСББ + Замінені всі комунікації , лічильники на все + Роздільний санвузол, обладнаний сучасною сантехнікою + Є велика лоджія, має виходи у 2 кімнати + 2 просторих балкони ! Зателефонуйте зараз та ходімо на перегляд! З Ув. АН Avangard!

Гвардейский бульвар, 22, Вознесеновский (Орджоникидзевский), Запорожье, Запорожская 50000.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 1 231 результатів